papaja |
nehybný jak stonek
:slizoun: |
|
|
papaja |
nechť nese toto jméno
:love: |
|
|
papaja |
:angel:
tuto kytičku jsem trochu ve své galerii zanedbával
ok velmi pěkně nakvítá a nakonec snad i množstevně nebude špatná
odhaduji to na mazar x špaňalsko
zajímavé je, že tato varieta je velmi variabilní...co se týče vzhledu .Problémem je, že by člověk potřeboval 1000 rostlin variety při různých způsobech pěstování- aby mohl něco komplexnějšího tvrdit... |
|
|
papaja |
*1 foto jediný samec kvetoucí na políčku..vaje je to zřejmě moje chyba, jak je vidět z fotky jediné kvetoucí samčí květiny jsem samce letos velmi zanedbával...nevím, jestli se mi vůbec z těchle mých letošních kytek podaří mít semínko.....co se dá dělat chybama se člověk učí...
*2, 3 foto takže jedna rostlina naběhla do kouliček a je z ní hermafrodita Emily:wink: |
|
|
papaja |
:)
mazar x špaňalsko
tato kytička si vesele kvete od dubna
jsou ní zespoda hlavičky staré 4 měsíce a přitom nahoře jest hlavička stará tak 3 týdny...takže ještě tak 5 týdnů? moc se těším plesnivá palička této variety ovocně zabarvuje chuťové pohárky |
|
|
papaja |
toto mi roste v truhlíku s pelargonií-cca 3 dl hlíny špatné kvality 4 konopky mezi nimi tento sameček má cca 6 cm...
:frog: |
|
|
bBoOrReE |
tu kytku co si zanedbaval,nezanedbavaj,je NADHERNA.
Vsetko mas moc pekne..nech ti to slape. |
|
|
papaja |
díky bbboorrreee- zanedbával jsem samce ne tu krásku:angel:
*1,2 foto...dnešní rok jest poznamenán plísní je teplo a pekelné vlhko
a tak paličky hlavičky plesnivý jsem z těch hlaviček na papriku a občas na kopr
*3 foto.......to booorree ještě jeden detail nakvítající Emily |
|
|
papaja |
jako každý rok jsem zasadil
mnoho času, energie a peněz investoval
další políčko vybráno
byl jsem tak rozčílen , že jsem ani pořádně nezaostřil
1 květináč odnesen v ní egypt x boggle gum
druhý květník otrhán, asi se jim nevešel do auta +fumare con dios si letos nezakouřím:punk:
RIP
* 2 foto tuto zbraň bych použil na tyto kokůtky ok durman 3 tobolky přivázat ke stromu a strefovat se gumovými projektyly, použít čínské mučení atd.....:death: |
|
|
papaja |
těmito fotkami se loučím s
* egypt x boggle gum foceno před týdnem poslední fotka kytka ukradena i s květníkem
* 2 foto 2 květináč foceno před 10 dny DNES otrháno :grrr: |
|
|
|
Je mi to luto, take pekne dievcatá a budú slúžit tomu co si ich vôbec nezaslúži!!!!Kamarátovi odniesli asi 10 kusov priamo z dvora, kde mal pusteného psa, uplne agresívneho...no iba vrchné paldy osekali kokotíci....je to fuckt smutné...aj tak ti prajem dobré zhulčo:bandit: |
|
|
papaja |
kdy už přijde jeho den?
plíseň útočí
neustále tuto květinu opečovávám prostříháváním a zbavuju ji plísně
čekám a čekám |
|
|
papaja |
kouřka
citace: |
mas jeste nakou odrudu venku co ti nenasadila kvet?S tou plisni je to letos vazne v kelu pouzivas nakej postrik nebo neco? |
ne vše už kvete, dvě kytičky už pokuřuji
plíseň...existují minimálně dvě obrany-polyversum, trechodorma. ani jednu jsem nepoužil a teď hořce lituji
dík za podporu
strih
Kamarátovi odniesli asi 10 kusov priamo z dvora, kde mal pusteného psa, uplne agresívneho...no iba vrchné paldy osekali kokotíci....je to fuckt smutné...aj tak ti prajem dobré zhulčo? |
je to maso... před několika lety objížděla republiku skupinka zakuklenců s baseballovými pálkami a přepadáli stavení, o kterých měli hlášku o výskytu konopných kytek..Zlomvili vruku, ukradli, co se dalo a jeli zas dál. Vím o dvou případech.:(
každému co jeho jest:bong:
dík za podporu
*co jest lidský život a jeho snažení?
připomíná harmonii a pomíjivost tohoto chmýří
|
|
|
Obel |
Zkur**ní čorkaři, tak jak tak projíždím letošní out galerku zjišťuju že těch, kteří pustoší naše políčka a berou co jim nepatří pořád přibývá. A je jim uplně jedno kolik lásky a péče člověk svým kytičkám dává a jak se o ně stará a těší se až dokvetou. Je to fakt hrůza :(
Začalo to smutným koncem Enzova nejhustšího pole a pak jsem četl jednu smutnou zprávu za druhou až sem.
No abych to zkrátil, asi nikdy nepochopím jak myslí ten kdo tu kyti někomu krade, ale to asi nikdo tady. Jsou to lidi pod úrovní kterým není nic svatý a potřebovali by pořádně promluvit do duše, možná i trošku proplesknout aby se probrali a uvědomili si co vlastně vůbec dělají.
Upřímnou soustrast Papajo :(
PEACE
Obel |
|
|
papaja |
obely
je to tak a díky
nicméně hoď kamenem kdo jsi bez viny
on kamenem já paličkou
a dál se háže kamením
a dál si fotím dnes své mikrobonsaje samičku a samečka boggle gum
:crazy: |
|
|
papaja |
nepodceňujte ji
trhejme listy jen za slunečního počasí
je třeba čistit květinu od starých částí, jež můžou být zdrojem plísně
jinak si prostě nezakouříme
*1 foto vrchní hlava egypt
*2 foto detail z 3
*3 foto detail vrcholku
:girl: |
|
|
papaja |
rozhodl jsem se z lesa odvét egypt
důvodem pro mne byla za první zkušenost z minulého týdne. 2 z mých 4 políček byly vybrány, jedno už v červenci.Za druhé kytka byla napadena plísní...:o
takže to radši dojedu doma :flick:
musím být opatrný, neb mám sousedku a u nás se říká , ženu chval až po smrti...:death:
byla to velmi dobrodružná akce.Přijeli jsme s kamarádem na místo hlubolo v nočních hodinách. Při transportu do automobilu jsem si málem vypíchl oko.
Po 10 minutách se ho podařilo umístit dolů u zadní sedačky. Nahoru se přehodil spacák a mohli jsme vyjet. Cesta byla plná výmolů a tak kamarád držel kytičku, která sebou mlátila sem a tam a hrozilo přelomení stonku. Hurá 1 úsek jsme zvládli.:bravo:
Jsme na silnici a nebezpečí , že květinu zničíme, končí. Teď jenom nepotkat bobíky. vyhýbáme se možné kontrole cestou přes les. mazec málem jsme urvaly podvozek. Zabloudili jsme...Najednou včelín, který si pamatuje moj padrug a po polňačce je tu zase silnice. Konečně doma.V ulici nikdo. FFF Dotáhnu to do bytu a sedám si, abych si konečně ubalil. Očistil jsem květinu od listí a chystám final solution od Ah. uvidíme , chci tento přípravek vyzkoušet. Po radách obela jsem byl připraven pro RIPEN, ale bohužel v growshopu ho neměly , tak jsem byl nuce šáhnout pro AH. Nevím jestli minerální prostředek je nejvhodnější, vždyť kromě pk 13,14 to vše byly bioodpady, čím jsem hnojil. Mořský řasy, pelikání guano, mrtvé rybičky atd. Mno za zkoušku nic nedám, tada 310 Kč vlastně . No co :flick: :flick: :o |
|
|
papaja |
kytička je na balkoně a snad dozraje
bude mít mnohem méně slunce
zato více péče
nechci zase rok zpívat
sag mir, wo die blumen sind
:wink: |
|
|
papaja |
letos jsem chtěl opylovat všechny květinky
ale věnoval jsem moc energie na slečny a chlapíky konopný jsem zanedbal
ale....
můj kamarád mi poskytl samečka boggle gum malinkou bonsai
umístil jsem ji poblíž mé balkonovky boggle guma často jsem třepal nad květinkou
jsou to bonsaiky
hurá dnes jsem pozoroval při tradičním kávovém a konopném rituálku holčičku a koukám semínka se začínají objevovat
šťastnej jak Edison, když sestrojil elektrický křeslo:beer:
*rodinka
*otec
*detaily semínek |
|
|
papaja |
obrázky
jeho květenství je udivující...:death:
nemá mnoho váčků je listnatější
při přiblížení jsou vidět cukříky pryskyřice |
|
|
papaja |
zasadil jsem okolo 1. června
drženo v cca 3 dl prostoru
médium špatná hlína kyselá rašelina
občas zalito hnojivy
BioBizz, Plagron, Bi-Algeen...
má touha mít balkonová semínka se snad naplní
1 rodinka boggle gum je popsána nahoře
zde představuji čtveřici egypt x boggle gum
poslední fotka BUDE SEMÍNKO?
:baby: |
|
|
Ryyba |
mno mas to fuckt pekny karma + je za ten egipt fakt hustej
SMRT CORKAM TAKY ME SKLIDILI HAJZLI ZACHCANI |
|
|
papaja |
tyto kytičky jsou kříženci mazar x špaňalsko, hempstar x špaňalsko
díky yardo.... |
|
|
papaja |
stále zbavuju tyto kytičky plísně
díky slunečnímu počasí plíseň vysychá:pimp: |
|
|
papaja |
pomalu nakvítá tato slečna
má zrovna před zálivkou s hnojivy
proto má svěšené listy...:girl: |
|
|
bBoOrReE |
cauko papaja.
..stale myslim,ze to tu posiela niejaka pjestitelka {haluz}
Keby to bolo /papajo,alebo papaj/ ,tak by som to bral. No to /a/ na konci ma stale tak zmiatne.. chi
Je jasne ze ta to bavi. Skoda tej pliesne. Aj mne sa uz parkrat vyskytla.
Mal so model MEXIKAN SATIVA {2 rastlinky,1 bol hermac a 2. z nicoho nic zacla vednut /myslim,ze jej nieco poskodilo koren/ a hned ako tak vedla,tak aj pliesne na nu skocili.} hmm Taky je uz zivot.
Dal som ju kamosovi,lebo by som pri kureni myslel,na to ako dopadla a tak..UHYNULA.
Tebe prajem DO DOZRETIA. |
|
|
papaja |
to bboorree: mé pohlaví bych nechal na pokoji
škoda každé kytičky....natož z mexika
mimochodem kamarádovi z californie jsem jednou koupil kalifornský víno a on mi povídáí: to u nás skoro nikdo nekupuje, my tam kupujem víno z Evropy...
*jinak tráva z mexika na kalifornském trhu má dvojí pověst-je jí prý množstevně dost, ale kvalita nic moc- samý semínko s listama, jak jsem koupil, tak dávám dál k dobru tuto vzpomínku mého přítele
Copak dělá hermafrodita Felix Holzmann?
otrhal jsem jí skoro všechny paličky s kouličkama a nechal horní, kde se téměř nevyskytují.
Začíná už kvést...a je už hezky pocukrovaná.
Bohužel je na místě, kde přímé slunce svítí tak 3 hodiny, než zapadne, jinak je ve stínu....Nemohu riskovat neplánované rodičovství ostatních rostlin. proto přesunuta od stáda dožije své dny... |
|
|
papaja |
tento příspěvek je věnován členovi mc.Larwovi a jeho vášni pro konopné pokrmy
k uvaření pořádné konopné dobroty je potřeba několik věcí:
1. proprat konopný materiál v horké vodě cca 15 minut
2. použít vodní lázeň: tedy dvojité dno!!!! nebo v 1 hrnci vařit vodu a do něj položit druhý se smetanou a konopou-poté se nemusí míchat a nehrozí připálení
3. vařit dostatečně dlouho až 6 hodin-čím déle tím lépe
4. použít smetanu s co největším obsahem tuku / až do 33 procent /, pokud možno alespoň 1 litr
5. co nejkvalitnější konopný materiál, pokud možno ocukrovaný pryskyřicí
6. koření: je možno použít skořici, citronovou kůru, meduňku atd.
*fotky
1. otrhané kousky felixe holzmanna
2. co s nima?:sun:
3. dva hrnce jsou záruka nespálení,ve spodním vře H2O, horní je zakrytý pokličkou
4. nutno přefiltrovat přes síto, nenehte se mýlit množstvím-dělám to po kouskách
5. koření skořice a cukr nutno dodat-ne každému chutí konopný mlíčko, takovej hastrman sajrajt musí vždy zacpat nos
6. barva mého nápoje- je to káva cca 0,25 l + 0,20 l smetany+cukr a skořice
7. vymačkané zbytky se dají do vody kvasit za 14 dní máme hnojivo 1:10 ředit
8. detail skla nádoby s kváskem
odcházím na výlet s duchem felixe holzmanna...
|
|
|
papaja |
léto pomalu končí, snažím se dokumentovat každý kvítek , jež se mi postaví do cesty a nejenom ten...
* egypt x boggle gum volná zem
* makovičky
* fík
* ?
* durmanový obr
* mučenka
* labutě
* jeleni
to mcLarwa : setkání :mutant: |
|
|
papaja |
Clandestino
jest pracovník v ilegalitě, člověk pracující , aniž by to dával najevo státnímu aparátu
ok být clandestino znamená zveřejňovat fotky, jež nepovedou k zbytečnému odhalení a přerušení činnosti, taká to znamená tvrdou autocenzuru-vyřazují se fotky, které upozorňují na obydlí , krajinu, lidi atd. Kdy už praskne tato konopná bublina a já budu dávat všechny fotky?:girl:
*dnešní momentky balkon L.P. 2005 |
|
|
gona |
papaja jako vidím felix zašlapal dobre:D |
|
|
papaja |
to gona
šlape už 3 den mám ještě na poslední kafe
:mutant: :mutant: :mutant:
dnes 7.9.2005 jsem očistil felixe od kouliček-vařím další mléko...rozdíl mezi smetánkou z listí as paliček felixe? felixovo mléko jest svěžejší, trochu připomíná hašiš svými účinky
|
|
|
papaja |
Bio Bizz je holandská firma vyrábějící bio hnojiva. Letos jsem poprvé viděl na vlastní oči, co její přípravky umí. v minulých letech jsem zkoušel ledacos, od proslulé chemikálie krystalon až k přípravkům od hulandských hovniválů. Jeden rok to byla Bio Nova, druhý rok Plagron a ted Bio Bizz. Bio Bizz vítězí podle mých zkušeností...takže mu tímhle dělám trochu reklamy...jejich topmax-květový stimulant je fuck dobrý..
a zase se vracím zpátky k výrobě svých hnojiv z hoven netopýra, slepice, koně , listů a mléka-je třeba tuto směs zkvasit a míchat v poměru 1/10
*přečtěte si na fotografii informace
Bio Bizz je k dostání v Českých Budějovicích v growshopu Riegrova 25, nejsem s nimi v žádném spojení
;) |
|
|
papaja |
jsou tyto nukleární zbraně netušeného dosahu
:punk: |
|
|
papaja |
kvete
poslední květina
a to je dobrá zpráva |
|
|
Ryyba |
no mas nadherny ,nemohl bys poslat par semen?
jinak k+ |
|
|
Obel |
Hello Mr. Papaja,
koukám kytičky vypadají víc než dobře :)
Jak tak koukám tvé oblíbené hnojivo je Bio Bizz, doporučoval jsem ti Ripen, někdy před pár dny. Když jsem ho byl kupovat já tak ho také neměli a proběhla další debata, nakonec jsem odcházel s úplně jinou věcí než pro kterou jsem přišel. Jak ostatně víme Final solution i Ripen jsou tak trošku laboratorní záležitosti. new produkt který jsem zakoupil já nese jméno Flavor, je to čistě přírodní věc a funguje stejně jako výše uvedené dva přípravky :sun: a teď vlastně proč tohle píšu, výrobcem tohoto údajně zázraku je firma Atami, kterou jistě znáš :D
největší výhodou je to že je určen speciálně pro hlínu a údajně i pro outdoor pěstění. bylo mi přimo v obchodě umožněno k přípravku přivonět, a cítit je tak trochu jako Alga Bloom od Plagronu, taková vůně jako magi do polívky :) není tak silná jako u Alga Bloom ale podobná. prý tato záležitost dodává jak větší výnos tak jeho nej předností má být výsledná chuť produktu, obsahuje spoustu sacharidů a minerálů ovlivňující právě chuť. užívá se na poslední 2-3 týdny před sklizní, jsem na to zvědav :D Píšu ti to sem jen z informačních důvodů a tvé evidentní náklonosti k Bio hnojkám, po přečtení klidně smázni je to na tobě.
Přeji hezkou a bohatou sklizeň a dobrou chuť.
Keep Growing
PEACE
Obel |
|
|
papaja |
s tím Ripenem, bohužel ho neměly...tak jsem koupil ten final solution od AH uvidím...peněz teď moc nemám, takže už nic kupovat nebudu
ale díky moc |
|
|
Matrixx |
to papaja:myslim,že jsi špatně nepořídil,hodně to s kytkou udělá,konečnej výsledek bude sakra znát.....jinak máš to moc hezký :) ...... Pěstu Zdar a k čertu s čórkerama |
|
|
Obel |
špatné pořízení to určitě nebylo, jako ve spoustě případů je jen víc možností z nichž ani jedna není špatná jen malinko odlišná :D |
|
|
papaja |
to matrixx, obel: kluci díky za podporu , doufám, že se v pravý čas i osobně setkáme...
díky všem, kdo mají v tomto uspěchaném světu kousek času a přispěli sem svými připomínkami:beer:
*les je letos mým druhým domovem |
|
|
papaja |
*letos jsem předpěstoval květiny pro spoustu lidí. Tyto krásky opustili můj byt po osmitýdenním hýčkání veskříni. Květiny byly mohutně podporovány hnojivy od firem Plagron a Bio Bizz. Jednu čtveřici jsem připravil pro růst v kopřivách. Kamarád vyhlídl výborný místečko s dobrou vlhkostí, kde už po řadu let rostou kopřivy. S nimi mám výborné zkušenosti z minulého roku, kdy jsem vypěstoval cca 40 rostlina na dvou polích uprostřed kopřivového pásu u řek. Vyrostly nádherné květiny. Tenkrát jsem to mohutně podporoval přípravky od plagronů. Bohužel 10. září 2004 jsem přišel o jedno pole, kde bylo asi 25 rostlin a cca několik kg potenciálního zeleného tabáku. Míst bylo nejlepší možné pro rostliny, bylo u říčky s výbornou hlínou, slunce celý den.....Přežili i povodeň v červnu, kdy plavaly jak v akvárku pod vodou,...Ošetřoval jsem je phytaminovou sprškou každý týden, vyřazoval samce, vytrhával plísně, a kouličky u hermíků...Jednho dne jsem přišel na pole a nic...Utrženo odvezeno, na zemi ponechána 1 větev z 1 kytky-cca 80 g měsíčních palic, jež pěkně voněly, ale pryskyřice ještě moc ne...
Za měsíc objevili i druhé políčko u říčky a očesaly ho. Bylo tam osm klonů a jedna superkoule cca 1,5m na výšku i šířku. No znamanalo to, že jsem neměl nic...Odkázán na bratry bonsaisty přežil jsem zimu a hurá zase sázet....
Čtveřici jsem předpěstoval pod lampou 70 w cca 7, 8 týdnů, určil pohlaví světelným šokem a šup ven do kopřiv. Byl jsem tam dohromady dvakrát, otrhal kopřivy okolo, omyl sprškou z mořských řas [algamic Bio Bizz], z phytaminu a rybiček [fishmix Bio Bizz] a rychle pryč...Takže dohromady 2 hodiny
:sun:
Jedna kytička úplně zakrněla, jedna malinko zhermafroditila-pozor nebyl tam samec, což jsem hrubě podcenil. Naštěstí paliček s kouličkama tam moc nebylo. Dneska jsem je otrhal a zítra pudou do smetany. :p:
ještě rychle vyfotit a pryč...
snad dojdou
andílku opatruj mi mou kytičku:angel:
fota:
* 1,2... sedmiramenný svícen lehce hermafroditní
* 3,4... dvě odrůdy od mého přítele hastmana sairajta
díky brothers
* 5 ...proti nebi
* 6....fotka z období, kdy se stěhovaly do kopřiv...květen 2005
ke studiu o kopřivách
kopřivový háj Breinwolfa
pan Keř a jeho partyzánské pole |
|
|
jumpp |
papajo no mas to nadherny ale proc pisu hele cetl jsem tady ze ten final solution je lepsi nez ten ripen aspon co se tyce pak lahody z koureni jestli jsem to sparve pochopil takripen ma v sobe urcitou davku fosforu a drasliku a tudiz musis pouzit delsi ful:) tedy ja minim ze jsme perohloupily koupi nebo tvrdim doufam, tak hodne zdaru a k+, mejse
jumpp.:wink: |
|
|
papaja |
dnes jsem jí očistil od plísn
má už cca 2 a půl metru a stěží se fotí její vršek
její paličky se krásně vybarvují...
jen pro ten dnešní květ
stojí za to žít
jen klid svůj mít
víc po ničem netoužit |
|
|
papaja |
to jumpp>uvidím, jak bude reagovat květina na final, podám report
díky za podporu... |
|
|
papaja |
tato květina neustále kvete už od konce dubna
stále se tvoří nové a nové kvítky - 2 fotka je toho důkaz
roste spolu s růžovým panterem- obě mají společného předka-špaňalského samce, ale jinou mámu....jedna květina má 2 a půl metru, druhá tak 70 cm a jsou úplně jiné... |
|
|
papaja |
tato dvojice začíná vypadat velmi nadějně:punk:
byla přesazována třikrát a nakonec i podsazena
přežila i útok stonkové plísně a vesele si kvete |
|
|
papaja |
začala nakvítat
dnes je tak 3,4 týdny před koncem
:angel: pomož |
|
|
papaja |
se s květem trochu opozdila...ale dnes už taky tvoří kuličkoidní tvary |
|
|
papaja |
Emilka je moje hermafroditay...je třeba samce a pýlit...
tedy očistil jsem jí jako Felixe od paliček se samčíma kouličkama a bude se vařit:grrr: |
|
|
papaja |
lehce hermafroditní
otrhal jsem paličky se samičími kouličkami
není se čemu divit, nikdo s ní nemohl spát...:mad: |
|
|
Pan Ker |
Přeji pěkný večer:smoker:...
Máš to pěkný mistře Clandestino...řek bych, že je to tady nelíp upgrejdovanej thread s informacema, přímo z místa dění...fakt se o svoje kyti staráš pečlivě a hlavně pravidelně:bravo: ! Jen bych měl takovej menší dotaz: kolik těch políček vlastně máš:confused:? Z tvejch příspěvků mi přijde, že jich je fakt mrtě...
Jinak upřímnou soustrast za egypt x boggle gum...byl to pěknej keříček... A posílám káčko... |
|
|
papaja |
to punker:
minulost mne poučila:
pole s mnoha rostlinama už nepěstuju
celý rok se staráš a přijde půlka září a nemáš nic, kromě vzpomínek a zkušeností
přeji ti či vám , aby ám pole v kopřivách došlo, ale popravdě spíš věřím, že zítra slunce snad vyjde,než že to bude viset ve správné spíži
kolik mám políček?
to se stále mění...
*růžový panter+spanish fly
začátek září 2005 v českém království odvádějí 18-tiletého člověka za to, že vypěstil 70 rostlin...článek Bushky na legalizace.cz |
|
|
Pan Ker |
Díky za přání! Ale tvoje prognóza mě zrovna dvakrát nepotěšila:(... I když je fakt, že se toho sám dost bojim...trochu mě ovšem uklidňuje, že máme pole úplně mimo civilizaci...nejbližší vesnice je vzdálená tak 3-4km a nejbližší město(odkud dojíždíme)cca 15km... Říkám si, že jestli kyti někdo najde i tady, tak už snad venku nikdy ani pěstovat nebudu, pže to vůbec nemá cenu...
Každopádně oceňuju tvojí píli...musí dát spoustu práce obíhat tolik políček najednou a o fšechno se starat! Navíc asi není zrovna jednoduchý na jaře najít tolik míst, kam budeš sázet... Ale jak praví přísloví:"Komu se nelení, tomu se zelení:smoker:!"
No nic, tak se měj a jen tak dál...
PEACE |
|
|
papaja |
jojo lepší je ani nemyslet na možnost čorky
snad propojeni jsme jak houby
každá houbička vypadá jinak
stejné podhoubí
proč telefonovat o svých obavách myslí
ostatním houbám..
panker moc se mi líbí vaše spolupráce come together
koukám, že dnešní buchta není špatná...
*1 až 4 fota z různých stran dnes už balkonovka
*5 až 7 fota detaily z této rostlinky |
|
|
papaja |
například uschnou listy, rozdrdit na prášek, nalepovat na ruční papír ze sloního hovna a je tu obraz
postup a obraz strejda+ boggle gum bonsai |
|
|
papaja |
co dodat
snad, že je třeba obrázky zvětšit:smoker: |
|
|
Ryyba |
ty kravo to je husty myslim ten brouk :D
ne mas to fakt moc pekny:bravo: |
|
|
papaja |
zacina uplnkove období sleduji chování lidí a rust kvetin |
|
|
|
Mas to moc pekne Papajo, myslis ze rastlinky maju v sebe latky najviac aktivne ked je spln??? Kamarat ( dlhorocny pestovatel )mi poradil aby som ich zbieral pri splne...neviem sa rozhodnut... |
|
|
papaja |
ano pokud jsou zralé tak určitě...doporučuji noční sběr při úplňku...dnes na políčku se květníkama utržena palice..je zajímavé-z nejméně nakvetlé kytce...vedle stál květináč s dozrávajícími paličkami a tam nic...dlouho jsem rozmýšlel fikl jsem 2 větve aspon něco,jestli mi to sklidí...uvidíme kolotoč čorek je stále roztočen a myslím, že je to způsobeno PPROHIBICÍ...FUCK
*visíme:cool: |
|
|
papaja |
Po svých toulkách po vlastech českých jsem natrefil na tuto placatku. Kluci, jímž se podařilo vypěstovat tento unikát dík za klidné dvě hodinky a za šupináče ao poskytly toto info>
začátkem léta se nalomil stonek od tý doby zplacatěl a vytvořilo se tohle ...
:punk: |
|
|
papaja |
*1 foto...se pomalu mění v hnědku...
viz detail
vývoj barvy blizen
nejdříve bílá, poté růžová a nakonec hnědá...
*2,3 foto....i na dalších květinách bojuji s plísní...nasazuji final sulution a těším se na sklizeň
hempstar x špaňalsko
mazar x špaňalsko
:grrr: |
|
|
bBoOrReE |
jo jo uz sa to blizi.
aj ja budem kosit niejake to uplnkove caro!!
hi hi :bandit: |
|
|
papaja |
přišel úplněk, panter dozrál=sklizeň
*zasazen semínko 28.3.2005
*sklizen 17.9.2005
*výška cca 2,2 m
*výnos odhaduji tak 110 g
*vypěstován v 65 l nádobě společně s dvojicí mazar x špaňalsko
zbývající spanish fly stále kvete dál ...report jindy
*hnojiva především řada BioBizz, phytamin Plagron, Bi-Algeen, PK 13/14 BioNova
*médium: pěstební substrát Floria+agrokompost+perlit
thanx gulary...ví moc dobře a já taky and yarda seeds :bravo:
stávám se včelou a saji květ |
|
|
papaja |
tato dvojice mi dělá radost
přežila stonkovou plíseň, otrhány dejcháky-tož aby se to prosvětlilo a nedržela se v prostoru taková vlhkost-prevence plísní-pozor trhat pouze se šťopkama co samo povolí po menším tahu:smoker: |
|
|
papaja |
thanx yardasyslseeds
problém růžového pantera, této dvojice:
Co to je?
šlechtitel mi řekl na jaře:jsou to kříženci hempstar x špaňalsko, mazar x špaňalsko...
dnes upřesňuji:
od tohoto šlechtitele se vyklubalo celkem pět variet
jdu za ním a on se mnou na kytičky se podívat a jojo hempstarxšpaňalsko, mazarxšpaňalsko, wwxšpaňalsko,jackflashxšpaňalsko,bílýrusxšpaňalsko...
co to je na těchto fotkách?
odhaduji bílá vdovaxšpaňalsko, mazarxšpaňalsko
:bravo: |
|
|
papaja |
množí se mi dotazy na prodej či výměnu semen
rád budu měnit za semínka či tabák ale semínek je ted omezený počet...je třeba vyčkat do listopadu a poté mi postněte PM a domluvíme se ....do té doby nereaguju.......
*foto celkový počet semínek egypt x boggle gum...:mutant: |
|
|
papaja |
*felix bojuje se stonkovou plísní...foto1
skoro se přepůlil
*musel jsem ho zavěsit...foto 2
*jeho hlavičky /zůstaly jen horní paličky, spodní se samčími květy jsem otrhal/ jsou ve vodorovné poloze vystaveny pouze poslední 3 hodiny přímého slunce..foto3
*je plný semínek a pěkně cukruje
výnos minimální zkušenost k nezaplacení |
|
|
bBoOrReE |
jo jo
tie kitz nieco x spanielsko su moc pekne !! |
|
|
papaja |
zde to kvete a kvete bůhví kdy to skončí...:crazy:
očistění od plísně přineslo ovoce už se nešíří-tedy zatím:slizoun:
další příspěvek odhalí proč jsem z tohoto květníku uřízl menší kytičky-pár paliček jsem nechal...fuck čorky :flick: |
|
|
papaja |
jojo někdo chodí na perníček...
ale tak nevim..:afro: |
|
|
papaja |
*1 foto vivat cannabis sativa:bravo:
*2 foto kvete
*3 foto kdosi uřízl jednu horní palici:death:
Co s tím do auta se to nevejde............................ |
|
|
bBoOrReE |
..hm,ak mu zachuti,tak si pride aj pre ostatne..
Ja by som obral vrchnu cast a spodok by som nechal na pospas.
(no a mozno to sklidis ty) |
|
|
lad |
máš moc hezký rostlinky fakt vipadaj luxusně hlavně at ti to nikdo nesklidí poslední dobou mi to příjde jak když to je 50 na 50 bud tam budou nebo ne. čorky jsou fuj. (K+) |
|
|
papaja |
Původní příspěvek od bBoOrReE
..hm,ak mu zachuti,tak si pride aj pre ostatne..
Ja by som obral vrchnu cast a spodok by som nechal na pospas.
(no a mozno to sklidis ty) |
ne chystám protiúder v podobě návratu ztraceného syna domů...
indoorem to začalo, A INDOOREM TO SKONČÍ
tedy alespoň ty dva květináče....škoda, že ne u mne...není prostor...teď trnu hrůzou, jestli to tam do zítřejší noci vydrží...pomodlete se, kdo jste nalezli milost víry
pomozte, jaký cyklu mám najet? je jasné z mých experimentů, že to nemůže být 12/12, ale spíš 8 světlo/16 tma...pleas poraďte, kdo má zkušenost.. |
|
|
jumpp |
cuuu papaja;) je mi lito co ted asi musis si zazit mam na mysli to koseni co ti tam provadi, ja mam doma dva rezany a delam too tak ze kdyz sviti tak sou za oknem a kdyz ne takk svitim 9hodin a 15tma zprvu jsem mel jak tises ty 8hod. jeste snad vyjde lepsi svetluska a bude vse poradku, preju vela stesti a jedou otcenska za teba a tvoji zahradku, mej se jumpp.:wink: |
|
|
papaja |
díky jumpp
pojedu 8/16
*foto klon KC33xSSi díky tobě jsem si vybral KC 33 x Superskunk za mámu, ale o tom jindy |
|
|
papaja |
vivat headbiker klikni pro více info
pěkně mu roste kytička vychovaná u mne
klon bílá vdova
přesazováno 4 krát, naposled 65 l květináč
hnojení občas BioBizz, Plagron, BioNova
změna avatara-konopí vám dá křídla |
|
|
papaja |
headbiker
má doma zvláštní tvory
*foto 1 jeho milášek
*foto 2 na jeho bílém rusu, familiérně zvaném valentýn se vyskytly tito bandité-evidentně mají více podob-na fotografii dvě jsou vidět-malá a velký:punk:jsou to nebezpeční tvorové-evidentně oslabují květinu-tedy mšice |
|
|
Matrixx |
to PAPAJA:
tomu říkám KULTURA,mě to bohužel všechno odcizili........jinak pěkněj spider :D a K4YOU k tomu za péči a starostlivost............ |
|
|
papaja |
další květináč - po balkonovce se stěhoval tento květináč-vyprávění o stěhování by vydalo na malou povídku-museli jsme překonat účinky smetany z paliček [17.8.20051 foto]
a šup pod 600 w
podotýkám 8 h světlo/16 tma cyklus
report za měsíc.................................až to zahulíme:bravo:
podotýkám, že poslední fáze neleží na mne
díky kluci z klubu bonsaistů:grrr: však vy vite |
|
|
fire.ent |
no teda ja mit tolik kytek tak pockam az to fsechno dokvete ususim to a zahrabu se na rok pod zem:-) |
|
|
papaja |
to fire.ent:
koukám, že už znáš můj plán...
to mirosk
Chválit budu až po prvním jointu-panter má před sebou ještě 10 dní sušení.. |
|
|
papaja |
vyjel jsem do Prahy navštívit kamarády a při té příležitosti jsem nakupoval hnojiva.
V Bauhausu na Pankráci jsem zakoupil Wuxal super a OBM. ten mne udivil svojí šílenou koncentrací fosforu a cenou 42 kč kurva to je pohoda:punk:-zkusím to na 1 kytce a uvidím. Při placení jsem se otočil doleva a uviděl jsem něco, co mi vyrazilo dech. No jo o tel. číslo už jsem se bál zeptat. Kdo ho zná, dejte mi do Pm zprávu. ;) |
|
|
papaja |
ano tento titul si zajisté Bořivojova 95 zaslouží. Vždyť to byli oni průkopníci tohoto byznysu u nás.Dnes je growshop v každém větším městě. Při návštěvě Prahy jsem neodolal a navštívil tyto prostory. Bohužel neprodávaj nic od mých milovaných Bio Bizz. Co se dá dělat:flick:
Nicméně s prázdnou jsem neodešel:
100 ml phytaminu se hodí vždy
AH mne udivilo svojí prací s Final Solution tedy rozhodl jsem se vyzkoušet další přípravek-Growth/Bloom excellator....
na Bořivojovce je sympatické, že zapůjčí vaporizér na zkoušku za zálohu....zkuste sami:beer:
prosím Matrixi rozepiš se tady trochu o Ah-vzpomínám si na jarní rozhovor:mutant: |
|
|
papaja |
bohužel mi spadl fotoaparát ze stativu-je konec fotografování na nějakou dobu.....................................jsem nešťastný
stávám se podobným osobě na obrázku
bez finančních prostředků odkázán na šmejdy fotáky
no snad ho ještě opraví... |
|
|
el_castillo |
Noooo, tak tomu rikam zahradka.
Ses zrejme predurcenej ke kytkopesteni, kazdopadne to se jentak nevidi. Mas vychytany mista s hromadou slunicka a to ze ti nekdo neco capne, s tim nejde asi nic delat. I houbari sou nekdy svine. Je jich sice obrovska skoda, ale to co ti roste dal je donebevolajici:rejp: :D |
|
|
papaja |
to el_castillo:
zas tak moc slunce nemám-je to ale vždy aspoň 3 hodiny přímého slunce a to stačí
:wink:
nemaje foťák, jsem jak bez ruky
vše strašně rychle dokvítá a nestačím jezdit na místa a ošetřovat květiny-každý den je to několik hodin-[ gross končí kdopak si na tu loutku vzpomene za 10 let?]:beer:
* je extremně plesnivo
plíseň jako všechno v přírodě má i pozitivní účinky-je možno huliti a kytky jsou silnější -co tě nezabije to tě posílí-
:beer:
*postupně se sklízí-další hodiny přebírání a odrbávání listů-ted už jen čekat na kouřový signály:mutant:
*foto je z 8/9/2005
dnes jsem tu kytku z kopřivového hájemství vytrhl i s kořeny a sušíme...je to hempstar x špaňalsko-podle paliček to jde krásně určit:eek:
bohužel jsem bez 3 oka-oprava objektivu 4 000 kč a až za měsíc...je mi to moc líto ale s fotkami je konec-:rocket: |
|
|
papaja |
i tyto foty jsou z 8/9/2005
spodní bogglegum je hotova a včera vytrhnuta-za 3 týdny uvidíme a zahulíme :girl: |
|
|
papaja |
tahle mazar x špaňalsko je kytička nepřetržitě kvetoucí od začátku května-spodní šlahouny jsou pomalu přezrálé..a nahoře stále vypadá jako by měla 3 týdny před sebou
ořezal jsem spodní šlahouny-je toho tak 20 g a nechal horní stožár........ :flick:
opět 3 týdny pomalého sušení:( |
|
|
Anonymer |
Tak na toto nemam slow...ozajstny milownik prirody so swojimy kamaratmy ktori ticho nacuvaju jeho hlasu a plnia jeho prikazy..
Biele a mega welke palice...teda prikazy splnene do bodky
:eek: |
|
|
papaja |
díky anonyme
:angel:
vratme se na začátek příspěvek č.6 tohoto threadu
z odpadkového koše byly květinky přestěhovány na místečko krásně prohnojené plagronama, bionovama, biobizzama, kravincema, výluhem z listů ganji ..........vivat venušan:angel:
jojo dnes jsou to pěkné obludy- 3 boggle gum a 1 zakrnělá mazar x španalsko
co dodat.....................bravo
*foto jsou pouhé výřezy kvůli anonymitě venušana ...jsou na ní bg, bg x egypt na 1 fotce, na druhé i jiné traviny z venuše :pimp: ...změna avatara: stávám se medvídkem |
|
|
papaja |
zakoupil jsem si lampičku na maminky
parametry
výrobce firma BioGreen
lampa Lumino 15 w
modely>KC33xSuperskunk, BigBudxSS, AuroraindicaxAfghan
dík gangster za genetiku
dík phillipz za zapůjčení fotáků:beer:
snad se to povede
rozklonovat na jaro:death: |