Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Reklama a papírky s proužky za odměnu? - Klikni zde pro originální téma
papaja
Prosím Carlosi, což vysvětlit způsob umístění reklamních proužků všem členům ?
Co za to a proč ?
Kam míříš Carlosi se svojí prací ?
Přes Pamely Andersonový ?
Walhalla2000
prosim papajo, coz vysvetlit, o cem to vlastne mluvis....

neco mi uniklo? Je tu nekde nejaky neviditelny banner? nebo vo co go?
TommyBoy
Ma jiste namylsi ten banner, ktery je na kazdy strane dole.
2 papaja: Pro tvoji informaci provoz tohohle serveru neco stoji (je to mesicne dost penez) ty naklady ten banner dole rozhodne (myslim ze urcite) nepokryje.. Ale tem dvema lidem co se o ten server staraj (a platej ty poplatky) to urcite trochu ulehci.... Takze si uvedom ze tim nikdo nikam nemiri, ale umoznuje to nam vsem tady neco psat a bavit se, predavat si zkusenosti atd.
S pozdravem
Tom
Walhalla2000
nojo, ja si toho baneru vsimnul dneska poprvy? uz je to tam dlouho?

tak ten mi teda nevadi. dokud tu neni hafo popup oken, tak je to v klidu. Nemluve o tom, ze nejakou tou korunou bych klidne i prispel na provoz serveru, ktery mam ze vsech serveru nejradsi...
Deu
Reklamní bannery, co jsou ve fóru, nepřinášejí žádné peníze - je to pouze výměnný systém. My zobrazujeme cizí bannery, a ostatní servery zase naše. Můžeme tak dát internetu najevo, že existujeme a přivést tak další lidi, co budou mít zájem, což je velmi pozitivní věc.
Nechceme zbohatnout, chceme žít ! :sun: :smoker:
TommyBoy
2 Deu: To jsem nevedel, ale presne tak jak to rikas sem to myslel :sun: :smoker:
Tom
papaja
Díky Deu....
Jsem opravdu rád za Tvá slova
Limba,CsC
2 Deu: Pro zajímavost, na kterých serverech je banner na Grower ?
2 CarloS: Taky přispěji na provoz a myslím, že by se našlo víc...
Nestálo by za to uvést možné způsoby ?
carlos
Momentálně, jak vidíte, používáme výměnný reklamní systém Linx. Naše bannery jsou na oplátku zobrazovány na obdobně zaměřených českých stránkách. Můžu slíbit, že tyto off-topic bannery zmizí spolu s příchodem Groweru verze 2. Zůstanou pouze odkazy na naše sponzory a šance občas vyhrát nějakou tu cenu od nich.

Samozřejmě uvítáme vaši jakoukoliv podporu, ať už formou příspěvku nebo sponzoringu. Zájemci nechť se mi laskavě ozvou do mailu nebo PM.

Doufám, že již brzy vám všem členům groweru budeme moci nabídnout různé sponzorské předměty. První na řadu přijdou trička Grower, jejichž design můžete sami navrhnout - zasoutěžit si o ně můžete v tomto tématu.
sunset
Carlos: Hele, napadicek... Co takhle OEM papirky s logem a adresou growera? Nejaky vychytany, treba by to slo. Normalne v distribuci, prodavat atd. Forma financni podpory? Neco jako korunu z baleni pro tenhle server? Treba by to slo...
Percepied
... myslim že většina lidí by raději kupovala papírky, díky kterým podpoří provoz tohohle serveru, nez podporovat majitele akci SMOKINGcorp. apod., ale při pokusu zrealizovat výrobu a distribuci by si narazil!!!
sunset
No bylo by to neco jako Ostrovy zivota ;)
Tj. treba firma Smoking by vyrobila papirky, ktere by napr. horni 1/2 obalu obsahovala logo + adresu Growera. Pak by si to distribuovala a prodavala. Z kazdeho kusu by odevzdali groweru nejakou tu kacku a fsichni by byli spokojeni...
Nevim jak moc je to realizovatelne:( Ale je to napadicek do placu, copak se musi jednat zrovna o papirky? Hlava k hlave a dilko se podari ;) ;) ;)
papaja
Není těžké rozjet vlastní fitry, papírky, vydavatelství knih a filmů, časopis atd...
Chce se to sejít a uspořádat opravdovou konferenci o těchto nápadech, tj. čtení příspěvků na toto téma a poté diskutovat...
Byl bych pro nějaký klubík, jež se dá pronajmout zadara na jeden večer.
Například Zion, Wakata, Fraktál, Maringotka atd...
To mohu zajistit. Napište své místa a datum.
Navrhuji termín okolo Sv. Mikuláše...
hh-top
Když jsem kandidoval do senátu, nechal jsem si udělat bednu klasických sirek s vlastní nálepkou a lidi se po nich dodnes ptají. A to jsem to slavně prosral. Myslím, že jedny v tom množství vyšly v řádu koruny a několika desetníků. Což tedy: C'mon and light it up with us!
livo
Zdar Monty,
Tak tohle je docela plodnej nápad. Mám chuť si nechat dělat svoje sirky :). Jaký bylo minimální množství balíčků, na který sis' to nechal dělat? Přijde mi to jako dobrej nápad pro druhou soutěž: Návrh sirkový etikety Grover.cz. Bude to dobrej sběratelskej kousek. K+
Grow easy :smoker:
hh-top
Bylo nás myslím sedm a dohromady šlo asi o 20K škatulek.
Bomba nápad(přivedls mi na něj s tím sběratelstvím)je taky telefonní karta u Telekomu.
Limba,CsC
Reklamní sirky vyrábí a prodává KENWEX,a.s. Ostrava.
http://www.kenwex.cz
Minimální množství a ceny jsou tam asi uvedeny, pokud ne, mám katalog a ceníky. :)

[Edited by Limba,CsC on 03-11-2001 at 06:15 PM]
maestro_007
Libi se mi to stema zapalkama a navic ty typicke ,,kuracke" stoji fakt malo, to by bylo taky zajimave reseni (krome tricek)

Ale na druhou stranu, zapalovac je zapalovac :-)
Limba,CsC
Benzínový zapalovače, velikost a tvar jako ZIPPO barva černá, design cannabis program, cena 99.-. Kvalita slušná.:p:
Byl by zájem? Mám adresu na obchod v Brně...
\/\/ickpick
milý Limbo

Ja guuuut
po nějakem originelnim zapalovači obzvláště toužim. přidej adresu do placu. navrhuju zapalovače jako druhou akcičku hned po trikách

C'mon baby light my fire :flamer:
Limba,CsC
Adresa:
RANGER-obranné prostředky, Křenová 45, 602 00 Brno.

Zapalovače, šátky, budou tabatěrky s logem,....;)
maslox
no ty sirky nejsou zase tak spatnej napad ale takovy filtry by byli lepsi. Ten gdo kouri nemusi palit ale ten gdo ma filtry :smoker:. Ja jsem si ted osobne nechal udelat samolepky. ale fklidu by tam hoch bejt http://grower.cz a nejakej libivej vobrazek. Jakmile se to vylepi po metru tak mas takovejch novejch lidi....:bounce:....


...

[Edited by maslox on 20-11-2001 at 12:56 PM]
maslox
He Jak jsem se tak koukal na tu stranku vo sirkach tak me napadly stary dobry Solo Susice. Chvilku jsem tak testoval ty adresy a nakonec hle http://www.solosirkarna.cz/ maj tam taky super sirky a zvladaj i zapiky!!:flamer::satan:!!
no a snad se mi to tam zdalo i levnejsi

[Edited by maslox on 21-11-2001 at 10:20 AM]
\/\/ickpick
jo, na solu maj supeer sirky, hlavne ty trojuhelnikovy krabicky me fakt dostaly, v tom by se dalo prima nosit mozna i huleni :D:D:D:D
zapalovace sou hnus, jenom plastikovy:(
papaja
Což takhle začít vydávat časopis
Výběr článků z Grower.cz
Co Vy na to?
maslox
Jako neni to zase tak spatnej napad ale nevim co bys tam tak porad chtel psat? Na groweru je toho teda fuck hafo ale f takovym casopise nemuzou bejt takovyhle keci jako treba ty moje. No a taky gdyz je to ta netu zadarmo tak si to prece nigdo nekupoval. A jeste placeni tisku a distribuce! uff to by asi neslo. Urcite by to pomoho k pochopeni ostatnich lidi ale. . . .
sunset
Delam v casopise a tak mam poneti o cenach. Clanky, lamani, osvit, tiskarna, mzdy, rezie, distribuce atd... Dohromady na mesicnik o slusne urovni s 10 000 ks vychazi naklady minimalne 500 kKc mesicne. Casak s takovouhle orientaci nesezene moc reklamy = bude drahy, minimalne 100 Kc na stanku.

A to pocitam skutecne minimalni naklady:(
Lackyfree
ahoj... a co takhle rouče, kámoš si nechal vytisknout někde (nevím kde) svůj vlastní desing své čajovny na balení roučů.... myslí, že by nás to charakterizovalo více nežli sirky.... a cena musí taky dobrá - on je totiž děsnej žiďák. Chcete-li optám se, zařídím, vyjednám.... zkušenosti na to mám (popř. zaplatím)!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma