Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos sem dával jointy v Chorvatsku.Bylo to nejdál vod ČR co sem kdy hulil.A bylo to poprvý co sem hulil u moře- bylo to fakt super.To přímořský prostředí je fantazie.Docela to závidim Jamajčanům - u moře snad ani nejde nehulit.
To Chorvatsko...
zažil jsem brutální prohlídku batohů...špatný
V Chorvatsku si zahulíš v baru, přijde udání a stát může odebrat licenci majiteli..nic moc
Jinak Holland, Francie, Chorvatsko...atd
- nejdál jsem si vezl hulení do Tunisu, nechyběly mi samozřejmě koláčky,
hulil jsem si na hotelu a v noci i venku, ale na pláži jsem si dával většinou jen koláčky,
pak jsem jen ležel na lehátku na pláži a houpalo to semnou jak na moři,
prostě letní parádička
- jen kdyby nebyli ti arabové tak vlezlí, už mě tam nikdo nedostane
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
V Izraeli na spoustě míst :-)
Ale nejkrásnější místo bylo molo přístavu Haifa a to v noci - moře, koupačka, spousta světel, v dálce obrovský lodě opouštějící přístav... :-)
Můžu říct, že izraelský modely jsou často dost brutální - po první ochutnávce jsem se totálně ztratil v Jeruzalému - a našel jsem se až za půl dne :-))
Když sme přiletěli první den a byli sme pěkně vyřízený z toho náhlýho vedra (u nás 17st., tam 35 ve stínu), přemluvim sem v podvečer přítelkyni že pudem na špeka(aka skunk) na pláž. Přítelkyně málem zkolabovala, bylo to fakt brutal, takovej model v takovym vedru...)
nu to ja v severnim thajsku blizko mesta Chang Mai... mistni travku a opijum... mistni to pestujou s laskou (vic nez k ryzi) a radi se o sve vydobytky rozdeli...
2Adihash
mas pravdu ja sem taky gulil v chorvatsku a je to uplne jinej pocit nez tady u nas.asi to je tim klimatem nebo co, proste teploucko, jen tak sedis a cucis do more.kazdej vecer.fakt parada.nechces usporadat zajezd?rad bych se tam zase podival
...v Paríži u milej, v Brusseli pod Atomiem, v Amsterdame všade možne, vo Viedni v lunaparku v parku...
..aha a ešte aj v Prahe, pretože Praha je pomerne ďaleko od môjho domčeka..
nerikam, ze je to tam spatny, je to tam OK, ale letos bych tam uz nejel, tady je hnusne, ale tam je jeste hnusneji, vetsi zima atd.
vratil sem se pred tydnem a jeste ted sem nemocnej :-)
2Adihash: tak to potom nejak na pristi dovolenou domluvime btw: znas Klek-Radalj?kousek od Neumu.je to takovej zapadakov, ale je to tam pekny a klidny a to ja muzu
2Sativa: no ja sem tam byl skoro celej srpen a chvilkama sem tam chcipal vedrem, ale pak se dost ochladilo .ale zase na druhou stranu sem tam videl fakt unikatni veci.neni nad to videt v noci blesky, ktery osvetlujou celou oblohu, ale pritom nespadne ani jedna kapka .a ty barvy! no bylo to uzasny a ja mel jenom jednoho burtika!proste zazitek na celej zivot