Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím Carlosi, což vysvětlit způsob umístění reklamních proužků všem členům ?
Co za to a proč ?
Kam míříš Carlosi se svojí prací ?
Přes Pamely Andersonový ?
Ma jiste namylsi ten banner, ktery je na kazdy strane dole.
2 papaja: Pro tvoji informaci provoz tohohle serveru neco stoji (je to mesicne dost penez) ty naklady ten banner dole rozhodne (myslim ze urcite) nepokryje.. Ale tem dvema lidem co se o ten server staraj (a platej ty poplatky) to urcite trochu ulehci.... Takze si uvedom ze tim nikdo nikam nemiri, ale umoznuje to nam vsem tady neco psat a bavit se, predavat si zkusenosti atd.
S pozdravem
Tom
nojo, ja si toho baneru vsimnul dneska poprvy? uz je to tam dlouho?
tak ten mi teda nevadi. dokud tu neni hafo popup oken, tak je to v klidu. Nemluve o tom, ze nejakou tou korunou bych klidne i prispel na provoz serveru, ktery mam ze vsech serveru nejradsi...
Reklamní bannery, co jsou ve fóru, nepřinášejí žádné peníze - je to pouze výměnný systém. My zobrazujeme cizí bannery, a ostatní servery zase naše. Můžeme tak dát internetu najevo, že existujeme a přivést tak další lidi, co budou mít zájem, což je velmi pozitivní věc.
Nechceme zbohatnout, chceme žít !
2 Deu: Pro zajímavost, na kterých serverech je banner na Grower ?
2 CarloS: Taky přispěji na provoz a myslím, že by se našlo víc...
Nestálo by za to uvést možné způsoby ?
Momentálně, jak vidíte, používáme výměnný reklamní systém Linx. Naše bannery jsou na oplátku zobrazovány na obdobně zaměřených českých stránkách. Můžu slíbit, že tyto off-topic bannery zmizí spolu s příchodem Groweru verze 2. Zůstanou pouze odkazy na naše sponzory a šance občas vyhrát nějakou tu cenu od nich.
Samozřejmě uvítáme vaši jakoukoliv podporu, ať už formou příspěvku nebo sponzoringu. Zájemci nechť se mi laskavě ozvou do mailu nebo PM.
Doufám, že již brzy vám všem členům groweru budeme moci nabídnout různé sponzorské předměty. První na řadu přijdou trička Grower, jejichž design můžete sami navrhnout - zasoutěžit si o ně můžete v tomto tématu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Carlos: Hele, napadicek... Co takhle OEM papirky s logem a adresou growera? Nejaky vychytany, treba by to slo. Normalne v distribuci, prodavat atd. Forma financni podpory? Neco jako korunu z baleni pro tenhle server? Treba by to slo...
... myslim že většina lidí by raději kupovala papírky, díky kterým podpoří provoz tohohle serveru, nez podporovat majitele akci SMOKINGcorp. apod., ale při pokusu zrealizovat výrobu a distribuci by si narazil!!!
No bylo by to neco jako Ostrovy zivota
Tj. treba firma Smoking by vyrobila papirky, ktere by napr. horni 1/2 obalu obsahovala logo + adresu Growera. Pak by si to distribuovala a prodavala. Z kazdeho kusu by odevzdali groweru nejakou tu kacku a fsichni by byli spokojeni...
Nevim jak moc je to realizovatelne Ale je to napadicek do placu, copak se musi jednat zrovna o papirky? Hlava k hlave a dilko se podari
Není těžké rozjet vlastní fitry, papírky, vydavatelství knih a filmů, časopis atd...
Chce se to sejít a uspořádat opravdovou konferenci o těchto nápadech, tj. čtení příspěvků na toto téma a poté diskutovat...
Byl bych pro nějaký klubík, jež se dá pronajmout zadara na jeden večer.
Například Zion, Wakata, Fraktál, Maringotka atd...
To mohu zajistit. Napište své místa a datum.
Navrhuji termín okolo Sv. Mikuláše...
Když jsem kandidoval do senátu, nechal jsem si udělat bednu klasických sirek s vlastní nálepkou a lidi se po nich dodnes ptají. A to jsem to slavně prosral. Myslím, že jedny v tom množství vyšly v řádu koruny a několika desetníků. Což tedy: C'mon and light it up with us!
Zdar Monty,
Tak tohle je docela plodnej nápad. Mám chuť si nechat dělat svoje sirky . Jaký bylo minimální množství balíčků, na který sis' to nechal dělat? Přijde mi to jako dobrej nápad pro druhou soutěž: Návrh sirkový etikety Grover.cz. Bude to dobrej sběratelskej kousek. K+
Grow easy
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...