Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 
Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... - Klikni zde pro originální téma
trávníkář
44KW (60ps)r.v. 1998
po servise a nemůžu si stěžovat.Šlape jako hodinky a na
první moto super výkon
mučačo
cus,momentalne jsem bez masiny,ale je to v srdci:) mel jsem exupa1000 a spokojenost s timto satanovym bikem.jen jsem si nikdy netrouf jezdit nahulenej.dalsi stroj jsem mel kawu zxr750 a tohleto si nekupujte! Nespolehliva,parkrat me nechala na pospas.ani to neni takovej nahul a po kratke dobe vas jakoby nebavi.v ramci zivotnosti planuju chopera.intase,nebo tak neco,ale jen nejakou stavbicku.jednou jsem videl usoupany koleno od silnice,fakt hnus,sem malem lehl vedle borca.tak opatrne!
tgm.amster
citace:
Původní příspěvek od trávníkář
Taky jsem si koupil k Vánocům GPZ 500s.
Zatím na ní mám najeto 15km :)
Ale jinak lítá jako z praku!!!

Vyborna volba, sam mam doma tu samou :)
Rekl bych ze mezi temahle malejma objemama je to nejostrejsi dvouval co sem kdy jezdil. 170 skoro hned, 200 taky da. Spotreba podle jizdy :devil: a ten zvuk :drools:
Ted mi konecne dorazil nahon tachometru, poopravim kapotu a drobnosti po zime a hura na asfalt !

PS : Foto z minulyho roku, porad cekam na penize na novej vyfuk..
krasus
Tak ja zacinal na jawe 05 pak 21 no a pak jawa mustang, pak jsem mel dve Mz 150, dale yamahu xj 650 no a nakonec Honda fmx 650 tu jsem minuli rok prodal ted zatim jezdim autem ,ale už bych se na necem projel kua.
Poprask
moj malý drobec, sx 125 rok 2005
ladikfzr
Je to tu ještě aktuální ?
Copruss
Jo někdo tu ještě zbyl, ale zajímalo by mě, jestli sem ještě chodí první generace Grower bikeru-Snark, Oton, Celler, Rappa atd.Dlouho jsem tu nebyl...
Ja jazdím cross momentálne mam kawasaki 250 kx riadne delo ! ale hulenie nepatrí ku žiadnemu volantu, kormidlu a podobne. Hazardujete zo životom !
Dan.Bass
Od puberty jsem vždycky snil o naháči a letos na jaře jsem pořídil VFR 750 RC36-II. Tak jsem asi blázen, ale je to parádní stroj. Přikládám foto jiné, co vypadá úplně stejně, jen trochu naleštěnějc, já tam mám navíc držák a plotnu na kufr.. ;) A zda jezdím zhulen? O tom se tu radši nebudu vyjadřovat. :Dhttp://visopsys.org/andy/photo/img/motorcycle/97vfr750/97vfr750-010.jpg
fisHunter
jsem mladej a mam svoji 1. motorku dirtbiku 125 , pred týdnem jsem jezdil po prvni zhuleny a pekne jsem si zajezdil a taky se mi stalo po prví ze sem na motorce na hodinku zabloudil v lese :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma