Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

Stránky: [1] 2 3 
Vzhledové změny na kytkách 3/3 - Klikni zde pro originální téma
TommyBoy
Tyhle thready by měly posloužit všem, kdo se ptají proč mi žloutnou, hnědnou nebo co.. listy.
Níže je adresa kde je originál v angličtině a autorem je Sterling (Díky jemu za to)

Autor: Sterling
Nalezeno na: http://www.overgrow.com/
Originál v anglickém znění je na: http://www.geocities.com/nutrientproblems/

V třetím díle změny způsobené esenciálními živinami.

IMOBILNÍ PRVKY
Imobilní prvky ukážou své symptomy nejdříve na mladých listech a pak na celém zbytku rostliny.

TommyBoy
Síra je důležitá při syntéze proteinů a je také součástí aminokyselin. Je také aktivní při strukturování a metabolismu rostliny. Je esenciální pro dýchání rostliny a syntézu/rozklad mastných kyselin.

Nedostatek síry (S)
Iniciální symptomy jsou žloutnutí celých listů včetně žilek, které obvykle začíná u mladých listů. Cípky listů žloutnou a ohýbají se směrem dolů. Nedostatek síry se projeví světle zelenými palicemi nebo mladými listy, které navíc nejsou dužnaté. dalším symptomem jsou protáhlé kořeny a dřevnatý stonek. Je to velmi špatně patrné na obrázku, horní stonky kytky jsou fialové. Mnoho odrůd sice má fialové stonky, ale tento trend se projeví na celé kytce nejen na horních stoncích (jako v tomto případě).



Toxicita síry
Při přebytku S bude redukována velikost listů a celkový vzrůst bude slabý.Listy žloutnou nebo jsou popáleny na okrajích. Přebytek síry může způsobit zrychlené stárnutí kytky.
TommyBoy
Calcium hraje důležitou roli při udržování celistvosti buněk a propustnosti membrán.

Nedostatek vápníku
Postihuje nejdříve mladé listy, zmenšují se a pokroutí nebo začne chlorosis, budou mít neprvidelné okraje, tečkování nebo mrtvá místa. Tvorba palic je zastavena, může docházet k hnití konců palic nebo vnitřnímu rozpadu, kořeny mohou být nevivinuté nebo odumřelé. Nedostatek Ca způsobí odumírání konečků kořenů, ohýbání cípků listů a místní odumírání nebo chlorosis. Primárně postihnou tyto symptomy mladší listy. Listy se budou krabatit, ohýbat, výhonky přestanou růst a budou tloustnout.

Toxicita vápníku
Velmi těžko se rozeznává visuálně. Ca se může srážet se sírany a tvořit bílou sraženinu v nádrži s vodou.Přebytek Ca může způsobit nedostatek Mg a K.
TommyBoy
Železo je důležitou součástí rostlinných enzymů, které slouží při transportu elektronů při fotosyntéze a dýchání. Je také katalyzátorem při tvorbě chlorofylu a je potřebné při redukci a asimilaci síranů a nitrátů.

Deficit železa
Výrazná mezižilná chlorosis, velmi podobná jako při nedostatku Mg, ale na mladších listech.
Listy vykazují chlorosis (žloutnou) zejména mezi žilkami, začíná na nižších a prostředních listech.
Způsobují to faktory, které ovlivňují adsorbci Fe na kořeny: přelévání, přebytek rozpustných solí, nedostatečný odvod vody, škůdci, vysoké pH substrátu nebo nematody. Jde to jednoduše napravit přidáním Fe s další zálivkou.
Fe není rostlinkám přítupné pokud pH vody či půdy je příliš vysoké. Pokud máte nedostatek Fe snižte pH na 6,5 (v rockwoolu kolem 5,7) a zkontrolujte jestli nedfodáváte příliš mnoho P, který váže Fe. Používejte chelatované fe protože je nejlépe dostupné pro rostliny. Přečtěte si složení vašeho hnojiva - chelatované Fe bude něco jako "Fe EDTA". Pokud přidáte mnoho Fe bez přidání P můžete si způsobit nedostatek P.
Všimněte si, že pokud přidávate Fe do roztoku je nutné nepřidávat hnojivo do stejného roztoku. Fe totiž reaguje s jeho složkami a mohlo by dojít k jeho zablokování.Opatrně si přečtěte jak leták na přídavku Fe tak na vašem hnojivu, než je smícháte.



Toxicita Fe
Přílišná akumulace je vzácná může způsobit bronzovatění nebo malé hnědé skrvnky na listech.
monk
kdyz mam nedostatek siry, co s tim?

jinak K4U za tenhle thread
TommyBoy
V teto sekci jeste chybi,
Mangan (Mn)
Chlor (Cl)
Bor (B)
Měd (Cu)
Molybden (Mo)
Sodík (Na)
Křemík (Si)
Kobalt (Co)
Ty sem dopisu az budu mit nekdy silu to dokoncit...

No pokud chces pridat siru doporucuju mensi mnozstvi NH42SO4 neboli hnojivo sulfat amonny. Ale bud opatrny snizuje to rychle hodnoty pH at kytky nespalis.. Jinak myslim ze stopova mnozstvi S jsou i ve Wuxalu apod.
Zdar
chorus
To: TommyBoy

Vsechny 3 theady jsou kvalitni.Jsem rad , ze jsis stim dal takovou práci.
My co tyhle informace vyuzijem,jsme moc radi , ze neco takoveho vzniklo :)
Dj.Trip
všechny tyhle problémi řeší odborníci na stránce:
www.indoor.aktualne.cz a zde kliknete na odkaz jackerspackleho řešič problémů s výživou
Prosím pomozte Kytka roste zatím pod spořivkou hnojena A.H. Postříkal jsem jí kuprikolem v 30% koncentraci nezabral.
Aha
da_tatrman
jo jinak ten kuprikol produkuje nakou parazitujici houbu ktera parazituje na plisnich, takze jenom jako zalivnu pak to funguje, jako postrik to je fakt na hovno=zadnej vysledek
gunman
tatrman, ak sa nemýlim, kuprikol je čistá chémia na báze Cu (má to aj v názve), to čo myslíš ty je Polyversum
da_tatrman
Jo jasne!sorry co to melu? jeste ze ses takovej znalec!! hehe
Albat
Ahoj tak jen koukám i ve faqu něco ztahuju ale nevim jestli to tam bude tak jsem se rozhodl zeptat.
Mám červené stonky u některých kytek , možná nedostatek mg ale jen tak soudím.

Můžete mi prosím pěkně někdo poradit?
Pan_Mlha
KUPRIKOL je oxid měďnatý ... někteří zahrádkáři zapichují do stonku rajčat kousky měděného drátku jako prevenci a rostlina si ten oxid rozvádí pak sama :D prý to funkuje..
executor
Chtel bych se zeptat. Nevite nekdo o nejake galerii kde je vyfocena kytka od zasazeni dejme tomu tyden po tydnu az do sklizne..............Dik za odpoved
Barbie
parada... neco tagowyho sem hledal, a ty odkazy sou fain, ze sou prehledne (pro An.)
don juan
naco to potrebujes
SmallDudeZombie
HI everybody :) i need help pls !!!!

Videli jste uz nekdy neco podobneho ?? :-/
loom365
to SmallDudeZombie

jo, uz jsem to videl... takhle vypadaji dost casto (predevsim) horni listy na kytce par tadnu pred sklizni - tedy na kvetu

obcas se mi to stane, ale cim to je to nevim.

anyone helps?
SmallDudeZombie
taky mi to zacalo delat az po prepnuti na kvet :-/ nevidim natom sice nakou jinou vadu nez na krase, ale sere me to :) nekdo rikal ze to muze byt nedostatek fosforu. Kolik stupnu mas v pestirne u kyti co ti to udelala ?
Mel sem podezreni ze to muze byt i teplotou pac mi nekdy klesla i na 12 stupnu dyz sem nezaril.
Sekwoj
přesně takhle se mi taky zkroutili listy- asi tak týden po přepnutí- někde sem čet, že to může být způsobeno velkými výkyvy pH, což by v mém případě docela odpovídalo, protože mi jednou pH spadlo asi tak o jeden stupeň (po přidání H2O2) ...
SmallDudeZombie
No to je docela mozne :)) pac moje ph je jaxi taxi zatim nak moc nemereno :D mam ph tester ale ten zakladni jak se pouziva aj v aquaristice :))
ale radsi to nechavam to ph klasicke jak je ve vode pac ta kyselina na snizeni je proste Jed jak cip :D staci trosku vic pridat a je to horsi nez to bylo :) takze na to serkam ... ale tak co kytku uz sem pokosil a vyhodil :D pac to byl nakonec stejnak hermous :(
SmallDudeZombie
tedka sem nahodil nowy rustek tak doufam ze se povede lepe :)
Bogy
Zdravím, jsem tady nový. Snad mi pomůžete. S kámošem jsme doma postavili hydroponický systém. Jednotlivé vany, kdy ze spod je do vrchu s rockwoolovými kostkami čerpána voda s živinami a cirkuluje. Pěstební plocha je asi 1,8x0,8 m. Svítím na to 2x400W. Jedna s fialovým spektrem od naturelite a druhá sunmaster. Při prvním pokusu mi po pár dnech začaly listy světlat později žloutnout. Růst se zastavil, ani se pořádně nerozjel. Tak jsem to po dvou týdnech zrušil. Usoudil jsem, že jsem málo namočil rockwoolové kostky. Minulý týden jsem to rozjel znova. Kostky jsem tentokrát namočil pořádně. Pár dnů to vypadalo celkem nadějně. Začal jsem ve středu. dneska je pondělí, některé jakžtakž rostou, ale na většině mi zase začínají světlat listy i výhonky, žádný růst nepozoruju nebo jen minimální. Kostky jsem kontroloval. Jsou mokré takže živiny se ke kořenům dostávají. Řízky byly zakořeněné dostatečně. Používám hnojiva od GHE, Ph hlídám pod 6. EC nekontroluju, není výbava. Teplota přes den je kolem 30 stupňů. Jediný problém, o kterém vím je vlhkost asi 30%, což je dost tragické. Ale nechce se mi věřit, že by to mohlo být tím. Fotky když tak dodám. Díky za jakoukoliv radu..
hassassin
2 bogy- čau hele ja sice jedu v hlíně ale ta vlhkost je podle mě průser a zvlášt u těch malejch kytiček, teplota okolo třiceti hm zkus jí trochu stáhnout, opár stupnů...ale tosou rady jenom obecně ohledně klimatu,
je možný že ti chyběj náký určitý živiny, s tim ti už neporadim ale kámoš co jede hydro tam leje třeba magnesii a podobný minerálky,
ale to musíš vědět konkrétně cotomuje. mrkni se do FAQ na Jackerněco
řešič problémů, týpek tam psal různý příznaky a i to čim to a jak nato...
cuz chlapi mám takovej problem s kytkou spodní list mi pomalu hnědne a usychá ale žilky sou skoro ještě v pohodě viz foto ... ta kytka je asi měsíc stará a 2x sem ji hnojil KRISTALONEM START mám ji pořád za voknem jinak ze začátku sem ji chvílu dosvědcoval usporkou ... díval sem se tady na groweru a je tu hodně podobnej problemu ale fakt newim co by to mohlo bejt přesně, tak pls poraďte a hlavně co s tim mám dělat ...
kouba
trczka


hej kemo , normalne ten list ufikni spodni patra proste po case odejdou ....neni to tvoje chyba, mozna bych daval pozor stím kristalonem .je to chemka na n-tou
Ray.Wost
Zdarec..

Prosím o pomoc..

1. Můžete se, prosím, mrknout na tohle? kytky mi (pod lampou) žloutnou mám tam 32°C, nezdá se mi to moc. Spodní listy a listy u kraje jsou v pohodě, ale uprostřed to žloutne.






2. Jedna z nich je Plank a ten je žlutej dost..i listy níže a ty jsem vyfotil, ale listy úplně spodní jsou zelené..

250W - 20 cm nad vrcholy, hnojím celou řadou od BioBizz = BioBloom a TOPMAX, přidávám ALg-A-Mic..voda má pH 6,2-6,8.

Je to světlem, teplem, mají něčeho málo?
SmallDudeZombie
zdár všeznalci poradte mi prosím co stím mám dělat nebo oco se aspoň jedná ... dik moc
Beer-Drinker
cuuus hosi..ja uz se tady ptal,ale tak dam to jeste tady,jelikoz nevim a zajimalo by me to co se deje...asi pred tydnem mi zacly flekatet listy...nevim cim to je, ale rad bych to napravil...:frog: diky za rady..
Mage
Neví někdo z vás čím je to, že se mi na kytce začali po nějaké době oběvovat místo 5ti-listů a 7mi-listů, pouze jednolisty a hlavně na hlavní špičce.
homeopat
Vitajte!
Na jiznim balkone mám 2 kytecky z rizku - Santa Mariu a Orange badek, zalivane destovkou a dohnojovane neakym zakladnim zemedelskym hnojivem :) Jak vidite, vestinou na hornich listech sou podivne puntiky, zespod tak 5 zlutych listu.
Koukal sem po foru, ale nenasel sem nic podobnyho ... zda je to neaka nemoc ci tou fake hnojkou, ba jestli to nebude neakou chybejici slozkou - ?zelezo? nebo ze by pH?? :) fakt nevim
Díky moc za radu!
homeopat
to snad ne :( tak to jsou asi v prdeli, kdyz jsou zasahnuty skoro vsechny listy .... kupil sem talstar 10ec ... nebude moc 5ml na 10l ? mam strikat listy z obou stran nebo staci vrchni stranu?
dix
Zdravim Growery,
Mám problém na jedne kytce s listama! od spodka začínají listy žloutnout a jde to postupně nahoru....nevíte někdo čím by to mohlo být???
rastajohn
2beer-drinker : ja mam taky nekolik der na par listech, ale dělají se mi jenom na tech nejvetsich, nevlhcis nahodou rozprasovacem primo pod svetlem? cim a jakou koncentraci hnojis?
minimaxik
Zdravím lidičky já se připojím s podobným problémem.Jen tak jsem si doma dal květináče a dvě kyti pro oživení mého bytu ale nějak to začlo žloutnot a zasychat ale hlavně přestalo růst.Zasychají pouze listy od spoda a postupně jeden po druhým.Pomoc prosím
minimaxik
Jo jinak přelitý to není,hnojím kristalonem jednou týdně a vím že to kyti snesou i dvakrát za tejden a je to v rašelině70%,Písek5%keramzit15%zbytek je zemina na pelargonie.Semínka Mexicana sativa od kamoše z holandska.Něja si s tím nevím rady.
Atheas
Mnel bych jeden dotázek. Nevite nekdo co způsobuje že mi na kytkách (hlavně starší matky) rostou listy ktery maj jen 3-4 části? (foto zkusim dodat) . pro představu.. list vypada jako kdyz si na otevreny dlani zatnete palec a maliček...:)
Macek001
Hlava je Romane mod, ktery dba mimo jine na to, aby se thread o skudcich nezasiral nepodstatnyma informacema o fotkach a podobne. Aby se grower nezahltil ptakovinama. Cili tvuj problem resit pres PM s chorusem, nebo nekde v galerii. Proste jsou zde jista pravidla, se kterymi by ses bez urazky mohl behem hledani hub seznamit!
Capo
Poraďte mi prosím co to mám s řezama. Jsou koupené z Vídně a chytly mi plíseň, kterou jsem zničil Kuprikolem a tedka se mi zas dělá tohle.
http://grower.cz/forum/showthread....6834#post616834
Okraje čepelí se zoubkama se mi otáčení nahoru a pokroucené listy mají lesklou voskovou barvu. Jinak info o podmínkách v jakých jsou je v tom threadu.
Díky všem za rady.
peppe
Zdravím všechny, mám problém s listy... Už jednou jsem to někde našel, ale ted ne a ne to najit znovu...
kytkám je zhruba 14-20 dní. Jsou na růstu, bez hnojiv, pouze na začátku něco na zakořenění...
Prosím poradte- už se mi to dělá i na ostatních...
hary
na právě bez hnojiv pohnoj to a budou ok to jsou základy kámo nejdříve se uč pak pěstuj:)
peppe
jo... Já bláhově doufal, že to aspon na růstu vydrží bez hnojení.. Moje blbost. Koupim hnojivo a uvidíme. Díky za radu ;)
k/-\pr
Tohle mě trápí na 2 rostinách takto začínají hnědnout listy od konečků a navíc jsem viděl několik mušek vylézajících ze zeminy. NEvíte pls co to je a co proti tomu použít?:hlep:
Dík.
kapr - celkem nic to neni jen rostlina říká že má dostatek živin a ještě o málo víc než potřebuje čili - mírný ale hodně mírný přehnojení. to si nemusel škubat ani listy
Melon
Zdravim. Prohledal jsem co se dalo ale nic podobneho tomu co sužuje moje kytky jsem nanešel. Nevíte někdo co jim je??
Melon
Zdravim. Prohledal jsem co se dalo ale nic podobneho tomu co sužuje moje kytky jsem nanešel. Nevíte někdo co jim je?? Fotky jsou v moji galerii.
zkoušel jsem je dát sem ale nejde to.
jan53
Zdravím mam podobný problém.Stejný problém sem už našel, ale nenašel sem jeho řešení. myslím si že je to plíseň, ale nejsem si tak jistý. Mám 4 kytky a objevilo se to zatím jen na jedné . prozatím sem ji vytáhnul a ostříhal poškozené listí. děkuji za každou radu , či názor.
milo185
zdravim...chcem sa opytat ci ma vobec nejaky vyznam pre kitku svetlo z neonky...
Steve Stifler
zdravim, chci se poradit viz. foto zacinaji zloutnout listy od koncu. Myslim ze to muze byt vysokym ph protoze hlina je namichana 1:1 s hlinou z lesa nebo malou provzdusnenosti hliny. Co myslite?
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od Steve Stifler
zdravim, chci se poradit viz. foto zacinaji zloutnout listy od koncu. Myslim ze to muze byt vysokym ph protoze hlina je namichana 1:1 s hlinou z lesa nebo malou provzdusnenosti hliny. Co myslite?

mas to premrzly!
xXx
Mam takovej dotaz Mam par kytek ve skeniku a svítí na ně celej den přimi sluničko a voni mi tam vadnou ale přes noc se mi zase zpomatujou čim to ????
MacMillian
xXx- asi jim je teplo :) zkus větrat
Ondrus
Zdarec.Mám problém,pěstím prvním rokem a mám kytky které jsou měsíc staré(začínám hnojit až dneska) a četl jsem tu že je normální že se kytka zbavuje spodních listů.No takže mateční uschly,první listy taky a teď začínájí schnout i ty nad něma.Je to normální,ze se kytka zbavuje i těchhle lístků?Díky za odpověď
přikládám foto:
1. obrázek rostlinky
2.obrázek usychajícího listu
Ondrus
nic? :(
xaralis
citace:
Původní příspěvek od Ondrus
nic? :(


Chlape, tohle normalne nevypada... ;)

Podle toho jak ti to zloutne, tak bych si tipnul nedostatek dusiku (taky s tim tedka bojuju :).

Jestli jsi to nehnojil, zkus je teda zahojit a snad by to melo byt ok :)

Jinak je mas docela dost vytahly... mas to koukam za oknem... Asi je tam dost malo svetla. Mozna by bylo dobry je dat uz ven, tedka uz je venku dost teplo, kyti to v pohode zvladnou, pze je mas fakt dost vytahly.

Az je budes presazovat tak rozhodne hod cast stonku do hliny.
Ondrus
citace:
Původní příspěvek od xaralis


Chlape, tohle normalne nevypada... ;)

Podle toho jak ti to zloutne, tak bych si tipnul nedostatek dusiku (taky s tim tedka bojuju :).

Jestli jsi to nehnojil, zkus je teda zahojit a snad by to melo byt ok :)

Jinak je mas docela dost vytahly... mas to koukam za oknem... Asi je tam dost malo svetla. Mozna by bylo dobry je dat uz ven, tedka uz je venku dost teplo, kyti to v pohode zvladnou, pze je mas fakt dost vytahly.

Az je budes presazovat tak rozhodne hod cast stonku do hliny.

jj přesazovat to budu ve čtvrtek už ven,včera sem začal hnojit takže doufám že se uzdraví..
xaralis
citace:
Původní příspěvek od Ondrus

jj přesazovat to budu ve čtvrtek už ven,včera sem začal hnojit takže doufám že se uzdraví..


Tyhle listy uz nejspis nezezelenaj, ale novy by mely uz bejt ok.
Melon
Prosím o radu. Moje kytky zlobí jako nikdy když je jedna v pohodě tak na místo toho je něco s dalšíma dvěma! Teďka je to následující problém.

Čím mladší listy tím víc se mi jejich okraje ohýbají nahoru.
Najde se dobrý lékař.Na listech jedné kytky mam rezavé žilky,EC aPh hlídám,hnojeno Plagronem a Metropem jednou týdně,10 dní na květu-už se mi to jednou objevilo asi na 50 dni květu ale v poho to dozrálo tak jsem to neřešil ale ted mi to dělá starost-ještě dlouho do sklizně.Hledal jsem ale žádný podobný obrazek jsem nenašel.Díky za pomoc
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od sopka
Najde se dobrý lékař.Na listech jedné kytky mam rezavé žilky,EC aPh hlídám,hnojeno Plagronem a Metropem jednou týdně,10 dní na květu-už se mi to jednou objevilo asi na 50 dni květu ale v poho to dozrálo tak jsem to neřešil ale ted mi to dělá starost-ještě dlouho do sklizně.Hledal jsem ale žádný podobný obrazek jsem nenašel.Díky za pomoc

a to se to obevilo ze dne na den?
mas to na vsech listech? jesi ne,tak bych ty postizeny listy radej odstranil,aby se to nesirilo dal,je-li to nejaka choroba.
nemas nahodou neco na tech listech zespodu,nejaky broucky?
neni to nahodou popaleny od vybojky,i kdyz to asi ne...
objevilo se to pozvolna-během 7-10 dnů,šíří se to ze spodku navrch,spodky listů jsou zdravé,je to jen z vrchu.Spálené od lampy to nebude,kytka není pod lampou ale u stěny,ofuk kytek mám v pořádku
k/-\pr
tak skus ty postizeny listy odstranit,jesi se to siri jak rikas,tak bych je rozhodne dal rpyc ty listy! skus to a uvidis co to udela
a je to pouze na 1 kytce?
Jen na jedný-zkusil jsem tomu dát minerály,počkám a uvidím
k/-\pr
no,aby se ti to mezitim nerozsirilo dal...
Pěstům zdar :teef:

Předem se omlouvám za mizernou kvalitu fotek!


Mám poslední dvě několikatýdenní kytičky a nerad bych o ně přišel,
tak se Vás ptám, jestli někdo nevíte, kde je problém... :)

Nejdřív byli za oknem, občas sem na ně dosvicoval úsporkou a
zhruba před týdem jsem je přesadil do většího a dal je ven.
Všechny listy se začínají od spodu kroutit a ještě se na nich tvoří jakýsi flíčky :confused:
Zalívám jen čistou vodou, jsou v normálním zahradnickým substrátu,
nevím jestli nemůže být třeba problém s PH nebo co myslíte, že jim chybí???:help:
Hlava
..vypada to ze je to prelity , vysycha ti ten substrat nebo je porad mokrej , viz spodni fotka , nebo nekdo jinej nazor ??
To Hlava:
Přelitý to být nemůže určitě... Zalívám je tak jednou za 4 dny, někdy i méně. Fakt netušim :confused: Please poraďte :)
k/-\pr
zdravim,mam problem,foto dodam,ale podel me si ze slovniho popisu dokazete predstavit co me trapi
mam mazara a ten ma 3 cipi listy, a nema vrcholka vetvicek,na kazdym zakonceni vetvicky je misto malejch listecku 2 nebo i 3 normalni3 cipi listy
nevim kde budou rust palicky:D
dalsi a lepsi foto dodam pozdeji
Edit.je to maraz z rizku a neni sam,todle delaji vsichni mazari,venku i ve skrini(vsichny asi ze stejne matky)
http://grower.cz/forum/image.php?at...46147&size=full
faobh
zdar groweri,
potreboval bych poradit, mam na listech takovy bily tecky,ale ze spoda nemam zadny broucky bo neco takovyho.pls poradte jak se toho muzu zbavit!dik moc
xaralis
citace:
Původní příspěvek od faobh
zdar groweri,
potreboval bych poradit, mam na listech takovy bily tecky,ale ze spoda nemam zadny broucky bo neco takovyho.pls poradte jak se toho muzu zbavit!dik moc


Bez fotky asi tezko chlape :(
xaralis
faobh:

No je to sice na pohlavek, protoze kdyby ses trochu snazil tak si to najdes, ale ze jsem lidumil tak dole kde mas rychlou odpoved mas i zaskrtavaci policko pripojit foto.
faobh
no to wim,ale jak vyberu to foto!!
faobh
no to sem vedel,ale newedel sem ze mi to nabidne potom jakou fotku,sry!!tady foto!
Melon
Zdravím vás zkušní groweří a zároveň vás žádám o radu.
Nevíte co by mohlo být mím rostlinkám?

Omlouvám se za kvalitu fota je to foceny z mobilu.

foto č. 2 doporučuji zvětšit aby jste viděli bílé místa na listech.
ak25
Čus poeple.potřeboval bych jesly to první foto Hasbeerry je samec pisnete
xaralis
citace:
Původní příspěvek od ak25
Čus poeple.potřeboval bych jesly to první foto Hasbeerry je samec pisnete


OT! Ale jinak abys to nemusel psat jeste jinam tak tezko rict, nevidim zadny koule ani blizny....
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od ak25
Čus poeple.potřeboval bych jesly to první foto Hasbeerry je samec pisnete

vypada to jako samice
autogen2
no este tam nc neni ale je dost husta jak vydim takze by to mohla byt samica drzim palce
fakundo
Ahojte, pozeral som aj do FAQ a aj sem, ale nenašiel som toto:

prosím poradťe, hnojím to Kristalonom, podla návodu, jedna odmerka /1O l záievky tu je foto
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od fakundo
Ahojte, pozeral som aj do FAQ a aj sem, ale nenašiel som toto:

prosím poradťe, hnojím to Kristalonom, podla návodu, jedna odmerka /1O l záievky tu je foto


vyser se na kristalon..;)
fakundo
citace:
Původní příspěvek od k/-\pr


vyser se na kristalon..;)



no ja by som chcel vedieť, čoho je tam nedostatok, prípadne či to nie je prehnojené.
Kristalon používam niekoľko rokov a stačí mi to
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od Pinus


takže tvrdíš, že keď pokryje svojimi hovnami krabicu/alebo rovno hnojku tak sa vyrieši problém s tými listami....
...alebo sa len potrebuješ vyjadriť, aby si ukázal, že ty máš na to hnojiť niečim iným a vôbec si neporadil?

možno teda pochopiť, že by to bolo prehnojené, ale to by podla mna fakundo našiel...

môj názor je že to je postriekané nejakými sračkami, mne sa hento stalo s listami keď som ich mal v kukurici... skapali všetky nakoniec


cus:D ja taky hnojim kristalonem...teda ted us nehnojimale obcas jim prihnojim
to ze mam na lepsi hnojky nehraje zadnou roli,to sem netahej,nemam chut se hadat;)


nikde jsem nerekl :"keď pokryje svojimi hovnami krabicu/alebo rovno hnojku tak sa vyrieši problém s tými listami."

proste jsem jenom prolejzal growr a prislo mi to stejny,ale pouze v zacinajici fazi jako todle http://grower.cz/forum/showthread.p...5&threadid=1520

viz prispevek c 3
nic vic...;)
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od fakundo



no ja by som chcel vedieť, čoho je tam nedostatok, prípadne či to nie je prehnojené.
Kristalon používam niekoľko rokov a stačí mi to

jo,presne,podle me je to prehnojene,poradne bych to proplachnul cistou vodou...
citace:
Původní příspěvek od fakundo
Ahojte, pozeral som aj do FAQ a aj sem, ale nenašiel som toto:

prosím poradťe, hnojím to Kristalonom, podla návodu, jedna odmerka /1O l záievky tu je foto


máš problém s fosforem.
http://grower.cz/forum/showthread.p...5282#post365282
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od Lil Jon


máš problém s fosforem.
http://grower.cz/forum/showthread.p...5282#post365282

myslis ze to bude fosfor? me to prjde jako prehnojeny..
citace:
Původní příspěvek od k/-\pr

myslis ze to bude fosfor? me to prjde jako prehnojeny..

Tak podle fotky to vypadá na stejný problém.
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od fakundo
Ahojte, pozeral som aj do FAQ a aj sem, ale nenašiel som toto:

prosím poradťe, hnojím to Kristalonom, podla návodu, jedna odmerka /1O l záievky tu je foto

napis naky podrobnosti,npr substrat ve kterym to mas atd...
asi to bude tim fosforem,pohmnoj to nakou hnojkou na kvet,ta ma vic fosforu nez rustovy hnojky...
fakundo
jj ďakujem za rady, mozno to bude prehnojené, iba zopár listov to má. Buďem polievať chvíľu s čistou vodou a ak problém neprestane, tak pridám Fosfor.
cawte
H.R.C
Potreboval bych poradit, hledal jsem to tu , ale nic nenasel, kdyztak se omlouvam. Na mim kviti se zacaly obevovat bile skvrnky, nevite o co by mohlo jit?
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od H.R.C
Potreboval bych poradit, hledal jsem to tu , ale nic nenasel, kdyztak se omlouvam. Na mim kviti se zacaly obevovat bile skvrnky, nevite o co by mohlo jit?

podivej jesi zespoda listu nejsou naky broucci....jesi jo,budou to bud svilusky nebo naka podobna havet...ja bych ty listy odstranil
Poraďte čim se tohle mohlo stát?rostla vpohodě,stejná zálivka i hnojení a takhle se mi to rozlejzá den po dni po celý kytce.proplách jsem kořeny a přidal trochu fosforu,ale pořád nic.
H.R.C
zádné broucci tam nejsou, jen na par liste se ukazali bylí cecky.
H.R.C : máš tam třásněnky.
Hornymll : poškozené listy se už nespraví.
já vim že se nespravý,ale jak to zastavit.??Neni třeba tim přesazenim,že má volno pro kořeny a tudiš málo živin?
Hornymll : no listy ukazují nedostatek fosforu.Tudíš zahnoj a mělo by to být ok.
Hydrotekk:nedostatek boru
http://grower.cz/forum/showthread.p...9712#post369712
Celller
Co by to mohlo byt, diky

1,2 venku
3,4 foliak- podobne priznaky, doplnene jeste o nejakou houbu?
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od Celller
Co by to mohlo byt, diky

1,2 venku
3,4 foliak- podobne priznaky, doplnene jeste o nejakou houbu?


ahoj deje se mi to same na roztlynach venku..
:injured: :injured: :injured: :injured:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma