Jahudka! |
tekk_hudy-Ty windoorovky jsou pekne vytazeny.Jinak to mas pekny.
Chtel bych se zeptat jak poznas ze uz to mas na kvetu?To pocitas od doby kdys prepnul na 12/12 nebo od ty doby co ti to zacalo skutecne kvest? |
|
|
tekk_hudy |
2Jahudka!: pocitam to od doby prepnuti ... a uz ten se ukazujou prvni priznaky kvetu. Verim, ze ted to bude bomba :) |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy-jeste bych chtel vedet par veci..Jaky jsou rozmery ty tvoji spajzky?A jeste by me zajimalo jak velky kvetinace mas pro ty rizky.Kolik maj litru?Koukal jsem ze ta 1 kytka je v petce tak bych to tip na 2Litrovy kvetinace.
Opravdu jsem zvedavej co udela 25 rizku v takovym prostoru:) |
|
|
Jahudka! |
Saint[SK]-me prave zajima jak to bude vypadat.Ja mam 7 kytek na 55x85 a jsou uz 40cm pres listy a docela se tam mackaj.Dat tam 12 rizku chtel bych videt jak to dopadne.. |
|
|
tekk_hudy |
4 Jahudka! : Tak abych to rekl presne
Prostor necelych 80cmx90cmxvyska stropu (nevim cca 2m) - veslo se mi na jednu hranu pekne 5kvetinacku v peti radach
Kvetniky 15x15x15 a 7x 15x15x20 - kolik to ma l si spocitej sam :) .... dale mam 2 kytiz v Petce ... jentak
Uz ted je videt ze to bude husta jugles :)) |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy-to znamena,ze velikost kvetinacu mas 3,5-4L.Ja mam taky 2 kytky v kvetinacich 3L a zbytek v 10L.I kdyz jsem si myslel ze to zase az takovej vliv nema,tak jsem ted prisel na to,ze asi ma protoze ty kytky v 3L rostou znatelne pomalejc a jsou takovy mensi.Celkem me rostou 16 dni.Je pravda,ze kdyz tam das rizky tak je stejne nechas rust asi tak 14 dni tak by se teoreticky efekt malyho kvetinace projevit nemel.Ovsem protoze kytka dost roste i pri kvetu mam takovej pocit ze ty maly kvetinace ty kytky dost omezej.Jsem zvedavej jak dopadnes..
Ať to roste :satan: |
|
|
tekk_hudy |
2jahudka!:
Po konzultaci s Firem a procteni hafo threadu jsem dosel k nazoru ze velikost kvetina 15x15x15 je pro me idelani. Kytiz byly 10dni na rustu a hned prepnuty na 12/12. Nazor : Velikost kvetniku zvysuje vynos je nespravny. Tedy podel toho co jsem se docetl. Zatim se kytiz maji vyborne a vsimni si na fotkach jak rostou!!!! doslova jako z vody :)) |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy-Jasny.Mas uplnou pravdu.I ja jsem procet tady na groweru vsecko mozny a taky jsem dospel k zaveru ze by 4-5L melo stacit v pohode.Nevim jestli to je nahoda a nebo neni,jestli je lepsi vynos ve velkym a nebo ne.Ale fakt opravdu je,ze me 2 kytky co mam ve 3L rostou opravdu pomalejc (rek bych tak o 20 procent) a jsou i mensi.Poradnej test s velikosti kvetinace budu teprve provadet priste taze se uvidi...
Jinak ti rostou opravdu pekne.:bravo: |
|
|
tekk_hudy |
ja jsem teda dostal rady nasledujici.
SoG - hafo rezanu na malej prostor
kratky rust a tudis rychlesi sklizen
prepinat v momentu kdy se listy z protejsich kytiz skoro dotykaji navzajem -- me to vyslo na ten 9.-10. den
strihat listy ani ne spis je jen zmensit. malo listu malo fotosyntezy
akorat je nutnost nakej drip systemek protoze zalejvat to z flasky uz je ted psycho :jumper: ... uz pracuju na nakym systemu hadicek krmenych z P-E flasek ale uvidime jak to bude fungovat ... a pristi grow bych rad naky samozavlazovaci system
jinak vsem dekuji za K+ :bravo: delate mi radost ale kytiz mi delaj vetsi |
|
|
tekk_hudy |
no ted uz to asi nevyzkousim a na pristi grow urcite neco vymyslim ... nedoslo mi ze to bude takova jungless |
|
|
tekk_hudy |
Tak mam tady ty rozmery co chtel matko291
nemel sem cas tak sorry za graf. stranku .... klasik win-paint |
|
|
tekk_hudy |
update
kytiz 9.den 12/12 |
|
|
tekk_hudy |
mouchy
tot moje otazecka ... je mi jasny ze se tam skovavaj pred zimou ale neskodi to kitizzz ?? Sou to docela masacky masarky a bijim se aby tam treba nezacali klast naky vajicka nebo neco takovyho ... mel jste nekdo taky takovy problem?? on to asi ani problem neni jako spis vada na krase ale preci jenom se zeptam zda to nevadi ?! :confused: |
|
|
nozdra |
pokud tam nesladuješ maso nebo koláče, tag se larev much nemusíš obávat:-) |
|
|
tekk_hudy |
ok ... taky sem si rikal ... ale znervoznuje me jak tam tech 5-6 masarek oslepene krouzi nad kytkama ... nebo jak svinky sedej na listech ... |
|
|
matko291 |
tekk_hudy
kamo ak by som ta mohol poprosit dalo by sa ti hodit sem foto ako mas spravene uchitenie toho tienitka o cooltubu alebo by stacil aj strucny popis alebo len nakres... |
|
|
tekk_hudy |
2matko291:
v prispevku 88 mas foto CT od roury k vetraku a de tam videt to uchyceni... neni na tom nic slozityho ... kus vytvarovanyho plechu prinejtovanyho ke stinitku ... |
|
|
matko291 |
tekk_hudy
jasne kamo uz som to pozrel dik a sorry ze som to nepozrel do predu... |
|
|
tekk_hudy |
22. den kvetu
mel sem lampu moc nizko coz zapricinilo zloutnuti listu ... zvedl jsem lampu, vytahl vsechny kytiz ven a provedl manikuru. Doufam ze jim to prospeje ...
taky sem kytiz prohazel a doufam ze se nejak srovnaji ... uvidime
tady sou fota
1, pred ostrihanim
2, po
3, OB makro |
|
|
tekk_hudy |
posilam sobotni fota ...
kytiz sou od 7.9. prepnuty na 12ti hod. rezim cili dnes je to 26. dnem v kvetu
1, celkovy pohled
2, SSxBB
3, SSxBB s bleskem (pro potechu oka)
4, Porovnani velikosti ... z leva : SSxBB - EG - OB
5, SSxBB makro |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy - pekne se ti to vybarvuje:)Mnam..Ja to mam na kvetu asi tak 15 dni a zadny palicky jenom sem tam bliznicka..
-Chtel bych se zeptat.Jak jsi provadel tu manikru-ktery listy jsi ostrihal a jestli to pomohlo a kytkam to nejak nevadilo a jestli jim ta manikura nejak viditelne prospela??Kdyz jsi to mel 15 dni v kvetu uz jsi mel nejaky paldy nebo porad v kazdym patre ty 4 chlupy?:D
Budu te dal sledovat jako...Velkej bratr..:D
A - ať to roste :satan: |
|
|
tekk_hudy |
4Jahudka!:
zdarek chlape ... sem rad ze se ti libi pac me taky .... mnauuu doufam ze to budou poradny paldy :)) Jinak me se paldy projevili hned cca 10.den kvetu ... nevim presne abych nekecal. Hlavne se tesim na ten OB ... minule mi chutnal ze vsech nejvic .. priste si jich vezmu vic :))
-- re manikura: No tak ty listy sem strihal od spodku na horu ... u poslednich 3-4 patrech sem listy nechal ... dole stejne ty listy byly zluty a k nicemu. Rekl bych ze jim to docela prospelo ... a ted se uz i srovnavaj (jak sem je prehazel) s ostatnima.
PS: Tak jen sleduj Big Bratre ... Stejne sou VyVoleni mnohem lepsi :girl: |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy - jeste jsem si vsim ze 12 den kvetu jsi je mel vysoky okolo 30cm.No a me by zajimalo kolik je mas ted.Obcas tam jestli nejses moc linej dej zase ten metr:)
-Okolo tech listu je tu nejednotnej nazor tak proto se ptam.Nekdo rika oholit,nekdo ne.No a ja to chci vyzkouset taky,ale teprve az pojedu druhy kolo protoze ted by to uz nemelo vyznam.Jednu kytku potom otrham na zkousku,ostatni necham.Nekdo dokonce tvrdi,ze kdyz ofikas listy jsou pak vetsi palice:)Kazdopadne je fakt ze ty spodni opadavaj samy ale to je normalka.
-Jo VyVoleny jsou lepsi a BB je pekne suchej (alespon me se to tak zda). |
|
|
tekk_hudy |
4Jahudka!:
No tak do ted uz se moc nevytahly ale te 40cisel asi mit budou ... priste teda vezmu te metr ... ikdyz me to teda silene votravuje :mutant: ... delam si pr*el ...
jinak s tema listama: vim o tom ze se tady moooc rozchazi nazory na to, strihat ci ne. Ja jsem je nechtel strihat ale situace me donutila ... ty listy byli moooc zluty (nejspis tim ze byla lampa moc nizko cca 15-20cm) a velky tak sli dolu ... Jinak na velikost palic to asi efekt ma (nerad bych tu pouzil sluvko "urcite" - pac sou mi jasny reakce napr. od Apofise/Sinueta (sorry za zkomoleny nicky) :baby: )
Ale kazdopadne naky nechat --> fotosinteza
PS: Jj BB sou oplzli divosi ktery umi jen chlastat a *ukat a to vsechno samozrejme LIVE :punk:
PSS: Diky za K+ ... si asi jedinej kdo me ocenil :beer: zajdem nekdy na beer |
|
|
tekk_hudy |
27. den kvetu
a je tu slibovany mereny-report
- mereno od hliny (zkratka jen velikost kytizz bez kvetinace)
1, nejvetsi SSxBB
2, OB
3, celek
4, EG
5, nemensi SSxBB |
|
|
USAma |
Roste mu to pekne,ale ochutnavka este neprobehla.
To by chtelo nejakou navstevu:) |
|
|
tekk_hudy |
4USAma:
no sakrys to bych rek ze se musis stavit i s tim druhym blaznem , ale az tak za mesic :afro: |
|
|
tekk_hudy |
5. tyden kvetu
Tak jsem tu po delsi odmlce. Kytizz uz zacinaji 6. tyden kvetu. No jak se tady porad mluvi o tech listech jestli ostrihat ci ne, tak jsem udelal takovy pokus. 5 kytek jsem ostrihal uplne jako na vojne tak uvidime jestli bude nejaky rozdil.
Fota:
1, pohled na celek
2, pohled na celek v urovni palic
3, ptaci pohled 1
4, ptaci pohled 2
|
|
|
tekk_hudy |
a jeste
1, porovnani s rukou
2, tahle se mi libi
3, palicka s bleskem |
|
|
tekk_hudy |
a jeste fota z ostrihani a porovnani
1, porovnani cetnosti listu
2, ostihany SSxBB z vrchu
3, makro - doporucuji zvetsit |
|
|
tekk_hudy |
Tak a vcera dostali holky poprvi AH - 3.faze -- cili bez 1.slozky grow
to holky ceka jeste tak 14dni a pak uz bez hnojiv pekne flushing ... no uvidime mozna se to protahne |
|
|
|
no nadhera fkat pekny palicky jen tak dal |
|
|
tekk_hudy |
za 2 dny konec 8. tydne
tak jsem tu s dalsim updatem. Kytizz dostanou ve stredu posledni davku hnojek a pak uz jen flush a sekera. Jsem zvedavej kolik toho bude. Mno snad lepsi nez minule :)
Tak se podivejte a tipnete kolik toho muze byt sucheho. :beer: |
|
|
Jahudka! |
Hmmm vypada to vic nez dobre..Na makro jsem koukal a mas tam peknej cukricek:)
A tipnul bych tak 192 gramu...
Jeste bych se zeptal..Jak to zatim vypada s tim prostrihavanim?Vypada lip kytka cos ofikal a nebo ta ktera mela listi?Kazdopadne to urcite zvaz at vidime zda strihat/nestrihat.Neco podobnyho chci taky zkouset.. |
|
|
tekk_hudy |
4Jahudka!:
zdary, sem rad ze se ti libi. Ty tvoje habani taky nevypadaj spatne - az na to ze je to teda husta jungles (jak uz ti tam nekdo psal).
S tim ostrihanim zatim zadny rozdil nepocituji. Taky to bude tim ze sem to strihani naplanoval na moc pozde. Podle me by rozdil byl poznat kdybych to oskubal tak v 1-3 tydnu kvetu. Ja to delal az v myslim 5. tydnu. Kazdopadne zacinaj pekne bopnat - ikdyz jsem tomu neveril tak ted zacinam jasat. :punk:
tak zatim growu zdar |
|
|
Firestarter |
Roste ti to pekne. Akorat je mas zbytecne moc vytazeny. Krasny je, jak se SSxBB za dva tydny nafoukl jak hovado -> To on umi, pockej za dalsi dva tydny :)
Jinak pokud nemas zadny enzymy doma, tak bych ti doporucil koupit alespon Final Solution od AH, kterej neni drahej a udela svoje. Procisti ti to od sracek a jeste tem kytkam dopreje pred setnutim to nejlepsi.
Uz se tesim na brcko, tak to nak nepodelej :smoker:
tip: 250g suchyho |
|
|
|
nabobtnalo to opravdu krasne fakt pohoda a vypada to na docela zabijackej vzorek.taky me zajima zda strihat ci nestrihat listy tak dej vedet ale kolik budes mit suchyho se ani neodvazuju tipnout nevis jak ti to jeste nabobtna :D ja myslim ze este krapet jo ale ten firestarteruv tip zni hezky>>preju at to tak i dopadne |
|
|
MANHUNTT |
citace: |
Původní příspěvek od tekk_hudy
za 2 dny konec 8. tydne
Tak se podivejte a tipnete kolik toho muze byt sucheho. :beer: |
Čus kolego,vypadá to krásně a nechápu proč se nezdá Firestarter výška kytek :confused:.Podle mě je to jedna zmála pěkně zmáknutá indoorka.:beer::wink:
Jinak už ti to tam :vampire: a typuji tak 250-300 g |
|
|
tekk_hudy |
citace: |
nechápu proč se nezdá Firestarter výška kytek |
4MANHUNTT:
asi se mu nezda (a me taky) ze se mi moc rozestoupili patra. Kdyby byly vic naplacly na sebe tak verim ze z toho bude jedna velka tyc.
:bounce: ale diky za chvalu, takky si myslim ze jsem oproti minulemu growu docela pokrocil |
|
|
Frant-O |
vypada to krute respect! |
|
|
USAma |
klucina se nazda:) roste mu to vice nez pekne,ale jestli pojede toudle rychlosti tak na dalsi growe bude 400g:) |
|
|
tekk_hudy |
Zacal 10. tyden !!!
predem se omlouvam ze nemam fota ... snad zitra
Kytiiz, pocinaje dneskem, rozjizdi svuj posledni tyden zivota. Uz dostaly druhou zalivku s Final Solution a docela jim to svedci. Zacinaj delat pekny paruzky :) (fota budou). FS pridam tak jeste 2x-3x a pristi tyden pujdou holky pod kosu :vampire:
Jako minule necham posledni dva dny holky uplne potme. A pak zkusim po tom druhem dnu zase lampu zapnout tak na den a pak zase den tma ... uvidime co to udela ... mozna je to zbytecne ale nic spatnyho se stat nemuze :smoker:
Takze zitra fota a pak se ozvu az budu mit zvazeno. Hodim jak hmotnost cerstveho tak sucheho. Zajima me kolik to ztrati ... pac sem v tomto dost pesimisticky ... mno snad toho bude tolik co ste tu tipovali.
Zatim haj a kaj :crazy: |
|
|
mike.mouse |
tekk_hudy:
No myslim ze to bude moc pekne, uz si predstavujem tie salamy na kococh :D
Myslim ze tych 250g tam bude ;) |
|
|
tekk_hudy |
Uff ... tak sem to nafotil .. ale reknu vam, byl to porod. Hlava me boli jak strep ...
Omlouvam se za kvalitu ale fotil sem to dneska rano a jeste sem se u toho motal ...
1, Orange Bud
2, Earl Girl
3,,,, Super Skunk x Big Bud
no coment :rolleyes: |
|
|
MANHUNTT |
Hmmm,je to opravdu hezké:beer:zajímalo by mě jaké máš ted Ec?a jaká je vlhkost vzuchu.Jinak :vampire: k tobě :wink: |
|
|
tekk_hudy |
Fotozzz
Bohuzel mi dva vrcholky zacali chytat plisen, tak sem je ufik. Foto prikladam.
2MANHUNTT: Zdravim a musim te zklamat ale EC nemerim :sun: Jinak vlhkost pri tme je tak 60% a pri slunku tak 40%. No nic s tim neudelam. |
|
|
šiška-skunku |
caues tak jak to wypada ? kolik toho nakonec bylo ? muj typ tak 180 g ... ? zatim |
|
|
tekk_hudy |
sklizen
V prvni indoor sem posral fazi kvetu no a ted sem posral fazi suseni. Zas tak sem to neposral ale hodne sem to vysusil ... az moc hodne. Nastinim situaci.
V Patek jsem sklizel. 600g mokreho matrose. Kytizz sem povesil bez korenu do mistnosti kde bylo 25°C a stala cirkulace vzduchu (vetrak ze skrine na spin. hodinach - interval 15min.) No pak jsem odjel a vratil se v nedeli. Cekali na me uplne ususeny palice :eek: -- po 2 dnech. Tak sem se na to podival a musel sem konstatovat ze to sice je vysuseny jak svin ale zato uplne betonovy:p: . Mno tak sem to zvazil a bylo toho cca 160g susiny.
Tak jsem udelal jednu vec. Dal vsechno hulo do krabice s pomerancovou kurou. Kazdopadne to hulco trosku zvlhci a mohlo by nasat i tu vuni :)
Bohuzel jsem nechal fota doma tak pripojim zitra.
Ale jinak jsem spokojen. 160g sem taknak ocekaval. Pristi grow (treti) to uz bude Ťip Ťop. :mutant:
Takze zatim growu zdar !
|
|
|
tekk_hudy |
sklizen
Zdravim, pripojuji fota
1, Super Skunk x Big Bud
2, Orange Bud
3, Earl Girl |
|
|
Rage |
Tak ty se mas uz mi tecou sliny mnam daj pak viedet jak to zhuluje :D K+ |
|
|
tekk_hudy |
Zhuluje to vyborne.
Chut je taky vyborna (hlavne ten OB :bravo: ). Hodne tomu pomohl Final Solution. Mohu porovnat s minulou sklizni, to sem ho nepouzil a prolival sem kytizz cistou vodou. Opravdu de rozdil znat. vrele doporucuji. |
|
|
KMoor |
čus, tak mě tu máš :) |
|
|
tekk_hudy |
Zdravim a pozdravuji.
Tak sem tu opet s dalsim pokusem o SoG.
Osazenstvo : 15ks SSxBB + 15ks OB
Osvetleni : 400W - prechod z Osram Plantastar na Philips SON-T
Hnojky : 3 slozky od AH, Plagron Repro-Forte a Phyt-Amin
Zbytek zustava stejny. Akorat jeste par novinek - stolecek, tlakovy rozprasovac, dig. teplomer - 2 cidla
Abych vyuzil prostor pestirny uplne cely, nechal jsem si vytvorit stolek s rozmery podlahy. Misto misek pod kvetinace jsem udelal vanu z lina. Snad to casem neprosakne.
Jinak na posledni fotce je rizek o kterem jsem si myslel ze neprezije. Zatim se drzi a vypada ze to zvladne.
:punk: takze mi napiste co na to rikate a jestli mate nejaky dotazky tak sem s tim. :girl: |
|
|
matko291 |
co je "lina"?
tekk_hudy tvoje theady sa mi pacia a teraz znovu pekny a budem sledovat nadalej a otracvovat :D K+ |
|
|
apfel |
Osvetleni : 400W - prechod z Osram Plantastar na Philips SON-T
k tomu si měl důvod jakej??? |
|
|
tekk_hudy |
2apfel : :p: duvodem bylo mozne vysviceni stare lampy. A kdyz uz mi ji (philipsku) kamos nabídnul, tak jsem ji vzal. Zadnej zasadni duvod to nemelo.
Ja mam ted funglovku philipsku a on ma moji starou osramku na matky. |
|
|
tekk_hudy |
5. tyden na rustu a porad na pytel
Opravdu. Uz svitim 5. tyden na rust a kytizz vypadaj smutne a zakrsle !!! Nevim cim to je zapricineno ale nejspis pri prevozu trochu premrzli. Pry je to klas. syndrom premrzlych kvetin. Nizky vzrust, celkova zbrzdenost rustu a nizko rostla patra. Viz smrciny na horach. Cim vis se dostanete tim nizsi stromy tam rostou a jsou hustsi.
Tento (5.) tyden zacnu hnojit klasiku od AH na rust. Snad jim to pomuze. Jinak kytiz sem musel zbavit spatnych (zlutych ci uschlych) listu.
Teploty - zustavaji stejne jak jsem psal. noc 14-16° den 22-26°, lampu jsem dal krapanek vis. Ted je cca 40cm od vrcholku.
Jeste jsem se chtel zeptat na jednu vec. Pouzivam Philips Son-T Pro, nemuze taky byt to problemem ??Predtim jsem jel Osramku Plantastar a v rustu byly OK. Je mozne ze na rust Philipska neni uplne ono a proto jsou kytiz tak svetle a male ???
Kazdopadne na priste uz chystam malej boxik kde si budu rizky pripravovat na kvet. Nejlepe nejaky zarivky. Jde mi oto abych zbytecne nesvitil sodikem uz 5.tydnu (jako ted) na rust! Zda se mi to uplne zbytecne. Ale kdo mohl vedet ze se to tak zakousne?! Minule sem prepinal za 10dni a kytiz uz meli necelejch 20cm.
Zkuste mi pomoct , nechapu proc to neroste |
|
|
tekk_hudy |
Zdravim,
koukam ze se nikdo nevyjadril.
Diky pepemu se muj problem zacina ujasnovat. Dosli jsem ke trem moznostem, ktere mohli zapricinit nynejsi stav.
1 prehnojeni
2 nedostatek zivin
3 ph
1. a 2. moznost jsem vyloucil pac nehnojim a zacnu az zjistim ph
cili me cekaji udelat testy ph substratu a zalivky. Budu si muset vystacit s nejakym akvaristickym ph testem
Tak mi drzte palce a zatim punk :punk:
uz abych prepnul |
|
|
tekk_hudy |
tak sem si poridil Tetra ph test --- roztok na urceni ph podle barvy
mam hodne zasaditou zalivku ... 7.5
objednam ph metr a zacnu merit ph s kazdou zalivkou, drvi sem ph vubec neresil a jelo to. Divny ze ted je to jinak ...
ph metr |
|
|
tekk_hudy |
2puljec :
zdarek ... mno uz se mi nezda ze by to bylo premrzly pac uz by se musely davno vzchopit. Novy klony davat nebudu. Kdyz uz sem ten boj jednou zacal tak ho dokoncim :) A verim ze to jeste bude narez :)
Rozhodne z toho nejsem vyrizenej. Hold konecne nakej poradnej problem :o a hold si trosku dyl pockam
Growu zdar |
|
|
matko291 |
tekk ja by som tiez povedal ze to je skor tym pH :rolleyes:
pozry sem povedal by si ze su v 7.dni rastu
a ked som upravil pH zalievky hned sa rozbehli :p:
tekk a skus sa spytat v tom Connrade ze ked zoberes dva tie pH metre ci daju nejaku zlavu jeden by som zobral aj ja pre seba :wink: |
|
|
tekk_hudy |
Tak jsem tu opet ....
Nic novyho ... kytiz se mi sice trochu rozjeli ale na nejaky extra boom to nevypada.
Uz je to neco pres 2 mesice a kytiz vypadaj jak po tydnu rustu. PH metr funguje a PH zalivky mam jiz kontrolovane ... musim uznat ze v tomhle chyba urcite byla ale nejen v tom. Svoji roli hrala i zemina kterou jsem pouzil na substrat a rekl bych ze i to premrznuti jim moc nepomohlo.
Jinak od 1.2.2006 je prepnuto na kvet, takze jsem zvedav co z toho bude :faq: . Uz sem rezignoval :bandit: .
Zacal jsem pridavat do zalivky Repro-Forte(1xweek), a nasledne budu pouzivat hnojky AH spolecne s postrikem P-A (mimochodem ten mi hodne pomohl) |
|
|
matko291 |
;)a neni tam v noci zima ja som to mal na svojich tiez a bolo to zimou pocas noci ked sa nesvietilo
musel som poriesit dostatok tepla :flamer:
teplo.ventilatorom
hned sa mi baby rozutekali:p: |
|
|
tekk_hudy |
v noci mi teplota nespadne pod 10°C .... bejva kolem 12-13 stupnu ... ale obcas to klesne na 9°C ... poresil jsem periodu tak aby vic svitilo pres noc nez pres den. |
|
|
matko291 |
presne aj ja som mal taketo teploty v tme a to ma zastavilo :eek:
moj nazor je ze tych 12-13 je stale malo
teraz z tym primotopom tam mam peknych 18 a pohodicka prave teraz ich musim krotit aby nesli tak rychlo :D |
|
|
tekk_hudy |
Tak sem premyslel nad tou teplotou ... Koukal ruzne po kramech a e-shopech ... teplovzdusnych ventilatoru je opravdu pekna radka a nejsou ani moc drahy .. od 500kc ...
Zacal jsem vic pritapet v mistnosti ze ktere si pestirna bere vzduch. Minimalni teplota v noci je 13° ... tekze se muze pohybovat kolem 13-15 stupnu ... to si myslim ze by mohlo stacit tak nebudu nic kupovat. A jeste vlastne mi zbejvaj 2 mesice do konce kvetu (tehlech chudacku - snad z toho bude aspon 20 susiny) a to uz bude brezen/kveten takze outdoor a hlavne vyssi teploty v pestirne.
sqott :faq:
je toho tady spoustu jak si ji udelat na kolene, ale jestli na to nemas naladu tak si ji kup v jakymkoli growshopu .. ale pocitej s cenou tak 4x vyssi ... cca 1600 ..
ta samostatna trubka (nakej ten borosilikat nebo tak nejak) te vyjde na par stovek |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy - Tim PH to nebude.Ja mam taky vodu o PH 7,5.Plantastar byla jasne lepsi volba.Je jasny,ze obycejna son-t na rust taky neni idealni.Jak velky jsou ty kvetinace a jak vysoky jsou ty kytky v nich?Ve stejnejch kvetinacich jsi jel i urodu predtim? |
|
|
tekk_hudy |
vsehcno zustava stejny ... kvetniky jsou 15x15x15 ... kytky max. 20cm ... zkratka zaprdci
tenhle grow je moje fiasko :baby:
asi to bude tou max.zimou, co nas letos postihla :) |
|
|
prenda |
Já myslim,že je to kombinace obou špatných faktorů.Takže vysoké Ph společně s nízkou teplotou.Ta teplota je opravdu nízká.Mě to při takto nízké teplotě také vůbec nerostlo. |
|
|
Jahudka! |
tekk_hudy - Tem kytkam nerostou urcite poradne koreny.Vem jednu kytku,vyklepni ji z kvetniku a koukni se jestli ma hodne korenu.V tak malym kvetniku by to melo bejt prorostly uplne totalne.Nic tim sice nevyresis,ale me by to zajimalo.Mam zkusenost,ze kytka absolutne neroste pokavad se ji z nejakyho duvodu spatne vyvijej koreny.Tech duvodu muze bejt samozrejme hodne moc. |
|
|
tekk_hudy |
27. den kvetu
Tak jsem tu opet. Kytiz se moc nezlepsili ale aspon sme bronzovy na OH06 a to je dulezity :punk:
Kytizz jsou 27.den pod periodou 12/12. Uz maji skoro vsechny kvety. Mel sem stochuti vyselektit ty nbejlepsi kusance a zbytek zahodit ale nemel sem to srdco to udelat :) Nyni uz i na tech nejmensich prckach jsou videt palicky.
Problem s teplotou stale pretrvava ale uz ne tak markantne. Okno jsem zateplil molitanem a telpota mi neklesne pod 14° ... Vim ze je to malo ale vic s tim asi neudelam kdyz je venku -8°/-14° ... zk**veny opici hory!! Je tu zima jak v ruskym filmu. Uz aby bylo jaro
Jahodka: tvuj napad s vytahovanim kytizz a koukani na korinky jsem zavrhl pac je to jasny. Takovy malinky rostlinky co tam nektery mam, opravdu nemuzou kvetnik prorust. Ale nektere silnejsi kusance si myslim ze prorostle sou.
Abych to schrnul- mam tak 4-8 kytek ze kterych urcite neco bude. Na zbytek jsem zvedavy. Budou to pidi-palicky ale neco tam bude.
Tak mi drzte palce at ty teploty trosku stoupnou... aspon na 15°
Jo a narazil jsem na jeden tech.problem. Potreboval bych vymyslet neco jako zpetnou klapku pro odtahovou rouru. Kdyz mi totiz odtah nefacha tak se rourou do pestirny tahne cerstvy ale zatracene studeny vzduch. Resil jste to nekdo ?? |
|
|
matko291 |
nautik moze byt ze to zvlahali ale v pripade tekkiho maju tie nizke teploty za pricinu ten malinky vzrast
s tymto som na zaciatku bojovaval aj kym som nezacal dokurovat a teploty vstupli pocas tmy na 18-20 a zmena sa dostavila hned zacali sa kosatiet a boli o mnoho spokojnejsie ako v klade:D |
|
|
tekk_hudy |
Urcite mate oba pravdu. Jde o tu teplotu. Jak jsem jiz nekolikrat rikal.
Nejaky teplomet jsem zavrhl protoze uz by jim to stejne moc nepomohlo a doufam ze do tejdne/14ti dnu je zima pryc ... teda aspon ty nizke teploty
Jo a jeste bych rad upozornil na ten efekt premrznuti ... kdyz si vsimnete tak prvnich asi 5-6 pater sou na sebe naplacly dost nafest a vrchni 3-4 patra jde videt ten rozdil jak se vytahly --- |
|
|
matko291 |
no tekk ja by som sa velmi nespoliehal u nas teraz v poslednych dnoch znovu zacina mrznut:death: |
|
|
tekk_hudy |
Nevim proc me to nenapadlo driv ale az ted sem odpojit odtah a rouru na odtah sem ucpal.Teplota se hned zvisila a je vcelku konstatni. Pres zaplou lampu sem se dostal na rozmezi 27-31° , pres noc maji 15-18°
lepsi uz to opravdu nebude. Leda ze bych dal vis lampu ... Ted je cca 40-50cm od vrsku |
|
|
tekk_hudy |
Zdravim vsechny. odjizdim na delsi dovolenou a rad bych tento komplet prodal ... ma nekdo zajem ?? |
|
|
|