Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další fotky jsou foceny 24.5.Nějaká mrcha mi začala užírat listy.Do dneška nevím,co to bylo a fakt sem se bál ,že mi to celý sežerou.Jak to dopadlo,to uvidíte dál:-)
Poslední várka fotek je focena dnes.Jak vidno ,tak jdou celkem pekne.Ale na to,že jsou staré 42 dnů od semínka,tak to neni nic extra:-( .Možná je to způsobeno zaštipovánin (zkoušel jsem FIM,ale povedlo se jen u kyti č.1).Každopádně je celkem zajímavé ,že obě kytky jsou stejný model (z NIRVANY) ,ale jako Hawaii (baculaté zakulacené listy) vypadá pouze kyti č.1 (ta vlevo).
Jěště malý update co se 9.6.Zjistil jsem,že kolem 5 hodiny odpoledne mi už na kytičky nesvítí slunce,protože jim stíní nedaleká zíďka.Napadla mi taková věc s alobalem.No posudte sami.Výsledek dopadl dle očekávání.
nazdar husajn
kvetinky mas fakt pekne...chcem sa ta spytat jak sa robi to hnojivo s tymi koprivami po slovensky zihlavami... nechcem kvetinky hnojit ziadnou chemiou... diky
cau zasa.Dik za pochvalu.
Hnojka s zihlavami se dela tak,že natrháš čerství žihlavy a daš je do kýble s vodou.Dej jich tam co se vejde.Pak to necháš aspon 14 dní odstát a pak tim zalíváš,popřípadě ředíš ještě vodou.Taky to chce odčas promíchat,když to stojí.Měl by si tím získat skvělí přírodní hnojivo (rada od babičky.Jinak ti vřele doporučuju hnojit slepičákem,jestli máš tu možnost.Jde to po něm dost pěkně!Příprava je stejná jako u žihlav,akorát perioda máčení je tak 5 dní.
Přeju ti, ať ti to roste!!!! CAU
zdarec,
jen k tomu redeni...slepicaky jsou strasne silne a minuly rok sem si takhle znicil par kytek..musi se to redit vodou..zaprve to muzes zalit vic a za druhe to neni tak silny..a da se dotoho pridavat jeste trocu cukru aby to trochu nakvasilo..ale to uz se FAKT musi redit..
peace
Cau lidičky.Tak se u nas dneska umoudrilo trochu pocasi a k veceru i vykouklo slunicko.Tak jsem vyrazil za kytičkama.Vypadají spokojeně
to luckyBOB: díky za radu s tim ředěnim slepičáků,ale bohužel si to čtu až teď a dneska dostaly pěknou dávku HODNĚ koncentrovanejch hovínek,tak doufam,že to rozdejchaj
to GrandmammGANJA: moc dík za k+.Ten alobal je fakt užitečnej.Dneska to na ně zase pěkně svítiloJinak až bude čas,tak to ještě vyvonim
k fotkam:
1) obě kytičky
2) kyti č.1
3) kyti č.2
4) detail FIM kyti č.2
Pořád víc sílí moje podezření,že to nejsou oba stejný modely,i když by měly být.Co myslíte vy?
Tak sem dneska přidal další odrazovou plochu pro slunce.Až kytičky povyrostou,tak by se mi za ně už blbě lezlo a něco tam přidávalo.Alobal je fajn věcTeď už jen aby to slunce krásně svítilo