Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 
Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí - Klikni zde pro originální téma
Přesně tohle znám, jak něco mám tak vždycky se najde kotel lidí co by si dali taky, a když jednou za uherák nemám nic tak nikdo nikde, jinak s kámošema problém nemám :)), ze základky sem šel s jedním kámošem na gympl a tam to rozjíždíme furt, poslední sklizeň padla za 7 dní, ve dvou ale i více se to líp táhne , pokud to sou fakt kámoši a znáte se sníma déle.. ale co s těma druhejma... to nevím
SmallDudeZombie
kamošum dam dyz mam, a na ostatni seru ...
chuck53
Hehe.

Nedávno jsem seděl na zahrádce pře místní hospodou a bavil se s kámošem ze základky. V dáli sem zahlédl plíživý krok (představte si vlezlého drzého člověka který dělá dlouhé táhlé pohyby) jak se blíží k nám. Oznámil sem stolu ať si schovají přenosky a stopy zla, protože se mi zdálo, že je to jeden místní urychlovač částic. Nenápadně sem to schoval a už byl u stolu se svou klasickou otázkou místo pozdravu: "Nemáš něco na prda??!!" .
Řekl sem že nemám a on se zakletím šel dovnitř obrat někoho jiného.
Ke konci večera se objevil zmrzlinář a já sem si vzal jednoho kouska přímo před urychlovačem. Okamžitě byl u mě a říká "Tak už máš, nabíjej!". Řekl sem že jdu spát a už nechci hulit :)
V sekundě se na mě sesypala sprška nadávek ve smyslu :"Ty jsi pěkný hajzl, člověk tě celý rok živí a ty se mu takhle odvďečíš !"..

Bylo to nepříjemné, protože kolem byla velká skupina bab a všechny na mě čuměly jak na hitlera.

Aspoň sem se dobře zasmál, protože mě zhulil tak 5x za poslední rok což se nedá srovnat z jeho stovkama žebrání. To že takový člověk tahá až mu lezou oči z důlku snad ani nemusím zmiňovat :D

Už sem ho potkal. Teď už dělá že mě nevidí. Luxusní stav O:-)
citace:
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
kamošum dam dyz mam, a na ostatni seru ...

Hmm tohle funguje do té doby než si člověk uvědomí že je to jenom jednostranná cesta a kámoši spolíhají že právě Já budu ten co donese ochutnat a vzorek a vůbec pak nastupuje ten pocit že kamarádi už jen čekají co bude.
Pak zjistíte že od nich vidíte jen na brčko ale sami rozdáte zavařovačky.
Vzniká nová odnož - kamarádící se socky.
travodlak
přesně tak...řikam jim sklizňový kámoši...ukážou se vždycky po sklizni...nejlépe v 11 večer a začnou pískat pod oknem...2 roky za sebou sem jim na jaře nabízel klony zdarma(aby mi zas ty kurvy nehledaly pole)...řekli: "já na to nebudu mít čas"a pak je vidíš den co den od rána do večera zevlit v parku a somrovat cíga...hulení od každýho kdo projde a ještě řikat něco o kurvách když jim nic nedáš...na takovýhle "kamarády" už z vysoka seru...a už se tu dlouho nikdo z nich neukázal

cheche...je to asi tejden zpátky...někoho sem vezl autem na nějakou akci...přijedem tam...no tyvole kolem auta najednou kruh asi 10 lidí...nikdo nic neřiká a všichni na mě čumí...bylo hned jasný o co de...řikám: "nic nemám...jedu na otočku"na to mi řekli jestli bych nezajel že se složej aspoň na benzín..a jak to dopadlo?po hulení se jen zaprášilo...kurvy nedaly ani potáhnout... ty vole a to blbý kilo na benzín sem taky do dneška nedostal...že prej nejsou prachy...ale řikaj ti to až když je dohuleno a na chlast lístku přibejvá jedna čárka za druhou(na to přece peníze bejt musej...jinak bude nuda) a to nealko pivo sem si nakonec taky musel objednat a zaplatit sám...

srát na tyhle socky...to fakt nemá s kamarádama nic společnýho...když neni co hulit tak sem první na seznamu...a když něco potřebuješ?to ti nikdo nezvedne ani telefon...

jo ještě jedna historka z předloňska...už někdy v červenci(období těžkého růstu a hnojení) mi někdo sklidil jedno pole....svoje kytky sem pak viděl pohozený u hospody...nakonec se profláklo kdo to byl...žádná trestná výprava se nekonala...ale co se nestalo...cca za měsíc přišel jeden z tý bandy až ke mě domu a ještě se mě drze ptá jestli něco nemám...civole...si nedovedete představit ten vztek co do mě vjel :)
Fugazz
Celkem koukám co tu píšete :O Já nevím, možná mám jenom štěstí na lidi, ale s kámošema jsme to nikdy moc neřešili spíš to probíhalo systémem: Já dám brko, ty zaplatíš benál,on koupí žravku a na druhém výletu výpalovém se to obrátilo... Ale taky mně moc krát snědí spoluobčané somrovali o cigára :)))
SMART
Fugazz: nic ve zlym ale asi málo hulíš x) když se pohybuješ v kruhu lidí cuo hulej, nějaký z nich sou "socky" a nějaký ti normální kamarádi tak se mi zdá že se i ztěch pohodovejch lidí časem stanou zmrdi který na špeka maji, ale radši řeknou že nic a chtěj zhulit..s takovýhlema lidma je to těžký, když to jsou sobci(nejspíš to z nich dělá to hulení, já jsem nikdy takovej problém neměl..s takovejhlema lidma vyjebat..a že jich sou kolem nás mraky x)
Koloušek
Smart: Nic ve zlym ale asi moc hulíš:-) Taky jsem neměl nikdy problémy se sockama. Hulim jen s kámošema, který znám a se sockama se seznamovat nemusim, a podle historek co tu čtu jsem za to rád...
Nevím, ze socky podle mýho nic dobrýho nekouká, maximálně že tě někdy napráská když zjistí že pěstíš a nedáš mu na brk, takže tak..:-)
travodlak
to se zas musim zastat "našich" socek...ty na benga v životě s ničim nepudou :teef:

ale jebat na ně...to je jedinej prostředek...a ty co s nima nemaj zkušenosti tak si je nenechte přisát...
Mam jednoho známýho, sice ho vidim tak jednou nebo dvakrát do měsíce, ale pokaždý mě strašně vytočí! Prostě vždycky sockuje zelený. Ale ne že by narovinu řekl, že nemá moc prostředků, jestli bych ho nezhulil. Vždycky slibuje, slibuje, přísahá a dušuje se, že mi vrátí do posledního miligramu. Samozřejmě, že sem od něj za ty dva roky dosud neviděl ani paličku, ba ani cígo. Ale on prostě vždycky příde a dělá, jakoby se nic nedělo. Vymejšlí si pohádky o tom, jak mu zejtra týpek přiveze 100g atp. :D Nakonec sme ho s kámošema začli brát s nadhledem, vždycky obětujeme nějáký to mávro a vždycky z něj máme prdel. Už si u nás vysloužil přezdívku Pohádkář. :)
Takový lidi vždycky byli, jsou a budou. -a ne jen, co se týče trávy... :leaf:
miravlak
jojo...socky byly,sou a budou pořád :teef: to potká asi každého taková "přísavka" :D
Connoisseur
Máme u nás maníka, který v životě nic nevypěstoval a už léta se přiživuje po kamarádech. A jak už to bývá, vysloužil si tím přezdívku, kterou nepovažuji za příliš přátelskou... a to... Sviluška... té se taky jen tak nezbavíš.

Když mě sere, tak říkám: Drž hubu zmrde, nebo vytáhnu Svilustop. :)
Stoned_r41d3r
Moje drahá nosí na to téma domů fajn historky když ji pustím ven s kamarádkama, zvlášt teď, co má leckdo na dně sklenic.

'' Čau kočky, nepotřebujete to ubalit? Že bych si pak s váma pohulil. ''
'' Ne, díky, dobrý. ''
'' Ale já jsem fakt dobrej balič. ''
'' Ok. Tak se sbal a táhni zpátky.''

'' Co kdybych tě pozval na panáka ? ''
'' Ne, díky, piju víno a jsem zadaná. ''
'' No.. A co kdybych ti koupil panáka a tys mi dala něco do skla? ''
'' To bych dostala kartáč, ne že si nechám kupovat panáky, ale že živím socky. ''
BRAGA60
Neviem či možem reagovať :D ale presne táto modelová situacia ktorú tu opísal Ramon sa stala aj mne.
Keď niečo mám tak sa všetci nahrnou, keď nemám nič tak ma všetci oserou :D ale už som spravil tlstú čiaru a s takími ludmi som skončil, nemá to zmysel.
NoStress
a proto je nejlepsi hulit bonga.. ale i tak znam par lidi co reknou ja si dam jenom kotlik a pak cpe a cpe a cpe - ma 2x vetsi kotel nez ja a brutus precpanej :) stejne tak je nahovno kdyz se slozi vic lidi a pak jak to jde dokola tak vsichni si davaj normalni kotle a jeden clovicek si to precpava no a proste pak uz nevyjde kolo treba na posledniho coz je pekne nahovno. je to zajimavy ve vic lidech si dam za 50 dva kotle, obcas jeden normal druhej slabsi a sam si dam dva dobry a jeste mi zbyde poprasek :D ale to taky zalezi na modelu
NoStress
citace:
Původní příspěvek od Víťa
Mam jednoho známýho, sice ho vidim tak jednou nebo dvakrát do měsíce, ale pokaždý mě strašně vytočí! Prostě vždycky sockuje zelený. Ale ne že by narovinu řekl, že nemá moc prostředků, jestli bych ho nezhulil. Vždycky slibuje, slibuje, přísahá a dušuje se, že mi vrátí do posledního miligramu. Samozřejmě, že sem od něj za ty dva roky dosud neviděl ani paličku, ba ani cígo. Ale on prostě vždycky příde a dělá, jakoby se nic nedělo. Vymejšlí si pohádky o tom, jak mu zejtra týpek přiveze 100g atp. :D Nakonec sme ho s kámošema začli brát s nadhledem, vždycky obětujeme nějáký to mávro a vždycky z něj máme prdel. Už si u nás vysloužil přezdívku Pohádkář. :)
Takový lidi vždycky byli, jsou a budou. -a ne jen, co se týče trávy... :leaf:

pohadkare taky zname :D :D nejlepsi je kdyz vidite ze zacne mluvit pravdu zasekne se protoze si vzpomene ze predtim lhal (u cehoz jsem byl samo taky) a nejak to zamluvi :D :D
High
Můj zážitek z pondělí 23.9
Bylo nic moc počasí,foukal vítr,na mikinu skoro až zima a já sem si balil zbyteček scuffu(tak:0,15g) do tragického papírku.Sotva sem to přehnul a otrhnul tak se zdálky valil jeden povědomý darmohul.Přišel zrovna když sem rozpaloval.Na co si myslíte že se mě zeptal.Můůůžuuu prdííííka..prosím a jako kurvička poprosil.....Já se jenom začal tlemit a protože sem byl ve špatný náladě tak jsem jen řekl........Hele je to moc fajn mít co hulit...vážně...Byl bych nasranej nemít co do pejpru.
Co myslíte.Jen řek že si to mam sežrat a odešel.
Highskór
High: brej útěr, to já vždycky vyměknu

Jenom jednou jsem se zařek že ne...

Bylo to asi před 4mi měsíci, pomalu končila škola a končili jsme s kámošem kolikrát po pár hodinách.To jsem měl zrovna homemade plastik, a tak jsme si sedli na odlehlé vlakové zastávce a dali si pohodovou párprdovou skleničku. Bylo celkem hezky tak jsme se pomalu loudali a kecali, procházeli jsme okolo kovošrotu ( jak příhodné ) ...
Kde postávali nějací rómové, ženská a kluk , projdem okolo nich v pohodě a najednou volá 3. cikán kterej se vrací s prachama ať mu něco prodám, naféra to tam vytruboval na celou ulici. Nechtěl jsem se ani zastavovat, šel jsem dál , ale on furt volal a došel mě. Asi 10 minut jsem mu vysvětloval že mu nic neprodám a že nic nemám, mezitím si všiml že jsem zhulenej :D to nebylo tak těžký. A o to víc dorážel, že prej semnou půjde domů a mával mi 5tikilem před očima.Za dalších asi 5 minut nehorázně stupidně dementního ukecávání ( někteří asi znáte, jsou to mistři keců a plků ) jsem se prostě otočil a šel dál, v tu chvíli jsem si vyslechl pár nadávek, ale byl jsem rád že už jsem pryč. Byl to celkem hard, cestou domů jsem se furt otáčel jestli mě nesleduje, fakt bych nestál o to aby někdo :mutant: takovej věděl kde bydlím.

Nakonec to všechno dobře dopadlo, domů jsem si donesl svojí čokoládu, a utrpěl jsem jenom psychickou újmu z jeho vymejváků a přesvědčováků. Ale to spravila další sklenka :)
Když jsem tohle téma zakládal, fakt jsem nečekal, že se udrží 9 let. Hezký, moc pěkný.
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Když jsem tohle téma zakládal, fakt jsem nečekal, že se udrží 9 let. Hezký, moc pěkný.

myslels, že časem socky nebudou? :teef:
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA

myslels, že časem socky nebudou? :teef:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/do...-o-druhe-misto/

lel
pflusik: Běž někam s politikou...

hy3na: To jsem říct nechtěl. Spíš to bylo takovýn pozastavení nad tím, že už je to fakt dlouho...
Jurgiano
Dnes sa mi akurát stala nepriemná vec. Idem si pekne z práce ku kamošovi pre polku 100večky na ktorú sme sa zložily a bol pre ňu v prahe . (Oplatí sa to viac než kupovať 0.8 po 10 €) Cestou som stretol bývaleho spolužiak Michala po roku a tak som sa sním pustil do reči, ubali som, okoštovali sme a išli sme na bus. Do busu nastúpili neskôr aj jeho traja kamoši. Dvaja cigáni, jeden biely ale aj ten vyzeral jak posledný feťák. No proste už na pohľad úplný stokári. Na konečnej som vystúpil a išiel smerom domov. Všimol som si že hentý traja idú zamnou už som vedel že bude konflikt. Asi po 200 metroch namňa jeden zakričal nech zastanem no a kedže mám viac odvahy ako rozumu tak som aj zastal predsa sa nebudem báť 40 kilových sociek. Začali že či im nepredám weed. Hneď som povedal že nie nemám nič čo nechceli pochopiť. Asi 5 minút sme sa tam rozprávali na obed a ulici plnej ľudí či mám a že sa nemám báť že nech im predám a furt dookola to isté. Už ma to prestávalo bavit keď zrazu vyslovil že nemám ojebávať a byť drzý tak som sa v tom momente otočil a išiel svojou cestou. Ešte niečo kričali ale to ma netrápilo. Vedel som že mám useba 50g a musím čo najrýchlejšie prísť domov a nabiť si dve tučné.

Hneď nato primne zastalo auto vňom týpek v civile, dal dole okienko a zavolal ma. Prídem k nemu a ten namňa vytasí odznak s koženým preukazom kriminálna polícia. Hneď ma zalial pot už som vedel že som pi.. ganja v batohu, nahúleny na bomby už som len myslel nato koľko rokov dostanem skrz troch smradlavých, dotrhaných feťákov. Už som chcel začať utekať keď zrazu typco spustil že či ma nezbily či sa mi nevyhrážali a čo chceli odomňa. Úf odlahlo mi ako v živote nie :) V rýchlosti ma napadlo že chceli odomňa cigaretu, neskôr pýtali drobné a ták... Chlap odišiel a bolo po všetkom.

No čo tým chcem povedať. Že takéto socky nie že len otravujú ale ešte vám aj prúser vyrobia. Keby to boli normálny chalani, normálne vyzerali a normálne sa správali tak im aj dám aj za free, nech si si dajú do tých sprostých hláv však ja doprajem aj iným. Ale toto bolo vážne moc ten odznak keď som videl skoro ma jeb.. skrz ko.. vyjeba...
No už som doma nabil som si dve bongá a už sa len smejem a píšem tieto riadky :D
High
Čau.Doufam že nebude vadit když toto téma oživím dalším druhem socek.
Jednu dobu jsem se furt tahal z tokovým mamlasem a furt sem ho jen zhuloval i za těžce koupenou travu 200kč/g...dohromady jsem spolu zhulili snad kilo!!!!!byl s ním dobrej pokec,fakt v pohodě.Pak jsme se pohádali a tak 3 měsíce neprohodily jediný slovo.
Nedávno jsem ho opět potkal a on za mnou doslova doběhl s tím jestli nechci jít pokalit.řekl jsem že nemám love on že to nevadí že má dost peněz atd.tak mě pozval na flašku a několik brk...
Ovšem tím jsem si těžce zavařil.Tedka vždy když ho potkám tak musím lhát že nic nemám atd. pač on sockuje zcela nelidským způsobem.normálně kdykoliv mě vidí jak z někým i třeba jemu neznámím hulím tak přilítne a začne mi nadávat do židů a zmrdů a jak si to můžu dovolit když on za jeden večer se mnou utratil litr a já ho nemůžu ani zhulit.
A takhle to dělá z každým.vždycky někoho pozve na brko a pak se tím pojistí že ho ten dotyčný taky musí pozvat jinak je to pro něj kurva,zmrd,socka,debil atd.fakt blázen.Ani si neuvědumuje že já sem ho zhuloval přes 2 roky.Je to tokovej náš Vzpomínač.

Divoženka
Jo...
jsem dneska zas měla asi zatmění, po delší době, nebo asi nějaká potřeba.
Jedu takhle z práce a vzala jsem stopaře..takovej klučina s krosnou, no skoro brečel...
Nemůžu z toho, jestli jsem měla zatmění nebo vo kolika, ale nepřestávám být v údivu, jak lidi umí bý zlí a vynalézaví, ulhaní a vůbec jim to není blbý.
Přesně kvůli takovejm šmejdům potom na to doplatí ti, co tu pomoc opravdu potřebují.
Nedokážu, prostě tohle nedokážu zkousnout. Jsem vedle jak ta jedle
jufik
Nic proti nikomu, ale takové lidi si kolem sebe nenechávám, resp. jsou kolem, ale ne blízko. Bych je musel praštit, to už je mi milejší dát cizímu, slušnému bezdomovci nějaký peníz, než "známému sockovi" na sklo. Samozřejmě je rozdíl, mezi sockou a kamarádem, který prostě nemá peníze, či možnosti, ale kompenzuje to tím, že je kamarád (co si budem vykládat, je málo lidí, kteří dělají pro druhé více, než oni pro něho, nebo jsou takoví do doby než poznají spousty lidí vámi zmiňované socky) . Prostě svině vždy fuck off !

Divoženko : sic nevím co a jak, ale také mě lidi nepřestanou udivovat ...
Mr.Sordo
To Divoženka :
To máš odvahu brát stopaře,neřeknu stopařku,ale nějakěho hejska.
No i když,ty už asi stopaře brát nebudeš,že?
Jestli se nemýlim!lol
Jurgiano
A mám tu další príbeh. Včera som si na fleka nosil hlinu za rok mi tam vystavali panelovku kvôli strojom čo stavali dialnicu a tak som to tento rok zvážal na biku. Ako úplny debi.. som si tie 75 litrové vrecia dával do menších a do rupsaka aby nikto nevidel. Samozrejme som si všimol že zamnou na biku chodí môj sused ktorý ma sleduje. Naštastie som si to všimol tak som si dal pozor aby som ho nedoniesol na flek ono musíte zosadnúť z bicykla nehať ho niekde schovaný a prejsť aj tak pešo. Napokon prešiel okolo mňa 3x keď mi oznámil že volá policajtov že vynášam bordel (šrikdle zo strechy). No iné nervy som mal najprv slušne som mu vysvetlil že vysypávam len hlinu no nedalo sa nechápal :) Nešlo mu do hlavy načo by som vynášal tak ďaleko hlinu :)
Dávajte si pozor. Sniperi starý striehnu všade....
nice bloom
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
A mám tu další príbeh. Včera som si na fleka nosil hlinu za rok mi tam vystavali panelovku kvôli strojom čo stavali dialnicu a tak som to tento rok zvážal na biku. Ako úplny debi.. som si tie 75 litrové vrecia dával do menších a do rupsaka aby nikto nevidel. Samozrejme som si všimol že zamnou na biku chodí môj sused ktorý ma sleduje. Naštastie som si to všimol tak som si dal pozor aby som ho nedoniesol na flek ono musíte zosadnúť z bicykla nehať ho niekde schovaný a prejsť aj tak pešo. Napokon prešiel okolo mňa 3x keď mi oznámil že volá policajtov že vynášam bordel (šrikdle zo strechy). No iné nervy som mal najprv slušne som mu vysvetlil že vysypávam len hlinu no nedalo sa nechápal :) Nešlo mu do hlavy načo by som vynášal tak ďaleko hlinu :)

Jj pobavilo mám obdobný starosti a patálie u rodičů na vesnici :-D:-D
Sniperi starý striehnu všade.... Si z...bal more se budu kosit celé dopoledne :-D:-D:-D. Musíš striehnuť aj ty ako sniper :-D peace.
Alpinestars
kurva ja bych ho tak mrdnul az by se zesral dedek, ja bych se s nim nesral, tyvole uz tet me to sere
chuck53
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano

Taky sem potkal takhle známé s krosnou na zádech v lese ! Když se ptali co to nesu tak sem řekl že vodu kterou na konci tůry vyleju a zpět půjdu na lehko. Každý rád uvěří že jsi zapálený turista co trénuje formu :) To že neseš 20L vody na kytky nemusí nikdo vědět :D
MocnyOkurek
Toz nasad na dedka hruby tempo a mas hnedka klid. Staci ject 25+ to uz vetsinou starsi nedavaj. Pokud nema elektrobike:)
RoyalHarvest
Máme věčné boje se sousedama, co bydlí pod námi. Lidé, kteří stavěli bytovku svépomocí nikdy nepochopí, že existuje něco jako SVJ (sdružení vlastníků jednotek) a tím není jejich celý dům. Válčíme s nimi od chvíle, co jsme se nastěhovali a to na mladší lidi jsme velmi klidní (žádná hlasitá hudba či noční tahy). Nejprve prý od nás slyšeli kukačky (na co by si sakra mladí lidé dávali do moderně zařízeného bytu kukačky? :D ), následovala hádka za přehozenou deku přes vánoční světýlka na našem balkoně (paní brutálně řvala, že shoří celý dům) přes nečekanou návštěvu v našem bytě skrz vysávání v osm večer (zapomněli jsme klíče ve dveřích zvenku a sousedka si vlezla až do obýváku před naši televizi) po stížnosti na ozvěny z klece osmáků (které jsem kvůli nim dal pryč), pak také výhružky udáním na město (že náš pes chrápe, atd.) Zkrátka není nad dobré sousedské vztahy :D Ale v jedno jsou tihle aktivní důchodci skvělí - člověk nemusí mít strach, že by se někdo nepozorovaně dostal do domu, ti jsou v oknech pořád:)
Maxeaux
@Royal - skus rozniest famu ze vlastnis strelnu zbran. Kazdy ti da pokoj, ver mi :)
Pixxel
No aby se pak nedivil, když ho příjde navštívit zásahovka:D. Tenhle typ omezenců si dokáži vymyslet cokoliv aby člověka potopili. Roznese sice o sobě, že má zbraň ale tupec si to přebere po svojem a bude si stěžovat na policii. Přeci nebudou bydlet pod někým, kdo má zbraň! Na policii si pro jistotu vyhledají v rejstříku, že daný člověk zbraň opravdu nevlastní no a pak je logické co bude následovat.
Spíš bych je prostě ignoroval a to je bude srát nejvíc. Jak si k Vám příjdou stěžovat na nějakou koninu, na kterou máte právo podle nějakých pravidel dané jednotky tak prostě otevřít, slušně pozdravit, vyslechnout , říci nashledanou a zavřít. Prostě se sněma nevybavovat a dělat si to, na co máte právo. Když bydlíte nad něma tak bych toho využil a začal chodit po bytě tak, že budu našlapovat na paty a tím trochu rozumně dusat. To jim bude lézt na mozek tak, že se zblázní a nebudou proti tomu nic moc udělat. Nebo pouštět hudbu do 10hodin je v normě, takže poslouchat hudbu přesně do deseti a pak ji hned vypnout, atdatd. Chce to vymyslet něco chytrého, čím jím znepříjemnit život. Až dají pokoj, tak dáte pokoj jim. A hlavně je neustále hezky zdravit (i když oni nezdraví) a dělat že je vše v pořádku:)
RoyalHarvest
Maxeaux - No, zbraň nepotřebuji a i kdybych měl, nepřijde mi to jako vhodná alternativa. Mám sice obrovskýho bojovýho psa, ale ten je tak bojovnej, že by jim ještě uvařil kafe :D Řešíme to prostě ignorací:)

Pixxel - Nene, sice jsem už párkrát vytekl a neudržel klidný a tichý hlas, ale nechci se stavět do role stejný svině jako jsou oni, abych jim znepříjemňoval život:)
FrantaOkurka
tak , to zna snad každej, vždycky někdo přide s tim jestli "si spolu nedáme", nebo "nemaš něco?" jednou mě to fakt dostalo pač si proto přišli už po druhy za den , řekl sem jim at počkaj že mam na pokoji už ubaleny at přidou za hodinku. Ubalil sem jim tak lečebny co mam na spani, to by uspalo i koně, přihodil sme do toho par slupek z muchomurky červeny a ubalil to jak nejpečlivěji sem uměl.

Kluci si přišli pro brko, ja jim ho dal řekl že si nedam kvuli učeni a civěl z okna až s tim začnou. Chudaci sice nemohli spat ale ani se pořadně hejbat, měli hlad ale bylo jim na bliti, když ulehli tak zjistili že se jim spat nechce a když někde chodili tak byli zas strašně mrtví , vidění rozostřený, druhej den měli strašněj bolehlav, jeden nešel dva dny do školy pač chrápal a nikdo ho nemohl probudit :D (sme ho profackovali on se zvednul oblíknul se vzal věci a zas lehl do postele).
Když sem jim to řekl tak to vypadalo že mě zabijou ale učel to splnilo zatim ke mě pro další nebyli :D
scars22
Ahoj všem,
jak by ste reagovali v mém případě?
Jedu pár let indoor, 1x1m , cca 1x za rok.Dělám si to jen pro sebe,baví mě to, mám invalidní důchod,onkologické potíže, a další sračky k tomu, tak mi to po chemoškách hooodně pomáhá.
Jeden "kámoš" se rád stavoval (někdy mě trochu štvalo jak často) na košta, a ted po mě chce abych mu udělal pár kytek jinak se něco stane. Tak já do toho rvu love , chodím do jednoduchý práce s ohledem na mý zdraví. A ten člověk mi přitom kdysi pomáhal když sem nemohl chodit, a teď mi takto vyhrožuje po roce co jsme se neviděli (byl sem dlouho ve špitále a nic nejel...). Volal mi nejprve v dobré víře , jak se mám,že by se zase stavil, esi něco nemám na prda, tak zjistil, že sem nejel a nic teď nemám a že mám před sklizní. Cítil se dotčený , už mi nebere telefon a nereaguje na sms, můžu čekat že mě napráší?
Já si to leta buduju , stalo mě to fůru času a poctivě vydělaných peněz,zpracovávám to pro svý zdraví a teď mám o to přijít?
Jak by jste se stavěli k tomuto problému?
Pixxel
Jednoduché.
Takového člověka ihned vymazat ze svého života. Dělat jako by neexistoval. Vše sušené co máš doma odklidit na bezpečné místo ke známým a vždy mít doma jenom to co je třeba na léčbu. Skříň a kytičky bych teď normálně doma nechal a dojel bych to kolo, usušil a pak uklidil na bezpečné místo ke známým. Tak stejně i světla a drahou techniku. Vůbec bych to neřešil. Pokud by k tobě policajti přišli, tak se v klidu můžeš odkázat na svůj zdravotní stav. Soud k tomu také bude jistě přihlížet. Dílovat nedíluješ, máš to pouze pro svou osobní potřebu a zdravotní stav.
AlbertWesker
Mal som jednoho ktory bol od sameho zaciatku velmi dobry clovek mozno obcas viac hulil ale bolo to okej, v tej dobe som este vobec nepestoval a len kupoval, ked som ja nekupil tak kupil on alebo potom skladacka a bolo to super nakoniec sa mi prvy krat podarilo vypestovat skoro 700g jack herera ktory bol proste uplne super bonga brka padali kade tade a len pekne zazitky boli ale po konci roku som si uvedomil ze robit stale to iste dookola mi nepripada normalne a zabijal som svoj cas, nakoniec som sa trochu skrotil ale on uplne naopak pracoval a svoje vyplaty cca 20tisic czk a viac vyhadzoval vsetko len vsetko na weed aby mal co hulit, to ma uz sralo totalne lebo jeho priorita v zivote sa stala len sa nahulit a ked nebolo co tak isiel domov lebo ho to nebavilo triezveho byt vonku alebo tak, ja som mu navrhol nech si spolu nieco vypestujeme , vtedy som mal nieco okolo 1000czk a vela seeds a on nechcel prispiet ani kc lebo povedal doslovne citujem " preco si nejdem radsej kupit hulenie" on v tom nevidel nic len z ruky do huby a nemal nikdy dost a ochota nula bodov, dokonca som mu dal jednu kytku northen light krizeny s ww a povedal som mu nech si to ususi ze s toho bude mat taky 25 tvrdych kamenov ktory pochovali po 1 bongu do zeme :D ale co on urobil?! On si to vysusil v aute na kureni a zostalu mu len par hnusnych susnov, a po 2dnoch ked mu to doslo bol zas umna ci nemam trosku, dokonca som zistil ze ich par aj ukradol z miest co som pestoval, takze som sa s nim rozlucil a prerusil kontakt i ked byval nedaleko odomna ale nakoniec to pochopil , takze trava pre neho bola na zaciatku ako sen ako premna :) zazitky super ale potom to slo s kopca prenho a teraz som sa dozvedel ze si ide pernik no mnam :) nech sa mu dari chlapcovi

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma