Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rychle rychle... nějak se nám to časově sklouzává ... .
Do hlasovacího kola postupují tyto nejlepší soutěžní příspěvky: (v pořadí v jakém se objevily v tomto tématu)
Vezírek Rybářův
citace:
Jelikož jsem velký chlap,
a nebojím se Amsterdamu,
chtěl bych na Cannabis Cup
pozvat sebe a svou dámu.
Protože je časně z jara
a chutě se násobí,
Holanďanům moje stará
zkouří všechny zásoby.
Silné plíce, svoje sirky,
výprava jak na Aljašku.
Máme filtry i papírky,
ty nejlepší, plnou tašku.
Nizozemci budou zírat,
až zří Čechy mezi brčky!
Ostuda je bude týrat,
vykroutí si při tom krčky!
V kouření jsme šampióni,
jedničky máme na dresu.
Lístky zašlete jak loni
na mou tajnou adresu.
vrrn
citace:
Vím celkem jasně jak voní ta plochá země
tak jako škvára, podobně krásně
vůbec ne chutí tanečních drog
a tím za mnou nemusíš, nemusíš chodit
už vůbec ne nahý
Amsterdam nádherný, tak trochu Praha
může být plochou jako tvé srdce je skálou
já tam chci žít
na náměstí nemusím nacházet
knoflíky štěstí, padají z nebe
voní tam cibule a taky pohřební píseň
se zbytky lebek
mám chuť se opít, to nám bude dělat problém
i když ty jsi taky trochu vlahý
nenecháš se porazit, nebýt nikdy druhý
mně se nechce křičet,
jen myšlenky posílat po cestě oblé
vanout
a všechny ty princezny ze staré školy
se špičkami cigaret, až srdce bolí
vydaly se nejspíš tím lepším směrem
já poslouchám Bjork, nemám chuť se probrat
ze sladkých řečí, nádhery islandské hudby
zazpívat si na svém pohřbu, ach stará škola
na náměstí prahnu po tvém dechu
kdyz prší...
vím celkem jistě jak vypadá tvá "Flat land"
s jablečným nádechem v neznámých místech
to
jo
no
trocha poezie snad neurazi
a důvod? jela bych tam se svou láskou, on si pěkně pokouřit a vyzkoušet na ostro smoke reporty, ktere zatim dela jen mym vypestkum, a ja se pokochat co noveho je pripravene na poli genetiky=lepsi nez cukrarna!!!
vrrn
jacquelin
citace:
proč já?
proč já?
proč já?
důvodu je asi tolik jako má grower členů.
tak proč já?
protože až se 20.4. vrátím, jestli si to trochu neprotáhnu ,nezůstanu tam, žádný strach, tak slibuji, že přivezu aspoň deset paměťovek plných fotek + dokumentaci co na nich na každé je a všechno o tom jaký to tam bylo
založím thred:
Jak jsem vyhrála dva vstupy na ICMag Cannabis Cup v Amsterdamu
a všechno to, včetně komentáře, nasypu na grower a
až si to budete prohlížet, tak budete mít pocit jako by jste tam byli taky.
zatím co budu pryč, tak si budete pěkně v klidu hlídat zahrádky, EC, Ph, teplotu, vlhkost, škůdce, sousedy, nervy.........
tam to bude stejně pořád dokola a pěkná nuda: tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš, tráva, hašiš .........sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě, sušák, chutě
už se těším
P.S. díky za důvěru
Nosferatus
citace:
hlele lístky sem!!!
- jsem dobrák od kosti )
-došel mi toner v tiskárně:-))
-kamošce sem sem zachránil život
-rodiče buou rádi že se mě nachvilku zbavěj
-nedávno sem měl trapas v obchdě(kaufland) běhala jim tam myš a máti řekla ať ji chytím tak sem tam běhal jak vůl... skákal pozemi aplazil se tam 10 minut než sem ji cytil a lidi na mě jen valili oči.... a teď se tam nemůžu ani ukázat.....(no není to dobrej důvod se tam požádně.....zbořit) )
- jo tu myš sem pak adoptoval... mám ji doma v akvárku:-)) jmenuje se Kaufi
- mám doma hanácké kroj a vezmu si ho na sebe(c;
-mám bezedný plíce
-tady to znám ale tam ještě ne-
-až se vrátím tak uspořádám čadi party a pozvu vás
-mám šílenou sestru a krom toho to neni žádná miss a fakt ji nemusím vidět každý ráno....
-nemám co do dýmky
-5let sem prodával tombolu a nikdy sem nic nevyhrál
-další důvod je protože sem se teď snažil něco napsat
-už po šestý edituju tenhle příspěvek
-udělám pro vás všechno
-už to edituju po sedmý.....
- mezitím co sem to psal sem začal chodit s holkou
- MILUJU GROWER TEAM
no není to bomba:-)
Morgan
citace:
jestli my to date,tak si potetuju levou pazi od ramene az k zapesti napisem:
I L O V E G R O W E R !
to ze se pak cely zivot nebudu moct ve spolecnosti ukazat bez dlouheho rukavu my vubec nevadi.hlavne ze pojedu do amstru.
Dub-Teaser
citace:
Koukam,koukam a.... jede se do holandu? Vzhledem k výborné znalosti holandštiny též skvělé orientaci v ulicích amsterdamu a jednotlivými coffeshopy bych mohl být decentním přínosem,kouřim už 6 let,tak by se mi neměl stát žádný kolaps při ochutnávce určitě bych s sebou vzal bratra Smokieeho. Osobně jsem zvědav,kdo se zůčastní s Grower Teamu!
Pokud někdo z uvedených chce svoji nominaci stáhnout, protože nebude moci jet, nechť se ozve...
Všem šesti gratuluji a přeji všechno nejlepší ve všelidovém hlasování Uzávěrka hlasování je ve čtvrtek 22:00
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Vezírek- ty zase můj,pak nám o tom složíš verše každopádně bych ty lístky pokřtil,protože mi nevyšla letošní dowolená a o prázdninách s kámošema taky nemůžu-pořád pracuju,ale tenhle termín je přesně šik
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
jéé to je roztomilý Díky mrchožroute,sice to asi vyhraje vezírek,ale stejně se tam asi pojedu podívat! Tagže sí jů dér
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Jsem jednoznačně pro MUMI!!!!!!
Carlosi a pokud by to tak nedopadlo věz že velký Jah Rastafari Tě ztrestá mocným hněvem a budeš muset za trest hulit už navždy jen samce !!!
Jinak Peace a čest vítězům a poražení si můžou koupit letenku lupen a leťet na vlastní náklady.
Kuchtěj Nesmrtelný
díky námořníku NFT zmáknu si piš
Ale tady nám záčíná nějak přituhovat
Pět soupeřů, samej chlap no chlap chachá
Přece nepojede do amstru nějakej teplej básník nebo grafolog !
Jedinej košér soupeř je Dub-Teaser, ten má aspoň argument , ale stejně nepojedeš, promiň
Jdu totiž bojovat. Je načase začít tahat trumfy. a první-pikovej král-vezmu ještě kameru ať se má očičko na co koukat a druhej-srdcová dáma-posílám svoji fotku, ať je vidět, že mám kukadlo jak zrcadlo a nádhernou barvu, jak by ji už někde viděla, ale kde?? ve skříni? možná v zrcadle. jóóó tam to bylo.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I