Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 
Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... - Klikni zde pro originální téma
Protiva
Znám jednu kouzelnou hospůdku jménem MOTORÁj a tam chodí spousta motorkářů a prodává se tu fakt dobrý holadsko:wink:
Ergo hulení nezná rozdíli:bravo:
Real-Shit
V Garazi mam Jawa250/353 kejva, ČZ 175/501 skůtr a momentalne jezim na Cagiva elefant 125 otevrena verze(36koni) - gumy mitas trelleborg vzadu 180 docela brutalni drapec,ladenej vejfuk atd.....
Bejvalka Honda CR80 asi 30koni- vymenil sem protoze sem potreboval neco s cim muzu normlne jezdit:)
Ale jet do lesa zkourenej je strasnej mazec! Nebo kdyz jedem na trat a sem zkourenej tak se ze me stane nehorazny hovado:)
Jestli udelam papiry tak snad Suzuki GS 500:bounce:
Time4Tea
2 VoidMAN: Na třech kolech...? Mám podezření, že máš buď Velorex nebo Dněpra se sajdou! :eek: Jak moc sem vedle??? :bounce:

YES: v letě by to bylo gut, nejlíp takle vtipně o víkendu.

Ich bin HIGH... :D
romaniak
jo ten srazek bych bral:))

jinak ja mam doma CBR F-sport (šestku) s akrapovičem:))
a moje laska prodelava upravu teda spis si nechavam nastrikat rafky na cerveno a "brzdička taky" az bude hotova hodim fotecky
jinak hadry klasická komba od Psích tlamiček:)) a helma Nolanka v italske červené a botky enduracky Still Martin ješte z dob kdy sem lital po polu :)) peace
romaniak
Jinak pro ty co maj radi enduro litovelskej kraj je vám je zaslibenej ptz tolik trati co je v okolí se moc nevidí :))
coprus
Popořadě:
Snark:Sic máš určo recht kámo,ale věř mi,že vim,co dělám-víc jak jedno kolo nikdo bez treninku nevydrží,takže strach nemám:)
V tom srazu bych neviděl problém.Na trati je místa dost (i pro zaparkování více než dvoustopých vozidel:))Nejni problém se dohodnout-suda a chlazení,stany se tam daj rozbít taky,a na jednu či na dvě noci nás tam nikdo vyhánět nebude-takže stačí zájem.Při počtu do deseti lidí(víc se nás tam nesjede ani náhodou:))nevidim žádnej problém.

Až poleví počásko,tak se tu snad dohodnem a něco uspořádáme....O.K.?

Smejte se Motocoprus
oton
tak pro ten srazík, s pivním sudem u tratě jsem taky, popijeme, pohulíme, kouknem na copruse jak skáče, nemuselo by to bejt špatný! tak že se hlásim, samozřejmě až bude počasí
coprus
Jo jo,vidím to stejně-už teď se těším:):frog: :frog:
Deckardph
Tywole to by bylo vostry urco prifrcim na pile :D pokud to nebude prez celou republiku max semk jel v kuse 120 km :D
coprus
Určo by to byl víkend,už kvůli tý pohodě-přece nebudem dělat minimotosraz ve všední den že?:):):)
Deckardph
To by slo jen si dam do richtiku ucpanej karbec a konecne se nekam po dlouhy dobe projedu :D se tesim na leto jako prase
oton
bych to udělal od pátku, každej ať přijede jak mu to vyjde, navečer bych tam určitě dorazil... uvídíme v létě
coprus
Viděl byh to taktéž od pátku.
Přemejšlel jsem nad tím,jak to svolat,a myslím si,že nejlepší bude,když všem z tohohle threadu pošlu třeba tak s měsíčním předstihem PM.A podle odpovědí uvidím,kolik nás bude,a jak se zařídit.
Jestli máte někdo lepší nápad-ničemu se nebráním-PM.

Zdraví Coprus
Deckardph
Jj PM bude idealni ;)
Time4Tea
OK! Vážení přátelé motorkáři těším na megasraz, páč to bude určitě VELMI SPIRITUÁLNÍ. :)
btw: COPRUS: co říkáš na DR350? byla by to dobrá volba, páč víc jak 60.tis asi mít nebudu...
Real-Shit
citace:
Původní příspěvek od Time4Tea
OK! Vážení přátelé motorkáři těším na megasraz, páč to bude určitě VELMI SPIRITUÁLNÍ. :)
btw: COPRUS: co říkáš na DR350? byla by to dobrá volba, páč víc jak 60.tis asi mít nebudu...

Neni to spatny ale za 60 se da sehnat Honda dominator 500 nebo 650 nebo Aprillia Pegaso 650. Spis bych doporucil tu aprilku protoze se nic nevyrovna velkymu jednovalci(mozna nakej 250 cwaitakt ale to moc na silnici neni)! Ma nadhernej zatah a ten zvuk:wink:
Real-Shit
Time mrkni here:
http://www.motorky.com/ad_detail.php?id=26248
http://www.motorky.com/ad_detail.php?id=20929
http://www.motorky.com/ad_detail.php?id=21219 http://www.motorky.com/ad_detail.php?id=11191
Jinak http://www.motorky.com/index.php
Tady si urcite vyberes.
:afro: :pimp:
Time4Tea
2 Real-Shit:
Já nehledám cestovní, ale sportovní/offroad enduro. Proto chcu spíš DR350, XR250 (na XR400 fakt nemám). Když bude peněz míň, tak koupím do začátku KMX, protože je kvalitní, lehké a hlavně levné. KMX má taky nízký sedlo, což je výhoda, protože mměřim jen 177.
KTM LC4 400 i Huska TE 410 mi kluci na motrkari.cz rozmluvili.
nide
to Time4Tea:
to jsou cestaky ? to se mi nezda, v popisu motorky je vzdycky enduro/cross. takto cestak nevypada.
Mesias
Hm taky bych zajel na nějakej moto rázek. MYslím že už jsem někam psal co mám, je to takovej bonsaj chooper Kawasaki EL 250... :) Ale nedal bych s nim žádnou delší trať, sice už jsem přes sto zaden dal ale ta moje bestie strašně žere. Těším se až mě bude 21 hned přejdu na jinou a tuhle pápá! Každopádně srázek by musel být v západních čechách což podle toho jak se tady bavíte nepřipadá v úvahu, takže vám asi budu moct jen držet palce aby vám srázek vyšel! :)
Real-Shit
2Time: No Na dominatorovi sem nalital asi 500km po lesich a musim rict ze to je dzrak! Na asfalt je to akorat na popojizdeni zadnej moc velkej komfort nenabizi ale v terenu tam se mu libi! ja osobne bych sel do dominatora nebo do nakyho DRka ale vyssi kubatutu(600+):bong:
Time4Tea
Dominator je na blbutí do lesa těžkej (aspoň pro mě 177cm). větší objem jako třeba ro DR600 taky není moc lehký. Taky se u něj hůř dávkuje výkon. Chci motku tak do 120kg.
2 nide: nemyslel sem cestovní motorku, ale cestovní enduro. A není enduro jako enduro. Třeba ten Dominator má polokapotu a je určen spíš na silnicia do lehkýho terénu typu polní cesta, česká silnce a město.
Naproti tom XR400, DR350 sou lehoučký stroje i do středního terénu jako lesní cesty a cestičky, pole a možná lehce krostrať.
coprus
No do šedesáti teď kámošovi sháním husaberga-on má hodně síly,a je trochu masochi(y)sta:).Jináč všickni kámoši,co maj papíry na auto,a automaticky k nim dostaly papíry na padinu teď skáčou metr vysoko,páč zjistili,že maj teď papíry do 150 kubíků-každej shání 125 silnici (aprilia,honda...)....:):):)
snark
husaberg - káteemky a spol. přesně tyhle typy techniky co maj výměnu voleje po 500 kilákách, rozvoďáku po 1000 vo řetězu a vostatních věcech nemluvim - to je finanční sebemrskačství :D:D:D to musí vyžadovat celé muže naplněné radikálním entuziasmem - tejrat techniku s vědomim že každý protůrování stojí za odpisech materiálu třeba dvacku :D - zlatý vojenský káry - btw. jezdili s náma na jeepovačky kluci na různejch mašinách - překvapivě hustě diktoval kámoš s pérákem - většinu trialovejch partií normálně vyskákal s mašinou mezi nohama :D - jinak tétéčka bych řek z vnějšího pohledu sou pro nesoutěžní víkendový drandění z hlediska pořizovací ceny, ND i jinak optimální mašiny - stříklý matovkou Olive Drab, sedlo potáhlý woodlandovym pončem, pár militantních doplňků a vypadá ta mašina fakt libově
nide
2 coprus: A1 (50ccm) v ridicaku automaticky znamena A do 150ccm, on se nejak zmenil zakon ?
spekulda
Jawa 250 perak r.v.1950 vojak
coprus
to Nide:no prej jo-Kámoš to má.Teď,když půjdeš dělat autoškolu na auto už papíry na padinu nedostaneš,ale dřív jo.No a tyhle papíry ti zústaly i po změně vyhlášky.s tím rozdílem,že teď.když si necháš ty starý vyměnit,dostaneš nový s poznámkou "A" do 150 ccm.Tak prej to je.
Snark:Já vim,asi sem taky sebemrskač-po každým skoku když v tom něco zazvoní počítám kila(no spíš litry)-ale jináč to prostě nejde-miluju to.:):):)

Jináč k tomu počasí:SKUTR BY SE ŠIKNUL!!!!!!!
ak2249
čauec groweři,
kolik je tady motorkářů?nebo jakej k nim máte vztah :) ?
já jsem milovník dvou kol :) můžete nakouknout sem
www.moji.motorkari.cz/?20944
Time4Tea
Přesný číslo ti asi nikdo nepoví, ale nebude moc vysoký.
Jinak taková nějaká anketa by možná šla udělat, ne?
snark
no jo - ale na serveru motorkáři.cz ve skutečnosti žádný MOTORKÁŘI nejsou - z 90 % procent se jedná o chytače módních trendů, zmrzlináře pojíždějící bezcílně táhlejma zatáčkama v protisměru, koženkáře balící roštěnky a podobný existence včetně lidí typu Copruse (doufam že to pochopí) což nejsou motorkáři v původnim slova smyslu ale akrobati, případně výkonostní sportovci používající mašinu jako sportovní nářadí. Reálnej motorkář ti vesměs na web nevleze pač skoro ani netuší co to je a nemá na to zhusta ani čas. Všem nehuličskejm "rádobymotorkářům" bych přál aby směli na jakymkoliv dobrym srazu (pekelnictvo, rangers, čápi atd atd) aspoň nachvilku do backstage aby si prohlídli ty haldy hulení a sněhový smrště co tam probíhávaj :D:D:D
ak2249
jezdí někdo na MoTo srazy ?

moje moto : www.moji.motorkari.cz/?20944
coprus
Snark::):):)
Každej to má jinak.Vlastně nás spojuje láska ka dvěma kolům a k hulení.Kalim taaky moc moc rád ale přiznám se,že vo srazech vim v podstatě prd-nic mi to neříká.Na druhou stranu doufam,ze grower minimotosraz tento náhled změní.

!!!VOŘEZAL JSEM BLAŤÁKY A UDELAL JSEM SI MÍSTO POD SEDLEM-TED JE TO PRAVA FREESTYLEMACHINE!!!

Na jaře se asi zabiju:-)muheheh
coprus
Tak pánové neodolal jsem,a dávám sem fotku kámošový padiny,kterou k nám teď dovezl na opravu.Nikdo neví přesnej rok výroby.Je to nádherná klasika(tak sedmdesátý léta) uzounká jak prdylka mlady kočky:):):).Říkám vám.že tohle mít v patnácti,tak sem byl king.
No ale to hlavní:Kámoš mi tvrdí,že tohle je jedinná dokumentace,kterou k tomu na netu našel-tak se ukažte,jaký jste googlisti,a kdo odhalí přesnej rok má u mně K plus.Potřebuju znát ten rok,kvůli dílům.Microfish už to nebere-je to moc starý...
coprus
Jo a doplním,že se všem omlouvám za zmatek.S tou 150kou v papírech to nejni pravda.Zjistil jsem,že tam sic je napsaný 150.ale je to jen kod-takže stale jen do padesati ccm:(

Peace Coprus
snark
coprus - zkus vopsat VIN a mailnout do yamahy
coprus
No právě že v Yamaze mi to nenašli-podle vin codu.Spíš bude postup takovej,že to rozpulime,a uvidi se podle použitejch dílů co s tim.Třeba tam budou loža i gufera podobný něčemu jinymu-uvidime...
Ale je to krasavice co?Já tyhle lehký kolibříky prostě miluju.Solo v leže prej jede devadesát-to je myslim na seriovou padesatku slušný,a na ten ročník.....:)
snark
na ebay.com by se na to měl dát sehnat manuál
http://cgi.ebay.de/Raritaet-Yamaha-...1QQcmdZViewItem
nebo katalog náhradních dílů
http://cgi.ebay.de/YAMAHA-RD-50-M-R...1QQcmdZViewItem
coprus
Dík Snarku,dostaneš pašáka,a káčko tě nemine.....zupa!

P.S.:Vim že kvůli káčku jsi to nedělal:):):):):)
khook
Tak to je můj stroj:

Trialová Fantica 250ka italská výroba

A s tou se jezdí do kopců na políčka ! Vyjede snad uplně všechno.
Má obrovskej tah.

Sorry ale jiný foto nemám a musel sem zamalovat postavy kámošů:)
oton
tak že by nám to konečně začínalo?! příští tejden má bejt prej 10-13°C ani se mi nechce věřit, každopádně v pátek mi přišly nový gumy, tak mám aspoň zase co dělat, taky se už tak těšíte :D

khook: žádnou fotku nevidim, asi se ti to nepovedlo
zvire
Hi all grower!
ja mam 175cz uz 2 nebo 3 roky uz si to presne nepamatuju ale v lete si budu kupovat nakou hondicku 125 a chci aby mela asi tak 20kw
jinak pred 175cz jsem mel fichtliky atd.
a muj tata dela do veteranu do motorek
nyni ma ARIEL vrchovi, ARIEL spodovi a BMW 750 rok si fakt newzpomenu
mimochodem na tech ARIELECH se sral 9 let nez na to shnal vsechny soucastky a naky si i vyrabi (tim se nechci nejak kochat ale nudim se tak sem to chtel vsechno napsat)

Pease!
Erixon
Všem co se chystaj každou chvíly vyjet jen závidim, protože jsem neschopnej dát čízu 175 do pojízdnýho stavu. (tzn. buďto sehnat nový kartery nebo sehnat schopnýho svářeče hliníku (jako že jich moc neni):()
coprus
Napiš mi Pm a dohodnem se.Svařit hliník-maličkost:-)
coprus
Mno tak pánové je to tady.Lukáš Pešků konečně dokázal,že minibike je prazáklad silnice a prosadil se konečně na bednu (2.Flek) v MS.Od dob Franty Šťastnýho největší úspěch český silnice.Lukes gratulujem.Mám radost........peace Coprus
snark
no na to sem čuměl jak péro z gauče - když vyhrál tu první kvalifikaci tak sem si řikal že to musí bejt náhoda - že třeba všichni vostatní piloti žrali den předem vajíčkovej salát a že v závodě bude standardně 24. - fakt sem nechápal
coprus
Mno důchodci nás moc nemusej,já vim.....:):):):):)
Jináč dík za příspěvek:):):)
coprus
Ty vole,zas takovej mlíčňák nejsem.Táhne mi na třicet (zlehka) a dělám to jako sport vod malička.Co ty,máš něco vodježdíno,nebo jsi se přišel jen mrknout,vo čem to melou ty benzínový Lamy:):):)Jsme tolerantní-můžeš si s náma povídat i když na ničem nerajdíš:):):):):):)muhehehe.Jinak k tý narážce na děcka-cejtim se čím dál mladší-kdyby se to bralo podle pocitů,tak nesmim ani na grower:):):)Vidiš,důvod proč jezdit-aspoň fichtl a hned se cejtiš jak puberťák-doslova:):):):):)

peace Coprus
coprus
Máš recht:):):)Jezdim jenom na trati,a nikoho neobtěžuju-myslim.
Ale motorka do města patří stejně jako auto,vozejčkář nebo trafika,nemam pravdu?:):):)Jinak souhlas s tebou v tom,že když to někdo drží za jedna jen aby to řvalo,a byl vidět tak je debil....howgh
Peace Coprus.
coprus
No mně serou víc než mašiny(který maj vesměs dobrej zvuk už kvuli tomu vykonu) frajeři s trapným otevřenym laufem na kadetovi a jakejkoli jinejch kraksnach.Nejni nad to slyšet vychřaplanej zvuk stary vojetiny a frajera v ní jak se masiruje:):):):):):):)muheheh.A co ty,neřikej,že jsi nikda nesedel ani na fichtlu-pochlub se:):):)
coprus
Tak přijeď na growermotosraz,kterej se chystá,a třeba se z tebe stane fanda taky:):):)
coprus
FABIA PICK-UP
No i když je to trošku mimo mísu,musim se vám pochlubit,jakej jsem špion.
Jezdim dost často stejnou trasu,a nedávno sem si všiml,že proti mě jede žlutá Fábka Pick-up!!!Nejdřív sem myslel,že se mi to zdálo,ale za tři dny sem jí potkal zase.
No a jelikož sem to vyprávěl kámošum,a oni mi to samozřejmě nechtěli věřit,tak sem si řek,že jí vyfotim.
Muhehe a včera se mi to povedlo.Uznávám,že to nejni nic extra,ale poznat tam je.
Jináč tady je link http://news.auto.cz/aktuality/skoda...rototyp.html,je tam vyfocená,říkaj že to je prototyp a asi nekecaj,protože si zkoukněte značku:D:D:DOni maj hezčí fotku,ale já jich mám víc:D:D:D
Taky mi to dalo hodně zabrat chytit to prase co s tim jelo:D:D:DJooo eFková značka to se to mastí:D:D:D

Tak jen pro pobavení:
Foto1:moje dílo
Foto2:moje dílo
Foto3:dílo neznámého autora stažené ze serveru news.auto.cz

EDIT:Jo a ještě se v žádnym případě nezapomeňte pobavit na tý diskusi pod tim.Dost lidi si tam je naprosto jistejch,že je to fotomontáž:D:D:D
Happy_Mirec
Zdravim all growery a motorkáře. Mít mašinku....to jemůj sen od nějakých 13 až do posud. Mám jenom simsona(50ccm) a na tom se moc neprojedu. Na tej foto je i otckovo stadion s11 po renovaci. Byl to hustej korozní šrot a teď tohle. Jinak můj sen je spíš nějaký to endurko. Třeba Suzuki DR600. Nějakej motocrosovej speciál by se mi taky líbil.....třeba Kawasaki KX250 nebo KTM SX250. No nic, musim si šetřit a šetřit. Ta stará Cagiva je Alleta rosa 125...je kámošovo a taky jede slušně na babičku.
Time4Tea
Přijde mi zvláětní, že v Yamaze nemůžou nic najít podle VIN. Bratr má Hondu SS50, což je 4T padesátka, 5k a 5kvaltů, taková malinkatá zalehávačka z roku cca 1972-74 a v Hondě v Bně žádnej problém, seženou skro cokoliv...
Jinak doporučuju koupit manuál. Stojí 500-100 a bejvá tam všecko, akorát je v Anj nebo Nj.
Napiš třeba SEM
nebo SEM .

Jo a nebo techbooks.cz
zvire
Hi!
tak newim jak vy ale ja kdyz slysim nakou silnejsi masinu tak si ten zvuk maximalne vychutnavam dokonce jsem se kvuli tomu zvuku jel podivat na motokros a kdyz startovali tak sem preskocil plot abych u nich byl co nejbliz a kdyz jsem si zacal vychutnavat zvuk tak me zasipala asi tuna hliny od nich:-D
Celller
Ja jezdim Honda CR250R

Fotky pro Copruse, ze nekecam, jezdim tak rok, jezdim rekreacne, trate skoro vubec, ale spis me bavi enduro, vcera jsme s kamosem jezdili skoro5hodin, samozrejme s prestaveckama, boleji me prsty jak prase, kroska je uz meziCR- ama starsi, nechal jsem udelat GO motoru, ale nemeli repliky dilu, tak tam dali original objednany a stalo to18000Kc, myslel jsem, ze se poseru, ma novy loziska v krku a kolech, delany prepakovani a jede jak brus, koupil jsem dozadu110gumu, 120by byla lepsi, ale tahle byla od kamose levneji, take moje helma, dovoz Amerika- Thor, nejsem zadny zavodnik, jinak jsem zacal jezdit jako maly na parizkovi, pak mustang, pak2x 250kyvacka+ PAV, 1xpanelka, stara ctyrtaktniYamaha400- 6kvalt, retrostyl, na ty jsem skoro zabil sebe a kamaradku, ted jsem koupil Jawetu za1000Kc, docela peknou, bohuzel jsem potreboval penize, tak jsem ji prodal tatovi, tak je doma, a deda ma Z150- neco jako perak, parizka, stadiona, jawetu a zbyla mu saidka po250kyvacce, vsechno je zarovnany drivim u dedy v dilne, asi to budou mit az moje vnoucata:)
coprus
Celller:nekecej?Tak víc info,seš nějakej stručnej:D:D:D
Rok,kde jezdíš,jak dlouho,případně foto-rozepiš se chlape:D:D:D

To Time:A víš proč?Protože to je moc starý....:D:D:DKoukni kousek dál,jak sem se bavil se Snarkem o dokumentaci na to starý RD 50,taky už s tim měli v Yamaze potíže.Je to prostě už veteránek,musíš si to přiznat,a na ty se díly scháněj blbě odjakživa:D:D:D

Cus Coprus

oton
yavar: myslim, že jen plácáš, pokud tě obtěžuje zvuk motorek tak se hoď někam do klidu nebo se vodstěhuj někam na samotu, já bydlim u silnice a když už bych měl říct kdo mě obtěžuje hlukem tak jsou to náklaďáky, autobusy a různý keply co dělaj mnohem větší bordel, než když projedou nějaký mašiny s pořádným zvukem

ale že bych na ně nadával, tak to nevim proč, tohle do města prostě patří a neuděláš s tim vůbec nic

jezdit na mašině je maximální požitek pokud to člověka baví a chytne ho to, ty si ani na ničem nejel jak jsem tu vyčet, tak že vlastně mluvíš o něčem o čem ani nic nevíš :-)))

zdar všem motorkářům, pořádně to točte, ale hlavně bez nehod :D

máme krásný jaro, du pro mašinu a šup ven

PS: tak co už se nějak rýsuje ten sraz motogrowers?
GrowLAMA
Momentalne mame doma 4 stroje (jestli se tomu tak da rikat :)) a sice
JAWA Pionyr 21 (momentalne rozebranej v krabici)
Manet korado 50 (docela to jede a moc to nezere, takova lepsi babeta)
Simson S51 enduro (ten je bratra, ma ho 2 mesice a uz chce neco lepsiho :))
Praga ED250 (byl to muj mazel nez jsem ji rozstrelil :(, na to jak malo vyzadovala jela docela dobre)

Moje dalsi plany ?

Pristi rok na prazdniny si chci koupit SUZUKI SV650 (model 05, ten cernej ram je fakt hustej) ovsem kapitalismus je neuprosnej. Bez penez do motoobchodu NELEZ :-), takze doufam ze splasim potrebnej obnos.

No a za hodne dlouho az nebudu vedet co s penezma si koupim moji modlu BENELLI TNT 1130 Sport.

Tot vse a at to jezdi.
snark
tak se mi stala ta nehoda že mi začala po jednom náročnějším víkendu prochcávat vodní pumpa kolem gumičky sežraný vojenskym etylenglykolem kterej sem nalil do chladicího systému v bláhovém záchvatu militaryfetišismu - naštěstí je tam chytře zespoda dírka aby voda mohla odtékat a nekurvilo se to více než je nezbytně třeba - po několikerém drbání za uchem jsem zjistil že budu muset kvůli vodní pumpě vyndat nejen chladič, povolit generátor (což je pekelná pakárna) a sundat masku - ale i vzduchový filtr a svazek trubek před ventilovym víkem. Náhodný fotograf zachytil zátiší které se vám touto cestou dostává k vychutnání :D:D:D
Celller
neni to nahodou jeep willis
snark
neni to jeep willys - je to M151A2 a je to v nadpisu toho příspěvku - btw. to nemá s willysem kromě přibližnejch vnějších tvarů lautr nic společnýho - ani výrobce - ani koncepci - max to že to má motor vepředu :D
coprus
Snark:Koukám,že máš taky férově vybavenou dílničku kde to kutíš:D:D:DSamý regálly,díly,nářadí ponk a tak...:D:D:Dtipnul bych to na průjezd baráku:D:D:D.
Jinak samo soucit s tebou brácho,je to vopruz když to nejede.

Cellerie:Á pán je střelec:-)Hned dvěpade-musíš mít asi spoustu síly chlape:D:D?!

Jináč ke srazu:Po tom co sem do přepákování narval lóža za sedum,do motoru píst za pět (ještě nedorazil z japanu) a dneska když to po cely zimě stavim na kola,koukam na miniaturni prasklinku dole u stupačky,tak musim v tejnu pro spestření ještě svařit rám.

No a co z toho vyplyva?
Že to snad do tejdne dam do kupy,a mohli by sme se teda začít domlouvat nějak konkretnějc k tomu srazu...o.k.?

Pište teda sem nějak konkretně,kdo by se jako zúčastnil ať mám představu.....

Zatim čus a závist všem kterejm to jezdi:D:D:D

zdravi Coprus
čest coprus, sleduju to tady delší dobu a klidně bych dorazil, záleží na lokaci. Ale bohužel motorku mám jenom simsona, takže bych dorazil autem. Jinak ke tvým skokům, co tady jsou - respect... :punk:
coprus
hehe dík draku,se budu červenat..:D:D:D
ale furt to je slaby-chce to tak tricet do dalky to uz je dost casu na triky.Koupil sem si trampolinu a na sucho uz salto umim.Ale minulej tejden sem to posral jak zacatecnik a vylit mimo tramposku.Ted mam vobstriklou pater,ale uz to zacina bejt v poho.
Jinak jedinou vec k tomu sraziku:dovedu si to na trati realne predstavit tak do deseti patnacti lidi,pak uz bych mel strach,ze bude majitel prudit (je to muj mecenáš,a nerad bych ho tim nasral)
takže fakt pište,ať si udělám představu.Chlázko mám.sud by nebyl problem.
Celller
Cau, jezdim opatrne, zezacatku me ruce neboli, ale kdyz jezdim dil, nebo technicky, tak me uplne brni spicky prstu, tak zatim
snark
coprus - no byla to záležitost výměnného charakteru - na odpoledníčko :D:D:D - za víkend sem schopnej to rozhodit do šroubku - průjezd to samo jistí :D v armádnim předpisu je následující seznam nářadí - svíčkovej klíč, klíč na kola, hever, očkostranovej půlpalec a 9/16 - hranatý očko na výpušťáky, stavitelnej klíč a kleště - toť vše :D:D:D - mam palcovou golu - sadu očkostranovejch, pár kleští, kladívko a neexistuje nic co by mě zastavilo :D:D:D - naproti baráku je hospoda takže když si to vytaham z průjezdu na svuj pirátskej vjezd/zákaz parkování tak si můžu v pracovní době montovat káru a vodskakovat si do průjezdu na brka, pochlastávat gambáč a v mezidobí se starat vo kunčafty
ad srázek - byl bych pro nějakej free prostor - optimum Ralsko - pokud budou lidi na endurech tak jasně někde v lese
coprus
Snark:Máš to dobře zařízený draku:D:D:DÁ propos,hrábnul sem si do svědomí,a musim přiznat,že mám ve vercajku taky pěknej brajgl.Rozhodl jsem se,že se trochu rozmazlim,a koupím si nějkou značkovou sadu T-čkovejch imbusů:D:D:D.

Ad sraz:
No pokud to někdo vod Ralska vezme do svejch rukou, budu upřímně rád, že se vo to nemusim starat:D:D:D.Ale pokud pořád platí varianta, zachlastat v omezeným množství growerů u trati v lokalitě "u mně" (zasvěcenci znají,kdo ne-ať pošle PM), tak sem na to též připravenej.

Takže pište sem,kdo má zájem,ať je předepokládaná účast "veřejně transparentní":D:D:D
snark
mmm no já bych to jako spíš ladil tak aby to bylo někde kde za to nebude mít nikdo zodpovědnost - kdyby byl průser - místo můžeme vybrat klidně až tam podle nálady a okolností (počasí, počet lidí) nechával bych tomu živelnost - já můžu vízt sud, pípu a žrádlo (kdyby někdo porichtoval prase - jéje) aby všichni dvoukoláci byli mobilní
coprus
Dobrý,dobrý.Já sem pro.Ale myslel sem spíš,že když to nebude nijak organizovaný,že se to prostě nepovede.Jsem též pro freeakci.Dohodněmeš se tedy na lokalitě,ale smrtelně vážně:-)Do český lípy jezdim ob den.Můžem si dát sraz někde třeba u odbočky na mimoňský letiště v Ploužnici a od tud pak vyrazit.A co centrála???Ne,ne Snarku-je to hezká představa,ale myslim,že takhle vyloženě na slepo to nema šanci vyjít....Já nevim...Uvidiíme.Kurva hoši vyjádřete se sem taky někdo jinej než mi dva:-)
Deckardph
A co takhle turnov ? takove neutralni mistecko by bylo idealni a navic na masine bez technicky a bez pojistky si to chci dat nejakou polni cestickou a ne po silnici :D
Já sem pro Mimoň a Ralsko...

Deckdarph: woe, ty si šteluješ místo srazu přímo pro sebe :D:D Ber ohled na ostatní. :)
Deckardph
Hehe ale ralsko muzu taky prubnout taky sem tam uz na masine byl ale kousek to tam je no a pro corpuse je to tam taky docela pojeb dalka ale muze bejt !
citace:
Původní příspěvek od VoidMAN
pride mi docela v pohode ralsko i turnov .... :)
co mi pride min v pohode je motorka rozebrana uprostred obejvaku :bandit:

abych nakonec neslapal na kole :D
budu muset nekde dyztak pucit aspon nakyho chrchla :rolleyes: :D

Zrovna sem chtěl psát, jestli si jí už dal dohromady :D:D Stejně nejlepší by bylo, kdybys dal dohrmady ten cikánskej Mercedes (Velorex)
khook
no to sem na tebe Voide zvědavej jestli dáš dohromady ten památnej
kousek ;) T by byla sakra škoda :eek:

Až kolem mě proletí červený UFO s označením JAWA tak budu vědět že si jí dal do kupy :D:D
UdL
Jestli bych do toho mohl zapindat (nemam motorku, ale překvapivě mi přišla jistá PM, ostatní určo vědí), tak bych byl pro ten Turnov, stavil bych se aspoň na kole (mam to do 25 km)... Chtěl bych některé zhulky zas vidět osobně a nové poznat! :D
khook
2 Void : ty nový chromy nebudou levný mno ale pak to dostane ten správnej říz ;) T sem zvědav . Jen doufám že se dožiju doby kdy
uvidim tvojí šikovnost spojenou s vynaloženejma financema a
bude tu foto krásnýho veterána repaired by Void :D

Kucí nevynechte mě s tim moto srazem :D
snark
coprus - hehe - představa??? to jako ty tisíce víkendů s kámošema a s jeepama bylo mámení??? Máš pocit že se ti nebude líbit ani jedno místečko??? tuhle vystouplý kořínek - tamhle příliš šišek - zde pařízek čouhá na nepříhodném místě hrozící proražením karteru????
coprus
Dle ohlasů koukám,že Ralsko bude asi ideální.Z jižních Čech se asi nechystá nikdo:Dtakže pohoda.Mi to vyhovuje-150 km nejni pro mně žádná míra:D
Problém bude asi v tom,že pokud mi skorošvagr nepujči svýho štrýta,tak as pojedu autem-ta hanba:DNu což...

Héle páni,ještě mně napadlo,že v ramci snadnější organizace by nebylo od věci vzít si tam každej chlast sam,a na suda se vysrat,ale nekamenujte mě prosim,že sem chrt,myslim to skutečně jen z organizačních důvodů:D

Snark:na vystouply kamínky seru,špatně´s to pochopil woe:D

Takže jestli dovolíte,bych to uzavřel jako definitivni Ralsko.Kdo je vyloženě proti,ať se ozve o.k.?

No ale předpokládám též,že se konkreétní organizace a konkrétního umístění akce v terénu ujme osoba povolaná znalá místních poměrů.Hlaste se.......:):):)

Omni:ser na to,mám to taky rozebraný,pojedu asi prostě autem jako chuj největší:D:D:D
Deckardph
Ale Turnov by byl mooc prijemnej :D
sancha
no . 2. - 4. 6 v blavě chopper show.. má bejt hezky .))
coprus
Deckardph:Woe,já pojedu takovou štreku,a ty furt laboruješ,jak to mít za barákem:D:D:D
Time4Tea
Tý jo hoši Ralsko?? To mám z Brna docela daleko. Nebyl by nějakej flek třeba poblíž Havl.Brodu? Je to u dálnice a napůl cesty.
Deckardph
Ja ze ralsko je fakt proste pustina :D kde nic neni takze kdyz se neco posere tak je to vsude daleko ale zato turnov ma alespon 24H benzinku takze kdyz by dosli papirky :D
Celller
Videl bych to taky na okoli Turnova, nebo treba Jinolky, nebo kemp v Sedmihorkach, nebo na Troskach, Deckardph, odkud ses, treba jsme sousedi a nevime o tom, v Turnove je Robinka, ale o papirkach nevim, ale vim, ze papirky maji za Turnovem na Benzine u statovky:)
Cesky Raj to na pohled, jinak bych jel autem i do vojenskeho prostoru Ralsko:):vampire:
snark
do kempu???? aby to bylo blízko benzínky??? ste strašný šampóni a diskofilové
Celller
Ale ne, to jsem jen napsal, na co na benzinku, kdyz budes mit vsechno s sebou, nejsem zadnej kretenek snarku:), ale je fak, ze bych to tu mel vsechno tak do 20km nejdal:)
Deckardph
Jooo sem strasnej diskofil a sampon ! klidne muze bejt ralsko .:D
A to nam tu nadava vymazlenej prazak :eek: :D
coprus
Cywe šampony a kazeťaky nechte doma!!!:D:D
Prostě přestaňte koumat jak daleko to je,a koukejte přiject (jezdite radi na mašinách ne?,tak se aspoň pěkně projedete:):):))

Vyjimkou je pan Časnačaj,ty to chlape máš kurevsky daleko.Jestli přijedeš i pokud to bude na tom Ralsku,tak seš fakt silnej člen:D:D

Určeme datum!!!
khook
Ralsko by bylo the best of all ale ten Českej ráj taky neni k zahození ;)

Já to mám 100 km horší ale je že ta moje trialka vaří po každejch 20 km tagže bych musel jet s cca 5 přestávkama :D Holt to neni motorka na dálky :(

Určete datum a místo a dejte vědět ;) V tom ráji je krásně a ralsko je blízko tagže je mi to jedno :beer:

Nejíp by asi bylo u těch jinolickejch rybníků . Parkování spaní a
kalení v okruhu 20 m :D A navíc se eště seznámíte s česílkem.
Grower to asi neni ale třeba ho na čouda ukecáme :D:D
snark
eště by to taky možná chtělo vědět kdo na čem pojede - jestli někdo přitachtí na erjedničce nebo efzeteru tak to do lesa asi moc nebude :D
Deckardph
Ja doufam prijedu na tom mim prditku endurko 80 tka muze to skoro vsude !
Time4Tea
Tak to, jestli přijedu, závisí hned na několika faktorch:

datum (tedy moje časová vytíženost, povinnosti atd.)

stav konta (no komment)

další nepředvídatelné události (třeba mě zavřou, že sem napadl babičku, když ruply nervy při jejím všetečném výslechu a shazování mojí přítelkyně... Kdo zná pochopí.)
citace:
Původní příspěvek od VoidMAN
Lidi pustil sem se do prace :punk: (extra pro rappu, kerej se onehda smal ze to u me doma ve stavu "polorozborky" stalo uz pul roku ) a doufam ze to stihnu na ten sraz ... (nastesti este nebyl stanovenej termin)

hromada srotu :wink:

:D:D:D:D Kámo, vsadim se, že v zimě, až u tebe budu spát po srazech, tak se vždycky zase probudim ve šroubkách. Nechci ti kazit radost kámo, ale mám pocit, že to do srazu nestihneš a vyzevluješ se na to. Jestli to stihneš, tak máš u mě šampáňo a navíc budeš mít místo v obýváku :D:D
Celller
Voide, peracek250, vypada pekne zachovale, ja porad somruju u jednoho typka, aby me prodal parizka, ale ten zmetek ho nechce prodat, je to ten s temi malymi blatnicky a hlavne s malym blatnickem vzadu, taky takovy maly perak:D
debil
tak ja se taky pochlubim, na cem tedka drandim, zamiloval sem se na prvni pohled do naprosto nahyho streeta horneta 600 a musim rict masakr teda.
uz mam najezdino pres 10tis a krasnej zazitek na nem, i kdyz musim priznat ze v rychlosti 160-200 je to bez ty predni masky celkem narez a napor vzduchu na telo. Ale jelikoz to ma trosku priskrcenej motor z cbr tak je to pri predjizdeni a jakymkoliv zrychleni poradnej dravec na kterym tech 160 mate behem nekolika sekund.

Proste je tech 100 koniku poradne znat, ve vyssich rychlostech uz hodne omezuje ta aerodynamika. Ale hornetik je takovej "turbodiesel":)))) kterej zabira uz pri celkem nizkej otackach, v zatackach perfektne sedi, ze si muzete vyzkouset i tzv. kolinko :)) a predni kotoucovky dovolujujou pribrzdovat uz v zatacce i za mokra, samozrejme s radnym citem.
V aute mam najezdeno uz hodne statisicu km zhulenej ale na masine si to proste nedovolim. Takovejhle stroj musi clovek ovladat naprosto a maximalne soustredenej a to se po speku takhle necitim. Parkrat sem to zkusil a nebylo to vubec ono, necejtil sem se proste bezpecne a mel jsem pocit ze vsechno nezvladam a neovladam tak uplne perfektne a rychle jak za strizliva.

jinak drandim porad a vsude :)))
coprus
Zdar pánové!
Dnes večer ve 21:40 na CT1 v pořadu Reportéři ČT bude můj bývalý chlebodárce pan Pavel Blata,a v tomto threadu již zmiňovaný problém kopírování jeho výrobků (špičkových minibiků)Čínskými padělateli.Tak se prosím koukněnte na to,jak mu náš stát "pomáhá" domoci se práva.

Jinak bych už taky rád rozlousknul ten sraz,ale jelikož jste vesměs tu mou původní nabídku skrečovali,distancuji se od organizace a hodlám se pouze zúčastnit....:D:D:D

Zdraví Coprus
Time4Tea
Právě se na Blatu chci večer podívat. Ale asi ho zklamu a koupím si s kolegou jednu čínu napůl. Blata stojí 10 000 a china 4 500,- A to je na takovou srandu půoiřádnej rozdíl.. A ND sou origo taky dost dahý, takže čína.
snark
coprus - nebuď uraženej :D nikdo to nebojkotoval - akorát měl každej svuj telecí návrh :D:D:D vyhlaš to svémocně ve čtvrtek před kterymkoliv víkendem kdy bude fakt pěkně a uvidíš jak se to sjede
Time4tea - hehe taky si kupuješ vietnamský kecky za kilo a žereš polívky za šest pade??? Blata za desítku je minibajk na kterym jezděj mistři světa - china za štyry a půl je věc kterou někde v šanghaji vyrobili negramotný zemědělci ze slisovanejch petflašek a zentálu za pětikilo - zbytek ceny jsou cla, daně, poplatky, doprava, zisky výrobce, prodejce, velkoobchodníka, maloobchodníka atd atd atd - jestli seš přesvědčenej že si na tom zasloužíš jezdit tak bych snad ani nehulil vod tebe ubalený brko :D
coprus: udělal bych to, jak píše snark, vyhlásil bych třeba o 7 dní lidem napřed, že bude srázek a myslim, že přifrčí každej, kdo chtěl. Tady asi nikdo nic nedomluví, já sem pro tvojí variantu. Na ten pořad večer juknu.
Ad sraz: Tak co teda, pojedem za coprusem, když dá echo, nebo má někdo jinou alternativu? Já se podřídim většině, ale bohužel nemám čas dávat nic dohromady a něco organizovat.
Time4Tea
2 snark:
Rozdíl mezi Blata za 10 a chinou za 4,5 je bohužel minimální a jsou i hodně srovnatelný ve výkonech (kupodivu). Navíc nekupuju kopii Blaty. Ne všechny minibiky z china su Blatovy kopie, výrobců je hodně.
Ne, nenosím vietnamky a kupuju si kvalitní věci, ale nemusím vždycky značku. Poznám rozumnou kvalitu za rozumný peníze, když ji vidím.
Blata za desítku není minibike, se kterým jezdí mistři světa.
Blata za desítku je základní model pro děti a pro zábavu. Akorát ceny ND sou podstatně vyšší, než na tu čínu a kupodivu je i podobně poruchový, čili v pohodě. Nekritizuj někoho nebo něco, dokud si nezjistíš relevantní info.:pimp:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma