Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... - Klikni zde pro originální téma |
trávníkář |
44KW (60ps)r.v. 1998
po servise a nemůžu si stěžovat.Šlape jako hodinky a na
první moto super výkon |
|
|
mučačo |
cus,momentalne jsem bez masiny,ale je to v srdci:) mel jsem exupa1000 a spokojenost s timto satanovym bikem.jen jsem si nikdy netrouf jezdit nahulenej.dalsi stroj jsem mel kawu zxr750 a tohleto si nekupujte! Nespolehliva,parkrat me nechala na pospas.ani to neni takovej nahul a po kratke dobe vas jakoby nebavi.v ramci zivotnosti planuju chopera.intase,nebo tak neco,ale jen nejakou stavbicku.jednou jsem videl usoupany koleno od silnice,fakt hnus,sem malem lehl vedle borca.tak opatrne! |
|
|
tgm.amster |
citace: |
Původní příspěvek od trávníkář
Taky jsem si koupil k Vánocům GPZ 500s.
Zatím na ní mám najeto 15km :)
Ale jinak lítá jako z praku!!! |
Vyborna volba, sam mam doma tu samou :)
Rekl bych ze mezi temahle malejma objemama je to nejostrejsi dvouval co sem kdy jezdil. 170 skoro hned, 200 taky da. Spotreba podle jizdy :devil: a ten zvuk :drools:
Ted mi konecne dorazil nahon tachometru, poopravim kapotu a drobnosti po zime a hura na asfalt !
PS : Foto z minulyho roku, porad cekam na penize na novej vyfuk.. |
|
|
krasus |
Tak ja zacinal na jawe 05 pak 21 no a pak jawa mustang, pak jsem mel dve Mz 150, dale yamahu xj 650 no a nakonec Honda fmx 650 tu jsem minuli rok prodal ted zatim jezdim autem ,ale už bych se na necem projel kua. |
|
|
Poprask |
moj malý drobec, sx 125 rok 2005 |
|
|
ladikfzr |
Je to tu ještě aktuální ? |
|
|
Copruss |
Jo někdo tu ještě zbyl, ale zajímalo by mě, jestli sem ještě chodí první generace Grower bikeru-Snark, Oton, Celler, Rappa atd.Dlouho jsem tu nebyl... |
|
|
|
Ja jazdím cross momentálne mam kawasaki 250 kx riadne delo ! ale hulenie nepatrí ku žiadnemu volantu, kormidlu a podobne. Hazardujete zo životom ! |
|
|
Dan.Bass |
Od puberty jsem vždycky snil o naháči a letos na jaře jsem pořídil VFR 750 RC36-II. Tak jsem asi blázen, ale je to parádní stroj. Přikládám foto jiné, co vypadá úplně stejně, jen trochu naleštěnějc, já tam mám navíc držák a plotnu na kufr.. ;) A zda jezdím zhulen? O tom se tu radši nebudu vyjadřovat. :Dhttp://visopsys.org/andy/photo/img/motorcycle/97vfr750/97vfr750-010.jpg |
|
|
fisHunter |
jsem mladej a mam svoji 1. motorku dirtbiku 125 , pred týdnem jsem jezdil po prvni zhuleny a pekne jsem si zajezdil a taky se mi stalo po prví ze sem na motorce na hodinku zabloudil v lese :D |
|
|
|
|