Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
kde nejdál od ČR jste hulili? - Klikni zde pro originální téma
adihash
Letos sem dával jointy v Chorvatsku.Bylo to nejdál vod ČR co sem kdy hulil.A bylo to poprvý co sem hulil u moře- bylo to fakt super.To přímořský prostředí je fantazie.Docela to závidim Jamajčanům - u moře snad ani nejde nehulit.
papaja
To Chorvatsko...
zažil jsem brutální prohlídku batohů...špatný
V Chorvatsku si zahulíš v baru, přijde udání a stát může odebrat licenci majiteli..nic moc
Jinak Holland, Francie, Chorvatsko...atd

Paříž je opravdu pěkná po černých paličkách..
sativa
Huleni u more nema chybu, ted sem se vratil taky z Chorvatska, ma to tam peknou atmosferu i kdyz v Holandsku to taky ma neco do sebe
breeder
- nejdál jsem si vezl hulení do Tunisu, nechyběly mi samozřejmě koláčky,
hulil jsem si na hotelu a v noci i venku, ale na pláži jsem si dával většinou jen koláčky,
pak jsem jen ležel na lehátku na pláži a houpalo to semnou jak na moři,
prostě letní parádička
- jen kdyby nebyli ti arabové tak vlezlí, už mě tam nikdo nedostane
Ignácius
V Izraeli na spoustě míst :-)
Ale nejkrásnější místo bylo molo přístavu Haifa a to v noci - moře, koupačka, spousta světel, v dálce obrovský lodě opouštějící přístav... :-)
Můžu říct, že izraelský modely jsou často dost brutální - po první ochutnávce jsem se totálně ztratil v Jeruzalému - a našel jsem se až za půl dne :-))
CJ ondra
Řecko - ostrov Zakyntos

Když sme přiletěli první den a byli sme pěkně vyřízený z toho náhlýho vedra (u nás 17st., tam 35 ve stínu), přemluvim sem v podvečer přítelkyni že pudem na špeka(aka skunk) na pláž. Přítelkyně málem zkolabovala, bylo to fakt brutal, takovej model v takovym vedru...:))
shamanjai
Tak já hulil nejdál asi 200km od bydliště, protože jinak bych se ztratil...
pavelj
nu to ja v severnim thajsku blizko mesta Chang Mai... mistni travku a opijum... mistni to pestujou s laskou (vic nez k ryzi) a radi se o sve vydobytky rozdeli...
Dude
Nejdál v Tennessee, kousek od Nashvillu celej rok skoro každej den. V řecku sem dával papíra u moře na opuštěnej pláži, hustej zážitek...
esco
Tak nejdál v Brightonu (jižní Anglie). Poslední večer našeho výjezdu jamaiskou ganju s jamaicanem. Moře, rackové...
hh-top
Deset let jsem si pokuřoval v Autrálii. Nejdál to bylo zřejmě jednou na Tasmánii. Ale i hlavou dolů to bylo moc príma.
Croaty
2Adihash
mas pravdu ja sem taky gulil v chorvatsku a je to uplne jinej pocit nez tady u nas.asi to je tim klimatem nebo co, proste teploucko, jen tak sedis a cucis do more.kazdej vecer.fakt parada.nechces usporadat zajezd?rad bych se tam zase podival :bandit:

[Edited by Croaty on 30-09-2001 at 05:37 PM]
evergreen
Zdravíčko,

...v Paríži u milej, v Brusseli pod Atomiem, v Amsterdame všade možne, vo Viedni v lunaparku v parku...
..aha a ešte aj v Prahe, pretože Praha je pomerne ďaleko od môjho domčeka..
adihash
Jo zájezd bych tam uspořádal hned,zvlášť když je u nás takhle na shit.Nejsem ale dobrej organizátor.
sativa
nerikam, ze je to tam spatny, je to tam OK, ale letos bych tam uz nejel, tady je hnusne, ale tam je jeste hnusneji, vetsi zima atd.
vratil sem se pred tydnem a jeste ted sem nemocnej :-)
Croaty
2Adihash: :) tak to potom nejak na pristi dovolenou domluvime :) btw: znas Klek-Radalj?kousek od Neumu.je to takovej zapadakov, ale je to tam pekny a klidny a to ja muzu :)
2Sativa: no ja sem tam byl skoro celej srpen a chvilkama sem tam chcipal vedrem, ale pak se dost ochladilo :( .ale zase na druhou stranu sem tam videl fakt unikatni veci.neni nad to videt v noci blesky, ktery osvetlujou celou oblohu, ale pritom nespadne ani jedna kapka :) .a ty barvy! no bylo to uzasny a ja mel jenom jednoho burtika!proste zazitek na celej zivot :)
adihash
2Croati
to tvoje místo neznam, ale já byl na severu Istrie u Umagu
a jednou taky na ostrově Rab.Tam to bylo naprosto sqělí,škoda,že sem v tý době nehulil :-(
Mimochodem to tvý jméno mi nějak připomíná Chorvatsko.
Croaty
2adihash: no to je dost jizne (okolo 120 km na jih od Splitu).woooooow smart boy :). btw: ted o vanocich jedu na hory na benecko -> vyzkousim jak se tam guli :). nechces ta jet taky?beru kamose a ten taky bere guleni.Doufam, ze se to nezvrtne v gulici vanoce :).
Charter
:smoker:
:) otázka zněla kde nejdál? ne jak! :)
prostě paráda, jen si koukat z terasy na rozbouřené moře...s jointem i bez :)
ale při práci, před prací, po práci, taky paráda. Bouřku s bleskama jsme taky zažili, na mý narozeniny, brodila jsem se po lýtka v poli a držela se svý motyky :mad:
no nedejte si jich pár!
:smoker:
adihash
2Croaty
Netušim co je benecko.Potřeboval bych vysvětlit.
2Charter
To v tý Kanadě je ale asi docela kosa ne?Nebo se pletu?
Charter
2 Adihash

Když mrkneš na mapu světa, zjistíš, že jih Kanady (Ontario) leží z velké části v podobné zeměpisné šířce jako naše republika :) Takže sezóna v pohodě :)
Zimy jsou tam ale krutější, více mrazu, více sněhu, tak jsem tam byla pro jistotu jen od jara do podzimu :)
Tehdy (1997) jsem měla moc dobrej pocit, že tam hulili skoro všichni, ale běda jak jsem vytáhla foťák, běda jak bych si chtěla něco zasadit. Jen na výletě vysoko ve Skalistých horách, kde už nikdo ani nebydlí, nám prozradil jeden domorodec, že ta tráva co nabízí (za hrozný peníze ovšem) je jeho vlastní. Tehdy se u nás tráva jenom dávala, či vyměňovala, tak jsme ho přesvědčili, a tak nás pohostil...
Tehdy tam za trávu dávali třeba sedm let! A podívejme, kde jsou dnes! Bravo! Ale musí to jít odspodu, až tady bude hulit tolik lidí jako tam, budou v pohodě, přestanou tolik chlastat, bude to taky OK!
maestro_007
Ja hulil nejdal na ostrove Reunion, je to u Madagaskaru (Jizni Afrika), byl to moc velky narez, krasna priroda a pak jsme s mistnima cernochama lezli na jeste cinnou SOPKU :) :) :)
nihilista
nevim jestli to muzete pocitat kdyz nekde bydlim na furt ale bylo to v louisiane v new orleans na dovolene rano ve francouzske restauraci pri capucinu a croisantech.
bozi.
zdar
blou
Nejdal jsem hulil v Australii,ted bydlim v Hollandsku,takze tady.Mel bych otazku.Chystam se do Egyptu,a nevim jestli se tam da nejake huleni sehnat.Diky.
Tauron
7.8.01 jsem si se dvema kamarady zakoupil jizdenku InterRail Global (vsechny vlaky 2 tridy v evrope) a 8. jsme vyrazili z Brna pres Hamburg do Kodane, kde jsme navstivili baaajecnou Christianii, kde jsme zakoupily
5g Durban Poison a 2g jednoho z nejdrazsich hashisu (nedokazu zreprodukovat nazev jelikoz byl dansky a navic asi petislovnej) Zhulili sme se jak banani a druhej den se probudili v Malmo (Svedsko) v parku. Od tam sme jeli do Angelholmu do zalivu Kategat se vykoupat, tam sme pobyli den a pul a jeli dal smerem zpatky, v Hamburgu jsme chytli vlak do Amstru (nakup a 2g White Widow, Northern Lights a Orange Bud). Dalsi vecer nasledovala cesta do Amiens ve Francii, pote do Parize, od tam do Barcelony dale do Sevilly, odkud sme jeli pres Gibraltar do Casablanky a dale do Marakhese (maji vyborne kolacky 8-))) dalsi cesta vedla opet pres Sevillu do Fara, dale do Lagosu, opet do Fara, pak Lisboa, Toulouse, Luzern (zde jsme koupili 5g Purple haze outdoor), Wien a konecne Brno. Zjistili jsme ze se fsude cadi a ne malo. Vrele doporucuji, vyborna cesta skoro presne na jeden mesit. A navic nas to stalo jen asi 15000,-Kc kazdeho, celkem supr 8-)))
Charter
To je opravdu nějaká nová InterRail: GREENLINE ??? :)
Moc pěkný, co třeba fotky ???
hnut
ve finsku. na pul cesty mezi turku a oulu. uz od helsinek jsou u silnic znacky: bacha los. sem si myslel, ze je to takova mistni prdel, ze los /alespon takhle na jihu/ vyleze jenom za dlouhy zimni noci... tak jsme pokourili /od mistnich borecku, ktery sme ouplne normalne stopli/, jedeme - najednou znacka s losem. hahaha, rikal ¨sem si, tenhle folklorni vtipek uz znam. ujeli jsme snad pul km - a stojime. co se deje?? tyy vole - a stal tam, na silnici pred nama stalo to losi hovado jak dve kravy a tri svine.
jeste poradnou chvili sem tomu nechtel a nemoh verit. inu, finsko - to je zeme santa klause....
adihash
Ten Madagaskar ti závidim,tam bych se taky rád podíval(a zahulil).
Early_skunk
Lidičky já vám závidim...taky bych si chtěl zahulit někde u moře.Zatim jsem ještě mimo Čr nehulil,ale zase jsem hulil po celý republice.
pan dan
Rakousko, Salzburg v pasu totality pri zatmeni Slunce 11.8.1999 fakt SILA, ovlivnilo to muj zivot (vlastne dnesni pan_dan je tohoto produktem)
toxic
V Maroku, s bandou místních huličů, furt tam ládovali hašiš do šlukovky a pořád neměli dost, nejvíc mě ale dostalo, jak se štítěj alkoholu, pár lahváčů sme tam kupovali u ńákýho typa na dvorku, nějvětší underground, v obchodech je absolutně nevedou
jinak kdybyste se tam někdo chtěl vypravit... bacha na ně, kradou jako straky- na severu, na jihu je to O:K
adihash
docela vám,lidi,ty místa závidim
Dany.x
Já jsem hulila v chorvatsku a v itálii.Pokaždý úplně jiný prostředí, ale nádhera.Je to pohoda svalit se na pláži vedla moře a vnímat ty zvuky a barvy a šplouchání moře...ush abych tam zase byla!
TSUNAMI
tak nejdal se mi podarilo si zahulit v thajsku.v deset rano jsme,ja a muj kamosh, prileteli do hlavniho mesta odkud jsme hned jeli na jih k mori,do nejakeho stredne velkeho mesta[ciste na uhad!].po ubytovani v hotelu[tezko se to da nazvat hotel,ale taijci to tak nazyvaji]jsme vyrazili na obhlidku[informovani o fsech busech-zajimavy system,auto pick up bez strechy[prach i strach v ocich,ridici totalne nevedi,nebo nechteji vedet pravidla sil. provozu] pro 6-7lidi.jeden takovy jsme si vychytali hned u hotelu s prekvapkem.uvnitr totiz sedel kamos se svoji holkou[svet je opravdu maly].samozrejme, prijemne,udivene tvare potom siroke usmevy.k nasimu,i jejich udivu,jsme prijeli o den pozdeji nez oni a ubytovali se vedle v hotelu.pohoda. tak jsme vyrazili do nocniho "thailandu".Sqela podivana,fsude ruzova svetla a samozrejme male, krasne thaiky[my jsme je tehdy nazvali kurvicky,kdo tam byl ten vi jak to chodi ;) ],ktere k vam leti s horkymi usmevy na taktne hrajicich tavarich[asi na to maji skoly,nebo je to talent] .kdyz jsme prosli jednu takovou zonu a prisli na plaz a sedli si tam na pokec pribehl k nam zarostly,mozna necim speednuty,thajec, ktery nam nabidl[uhadnete co?]model .po shlednuti obsahu[velmi tmava zeleno-hneda barva se skvelou vuni]jsme ten obsah koupili.na nestesti nikde nemneli "king-size" papirky jenom maly,ale vite jak se to rika,co je maly to je mily a zapaleny jeste milejsi.tak jsme tam lezeli,nohy v vode, joint v puse.na ostove pred nama byla asi nejaka kalba s fireshow a ohnestrojem.[samozrejme ze jsme zhulili fsechen model]probudili jsme se az rano a to naprosto okradeni[stesti ze jsme meli vetsi cast v hotelu,ale to tez neni moc bezpecne!]no co dodat skvela dovolena.
Charter
Asi bych se bála, ale muselo to být nádherné...
Díky :)
joint
no, tak posledni dobou, jako by se stema zahranicnima zazitama roztrh pytel :)

...zjarato byl trip na jih italie, kde he zhulilo kvanta skanouru s shitem a +jeden den sme litaly zpapirovany poplazi 20 km tam a z5
+nakup mistniho shitu (nedoporucuji: drahe a nekvalitni)

..leto v plnym proudu, ...huraa hulit do chorvat, a na tripa do skal u more....

...a pak, co treba vyrazit na festak Top var pohoda k nasim bratrum??
-kupa skunku + nakej ten shit a bylo to tam super!!
..cestou zpatky na MAY DAY v Bzenci.. ale to uz zas byl papir........

...proprseny podzim v CR??
-to se raci spaluju v kanade!


PS. Vsem dopurucuji navstivyt Vencouver B.C.!!!!
-kanadsky velokomesto na zapadnim pobrezi, obklopeny horama a plny japoncu a cinanu.
ALE!! indoory tam maj fakt sileny, out ani nemluvim, +jim tam roste na horskejch loukach spousta houbicek :)

ne nadarmo se tento raj nazyva Venstrdam!!! :)
adihash
Moh by si upřesnit,kde to město přesně je?Nemyslel si náhodou Vancouver?
joint
JO! clovece tys to uhod!!

Vancouver - British Columbia - Canada

PS. priste uz se to snad nestane..
reefer
Nejdal od sud jsem asi hulila v Banffu, Kanada. Nebo dal je Mexico? Mno, ale tam, TAM to chutnalo!! Verim tomu, ze to byla nejkrasnejsi travicka co jsem zkusila. Predstav si to, slunicko zlute, more modro-zelene (tmavy, bylo to na pacificu myslim), obloha uplno azuro, pisek co trptjel, kyticky barevne, prosta krasa. Malovat si tak v tom zahratim pisku....

V Banffu to mas taky paradny - v udoli, vsude skalisty hory vysoky krasny. Ale tam to bylo krasny jednou na houbickach, pod mostem sme sedeli a koukali na tu krasnou uplne pruzracnou reku co tekla primo z ledovci - to byla krasa.

No, ale v CR je to taky paradni...
juleni
citace:
Původní příspěvek od blou
Nejdal jsem hulil v Australii,ted bydlim v Hollandsku,takze tady.Mel bych otazku.Chystam se do Egyptu,a nevim jestli se tam da nejake huleni sehnat.Diky.


Tieto prazdniny som stravil s kamosmi 3 tyzdne v Egypte. Samozrejme ze sa tam da zohnat celkom dobry grass. V Cairo je to dost drahe, no na juhu su ceny celkom dobre a material tiez. Odporucam mesto Luxor;). Tam sme zakvasili na 3 dni a hulili. Byvali sme v hotely NewEverest (alebo tak nejak). Kamos Mustafa (povodom zo Sudanu) zabezpeci velmy dobry sudansky stuff za dobru cenu. Zacali sme to kurit 4 ludia, no po chvilke kamos odpadol a tak sme to dohulili len 3 hulici. Dohromady asi 13 jointov. Spraskali sme sa ako prasce. Citil som sa ako v gamese Prince of persia.Pocul som kadejake nadherne zvuky, ktore sa menili od uhla otocenia mojej zhulenej hlavy (neviem ake to boli hudobne nastroje, ale zneli nadherne). Potom som zalomil na streche na nejakej kratkej drevenej lavici. Zobudil som sa nad ranom na to, ze mam zmeraveny krk a okolo mna kikirikalo aspon 1000 kohutov so 100 nasobnou ozvenou. Bolo to uzasne! P.S. Ak tam nahodou pojdes, nechaj si od Mustafu porozpravat pribeh o lenivych sudancanoch :) (je to bomba!!!)
juleni
Hulim vsade kde sa da. Za hranicami to bolo minuly rok v Maroku na piesocnatej plazi. Zoznamili sme sa tam so super ludmi (K2Isham&Zinneb&...I forgot...).Dali sme hash.Potreboval som si odbehnut a tak ma napadlo, ze si to skraslim bosy po piesku.Zrazu som mal taky divny pocit, ze piesok je plny spiny a vsade su porozhadzovane ostre predmety, ziletky nevynimajuc. Skocil som hned do vody.Tam zas plavali kadejake cierne sacky a zdochnute ryby. Bol to des!Neviem posudit,ci to bolo skutocne, bol som fuckt out. Potom som hulil v Holandsku, Dansku , Nemecku (Berlin-stanica ZOO-super kriky) a naposledy toho roku v Egypte (stoji to za to stravit aspon jednu noc v pusti a poriadne sa tam spraskat).
travnicek
Ja sem zkousel naky Holandsky huhuhuleni, bylo fakt skvely a bylo to v Hollandu
inVALIDa
ja hulil nejdal v brne 100km od baraku ale doufam ze se s fajou brzy shledam v nizozemi.
adihash
Kámoš teď zrovna vodletěl do Vancouveru...ale ty asi nebudeš von...
coach
No ja hulil pred 5 lety na Novem zelandu. Byl to muj prvni joint a bylo to super!
adihash
Tak to je hustý-prvního jointa a na N.Zélandu-co víc chtít?
maslox
Ja jsem hulil nejdal od domova asi v Turecku. Bylo to fakt super. Brcka na plazi jsou uplne vo necem jinym. Dovezl jsem si tam tak gramik skunku a skurovalo to tam nehorazne! Rekl bych ze hodne zalezi na miste gde huli!
--------------------------------------------------------------------
[grup]
bubuman
v san francisku v golden gate parku to bylo gut, las vegas pro zhulence nic moc, grand canyon ma po jointu taky svou hloubku
Shorty
Chorvatsko je vpohode moře je parada,vzduch taky ale fakt husty je Sněžka.Byli jsme tam z kamosem.Lanovka na horu nejela skoncila jednu zastavku pred zastavkou Snezka hodinovej výšlap v pul metru snehu a pak on afgán kříženej s Early Skunkem.Pomalu nehorel blbe se tahalo a pak to kaslalo jak svina.zasek na hodinu fakt brutal.To převýšení je to bomba pak jet dolů taky úlet.
ddevil
ja osoobne nejdal v chorvatsku....musim dat za pravdu vsem.. u more, na horach a vubec na vsech nevsednich mistech je huleni ouplne wo necom jinem. Bude to tim, ze okoli je neokoukane a mozek furt srotuje ,, i kdyz teda po svem ,, Ja ale davam prednost letnimu pokourenicku.... Nic me tak nerozhodi, jako kdyz zahulím a pak mne neco chybí..... sak to urcite znate.... sucho v hube a hlad.... :)
Nejlepsí ja taková tavernicka na pláži se zahrádkou s výhledem na more, kdyz je tepla letni noc a fsecko ti donesou az pod nos.........
chjooooooo,,,,,,,,,,, gde se fláká to léto........ :devil:
THC_girl
No,já letos v létě jedu o prázdninách do Itálie.Chtela bych si vzít sebou nějaky to huleníčko,ale mam strach co bude na hranicich!!!Co vy na to?Prohledavali vam bagly?
Dejva
to: hh-top ty jo deset let si pokurovat v australii no jenom tise zavidim
Trapan Šmírák
Francie, kdesi v prdeli kousek od Orleans...
blockhead
2 THC_girl: Taky do Itálie? A kam? Já jedu taky, 1. tejden v červenci
robor
Já hulil nejdál v Indii. Třeba ve Varanasí si sednout se šlukovkou u Gangy a vstřebávat tu kouzelnou atmosféru - paráda. Ve Varanasí jsem se taky na střeše našeho hotýlku zhulil s jedním mladým Japoncem a i když jsme oba uměli anglicky dost mizerně, výborně jsme si pokecali. Bylo skvělý, že zhulený Japonec má úplně stejný zhulenecký nápady a teorie jako zhulený Čech :-)) V Japonsku se hulí prý o 106 !!
Nebo výborny čaras v Manali, kde se prý pěstuje jedna z nejkvalitnějších travek na světě. 1 gram hašiše (čaras) tam přišel v přepočtu na 15 - 20 Kč !!! Vylezli jsme na jeden kopec za městem Manali, pokouřili a civěli na Himaláje - dost silný zážitek.
PsYcHo84
V parku v Bernu ve Svajcu a pak asi mesic denne kousek od Bernu, kde jsem bydlel.. kupoval jsem hrozny mordy od cernochu vzdycky 2g za 20chf
Morello
nejdál sem kouřil ve Španělsku v El Saleru, pak taky v Holandsku a na Slovensku
Tauron
Tak letos sme po haluzi vyjeli do Mexica, no a co Vam mam povidat, proste naprosta paradicka, valeli sme se na jedne z poslednich hippie plazi v pacifiku (Zipolite se menuje) a k dostani je tam uplne vsechno, od konopi pres koku az po meskalin :) A musim rict ze sedet na placi divat se na ocean, sledovat surfare jak se placaj na vlnach a pri tom byt vypalenej jak nudla je naprostej OWNAGE :)
CAESAR
bibione italy
wendy
Španělsko....:sun: :jumper: :sun:
letos jedu zas:D
(a ještě chystáme jointa na Eiffelovce:wink: )
moswa
Caesar: a nebylo ti v Bibione trošku těsno?? ;) je tam strašlivý hafo lidí na malym prostoru...:death: to je vražda.

jináč Espaňol
:pimp:
CAESAR
neboli sme priamo tam v tom ich recreation stredisku. stanovali sma na plazi mimo hlavnych plazi, ale mohlo by to byt aj lepsie. najviac ma srali carabinieri, spinave more a male vlny, ale inac pohoda
Raketopes
Španělsko-Canet de Mar(hotel CARLOS),Francie-Lyon,Montpellier,Besancon(benzínky),Mulhouse(hranice s Německem), Německo-Bruchsal,Rastatt,Heilbronn,Hohenlohe,Waidhaus.Měl jsem málo dobreych modýlků,taxem po cestě hulil shity,kdykoliv jsme stáli a wostatní ze zájezdu furt kérowali něco wo prowaru.Fuck Them All !!!
ZajdaXXW
Ja mel v Egypte travku, co vypestovali mafiani na Sahare... Slunicko jim tam sviti hodne silne, takze byla silnejsi nez kdejaka lampa. Sice obycejna odruha, hovno hnojene, ale silu to melo fakt drsnou.
Adman
:jumper: Nejdál sem hulil s kámošema v Londáně. Bylo fakt hustý, nejdřív jsme dali v jednom baru pár piv a ňáký panáky a šli jsme ven ubalit jointa. Jakmile jsme ho zhulili, tak to byl opravdu mazec. Byli jsme zkouřený na tašku. Potom jsme se vydali na nějakou vyhlídku a bylo to opravdu super!!!!!:jumper:
blownancyblow
tak v čr som nehulil
Jarexx
Já sem hulil nejdál v Chorvatsku ale radši jenom večer protože ve dne na tom slunku mi nebylo moc good :-)).Ale fakt u moře úplná pohodička.
snark
Galle - Cejlon
Chemik
Já v Turecku. A zdýmený bloudit v pařížském metře je taky šílené.
polosmors
Irsko .. .kazda zeme ma neco do sebe .. . a kdyz se poradne odpalis na prochazku po hlavni ulici...k tomu walkmana se spravnou hudbou....mazec:)
GODOT
bARDEJOV
T.C.
Já jsem hulil nejdál v Mexiku, ale měl jsem tam jen český hůlo :bandit:
liborq
no ja asi nejdál v brazilii ve fortaleze brazilsky modely byvaji hrube az tak hrube ze sem nekdy nevedel kde to sem a jak jsem se sem dostal.
lenin
2 esco
v brightonu jsem si davala u more svyho narozeninovyho speka
achchh, hned bych to zopakovala
majdasag
No krasa takhle hulit po světě

Ja jsem byl ted už minuly rok dva měsíce ve španělsku v Granadě a je tam strašné horko.Tam se kouří hlavně hašiš vubec jsem tam neměl problém ho tam sehnat protože tam kouří všichni.Všichni jsou tam tak spokojení a vysmátí že mi to tady v česku uplně chybí,krásné prazdniny nechybělo mi nic.krásná země, doporučuju
tezzy
j, taky u moře, v řecku, na pláži za tmy nebo za světla, mega brko ze kterýho sem byla vytuhlá dycky ještě druhej den :)
el estudiante
no tak ja som sfajcil fakt dost kvalitny spek v egypte len par metrov od cheopsovej pyramidy...hmmm to bolo asi najdalej...inak je zaujimave,ze v cr som este nehulil:) ale tu u nas na slovensku uz asi na 90% uzemia nasej malej republiky...aaaa ozaj teraz asi pred dvoma dnami som to sfukol pred boardovanim na svahu...husteee...a co som to este eeeeee....grecko a raz v budapesti v madarsku,ti madari su vazne husti hehe:)
Lampick
ja sem hulil asi nejdal loni na dovolene na kanarech,
jinak taky chorvatsko,italie a recko
a ted posledni 2mesice v irsku kde pracuju...
Vinc Carter
Nejdal a asi nejlip sem se zmastil na kanarskych ostrovech:mistni teplota a obsah thc v mem kurivu vytvorilo vrazednou kombinaci:p:
Micasa
Ju ju, pokurovali jsme na Kanarach mistni has tak dva tydny zpatky... Dobrej, drahej a pak nas zacali stihat Marokanci, od kterejch jsme kupovali... :) a tak si ted pokuruju v severni Anglii, kde mam svatej klid od vsech silenejch muslimu...

Jinak pokud by slo o to, kde nejvys jsem kourila, tak to bylo ve Vysokych Tatrach nekde na vrcholku nejakyho kopce - myslim ze Slavkovsky stit.
Janek69
V rumunsku toho rostou lany, nefunguje to, ale pro me jako hulibrka to byl raj. Tak sme si to donesly kolem chlapku s kalachama,prez Zelezny vrata(prehrada na Dunai) primo do srbska, byl sem pekne posranej kdyz kamosoj sacovali bagl, nic nemel... Ja jo.) museli sme se pak zhulit stestim.
Killer_Queen
Tak nejdál v Tunisku...Byla to pohodicka :) Mistni weed+hash
corno
večer pod eifelovkou-zrovna začala blikat
-škoda že jsem si nemohl dát špeka nahoře
kvasimodo
najdalej od CR? no tak tunaka na severovychode slovenska :)
Euforia
Já jsem nejdál od nás hulil v Holandsku, vlastné v zemi zaslíbené, jak já tomu říkám, hihi. Fakt nádhera!!! Nejvíc miluju ten pocit, když člověk příde tam do toho kafíšopu a vidí ty lidi a ví, že se nemusí před nikim skrývat s tím, co dělá. Chápete jo? Tam je zkrátka toooolik spřízněnýých dušííí.... Už aby to tady bylo taky. Víte co, ten luxus podívat se na kus papíru s moc exotickýma slovama, pár si jich vybrat a spokojeně odejít, no a na konec někde na pěkným místě moooc daleko vodletět. Jo, jo v Holandsku to bylo jiný High. Škoda, že to trvalo jenom dva měsíce. Ale modelů jsem za tu dobu stihl vyzkoušet hafo a i když hulim jenom půl roku vim, že nejsem v tomhle oboru zas nějaká lama. Je to nádhernej způsob života a hlavně u těch kluků a holek holandskejch.
freshman
v řecku, na pláži v Tolo... s bejvalou sme tam byli na poznávačce...jenže mě ty okružní poznávací výlety moc nebraly, já spíš vylez hned z hotelu na pláž a tam sem se opíjel....hulení sem neměl....a už mě to sralo, měl sem docela velkou spotřebu piva...naštěstí sem tam ke konci pobytu potkal dvě ségry, češky, měly sebou ještě něco málo, takže sem si nakonec zahulil :-P. Jinak já bych asi na pláži umřel z toho sluníčka, mě to dycky strašně zesiluje vnímání těch paprsků
Pupiset
Bud v Bulharsku,u Varny na plazi,nebo v Normandii u oceanu;)
Oboje super:D
impozant
ja som cadil najdalej v prahe, heh je to masaker sa vozit vyhuleny metrom, alebo bludit po prahe a vdychovat tu atmosferu.
Pupiset
2impozant:Nebo turisty:D
impozant
heh no na prahe bolo zabavne to ze ked som isiel z vaclavaku na staromak tak som sa smial z tych niggaz ktory mi ponukali ganju heh, jeden taky starsi nam ponukal ze skank z hollandu, a ja z prdele nanho ze nech ukaze heh, tak som to zobral do ruk ovonal a zacal som sa brutalne aj s kamosom smiat :D to bola obycajna majoranka :D:D ale raz sme kupili od jedenho cernocha na vaclavaku dobry skuncik, sme si to pohulovali na muzeu a cumeli na vaclavak to bolo faaaajn
ziki23
Nejdal jsem hulil v Itálii, byla to prvni dovolená kde jsem nebyl s rodičema, ale s kámošema. A když jsem naposled byl s rodičema na dowolený, tak to bylo v době, kdy jsem snad eště ani nehulil. Teď když rodiče nekam jezdej, tak radsi zůstanu doma sám a dělám kalby :D
sillium
já jsem hulil nejdál na Novém Zélandu a bylo to moc luxusní
Ukrajina:punk:
snark
waduwa - cejlon
ikary-san
v Rusku a v Řecku:)
motor tvor
rumunsko a nejdal turecko. istanbul na kolaccich je vrazednej, uz to proste neni evropa....
ale nejlepsi to bylo na horach ca 50km od gruzie, asi 3400mnm. dat si brko pri zapadu slunce v nejakejch vyssich horach, s dobrejma lidma okolo, to je pro me topp
Young.Buck
Rovinj-Chorvatsko :))
bonkwodny
na slovensku :p
Janísek
Chorvatsko v Drveniku :D paráda..večer na molu při svitu měsíce a Karlovačko :p: pak na makarské opět na pláži a studenou Colu :D, Francie: Paříž, St. Flour, Perpignan, Tollouse a tady všude vína :-))
a jednou někde hluboko v Německu hašiš:-))) jsme čekali na vlak a přišel za nama strej typan...takovou cihlu haše jsem neviděla ani v Holandsku:eek:
no a samozřejmě Holandsko:-)) Všude, kam moje noha stoupla :-))
khook
V SAE pod plachetnicí skovanej za betonovym sloupem :D:D

...nevěděl sem jak se to u nich má :wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma