Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám tu čest vám oznámit, že se Grower Teamu podařil další husarský kousek: získat pro jednoho z vás - vítěze tohoto kontestu - dva vstupy, tzv. Guest Passy na letošní druhý ročník International Cannagraphic Cannabis Cupu, který se koná příští měsíc - od 18. do 20. dubna v Amsterdamu.
Každá z těchto propustek má hodnotu $150. Abychom předem vyloučili ty, kteří na to nemají čas, pas anebo plíce je předmětem soutěže samotná účast na akci... respektive to co od účasti očekáváte .
Dva lístky dostane ten, kdo bude mít "nejlepší" důvod (což může ale být i nejvtipnější, nejoriginálnější anebo prostě nejvíc cool důvod) pro to, aby se akce zúčastnil. Piště vaše motivace do tohoto tématu až do uzávěrky soutěže - neděle 10. dubna, poté vybereme nejzajímavější kandidáty a zorganizujeme hlasování.
Přeji mnoho štěstí v soutěži všem! Ať zvítězí nejlepší!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Myslim si ze bych mel listky vyhrat ja jelikoz jsem jeste nikdy v zadne zemi kde je marinhuana legalni nebyl rad bych tam jel urcite tam budou v pohode lidi a prijemnej statecek
Mám ten nejlepší důvod: Jelikož nehulím (?) tak dyž tam pojedu, tak holandsko nepřijde o žádnou konnopu a budu první čech co jel na takovou akci a nezpukal se tam. Takže můžu všem co tam byli a nic si s tama nepamatujou všechno popsat a oni pak jen budou chodit a říkat si "jo bylo to tam v pohodě a bylo tam to a to a to a tamto...." namísto "jo v podě...hmmm...je to daleko a nemluví tam česky, víc nevim" ... (věří te tomu ???)
ja mam zkromnjesi duvod. ja mam nejvetsi plice na svete, takze to tam vsecky ty dobroty ochutnam (nasaju do plic) a kdyz se vratim, tak se muzu jeste podelit s ostatnima co se tam nedostali (to teprv vydechnu).
tak ja bych si pral vyhrat jen kvuli tomu abych moh vzit nekoho sebou..proste z niceho nic prijit a zahlasit tu nejmin pravdepodobnou vec co kdy muze hulic ze zapadakova zahlasit-jel by si na cannabis cup?? nebo nejedes nahodou zitra do hollandska??nacez bych vytah listky a nastal by smich ci infarkt nebo neco takoveho. To by mi asi nahnalo slzy do ociD popraskali by mi zily ve vsech ocich a pote bych se odebral s onou osobou do nejblizsi hospody oslavit pocatek nasi VELEhaluz cesty!!!!
chci prostě jed do holandu a hrozně se tam sprasit těma nejlepšíma modelama takže nikdo na světě tam nechce jed víc než jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja a zase ja!
Chci jet JÁ. já já já já a jenom já. Teda s mladou. Ale hlavně já.
A proč? chtěl bych vidět jené město, poznat nové lidi, podívat se na pověstné větrné mlejny, ochutnat pravý holandský "sounst pake". Ale hlavně, nejsem sobec.
V Holandsku jsem byl 2x, v Holandsku jsem se zkouřil 4x mají lepší ske ? ,takže co bych tam dělal, všude dobře, tak co doma... Ale pokud je někdo natolik nešťastný, tak mu to potěšení rád přenechám....
Vím celkem jasně jak voní ta plochá země
tak jako škvára, podobně krásně
vůbec ne chutí tanečních drog
a tím za mnou nemusíš, nemusíš chodit
už vůbec ne nahý
Amsterdam nádherný, tak trochu Praha
může být plochou jako tvé srdce je skálou
já tam chci žít
na náměstí nemusím nacházet
knoflíky štěstí, padají z nebe
voní tam cibule a taky pohřební píseň
se zbytky lebek
mám chuť se opít, to nám bude dělat problém
i když ty jsi taky trochu vlahý
nenecháš se porazit, nebýt nikdy druhý
mně se nechce křičet,
jen myšlenky posílat po cestě oblé
vanout
a všechny ty princezny ze staré školy
se špičkami cigaret, až srdce bolí
vydaly se nejspíš tím lepším směrem
já poslouchám Bjork, nemám chuť se probrat
ze sladkých řečí, nádhery islandské hudby
zazpívat si na svém pohřbu, ach stará škola
na náměstí prahnu po tvém dechu
kdyz prší...
vím celkem jistě jak vypadá tvá "Flat land"
s jablečným nádechem v neznámých místech
to
jo
no
trocha poezie snad neurazi
a důvod? jela bych tam se svou láskou, on si pěkně pokouřit a vyzkoušet na ostro smoke reporty, ktere zatim dela jen mym vypestkum, a ja se pokochat co noveho je pripravene na poli genetiky=lepsi nez cukrarna!!!
Radsi je poslete me, protoze pochazim z Ukrajiny, mam tam rodinu, a my jsme tam meli Oranzovou revoluci, tak se chci podivat do oranzove zeme. Taky protoze muj pradeda byl kvetinar, jeste za cara, tak bych mohl nakoupit nejaky seminka abych pak rozjel nove projekty, co se posledni dobou tvori v me hlave.
proč já?
proč já?
proč já?
důvodu je asi tolik jako má grower členů.
tak proč já?
protože až se 20.4. vrátím, jestli si to trochu neprotáhnu ,nezůstanu tam, žádný strach, tak slibuji, že přivezu aspoň deset paměťovek plných fotek + dokumentaci co na nich na každé je a všechno o tom jaký to tam bylo
založím thred:
Jak jsem vyhrála dva vstupy na ICMag Cannabis Cup v Amsterdamu
a všechno to, včetně komentáře, nasypu na grower a
až si to budete prohlížet, tak budete mít pocit jako by jste tam byli taky.
zatím co budu pryč, tak si budete pěkně v klidu hlídat zahrádky, EC, Ph, teplotu, vlhkost, škůdce, sousedy, nervy.........
tam to bude stejně pořád dokola a pěkná nuda: tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš .........sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě
už se těším
P.S. díky za důvěru