Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10x SuperSkunk_250 - 400W_soil scrog - Klikni zde pro originální téma
dlouhán
Ahoj všickni!
Nabízel jsem v bazaru řízky této odrůdy a spoustu lidí se mě ptalo, jaké že s ní mám zkušenosti, jaké jsou výnosy, chtěli vydět fotky hotových kytek atd. no a jelikož je to i má první zkušenost se SS, mohu vyhovět pouze tímto threadem. Takže sledujte, ptejte se, kritizujte a hlavně raďte, vy, zkušení!


Pěstírna: v:š:h_210:92:65
Médium: Substrát AGRO Pelargonie s akt. humusem + perlit (3:1)
Chemka: Hnojivo General Hydroponics + stimul Bionova BNXcel na kořeny + Bionova PK 13-14 na qět + Phytamin.
Light: (Tesla)250-(Osram)400W HPS ve stínítku s odtahem 51m3/hod
Odtah: (Euro2) 150m3/hod
Nasávání: pasivní
Míchačka vzuchu v pěstírně: obyč 2rychlostní cyklační ventilátor za 500,- (asi 30cm v průměru)
Teploty: 20cm pod lampou 27°C, jinak 25°C
dlouhán
Tak a zde jsou první fotos.
Jsou ze 17.5.05, to měly holky rovné tři dny:baby:

obr.1: zakořeňující řízky v cloneboxu
obr.2: detajlík jednoho z deseti sourozenců již pod sodíkem
obr.3: celkovej pohled

Ještě jsem zapoměl dodat, že od prvního dne (14.5.05) do 17 dne (31.5.05) se děcka smažily pod 250W 24/0 a bez hnojiv. Po 18 dni si užily první krátkou noc a nazítří (1.6.05) přepínám na 12/12 a mněnim light z 250 na 400W.


(Proč se tam ty fotky ukládaj v opačným pořadí, to mi fuckt néjni jasný!)


Kapka1
Jooo, moc pekny. Kdybych já tak mohl doma pestit.... Hele kolik te stal ten klon box? Díkyy
dlouhán
Dík, je to udělaný ze skříňky, která už byla doma, takže 500,- stálo těleso pro 2x18W 60cm zářivky (mám tam 2x coolwhite Osram - 2x cca 35 kč) + něco přes 2 kila za PC větrák s adaptérem.
Zbytek (barva, řetězy, kabely atd) co dům dal...

hal9000
mas to moc pekne ,jsem zvedavej jak budes pokracovat, sice nevim jaka je SS nosnice, ale vim ze mne hodne hodne moc chutnal :jumper: , takze ti preji aby se ti darilo ale na K odem mne si este pockej -----ale budu to sledovat abych se priucil ;)
dlouhán
sem to neska eště stihnul nafotit, tak se hned podělím:crazy:
první den na květu

obr.1: tak ňák celkově...
obr.2: kytky
obr.3,4: jak se větví - bez záštipu!!!
obr.5: první den na květu a...:D :D :D

zatim vše ok, žádný problém, kytky rostou z vody!
rixo
To dlouhán - viem o tom ze napriklad taky clovek ako Soma (soma seeds.nl) tiet hovori bio growin’ na to ked sa pestuje v hline, hojis sa Bio hnojivom, a pouzivaju sa BIO liecitelia, BIO bakterie a pod....Pestovanie v hydro, drip systemoch a pod, je skor o chemii, ume, sikovnosti a napade, je to nova metoda, resp rozvijajuca sa metoda, kdezto o hline uz bolo povedane vsetko:-))
dlouhán
biogrowin je pěstování v hlíně, ale bez chemky a pouze s organickými hnojivy. no a já tam nahoře vypsal všechny chemky co existujou:)
indicky-konopi
dlouhan: ty vole ty zachvilku budes sklizet...se mas:)- ale jentak dal, vypada to fakt dobre...z tech sesti seminek co mam od tebe roste peknej rachot...:D Zatim ale jen jedna samice (je ve skleniku:)) a nastesti este zadnej samec, tak uvidime...ty si mel kolik samic a samcu?
sauruss
to dlouhán: čau chlape.. máš to pěkný.. každopádně se tě chci zeptat, jak velký máš ty nádoby (květináče).. postupoval jsem skoro stejně jako ty, ale mám jich jenom 5 a mám je ve třech květináčích 2x2x1. A právě mám ty kytky dost malý. Tak si myslím, jestli to není těma malýma květináčema..
dlouhán
indicky-konopi: ahoj:) no já měl z 10 seeds 4 samce a 6 samic, takže caaajk! taky sem vyhodil pár řízků na out, tak sem zvědavej;) zatim jsou ale hodně malinký... tak ať se daří!

sauruss: těško říct, si mi k tomu o těch květníkách nic nenapsal (míry/litry). ale je to dost možný. dostatečný prostor pro kořeny je jedna z hodně důležitých věcí. když je ho málo, kytky nerostou optimálně tak jak by měly (slabé stonky, vytáhlé patra a ve finále znatelně menší palice). mě roste po 5ti kytkách ve dvou bednách v/š/h - 20/35/52, což dělá asi 35 litrů na bednu, takže každá kytka má asi 6-7l prostoru, což už by vzhledem k tomu, že rostly jen 17 dní a kvést by měli okolo 7 týdnů, mělo být dostačující. jinak sem někde tady na groweru vyčetl názor, že na každý měsíc života by měla kytka mít 4l prostoru pro kořeny.
no snad sem ti pomoh... hodně štěstí!
dlouhán
tak zatim jedinou vadou na kráse jsou tyto skvrnky na několika spodních listech. Možná jsem kytky za malinka trošku popálil lampou, moc jsem jim tenkrát nevětral, abych udržel vlhkost. Zatim jsem nehnojil, takže přehnojení asi nehrozí, leda že by už byla v samotném substátu příliž vysoká koncentrace živin???
Použité médium - AGRO pelargonie s aktivním humusem + perlit v poměru 3:1.
Vrchy už jsou ale 100% OK, takže vlastně žádný problém:smoker:





...už by to docela chtělo tu síť já vim...:(
dlouhán
tak sem konečně upgradoval na scrog. síť, kterou sem zbastlil z dřevěných latěk a obyč umělohm. motouzu - oka 4x4cm - byla nasazena na sedmý den qwjětu a koukám takovejch 30% prostoru prázdno:( vypadá to, že sem asi přepnul brzo. no udivíme, něco místa ještě stihnou zabrat a snad to nebude tak zlé...
fotka je z 8. dne
rixo
podla mna brzo ani nie:-) ale neviem teraz ci SS je mostly indica....proste niektore modely sa vytiahnu viac a niektore menej, a ak xces mat poraadny SCROG mal by si mat klony podla mna, z jednej odrody aby sa vytiahli co najviac rovnako...ja ked som mal rastlinky zo semienka, vsetko rovnaka odroda, kazda narastla inak...a preto si myslim ze je vyhodla klonov tiez:-))
ale je to pekne..urcite nieco este narastu, ale hovorim tazko takto odhandut kolko?!
Good luck
dlouhán
rixo: dík. je to mostly indica s velkým podílem afghani. všechny klony jsou nařezaný ze třech matek a zdá se, že je to už ustálená odrůda protože jsou jedna jak druhá, jen z jedný matky klony rychlejc koření a kytky jsou z ní malinko silnější:), ale jinak struktura růstu naprosto stejná.
jen nevim, jak dlouho je držet pod tim pletivem, než jim pustim vršky navolno..?
rixo
ja ked smo daval pletivo daval som ho hned ak som prepol na 12/12 a dal som ho tak 5-7 cm nad vrcholce...a ono ako to dorasta tak to hned ohybas, vacsie vetvy vyrovnas a mensie dorastu, xapes to je pointa SCrogu a tychto technik:-)) ale to asi vies!!
dlouhán
Tak sem to nafotil hned co holky dovršily třetí týden květu.
Od 10 dne 12/12 sem začal pomalu přihnojovat, po 14 dnech 12/12 jsem vypustil zelenou složku "grow".
Zalívám co 2 - 3 dny, zálivka 2x přihnojená, 1x čistá voda. BN-Xcel přidávám pokaždé a 2x týdně Phytamin postřikem.
Do zálivky phyták nepřidávám, páč nevim jestli by to k něčemu bylo. Na etiketě se mluví jen o postřiku.
No a takhle to teda vypadá po 3 týdnech kvetení...:jumper:

PS: Na druhé a poslední fotce jsou stále vidět "hluché" místa, které už se nezaplní a což se taky bohužel projeví na výnose. No nevadí, i ty špatné zkušenosti jsou zkušenosti že jo...
indicky-konopi
hele jak je mas zhruba vysoky? jestli sem to dobre pochopil tak jich tam mas 10 pod ctyr kilem jo...?! neni to hodne? ja chci vyndat ten muj SS od tebe ze skleniku a hodit ho taky pod ctyr kilo a prepnou to na kvet at to uz konecne zacne hazet palice...pak bych zarucene rychlejc sklidil a mel co kourit:)
dlouhán
No síť je 25 čísel nad substrátem a paldy vyčuhují ještě 5 - 15 cm nad síť. Ještě ten scrog nemám tak vošéfovanej, abych je dostal do jedný latě tak jako třeba sr:):)ga no...
10 rostlin není hodně, dokonce bych v mym případě řek, že tam mohlo bejt těch kytíz klíďo 12. Ono je vlastně ůplně fuk jesli jich tam dáš 2, nebo 20. Jde o to, že čím míň kytek, tim víc času pak potřebují na růst. Když dáš pod 400W jednu kytku, budeš čekat takovejch 6 - 8 týdnů, než ti efektivně vyplní prostor.
Jo a mimochodem tu kytku bych v tom skleníku určitě nechal. SS je skvělej na indoor i do skleníku, takže podle mě uděláš daleko líp, když z ní vezmeš řízky (v tuto roční dobu nepotřebuješ ani matkárnu, vpoho zakoření i za oknem, !!!né však na přímém slunci!!!) a dáš jich pod lampu víc - myslim, že časově ti to vyjde nastejno a budou se ti pak i líp kočírovat, než trénovat jen jednu kytku a navíc sklidíš jak pod lampou, tak ve skleníku... a to už se vyplatí!!!:D

Ať to roste!
dlouhán
takze jsme zase o 14 dni starsi a tak posilam obrazky :jumper:
fotky jsem se snazil vzít ze stejneho uhlu jako ty predesle, aby bylo dobre videt co holky cele 2 tydny delaly a jak se jim vedlo :cool: + 3 navic

mam ale jeden problem, ktery potrebuje resit ted hned:
vcera mi malem odeslo EURO 2 (odtah. vent.), prijdu do pestirny a koukam on se parchant netoci. tak sem ho rozmontoval, vycistil, dal zase do hromady a nastesti se rozjel. (doporucuji vsem, kdo shani ventilator podobneho vykonu, aby se temto smejdum obloukem vyhnul!) jenze jak sem ho vytahoval ze zasuvky, tak sem asi nejak blbe vzal za sp. hodiny a nechtic prepnul vypinac na boku hodin, ktery vyradil spinani z provozu a !!! LAMPA JELA SVYCH 12 hod. + 24 DALSICH K TOMU:eek: !!! zjistil jsem to dnes kdyz sem sel holky fotit.
jsou presne po 5 tydnech kvetu a ja bojim ze se treba zblazni a budou chtit znovu rust!!! nebo jim to jednou neublizi?
premyslim o tom, ze jim dam jen o nejake 4 hodky delsi noc, pak 8 hodin den a dal podle normalu 12/12...
co myslite? zkuste poradit pls:(
expert
zdrawím Dlouháne, to že jsi kytkám omylem svítil trochu jinak než si to měl původně v plánu vůbec nevadí. Dle mého názoru se tím vůbec nezabívej a jeď prostě dál periodu 12/12. Také jsem jel tento model minulé kolo. Aniž bych ji zaštipoval tak byla oproti ostatním modelům nejvíce rozvětvená. Poměrně málo úzkých listů a spousta tenkých stonku. Z prvu jsem si myslel že to nebude to pravé, ale byl jsem velice mile překvapen. Kytka začala oproti ostatním mnohem dříve dozrávat a dokonce ty kolem sebe utlačovat. Jedniná věc se kterou jsem měl asi problém bylo to, že ty tenké stonky nechtěly unést paldy a tak se mi to trochu bulalo do stran. Krásně dozrála za necelých 8 týdnů květu a byla i dosti pocukrovaná krystalky. Měl jsem z ní více jak 20 g suchého. Kouřově se mi také zalíbila, poměrně rychlý nájezd a silné high hned po několika prvních šlukách.
dlouhán
dekuji za karmicky panove:bounce:
a dekuji za radu a povzbuzeni: expert
udelam to teda jak jsem rikal: ted 16 hod noc a 8 hod den a pak normal 12/12. no uvidime co na to kytiz

jinak jeste dodam ze jsem spokojenej, jak holky vypadaj a ze ukrutne voni po skunku. nemuzu se dockat:jumper:
MAIKIE
muzu se zeptat kde jsi koupil to teleso na zarivky za 500? je to uz se vsim vsudy? staci proste koupit zarivky a svitit?
dlouhán
Tak po 43 dnu kveteni sem se rozhodl sejmout prvni kytku. Byl to jediny exemplar z matky c. 1 (pak tam jsou 4 kytky z jine matky a 5 kytek z dalsi - okomentuju pozdeji)
dlouhán
Rozdily v phenotypech se zacaly projevovat az v kvetu a ted uz jsou docela markantni.

Tento typ zacal nejdriv ze vsech poustet cukrik a vonel nejvic po ovoci. Po prepnuti se nijak moc nehnal nahoru a paldy sly spise do sirky. Kdyz vezmeme tech 17 dni rustu a secteme to se 43 dny qetu, dostaneme krasnych 60 dni, tedy rovne 2 mesice od zacatku do konce. Vynos tezko zatim hodnotit, uvidime az co ostatni maturantky:) Muj odhad je kolem 20g (plus/minus autobus) co myslite?
TouchWood
Krása krása krása co dodat. Kéž bych i já měl takovýhle pěkný keříky.
Co je to vlastně ten způsob scrog nebo jak se to píše?
dlouhán
Diky:)

TouchWood: odpovedi na tvou otazku najdes tady: http://grower.cz/scrog.html

Krupieer: White Shark? :D to urcite dobrej model je, vsak ja se s nim jeste nesetkal :bandit: toto je SuperSkunk:eek: ale neva:)
Jinak zatim jsem sklidil pouze jedinou kytku, ktera uz vypadala ze je hotova, na dennim svetle vsak je videt, ze by jeste tak 3 dny snesla. Nevadi, aspon bude o neco driv co hulit :smoker:
Co se toho vynosu a chuti tyce, taky jsem dost zvedavej:) ale jeste si budu muset pooockat: tak tyden nez to setnu vsecko a dalsi aspon 3 tydny (spis 4-5) nez to poradne uschne (bude curing - nevim jak se tomu rika cesky - quli chuti)

Zatim...
Matrixx
to dlouhán:vypadá to k světu,myslim,že budeš mít co konzumovat,přeji dobrou chuť a hafo zábavi :D až to všechno sejmeš karma tě nemine,zajímala by mě výtěžnost,Pěstu Zdar :)
dlouhán
Dekuji panove za chvalu, karmy, i radu mr. plha:) Mas pravdu, chtelo to jeste tak mozna 5 dni - tyden rustu dele, tak priste.
Jinak dalsi prorezavku jsem nemoh nafotit, pac muj fotak byl nejaky cas mimo provoz, tak aspon foto, jak kytky z mati c. 3 vypadaly asi 3 dny pred sejmutim (sklizeno po 52 dnech qwetu).
Tento pheno se mi jevi jako pro me zatim nejlepsi - prijatelna delka kvetu, skvela vune (ikdyz ta prvni kytka mi vonela lip) a dobry vynos. Potence a chut (pro me hodne dulezite faktory) zatim nevim. Kytky z teto mati (byly 4) se po prepnuti na kvet hodne vytahly a mely nejdelsi palice, ale zas nebyly tak 'buclate', jako z kytky, kterou jsem sejmul jako prvni. Vune sice taky neni tak ovocna, ale ten Skunk tam ku**a je! Uvidime po ususeni.
Co se vynosu tyce, tak asi nejvynosnejsi pheno. Doufam, ze se toto neodrazi na qalite, pac tahle mati je muj favorit:bravo:

Taky uz jsem prubnul sluky z nejdriv sklizene kyti a... paraaada! Jemny kour, mocny raus, skvela chut!!! (spise ovocna, nez ona typycka chut skunku) a to ta kytka nestihla flush. Jen ten vynos 17g sucheho po manikure mi prijde malo. Ale mozna jsem ji sejmul opravdu moc brzo (43 den). No neva, kvalita to vyvazila:)
dlouhán
No a tady jsou fota par hodin pred sklizni 5ti kytek z matky c. 5, tedy finale:)
Tohle pheno mi prijde jako neco mezi tou jednickou a trojkou, jen vune je asi nejslabsi. Tedy voni jak prase:D ale spise prirozenou konopnou vuni, nez skunkem. Kvetla 58 dni a ze vsech tri sester ma nejtvrdsi palice...
rixo
noo kamo hezki.....kolko toho bude?? tam pri lampe mas nejaky odtah vyrieseny??
dlouhán
Jo, odtahuje PC ventilatorek 50m3. Je slabej, ja vim, ale uz mam koupene TDecka. Od lampy to bude 100m3/h a odtah z pestirny 160m3/h misto toho EURO2 smejdu:)
As to uschne, zkusim to nejak navazit. Zatim mam suchou jen polovinu a nevypada to na zadne rekordy, ale pro me dost tak na pul roku;)
dlouhán
190 sucheho jenom. Neva, byly chyby, priste to vychytam urcite lip.
Chut: 1. pheno ma super ovocne aroma a chut, ucinek velmi silny.
2. pheno (nejdele kvetouci) ma taktez silny ucinek (mozna jeste silnejsi, ale hodne 'body'), ale aroma je prirozene, konopne a chut je plana (sqele by se s tim oddelavali nepohodlni prisedici, pac to voni jak obyc noname venkovka:)).
Obe maji velmi jemny kour. Vyber matky je pro me jednoznacny. 1. pheno me prez nizsi vynos presvedcil svou chuti a vuni (jakasi smes lesniho ovoce). Ucinek je, rekl bych, vice up, nez pheno c. 2.
Mejte se a keep growing...
mr.smook
cau mas to dobry pokracuj a si frajer
r-man
Ja do toho scrogu asi pujdu taky...uz jenom kvuli tomu, jak pekne to vypada na fotkach :=-)))
dlouhán
dekuju panove, uplne se cervenam..:D
rixo
skoda ze nebolo viac fotiek celkovej urody....ale aj tak to vyzera krasne....a vonia to az sem:-))
nove TDcka....to bdue nasup asi:-))
good luck a peknu hulbu:-))
aHHa
kraaaasa! :love: aj ja chcem take superskunky :slizoun: ... rozhodne k+ :bravo:
LuxuryGamestyle
dRRsně!! Tak po shlédnutí tohodle jsem se asi rozhodl, že svou budoucí 250 W pojedu ve SCroGu ;)

Congrats k úrodě, 190g určitě neurazí.. ;)
šiška-skunku
musim ti to pochwalit takle se to jen tak nekomu nepowede ... :)
indicky-konopi
jo jeste dlouhane, muzu se zeptat jak ti teda nakonec vyrostli ss vysoky?? ja zjistil ze jich mam ted ve skrini taky kolem 10...prepnuty byli tak jako u tebe po 17.dnech 18/6...psal si ze by klidne snesli jeste tejden navic 18/6...bohuzel uz je mam 10den na kvetu, tak jestli by se nevyplatilo, je este na ten tejden treba prepnout 18/6...????! Chci mit proste vic jak 190g suchyho z tohole modylku:D jinak vejska mi skrine je 150cm...takze kdyby ty kytky meli nakonec neco malo pres metr...byl bych fakt spokojenej...:)
dlouhán
jestli je mas 10 dni na kvetu, tak uz je neprepinej zpatky, jen bys je zblbnul. ja to tenkrat spatne odhadnul s tim prepnutim - moc brzo - proto sem rikal ze by jeste tejden snesly. druhej superskunci pokus uz byl vynosnejsi;)

jinak vsem moc dekuji za ohlasy a za kosticky:bounce: pambu vam to oplat na :baby::baby::baby: ..:D
rozenhajm
Supa jak cip


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma