Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Hawaii x Skunk #1 - Skleník 2005 - Klikni zde pro originální téma
husajn
Zdravim všechny growery a growerky.Tak si tady prolejzam ty grásný galerie a rozhodl jsem se,že sem taky přispěju.

MODEL: Hawaii x Skunk #1 (vhodný do skleníků)

ZEMINA: Substrát na pelargonie s hnojivem na 6 týdnů + klasická černozem (nic extra ale stačí)

HNOJENÍ: Kristalon start + slepičince + chystám kopřivový výloh

VÝSEDBA: 11.5.2005 vysazeno do skleníku (14 dní staré rostlinky)
husajn
Další fotečky jsou ze 16.5. , tedy o pet dnů déle.
husajn
Další fotky jsou foceny 24.5.Nějaká mrcha mi začala užírat listy.Do dneška nevím,co to bylo a fakt sem se bál ,že mi to celý sežerou.Jak to dopadlo,to uvidíte dál:-)
husajn
Další fotečky foceny 1.6.Neznámý parazit přestal zlobit a kytky se dávají dohromady.Taky poprvé nasazo hnojivo ze slepičinců.
husajn
Poslední várka fotek je focena dnes.Jak vidno ,tak jdou celkem pekne.Ale na to,že jsou staré 42 dnů od semínka,tak to neni nic extra:-( .Možná je to způsobeno zaštipovánin (zkoušel jsem FIM,ale povedlo se jen u kyti č.1).Každopádně je celkem zajímavé ,že obě kytky jsou stejný model (z NIRVANY) ,ale jako Hawaii (baculaté zakulacené listy) vypadá pouze kyti č.1 (ta vlevo).

1) foto obouch mých květinek :-)
2) foto kyti č.1
3) foto kyti č.2

BTW,už mam naložený 2 kýble kopřiv.Sem zvědavej,jak se to po nich rozjede spolu se slepičákem:-)
husajn
Jěště malý update co se 9.6.Zjistil jsem,že kolem 5 hodiny odpoledne mi už na kytičky nesvítí slunce,protože jim stíní nedaleká zíďka.Napadla mi taková věc s alobalem.No posudte sami.Výsledek dopadl dle očekávání.
zasa
nazdar husajn
kvetinky mas fakt pekne...chcem sa ta spytat jak sa robi to hnojivo s tymi koprivami po slovensky zihlavami...:D nechcem kvetinky hnojit ziadnou chemiou... diky
husajn
cau zasa.Dik za pochvalu.
Hnojka s zihlavami se dela tak,že natrháš čerství žihlavy a daš je do kýble s vodou.Dej jich tam co se vejde.Pak to necháš aspon 14 dní odstát a pak tim zalíváš,popřípadě ředíš ještě vodou.Taky to chce odčas promíchat,když to stojí.Měl by si tím získat skvělí přírodní hnojivo (rada od babičky:).Jinak ti vřele doporučuju hnojit slepičákem,jestli máš tu možnost.Jde to po něm dost pěkně!Příprava je stejná jako u žihlav,akorát perioda máčení je tak 5 dní.
Přeju ti, ať ti to roste!!!! CAU
zasa
2 husajn:
diky moc tie slepicaky si tiez zozeniem a urcite to skusim..
diky moc vela stastia v pesteni....zaSa
cabax
Ty cece pekne kvetinky. Nech rastu!!!!!A nech je co hulit....
seckym GROWEROM zdar.....
zasa
jo husajn a este tebe k+....
luckyBOB
zdarec,
jen k tomu redeni...slepicaky jsou strasne silne a minuly rok sem si takhle znicil par kytek..musi se to redit vodou..zaprve to muzes zalit vic a za druhe to neni tak silny..a da se dotoho pridavat jeste trocu cukru aby to trochu nakvasilo..ale to uz se FAKT musi redit..:)
peace
GrandmammGANJA
nazdar,huste kityz,to s tym alobalom-fenomenálne,to by ma w žieote nenapadlo.Len tak dalej a samozrejme ***K+ 4U***
ZDAR,NECH ZIJE GROWING
husajn
Cau lidičky.Tak se u nas dneska umoudrilo trochu pocasi a k veceru i vykouklo slunicko.Tak jsem vyrazil za kytičkama.Vypadají spokojeně:)

to luckyBOB: díky za radu s tim ředěnim slepičáků,ale bohužel si to čtu až teď a dneska dostaly pěknou dávku HODNĚ koncentrovanejch hovínek,tak doufam,že to rozdejchaj:(

to GrandmammGANJA: moc dík za k+.Ten alobal je fakt užitečnej.Dneska to na ně zase pěkně svítilo:)Jinak až bude čas,tak to ještě vyvonim:)

k fotkam:
1) obě kytičky
2) kyti č.1
3) kyti č.2
4) detail FIM kyti č.2

Pořád víc sílí moje podezření,že to nejsou oba stejný modely,i když by měly být.Co myslíte vy?
strihorukyeduar
Velmi pěkné.K+
husajn
Tak sem dneska přidal další odrazovou plochu pro slunce.Až kytičky povyrostou,tak by se mi za ně už blbě lezlo a něco tam přidávalo.Alobal je fajn věc:)Teď už jen aby to slunce krásně svítilo:)
husajn
Tak tu mam další fotečky.Na první je vidět,jak sem se pokoušel o FIMku.Na druhý je kyti č.2 a na třetí jsou obě.Konečně k nám přišlo pěkný počasí a kytky každým dnem sílí:) Každý den povyrostou všechny větvičky a horní veliké listy vypadají jako plachty.Na celkovém fotu to vidět moc není,ale příště udělam víc detailů.
Matrixx
zkus natřít ty stěny bílou barvou,budou líp odrážet světlo,jinak to vypadá k světu.....Pěstu Zdar
husajn
to matrixx: dík za radu.Uvidim,jestli se k tomu dokopu :)
slovak
velmi pekne
husajn
Tak tu máme várku fotek z 24.6.Zalil jsem roztokem z kopřiv,vypadalo to jako olivovej olej:) a kytičkám se evidentně daří ! ! ! Už začínam mít strach,že se mi to do toho rohu nevejde.Klidne by stačila jedna kytka.Dost se to po těch FIMech větví a listy se začínají překrývat.Už je nebudu štípat a necham je jen do výšky.Jestli bude pořád tak hezky,tak to bude akorát ke stropu skleniku.Jinak sem opět zvětšil odrazovou plochu tvořenou alobalem a dle fotek je videt,jak na kytičky krasne svítí,i když už by tam mě být dávno stín.


1) obě kytičky
2) to samé
3) 9 cípý list
4) foto ze spoda
5) foto ze strany
6) odrazová plocha
7) to samé

husajn
Tak tady jsou další fotky.Provedl jsem malé změny.Trochu sem prostříhal listy a vyvázal kytky,aby šlo světlo i na spodní patra.

1) kytky před upravou
2) ---- II ----
3) kytky po vyvázání
4) ---- II ----
Matrixx
už se z nich stávají krasavice,jen tak dál,Pěstu Zdar
husajn
Díky za pochvalu :bounce:
zasa
2: husajn
mas to velmi pekne kvetinky su pekne velke..super...
ako riedis ten zihlavovy roztok ja som dal tak okolo pol litra hnojky na dva litre vody a pekne idu myslim ze to bude stacit....nech sa ti dari K+
husajn
Cau.No zihlavovou hnojku redim 1:1.Jinak dneska sem zjistil,že té větší krasavici si rostou koule :( :( Zitra dodám foto.Snad se mílím....
husajn
Tak ta jedna kytka bude fakt asi samec.Jeste pockam jestli to nebude hermáč.JInak sem si utrhnul jeden list,nechal ususit a dal zarámovat:)Vypadá statně.Je na něm jasně vidět typická šířka tohoto modelu.
husajn
Tak jsem dneska pokosil toho samce.Má to za sebou,nechal jsem jen dvě malý spodní větve na pokusy.Jinak jsem dnes objevil na druhé kyti SAMIČÍ preflowers a mám z toho velikou radost:) Foto dodám časem.

Chci se zeptat,jestli někdo neví,jestli když ručně a opatrně opylim jen jednu palici,tak jestli se pyl roznese po celé samici nebo se opravdu prcne jen ta jedna palice???Jde mi o pár semínek na příští sezonu.
dritte
Hele mám s Tí mzkušenost, ale: musíš toho samce mít ůplně někde jinde a potom záleží jenom na tvé zručnosti kolik toho oprcáš!! :-))) ale je to jednoduché a snadné, zkuste se mi někdo vzpříčit!! :-))
dritte
,,úplně" už se mi klepou ruce.
husajn
no problem je,že samec je hned vedle samice,takže to asi ryskovat nebudu a pristi rok koupim semena nový.Ale dík za radu.
husajn
Zdravim.Tak sem zlikvidoval toho pána.Přikládam foto preflowers a celé kytky.Už jí ani nemůžu pořádně vyfotit,protože jsou všude kolem rajčata a okurky.Fotky byly foceny v podvečer,takže listy se zdají být povadlé,ale přes den,kdy na ně praží slunce jsou krásně napružené směrem ke slunci:) Doufám,že ještě trochu holka povyroste.Nevím,jestli je už vhodná doba začít hnojit na květ.Kdo ví,ať poradí.Podle mě je ještě brzo a tak sem dneska zase pohnojil kuřincema.
husajn
Tak opět přicházím s pár fotkama.Jak víte,zbyla mi jen jedna kytka,která se však má čile k světu.Je vysoká téměř 170cm a má 3 hlavní větve + nespočetně malých,které se derou na světlo kudy jen to je možné.Jelikož je ve skleníku hrozně málo místa tak to ani nemůžu pořádně vyfotit.Mrzí mi ,že samice byla právě kytka,která je blíž u nosné zdi skleníku a tak má málo místa.Jistě to bude znát na výnosu.Mohlo z ní být mnohem víc,kdyby měla prostor.Taky by mi zajímalo,jak zjistim,kdy přesně začala květová fáze?Protože preflowers už krásně vylezly a já nevim,jestli už je čas na hnojku na květ.Taky se mi už dotýká vršek kytky skla na stropě.Myslíte si ,že to bude mít nějaký negativní vliv při kvetení?

1) foto : fotka kytky (už se mi celá nevejde do záběru)
2) foto: preflowers
3) foto: náhled na vršek kytky ( 3 hlavní větve )
Pupiset
4husajn:pěkne bílý mam tenhle model/hawaii/na balkosi,ale takhle mi to neroste:D
husajn
dík za pochvalu.Myslim,že ten růst udělala hlavně hnojka ze slepičinců a včasný záštip:)
husajn
óóóó:) Díky.Cením si všech pochval i krityk:)
husajn
Tak tu mam další dvě fotečky mojí kytičky.Nejsou nijak detailní,ale je na nich vidět,jak kytka povyrostla.Už má 2 metry.Musel jsem jí pořádně odspodu vyvázat,aby se mi pod tíhou větví nerozlomily v místě kde se větví na 3 hlavní větve.Taky bych potřeboval víc prostoru,ale i tak se s tim málem, co mám,snažim vykouzlit maximum.Preflowers už žloutnou,tak doufám,že se brzy začnou dělat palice.
Pupiset
4husajn:koukam ze stima rajcatama tam mas i okurky,tak bacha na plísen.
Jinak by podle me kyticce prospelo ostrihat ty velky listy u stonku pod vetveme sou tam k nicemu-u outdooru bezna praxe myslim ze ve skleníku
nejinak,jinak moc pekny.
husajn
Díky za radu.Taky sem myslel,že je ostříham,ale bál jsem se,že to na kytku bude mít nějaký neblahý vliv,když jsou takový obrovský.Ale pudou down!Co se týče plýsně,tak z toho mám fakt strach.Nerad bych aby mi to v samém finiši shnilo:( Musim na to dávat pozor.Jelokož to ale kontroluju obden,tak to snad ohlídam.
lad
Fakt ty velký listy to chce dolu a bát se toho nemusíš já tyhle listy stříhám 2x tejdně a nán jich z tý kytky plnou hrst fakt moc ani už nevím kam s tím a za ty dva tři dny ani nepoznáš žes to stříhal.A je to pěkná kytka hustě větvená.
Pupiset
4husajn:hlidej si jestli nemas plisen i na tech okurkach+rajcatech hrozne rychle se to rozlejza,hlavne v qwetu,ale to uz bys to tam mít nemel ne?
/teda vubec netusim kdy zrajou rajcata+okurky :D /
Obel
2 Husajn: hezké kytičky, jen ať se daří, jsem rád že nejsem sám komu rostou jako z vody. K + ti letíííííííííííííí

Keep growing

PEACE

Obel
husajn
Díky všem za ohlasy a za K.
to Obel: píšeš kytičky,ale to je jen JEDNA kytička,která má 3 centrální velký větve.
JInak tý plýsně se bojim jako čet,protože na rajčatech,co máme mimo skleník,už plíseň je:( :( No snad se to nedosttane až do skleníku.Jinak budu muset najít nějakej postřik.Má s tím někdo zkušenosti takhle těsně před květem???Myslim jako který postřik proti případným plýsním je dobrý právě na naše kytičky,abych pak nehulil nějakou chemickou sračku.
Zítra snad dodám pár foto detailů vrcholku kytky.
husajn
Tak tady je foto listů,které jsem otrhal asi minulý týden.Občas se tam nějaký takový vyskytne a hned ho utrhnu.Mam neblahý tušení,že je to ta plíseň:(Co si myslíte Vy,odborníci???
husajn
Tak sem dnes ráno trochu prořezal kytičku.
Pupiset
4husaj:skoro to tak vypada-chce to high control
mokie
taky bych řekl.
hlídal bych to a nasadil bych draslík.
větráš jim pořádně ???
kazdopadně pěkné..... K+
frogo
Jo tohle bude plíseň, to jsem na jedný kytce taky měl ale naštěstí se mi nějak moc nerozjela, i když ono by to bylo stejně jedno, protože to byl samec.
husajn
for mokie: No moc ten skleník nevětrá.Je to prostě skleník.Na větrání jsou pořád otevřené dveře a přímo naproti nim je ještě vyndaná jedna okenní tabule.Je to nic moc,ale když zafouká vítr,tak to mírně protahuje celým skleníkem.Chci se zeptat,ten draslík,proč konkrétně bys ho nasadil??? A nezná tu někdo nějaký ten přípravek proti plísni,kterej se hodí na trávu a maj ho ve všech zahradnictvích??

Jinak díky všem za rady a za K.Vážim si každé rady!
husajn
Díky Blacku za připomínku.Chybama se člověk učí.
Snad těch pár listů kytička rozdejchá.Větší strach mam z tý plísně.Před chvílí jsem se vrátil ze skleníku a otrhal jsem všechny napadené listy.Budu teď čekat,jak se to vyvrbí.Pak kdyžtak přijde na řadu nějaký ten postřik.
mokie
draslík je zodpovědný za celkovou vitalitu rostliny, rozhodně pokud je listí napadené plísní, tak se neztratí...
já jsem při stejné situaci nestříhal celé listy, ale jenom napadená místa, takže třeba lísteček jen do půlky... takhle úplně vše asi tři dny po sobě, dal jsem to na dobře větraný místo, nasadil hnojku s více draslíkem, magnesiem, a vapníkem, a plíseň je pryč...

odkazuji na forům : ZAKLADNÍ PĚSTITELSKÉ INFORMACE a podívej se na seriály vzhledové změny na kytkách 1/3 , 2/3, 3/3

když jsem řešil to řešil měl jsem pocit, že je to i možná i změnou ph půdy ... moc kyselá ....možná to zkus přeměřit.... já jsem ji měl na 5,2 a zvedl jsem ji na 6...
každopádně, každý kdo to viděl, řekl okamžitě PLÍSEŇ
husajn
Díky moc za rady zkušených!!! Bohužel lakmusové papírky, jsou velice nedostatkové zboží a digitální pH metr kupovat nehodlám.Ale s tím draslíkem to zkusím a hlavně na kytku budu dávat pozor a napadaná místa hned odstraním.Snad to prozatím bude stačit..
mokie
odkazuji tě na Fórum » Galerie » Listová plíseň
husajn
Díky za tvojí práci s hledáním odkazu pro mě:)
wiseman
zdarec..
na skunky celkom pekna welkost nemyslish..ale podla mna este popojdu ked maju iba male blizny a malo..co sa tyka hnojenia by sa nic nestalo keby si to nechal iba cisto na prirode a na kuracincoch..nemyslish..aj to zaruci pekne nafuknute kefy..peace
a ked tak ake hnojiwo chcesh dat?ak ho das tak ush mozes..
wiseman
este som zabudol tie listy..newidim w tom ziadny problem..robim to tak stale a rastliny newyzeraju ze sa im to nepaci..kazdopadne jeden clen napisal prawdu ze je lepsie trhat horne na zoswetlenie celej rastliny..uwidis ze konariky z ponad tych odtrhnutych listow budu rast jak z wody..co sa tyka plesne by si kludne mohol celu rastlinu natiahnut na druhy konec skleniku ak sa da..nech sa nedotyka skla..mam skusenost z foliakom..a plesen wyhrala nad wrchnymi palicami.
papaja
hnoj na květ husajne a to pořádně....pořád se tady mlouví o draslíku ...ale chce to fosfor...pk..ok at to pekne dojede k+
plísen..polyversum už se neprodává...má problémy s českou atestací, ted se prodává houba trechodorma, snad to píšu spávně...v growshopu jí seženeš 50g do 50l zálivky 300 kč a snad už není pozdě jí nasadit..problém je , že se dává do květníků v zálivce, kde se rozmnoží...
husajn
Zdravim všechny.Předem chci poděkovat za ohlasy a za K.Už mám dvě zelený ťopky:)
Právě jsem se vrátil ze skleníku a mam pár fotek.Nejprve:

to wiseman: Taky mi ta velikost trochu překvapila.Evidentně jsem na to nepřipraven.Vršky kytky se každý 4 dny dotknou stropu skleníku a já musim pořád vymejšlet,jak jí vyvázat,aby k tomu nedocházelo a aby se kytka nerozlomila v místě,kde se kmen dělí na tři části.Aktuální velikost je 2,1 metru.Jinak se snažim celou rostlinu natáhnout po celym skleníku,ale jde to blbě,protože už je hrozně velká a hlavní kmen je skoro uplně v rohu:(

to papaja: díky za K+.Co se týče plísně,tak to zatim vypadá OK.Po otrhání všech infikovaných listů se zdá,že se to zastavilo.Okolní flora preventivně postříkána postřikem proti plísni (neznámým,stříkala matka :) ).Co se týče hnojení,tak na květ hnojím pouze OBM (bude to stačit????),protože KRISTALON PLOD A KVET tam davat nechci a nic jinýho nemam:(

foto 1) : pohled na kytku
foto 2) : to samý z jinýho úhlu :)
foto 3) : vrcholek č.1
foto 4) : vrcholek č.2
husajn
Ještě se chci zeptat,jak jsme tu mluvili o tom střihání listů,tak jsem ostříhal snad všechny ty velký listy,na kterých se nebudou tvořit palice ( viz foto č.1). Vypadá to,že kytce to nevadí.Chci se ale zeptat,jestli nebude vadit i odstranění úplně těch vrchních listů,na kterých se taky nebudou dělat paldy.(viz foto č.2).Mrkněte na to a poraďte.Podle mého názoru to vadit nebude,jelikož se jedná o listy stejný úrovně,akorát že jsou nahoře.
mati0n
ty muzes ustrihnout ale proc bys to delal... ziviny...fotosynteza atd.... kdyz uz tak jenom sestrihni spicky listu....
Obel
2 husajn: stříhat listy je v pohodě, ale s MÍROU. veliký listy jsou zásobárnou živin, taky je sice stříháme, ale jen z toho důvodu aby se dostalo světlo na celou délku bočních větví ty co nestíněj nestříhat! Jestli zápasíš s plísní, ostříhej jen ty napadený. No a správně by se mělo stříhat když má kyti noc, živiny se údajně stáhnou do stonku, my to stříháme norm. ve dne nevím co je na tom pravdy. Pokud ale stříháš tolik listů možná by bylo lepší na tu noc počakat. Jasný je že narostou nový listy, ale určitě nějaký listy nech.

toť můj názor, teď je to na tobě

PEACE

Obel
husajn
dík Obel.No musel jsem jí hodně prostříhat,protože jak jsem řekl tak kytka je v rohu a spodní větvičky nemají žádný světlo a až by začly růst paldy,tak by se zlomily.Jsou totiž moc slabý.Ale po včerejším prostřihu a vývazu to snad bude OK.Brzy sem postnu zase nějaký fotky.
lad
fakt jsem zjistil ze když stříháš hodně listy porostou ješte víc ale pak se s toho stříhání zblázníš posílám foto listů trhanejch 1 den ze 2 kytek (listy trhám 2x-3x tejdně a kytky rostou fakt huste a jde tam líp světlo )
husajn
Zdravim.Tak sem tu zpět s dalším malým fotoreportem.

to lad: S tim stříhánim máš pravdu.Listů je furt hafo,ale je to znát když se to prostříhá a na větve jde pak víc světla.

Dneska jsem musel s bezpočnostního hlediska uzavřít jeden větrací průchod.Kytka začla růst ven ze skleníku a já se začal bát sousedů.Tím však nastává problém s větránim skleníku a tím i s potencionálními plísněmi.Největší problém ale vidim v malém prostoru,který kytka má.Potřeboval bych tak 3m sklením a bylo by to akorát.Takhle při každé návštěvě musim vymejšlet,jak kterou větev vyvázat,aby se nedotýkala skla a nekrčila se chudinka pod stropem.
Taky se chci zeptat všch,kdo to budou číst,jestli už jim kyti kvetou.Nacházím se v západních čechách a po květu ještě ani památky.Už začínam bejt netrpělivej:)

PS: Mrzí mi,že foťákem se nedá zachytit ten pocit,když stojíte vedle svého 2metrového miláčka:)

1) celá kytka
2) takové světlo je u země
3) vrcholky
4) pohled zeshora
BBVlada
to husajn: Zdarek, moc pekny skoda ze sem sem mrkl až tedky. Je to už dýl co si psal něco o pH a ze lakmusovy papirky sou nedostatkovy atd....Pokud můžu poradit tak si zajdi do nakyho shopu kde prodávaj rybičky=akvaristiku a chtěj sadu na měření pH, určitě by ji měli mít a stojí kolem 60Kč. Sam sem to koupil a skvěle se to měří. Je tam indikační roztok, měřící nádobka a stupnice(vice foto)...Měření je jednoduché...někam do sklednice s destilovanou vodou vhodíš nějakou zem, co chceš změřit, necháš den stát,pak odebereš vzorek ty vody(jeji pH se změní podle půdy), dáš ho do ty nadobky a změříš podle návodu tý sady:wink: Cus
husajn
to BBVlada: Díky moc za radu! Vidíš,krámek s akvaristikou mi vůbec nenapadnul:) Určitě pořídim,ale spíš až na příští sezonu,protože kytka vypadá spokojeně.
husajn
Zdravim.Dneska sem byl kontrolovat tu mojí "andulku" a zjistil jsem cosi nepěkného.Jelikož kytku neustále ohýbám,aby se mi vešla do toho prokletě malýho skleníku,tak sem musel kdysy kytku vyvázat ve spodní části stonku,aby se mi kytka nezlomila.Problém je v tom, že se provázky držící stonek začaly zařezávat do stonku a už nejdou sundat.Musel sem teda přidat další provázek,aby se síla páky trochu rozložila.Samozřejmě mi nejvíc sere, i když se to zdá divný,že kytka neustále roste jako divá.Nad kytkou sem vyšetřil ještě nějakých 30cm a pak už je konec a kytku nebude možno už dál nikam ohnout a začne se dotýkat skla=bude napadena plísní:( Jinak po květu ještě ani památky.Dnes pohnojeno OBM. Na www.cannabis-seeds.cc jsem se dočetl že délka květové fáze je u mého modelu 7 až 8 týdnů :( to znamená,že kdyby to zítra začlo kvést:) tak bych sklízel zhruba až v polovině října a to je hrozně pozdě.Začínám se modlit,aby to stačilo dozrát,než mi to zničí nějaká plíseň nebo něco jinýho:(
lipi
To pěstuješ ve skleníku dub né?:frog: Každopádně ti držim palce ať to holka jedna stíhne, protože by byla nevyčíslitelná škoda přijít o takovouhle "andulu" kvůli pos...ý plísni:grrr:
husajn
Jo,pěstuju ve skleníku.S tou škodou máš pravdu.Jinou kytku nemám:(
BBVlada
to husajn: Nechci se ti do toho nějak míchat, ale kdybych se chtěl zbavit toho provázku jak jede do toho stonku,tak bych na místě kde je nejodkrytější celé okolí provazku to pomazal nějakým gelem aby se nepoškodila kytka a provázek bych přepálil.
husajn
dík za radu.Budu s tim muset něco udělat,jinak mi ten provázek kytku přeřízne vejpůl:( Zkusim to, co si psal.
papaja
to husajn: neboj se a klidně to tam nech...
Pupiset
Taky bych rek,kytky to neposkodi
husajn
Díky všem za ohlasy a za jejich názory! Jelikož mám však jen jednu kytku, tak je pro mě životně důležité vyvarovat se jakých koliv zbytečných chyb. Za 14 dní odjíždím na dovolenou na dva týdny a nemam nikoho, kdo by se mi o ni postaral, případně kontroloval změny a zasáhl v nebezpečí.Asi bych nepřežil, kdyby mi to ten provázek uříznul a tak jsem to převázal a podložil.Dneska sem zase musel 3 větve vyvázat směrem do středu skleníku.Už byly nalepený na skle a pod listy bylo vlhko :( .Fakt nevim,jak to dopadne až se o ní nebude nikdo starat 2 týdny.No uvidíme.
Dobrou zprávou budiž, že se mi zdá, že kytka konečně začíná kvést !!! Pomalu ale jistě.Přesně takhle by to bylo ideální:)
husajn
Zdravim!
Dneska sem byl zase vyvazovat.Musím to dělat obden.I když jsem se s tím minulým odhadem,že už to začíná kvést trochu unáhlil, tak mi kytička dělá stejně čím dál tím větší radost! Má totiž nespočetně větvý, které budou zakončený sladkou odměnou :) A jak já řikam, kdo si počká, ten se dočká :) Jen kdyby to sluníčko se ještě na chvíli ukázalo :( Poučení do příští sezony zní : Trénovat kytku hned od ranného věku!!! Jestli to všechno vyjde tak , jak si představuju, tak mi ta JEDNA kytka bude stačit uplně v pohodě. Příští rok udělam to samý + dva pokusný kýble. Chci mít taky pěkný malý stromečky, jako pár nejmenovaných odborníků zde na Groweru :)
Jinak¨se nám taky ve skleníku rozmohly svilušky, takže sem poštípanej jako kráva :(

1) foto je focený po novém vývazu,takže kytka se zná být zkroucená,ale ta se do zítra krásně srovná :)
kotg
Hele, svilušky atakujou člověka??Sakra, ty MRCHY? TO UŽ SI DOVOLUJOU MOC!!
Jinak moc hezká květinka, koukám na ty palice napravo, takový kulatý:D:D:D:D ty budou moc dobrý.
husajn
to kotg: Jo kamaráde,ty kulatý palice dávaj nejvíc :) :) :) Miluju rajčata, nesnášim SVILUŠKY !!!


1)foto : Starý zásoby už pomalu docházejí, ale na vodnici si vždycky najde:)
husajn
Zdravim!
Tak jsem byl zase dneska ve skleniku zkontrolovat kytku.Celkem nic se nezměnilo,vyvázal jsem zase dvě větvičky ,který se dotýkaly stropu.Horší je to s těma sviněma SVILUŠKAMA !!! Momentálně mam na sobě něco kolem 25 štípanců,který vytrvale svědí.Pravděpodobně se ty kuwy vylíhly na okurce,tak jsem berserkovky naběhnul do skleníku a okurka si to namířila do zeleninovýho nebe!Chtělo by to nějakej postřik,ale nechci srát nic toxickýho do skleníku,kde je moje květinka.Budu se to snažit vydržet,protože kdo si počká a vydrží,tak ten se dočká:)
bBoOrReE
tijo,tak to som tu este nevidel
,za odvahu zasielam k.arambolu:wink:
Artush
Kdyz uz tu mluvite o tom hnojeni meli byste vyskouset jednu paradicku kterou letos skusil muj bratranec...pestuje konopi uz pres 10let ale letos se rozhodl najebat to primo do hnoje za chlevem...a to vam zarucuji ze hezci kvetinu sem jak ziv nevidel...
husajn
Tak záhada se řeší dál! Jelikož jsem byl od mnoha lidí ujištěn, že svilušky na člověka nejdou, tak tu ale vyvstává jedna dost podstatná otázka a to je OD JAKÝ SVI*Ě MÁM TY ŠTÍPANCE???? Je to rok co rok.Ten náš skleník je asi nějakej začarovanej.Nejbětší záhadou je to,že jsem na těle nenašel žádnýho parazita ani stopy po něm,jen ty štípance.Taky nejsem poštípanej vždy,když jdu do skleníku.Jen občas.A když už mi to poštípe,tak pupínky se objevují i druhý až třetí den i když se pravidelně sprchuju a do skleníku nejdu.Napadla mi nějaká alergie,ale jelikož to má celá rodina tak pochybuju:( KDO S NĚČÍM PODOBNÝM MÁ ZKUŠENOSTI,NECHŤ PORADÍ.Díky
dalas
husajn:Zkus tam dat mucholapky, u nekoho sem to uz videl a mel jich tam kurevsky nalepenejch, sem se divil co mu v tom skleniku vsechno zije.Pokud na kyti nechces srat chemky tak to zkus.

Zdarecmazec
husajn
Zdravim!
Tak po dlouhé,přesně 14 denní odmlce jsem zase tady. Celé dva týdny,co sem byl v Geršácku, se o kytičky starala moje pusinka Kejtý:) A když sem se vrátil,tak mi nezbývalo nic jiného než poděkovat,protože to co na mě čekalo ve skleníku mi udělalo velikou radost.Konečně sem se dočkal palic!Jak to ted tak počítám,tak při mém tempu hulení mi tahle kráska vystačí uplně v pohodě na celej rok a ještě zbyde na bramboráky:) Ted už se budu jen kochat, jak paličky začnou nabírat na objemu:)
husajn
Minule se nějak nepodařilo uploadovat foto,tak to ted napravím.
Nika
Cau mas fakt prekrasnou kyti.Je nse chci zeptat jak ses zbavil ty plisne nebo co to bylo??? Diky za odpoved:)
husajn
Dík za pochvalu.Problem s plysní vlastně vlastně ani moc nenastal.Plýseň, co byla na okolních okurkách se nerozšířila ( dobré větrání) a uhnilo mi jen pár spodních listů, ale to je normální.Brzy sem hodim další update fotek.Palice už krásně lepí a nabývají na objemu.
Frey
Ja nechci prudit,ale za chvilku bude po světle!!!Co takhle skusit hnojivo Superbud????Urychlí to kvetení a to o moc!!!A ještě celkem nabydou palice!!Ale je potřeba pařesně dávkovat!!!A dává se jen na posledních čtrnáct dní květu !!!Tak o tom popremejšlej!!!
Obel
2 Frey: nechci taky prudit ale jen tak pro informaci SuperBud není hnojivo ale květový stimulátor nebo hormon chceš-li. Aplikuje se pouze jednou nebo 2krát pro nastartování květu, pokud už kyti kvete nemá smysl investovat do něčeho takového.Navíc dobu kvetení zkrátí to je pravda ale na úkor šišek, jsou potom řidší atd atd. Navíc světelné spektrum na pozim je mňamka navíc letos se počasí nakonec umoudřilo a vypadá to na pěknej dozrávací podzim :D toť vše co tím chtěl Obel říct.
2 Husajn : dej jí čas zvládne to jako nic :)

PEACE

Obel
husajn
Díky všem za reakce. Jinak aplikaci SuperBudu určitě neplánuju. Zaprvé se mi nechce kazit kytku chemkou těsně před sklizní a za druhý je to drahý jako prase. Jelikož je kyti ve skleníku a má tam při tomhle pěknym počasí,co teď vládne, pořád hezkejch 20-25 stupňů,tak se nebojim,že by nějak snestihla dozrát. Dám jí ještě minimálně 14 dní,protože každym dnem jsou palice objemnější a podle barvy pálek se nezdá, že už je čas na sklizeň.Jak řiká Obel,dám jí ještě čas:)
Obel
JJ to je moje řeč, podle fotek v příspěvku ze 17.9. bych je tipnul ještě min. na 3-4 tejdny možná i víc, uvidíš sám. Jedinou investici kterou bych ti doporučil je Final solution, nebo Ripen oba dva přípravky 100% bio jak jinak že, he heh. :D Jsou to věci užívané pro finální fázi květu. Chtěl jsem letos testnout ripen,ale neměli ho tak bude FS. 250ml stojí 3kilča, takže investice na pohodu. No a efekt zaručen, šišky se ti nafouknou a osypou jako blázen, používá se to poslední týden před sklizní. Něco si o tom přečti a popřemýšlej, je to na tobě kámo.

Keep Growing
PEACE

Obel
husajn
No uvidíme.O FS sem už četl.Vypadá to celkem dobře,ale už tak jsem do jedný kytky nacpal peněz až až,takže to asi necham na přírodě.Každopádně díky za radu.
Obel
Přeji hodně zdaru, třeba se rozhodněš investovat ještě o ty 3 kila navíc, uvidíš sám jak si kytka povede. Vše leží na tobě. Každý z nás tady si pěstuje věci pro svoje chuťový buňky. A jaký si to uděláš takový to máš. každopádně tvoje kyti vypadá moooc slibně :D

PEACE
husajn
Ahoj všem.Tak je tu další fotoreport. Je to focený před dvěma dny.Při kontrole jsem zjistil , že mi začínají palice plesnivět:( Hned jsme proto oškubal infikovaný větve a dal je sušit.Bojim se, že kytku budu muset sklidit předčasně.Chtěla by ještě tak dva týdny,ale jestli se plíseň objeví na dalších větví,tak už půjde pod kosu celá.
zaya.cz
cau koukam ze se ti pekne dari.moh bys casem dat neake makro?kamarad mel hawai taky ve skleniku ale kvuli corkam to nemohl nechat dozrat tak sem zvedavej jak bude vypadat az ti dozraje.nemyslis ze ta plisen muze byt velkym nashromazdenim palic na jednom miste?!
husajn
Cau.Makro dodám.Jinak ta plíseň je určitě způsobena nedostatečným větráním, které je způsobeno mimo jiné i právě velkým nashromážděním palic na jednom místě:( Bohužel nemám víc prostoru abych kytku trochu roztáhnul do stran a vzduch se dostal i mezi pálky.Ve skleníku je využito místo do posledního centimetru:) Brzy dodám další foto.
husajn
Tak tu mám takový malý překvápko pro všechny,kteří sledují můj tread.Psal jsem že mám jen jednu kytku.Vlastně to tak celou dobu bylo. Jenže v červenci sem ještě hodil do země poslední semínko,co mi přišlo z Nirvany jako H x SK1 se slovy, že si přeci nenechám jedno semínko.Mrsknul jsem ho mezi rajčata,kde nebylo žádný světlo,ale ta potvora to nějak rozdejchala a výsledek posuďte sami. Nejsou to žádný velký paldy,ale potěší.Zajímavé je,že to je podle seed banky taky hawai x skunk1, ale má úplně jinou barvu a vůni.Nějak to nechápu.Buď tam v tom maj bordel nebo je to fakt nějaká mutace.
papaja
to husajn:
otrhej opatrně všechny dlouhé listy........dejcháky opatrně u štopky by měly pod určitým tlakem povolit samy
tím se zmenší hmota vypařování atd..prostě st to provzdušní bude méně vlhkosti..úplně jí očasej ...měj se brother
husajn
Díky za radu papajo.Hned jdu na to.Snad už holka nebude uplně plesnivá.Neviděl jsem jí 3 dny.Večer hodim fotky.
husajn
Zdravim.Nějak nestiham,takže foto až dnes.Kytku jsem na radu papaji oškubal a zbyly jen palice.Nutno však podotknout,že jsem byl nucen zase vyhodit dva krásný,leč shnilý salámy:(
husajn
A teď malé překvapení.Celou dobu jsem psal,že mám jen jednu kytku.V podstatě jsem se staral jen o jednu kytku,ale zasadil jsem dvě.Jednu pěkně brzy,jak se má a tu druhou jen tak protože mi zbylo poslední semínko z Nirvany ,tak sem ho šoupnul pod rajčata někdy začátkem července a ani nedoufal,že z něj něco vzejde.No neni to nic moc,ale pár géček z toho bude.Zajímavý je,že se jedná oficiálně taky o model H x SK1,ale má uplně jinou strukturu,barvu i vůni.Znova připomínám,že je to jen samorost.Byl to spíš takovej pokus,jestli přežije mezi rajčatama ,kde nebylo prakticky světlo.No posuďte sami.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma