papaja |
hurá zakoupil jsem fotografický přístroj se stativem a hurá chytat první snímky
cestou na pole jsem potkal čápa a první fotka byla na světě.... |
|
|
papaja |
další jsou tři mazar x špaňalsko a jeden hempstar x špaňalsko
ty s mazáří krví teprve nakvítají a jsou mnohem méně tmavší než ta s hempstáří... |
|
|
papaja |
jest to
Felix Holzmann rozhodl jsem se
jeho jméno bude Felix Holzmann
je to hermafrodita |
|
|
papaja |
varieta boggle gum sázená v květnu semínko
její příběh začal u mého kamaráda pod lampami 70 w později přesunutu pod 400 w a chvilku 600 w byla to malá rostllinka, když jsem si ji vezl domů...cestou se nechtěně zastřihla nad 2 patrem, přesazena do 10 l dlouho nic moc poté ještě jednou zastřiženo spodní 2 vetve z pod prvního patra odstraněny neustále opečováno hnojivy a enzymy, provázkama stahováno a schováváno vždy o několiv hodin doma různě pod stolem
a na stole a kdekoliv a pořád někde :pimp: |
|
|
papaja |
a zde kvetoucí mazar x špaňalsko |
|
|
papaja |
jah proč zde není kvalitní český výrobce biohnojiv...nepočítejme ty žížaly |
|
|
papaja |
mno a detail dvou nakvétajících vrchů variety mazar x špańalsko |
|
|
papaja |
velká neznámá....co nevidět se stěhuje...do 60 l |
|
|
mikes |
sakra jakto ze uz mas takove paldy...si to ani nezakryval a tak pekne to jede...doufam ze to ty moje stihnou...samo K+ |
|
|
papaja |
ty kytky s paličkami jsou nakvetlý už od dubna, kdy jsem je šokem pod lampou donutil ukázat pohlaví , zakrýval jsem pouze boggle gum na balkoně
člověk vstupující do světla
se stává světlem
má jeho rychlost
stává se bezhmotný
a čas pro něj neexistuje
:sun:einstein 1910? |
|
|
papaja |
Riegrova ulice v Českých Budějovic je proslulá-sídlí v ní hned dva growshopy
první je Biotop...tam nechodím, nemají přípravky od BioBizz...přesto fotka.. |
|
|
papaja |
kousek dál Riegrova 15 Greenshop
ok příjemná obsluha znalá věci , před obchodem durman radost tam pobýt..
uvádím link přičemž kluci mají i velkoobchod a dodávají i do kamenných domů...možnost podnikání v této apokalyptické době
http://www.greenshopcb.cz/ |
|
|
papaja |
no a pro co jsem jel?
Bio Bizz
BioGrow
BioBloom
2 základní hnojiva kytky poporostly a potřebují stále více papání.. |
|
|
Dub-Teaser |
Buona sera Clandestino.:)
Vidim,že ta námaha s 90L. kýblama se nakonec vyplatila:) Kytky si pěkně mlaskaj,je vidět kvalitně odvedená práce!
Přeju hodně zdaru.:)
Odměna pro tebe budou voňavý paličky K+ je jen formalita!:)
Dub |
|
|
Matrixx |
to papaja:
Máš to moc pěkný,jsem zvědav jak budou vypadat v konečnym stádiu,off topic:lampa začína vonět po broskvých :D už se na to moc těšim,jo a abych nezapoměl K4YOU,určitě si ji zasloužíš....Pěstu Zdar |
|
|
papaja |
při západu slunce jsem dorazil na místo a ihned aplikoval biobloom, pk 13,14, fishmix a trochu mořských řas...jsem rád, že se mi dostal do ruky i bioalgeen s90 uvidíme, co umí..
egypt kvetoucí...
poslední fotka jiné kytišky |
|
|
Matrixx |
to budou ale salámy :D ještě to pořádně zhoustne a jupí,nakládačky jsou na světě |
|
|
Obel |
2 papaja: je takovej dotázek, jakpak dlouho už ti kvetou tyhle krasavice? Byly zatemňovaný či nikoli. My máme DP,JH a Californii a do květu se jim zrovna moc nechce, spíš vůbec, nevím jestli jsou nějak dlouhý dny ale zkrátka se jim ńechce. Ty tvoje však vypadají že se jim chce až nějak moc. BTW K+
Držím pěsti :-))
PEACE
Obel |
|
|
papaja |
ta kytička předchozího příspěvku kvete od začátku června, nebyly zatemnovány její kvítka mne udivují...díky za podporu... |
|
|
papaja |
jsi trubka
svědomí
osten netrpělivosti
dobrýho nepálí
říkakala moje babička
*boggle gum |
|
|
papaja |
měl jsem sen
maličkou duhovou paličku
to zazpívat pomalu od a-mol po ge
|
|
|
papaja |
další kříženec se špaňalskem zatrím si netroufnu odhadnout.. |
|
|
Matrixx |
to papaja:to budou ale dobrůtky :eek: moc ti fandim a tvejm rostlinkám taky |
|
|
papaja |
skončíme nakvítajícími kříženci fumar con dios x egypt...s převládající sativou těším se na kvítka |
|
|
papaja |
a co bonsai na balkone stačil tyden zakrývat a už bezpečně paličkuje |
|
|
u4eea |
tak co papayo, byla bych jsem zvedava jak to dopada. mam venku vdovu, a ve skleniku take. byl to omyl bojim jse ze nedokvetou. strikam je preventativne previcurem kvuli plisni. no uvidime. take jsou obrovske. musim hodne ohejbat (v skleniku) nemas nejake rady nebo dotazy jak to jde? |
|
|
husajn |
No papajo,musím ti pogratulovat.Tvoje kytky sou přesně to,co sem si vždycky přál si sám vypěstovat.Asi sem vybral špatnej model:( JInak koukam,že ti to už krásně kvete.No už sem z tý mojí anduly trochu nervozní.Čekam na květ jako na smilování:) Každopádně K pro tebe!!!!
EDIT: aha, K už sem ti dával,takže si budeš muset počkat,než dostanou i jiní,ale myslim si,že to tě moc netrápí s tima kyti co máš:) Držim palce proti čorkám!!!! |
|
|
papaja |
to u4eea
ee težko soudit co nevidím, založ thread v galerii dej tam fotky, třeba mne něco napadne...zkus třeba zakrývání na 10-12 hod světla, vyvazuj a protrhávej listy, co žloutnou..modli se a raduj se...
to husajn
sleduju tvoji kytku je moc hezká, snad ti dokvete ještě je tři měsíce čas... dík za podporu
vrtulník v iráku...a já na papriku |
|
|
Krychle |
Ryyba: Dovolim si odpovedet za papaju...seminka sezenes v jakekoli seedbance...zkus treba http://www.nirvana-shop.com/ ...pokud ti to nebude stacit, tak trochu hledej..:)
EVERYBODY SMOKING VLASTNI PRDEL |
|
|
Ryyba |
zajímavé a inspirující příští rok du do toho téže
every budy smoking herb!!! |
|
|
Ryyba |
fakt hustý keře ty vzory sou taky moc kvalitní .
nejlepší je mazar:satan: karma+ |
|
|
papaja |
boggle gum prodává gypsy nirvana občas se objeví na www.seedbay.com je to konopná aukce semínek...pokud mne paměť neplete gypsy ho zde nabízel za vstupní přihazovací cenu 67 usd za 10 seeds, ostatní semena jsou kříženci šlechtěné zde mými kamarády...ostatně i boggle zde focený je zde v čr 3 generaci |
|
|
papaja |
foto žádný strom neroste do nebe? |
|
|
papaja |
paličky, které už krásně voní
začněme varietou egypt |
|
|
papaja |
cukříky se objevují....mazar x špaňalsko |
|
|
papaja |
detail paliček egypt |
|
|
papaja |
vlásky jedné plavovlásky boggle gum |
|
|
papaja |
mikropalička boggle gum |
|
|
papaja |
navštívil jsem lesní políčka Péče o ně znamená jezdit okolo 20 km autem , nosit 40 l roztoku s hnojivy...nádoba znamená omezení půdy pro kořeny rostliny-tedy je nutné ji dodávat výživou. Vivat firma Bio Bizz, její Bio Grow, Bio Bloom , Algamic a Fishmix jsou neuvěřitelný...
začněme tedy políčkem se dvěma květináči
*zadní červená 60 l nádoba obsahuje 2 květinky egypt x boggle gum
* přední obsahuje dvě sativy fumar con dios x egypt a 4 malý kytičky -3 mazar x špaňalsko, 1 egypt x boggle gum. Evidentně jsem to přehnal s počtem květin. Inu chybama se člověk učí...příští rok max. 2 do nádoby |
|
|
papaja |
paličky...egypt x vyděšená žvýkačka |
|
|
papaja |
*mazar x špaňalsko díky yardo
|
|
|
papaja |
předchozí fotka je kytička z květináče, jež obsahuje 3 rostlinky- 2 mazar x špaňalsko, 1 kytka velká jak..... Zajímavé je, že mazáři mohutně kvetou už od dubna a jsou veliký tak půl metru, zatímco velikán je rostlina dobře 2 m 30 centimetrů a nakvíta teprve 3 týden
* celkový pohled na velikán
* palička |
|
|
papaja |
boggle gum
tahle varieta se rozjíždí do dvou nižší kvetoucí dříve a vyšší pomalejším nakvítáním. tento rok jsem to chytl v květináči oboje.
na fotce je dobře vidět, že by si zasloužily alespoň podsadit. Snad se k tomu dostaneme........:crazy:
*boggle gum |
|
|
papaja |
konopná hvězdička teprve nakvétá |
|
|
papaja |
mohutně kvetoucí odrůda egypt..co dodat :bravo:
* celkový pohled
* vrchol
* detail paliček |
|
|
papaja |
vedle je květináč se 4 rostlinkami
* 3 mazar x špaňalsko, 1 hempstar x špaňalsko
* palička mazar x špaňalsko |
|
|
papaja |
třetí květináč
*
* nakvítající vrcholek |
|
|
papaja |
*květinu na balkoně moji bonsai jsem stahoval a vyvazoval až praskl hlavní stonek
*detail květu
*pohled zhora |
|
|
papaja |
doporučuji zvětšit |
|
|
papaja |
*noční pohled jejich stanoviště
*denní
*sluneční lázeň |
|
|
papaja |
makrosvět
je
mnoho pohledů... |
|
|
papaja |
přebírá se to hodinu
rozplyne v dým za 10 minut
co je to? |
|
|
husajn |
Jedním slovem: NÁDHERA !!! Krásně to kvete.Salámy už se začínaj nafukovat :) Jinak ten mazar x špaňalsko vypadá úžasně.Gratuluju !!! |
|
|
papaja |
husajne děkuji ti pěkně....věřím , že i ta tvá andula začne zpívat, sorry nakvítat |
|
|
papaja |
:mutant:
egypt má v sobě zřejmě ruderalis genetiku...je to konopa, jež prostě začne kvést bez ohledu na fotoperiodu už do 3 měsíců od zasazení semínka.....toto je opřeno o cca 30 rostlin egyptu, jež jsem měl tu čest během svých dnů na Zemi pozorovat během celé vegetace...patří k modelům s výraznou chutí, jež je opravdu neopakovatelná.. :girl: |
|
|
papaja |
jižní květina
:jumper: |
|
|
papaja |
dnes jsme téměř všechny květiny podsadily..ok je to moc dobré, když květinky mají v květu ještě nějaký prostor pro kořeny
na ukázku pár kořenových valů..na 5 květináčů padlo 100 litrů hlíny |
|
|
papaja |
hnojím masivně na květ
Bio Bizz Bio Grow 2ml/l
Bio Bizz Bio Bloom 4ml/l
PK 13, 14 1,5 ml/l
do každého květníku 5 l roztoku...1-2 týdně
ok principem indoor pěstování je příbllížit se outdorovým podmínkám, opačně to letos zkouším..tj. inspirace indoorem je jasná..už při výběru hlíny, hnojiv atd...koneckonců tento příběh začal rozsvícením tří 70 w výbojek:girl: |
|
|
papaja |
detail paličky :love: |
|
|
papaja |
*celek
*detail paličky egypt x boggle gum:afro: |
|
|
|
Moc krásne "kvetinky" nech zber vykoná ten kto má!!! K+ |
|
|
papaja |
* boggle gum
* mazar x špaňalsko
* egypt
* egypt x boggle gum
* egypt x boggle gum |
|
|
papaja |
egypt
* celek
* palice
* detaily |
|
|
bBoOrReE |
kaaaaaamo,tak ten tvoj egipt ma moc peknu staubu.
Tijo fakt ze jo.
Takze kacko ti posielam.
Dotiahni to a nenechaj sa pretiahnut fizlom.. |
|
|
papaja |
to bBoOrReE
mezi náma já s nima ani moc mluvit nechci...a jestli to dotáhnu-no to nezávisí až tak na mně...asi víš o čem mluvím howgh
* egypt x boggle gumm:afro: |
|
|
papaja |
veci ktore nam vyprodukovala matka zem su v tieni nezmyselnej politiky nasej spolocnosti
enzo
RESPEKT ENZOVI A JEHO BRATŘÍM NA SLOVENSKU......
*vstupní brána uranových koncentračních táborů 50 léta...dneska tě na uran nepošlou, jen brousit autodíly či sázet stromky.. :death: |
|
|
Morgan |
very nice,jak kytisky tak fotky,nejlepsi out05 co jsem tu zatim videl.
btw nemas trochu pylu ze samcu navic?takovej dp riznutej egyptem... |
|
|
papaja |
opylovat bude boggle gum a fialka...což je model fialující tvořící pevné kuličky původem z jedné swiss banky /ze semínka samička x egypt samec/....egypt má už 4 generace křížení mezi sebou -řekl bych, že je třeba dát novou krev, vzpomeňme na habsburky a jejich neustálé vzájemné křížení a kolik tam nakonec bylo dementů......:mutant: |
|
|
papaja |
kulička a bičík
oddělena od stáda
dočká se semínek...
felix holzmann |
|
|
papaja |
hurá všechno už kvete...i tato krasavice původ určím až podle paliček...:flick: |
|
|
papaja |
okvše už kvete i tato květinka:) |
|
|
papaja |
konopných fotek je moc a moc, ale co mocná psychoaktivní rostlina meduňka...
*meduňkový háj
*odkvítající květ
*poslední fotka jest tam houbička?:o
recepis čaje na uklidnění, dobrou náladu, proti nespavosti a mánii, protipsychotická 1 pomoc:
20 g meduňky
20 g kozlík lékařský
20 g třazalky
5 g máty
vše vyluhovat v 2 l vroucí vody, odstavit 20 minut, scedit a popíjet celý den |
|
|
Obel |
Moooc hezký kytizz, jde vidět žo dostávají tolik lásky kolik si zaslouží a jak je vidět svému majiteli to pořádně oplácejí :)
Good Luck Papajo,ať tyhle krasavice na podzim vysej u tebe doma a ne u nějaký zkurvený čorky.
Keep Growing
PEACE
Obel |
|
|
papaja |
to co vidím je i není..
*2 svíčky:girl: |
|
|
wad |
Máš to fakt vychytaný kámo, ale myslím že se ti v tom pojemnování té gentiky začíá dělat docela i nepořádek :D ne jasně, to je tvoje věc, ale pročítal sem si celej vůj thread a fakt mě zaujaly tvoje modely. Ten "egypt" či jak to nazvals a "špaňalsko. vypadají docela na klid ale sem taky zmatenej jak píšeš... BOGlegum má na svědomí nirvana ?? to se mi nějak nezdá... právě že bych řekl že to má na starosti BOG seeds. Ale vypadá to fakt pěkně, máš štěstí v tom že už ti to všechno qete... a co ta tvoje "Fuma Con Diablos" nikde sem to ještě neviděl (krom katalogu) že by to někdo jel... nemůžeš o tom hodit trochu infa ? Tvůj výběr modelů je docela vychytanej :D Každopádně K+ a ať se daří :girl: |
|
|
papaja |
jojo...to co jsem uváděl....boggle gum jest kříženec NL5 x Bubble gum, ok vyšlechtil ho BOG, prodal gypsy nirvana....
egypt, špaňalsko jsou nekomerční genetiky...jedna dovezená z Egypta, jedna ze španal..., Fumare con dios...ok nevím ani, kdo to prodával, tahle genetika byla nabízena...ale kdo jaká banka nevím ok jedu hlavně věci, které mě zaujaly při kouření..uvidíme..jinak mostly sativa s hašišovou jemnou chutí...
no a ke zmatku modelů...zasadil, přesadil, zapomněl, takže ted je teprve určuji zpětně...vím, co dohromady jsem sázel, ale jednotlivě až na konci, něco jde už teď...takže tak milý wade
*egypt |
|
|
wad |
Jo já to nic nevytýkám... to byly slova chvály a malý rýpnutí, pohoda papajo... žádnej ůtok a pokud to tak vzals tak sorry.. ono FCD je jak sem se díval od Flying Dutchmen a mělo by to mít "clear spiritual high" takže by to mohl být fakt vychytanej model.. doufám že za ten měsíc - dva přineseš plnohodnotnej smoke report :D
btw: má to napsaný 9 až 12 týdnů na qetu, tak sem zvědavej jak to stihne.. držím palce, peace |
|
|
papaja |
ok wade neboj nijak jsi mi neublížil mám v tom hokej ...:confused: ...:confused: ...:confused: ...:confused: díky...no fumare opravdu venku moc nejde, naštěstí je prokříženej s egyptem a je tady už 2 generace, takže snad dojde..první generaci došel jen u kamaráda se zimní zahradou, ostatním vůbec nedozrál....byly to třímetrové krasavice a v půlce listopadu teprve pořádně začaly kvést, ale to úuž byl sníh...takže jen vařit a vařit...kolik mlík už jsem z něj vypil... doufám , že letos mi to pěkně dojde a ještě jednou dík za banku spirituály miluju:jumper:
*spodní palice nakvítajícího egyptu snad:girl: |
|
|
papaja |
mazar x špaňalsko makra
při zvětšení mám chuť lyžovat:punk: |
|
|
papaja |
*okno a zapadající lampa 1
*předevčírem naplno svítila lampa číslo dvě byl úplněk:mutant: |
|
|
papaja |
potřebuji poradit...chystám se zakloupit jeden z těchto prostředků:
Ripen anebo final solution tuším od AH nemám s nimi zkušenost ...ještě jednou help me brothers co mám zakoupit...
asi ten final od AH:rolleyes: nebo ne..
* egypt x boggle gum |
|
|
papaja |
dnes sejmuta první rostlina egypt x boggle gum
důvod?
masívní nástup plísně...tenhle způsob léta zdá se mi prapodivný...už by to chtělo slunce a sucho...TAKŽE MASÍVNÍ STŘIH LISTŮ DEJCHÁKŮ NEDÁ SE SVítit nechtěl jsem a musím dopiči ta trechodorma že já ji tam nedal...
probíhá první testování.
*TROJČÁTKA BALKON
:pimp: |
|
|
Obel |
2 Papaja: konkrétní zkušenost ani s jedním z těchto věciček pro finále nemám, ale po dlouhé konzultaci v Growshopíku jsem se rozhodl pro Ripen, letos ho budu zkoušet taky poprvý tak jsem zvědavej, největší rozdíl je v tom, že Final Solution obsahuje umělý smrtící enzym, který přesvědčí kyti o tom že umírá a ta pak soustředí veškerou energii pro zachování rodu, což znamená do květů. Ripen je v podstatě naprosto to stejný pouze s tím rozdílem, že Final solution obsahuje pouze jen ten smrtící enzym a Ripen navíc ještě další živiny, které kytce ještě dodávají k tomu "umírání" další a další energii. I osobně ten Growshopák mi řekl, že podle něj je Ripen lepší, a to je o 4kila levnější takže nepředpokládám že by kecal aby vydělal :)
Údajně i lépe odstraňuje chuť Alga Bloom, vytváří spoustu sacharidů atd. atd. Zkrátka moje rada zní Ripen, ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě.
Tak a ještě něco k Ripenu:
Ripen je komplexní výživový přípravek určený k použití v posledním stadiu květové fáze.
Je specificky navržen k urychlení a zintenzivnění procesu zrání - zvyšuje podíl aktivních léčebných, aromatických a chuťových složek.
Ripen je směs rafinovaných minerálních solí a pufrů připravená laboratořemi General Hydoponics s maximální péčí. V pozdní květové fázi je přesnost dávkování živin nenejvýš nutná - rostlina je před koncem živnotního cyklu citlivější a asimilace živin stagnuje
RIPENJE ÚČINNÝ několika způsoby:
- dává rostlině biologické podněty - signály k ukončení životního cyklu a tím urychluje procesy zrání
- nutí rostlinu posilovat obranyschopnost a metabolismus
- RIPEN obsahuje všechny minerální soli potřebné pro vývoj rostliny v konečné fázi ve formě ideální ke vstřebávání
- v případě předchozí akumulace dusíkatých a dusičnatých usazenin nebo mikroprvků pomáhá tyto rezidua metabolizovat a odbourat což výrazným způsobem přispívá k výsledné chuti produktu
SLOŽENÍ:
Fosfátové složky (P2O5) 6%
Rozpustný Draslík (K2O) 5%
Hořčík - Magnézium 2,5 %
Sloučeniny síry 2 %Použití:
vhodné k použití ve všech druzích substrátu a jako doplněk k jakýmkoliv hnojivům.
Posledních 10 dní květové fáze přidejte RIPEN do zálivky s upraveným pH na 5,5 - 6,2
pro hydroponii a aeroponii: 4 - 5 ml na 1 litr (doporučená hodnota EC 1,8 - 2,2)
PEACE
Obel |
|
|
papaja |
červenobílý svět
slavista |
|
|
gona |
,,,papajka: pekné kytky máš,,,, dúfam že ťa sklidím a budeš dávať slubovanú kvalitu a odpustíš mi tú kalamitu čo som ti vyviedol
,,, sory ja keď počujem, čítam slovo papaja vidím svoju kytku a konverzujem.. a čo som to vlastne chcel:kép growWIN,, a ty vhráš a dobojuješ to do úspešného konca,,, to je ale pocit keď mačkáš takú šišulku na rastline a ona ti na oplátku vidá krásnu arómu potom pozreš listy či není nejaký problémik alebo pavučina na šišulkách naservíruješ večeru alebo raňajky alebo olovrant podla času, osprchuješ phyšamponom nech je svieža spokojná:p: a spokojný ukojený,vyrovnaný,omladnutý:) odchádzaš veselo domov v myšlienkach pri rastlinách
a pritom si tak praješ nad nimi držať furt ochranú otcovskú ruku.... |
|
|
papaja |
makrosvět či mikrosvět svědčí o harmonii stvoření
prochladná srdce i hořící zkonstruován dalekohled a mikroskop
to co vidíš
jest to dobré
:mutant:
*1...hempstar x špaňalsko
*2...mazar x špaňalsko
*3,4...egypt |