Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
KC Brains - semena - Klikni zde pro originální téma
livo
Zkoušel jste někdo objednat nějaká semena od KC Brains? Mě to připadá nějaký moc levný (na http://www.bushdoctor.at/ pouze 165,-ATS), nemají v tom hodně samců? Jaká je klíčivost? Ale podle popisu těch modelů u jinejch bank to vypadá docela dobře. Objednal jsem KC33, zkoušeli jste to? Díky za všechny tipy.
Hrábě
Čus
U KC Brains sem minulej rok kupoval v hulandu Spontaniku, NLS a TNR a můžu říct, že sem s nima docela spokojenej. Pytlik s 10 semenama stál 20 GLD a tomu odpovídá taky poměr samcu. Tak 60% samic na 40% samců. Škoda jenom, že nemaj žádnej early model, protože tyhle kvetou moc dlouho. Závěrem dobrá kvalita za supr cenu.
livo
Díky, alespoň něco. Po netu ale asi nikdo neobjednával...

Už je to 14 dní co jsem objednával u Bushdoctora a nic. Na mail taky neodpovídají, možná jim vadí že píšu anglicky. Sice mám nějaký noname, který jsme pěstovali venku, ale to se mi pod lampu moc dávat nechce

[Edited by livo on 14-09-2001 at 09:13 PM]
livo
Takže dneska mi přišly na dobírku semena od Bushdoctora za 713,- Kč. Jsou to takový malý mrchy, takže uvidíme. Teď už jenom dokončit skříň a jedeeem ;)
livo
Dneska mi pošta vrátila 90,- Kč - prej mi naúčtovali špatně nějakej poplatek - tak teď se mi ten bushdoctor začíná líbit - semeno za 63,- Kč.

Ještě jednou to Hrábě: nevím, ale ten model co jsem si objednal, tak je myslím dost early: květ 40 - 65 dní viz http://www.seedsdirect.to/cgi/calls...Brains&num=kc02. Je jenom škoda, že se teď kytky venku tak kradou. Takovej strom 3,5 m a 900g, tomu říkám úroda ;).
Lackyfree
prosím livo - mohl bys napsat nějaký prdrobný návod jak u bushdoctora objednávta. Objednal jsem mazara ale nic - tak nevím - německy neumím. Fakt dík.....
livo
Nejdřív vybereš seedbanku v Seed - Collection a pak si najdeš model. Modely můžeš hledat taky podle abecedy (písmenka nahoře;)). Pokud jsi model vybral přidáš si ho do košíčku klepnutím na "bestellen" (vpravo). Objeví se seznam všeho co jsi nakoupil a cena. Pak klepneš na "Weiter zur Bestellung" a vyplníš formulář:

Bestellformular

Vorname: jméno
Nachname:* příjmení
Straße:* ulice
Ort:* město
Plz:* PSČ
Land:* země (Tschechien)
Rückfragen: třeba e-mail, já nenapsal nic

no a pak klepneš na "abschicken" a je to :).

Btw, trvalo přesně čtrnáct dní od odeslání z Vídně než jsem to dostal (chvíli to leží na celnici?). Už se mi s nima podařilo i mejlnout a psali, že vyřizujou objednávky do druhýho dne, kromě víkendu. K ceně za semena si přičti ještě asi 80 ATS jako poštovný.
Lackyfree
dík livo.
Přesně tak jsem to udělal (předvčerejškem), takže snad se to podaří. Nebo mi ty semena přijdou třikrát?!
Dík za snahu a pokud se neurazíš - karma je tvá!
livo
Díky.
No jestli jsi ten postup třikrát opakoval, tak ti to asi přijde třikrát, alespoň budeš mít víc semen :). Ale je škoda toho poštovnýho (3x80 ATS = 10 semen např. Leda Uno včetně pošty). Zkus jim mailnout normálně anglicky, třeba ti odpoví - dneska umí A skoro každej.
konart
To: livo

Oni ty semena posílají na dobírku nebo posíláš peníze poštou v obálce nebo z účtu?
livo
Právě proto se mi to zalíbilo, že posílají na dobírku, takže platíš až když to přijde. Balí to do papírový krabičky (karton cca 12x12x5 cm), v krabičce je papírovej pytlík a v něm je dealeráček. Není poznat co se posílá a kdo to posílá. Cena na balíčku je sice v ATS, ale na poště jsem platil v Kč (přepočítáno v platném kurzu).
xmalcolm
objednal jsem si semena od Bushdoctora v pondělí 17 a dobírka přišla v úterý 25. 100% klíčivost takže "ZATÍM MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST"
livo
Jasně, já jsem taky spokojenej. U mě je klíčivost taky 100%, viz http://grower.cz/forum/showthre...5&pagenumber=2. Ať to roste ;)
livo
Jedna rostlinka asi mojí blbostí chcípla. Byla moc přemokřená a začala plesnivět - ze semene se klubala asi tejden a pořád ne a ne se vyloupnout ze šlupky.
Ostatní se mají čile k světu. Zajímavý ale je, že dvě rostlinky vypadají standardně a tři jsou nějaký jakoby "zmutantělý" - snaží se už od malička rozvětvovat. Jedna dokonce už ve velikosti asi 6 cm po prvním patýrku se rozjela do pěti!! větviček. Setkali jste se s tím už někdo? Vypadá to, podle informací, který jsem tady našel na mutaci kolchicinem. Fakt moc zajímavý. Jestli to vydrží (a zatím to vypadá dobře), tak to bude hustota. Možná se ale jedná o "dietetickou" chybu z mojí strany :). Škoda, že nemám foťák, abyste to mohli vidět. Tady je vidět jak to roste http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1573

[Edited by livo on 21-10-2001 at 09:18 PM]
Koblihostrom
zdravím tak jsem dle tvého návodu livo,obědnal semínka sweet purple,a skunk*1,vše za 400 ats,hmmm no zajímalo by mě,kolik že to tak asi bude na koruny,jsem zvědav jestli to dorazí,a jaký budou kvality.Díky moc livo karma letí
livo
Cena bude asi 400 + 80 -> 480 ATS -> 2,50Kč x 480 ATS -> 1200,- Kč. Díky :smoker:
budvar
Taxem objednal Crystal Paradise (10seeds za 165ats).Je 20.11. tak uvidíme za jak dlouho to přijde.Díky livo za překlad K4U
ddevil
k tve max. rozvetvene rostlince....
Predpestky letos jsem mel v kvetinaci na rovne strese. Taky se mne podarilo, ze tak jedna z peti rostlinek byla asi polovicní ale pri svych 10 cm uz mela za kazdym hlavnim listem tzv zálistek a ve finále to byly ty nejlepsi modely..........
Tomasino
Tak vážení .... je to fakt k nasrání :( ale tohle je pro nás už uzavřeno. Taky jsem byl jedním z těch, kdo objednávali a cca po měsící, kdy nic nepřišlo mě po telefonu (to to tam hezky funguje :) volala nějaká pani, že se jim zásilka již po druhé vrátila zpět do AT. Důvodem jsou naši páni celnící :pimp: kteří to vracejí zpátky s odůvodněním, že tento druh zboží se do naší země nesmí zasílat ...... projel jsem lehce zákony a stanovení, která by na to mohla mít vliv a zjistil jsem následující :sun: dovézt či poslat si semínka není trestné a ani postižitelné, nicméně, jelikož se jedná o zásilku která podléhá clu :( mají celníci právo do ní nahlédnout (normálně rozbalit a pročuchat :rolleyes:
takže to posléze klíďo píďo vrátí zpátky ..... mohou totiž kontrolovat, zdali cena uváděná v celní deklaraci odpovídá skutečné hodnotě obsahu zásilky. Takže se to pak celý provaří a jsme v pytli :( nicméně nikdo z nás s tim asi nic neudělá, takže je to v háji. Tenhle příspěvek berte jako info, aby jste se zbytečně po objednání od bushdoctor netěšili a pak nebyli smutní, jako se to stalo mě ...... to je vše přátelé mějte se :D
ziki
Jo, bushdoctor je asi vháji, ale myslim že tenhle thread končit nemusí, jelikož věci od KC brains maj i v jinejch seedbankách, takže třeba http://www.seedsdirect.to funguje spolehlivě. Jo a ještě k těm ultra rozvětvenejm zakrslejm kytkám. To je věc modelu, nebo se takhle zakrsle může vyvíjet každá ? já jsem měl jedno semínko od kámoše, ze kterýho vyrostla právě takováhle zakrslá koule. Mam z ní matku a měli byste vidět ty řízky :-)).
Shandy
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat,máte někdo zkušenosti s touhle seedbankou?Má docela dobré ceny(kvalita?).Pěstoval jste někdo od nich něco?nezdá se že mají nějak přemrštěné výnosy?třeba u modelu K.C. 36 orientační výšku rostliny udavaj 1,75cm a výnos 900g.Což mě trochu pobavilo :-)
suicidal
900g to by ty seminka museli bejt zázračný čeče ...:afro:ale jinak si myslim že to bude tak 7 holek z 10 seminek ale modeli tam mají pekný žejojc kápo!!!
Shandy
suicidal jasný..s tým výnosem to krapet přehnali :-Dmodely se mi od nich docela páčí..asi si nějaký určitě objednám
Stoned_Observer
Chcel by som pridat skusenost so semenami od KC Brains.Kupovane cez www.drchronic.com .
Odrody Mango, Haze special, Afghani special. Kazdu jednu odrodu dostali traja rozny ludia. Z Haze special,po vyse tyzdni aj pol ziadne naklicenie,zasadene potom aj tak do zeme,vyrastla len jedna rastlina. Mango zasadene rovno do zeme, vysla jedna rastlina /neskor pri nehode o nu pestitel prisiel/. Afghani special,nevyklicilo ani jedno.
S touto bankou bohuzial nemame dobre skusenosti. Nedoporucujem!
S ostanymi semenami,z inych bank, co boli objednavane z Dr Chronic problemy neboli.
Kokura
Taky můžu přidat svou zkušenost.:
Semínka od K.C. Brains jsem dostal jako bonus, konkrétně se jednalo o Afghani Special. Z 5-ti zasazených semínek vyklíčily jen 2 a to asi až po 8-mi dnech, takže nic moc.....naštěstí se ukázalo, že se jedná o 2 samice.
Za 80 dní to byly opravdu krásné kompaktní palice. Předtím, než to začlo kvést, jsem udělal 6 řízků.....Teď jsou venku. Každá kytka má v průměru 1 až 1,5 m na šířku a 1,2 až 1,7 m na výšku a podle všech předpokladů by na každé téhle kouli mohlo být něco kolem 400 až 500 g. Vypadá to fakt nehorázně!!!!!
Podotýkám, že je začátek července a ještě to roste. Venku tahle odrůda vypadá opravdu fantasticky. Můžu jen doporučit....Bohužel asi u K.C. Brains pokulhává klíčivost. Kámoš dostal bonusem Northern Light Special a nevyklíčilo nic. Toť vše ode mě.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma