Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Kvalitni seminka - Klikni zde pro originální téma
Haman
Pestuju 4 roky outdoor, ale už mě sere jak ja zaseju a sklizi nekde jinej. Letos jsem sklidil jen asi 10%!!
Nyni chci začít indoor - jasno mam ve všem, jen nemužu sehnat kvalitni seminka. Rizky nemam, protoze zatim neni matka. Objednavat seminka z holandska je strašně zabržděný,
zaplatite a pak čekáte měsíc nebo taky dva.
Nevite kde se daj v čr koupit/sehnat (Mazar, White widow..)?
Muzu pestovat outdoor modely pod lampou?

[Edited by Haman on 09-10-2001 at 03:38 PM]
apollo
zkus bushdoctor.at, semínka pošlou na dobírku za docela slušnou cenu
PS:je o tom zmínka i někde tady na groweru
konart
Jasně, zmíňka je tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1284
a tady je jejich web http://www.bushdoctor.at
OŇAF
Nechal sem si poslat na seedsdirect.to od Nirvana seeds- sou levný klíčivost sem měl 100% a v pondělí sem poslal prachy a v pátek to přišlo.jedině doporučuju
Haman
na buschdoctor.at me zaujaly seminka od SEEDS - ma s tímto osivem nekdo zkusenosti??
Roman Dirda
Osobně žádný zkušenosti nemám ale v Growshopu ve Vídni mně chlapík říkal,že jsou "poor quality"-takže asi nic moc.Být tebou,tak jdu buď do KC Brains holland(zvlášť jejich model KC 33 se mi letos obzvlášť povedl) nebo do Nivana seeds.Obojí mají solidní ceny a kvalita je zaručena.
toxic
to OŇAF: díval sem se na ty ceny u NIRVANA SEEDS, fakt velice solidní, nejspíš nějaký objednám. Jakej si měl poměr samic a samců? Nemyslíte, že te´d budou víc prověřovat zásilky kvůli tý hysterii s antraxem?
Sender
objednaval jsem ted u buchdoctor,je to 3 tydny a porad nic.Nekdo se tady zminoval ,ye to trva tak 3 tydny, tak se to snad ted neposralo.
konart
Taky doufám že semínka přijdou. Objednával jsem 4.10. a stále ještě nic. Jestli celníci prohlíží každou podezřelou zásilku, tak teda nevím.
No... zahulíme, uvidíme.
Dlabi
TAky sem mel takovej problem ale pak sem hoh vyresil moje segra je na NOvym Zelandu a tak sem ji poslal mail at mi doveze nejaky seminka. psala za mi segnala
WEST COAST BUSH SKUNK popozitri ma prijet sem zvedavej pestirna us ceka :)))))
Savky
To Roman DIRDA: Chlape nevim ! Jak ti to mohl rict kdyz na webu maji treba u WHITE WIDOW napsane High Quality Seeds ! Takze pokud nechete davat penize predem tak jedine http://www.bushdoctor.at zasilku jsem dostal za dva tydny a jeste k tomu misto 580 ATS jsem platil 666 KC.
Sender
Dostal jsem ted mail od Bushdoctor.Nic mi neposlali ,protoze druh co jsem si vybral zrovinka nemaji.Takze s North. light (K.C. Brains) si pockate.
oton
ahoj, moh by si mi napsat postup při zakoupení semen od bushdoctor, němčina mi nic neříká, a jak to že si platil tak málo jak si psal??, peníze se neplatí předem?

dík Oton
Koblihostrom
hmm onen bushdoctor by mě taky zajímal,rád bych rozšířil sbírku svých semínek,o nějaké ty drsnější kousky, a taky mi moc není jasný postup,tak jestli někdo obědnával,please,jak dík
Koblihostrom
jelikož bych rád doma začal i s výrobou hašíku,obědnal bych Sweet purple,strašně dobře chutnající kyti hmmm.Jen nějak nevím jak na to,a taky by mě zajímala cena v přepočtu na kč.Jsem z toho ůplně jelen
livo
Zdar Koblihostrom,
tady v tom threadu jsem popsal jak vyplnit objednávku u http://www.bushdoctor.at : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1394 , stačí objednat a přijde to na dobírku.
Red Tornado
To sice zamrzi, ale nakonec jsi platil +/- normalne a jak pises - hlavne ze mas seminka :) Tak sup s nima do hliny a preji bohatou sklizen :)

Chtel bych se zeptat, to do tech balicku z OE nikdo pri proclivani neleze?
ianick
Neleze?

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:51 PM]
Hawk
Nevim, nevim. Dobry seminka taky shanim, ale mam strach si to nechat objednat na svou normalni adresu. Na ty zasilce je prece jasny odkud jde a z toho zase je jasny co asi obsahuje (a kdyztak to vzdycky muzou celnici zkontrolovat). Clovek pak na sebe zbytecne upozorni .. nebo se mylim?
HoumBoj
Hele lidičky,já sem to risknul a asi před měsícem sem si vobjednal jeden sak semínek vod bushdoctora,konkretne to byli KC Brains - model T.N.r a prishlo me to presne za dva tejdny a platíte přímo f kornách tagže no problém.yštaq se na neco voptejte rad poradim
Haman
Tak to mas stesti. Ja jsem si tam objednal mazar a leda uno a cekam uz skoro mesic a nic. Ani na mejly my neodpovidaj.
PS: Vis ze T.N.R je outdoor model?

[Edited by Haman on 19-11-2001 at 03:37 PM]
HoumBoj
Jo to víš že wím.Vejška 4m a sklizen 1kg.
ianick
4 metry?

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:52 PM]
HoumBoj
Hele a gdys to ty vobjednával?
ianick
Smůla

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:53 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma