Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
kde nejdál od ČR jste hulili? - Klikni zde pro originální téma
cernymi
nejdřív klasika Španělsko - Valencie, Alicante, Granada. Pak jsem odjel na 5 měsíců do Ruska, kde po několika denodenně prohulených let o jointíka ani nezavadil (zato kýble vodky)..zachránila mě ségra, když mi asi po dvou měsících poslala strašně důmyslně zabalenou paličku. Dřív bych z ní udělal většího osobáčka, tady jsem z ní nejdřív ubalil joshe do papirosy zn. Bělomorkanál a pozval asi 4 kluky (Bulhaři, Rus, Kazach), kterým jsem to sliboval dlouho dopředu čekaje vysněnou poštu). Nátěr! Ještě zbylo na malého štroncla a vykouřil jsem ho s Turkem a Švýcarkou a pak jsem jenom ležel an posteli ve tmě aužíval si mžitek před očima, milovaný stav..Pak dlouho nic. Odjel jsem do Ivanova - tím se dostávám k nejvzdálenějšímu hulícímu místu - asi 200 km od Moskvy na V za vzdálenými příbuznými, které jsem nikdy neviděl. Nejdřív prastrýček. Čekáme bratránka. Rozrazily se dveře a týpek v pirátskym šátku a křiváku, bez oka (veterán z Afganistánu). Hned na mě: Vodku piješ? Trávu kouříš? Jo, fér... Neuvěřitelně mě zkouřil nějakým místním senem a pak prastrýček zavelel - jdeme na návštěvu. načež mě vodili po neznámých příbuzných, až jsme u jedněch zůstali, kde jsem měl spát.. Strašně fajn buchta (moje sestřenka), když mě viděla, sprásklam ruce a řekla - jé, my sme čekali nějakýho Garry Potěra a ty takovej naturál! a šla zavolat nějakejm kamarádkám.. Mega vodky a pak opět tráva v cigaretě Bělomor (v rusku enbalej do papírků). Pak jsem se málem utopil ve vaně :-)
Pak jsme ešt ě na koleji v Moskvě koupili hašiš a s 2 Rusama jsme hio potají pokoutně vykouřili u mě v pokoji. Nejdřív jsme plánovali, že plastik necháme na příště, ale nakonec jsme vysucháčovali celej..a došlo i na Bělomor (prosadil kámoš:) strašně zvláštní zážitek, protože stíha (2x už mi hrozilo vyhození z koleje za bóro:), ve vedlejším pokoji práskač-donašeč bejvalej kámoš Turek Achmet, x nepřátel -uklízečka, šéfka uklízeček , ředitelka koleje, ředitel institutu (u toho sem taky byl na koberečku), to všechno se mi mlelo v hlavě, a kámoši dělali strašný bora :-)
A letos jsem hulil na Ukrajině, na Krymu asi týden denně místní hůla, od nehoráznejch sen (co ale stejně dávaly) až po hydroponii. Asi nejhustší zážitek - ne, ten se nedá popsat-bylo hulení, co přinesl jeden pankáč, z okraje společnosti - na Krymu žijí v přírodě, v něčem, co bych nazval trochu zelenější buš, v chtrčích tuláci, neregistrovaní, uprchlí trestanci. Poznal jsem dva takové, jeden trestanec jak poleno, sráč a pankáč, co byl v pohodě. přinesl nám jednou ryby a jednou čázo..

Dál jsem nehulil, ale chtěl bych :-)
Janísek
cernymi: jsem břídil:D skvělý zážitky:-))) ale že bych se hnala na kolej do ruska...bych se bála..
hm, nejdál to bylo asi v Maastrichtu na řece v kofáči Mississipi
cernymi
2Janisek -nejsi bridil :-) vypada to, ze jsem kdovijakej cestovatel, ale vsechno je jenom velka nahoda, vesmirnej tanec, nebo jaxe to rika.. :-)) jinak v rusku je to fer, neboj.. kapku tezsi zivot, zato inzenzivnejsi.. me tahle zeme (+ukrajina) dycky nakopne. Nikdy se mi tam nic nestalo (teda jednou mi nekdo v moskve na ulici hodil uspavaci prasky do piva a pak me okrad, coz byl hardcore, fuj :-D
a huli se tam dost, samozrejme ne jako tady (nikde se podle me - nepocitam tradicni hulici kultury jako indie atp. - nehuli jako tady:)

ZKOURENA PLANETA - tak to ma byt!!!
:-)
lootman
No co ja sem nejdal hulil tak to bylo v krasne pahorkate krajince asi 50km od Bernu ve Svycarsku.Proste parada kazdy rano kdyz sem se probouzel tak sem z dali slysel cinkani zvonu ktere tam maj kravy na krku
aby byly slyset kde zrovna pobihaj,moc hodni lide,krasna divoka priroda,horske prameny,vodopady,pohodicka,relax a ganja-dovolena jak ma byt...
peace
mammoth
Tak ze bych taky prispel?...OK, nikde tu nevidim Jamaiku, ale minulej rok na prazdniny jsem si vyhradil na zcestovani karibiku v cele prave s Jama. Samozrejme jsem nakonec kvuli financni strance cele prazdniny ztravil v mestecku Yallahs vedle Kingstonu a na dalsi ostrovy se dostane snad jindy.
Musim rici ze popijet nejlepsi kavu sveta a hulit nejslavnejsi modely...tezko popsatelne...dodnes si z dovolene moc nepamatuji :D
mammoth
A tedy potom samozrejme hory...Alpske vrcholky trpytici se v rannim slunci, at jiz ve Francii, Italii, nebo Svycarsku jsou nadherny zazitek, pokud mate tu spravne vyhulenou naladicku. Jedine me zklamalo snad Rakousko...Vzdy zde pekne chcalo.
hashie
Takže v roce 2005 v Maroku ten jejich fresh hašík a pálila sem ho všude kde šlo, protože jsem sehnala za pár šupů ohromnej kus, ale nejkrásnější pohuleníčko nedaleko města Merzouga na vrcholku červených pískových dun - aaach - hned bych se tam vrátila a nejen kvůli tomu haši
DJSantusVorisek
lol to ja sem nejdal hulil v europaparku v nemecku.pak sme nabehli na tu jejch nejvetsi horskou drahu a to byl mazec :D
pan Muškát
Turecko - Antálie (nejlepší, nejlepší!!!!) :D
habitrix
No tak ja som sa dobre sprasil napriklad v Birminghame v GB tam to malo dobru atmosferu a perfektne modely ktore sa dali cheknut podpultovo v grow shopoch:) a potom asi naj klasika vsade na dovolenkach pri mori tam je to parada perfektny pocit pri krasnom vychode alebo zapade slnka:)
mammoth ..aj na Jamajke , naposledy najdalej v Kolumbii a Venezuele, pozrel som sa na mapu tak by to mohlo byť Chihuahua v Mexicu. sorry zemepis ma nebavil....
tobex
Nejdál jsem hulil v Alicante, vybornej polan, kterej nam vnutil ridic spanelskyho kamionu, u more je to opravdu jiny, nez u nas.
mto1
Mexico - mistni vzorky:-)
Turecko :) nějaké seno od místních s tabákem, fůůůj
všichni slibovali hašiš velký jako popelník, za dobrý peníz, ale nakonec se moc bojí policajtů, tak z toho sešlo :(
drtikol
nejdal v anglii-koupili sme v centru oxfordu cca 2g za 12liber, zhulili sme to u hotelu pres prazdny plechovky od gambacu, ktery sme predtim koupili od autobusaka... uk rulez
HorrigEn
Barcelona ... na skolnim vylete :)
hned bych se vratil
AHM4D
Haarlem - holandsko :punk:
VLAD II
amsterdam,london,paris ale v prahe to je parada.jesterka rulezz
pitris
Italie-Moena-udolí Tre valli.Zima 2005
HA-de-SH
Barcelona - Villena (Andaluzie, taky Španělsko) - Amsterdam. 1998-2006 ... vsude to bylo jiny a vsude to bylo krasny (jak taky jinak, ze :)
Kelly
No nejdál asi na pláži na Maui (na Havai) a pak u kámoše v Kanadě, asi 20km od Toronta.....
hudi
V Strasbourgu v europaralmente na zachode to bolo ako uvolnevnie, po tom ako nas vsetkým mozný prehladávali! ale nic nastastie nenasli

haha
._.
V Austrálii.Snad na celém kontinentu.krása chodit na procházky mezi klokanama, ,koalama a krokodýlama:D
Nejkrásnější to bylo v nimbin.(mrkněte na www.nrg.com.au/~hemp/ )
Holaa
na jihu spanelska prave ted
Košon
Nejdál sem hulil ve Francii u moře - v Nice - fakt paráda... jako z filmu... co jinyho nez hasis... ty francouzsky nevzdelanci tam ani nic jinhyo neznaj... Po dvou tejdnech pobytu uz sem se nemoh dockat poradnyho skanoura... - nad toho nenjni...
Nebulaquest
New Zealand,maori´s rulezz
14alpano14
NO jaa v rusku Sankt Peterburg skolni vilet fakt narez kazdy den jamajka jamakca a do ruky fajka :D
ween
Lake Tahoe, California, USA..jako obsluha na raftech spálen permanetně.
J.A.R jihoafricka republika, a primo divokou travo co tam vsude roste :)ú
roboot
na Bali ale model to byl fakt nechutnej
:Dr@m:
Před pár lety v Thajsku, něco místního. Pamatuji se, že na pohled, tmavá nic moc vonící pálka, ale účinky? wauu, dlouhotrvající a malá euforka!

Pár lidí na hotelu si dosti užívalo se mnou:sun:
matata
v rakousku,na ukrajině,v albanii,bosně,v černý hoře...samý super místa ,třeba tohle :)
Pflusik
Na Krétě
Chorvatsko... a nejlepší je se potápět zhulenej:-)
mati0n
citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Na Krétě

Taky, privezl sem si 6 ge vyvonene indiky, no musel sem se ozrat na Ruzyni abych nemel takovy stiha... ale stalo to za to.. brcka a long drinky od rana do vecera, jo to byl pohodex.. uz aby bylo leto....
MedWeD
v kamionu z bratrancem kousek od neapole na jednom odpocivadle
stara_baterka
Dva tydny zpatku to bylo v Belize a minuly tyden v Mexicu. Novy rok jsem oslavil zhulenim se jak motyka na brehu Michiganskeho jezera v USA :)
sancha
citace:
Původní příspěvek od stara_baterka
Dva tydny zpatku to bylo v Belize a minuly tyden v Mexicu. Novy rok jsem oslavil zhulenim se jak motyka na brehu Michiganskeho jezera v USA :)

hm hm, parada.. my ted karibik..
ja to neviem ako už spočítať ..na časové rozdiely ?
SMART
nejdál v ITALII.
@jdam
Nejdál Egypt (Sharm El Sheik.).Hromady hašiše za nic ,,jo a co jsem čuměl hašiš se tam neprodává na gramy, ale na prsty :D :D Dále: Polsko, Něměcko, Holandsko, Rakousko, Itálie, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Řecko,,...a budem pokračovat :) Vykouřme celý svět :D
BloodyBeer
nejdal asi na severu skotska, na utesu hned vedle vojenske zakladny za dozoru stada krav :) ... to byly casy ...
Onedan
V Egyptě se mi dostala dávka hašiše tak jsem si z toho udělal joint a pak už mě vedli jak 100 letýho zmatenyho dědečka s alzhaimrem :D nejak sem se zasekl a vubec nemohl nic dělat
Onedan
Jo potápění zhulenej taky doporučuju !!!!!!! Nezapomenutelný zažitek s rybama a tak:D
EDA45
cca 19600km odtud,tedy téměř nejdál odtud na Zemi,co to jde.. ;)
New Zealand..Místní model,venek, od maorského týpka,člena gangu Mamboo Mam..
Zabalený to bylo v alobalu,zakonzervovaný,zakopaný 1/2 metru pod zemí..Byla to energická,vysmátá pohodovka ;) Chtěl za to 20 místních dolarů,bylo to v období před druhou sklizní,stíhaj tu dvě do roka,tedy v době nedostatku,a tak cena byla trochu vyšší.. Hulej tam snad úplně všichni,a skoro všichni jsou tam stejně tak pohodový,jako jejich ganja..:)
maroferik
S kamaratom sme hulily asi v stvrtine europy. Vzdy v lete ideme na nejaku dovolenku autobusom a autobusari maju kazde 3 hodiny prestavku (co nam vyhovovalo) ked sme boli prví krat strasne sme sa bali nejakej kontroly ale zistili sme ze j to uplna pohoda. Najviac sme sa zmorili v strasburgu pred nejakym parlamentom v takom peknom parku. Milujem len taky chilik s kamarátom :D Strasne sa tesim na leto
petis__
španělsko - Costa Brava, město už si nepamatuju. Jo a v přímo v Barceloně na nějaké te slavné ulici se nám podařilo sehnat haš od hádejte koho ....čecha:)
Index
kambodža, momentálně.)
Na'vi
Bangkok,Amstr pak klasika dovolená chorvatsko,italie a francie.
Momentalne v Kostarike
east
Austrálie
gaMo
Gran Canaria :sun:
bruno.kudrna
NEWCASTLE
sWei
Jamaica
DonMakaveli
Tyjo ja V dominikansky republice nejlepsi dovolena a nejlepsi vyhulovanicko .. Uplne na me pusobilo to klima a strasne me fascinovalo jak je to strasne rozdilny to podnebi a podminky ... vsude kokosy a tak . Jednou to ale bylo psycho kdyz jsem narazil na obriho Brouka. Meli jsme 4hvezdyckovy hotel v prizemi a stejne tam se proste klimatu neubranis :) mel tak 7 cisel urcite a davali jsme totalni souboj. Bylo to fakt psycho kdyz je clovek zhulenej a ma v pritomnosti takovyho nepritele neni to zas takoa prdel .. Nakonec jsem ho zneskodnil ale byl rychlej jak svine a prezil dost ran .
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od DonMakaveli
Tyjo ja V dominikansky republice nejlepsi dovolena a nejlepsi vyhulovanicko .. Uplne na me pusobilo to klima a strasne me fascinovalo jak je to strasne rozdilny to podnebi a podminky ... vsude kokosy a tak . Jednou to ale bylo psycho kdyz jsem narazil na obriho Brouka. Meli jsme 4hvezdyckovy hotel v prizemi a stejne tam se proste klimatu neubranis :) mel tak 7 cisel urcite a davali jsme totalni souboj. Bylo to fakt psycho kdyz je clovek zhulenej a ma v pritomnosti takovyho nepritele neni to zas takoa prdel .. Nakonec jsem ho zneskodnil ale byl rychlej jak svine a prezil dost ran .

Tyjo zabíjet brouky to je psycho!Kolik ti prosímtě je?
rasty
DonMakaveli---Nechapu idioty co se chlubi tim ze nekoho pomalu zabili. Odeme dostavas KKKKKK----------
muscarius
spanielsko,anglicko, stalo to za to :)
wolhy
SPAIN !! kvalitní matroše tady, stačí jenom umět hledat
Anuvin
Ukrajina, Moldavsko, a UK :)
Bylo hrozne zajímavý pozorovat jak vtehle zaostalejch zemích roste hrozne často u cest nějaké konopí. Bohužel sem tam byl s rodicema před x lety a nemohl sem jim říct ať zastaví auto..
Lupus
Chorvatsko, i napul položený v moři a bylo to bezva :rasta:
Hrnek
Zdravim ,
tak nejdal co jsem hulil je Brighton v Anglii a v na ostrově Corfu v Řecku místní čudky , ale bombili hezky.
VaCZlav
předevčírem... Yangzhou, Čína B)... brko na půl s týpkem z Neapole... miluju tyhlety náhodná setkání stejně naladěných lidí... ovšem cena za materiál ukrutná, přibližně 1300Kč/g :-(
L!NDA
new zealand skoro dva roky v kuse a dalších spoustu zajimavých věcí jako lsd (i v kapkách) nikde jinde sem se stím ani nepotkal , houby čerstvě trhané na Coronet Peaku lyžařské středisko výška kol 1600-2000 , MDMA na nake loučce ve Wellingtnon , ach to ani není pravda co sem tam zažíval :(((( české stereo je někdy trochu tvrdé,sry za OT musel sem .
ApPias
Thajsko - Bangkok, Bang lamung a Pattaya... Na letisku, hneď som kúpil nejaký model od domorodca. Ako som tak kúril, tak SBSkári z letiska asi šesť ich bolo za mnou... ale ušiel som, no trošku som podlúdil a nevedel som sa dostať vypečený na hotel... ani ma nenapadlo, že GPS v teléfóne... tak som blúdil po Bangkoku asi 10 hodín... až potom som nastupil na tuktuk (taký trojkolesový špatný taxi) a on ma doviezol až na hotel... a ešte mi ten taxikár chcel predať heroín 10g za 120 bathov... Magor...
Eccolab
u protinozcu :-) moc moc NZ, Tasmanie ( hash olej ) apod..:-)
ThomasK
To L!NDA : Co jsi podnikal 2 roky na NZ? Ja se před měsícem vrátil právě z Wellingtonu.. Bohužel jsem tam byl jen 2 týdny.. Zduř!
yalin
v israeli a minule leto v egypte u moore
Rascal33
Sri Lanka, loni jsem tam dva měsíce byl...
L!NDA
to ThomasK. konkretne ve Welly sem se díky jednomu lokálnímu dostal k pokrývači střech (nikdy před tím sem to nedělal :D ) jinak tak různě hodně flákal všude kolem ale bez práce nejsou peníze a bez peněz není sranda.
Taurus95
Já hulil nejdál v živogošče v chorvatsku s kamaradama od vodnich atrakci (jezdim tam kazdej rok uz se zname). Dali sme si vždycky brčko a pak jsme jeli někoho vozit na kruhy :D na to že mi ani nebylo 18, byl jsme zhulenej jak papuč a loď sem řídil poprvé tak mi to řízení předali s ledovým klidem :D
Timer
Jönköping ve svedsku pred par rokama jeste na stredni... :baby:
Connoisseur
Kala Patthar, Nepal, 5550 m.n.m.

http://upload.wikimedia.org/wikiped...ala_Patthar.jpg

nepálský haš... nej.. nej.. nejlepší na celým posraným světě a v pěti a půl to působí spíš jak LSD... hustý... stav totálního štěstí.
ŽUŽU
egypt, letovisko Hurgada
yabasta
tunis shitek od DJ v hotelu :)
tom4sh83
taky Hurghada v Egypte a Cliff of Mohers v Irsku

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma