Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kytka wadne od vrcholu!! - Klikni zde pro originální téma
pelech
Prosiim potrebuju rychle pomoct..

Moje kytky pestowany na balkone zacinaji wadnout od wrcholku. Projewuje se to tim, ze cely wrcholek kytky je ohnuty do strany, listy wrcholku wisi wolne dolu.. zatim nikde nic nezloutne. Pripada mi, ze je nici slunce, protoze w noci maj tendence se zase narownat. Spodek kytky wypada naprosto w poradku. Nebo jako by nesly ziwiny az nahoru.. Prosim kazda rada dobra.
Kytky sou na slunci uz wod kvetna a tohle zacaly delat zhruba pred tejdnem.. Este to muze mit neco spolecnyho s presazowanim, pac ty dwe co to delaj byly presazowany o tejden pozdejc nez ostatni (ostatni sou w klidu).. Presazowal sem 6.6. a vadnout to zacalo zhruba 5 dni pote..
Werron
možná,že jsi jim drobet pocuchal kořínky a teď se vzpamatovávaj... neřekl bych ,že to bude sluncem....
jinak se zkus juknout tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1520
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1525
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1524
něco tam o tom určitě najdeš.... ;)
pelech
JJ to sou moc dobry thready.. Ale nez sem je stacil procist, tak se kytky daly do cajku. Tak fsechno v poho, asi to byl jenom nakej sok z presazovani =) Kazdopadne diky moc vam obema
pelech
Ted to byl sice jenom planej poplach, ale neco podobnyho se mi stalo i loni.. Taky balkonovky, rust byl v pohode, ale pri zacatku kveteni mi jedna kyti zacala hoodne rychle vadnout tak od poloviny nahoru. Prislo mi to divny, protoze zatim sem se setkaval vzdy s vadnutim od spodu a ne od vrsku kytky.. Selskym rozumem sem vydedukoval, ze asi neco neni v poradku s korenama, protoze ziviny dou od spoda a asi jich de malo, kdyz to nestaci k vyzivovani cely kytky. Zkusil sem flushing, nepomohlo, obral sem uplne uschly casti rostliny a zkusil sem normalne hnojit OBM na kvet, nic schnulo to dal.. Uz sem byl uplne bezradnej a vsim sem si, zhe mi z kvetinace vylitavaj maly cerny musky, a ne v malym mnozstvi!! Planuju koupit digital, tak vam je pozdeji vyfotim, ale sou tak 3mm veliky z chaotickym zpusobem letu... Maj tendence zalitavat lidem do nosu a zdrzujou se ve vlhcim prostredi. V ty hline sou neco jako jejich larvy a po sklizni sem zjistil ze si naramne libujou na mladych korinkach mejch kyticek.. Zkousel sem je krosit BIO-OLem, ale ten se dostane jen na povrch hliny a zalejvat tim se bojim, abych nejak este vic neposkodil koreny.. Pokud nekdo znate naky prostredky, jak se techto larev a musek ucinne zbavit, prosim piste zde.. :vampire:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma