Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 2 [3] 
Začátek indoor skříně - Klikni zde pro originální téma
matko291
Thcmh
Kamo je to dost huste paci sa mi to je to aj pekne pocukrovane.K+
Thcmh
matko 291: Dík za ohlas K+ :)

Kytí je pocukrované velice i vůně hezky vane :) Po dotyku paliček i hezky lepí :D
Jahudka!
Kurva to je župa:)..Vypada moc pekne.Docela se vybarvila mrška za tech par dni....
Happy
Zdravim vsechny a hlavne Thcmh... Vypada to dost rulezzz takze at se dari a pestu zdar a K+ te nemine :)
Thcmh
Blueberry začala kvést 2,9,05 a 18,9,05byla dana do in tzv.16dní out, 25in :D
Celkem 41dní
Další upload zítra :D
Mas tam nejaky zvlhcovac?
Thcmh
to Santcha: Zvlčovač nemám, ale možná časem pořídím :) Zatím kropím manuálně :D
Thcmh
42/12

Takže včera mi to nějak nevyšlo - selhal net tak včerejší fota s dnešním UPLOADem :D
Thcmh
Další kousky :D
Thcmh
Blueberry se má k světu a myslím si že už se bude sklízet :D Dnes je to 45/12 takže myslím, že stačí a bude se chystat další várka :D :jumper: :D
Chlape......mohl bych o neco poprosit? As budes sklizet, nemohl bys vyfotit korenovej system tve kyticky? jinak moc pekny a sem zvedavej na vahu.
Thcmh
to jsem sám taky zvědaví jak má velké kořeny :D V další varce pojedu s 10litrovýma květináčema :D
Frutexx
Tyy joo koukam po case a mas tto moc libovy ;-)
urcite k+ jeto bomba ;-)
Thcmh
Po kontrole blueberry jsem se rozhodl ukoncit dobu kvetu :D

:D Sklizeno :D
Jahudka!
Thcmh - ocekavam ze sem das kolik to vazilo a nejakej smokereport jak je dobrym zvykem..:)..Byla fakt pekna
Thcmh
to Jahudka!: určitě :D Po usušení hodím gramáž :D Zaštipky byli koštovany a hulení good :D
Thcmh
Po zvážení cca 40g. :D
Frutexx
Cuss tak 40ge z 250tky neni moc - zato to ovsem vypada velice kvalitne :) takze snad ti uz dam to dlouho slibovany K+ . .
MEjse - tesim se na tvuj dalsi pocin ;-)
EDIT: tyvolr ja fak nevim uz - musim asi davat karmu hodne jinejm lidem - mi to furt pise ze ti nemuzu pridelit karmu ze se o ni musim podelit s ostatnimi uzivateli - tak nezoufej hned jakto pude ti tam soupnu - uz mi to leze na bednu rofl . . zatim cau
Thcmh
Frutexx: :D pokouření good a 40g se dá :D Uvidíme jaká bude jízda další kolo spíše první, protože BB jenom kvetla ve skříni jinak byla venku :)
Thcmh
Pokouření BB je zajímave a velice good :D Po prdu a vyfouknuti pronikne zajimava chut, ktera mi pripomina hlinu nebo neco takoveho a to mi chutna :D :D :D
dr. sklenenka
zdarek kolego :) tak zanedlouho se i ja pochlubim. co se rysuje z mych-tvych řezu. maji dneska 25dní-květ, tak uvidíme, mám to 400w hydro. zreportuju to ale až nakonci cele najednou

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma