Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Indoor pestovani 400W alias Spajzka - Klikni zde pro originální téma
tekk_hudy
Zdravim vsechny. Chtel bych vam predstavit svou krin ala spajz. Je to muj prvni pokus a uz jsem prezil prvni mesic vcelku bez uhony. Sice uz se mi povedlo kyti nekolikrat ozehnout ci zizni utrapit ale pokazde se vzchopili :)
Strasne rad bych poznal vase dojmy a kritiky ci rady.
Troska popisu
Prostor : 1x1x2m
Lampa : 400W Osram
Kyti : Rizky z Unknown skunk (ale dase uz jsem "mamku" kouril :) ) a nejaka semena toho samyho
tekk_hudy
Rizek ktery jsem dostal uz byl par dni v kvetu ale zvladl se prizpusobit.

1. foto - rizek1 cca 22 cm
2. foto - semeno1 cca 25cm ... je mozne ze se projevuji pohlavni znaky ?
3. foto - a to je moje dalsi otazka, bude kyti hodne vadit takova skvira dveri, vznikajici kvuli kabelazi ?!? Mistnost je jinak co nejvice zatemnena aby do pestirny slo minimum svetla

Ohledne teploty jsem mel opravdu problem. Dlouho jsem kyti vystavoval teplote nad 35°C ==> spaleni a pozastaveny rust. Vsem uz mam vymyslene (vetrak-flexirouru-filtr-a rovnou ven z okna- fota ukazi priste).
Momentalne mam teplotu vyresenou podobne jak jsem popisoval muj plan. Akorat ze filtr neni(foukam si to do kuchyne) a flexirouru nahradila roura, kterou pouzivaj ukrajinci kdyz pokladaji kabelaz do zeme. Vsem jsem to do sebe zapasoval a facha to dobre.
Taky jsem dal vis lampu. Drive jsem ji mel tak 15cm nad kyti, ted je zavesena cca 40cm a je to OK.
wad
Jakože vypadaj docela v pohodě. Jen podle mě špatně využils místo, na to 400 by tam těch kýtíz mohlo být víc, a taky by mohly být všechny stejně vysoký... nvím jestli ti to nebude dělat bordel..až to budeš přepínat na květ a kdá bude jinak vysoká, nebo stará. Pokud se dívá tak vidím na stěnách alobal, jsou názory že je v pohdě a nebo že je to shit, já se přikláním k tomu druhýmu, Buď vymalovat bílou barvou, ale v tomhle případě by bylo lepší asi bílá folie, není vůbec drahá a pomůže... skus se mrknout na hydroponii.. jsou tam dobrý věci.jinak pěkný, přeju ať máš moc holčiček a moc paliček :D

jinak podle toho fota 2 to vypadá že jo, teda spoň podle mě.. a to jestli projevujou pohlavý, to bys měl vědět podle toho kolik jim svítíš (18/6 růst - 12/12 květ)
Matrixx
vypadá to,že sťeny máš polepený alobalem,to je první co bych změnil(místo toho použij buď černo-bílou fólii,která odráží mnohem líp světlo než alobal,nebo v lepším případě AGRO fólii,ale ta je finančně dost náročná 99,9%odraz světla)jinak to nevypadá špatně,už to něčim hnojíš?Pěstu Zdar
tekk_hudy
Jinak ta teplota se ted pohybuje od 25-30° pres den v noci nevim (jsem v praci).
Mam tam 4x 12V vetraky z PC,
2 vetsi od zdroje na odfuk horkyho vzduchu od lampy
a 2 mensi procesorovy na ofukovani kyti

Jinak se omlouvam ze sem davam tolik fotek ale prijde mi to vice jasny a otazky ci kritiky budou jasnejsi
tekk_hudy
Dekuju vsem za tak rychle ohlasy :))
Jo s tim alobalem mate pravdu, je to hrozny. Ale momentalne zazivam financni krize, takze se snazim vyzit s malem. Ale doufam ze pristi mesic to bude v klidu.

2wad: kyti jedou na 18 a to me prave prekvapuje, nejsem si jist jestli to treba neni zpusobenou tou Osramkou. Prej jsou vni smichany 2 plyny. Ale neresim to, hlavne se dari. Jinak stejne s tema seminkama moc nepocitam. Rizky z rizku uz mi koreni takze misto vyuziju :) snad. Kdyztak neco hodim dokvist ke kamosovi. Zacinali sme stejne (teda spis on uz kvete)

2matrix: no uz jsem hnojil asi 3x ... nedavno jsem presazoval do vetsiho truhlu takze jeste nevim. Zalivka se mi tak prodlouzila z jendoho dne na tri.
tekk_hudy
to hnojiva :punk: , zapomel sem .. Kristalon start, pak planuju u kristalonu zustat (kvet a plod).
beru to jako moje pokusy a nebude mi vadit kdyz sklidim treba jen n ajedno brcko. Pristi krin udelam uplne jinak... a pravu hlavne zacnu s tou barvou/folii
wad
No jakože i když je to tvůj první grow, pokud tak ty hnojky ...noo krystalon start jakože na růst v pohodě ale na květ si kup něco jinýho... nemusíš uvalit kotel peněz, stačí když se mrkneš po něčem levnějším... třeba OBM :)
tekk_hudy
2wad: OBM muzu klidne zkusit ... na obalu pisou 1x za 14dni ... jak casto tak hnojis ty ? Ten kristalon Start jsem pouzival tak 2x dotejdne (mensi davky).
Jo a OBM je tak o trikrat levnejsi ne kristalon :sun:

Zacinam kyti pekne ohejbat pac zacinaj pekne rust :) Den po vyfoceni povyrostli o 4cm ... :eek: to sem zvedavej co z toho vyleze. Jenom musim poctak az mi zakoreni rizky a prepnu. Cetl jsem ze ty rizecky se daj rozjet rovnou na kvet. Taky bych je moh prizpusibit na SCRoG nebo neco podobnyho homemade.

V planu mam dalsi UPgrade. Uz jsem se rozhodl pro tu folii a k tomu flexirouru s uhlik.filtrem. Zacinaj holki totiz tahnout a ja sem na ostri noze se sousedy :punk:

Dalsi fota budou pristi tejden snad :)
Matrixx
Myslim si,že když uděláš těhlech pár upgradeů,tak to bude dobrý,a stim hnojivem,možná bych radši zůstal u toho Krystalonu,samozřejmně bych ti doporučil třeba Ahčka nebo Plagron,ale ty jsou finančně náročnější.....Pěstu Zdar
wad
No jí OBM nepoužívám, ale skus ho, dej nejprv poloviční koncentraci a pak zvyšuj, konopí toho vydrží docela dost, ale nevím jak je to s OBM, snad někdo kdo to používá tady hodí nějaký moudro. Co já vím tak stojí tak 30,- Já osobně sem věčně be zpeněz ale zainvestoval sem 390,- do phyt-aminu a musím říct že se to určitě vyplatilo (viz odkaz v podpisu) Jen ať se daří

bte. Krystalona star je v pohodě ale plod a qět je shit na entou :D
luckyBOB
at se deje co koliv..tak na hnojkach bych nesettril..koupil bych urcite sadu..MICRO+GROW+BLOOM..je to jak vyhodne tak i spravne.,...jelikoz kazda rada hnojiv je jina a kyz kopis to nato na to tak to neni moc vhodne.....mej a preji hodne zdaru..kdyby jsi chtel nejaky hnojky tak ti muzu poslat cenik a drahy to neni..
peace..
tekk_hudy
2bambuion: proc pises ze je ta lampa takhle zavesena na nic ? Nekde tady jsem cetl ze se to da spocitat Wataz/10 = optimal viska nad kyti.

Mam tam rizky od minule nedele a stale se netvori korinky. Postupoval jsem podle me spravne tak nevim co je spatne. Maji parnik, sou v RW a stonek byl osetren Stimulaxem I.

Jinak chci prepnout na kvet az mi zakoreni rizky a bude jim tak tyden co budou v zemi. sice budou mensi ale to nevadi. kdyztak je vypodlozim.

k bodu 3 .... Uz jsme Mistri :beer:

A jeste otazecka ohledne pachoveho filtru. Chci se zeptat jestli uz nekdo zkousel pouzit misto aktivniho uhli ty granule na kocky co se jim davaj do bednicky na vykaly. Nekdo tu psal ze by to mozna slo ale neni to ozkouseny.
tekk_hudy
jeste me napadlo jestli rizkum nevadi ze jsou spolecne s kyti pod 400W sodik ... je to mozne ?
tekk_hudy
Tak po delsi odmlce jse tu. Sice zadna nova fota pac budu mit fotak az v patek takze v pondeli uvidite vsechnu praci co pres vikend udelam.

Mam v planu:

Jiz zminovane veci jako je odrazova folie, odtah od lampy (uvazuji o cooltube), nove kvetniky a hlavne si jedu v sobotu pro rizecky od Ondry (Orange Bud or Earl Girl) - predem dekuji moc.

Kyti jsou ted k nepoznani - krapanek jsem je ostrihal a vetvi se moc dobre.

Akorat co mi vrta dlouho hlavou je hnojeni na kvet. Nejspis
B´cuzz kvetovy stimulat ted nevim jestli se to zobrazi dobre) --

1, je mozne pouzivat B´cuzz ve spojeni v Kristalon Kvet a Plod. Nebo staci pouzivat na zalivku pouze B´cuzz.
2, nebo byste mi doporucili jinou kombinaci ?
3, bude nutny pachovy filtr u odvodu z cooltube (povede ven z okna)?
4, navrh filtru s aktivním uhlím. Bude to fungovat ?
tekk_hudy
2Bambulion:
Dvojslozka od Atami
myslel jsi tuto dvojslozku ??
tim bych to mohl zavlazovat v kvetu ? spolecne s B´cuzz ??
v pripade ze bych uplne vypustil Krystalon kvet
tekk_hudy
Tak jsem si vcera objedna hnojky co mi doporucil fire

Produkty
1 x Plagron Phyt-amin 249Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula MICRO 249Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula GROW 199Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula BLOOM 199Kč

tak sem na to zvedavej
Radegast
Cus, tehnhle filtr fungovat bude....jen si poraden zaizoluj vetracky silikonem a nesplet, jejich orientaci (smer foukani).Cus
tekk_hudy
2 Radegast - diky aspon nekdo mi odpovi :))

mam tady jeste navrh ne neco podobnyho ale budeto jen z filtro odsavat ... nevim co je lepsi
luckyBOB
tekk....tak toto slozeni hnojiv vrele doporucuji...mam s tym paradni skusenosti.......BOOOM..:)
Radegast
Cus, tak tu objimku si dej k tomu nasavani, aby ti pres ni ( tzn. i kabely) nesel ten horky vzduch...precejenom je to bezpecnejsi ...a kdyz si sezenes vetrak ktery ti to utahne tak tam muzes mit jenom jeden misto dvou mensich...
tekk_hudy
2radegast: jj diky tak sem to chtel udelat ... a ty dva vetraky tam necham.. prvni na vhaneni vzduchu do tuby a druhej na konci za filtrem (aby to tahal z toho filtru ven a vzduch se netocil v tube)

jinak vikend plny zmen se blizi a fotak mam taky zajistenej tak vam udelam takovej mensi report z prestavby
MANHUNTT
for Bambulion:bounce:

co máš pořád stou výškou lampy:confused::eek:musíš hlavně hlídat teplotu na vrcholkách:smoker:nesmí překročit 30.
jinak peace:wink:
tekk_hudy
Tak je po vikednu -- upgrade si myslim povedl.

Co je nove?
Folie misto alobalu
Cooltube - zetim pouze s 12V vetrakem ze zdroje (casem koupim lepsi).
Rizky od fire
A moje kyti trosku oskubany.

prikladama fota

1, kyti pred

2, kyti po

3, tuba
tekk_hudy
dalsi fota
tekk_hudy
Chtel bych se tady pozeptat jestli mate nekdo zkusenost s vetrakem "TDM 100" ?? Chtel bych ho pouzit do cooltube. Dat ho na zacatek tuby aby vhanej studeny vzduch do tuby a ten sel nasledne pryc z pestirny ...
tekk_hudy
Schanim vetrak a narazil jsem na velicinu CFM misto 1m3/h. Nevedel jsem co to znamena tak jsem hledal a nasel jsem clanek kde se tomu venuji.

zdroj

A kde je tedy ono zjednodušení? V tom, že nejsou důležité otáčky ventilátoru, ale množství vzduchu, které větrák "přežene" za minutu (to se tradičně udává v kubických stopách za minutu tedy v CFM a platí, že 1m3/min = cca 35CFM). Důležitý je tedy průtok, a ten je tím vyšší, čím jsou větší otáčky ventilátoru... avšak druhým kritériem může být například rozměr samotného ventilátoru.

je tam i tabulka z ktere se da lecos vycist :) doufam ze nekomu poslouzi
zaya.cz
tu lampu maš furt tak vysoko jako na poslednim vobrázku??estli jo tak sis tu cooltube nemusel kupovat dej to niž ale tak at ti teplota u vršku nepřekroči 30stupnu jak řáká MANHUNTT ale to s tou cooltube nebude problem..jinak kyti vypadaj hezky
tekk_hudy
2zaya.cz: mam ji niz a kyti vypodlozeny ... casem vylepsim

jinak jsem poridil vetrak na 220 ofukovaci a musim rict ze je dost dobrej -- ficii jako kravicka
objednal jsem si jeste dalsi 12V vetrak do tuby .. je to Sunon s 140 m3/h prukotek a 34 dB hluku tak uvidim.
Happy
Mas to moc pekny, ale dal bych tu lampu tak, aby u vrcholku kyti bylo do 30 stupnu... Jinak preju hodne stesti....
MANHUNTT
for Happy:bounce:

:confused::confused::confused::eek::eek::eek:

první příspěvek:oa ještě k tomu stejný jako mám já nahoře:D

jinak PEACE:bravo::bravo::bravo:


P.S.rada pro našeho:baby:nejdříve si vše přečti:wink: než začneš na něco odpovídat:smoker:
myslim ze by to nemelo vadit,nestini si to?
Happy
Pro MANHUNTT jo sorry sem to prehlid.... Ale PEACE beru... Jinak taky rozjizdim indoor. :p:
tekk_hudy
Tak tu mam dalsi fota.
kyti sou stary mesic a pul a rizkum (co sou u me) je 8dni

Lampu sem dal co nejniz (musim koupit delsi retizky) teplota nepresahne 33° ... ale stejne budu muset poridit silnejsi vetrak to tuby.

Hnojky od AH uz jsou doma i s pyth-aminem a 10% slevou za zpozdeni :wink: (jeste se najdou solidni prodejci)

Prikladam fota vnitrku a kyticek
tekk_hudy
Ted jsem si vzpomel ze bych se Vas mohl zeptat.

Nechce te se nekdo zbavit vetraku ? na odtah od lampy tak 180 m3/h. Na novy nemam a naky takovy by se mi hodil. Nebo jestli mate nekdo napad cim nahradit drahe ventilatory tak to sem pisnete pls.

Slisel jsem ze by stacil vetrak co je v digestori
MANHUNTT
Fííháá teda brácho tě pic:eek::eek::eek:

Nevim kde jsi vzal že teplota má být 33°:confused::eek::eek:
Nejlepší hodnota je 28°a max teplota je 30°.Ale nad třicet ti to nesmí vůbec vylézt,zvedni tu lampu trochu víše,dokud tam nebudeš mít max 30°.Možná nebo spíše kvůli tomu ti to roste docela pomalu:rolleyes:Kytky cejtí příliž horko a moc nejedou.Jakou tam máš vlhkost???
tekk_hudy
2manhuntt: nerikam ze ta teplota je spravna :( vim ze je to moc. Ale uz sem to vyresil.

Vcira byl totiz vybornej den!! Prisel jsem pozde do prace ----> kdyz sem prisel tak me poslali asi po 3hodinach domu (nebyl tu reditel) ----> prijedu domu, zajdu do elektry a tam meli posledni vetrak (takovej na odsavani z koupelen).

Sice budu muset udelat nakou spojku na tubu (vetrak ma d=150 a tuba d=125) ale ma prutok 300 m3/h a jeste byl ve sleve (30%) takze me prisel na nakejch 600 a jeste to mam se zarucakem :))

Vlhkost nevim jakou mam (merak budu mit nejspis do patku) ale kyti se dari docela dobre. Zadna plisen ci spaleny listy. Rostou sice trosku pomalejs ale to je tou teplotou.

Vcera jsem taky poprvy prihnojil novym hnojivem od AH tak uvidime jak se to projevi :beer:
tekk_hudy
Chtel bych se poradit ohledne pachu....

budou kyti cejtit venku moc? mam totiz odtah z cooltube rovnou ven (oknem) ... vetrak nasava vzduch z pestirny a zeneho krz tubu. Bude to venku hodne cejtit? Staci se pach rozptylit ve vzduchu?

Nebo kdybych pred ten odtah dal naky sitko s akt.uhlim ??? nevim cca 2-3cm siroky a velikostne na promer vetraku ?
MANHUNTT
pokud tam nemáš pachovej filtr,tak to venku cejtit asi bude:rolleyes:.v době zrání to neuvěřitelně"SMRDÍ":wink:.jestli bydlíš v paneláku a až nahoře tak možná v poho,ale radši si kup originál pachovej filtr.určitě se tato investice vyplatí.:bravo:
tekk_hudy
2:MANHUNTT
a myslis ze by nestacil nakej filtr co uz jsem tu vymyslel ?? viz nakresy na 2.listu
tekk_hudy
Tak jsem vcera skousel udelat te filtr a nak mi to nefungovalo :( teda aspon ne na spolubydlicovo ponozky - a to je sila.
Takze jsem jeste jednou prosmejdil grower a nasel jsem toto:

da se pouzit (s ucinnosti 80%-to mi staci bohate) pach. filtr bud do lednicky ci digestore. Vygoogloval jsem SUPERSORB DO LEDNICE cena 11,50/ks

kdyztak tady je link kdyby se chtel nekdo podivat.

Teda oni tam k tomu nic nepisou ale cetl jsem nejake tema (bohuzel uz nevim nazev ...hledejte supersorb v tematech) kde se o tom bavili a vcelku spokojenost.

jinak rezani uz maj bezmala 20cm tak v nedeli planuju prepnout na qvet :bounce: uvidime
tekk_hudy
tak jsem prepnuti odlozil na neurcito pac mi mlada zohejbala vsechny kyti --> moc ji to bavi a vypada to dobre. Tak sme se rozhodli ze to zkusime takhle :

rezani jsou pokazde ohnuty tak , ze hlavni stonek se obtaci kolem obvodu kvetinace. Jsem zvedavej co to udela. Snad nic zlyho :wink: prilozeny obrazek to snad vysvetli.

Kdyby to bylo k nicemu tak pisnete at kyti zbytecne neterorizuju
Hanyz
To ohnuti je uplne v klidu, mel jsem to taky tak, akorat s tim rozdilem, ze jsem obtocil jenom pulkruh a pak uz jsem prepinal na kvet. Z vlastnich zkusenosti Ti muzu ale poradit, aby jsi ten hlavni stonek nevedl vodorovne, ale mirne vzhuru, aby bocni vyhonky byly ve stejne vysce
tekk_hudy
jj dobrej napad --- jen pulkruh a smerem nahoru... stejne bych to nevydrzel na to koukat ---> uz chci prepnout na kvet :)
Hanyz
Jen pulkruh jsem delal ale proto, ze jsem na kvet uz prepnout musel (z casovych duvodu). Nic ti nebrani obtocit cely kruh. Jenom musis premyslet dopredu kudy pak povedes vyhonky a kolik jich bude.
tekk_hudy
Mam tu dalsi fota. Jak sem pokrocil?

Vetrak uz je zapojenej --- rozdil prumeru sem vyresil molitanem a kosmopaskou --- ucinek se dostavil hned ---> teplotu jsem snizil az na 23-25°C ... zalezi jestli mam pootevrena dvirka :)

Jeste jsem pridal jeden 12V vetrak na horni cast futer (do rohu naproti pantum -- aby pri otevreni dvirek foukal teply vzduch ven)

Holky maj za sebou uz treti hnojeni (hnojim 2x tydne a 3x tydne postrik P-A)

Posilam fota vetraku a kyti. Prepnuti jsem opet odlozil pac si kamos bude pristi utery brat naky rezany. Uz abych prepnul :)

Jinak vypletani po obvodu trva dyl nez jsem cekal (nebo je to spis tim ze na ne koukam kazdy den :smoker: )
tekk_hudy
jen tak mimo misu :angel:
tekk_hudy
jen tak pro predstavu sem hodim fota skrine.

1, foto ze dne 24.4.
2, foto ze dne 29.5.

je to docela zmena a sem rad.

growu zdar :bravo:
tekk_hudy
13.6. jsem prepnul na qvet.
cili je kytkam tejden a vypadaji dobre. Hnojky A-H sou facht dobry a vyziva P-A taky vyborna. Snazil sem se kyti co nejvic ohnout aby byly v jedny rovine. Takze to vypada jako bych na ne hodil nakej velkej placak :)
Bozel nemam momentalne fotak. Ale hned jak bude tak sem hodim fota.
Chtel bych se zeptat vsech co hnoji AH jak doporucujete zvysovat koncentraci? Kolik jaky slozky a tak. Zatim se "striktne" drzim davkovani na obalu. A jak casto?
Zatim hnojim AH 2x tydne a PA 3-4x tydne. PA jsou jen ziviny tak si myslim ze nejake "predavkovani" nehrozi -- pokud se mylim tak pisnete.
Jinak ted v qvetu je teplota (kvuli slunci, ktere pari na stenu baraku) pohybuje mezi 27-max.32° ale jakmile vic pootevru dvere tak je to OK. Vlhkost 40%.
V noci teplota klesne tak o 5°
Otazka ohledne vlhkosti -- v qvetu v noci -- vadi vyssi vlhkost (40-60%)? nemam totiz zaply odtah v noci, jen jeden cirkulacni vetrak, ktery se zapina po 15min
tekk_hudy
Tak jsou tu fota ze vcerejsi noci ... byl sem dost high takze sem se do toho sek az moc :))

Pri pouziti maker jsem zjistil nemilou vec. Ty kyti co jsou tam od zacatku (1. ze seminka a 2. rizek) cili od 4.4. maji spaleny konecky bliznicek. Zajima me jestli je to extremni ci to kyti zas tak nevadi (urcite to bude vadit ale jestli to neni smrtelny).
Asi bych mel tu lampu dat vys. Ale ty rizci od Fire sou ohejbany aby se drzeli pri zemi. Vyskovy rozdíl mezi nimi je skoro 15cm :rolleyes:
Cili rizci maji dobre podminky ale ty dve starsi sou na tom o moc hure.
Nevim jak to resit. Zatim to delam stehovanim poloh kytek.

Fota: celkovy pohled -- vzadu jsou videt ty prerostly kyti
tekk_hudy
fota prvního-přerostlého řízku
tekk_hudy
fota druhe kyti-prerostla kyti ze seminka ale za to krasna
tekk_hudy
makra popalenych palicek
tekk_hudy
fota rizku
poporade :
EG #1
EG #2
SSBB #1
SSBB #2
SSBB #3
tekk_hudy
detaily rizku
tekk_hudy
zabery na stonky 2 nejstarsich kytek
tekk_hudy
tak u tohodle manika sem se zkouril a fotil ... prominte ze je toho tolik
:beer:
tak piste co na to rikate, a jak poresit ty nejstartsi kyti(pokud se vam zdaji spatny-me jo-jsou i o dost svetlejsi ale to muze byt genetikou)
a jeste otazka jestli z toho vubec neco bude?? Muj prvni indoor tak netusim co cekat.
V kvetu je to 13.6.
tekk_hudy
tak mi k tem popalenej vrskum neco napisajte pls. Nevim jestli mam kvuli nim dat lampu vejs
tekk_hudy
chci se zeptat na vysku zaveseni lampy ... cetl sem ze 400w ma ucinny dosah 80cm ... takze by teoreticky mohla vyset tak vysoko ?? Z vlastni zkusenosti mi to zkuste osvetlit pls
tedka vysi tak cca 25cm nad vrsky rizku
tekk_hudy
Tak jsem se rozhodl, ze se s vami podelim o takej pribeh :wink:

Tenkrat, kdyz jsem si kupoval lampu tak sem si prikoupil i dig. vahu FX150 ... cena cca 1700 uz nevim - byla to ta z levnejsich.
No vazila facht fpohode, asi prvni dva mesice. Pak zniceho nic prestala vazit ... nechal sem to byt s tim ze to sou baterky. Koupil jsem nove a ejhle ... ono nic :( . Zacal sem uvazovat ze bude asi rozbita tak ze najdu zarucak a pojedu reklamovat.
No a tady sem narazil ... ja hlava vyhulena to nekde ztratil :eek: takze sem poslal mail do shopu kde sem ji kupoval a oni at prijedu a pokusime s tim neco udelat.
Prijel jsem, vysvetlil jsem a kupodivu mi bylo vyhoveno ze to poslou na prozkouseni a nasledne by se rozhodlo co dal.
Uplinoly asi 2 mesice a ja se vydal podivat jak na tom vaha je.
A ted to pride. Vaha tam byla zpet ze servisu s papirkem s nasledujicm znenim:

Pristroj : Vaha digitalni FX150
Stav : Kompletni kontrola pristroje, porucha procesoru, nelze opravit. Nekdy je lze uvest do provozu, potom vazi dobre, vetsinou je ale nelze zapnout. KO.

Tak sme se tomu s prodavackou a kamosem vrele zasmali a plyne z toho ponauceni : Schovavejte slozenky, Paragony, Zarucaky a nejlepe i krabice od vsech ne/drahych pristroju. Budou se hodit :pimp:
tekk_hudy
dalsi fota ... 15. den kvetu
tekk_hudy
Tak po delsi odmlce co jsem nemel fotak tak zasilam nejake fota. Holky jsou v 40.dnu kvetu.

Palicek je dost ale velikostne nic moc ... podle me sem to podelal s tim nadmernym ohybanim hned od zacatku. No chybama se clovek uci.

Za dva tydny budu kyti kosit a chystat se na dalsi grow. Po rozmluve s Fire jsem se rozhodl ze pujdu do SoGu ... fire to jede uz dyl a vysledky sou bomba!!! Uz se nemuzu dockat az skrin celou vyhazim a pripravym na sog :crazy:

Jinak z tohohle growu toho moc nebude ale to me nak neva pac sem to stejne bral jako zkousku a kdyz sem kouril nejaky zastipky tak si myslim ze kourit bude co :))

Vyfotil jsem muj teplo/vlhkomer za 150Kc ktery jsem si opatril v kutilskem kramku :smoker:
tekk_hudy
Tady sou fota Orange Bud. Kyti je asi o 2-3 tydne mladsi nez ostatni takze ji budu muset ze skrine vyndat pac nebudu svitit na jednu kytku. Ale vypada moooc pekne. ma asi 22cm a to sla hned pod 12/12 ...
tekk_hudy
Dalsi makra a fota palicek ... druha je noname kytka ale vypada a zkuruje mooc dobre :bounce:
tekk_hudy
a dalsi
tekk_hudy
tak sem hodim naky fota ze vcerejsiho vecera u kamose ve skrini

Svetlo 400W
Osazenstvo Jack Herer & Orange Bud

:vampire:
tekk_hudy
Sklizen

Tak uz je po vsem. Vcera jsem holky po dvou-deni-noci ocesal a povesil na suseni.

Tento muj prvni grow beru jako zkusebni a vychytavkovy obdobi. Pristi grow uz pojedu sog 25 kytiz ... Zustanu u SSxBB (teda pokud sezenu tizevo - ale nejspis urcite jo)

Vynos nebude nijak zavratny ... ze 7 kytek (z toho 2x noname) predpokladam tak 50g ... mno aspon bude co hulit :)

Az budu mit zvazeno postnu to sem.

fota poporade:
EG
SSxBB
EG
SSxBB
SSxBB
noname
noname
tekk_hudy
susirna
tekk_hudy
4maharada: Ani ne tak delsi rust jako to ne tolik roztahovat. Zbytecne jsem je tlacil dolu a do stran. To, si myslim, byla nejvetsi chyba. A taky jsem mel problem s tim, ze byly kytky docela ruzne stare. No nevadi. Byl to muj prvni grow a pro me je uspesny. Hulco fajnovy a nemuzu se dockat az to poradne proschne. Doufam ze na festaku v Trutnove uz budu kourit svoje hulco :bravo:

Jinak musim hodne podekovat lidem z groweru - procitam grower skoro denne. Jste tady lidicky opravdu moooc sikovny!!! :bravo:

Tak za 14 dni budu rozjizdet dalsi, ted uz ostrej, pokus. Tak mi drzte palce.
matko291
tekk_hudy
Chcel by som sa opytat ci by si nevedel posunut nejake tech.info alebo stranku vyrobcu toho ventilatoru co mas v tube:Dik
tekk_hudy
4matko291: Jojda dus. No mel bych doma jeste mit tu krabici ale takhke z hlavy nevim. Koupil jsem ho u nas v elektru se slevou. Ale musim uznat ze neni tak hlucny a pritom je vykonny ... 300m3/h je faaajn.
Pokusim se ti zjistit aspon vyrobce a typ... tak zejtra
matko291
tak aspon napis ako sa vola to elektro u Vas ja ho skusim na nete vyhladat...
tekk_hudy
facht sorry ale prave to elektro zrusili :))) proto tam byly ty 30% slevy :)) ale je to takovej ten klasickej hajzlo/koupelnovej vetrak... zajtra dam blizsi info
matko291
ok tak zajtra a neni to EURAC...
tekk_hudy
tak to 100pro neni
matko291
ok tak zajtra to sem hod...
tekk_hudy
4maharada: kazdopadne mas pravdu. Uz drive sem psal ze je toto pouze pokus jak to dopadne. Potreboval sem otestovat hlucnost, smradlavost, vlhkovatost a dalšos vecos.

Na pristi kolo mam objednany 25ks SSxBB takze to bude uz o necem jinem. Hodlam jet SoG. Uz se nemuzu dockat az znova zasadim :mutant:
tekk_hudy
etc

kolik odhadujete vynos sucheho v g z obrazku ??

muj tip je tak 50g
tekk_hudy
4matko291:
Tak posilam fota krabice ... je tam vse co by te mohlo zajimat
tekk_hudy
a jeste posilam fota kytek co mam za oknem. Je to nakej noname a spolu snima tam ceka OB az se opet rozsviti lampa aby mohl dozrat.
tekk_hudy
Tak je po suseni ..

to co mi zbylo na vazeni melo 50g ... je to bida, o chybach co jsem delal vim, priste to bude lespi. Budu pokracovat v tomto threadu.

Cuzzz23 :punk:
tekk_hudy
2nd ROUND

Osazenstvo -
24x SSxBB
2xOB
1xEG

jinak vse zustava stejne.

Technika -
pokusim se zvladnout SoG

Drzte mi palce
:slizoun:


PS:Posledni foto je OB co mi nestacil dozrat tak byl za oknem a ted je zpet pod lampou. Ta kyti musi bejt uz poradne vystresla pac sem ji z cca 5. tydne kvetu dal za okno kde byla cca 2 tydny a ted je pod lampou kde je zatim 18/6 rezim
tekk_hudy
Tyden po
uz se to zacina pekne zaplnovat a v prubehu tohoto tydne prepnu na kvet
tekk_hudy
What's new

Od 7.9. jedou kytiz na 12/12 .
Tady je par fotek celku.

Od presazeni byly holky 12 dni na rustu. A nasleduje 9 dlouhych tydnu na kvetu :girl: jupí
tekk_hudy
Spajzka v celku

Nemel jsem co delat tak jsem udelal fota ventilace a celku
snad neurazi
a prach v coottube :crazy:
matko291
Bracho zdar
Co nenatiahnes na tu mriezku toho ventilatora silonovu pancusku aspon nepojde dnu prach....
tekk_hudy
2matko291: ja tam ma filtr do lednicek ale uz hodne dlouho. Musim koupit novy.. ze zacatku to ten prach chytalo vyborne ... a i pach.
tekk_hudy
2Sabik: Zdary ...

Takze, rizky sem si nedelal ale poridil. Korenili cca 14 dni pak jsem si pro ne 27.8. jel a 29.8. jsem je presazoval do nynejsi podoby. Od presazeni je to 10dni protoze jsem 2 dny nemel kvetinace :rolleyes: No a 7.9. jsem to prepnul na kvet a je to. Necham to 9 tydnu na kvet a uvidime co z toho vyleze :jumper:
matko291
Bracho
Keby som ta poprosil dalo by sa ti pomerat strany toho tienidka co mas na CT?Dik
tekk_hudy
No kdyz na to pres vikend nezapomenu :)
Je to klasicky stinitko ze shopu akorat sem trosku vic roztahnul dostran aby melo vetsi rozsah
matko291
to viem ze je zo shopu ale u mna je naiblizsie a aj jediny 200km a nechcem tam ist traposit a merat im tam tienidko ak nezabudnes budem rad dik
tekk_hudy
2Sabik:

Taky sem to zprvu nemohl najit :)
Najed si na ---> Muj grower ---> Nastaveni ---> a dole je Avarts YES/NO ---> tam si to nastav jak chces
matko291
len to musi byt obrazok sami zda o velkosti 50x50 pixelov vacsi nejde...
este sa ta chcem spitat ten rozdiel co si pri tom ventilatore vyplnil molitanom pomohlo to znizit aj hladinu hluku?
tekk_hudy
2matko291:
ten molitan tam slouzi jako redukce ale hlucnost se samozrejme taky snizila ... akorat kdyz jsem ho tam mel jen tak (ten molitan - jen smotany do rulucky) tak mi to krz ten molitan profukovalo. Takze jsem to musel polepit kosmo-paskou
matko291
Pytam sa preto lebo chcem dat ten molitan okolo okolo toho EURA2 co mam ja a dat dnu do CT a este pod ventilator co bude tahat teplo von zo skrine...
tekk_hudy
tak to ti urcite hluk snizi
matko291
a ake hrubky toho molitanu existuju nevies lebo medzera medzi EUROM a CT je 5mm EURO ma priemer 120mm a CT ma 125mm...
tekk_hudy
nevim, je hromada druhu/velikosti/propustnosti ... a hlavne ja mel ten rozdil 150/125
zkus takovy ty tenky co se davaj treba do krabic od HW
matko291
no vidis to je napad diky bracho to mi ani nenapadlo este dobre ze si tu ale ktovie ci ho v obchode taky tenky normalne zozeniem ale ked nie vbehnem do shopu z HW a tam im to je zbytocne...
tekk_hudy
Prvni tyden

a jsou tu fota z prvniho tydne kvetu. A jeste foto cechozi za oknem ... zasadil jsem to asi zacatkem cervna (hodne pozde ale neco z toho bude)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma