Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Soutěže

 
Soutěž o dva vstupy na ICMag Cannabis Cup v Amsterdamu 18.-20.4.!!! - Klikni zde pro originální téma
carlos
Zdravím všechny pravidelné čtenáře a growery!

Mám tu čest vám oznámit, že se Grower Teamu podařil další husarský kousek: získat pro jednoho z vás - vítěze tohoto kontestu - dva vstupy, tzv. Guest Passy na letošní druhý ročník International Cannagraphic Cannabis Cupu, který se koná příští měsíc - od 18. do 20. dubna v Amsterdamu.

Podrobný program naleznete zde:
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=9870

a další informace zde:
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=9156

Každá z těchto propustek má hodnotu $150. Abychom předem vyloučili ty, kteří na to nemají čas, pas anebo plíce je předmětem soutěže samotná účast na akci... respektive to co od účasti očekáváte :D.

Dva lístky dostane ten, kdo bude mít "nejlepší" důvod (což může ale být i nejvtipnější, nejoriginálnější anebo prostě nejvíc cool důvod) pro to, aby se akce zúčastnil. Piště vaše motivace do tohoto tématu až do uzávěrky soutěže - neděle 10. dubna, poté vybereme nejzajímavější kandidáty a zorganizujeme hlasování.

Přeji mnoho štěstí v soutěži všem! Ať zvítězí nejlepší! :pimp:
Mamba
Myslim si ze bych mel listky vyhrat ja jelikoz jsem jeste nikdy v zadne zemi kde je marinhuana legalni nebyl :D rad bych tam jel urcite tam budou v pohode lidi a prijemnej statecek :D
hulien
vyhrat chci i ja...duvod je prosty...chci si tam najit manzelku/hulicku/,ozenit se,zplodit deti a uz se nevratit zpet do vlasti..
Vezírek Rybářův
Jelikož jsem velký chlap,
a nebojím se Amsterdamu,
chtěl bych na Cannabis Cup
pozvat sebe a svou dámu.

Protože je časně z jara
a chutě se násobí,
Holanďanům moje stará
zkouří všechny zásoby.

Silné plíce, svoje sirky,
výprava jak na Aljašku.
Máme filtry i papírky,
ty nejlepší, plnou tašku.

Nizozemci budou zírat,
až zří Čechy mezi brčky!
Ostuda je bude týrat,
vykroutí si při tom krčky!

V kouření jsme šampióni,
jedničky máme na dresu.
Lístky zašlete jak loni
na mou tajnou adresu.
wad
Mám ten nejlepší důvod: Jelikož nehulím (?) tak dyž tam pojedu, tak holandsko nepřijde o žádnou konnopu a budu první čech co jel na takovou akci a nezpukal se tam. Takže můžu všem co tam byli a nic si s tama nepamatujou všechno popsat a oni pak jen budou chodit a říkat si "jo bylo to tam v pohodě a bylo tam to a to a to a tamto...." namísto "jo v podě...hmmm...je to daleko a nemluví tam česky, víc nevim" :) ... (věří te tomu ???) :) :) :)
b.builder
ja mam zkromnjesi duvod. ja mam nejvetsi plice na svete, takze to tam vsecky ty dobroty ochutnam (nasaju do plic) a kdyz se vratim, tak se muzu jeste podelit s ostatnima co se tam nedostali (to teprv vydechnu).
Fredy K.
Nechci býti neskromný,ale asi bych to měl vyhrát já,jelikož jsem se narodil na štědrý den a nikdy nic nedostanu k narozeninám:(
dloob-pRo|gameR
tak ja bych si pral vyhrat jen kvuli tomu abych moh vzit nekoho sebou..proste z niceho nic prijit a zahlasit tu nejmin pravdepodobnou vec co kdy muze hulic ze zapadakova zahlasit-jel by si na cannabis cup?? nebo nejedes nahodou zitra do hollandska??nacez bych vytah listky a nastal by smich ci infarkt nebo neco takoveho. To by mi asi nahnalo slzy do oci:DD popraskali by mi zily ve vsech ocich a pote bych se odebral s onou osobou do nejblizsi hospody oslavit pocatek nasi VELEhaluz cesty!!!!
jofri
chci prostě jed do holandu a hrozně se tam sprasit těma nejlepšíma modelama takže nikdo na světě tam nechce jed víc než jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja a zase ja!
morrissey
Chci jet JÁ. já já já já a jenom já. Teda s mladou. Ale hlavně já.
A proč? chtěl bych vidět jené město, poznat nové lidi, podívat se na pověstné větrné mlejny, ochutnat pravý holandský "sounst pake". Ale hlavně, nejsem sobec.
Critik
V Holandsku jsem byl 2x, v Holandsku jsem se zkouřil 4x mají lepší ske ? ,takže co bych tam dělal, všude dobře, tak co doma... :) Ale pokud je někdo natolik nešťastný, tak mu to potěšení rád přenechám....
lordWilliam
Když jinak nedáte tak bych se eventuálně třeba i obětoval a jel tam.
:-°)
vrrn
Vím celkem jasně jak voní ta plochá země
tak jako škvára, podobně krásně
vůbec ne chutí tanečních drog
a tím za mnou nemusíš, nemusíš chodit
už vůbec ne nahý
Amsterdam nádherný, tak trochu Praha
může být plochou jako tvé srdce je skálou
já tam chci žít

na náměstí nemusím nacházet
knoflíky štěstí, padají z nebe
voní tam cibule a taky pohřební píseň
se zbytky lebek
mám chuť se opít, to nám bude dělat problém
i když ty jsi taky trochu vlahý
nenecháš se porazit, nebýt nikdy druhý
mně se nechce křičet,
jen myšlenky posílat po cestě oblé
vanout

a všechny ty princezny ze staré školy
se špičkami cigaret, až srdce bolí
vydaly se nejspíš tím lepším směrem
já poslouchám Bjork, nemám chuť se probrat
ze sladkých řečí, nádhery islandské hudby
zazpívat si na svém pohřbu, ach stará škola

na náměstí prahnu po tvém dechu
kdyz prší...

vím celkem jistě jak vypadá tvá "Flat land"
s jablečným nádechem v neznámých místech
to
jo
no



trocha poezie snad neurazi;)

a důvod? jela bych tam se svou láskou, on si pěkně pokouřit a vyzkoušet na ostro smoke reporty, ktere zatim dela jen mym vypestkum, a ja se pokochat co noveho je pripravene na poli genetiky=lepsi nez cukrarna!!!

vrrn
ptchj
Radsi je poslete me, protoze pochazim z Ukrajiny, mam tam rodinu, a my jsme tam meli Oranzovou revoluci, tak se chci podivat do oranzove zeme. Taky protoze muj pradeda byl kvetinar, jeste za cara, tak bych mohl nakoupit nejaky seminka abych pak rozjel nove projekty, co se posledni dobou tvori v me hlave.
jacquelin
proč já?:confused:
proč já?:(
proč já?:D
důvodu je asi tolik jako má grower členů. :D :D :D
tak proč já?
protože až se 20.4. vrátím, jestli si to trochu neprotáhnu :D ,nezůstanu tam, žádný strach, tak slibuji, že přivezu aspoň deset paměťovek plných fotek + dokumentaci co na nich na každé je a všechno o tom jaký to tam bylo :crazy:
založím thred:
Jak jsem vyhrála dva vstupy na ICMag Cannabis Cup v Amsterdamu :punk: :punk: :punk: :bravo:
a všechno to, včetně komentáře, nasypu na grower a
až si to budete prohlížet, tak budete mít pocit jako by jste tam byli taky.
zatím co budu pryč, tak si budete pěkně v klidu hlídat zahrádky, EC, Ph, teplotu, vlhkost, škůdce, sousedy, nervy......... :sun: :sun: :sun:
tam to bude stejně pořád dokola a pěkná nuda: tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš :D :D :D :punk: .........sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě :D :D :D
už se těším :smoker:
P.S. díky za důvěru :bravo:
gona
chcem sa riadne zhuliť
b.bang
myslim ze bych opravdu chtel ject na tento contest me plyce ok a jeste k tomu jsem dobry fotograf takze bych udelal kruty fotoreporter plus jeste slusne video.to co jste natocily vy a daly ke stazeni nebylo spatne ale jeste tomu neco chybelo chce to skratka natocit to nebo nafotit do detailu aby ostatni clenove tohoto klanu (dost lidi) uzily stejne jako lide kteri prozivaji tuto kratkou ale ponaucujici a relaxujci dovolenou v Holandu.no je to navaz myslym ze to budete myt fakt tezke.peace
11hajek
Proč tam???
Chtěl bych se zdononalit v klonování. Pokud tam budou zástupci firem, kteří budou vystavovat a hájit zájmy firem nabízejících, jak techniku, tak i různé přípravky, udělá mi to velkou radost. Třeba s těmi přípravky přemluvím druhy, které rozhodně v cloneru kořínky nechtějí pustit a to někdy tak tvrdošíjně až z toho sami shnijou či uschnou.Také bych si od tama přivezl nějakou novou zaručenou genetiku, klony. To aby Jack Herer byl skutečně tím čím má být a nena půl skřížený s např WW. Mám v úmyslu založit 1. Českou genetickou banku a toto by mi asi dost v mém úmyslu pomohlo. Jinak něco si tam dobrého zakouřit, to asi není špatné ale to můžu i doma. Kvůli tomu nemusím jezdit až do AMST. Tolik času zase nemám. Jen kvůli tomu bych tam určitě nejel.
nervi
chtěl bych tam jet asi proto, abych se né zhulil, ale poznal tamnější zvířata, kytičky, vzduch......Můj úmysl je vskutku jednoduchej a to ne se tam zhulit nýbrž jenom ochutnat trochu té marihuany a kouknout se na ty další úžasný serepetičky, které s tím souvisí.....no a ani nevíte, jak bych tim udělal radost kámošovi.....taky by se mohla zlepšit má finanční situace, kdybych se tam dostal k nějakýmu businussu a né monkey business....protože opice tam určitě neuvidím.....tak děkuju předem
CAESAR
:pimp: kde mam poslat adresu na ktoru mi poslete tie listky? :frog:
gona
CAESAR dosť dobré :frog:
lulugang
No myslim ze bych to mel dostat ja protoze si myslim ze mam rakovinu a doktorka mi nechce rict ze mam jeste2-3 mesice zivota a tak bych si mel uzit dokud muzu...no jenze ja mam rakovinu asi tak jako sanci vyhrat tak nic no..:)
Morgan
lulugang:mazec chlape :D
Nosferatus
hlele lístky sem!!!
- jsem dobrák od kosti :))

-došel mi toner v tiskárně:-))

-kamošce sem sem zachránil život

-rodiče buou rádi že se mě nachvilku zbavěj

-nedávno sem měl trapas v obchdě(kaufland) běhala jim tam myš a máti řekla ať ji chytím tak sem tam běhal jak vůl... skákal pozemi aplazil se tam 10 minut než sem ji cytil a lidi na mě jen valili oči.... a teď se tam nemůžu ani ukázat.....(no není to dobrej důvod se tam požádně.....zbořit:)) )

- jo tu myš sem pak adoptoval... mám ji doma v akvárku:-)) jmenuje se Kaufi

- mám doma hanácké kroj a vezmu si ho na sebe(c;

-mám bezedný plíce

-tady to znám ale tam ještě ne-;)

-až se vrátím tak uspořádám čadi party a pozvu vás:smoker:

-mám šílenou sestru a krom toho to neni žádná miss a fakt ji nemusím vidět každý ráno.... :mutant:

-nemám co do dýmky:(

-5let sem prodával tombolu a nikdy sem nic nevyhrál

-další důvod je protože sem se teď snažil něco napsat

-už po šestý edituju tenhle příspěvek

-udělám pro vás všechno:wink:

-už to edituju po sedmý.....

- mezitím co sem to psal sem začal chodit s holkou:D

-:love: MILUJU GROWER TEAM :love:


no není to bomba:-)
CAESAR
nech Ti to s tou holkouz vyjde, a hlavne aby si to vyhral
Leibowitz
Ahoj.Chtěl bych ty lístky vyhrát a jet se tam podívat.Nad cestou do holandska přemýšlím už dost dlouho ale organizačně to ještě nevyšlo.:-(Pracuji v jedné místní továrně v Hodonicích u Znojma a získat tam dovolenou bývá problém.Haluz je že zrovna v době trvání Cannabis Cupu mám od mistra dovolenou:-)Moc po tom toužím abych vyhrál ty dva lístky vyhrál a jel tam s kámošem.Fotodokumentaci s popiskem dodám po příjezdu.Jsem ateista ale teď se budu dnem i nocí modlit ať zvítězím.

Je jedno kdo zvítězí.Ale důležité je ať se tam pořádně zhulí:mutant:
pildo
ja som este nic poriadne nevyhral tak by potesilo a navyse u nas je momentalne velky problem s trafkou tak by som sa po dlom case dobre rozbil aj s kamosom
mydena
Já nijak zvláštní důvod nemám,ale pozvat na NL. Cup někoho hodně blízkého by nebylo špatné.Co říkáte?
Morgan
jestli my to date,tak si potetuju levou pazi od ramene az k zapesti napisem:
I L O V E G R O W E R !
to ze se pak cely zivot nebudu moct ve spolecnosti ukazat bez dlouheho rukavu my vubec nevadi.hlavne ze pojedu do amstru.
Mr.SmoKe
Asi takhle je tu spousta lidí co by tam chtěla jet at už pro hulení nebo prostě se podívat a pokouřit si jejich modely ale kdyby se na mě usmálo štěstí tak bych rád vyhrál a zatancoval si tam na pořádný živý Regéčko a pokouřil si jejich vodnice.Ale nechtěl bych tam zůstat protože všude dobře Doma nejlépe ;)
Tak thanx
(kdybych vyhrál moje icq 278-853-703) :)
WEUnka
Já jsem si uvědomila, že bych tam radši ani jet nechtěla, protože bych sebou vzala svojí ségru a to je mazec holka... Udělaly bysme Česku takovou reklamu, že by celý AM věděl, kde jsme a co jsme (prasátka :D ) Takže asi nič :bounce:
stanislav_gross
protoze se mi to hodi do schematu, vezmu sebou Miru Kalouska, vyblejsknu ho se spekem a stanu se prezidentem
dekuji
mescalero75
vietnam
tož co nato říct heh bylo by fpoho videl bych po čase prd ale citil bych se užasně to je hlavní a nevím jestli si to zasloužim ale kdyby mi někdo řek že mám listek nak nepřemýšlím a jedu už jenom kvůli těch lidí...
virgill
Morgan je jasnej vitez ne? (-: walkin banner
CAESAR
hehe, ak to fakt urobi tak urcite. :-)
Piškutek
Ceezzt no tak já bych ty lístky chtěl hlavně proto, že bych tam potkal good lidi, hodil řeč s ostatníma rastafariánama a prdelkama rastafariánkama, pořádně se vypukal, poznal nový techniky...poslech hustou music a roztočil tam pořádnej mejdan a 2dny bych se nezastavil.....yeah a potěšil bych káma kterj by jel na tenhle road trip se mnou.....bbzzzzz.........jooo bolo by to goood...
No ale stejně si ale myslim, že mě nevyberete, ikdyž byste mě vybrat mohli, no a kdyby yo, tak bych tomu ani nemohl uvěřit, že jste mě vybrali, když jsem si myslel, že mě nevyberete a přitom jste mě vybrali a byl bych z toho ouplně pafamimo že jste mě vybrali...a myslel bych si že to je sranda,že jste mě doopravdy nevybrali a přitom yo a asi bych se z toho zbláznil,tak bych si šel dát jointa, slavit.........a jel bych na ten CannaCup..........heheheheheheyeyeyeeyheyeheyehehehheheyeyeyeyhehehehuáhuáhuáhuháhuáuhuáhehehyehyehyeheheh...........
...................................................ZATIAL..................................................
Dub-Teaser
Koukam,koukam a.... jede se do holandu? Vzhledem k výborné znalosti holandštiny též skvělé orientaci v ulicích amsterdamu a jednotlivými coffeshopy bych mohl být decentním přínosem,kouřim už 6 let,tak by se mi neměl stát žádný kolaps při ochutnávce:D určitě bych s sebou vzal bratra Smokieeho. Osobně jsem zvědav,kdo se zůčastní s Grower Teamu!
nosterr
Kononopí je lék,
tak mi na cannabis cupu držte flek.
Holandsko mam rád,
chtěl bych se tam kouknout dokať sem ještě mlád.
Teď připravim své plíce,
abych tam moch hulit více.
Už to vidim jasně,
jak se tam budu mít krásně.
Sou tu lepší příspěvky než je ten můj,
tak doufám,že nevyhraje zrovna ten tvůj!

No neni to moc originélní, ale snaha je :-)

Jo kdyby náhodou, tak děkuji předem.
Hodně štěstí fšem!
luckyBOB
jelikoz toto je pro me vec v rozmezi mezi nebem a zemi..hollandsko.pokud bych tam jel vzal bych svoji mamu a vsechno bych ji ukazal a rekl jak to chodi..jelikoz mi rekla ze si zahuli ale jen tam kde je to legalni...holandsko.takze by poprve zazila tu nadheru kterou sebou trava prinasi.pozitky by si privezla domu a treba by i ostatni zjistily ze to neni ta obavana tvrda droga ktera bere pratelstvy a lasku lidem.toto je muj duvod...majte sa.pro moji mamu
Anubis-hack
Prosím:rolleyes:
Mr.Proper
Carlosi, dej to Maharsimu. Vim, ze hlasovani bylo loni, ale nemoh' jsem si pomoct, Maharsi posouva growing kupredu.
:)
Hyena
Taxe udělá anketa a vyberou se členové, který by si to zasloužili... spravedlivější to bejt nemůže.
Paradox
Myslim, ze bych to mel vyhrat ja. Bydlim totiz v malem horskem mestecku, kde uz behaji po polich jen kamzici a na loukach rostou jen zakrsle stromky. Uz pata uroda se mi nevydarila. K tomu vsemu jsem ted jeste na socce a nemam porad prachy si ty skera kupovat. Proto si myslim, ze bych si ty drsny vzorky tam mel prohlidnout a vyzkouset prave ja. :)
HALUZAK
Ja by som tam mal isť preto lebo strašne by som sa z toho tešil.A ja som sa poriadne netešil z niečoho ani nepamätám.A konečne by som sa zúčastnil nejakej akcie/vytstavy/ochutnavky ktorá by ma bavila....A neviem si predstaviť môjho kamoša keby som mu oznamil kam ho 18-20.4 pozyvam:eek:
b.bang
je jasne ze listku na tuhle akcicku je fakt malo.ponevadz az nekdo vyhraje ty2 tak zbytak groweru bude nastvana ze to nebyl jejich nejlepsi DUVOD pro jejich vyhru .jeste ze se nevidime a nevidime nase tvare a radost vyteze.tak at vyhraje nejlepsi prispevek.peace vsem
prof.killer
důvod:protože je ta nejlepší akce na celým konopným světě,vlastně i vesmíru
Hellboy
HMMMMM, BYCH TEDA UDELAL ANKETU, KOMU TO DAAAT, ALE DELEJTE JAK CETE, JA TY LISTKY TEDA ROZHODNE NECHCI :)
cLicK
mel by to dostat ten ktery celou akci dokaze nejlepe popsat a ktery dokaze nejlepe predat zkusenosti z akce wsem growerum tady ... konkretni osoba o ktere si myslim ze tohle dokaze je Maharsi ...
Šťovík
no jak se tak koukám tak by to při pohledu na to co tu ti, co se ozvali, ukázali, tak by to mělo být těžké rozhodování hlavně mezi

jacquelin
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14495

a
Hyenou
http://grower.cz/forum/showthread.p...1927#post211927

i kdyz to tetovani lorda Williama by mě docela zajímalo :D
Niga
Moj dovod vyhrat listky na cannabis cup je ten, ze mi zk....ej ,,jezíšek,,nikdy nesplnil to co som chcel , takze mu davam este poslednu sancu a ked nie tak ho hodim s velkym ,,šutrem,, do hlavy......... :rocket:
Cestu mam vybavenu ( takze to musi! byt! moje!)!!:crazy:
mikrofun
ABy AMstrdamaci videly jak se tahaj do plic JOintz v Czechachnikam se necpu chtely jste slyset neakej ten napad:) musime je to naucit kourit :)) PeaceLIDia
strasak
Protoze si chci zajezdit na kole po rovný zemi, pokochat se vetrnyma mlynama, naskubat par tulipanu, podivat se na more a na amsterodam. Taky se rad projedu se svou polovinou po amstrdamskejch kanech. No a Cannabis Cup mi pripada jako vhodna zasterka jak se tam dostat. Hawk
Kredlos
Myslím si, že bych do toho Amstru měl jet, protože už si asi v životě tak nezakouřim, jak bych si moh zakourit tam. Nehlede na to , ze sem zrovna zalozil rodinu, coz je do jisty miry v hulicskym stylu decentne pritezujici okolnost. Pestovat stejne ale nikdy neprestanu. Je to poslani, tak na to nezapomente.
geny
jo vtom pěstování máš naprostou pravdu BRKA JSOU TOTIZ BUDOUCNOST!! JE TO JAKO INTERNET
Hyena
Já už nechci žádný lístky :D Stejně bych je maximálně někomu dal...
Majky
a co keby ma zavolal zo sebou niekto kto ich vyhra...to staci :D
vrrn
carlos: ze tys to ztopil a ted delas mrtvyho brouka, hmm?:p:
kazdopadne nevim jak si pripadny vyherce takhle na rychlo sezene ubytovani, letenky a hlavne love na to...:/
Morgan
je fakt ,ze to chtelo trosku smysluplnejsi tema nez "nejlepsi duvod".
ale co uz.
carlos
Rychle rychle... nějak se nám to časově sklouzává ... ;).
Do hlasovacího kola postupují tyto nejlepší soutěžní příspěvky: (v pořadí v jakém se objevily v tomto tématu)

  • Vezírek Rybářův
    citace:
    Jelikož jsem velký chlap,
    a nebojím se Amsterdamu,
    chtěl bych na Cannabis Cup
    pozvat sebe a svou dámu.

    Protože je časně z jara
    a chutě se násobí,
    Holanďanům moje stará
    zkouří všechny zásoby.

    Silné plíce, svoje sirky,
    výprava jak na Aljašku.
    Máme filtry i papírky,
    ty nejlepší, plnou tašku.

    Nizozemci budou zírat,
    až zří Čechy mezi brčky!
    Ostuda je bude týrat,
    vykroutí si při tom krčky!

    V kouření jsme šampióni,
    jedničky máme na dresu.
    Lístky zašlete jak loni
    na mou tajnou adresu.

  • vrrn
    citace:
    Vím celkem jasně jak voní ta plochá země
    tak jako škvára, podobně krásně
    vůbec ne chutí tanečních drog
    a tím za mnou nemusíš, nemusíš chodit
    už vůbec ne nahý
    Amsterdam nádherný, tak trochu Praha
    může být plochou jako tvé srdce je skálou
    já tam chci žít

    na náměstí nemusím nacházet
    knoflíky štěstí, padají z nebe
    voní tam cibule a taky pohřební píseň
    se zbytky lebek
    mám chuť se opít, to nám bude dělat problém
    i když ty jsi taky trochu vlahý
    nenecháš se porazit, nebýt nikdy druhý
    mně se nechce křičet,
    jen myšlenky posílat po cestě oblé
    vanout

    a všechny ty princezny ze staré školy
    se špičkami cigaret, až srdce bolí
    vydaly se nejspíš tím lepším směrem
    já poslouchám Bjork, nemám chuť se probrat
    ze sladkých řečí, nádhery islandské hudby
    zazpívat si na svém pohřbu, ach stará škola

    na náměstí prahnu po tvém dechu
    kdyz prší...

    vím celkem jistě jak vypadá tvá "Flat land"
    s jablečným nádechem v neznámých místech
    to
    jo
    no



    trocha poezie snad neurazi

    a důvod? jela bych tam se svou láskou, on si pěkně pokouřit a vyzkoušet na ostro smoke reporty, ktere zatim dela jen mym vypestkum, a ja se pokochat co noveho je pripravene na poli genetiky=lepsi nez cukrarna!!!

    vrrn

  • jacquelin
    citace:
    proč já?:confused:
    proč já?:(
    proč já?:D
    důvodu je asi tolik jako má grower členů. :D :D :D
    tak proč já?
    protože až se 20.4. vrátím, jestli si to trochu neprotáhnu :D ,nezůstanu tam, žádný strach, tak slibuji, že přivezu aspoň deset paměťovek plných fotek + dokumentaci co na nich na každé je a všechno o tom jaký to tam bylo :crazy:
    založím thred:
    Jak jsem vyhrála dva vstupy na ICMag Cannabis Cup v Amsterdamu :punk: :punk: :punk: :bravo:
    a všechno to, včetně komentáře, nasypu na grower a
    až si to budete prohlížet, tak budete mít pocit jako by jste tam byli taky.
    zatím co budu pryč, tak si budete pěkně v klidu hlídat zahrádky, EC, Ph, teplotu, vlhkost, škůdce, sousedy, nervy......... :sun: :sun: :sun:
    tam to bude stejně pořád dokola a pěkná nuda: tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš :D :D :D :punk: .........sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě :D :D :D
    už se těším :smoker:
    P.S. díky za důvěru :bravo:

  • Nosferatus
    citace:
    hlele lístky sem!!!
    - jsem dobrák od kosti :))

    -došel mi toner v tiskárně:-))

    -kamošce sem sem zachránil život

    -rodiče buou rádi že se mě nachvilku zbavěj

    -nedávno sem měl trapas v obchdě(kaufland) běhala jim tam myš a máti řekla ať ji chytím tak sem tam běhal jak vůl... skákal pozemi aplazil se tam 10 minut než sem ji cytil a lidi na mě jen valili oči.... a teď se tam nemůžu ani ukázat.....(no není to dobrej důvod se tam požádně.....zbořit:)) )

    - jo tu myš sem pak adoptoval... mám ji doma v akvárku:-)) jmenuje se Kaufi

    - mám doma hanácké kroj a vezmu si ho na sebe(c;

    -mám bezedný plíce

    -tady to znám ale tam ještě ne-;)

    -až se vrátím tak uspořádám čadi party a pozvu vás:smoker:

    -mám šílenou sestru a krom toho to neni žádná miss a fakt ji nemusím vidět každý ráno.... :mutant:

    -nemám co do dýmky:(

    -5let sem prodával tombolu a nikdy sem nic nevyhrál

    -další důvod je protože sem se teď snažil něco napsat

    -už po šestý edituju tenhle příspěvek

    -udělám pro vás všechno:wink:

    -už to edituju po sedmý.....

    - mezitím co sem to psal sem začal chodit s holkou:D

    -:love: MILUJU GROWER TEAM :love:


    no není to bomba:-)

  • Morgan
    citace:
    jestli my to date,tak si potetuju levou pazi od ramene az k zapesti napisem:
    I L O V E G R O W E R !
    to ze se pak cely zivot nebudu moct ve spolecnosti ukazat bez dlouheho rukavu my vubec nevadi.hlavne ze pojedu do amstru.

  • Dub-Teaser
    citace:
    Koukam,koukam a.... jede se do holandu? Vzhledem k výborné znalosti holandštiny též skvělé orientaci v ulicích amsterdamu a jednotlivými coffeshopy bych mohl být decentním přínosem,kouřim už 6 let,tak by se mi neměl stát žádný kolaps při ochutnávce:D určitě bych s sebou vzal bratra Smokieeho. Osobně jsem zvědav,kdo se zůčastní s Grower Teamu!


Pokud někdo z uvedených chce svoji nominaci stáhnout, protože nebude moci jet, nechť se ozve...
Všem šesti gratuluji a přeji všechno nejlepší ve všelidovém hlasování ;)
chell
hlasujte

tady


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma