Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

Stránky: 1 [2] 3 
Vzhledové změny na kytkách 3/3 - Klikni zde pro originální téma
Celller
Hydrotekk: a mas nejaky tip, co by to mohlo byt?
Hydrotekk
Celler:no prave ze nemam ale dostal sem radu ze pry je v tom malo bromu radu mi daval Lil Jon..
tak sem dnes udelal poradnou davku hnojek a uvidim co to udela ale spíše mi to prijde na nejaky hmyz..to je jen vec nazoru,proto ze mi tam poletuji nejaké s....e

doufam ze mam nekdo pomuze vyresit ten to problem

EDIT:jinak z toho budem myt uplny h...o:baseball: :baseball: :rocket:
Mount
mám to samý problém a taky bych ho už potřeboval vyřešit :-(
HUBIčKA_thc
citace:
Původní příspěvek od TommyBoy
Síra je důležitá při syntéze proteinů a je také součástí aminokyselin. Je také aktivní při strukturování a metabolismu rostliny. Je esenciální pro dýchání rostliny a syntézu/rozklad mastných kyselin.

Nedostatek síry (S)
Iniciální symptomy jsou žloutnutí celých listů včetně žilek, které obvykle začíná u mladých listů. Cípky listů žloutnou a ohýbají se směrem dolů. Nedostatek síry se projeví světle zelenými palicemi nebo mladými listy, které navíc nejsou dužnaté. dalším symptomem jsou protáhlé kořeny a dřevnatý stonek. Je to velmi špatně patrné na obrázku, horní stonky kytky jsou fialové. Mnoho odrůd sice má fialové stonky, ale tento trend se projeví na celé kytce nejen na horních stoncích (jako v tomto případě).

Toxicita síry
Při přebytku S bude redukována velikost listů a celkový vzrůst bude slabý.Listy žloutnou nebo jsou popáleny na okrajích. Přebytek síry může způsobit zrychlené stárnutí kytky.
HUBIčKA_thc
potrebujem poradit som teraz v zahrANICI A KAMARAT MI ZASTRIHOL KITKU DOVTEDY OLA PEKA ZELENA A POTOM ZACLA SA JEJ ZMENILA FARBA NA SLABSIU ZELENU A ZACALA ZLTNUT.MOZE TO BYT PRETO ZE KAZDY KONARIK SKRATIL O TAKICH SEST CM?ROBILI SME ODREZKY...PORADTE MI CO MAM ROBIT
citace:
Původní příspěvek od HUBIčKA_thc
potrebujem poradit som teraz v zahrANICI A KAMARAT MI ZASTRIHOL KITKU DOVTEDY OLA PEKA ZELENA A POTOM ZACLA SA JEJ ZMENILA FARBA NA SLABSIU ZELENU A ZACALA ZLTNUT.MOZE TO BYT PRETO ZE KAZDY KONARIK SKRATIL O TAKICH SEST CM?ROBILI SME ODREZKY...PORADTE MI CO MAM ROBIT

Tím to rozhodně není.Spíš ji přelívá nebo je přehnojená.
Napiš menší info:Jak často ji zalévá/jak často a v jakých dávkách hnojí/roste v zemi/kýblu(květináči),venku/za oknem/skleník/skříň? nebo hoď foto.
HUBIčKA_thc
rastie v kibli v zemi ma tam zahradny kompost a take to klasicke granulkove hnojivo.ale hnojena bola asi len tri krat.haluz je z evedla nej ja dalsia tez v kibli a ta je pekna zelena tak nevem co si mam o tom myssliet ale cem ju nejako zachranit bo je to dobry model heh
HUBIčKA_thc
NEVIEM AKO SA TU DAVA FOTO MAM HO ZATIAL LEN V V GALLERY KVALITA NIC MOC ALE TEN PROBLEM TAM VIDNO JE
Hydrotekk
Celller
ahoj zdravim te...
nevim jestli ti to pomuze ale ja udelal poradny koktel z hnojek a zatim se ty fleky neukazuji a ty stare lupeny jesm dal do p****e a vse se zatím jeví OK :):wink: :leaf:

tak ja budu pozorovat dal co to udela a dam ti vedet do PM

zdarek Hydrouš :D:D
Lil Jon : Měl si pravdu,přidal jsem superfosfát,to je hodně bohatý na fosfor a opravdu se to zastavilo a i má lepší barvu. Díky za radu
Celller
Problem s listy co sem tu prezentoval neni uplne pryc, avsak preziva pouze na listech, na kterych uz nemoc byla, dal se nesiri:)
kripalu
Hydrotekk: Mám stejnej problém na rostlinách venku. Je to pouze na rostlinách v zemi. Na rostlině venku v květináči ve kterým je zahradnickej substrát ten problém není.
Pomohlo to hnojení a hnojil si to na růst nebo na květ ?
Celller: Čím si se zbavil rozšiřování skvrn na nové listy ?
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od kripalu
Hydrotekk: Mám stejnej problém na rostlinách venku. Je to pouze na rostlinách v zemi. Na rostlině venku v květináči ve kterým je zahradnickej substrát ten problém není.
Pomohlo to hnojení a hnojil si to na růst nebo na květ ?
Celller: Čím si se zbavil rozšiřování skvrn na nové listy ?

hoj
ja ani nevim jak se mi to povedlo.:D:D:D
jen sem udela to ze sem si nechal vykvasit slepicak+koprivy+lupeni z ganji a vse je asi tak po 3ch zalivkach ok....
nevim jesli sem ti tim pomohl..
kripalu
Hydrotekk: Diky za odpověď, pomohlo mi že to vyřeší hnojení ...
Celller
Ja sem s tim nedelal nic, prestalo to samo.
kripalu
Na listech jsou malinké bílé tečky, nevíte co to je ?
d!Ne74
Tohle se mi často taky objevuje a jestli pěstuješ outdoor tak bych to neřešil dokuď je to jenom na pár listech. Venku je spousta škůdců ale taky spousta predátorů co je žerou takže se vždycky sem tam pár flíčků objeví. Jestli máš stejně pochybnosti tak zkus najít průvodce škůdci od "MyNameStitch". Přeložená verze bude tady někde na growru nebo poslouží google.
Celller
kripalu: Svilusky, nebo trasnenky, podle toho jak kvetes bych volil postrik, jsou i bio postriky, i chemky, poptej se na minichatu, nebo v zahradkarstvi, nebo ve FAQ.:)
kripalu
Pěstuju zahradní outdoor a ty bílé skvrnky se začali objevovat předevčírem a rozrůstá se to.
Celler: díky moc, máš pravdu, ty listy vypadaj stejně jako ve FAQ o sviluškách a třásněnkách.
Já používám na pěstování pouze bio-ekologické věci, tak si na to pořídím Biool.
http://www.agro-bio.cz/nabidka/biool
Spicoli
Zdarec lidi, mám tu neobvyklou událost, tedy alespon já to vidím poprvé. Kámík mi donesl listy z jedné rostlinky a jsou jakoby ojíněné plísní. Ovšem když jsem dal kus pod mikroskop, objevilo se něco co jsem čekal. Vypadá to na malé neuspořádané trychůmky. Ještě to vezmu do labiny a testnu to s Mayerovým činidlem, zda-li to je opravdu to, co si myslim. Přidávám nějaký foto. Kdyby to už někdo někde viděl a já se mýlil, tak hnedle oponujte!
Díky
Zulbrok
Zdrawim growers,potřeboval bych vedet co se mi to děje s kytí.Ve čtvrtek jsem si je přivezl,lupnul do royalu a pod lampu.Kytky byly povadli,sem tam nakej zlutej flicek,bral jsem to ze jsou po prevozu a bude to ok.Jenze neni.Od konecku a nekdy treba v pulce listu zacli zloutnout az treba uplne zhnedli a uschly.ze zacatku jsem zalival destilkou,byl jsem linej upravovat ph vody.ph pudy je neco okolo 6,5.Vlhkost je mala,50%.Nemam zvlhcovacku.Jednou jsem strikal Phyt-aminem.Na nekterych kviti se mi taky ohybaj listy smerem vzhuru viz.foto.poradte
borda1984
to je asi plisen,neco podobnyho mam taky na kytkach..
Pan Teeny
Ahoj vsem nechce se mi sem znovu vkladat vsechny fotky (z duvodu malo casu) neni to ani nijak akutni ale jakoz tomu bejva i v normalnim zivote u lidi az pitva prokaze pricinu umrti a proto by me zajmal vas nazor copak to za houbu pokud to byla houba chroupalo stonek me mile dik moc http://grower.cz/forum/showthread.p...78&pagenumber=4 pokud bude vadit smazu
pitris
Ahoj lidi,

ač nerad tak i já se chci zeptat jestli někdo nevíte co je to s mou kytkou???????

Je to K2 koupil jsem originál semena od BUYDUTCHSEEDS a je to sice kytka určená na pěstování Indoor ale proč to nezkusit venku když mi zbylo pár semen.

Předem chci říct, že přehnojení ani přelití to není a ke hnojení používám Plagron Alga bloom společně s repro forte a green sensation(přesně dávkované)tak už fakt nevím.

přikládám foto....

Jo a ještě byl bych strašně rád, kdyby mi někdo dokázal říct jestli to bude mít vliv na dokvetení kytky.

Předem díky
nemyslíte že se mi to nějak moc rozvětvilo?
jinak je to ta co trpěla nedostatkem fosforu,tak jsem koupil hnojivo Bcuzz+phytamin+Super Vit a daří se jí.původní foto
porovnání
pitris
Chlapče, chlapče

myslím si, ne vlastně vím, že je to dobře že to máš rozvětvené.

Pitris
To Pitris,,,hele já mám to samé a taky nevím čím to je že mi žloutnou konečky listů,,,jen ty špičky,,,prosím poraďte!!!
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od sadic
To Pitris,,,hele já mám to samé a taky nevím čím to je že mi žloutnou konečky listů,,,jen ty špičky,,,prosím poraďte!!!

Jaké používáš medium pěstební ?
light 4OOw,prostor 110x110x220 obalený folii,Přítah,odtah,hnojiva alga bloom na květ,ph upravuji kyselinou a zalévám co druhý den.všechno bylo v pohodě až na svilušky a ted tohleto,žloutnou konečky listů...
Hydrotekk
citace:
light 4OOw,prostor 110x110x220 obalený folii,Přítah,odtah,hnojiva alga bloom na květ,ph upravuji kyselinou a zalévám co druhý den.všechno bylo v pohodě až na svilušky a ted tohleto,žloutnou konečky listů...

cuzz mam to same...
a chcipne ti pak taky ten list ve finale???jako ze celi seschne?
SmallDudeZombie
citace:

JJ to je všechno fajn, :) ale ptal jsem se na médium :) čili v čem ti to koření :) ;) jestli to máš v hlíně a dělá ti to to samé co mně viz thread gws balkon, tk to máš určitě přehnojené ;) peace.
jj mám to v hlíně a je možné že jsem to trošku přehnojil ted zálivka čistá voda upravené ph...
Deluxe
mam tiez problem s listy na jednaj rastlinke od polovice listov su zvednute nadol a su zlto hnede na druhej su zlte skvrny ... vcera som ich presadzal a oh 3 hod som ich hnojil Kristalon start 1L/1g teplota v skrini okolo 30 `c vlhkost 55% svetlo 250W sodik poradte mi pls..
D..omino
zdravim vsechny vasnive growery :-D lidicky prosimvas potrebeuju nutne radu!!!! ma 8 kousku pod 850w jsou v 43 dni kvetu, problem se zatim vyskytnul jen u jedne....zacki zloutnout konecky listu adneska jsem zjistil ze listy usychaji po krajich a hnednou???????? jsou videt take tmave skvrny?????? PROSIM POOMOC!!!!!!!! skusim co nejdriv dodat par fotek vim ze ani na gtech to neni ono ale fakt nevim a potrebuju HELP...

Dik moc vsem za rady :-D
Zdar GrOwInGu :-D
Že by přehnojení....:smoker:
hannz
tak to bych taky rad vedel ted se mi deje to samí
D..omino
Je to k zesileni?????!!!!!!! stalo se mi to jen u jedne.... jine vypadaji asi takhle....

doufam ze to neni uplne k zahozeni????je to muj prvni grow?????

Prosim o zhodnoceni???

Zdar vsem GROWERUM :D
D..omino
To hannz.....

Mozna jsem na neco narazil.....

http://grower.cz/forum/showthread.p...9712#post369712

vypada to na nedostatek boru - molybdenu????? aspon podle toho co jsem se docet......

Thanks TO HavanaJoe

Zdar a stesti Pestu :-D
cosmicgirl
Zdarec mam problem teda nevim jestli je to problem. U jedne kytky ve skrini mi fialoveji listy. Nevim jestli je to problem zivin nebo genetiky. Nevite cim to muze byt? spodni listy zloutnou a ty vrchni jsou zbarvene do fialova...u ostatnich kytek tento problem neni a vsechny maji stejne podminky
Ray.Wost
2: D..omino...
čau...poslechni Mjr.BlasterX ;o).. je to přehnojený, dál je to asi přesvícený - není přesně to pod lampou kytka? Taky se u ní může držet větší teplo (co ofuky? ofukujou ti to pořádně ? - venku je 30stupňů, kolik máš u TOPů této kytky?)
..Kytku bych nehnojil, hodně prolil vodou a zjistil ty teploty..

Mír... (PS: mě to také udělalo - kombinace velké dávky Ripenu a tepla - kytka přesně pod lampou).Ray
darxtar
Zdárek lidi, koukněte prosím na přiložený fotky a povězte, co by mohlo být příčinou hnědnutí a kroucení listů :-) http://img23.imageshack.us/img23/4233/sdc11069n.jpg aa http://img39.imageshack.us/img39/5209/sdc11072p.jpg
worrapS
2 darxtar: kamo dneska jsem prisel na stejny problem... IMHO je to presviceni + vysoka teplota, na skudce je to moc pravidelne, prehnojeni to neni no a specificky pripad nedostatku nebo prebytku najakeho prvku jsem tady podobny nenasel :-( kdybys to vyresil tak pisni pls na pm ;-) ja udelam to samy...
Hydrotekk
nevite co to?
St3wk0
citace:
Původní příspěvek od Hydrotekk
nevite co to?

Vyzerá to ako puklice.
Tonsor
zdravim, mam problem, kouknu do boxu a najednou tohle.... nikdy se mi to jeste nestalo... myslite ze je to prehnojenim? diky moc
Mr.MEN
citace:
Původní příspěvek od Tonsor
zdravim, mam problem, kouknu do boxu a najednou tohle.... nikdy se mi to jeste nestalo... myslite ze je to prehnojenim? diky moc
Když se tak důkladně koukám tak to máš nejspíš přehnojené. Co ti doporučím je prolít je čistou vodou a to rychle. :)
Holup
Mě se děje toto nevím čím to je
kubator
dělají se mi fleky a takhle to žloutne jenom střed je zelený.. ale z 5ti (maple leaf indica a pot of gold) to delaji jen m.l.i... :/ poradí někdo plís jak to napravit? zálivka byla doteď jednou denně s cca 3/4 koncentrací atami B´cuzz + bloom stimulator, už je zalévám jenom jednou za 2dni.. ph 6.4, medium plagron light mix
R3dm4n
kamarát sa ma pýtal ,či neviem čo by mohlo byť príčinou tohto...
ma to v 100% prirodnej zemine co vznikla pod stohom slamy... zatial nehnoji, polieva podla potreby, vacsinou kazdy druhy den.. mal to asi necely tyzden na balkone, dneska to dal zase dovnutra ..je stará cca nesiac aj pár dní...
Poradte prosím čo stým. Vďaka ...
MDe_
citace:
Původní příspěvek od R3dm4n
kamarát sa ma pýtal ,či neviem čo by mohlo byť príčinou tohto...
ma to v 100% prirodnej zemine co vznikla pod stohom slamy... zatial nehnoji, polieva podla potreby, vacsinou kazdy druhy den.. mal to asi necely tyzden na balkone, dneska to dal zase dovnutra ..je stará cca nesiac aj pár dní...
Poradte prosím čo stým. Vďaka ...

To je teplem přes den a k večeru je chladněji, nemáš se čeho bát :) Kdyby si měl mokrou hlínu, tak by to bylo přelité, ale jak byla na balkoně a hlína suchá tak to je z vedra :)
jurrikot
nevite proc se mi to tak krabati?
impozant
nazdar na zaklade tohto threadu som zistil ze moje kvety nemaju dost N (dusik), tak sa chcem opytat ako sa to da najlepsie vyriesit resp. ake hnojivo dusikate by ste mi odporucili? dik za odpoved
MDe_
citace:
Původní příspěvek od impozant
nazdar na zaklade tohto threadu som zistil ze moje kvety nemaju dost N (dusik), tak sa chcem opytat ako sa to da najlepsie vyriesit resp. ake hnojivo dusikate by ste mi odporucili? dik za odpoved

Nejlepší jsou BIO hnojky, BioBizz apod. nebo přírodní, jako je slepičáky
MDe_
citace:
Původní příspěvek od jurrikot

Nemáš je moc v hycu nebo nepřelíváš ?
Kambu
citace:
Původní příspěvek od jurrikot

listy se většinou krabatí,když je kytka přehnojená a taky kytku kontroluj pokud nemáš na ni nějaké parazity..
Kambu
citace:
Původní příspěvek od impozant

dusíkaté určitě pokud chceš levnější formu,tak výluh z kopřiv-obsahuje velké množsví hnojiva N..kuřince ty mají větší obsah fosforu,takže je spíše lepší hnojit kytky kuřincema v období květu,ale ne mockrát ;)
impozant
citace:
Původní příspěvek od MDe_

Nejlepší jsou BIO hnojky, BioBizz apod. nebo přírodní, jako je slepičáky

ja hnojim vecami od Hesi, konkretne tnt complex, super vit, root complex, power zyme. este nemam skusenost s touto znackou vobec. tak neviem uz som sa pozeral po nejakom granulovanom dusikatom hnojive. idem out. dik za pomoc :)
ital.2
ahoj,můžete mi prosím pomoct,co by mohlo být toto?
FloweRoman
ital.2: Jestli to není přehnojený, tak bych tipnul na nedostatek fosforu.
Muškař
Ahojte,jsem novacek, jak v tomto forum, tak v pestovani v homeboxu a hned do zacatku mam problem se zloutnutim listu,PH se snazim drzet 5,6-6,5,teplota 31stupnu,600watovka.Zacalo to asi tak 4-5 dni pred prepnutim na kvet na dolnich velkych listech u jedne az dvou rostlin,ted jsou desaty den v kvetu a je toho cim dal tim vic. Dale se udelaly jako kdyby takove umirajici konecky listu na vrchnim patre u jedne rostliny a mam pocit, ze to zacina uz i u druhe. Posilam fotky pro lepsi predstavu(to listi je zleva do prava takove stadium prubehu zloutnuti). Moc dekuji za radu nebo pomoc. Co se týká hnojení, dával jsem vždy 2,5ml na litr, i když na obalu psali, že se má dávat 1-5ml na litr. Čili něco mezi. Dnes jsem pořádně prohlížel kytky a našel jsem zase na horním patře toto viz.foto v příloze. Myslíte, že to je tedy tím hořčíkem?

Prosím, zkuste mi pomoct, protože nechci přijít o kytky

Muskar
Kokesh
Prosím o pomoc! Mám problém s hnědnutím listů na Puprp. Listy zhnědnou a uschnout. Poradí někdo, čím by tohle mohlo být?
sundance
Zdravicko panove....resim jednu vec ktere nerozumim pac jsem to jeste za svou karieru nevidel...Listy mi trci vzhuru!!!Kytky jsou krasne zelene,na prvni pohled jim nic nechybi...jen ty Stoporene listy...take dalsi poznatek...nepribyvaji na palickach.Dikes.
MDe_
citace:
Původní příspěvek od sundance
Zdravicko panove....resim jednu vec ktere nerozumim pac jsem to jeste za svou karieru nevidel...Listy mi trci vzhuru!!!Kytky jsou krasne zelene,na prvni pohled jim nic nechybi...jen ty Stoporene listy...take dalsi poznatek...nepribyvaji na palickach.Dikes.

Tak jak jsou nahoru, tak se ti tahají ke světlu ne ?
sundance
citace:
Původní příspěvek od MDe_

Tak jak jsou nahoru, tak se ti tahají ke světlu ne ?

Jj,presne tak...!!!
Spicoli
a víš, jaký měla podmínky (sucho, světlo...)?
Většinou se listy zvedají v důsledku přemíry osvitu vzhledem k nedostatku vláhy.
Tommy92
zdravim všechny. jsem začátečník a potřeboval bych poradit, mám problém s jednou rostlinkou, roste ale strašně pomalu oproti ostatním, tady mám foto , obě kytky jsou stejnou dobu na stejnym místě , vlhkost udržuji mezi 40-60 a teplota je 22-27 odruda je L.S.D od Barneys někdo mi říkal že tahle odruda roste každá rostlina jinak ale že by to bylo až takhle rozdílně, to se mi nezdá. poradí někdo? DÍKY
hmozdinka
Zdravím Groveři, může mně někdo poradit, zasadil jsem do skleniku Syrup (Budha seeds) a z 5 ti semen vzešel jeden takový řekl bych MUTANT. Nad děložními lístky má, řekl bych jeden list ve tvaru trychtýře, viděl to někdo, mám mu ukončit životní cytlus, aby se dál neztrápil ?Hlavně aby neohrozil další čtyři holky.Dík za názory.
Zdravim,
1.-2. foto - stretli ste sa s niecim podobnym??? Skusenosti malo, no na zaklade citania usudzujem problem s prvou rastlinouna deficit dusiku - zltnutie spodnych listov od koncov smerom ku stonke, no neviem co maju znamenat tie skvrny. Este pozorujem zdrevnatenie stonky od zeme po prve poschodie.
3.-4. foto - takuto skvrnu nachadzam na dalsich dvoch rastlinach.
Nenasiel som tu nic podobneho, ak som nieco prehliadol sorry. Dik za kazdu reakciu
Zdravim,
LUDIA NECHCE MI DOVOLIT PRIDAT FOTKY, AJ TO NACITAVA CHVILU A NAKONIEC NIC NEVYPISE, ANI CI SA STALA CHYBA ANI NIC, LEN TAM NIESU, NEVIETE PORADIT?

Stretli ste sa s niecim podobnym??? Skusenosti malo, no na zaklade citania usudzujem problem s prvou rastlinouna deficit dusiku - zltnutie spodnych listov od koncov smerom ku stonke, no neviem co maju znamenat tie skvrny. Este pozorujem zdrevnatenie stonky od zeme po prve poschodie.
Nenasiel som tu nic podobneho, ak som nieco prehliadol sorry. Dik za kazdu reakciu
EDA45
citace:
Původní příspěvek od ejA
Zdravim,
LUDIA NECHCE MI DOVOLIT PRIDAT FOTKY, AJ TO NACITAVA CHVILU A NAKONIEC NIC NEVYPISE, ANI CI SA STALA CHYBA ANI NIC, LEN TAM NIESU, NEVIETE PORADIT?

Musíš udělat dvě věci..
1. Zatrhnout políčko "automaticky přizpůsobit na povolenou velikost"
2.Když to nepomůže,musíš sám snížit kvalitu fotky před uploadem..
Na dalsich dvoch rastlinach sa im na spodnych listoch robi nieco taketo. S citania to vyzera na nedostatok Magnezia, no nieosm si isty. Docital som sa, ze sa dava do 3,5L jedna lyzicka rozdrvenej horker soli (siran horecny), no neviem ci polievkovej alebo malej, lebo rozdiell medzi nimi moze byt aj 2oj 3oj nasobok, ma s tym niekto skusenost, nechcem to prehnat. Dakujem.
HujerII
taky prosim o radu, mám ten stejný problém...
[B]Pomoc prosim[B]
Sledujte ako sa to stihlo rozvinut tri dni na to!!! Chce to akutny zasah, tie skvrny nakoniec uplne usychaju.
[B]Pomoc prosim[B]
Sledujte ako sa to stihlo rozvinut tri dni na to!!! Chce to akutny zasah, tie skvrny nakoniec uplne usychaju. Nemoze to byt od slnka? Mame to tu teraz rekordne teploty.
OndraP
Zdravym growery mam problemek. Na žloutnoucích listech černý tečky. Co stím??? Postřik?? Kytka je chycená lehce plísní tosem zaléčil štěpařským tmelem:-)) Poraďte dík.
Mahnee
Ahoj lidi. Prosím potreboval bych co nejdrive poradit. na kytkach se mi udelalo neco co si myslim ze tam nema byt :-(Seminka jsem koupil normalne v obchode jako Sweet Cheese feminizovaná 3ks a na jedny kytce ktera je normalne pokrytak samicima palicka tak na dvou slahounech se mi udelalo tohle. pridam foto a budu rad kdyz nekdo poradi nez by traba mohlo byt pozde. Dekuji
indician
To vypada, ze budes mit spoustu seminek :-(
Mahnee
Mam to jen na jedny tak ji poslu svetem co?
indician
Jestli je to jedina mezi ostatnima, tak bych ji dal pryc... Skoda ji...
Mahnee
o.k moc dekuji za radu kytku poslu a budu sledovat ostatni snnad se to zasahlo co nejdriv
EnemYD
Zdravim , objevil se mi tu takovej problem se 4ma kytkama vsechny maji komplet cervene stonky a rapiky zacalo to postuplne od rapiku a postupuje to docela dost rychle 4 mam komplet cervene u zbytku se mi to postupne projevuje u jedne ztech kytek mi zacali na cele rostline zloutnout listy a sou svesene dolu ( pravdepodobne sem ji prelil a poskodil tim koreny tim jak sem ji proplachoval ) . Vsechny kytky az natu co sem ji asi prelil jednu maj zdrave vypadajci tmave zeleny listly . Rostliny rostou v allmixu ( biobizz )ve 3.6 L kvetinacich 3.5 - 4 tydny . Mam to pohnojit nebo je to prehnojeny ? ci co se mi to tu deje pls help :D
Mr.Greenhead
Zdarec..prosim o pomoc..Jsem v kvetu asi treti den. Tenhle problem mi zacal 10 dni zpet (v druhem tydnu rustu). v rustu jsem strikal jen fishmix na listy a to povetsinou kazdy den (s polovicni koncentraci,jednou jsem dal trochu vetsi).ke korenm jsem lil korenak a obcas nejaky ten enzym nebo postrik cistou vodou. taky superthrive (hormony votaminy).dava se kapka na 4 litry skoro.ten jsem dal trochu vic,tak mozna treba tim.den pred prechom na kvet jsem nalil biobloom.topmax,biogrow (koupil jsem pozde-mel by se davat hned) a to velice malou koncentraci.nevim jestli jsem tim kytkam pomohl nebo uskodil, ale vypada to, ze se to rozsiruje.. vetsina spicek listu je uschla a problem postihuje hlavne spodni- nejstarsi listy. obcas ale i nejaky ve stredu kytky.teploty ve dne 28-29, noc 23C.na noc vypinam odtah.tak nevim jestli je to prehnojeni, ptze ten fismix jsem behem vegetace jel na list skoro kazdy den,ale jako premira N to moc nevypada.vodu kterou zalevam stahuju cca na 6..jedu v lightmixu..mooockrát díky za jakykoliv nazor
zmijak
je to popalene od lampy priliz blizko nebo jsi to kurevsky prehnojil protoze mas to aj tak seschle jinak si myslim ze nic jineho to nebude
zmijak
mas problem z vyzivou kytky

Zdravim , objevil se mi tu takovej problem se 4ma kytkama vsechny maji komplet cervene stonky a rapiky zacalo to postuplne od rapiku a postupuje to docela dost rychle 4 mam komplet cervene u zbytku se mi to postupne projevuje u jedne ztech kytek mi zacali na cele rostline zloutnout listy a sou svesene dolu ( pravdepodobne sem ji prelil a poskodil tim koreny tim jak sem ji proplachoval ) . Vsechny kytky az natu co sem ji asi prelil jednu maj zdrave vypadajci tmave zeleny listly . Rostliny rostou v allmixu ( biobizz )ve 3.6 L kvetinacich 3.5 - 4 tydny . Mam to pohnojit nebo je to prehnojeny ? ci co se mi to tu deje pls help
Mr.Greenhead
mam lampu 40 cm..to je podle me blbost aby to spalila ne?
Mr.Greenhead
Tak jsem zkusil proplach (sice 4l na 6.5 kvetinac- cemuz se skoro neda rict proplach). 6.2 vstupni voda 6,1 vystup..takze pH je snad v pohode..snad se treba aspon vymyly nejake soli, jestli je to teda prehnojeny.. taky me napadlo, ve druhem tydnu rustu jsem mel podezreni na skudce, tak jsem to postrikal bioolem s trema kapkama jaru (psali to v navodu, ze jako smacedlo), tak jestli jsem to neposral timhle.. to svetlo,ale mam zhruba 40cm od vrcholku a teplota je v pohode, takze to bych asi vyloucil..jeste prikladam foto...nektere rapiky listu jsou podezrele cervene
doxenon
Mr.Greenhead: Viděl bych to na přehnojení (mají až moc tmavě zelenou barvu). O ec nikde nepíšeš, stačí změřit a hned budeš vědět odkud vítr vane. Na ukázku fotka Medicinemana kterýho mám od kamaráda Bárta po třošku přepísknutí hnojkama (vidíš ty tmavý spodky) EC měli 4.1 !!! Stačilo však dvakrát zalejt čistou vodou (ani jsem nepoužil enzymy) a vše v normálu a krásný přírůstky, je to opět trošku žravější model :-)
EC metr už používám jen pro sichr, naučil jsem se koukat a pozorovat kytky a změny na nich a taky vidět co jim chybí nebo přebývá. Tož tak.
Mr.Greenhead
Bohuzel EC nemerim..a ted uz stejne nevim co bych meril kdyz uz je asi teda prehnojeno..myslis jako dalsi zalivku?? ec metr nemam.nechtelo se mi za nej davat litr...ale chtel jsem se zhruba drzet tabulek,kdy bych se bez metru obesel. S tim fishmixem jsem to ale asi moc neudrzel) mam par dni preplo na kvet, ale asi to teda bude trvat. ptze to je urco prehnojeny dusikem, a nadbytek dusiku v kytce brzdi prechod do kvetu- ptze chce dal rust..
Moc diky za postreh doxenon :)
Mr.Greenhead
tak po proliti se to snad jeste zhorsilo...je mozne, ze mi tohle dela preliti rostlin? nebo je to prehnojeny a nasledovne prelity? nevim jestli je mozny jednorazove prelít, nebo jestli bycj je musel zalevat moc casto aby se mi to povedlo...zaleval jsem zhruba po 3 dnech.
Smart
Ahoj,
cca 2.5 jsem zasadil do hlíny semínko fastbuda 2 od sweet seeds,už vylezlo nahoru ale začalo nějak fialovět,je to normální?
Děkuji.
Smarte je to normalni zalezi na feno
Smart
Ok,děkuji máš K+ :)
Highskór
A pokud ne tak máš blbý ph hlíny,zčervenání nebo zfialovění stonku bez příčin genů je deficit jakéhosi prvku.
Smart
No do tý stejný hlíny jsem dával i jiný kytky a ty jeli uplně v poho.
Mr.Greenhead
tak muj problem se zvetsuje (odkazuju na predchozi stranu,moje thready). postizenych listu pribyva..hlavne v nizsich castech..takze starsi listy.. teploty porad max 29. zalevam jednou za 3 dny uz skoro vyschly substrat. listy ktere jsem otrhal na foto, sly odtrhnout strasne lehce, byly skoro na odpadnuti. mam 14 dni kvetu, a zatim jsem dvakrat daval komplet od biobizzu. zazcatku jsem to videl na prebytek dusiku ale od proplachu a omezeni hnojeji N problem neustal ba se rozsiruje.a snad vsechny listy maj uschlou špičku..sice minimalne,ale taky to neco indikuje.ph pudy kolem 6, takze to bych vyloucil.. jediny co me napada, je šok,kterejch par prodelaly.je to mozny,že takhle vypada šok?
jinak pro uplnost jedu v light-mixu..za dobu co jedu jsem dal fishmix a korenak v rustu(s mixem jsem to trochu prehanel), superthrive (hormony,vitaminy) a v kvetu prvni tyden biobloom, biogrow, topmax(2ml od kazde) a podruhy to samy jen bez biogrowu. zejtra bych chtel pohnojit, tak nevim jestli tomu neuskodim! moc dik za kadzou radu
Re-Devil
Ahoj lidi...sem ztracenej:) problém s listy...:(
Ph mám vysoký...včera sem nameřil (destilka+hlina) pH 7.8..
Vím v čem je problém a už ho řeším..pH downem..
Jenom otázečka..co za živinu mám zablokovanou..a jestli muzu hnojit dál..
Samozřejmě že snizuju ph roztoku na prijatelnou hodnotu..
Jenom jim nechci ublizit jeste vic...(zatim se jedna o spodni listy +-2-3na kytce.. Muzete poradit? Dekuji vam mili zlatí..;)
Karholc
Nevite prosím čím by to mohlo byt že ji tak usichaji listy?Palice jsou krásně zeleny a ještě nedozráty.Už při rustu kytka pomalu žloutla a spomaloval se rust..palice jsou strašně maly.Hnojim to Jungle in da box.Ostatní kytky co mám normálně v zemi jsou v pohodě,ale v květináču mě vždycky zežloutnou a moc nechcou rust.Kde je chyba.Diky za rady
Dr.Bobby
Ahoj mám jeden menší problém, větší listy mi žloutnou od spičky ke konci pak uschnou a upadnou(jde vidět jakoby vysavala z nich živiny), postupně se to oběvuje na všech, ale malé lístky sou zelené pořad stejně. Takže otazka zní je to normalní nebo neco špatně?
Selský rozum říká, že kytka velké listy nepotřebuje a vyčerpá z nich živiny a ty následně odhodí..
Foto 13dní na květu
Hnojeno :
2-4ml 1/l BioBizz grow + 4ml/L bio grow
2ml/L Grow + 2ml/L pk 13 14 plagron
Ph 6,0 - 6,2
Ec nevim rozbil se meřak a na novej ted nemam :-(

Edit: Možná by za to mohla vlhkost? mam 35-45%
Teplota
den stabilních 24*C +/- 0.5*C u vrcholku cca 18cm pod lampou 25*C max 25.5*C
noc 22-23*C

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma