Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 
Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí - Klikni zde pro originální téma
byvalej clen
koles: jasny mas recht, ale ja uz grower nepokladam za bezpecny misto, kde bych se moh "chlubit" svyma vypestkama.... Proto mame server, o kterym nikdo nevi a nikdo se tam nedostane... tam je bezpecno....
big_pietro
citace:
Původní příspěvek od byvalej clen
Proto mame server, o kterym nikdo nevi a nikdo se tam nedostane... tam je bezpecno....

když o něm ale nidkdo neví a ani se tam nikdo nedostane to se stim moc nepochlubíš ne ?? :rejp: :)
Killer_Queen
big_pietro:

Prave ze je tam uzavrena komunita,ne?Proste lidi ktery se nejakej ten patek znaj a maj asi i podobny,ne-li stejny nazory ohledne marihuany :) Vzdyt spousta dobrejch lidi a jeste lepsich pestitelu odsud odeslo...Proste k tomu meli svy duvody(ktery se tady nekolikrat probirali). Asi tusim o ktery lidi tam jde :D a myslim,ze jich je dost na to,aby meli kvalitni server a delili se mezi sebou o uzitecny info a tak :afro:
A myslim,ze pri pestovani nejde moc o to se pochlubit,ne? Jde o radost a pripadnym fotoserialem muzes dat ostatnim priklad,jak na tu či onu odrudu atd.

P.S. Spousta z clenu,kteri odsud odesli mi v zacatcich dost pomohli,za coz jsem jim vdecnej....a nejak je neodsuzuju za to,ze odsud odesli a smazly svoje thready
byvalej clen
Killer: presne tak.... nepotrebujem se chlubit svyma vypestkama cizim lidem...ale clovek rad ukaze neco, co vypestil svym kamaradum.... prakticky vsichni, co jsou tam byli kdysi tady na groweru.... Je to opravdu uzavrena komunita... 99,9 % z nas se tam zna osobne...a to je hodne dulezity...
big_pietro
killer :

nejsem debil .. voe .. :) ... byl to spíš jenom takovej :rejp: ( rejp ) nic víc nic mín.

Taky nemam potřebu chlubit co jsem vypěstoval a taky se nechlubim a nikdy se chlubit nebudu, teda aspon ne tady že :D
Dela_Negro
to bejvalej clen:ja je znal byli to mi spoluzaci a nesli se zeptat jestli mam palicku ,ale normalne bez kecu prisedli a ja na prednich sedadlech balil blunta s ramonem.co jsem mel delat vystoupit na parkovisti a tahat je z auta???:) to ne proste jsme si to podavali mi dva a kdyz se zeptali jestli si teda muzou pokourit asi po 15 minutach rek sem ze uz toho tam moc neni a ze je to valstne spek pro ,dva´ rad zkourim slusny lidi co se normalne zeptaj a kdyz vidi ze nas neni mrte.jenze sou takovy lidi ze bidi partu 7 lidi a kolujou dva speky a on se prijde zeptat jestliá mu dame taky,jo dal bych mu kdyby k nam nelez imrvere kdyz odpalkuju negra.takovyhle lidi me dostavaj do varu.
mas pravdu ze ted huli plno malych deti ktery si mysli ze jsou tim vic in a dospelejsi ,ale stejny je to i s alkacem.Jednou sedim takhle s kamosem u nas v parku a pokurujem.slysime hroznej rev no tak se dem podivat a kousek od nas sedeli maly deti rozbaleny krabicaky s vinem flaska vodky.mozna ze si dali i jointa.no tak si dem sednou palime druhyho kecame a najednou prilitne nejaka holka ze jejich kamosovi neco je.spal a nechtel se probudit,jasne priotravenej.nastesti byli nedaleko nemocnice.jo s tim by se melo neco delat.jinak mladym tvrdakum neprodavam ani nedavam pokourit dokud ti neni osumnact ja bych to vodsral za nej.s takovyhlema lidma se vubec nebavi otacim a jdu pryc.
Dela_Negro
to bejvavej:kamo rek bych ze uz ses moc zaujatej....90% hulici sou curaci???
Killer Queen: s tou komercializací nic nenaděláš, to je normální. A pokud to povede k legalizaci, tak je to dobře, alespoň nebudeme mít problémy. A nikdo nás potom nebude nutit, abysme se tý komercializace nějak zůčastňovali
Killer_Queen
Ramon_Dexter: Ja myslim,ze to k legalizaci nepovede.Aspon v dohledny dobe ne!Rozhodne bych nerekl,ze jsem pesimista,spis realista :) Komercializace marihuany vede spis k tomu,ze se o ni cim dal tim vic mluvi a dozvidaji se o ni i deti :( (viz.reportaze jak kluci z 8.tridy prodavali "travu" spoluzakum).A pak kazdej vidi jen ty negativa a kdyz protidrogova jednotka zatkne frajera se 4 kytkama ve skrini,tak je vychvalovana,jak zadrzela velice nebezpecneho dealera! :(
A jelikoz patrime mezi nove cleny EU,tak na nas kazdej kouka a hleda chyby.Tudiz k legalizaci dojit nemuze!
Kdyby nehulily deti,tak to kazdej necha byt a jsme v klidu! :afro:
Jenze spousta mladejch vidi na trickach list ganji nebo palici,slysi o tom v televizi atd...A proste zakazane ovoce nejlip chutna! :D -to uz vedeli i Adam a Eva:) Proste tyhle lidi nehulej kvuli tomu,ze jim marihuana neco dava a zajimaji se o ni,huli proste "protoze jsou husty ze hulej travu"...
Ale zase v legalizaci vidim dost positiv-poulicni dealeri skoncej,stat bude mit z prodeje dost penez na danich a jelikoz to nebude nic zakazanyho,nebudu lidi lakat ten pocit ze delaj neco co se nema....
CutKiller_Nutta
Poulicni dealeri skoncej, ale stat tak moc brutalne zvedne ceny konopnych produktu ze stejne nikdo nebude chodit do shopu kupovat. A platit nejaky dane z konopi je taky mimo myslenku..
Jedinou vyhodu v legalizaci vidim v tom, ze budu moc legal pestovat a legal hulit. Zdroje asi moc lidi menit nebude. Jedna se hlavne o cenu a az tady budou ceny jako v holandsku (15 euro = 1g) tak si politici budou stezovat ze nevydelavaj a jahvi kcemu to povede... Kdyz si davas bacha nepotrebujes legalizaci. Jah
cityman
i kdyz si davas pozor zijes ve stabilni nejistote, ze muzes byt peskovan za uzivani i pesteni. legalizace nam od tohodle ulevi, coz povazuji za zasadni zlom.
CutKiller_Nutta
Ja osobne zatim zadny problemy nemel. Asi mam stesti na hodny policajty :)
BRAINDEAD
ale ja si do pici nechci porad davat bacha kvuli ignoranci vetsinovy spolecnosti-Ja chci DEKRIMINALIZACI pestovani pro osobni potrebu!:)
birdik
husty forum , taky mam kamose ve skole co chodi se mnou do tridy ale to je strasna vetra tak uplne priserna ale von je zase v pohode protoze on taky pestujes takze on ma huleni dicky kazdou nedeli si priveze z chaty par gramu a hulim a pak mu to dojde a zacne se vtirat ke mne ja mu to neberu dicky ho pozvu je to kamos a navic on me taky zhuluje tak ja s nim taky dam brcko a pohoda vischni peace!!!!
saphari
Jo je to pravda,takovýhle upíři sou fakt bohužel všude a vždycky.Vždycky mě srali,ale teď praktikuju novou techniku,vyberu 1-2 lidi a dem někam stranou,kde žádní upíři nejsou a tam se zhulime.Zvlášť když je málo brka.Jít s 2 pálkama do party 8 lidí,jak to většinou znám je blbost,ale ve 2 se krásně zhulíme aje to pohoda,žádní upíři.Peace
X_eXc_X
Ty jo, ja ted taky uz ctvrt roku nic nemam a dalsi ctvrt rok nic mit nebudu :( Ale zase kamosovi jsem dva roky daval, protoze nemel kde pestit a ja jo, tak snad to vydrzi kdyz je to ted chvili naopak. A abych si uklidnil svedomi, tak dovezu bednu plnou jidla :)

Uz zase roste! :)
snakeeater
kdyz to tak vezmu, tak jsem taky prisravac, protoze somruju brko, ale zase je pravda, ze kdyz mam, tak vzdycky dam!!!
Aidampower
Prisravac je cas od casu kazdej- nebo aspon skorokazdej.Priznejme si to sem tam proste u sebe nic nemame(at uz kvuli pameti,sklizecum nebo uplne necemu jinymu) a kdyz mate ty spravny kamarady tak jim to snad ani nevadi kdyz vi v jake ste situaci.A v hulicskem kodexu by snad taky melo bejt -nevošmelíš.Když už se mě někdo zeptá jestli náhodou nemám na prdíka a já mám u sebeplnou krabičku hulení tak mu nebudu tvrdit že nemám nic abych potom vycházel ven s obršpekem.To by byla trošku ubohost.
Storm
Nevadí mi lidi, který se občas pozvou na brko a když maj, tak pozvou mě.Stává se mi ale čím dál víc, že za mnou chodí lidi, který sice znam, ale jen tak, že vim kam je zařadit a ptají se, jestli nemam na brko, že můžem jít zahulit.Když jich neni třeba 8 a mě se chce hulit(když zrovna nejsem zkourenej jaxviň), tak řeknu jo, v poho, až to smotnu, zajdu pro tebe.Pohoda.Jsem z menšího města(do 10000) a koná se nějaka větší akce(konzert...), tak tam těhlech lidí potkávam mraky.První věta je pozdrav a druhá 'máš na brko?'Díky mojí toleranci vůči THC, tak jich pár zhulim, ale pak už mě to sere.Každou chvilku za mnou někdo přijde, jestli du hulit, nebo ať mu aspoň dam na brko.Když bylo po sklizni, tak to bylo ok, rozdával jsem, ale teď už je málo a lidí je víc.Když jim řeknu'nemam', tak oni 'nekecej, určitě jo, ty máš dycky, dam si jenom dva prdy, ubal malý'.....'můžu vzít tohohle kámoše?, ten by si taky dal...a támletoho?Toho určitě znáš'.Nejsem z těch kdo by posílaly tyhle lidi do prdele, ale sere mi to.
Další věc je, že když sedim v klídku, třeba jenom s jednim nebo dvouma kámošema u stolu, ani sme třeba eště nehulili.....tak mi připadá, jako bych měl na čele ceduli: ''Hulení ZDE''.Je fakt, že zrovna vevypadam jako bankovní úředník :) , ale během doby co tam sedim, tak za mnou přijde několik lidí co neznam, jestli nemam na brko, že by si zahulili, když jim řeknu že ne, tak že koupí a takhle pořád do kola.Kdybych netrpěl nedostatkem, tak vytahnu na brko, dam jim to a je klid, ale tak to bohužel neni.
Dál mi serou lidi s kterejma se moc nebavim, ale znam je.Když mě vidí, jak jdu s kámošem před hospodu.Mimochodem za dobu co balim špeka ze mě nemůžou spustit oči.Když se zvednem, tak většinou se zvedne další člověk, co za námi pospíchá, jestli s námi může na prďáka(myšleno, že si 1x potahne), když ho vidí kámoši, tak taky že si potahnou a na špeka pro 2 je najednou 5 lidí.Tyhle situace řešim tak, že předem řeknu kámošovi(když vidim, že se socky chystaj), že vyhulim necelou půlku, pak mu to podam, on ať si taky pořádně pohulí a zbytek pošle.Když bych potáh, jako kdybych hulil jen s kámošem, tak už by se mi brko stejně nevrátilo, protože socky by viděli, že už to druhý kolo neoběhne, tak tahají co to de.Nejhorší je, že to dělají pořád stejný lidi a pořád.Když se jich zeptáš, jestli taky nemaj na brko, tak ti řeknou že ne a třeba vim že pěstovali a když se jich na to zeptam, tak to v zimě hulit nechtěj a že to nechávaj na léto...grrr...tak proč kurva hulej v zimě.Když na brko někde seženou, sedíš u jinýho stolu, tak tě ani nepozvou a já nemam povahu na to, abych se zval sám jako oni.
A co mě sere nejvíc, tak je jeden člověk(naštěstí znam jen jednoho), kterej pokaždý když mě potká, tak řekne buď:Čus, nemáš na brko?Nebo:zdáár nemáš tady sebou něco na brko, já bych si tak zahulil... nebo...to mě vytáčí nejvíc...za to bych kopal do hlavy.... 'čus, dem na špeka?já na to 'tak jo, co máš dobrýho' on:'já nic, ty něco máš ne?'Když se ho zeptam proč nepěstuje, tak mi řekne že to nemá cenu, že chce stejně přestat hulit a nebaví ho to.Když se mu snažim vysvětlit, že když si to vypěstuje sám a bude to hulit, tak z toho bude mít větší radost a nebude to brát jenom jako konzumní věc kterou koupí a zhulí, ale bude k tomu mít vztah, tak si myslí, že sem debil.
Nejsem lakomec, ale serou mě ty kterejm nic neříká huličská etika.

FUCK DA SOCK!
Storm: konečně člověk, co pochopil mojí situaci. Přesně o takových lidech jsem tenhle thread zakládal
molik
Storme, dem na speka?:)
nidecker
Tohle mam jednou provzdy vyreseny - kdyz mam, delim se jen s kamosema kdyz nemam pozve me nekdo z kamaradu nebo proste nehulim. Mam nejakou hrdost a somrovat huleni od nekoho koho neznam a kdo nezna me? Tak to fakt ne :). Socky a podobny typy nemam rad, zejmena Tesco gang:) plzensky urcite vi o co se jedna...
delph
ani nevis jak moc te chapu. Ma rada zni bud zlej, bud kurva, bud drzgresle, fuckuj takovy lidi. Ja vim ze je tezky a blby rikat ze NE. Ale v zajmu sam sebe se to nauc. Ses moc hodnej(to je dobre)ja byl taky takovej a pekne sem na to dojel. Clovek kterej pochopi ze ted hulit nejdes a bere to vpoho je kamos a ma cenu se s nim bavit, ostatni sou devky co je nezajimas TY ale marijana=na ne ser, tezce je fuckuj. Mozna si par lidi znepratelis. Z vlastni zkusenosti vim ze nejtezsi je ten zacatek, prenest pres ego ze si nekdo rekne ze ses zmrd a pak uz je Ti to jedno. Proste kdyz jdu na brko s kamosem tak uz automaticky dnes rikam ze at kazdyho co prijde at taky fuckuje. Kdybych chtel nekoho pozvat udelam to. O nekolik mesicu pozdeji vsichni zjistili(az na par cestnych vyjimek a opravdovych kamosu, oni vedi) ze nema cenu u me somrovat. Mam ale nedam
saphari
storm: moje řeč
Moriaty
Zaplať pámbů, že takový starosti nemám.Lidi v mým okolí automaticky dávaj do placu a já to samý. hm, výhoda komunity.
saphari
moriaty:to je hodně v pohodě,bohužel takovýhle to není skoro nikdy nikde :-(
Moriaty
Jo zrovna mi pani vyprávěla, jak dřepěli s hana s hanou v knajpě a přisral se vopruz, co má psa jak velkej chlap, aby bylo jasný, že je in a že je známej vopruz, trpělivě čekal až kočky pomažou na špeka. Nic. Tak nakonec sám vytasil vzorek v němž oko odbornice rozpoznalo tuny tabaku. Řeč stála nebylo wo čem. Nakonec sedli vedle ke stolu ňáký típci, co dycky maj, tak se vodvalil a holky mohly smotnout a pokračovat v načatym vječírku....
Pinky
Jako vesničan nemam se sockama problémy žádný.Tady nehulí nikdo,jenom občas uklohnim třeba bramboráky,to si místní daj.Docela se mi tu podařilo zvrátit názor na travku ve prospěch legalizace.Jinak když jedu za kámošema,se kterejma sem dřív pařil,tak dam rád a sem rád že chutná,ovšem nepohybuju se už mezi studentama kde je to sockování asi nejhorší.Mam dva kámoše co maj hospodu,někdy uděláme akcičku,prostě pro veřejnost zavřeno,dotáhne se muzika,přijdou jen známý,pohodička.taky se samozřejmě dostaví lidi co nic nemaj,ale zato se mi líbí když jim chutná,a sou to lidi,který znam,a který by mě taky pozvali kdyby měli a hlavně,nejsou to žádný hajzlové udavačský.Vždyť ne každej má třeba čas,a prostory na to aby pěstil.Sám sem prošel dobou že co sem nekoupil,nebo nedostal to sem si nedal.A z těch dob vim,s kym hulit,a koho bych odkop jako prašivýho psa.
Easton48
moriaty: Me se take zda jako by tyto problemy byli z jineho sveta. Na severu cech je asi jinej svet. Tady je to proste cau a pokud nekdo ma tak sam nabidne a kdyz ne tak se neptam protoze vim ze nekdo jinej mit bude. Nevim asi premejslime jinak. GOOD PLANT
Dude
Easton48 - no takle to driv bejvalo asi skoro vsude po republice...bohuzel situace se zmenila, socky objevily ganju a je to:p: - sme si vsimly s kamoshem, ze typek, kterej driv sockoval jenom prachy na pifka a cíčka, tak do portfolia zaradil i "na špeka":D
Easton48
Proste lidi jsou oslepeny silou marihuany a chtelo by to aby se jim zase rozvitilo. Proste lidi zacali byt psychycky zavisli, ale ne na marihuane ale na sockovani. Lidi zpamatujte se!!! :angel:
nervi
koukám že mám štěstí že hulím jenom ze samejma dobrejma lidma, kámoši ..., ale je pravda, že někdy taky narazím, stalo se mi to na akcích....ale co mě přijde divný je to, že já bych v životě nepřišel k cizýmu a zeptal se ho estli nemá něco na brko!ta otázka je zabijácká
Matrixx
Fuck off socials & dežons....když chce někdo tak móóóc hulit,tak ať si taky sám vypěstuje néé.....
UdL
JJ! Souhlas. V pátek jsem byl na tahu. Jeden typ měl se mnou asi 2 špeky. Mi to nevadilo, normálně rád pozwu. Pak ale v hospě, jestli nepůjdem zas ochutnat... Takže jsem ho hned sejmul: "A co máš dobrýho?", zazubil se a byl klid... ;) Už se mě pak nikdo nezeptal... ;)
Beowulf
Mnooo, ja to mam s kamosema tak, ze kdyz nekdo ma, tak to donese/prihodi/ubali... nejsme na tom vsichni s prachama stejne, ale sme kamosi a pomahame si navzajem... a vzdycky nekdo donese... ja sem treba celej rok socka, ale pestuju outdoor, takze po skliznich je zasobuju dokud mam...

Jasne, nekdy holt neni - clovek se zepta... ale spis na odkoupeni na jedno brko... Kdyz reknou ne, tak to beru a neprudim... Protoze esli neco nesnasim, tak je to dyz nekdo nechape slovo NE.

Uz sem ale potkal i takovy kretenky... sem dost cumel, pac mezi nima byl i dredar - sme byli v plny hospode a vypadalo to, ze se chystali na odchod - tak sem tam prisel a rek: "Hele, prosimvas.." a voni hned "Neeeeeeeee nemaaaaaame"... tak sem jim vysvetlil, ze sem se chtel jen zeptat, za jak dlouho vypadnou, abysme si tam mohli sednout... a ani na to nebyli schopny odpovedet... to by se clovek zeblil z takovej blbecku... ¨:grrr:
bukaJ
Jo jo, na jedné straně jsou ty zasraný socky a a zewli(nic proti ZEWLOVI). A na druhý jsou taky dobrý šmela.
HizballaH
poznal som par typov ktori doslova SKOR ako povedali cau.. povedali .. -nemas nieco do fajky?- !!!

.. o co im wtf ide? to uz sa mi zda dost cudne..
Dela_Negro
nejlepsi je kdyz to dela nekoho koho znas a misto pozdravu uz pouziva jen znamou frazi nemas neco???
Easton48
Ja sem smirlivej clovek a s kazdym se domluvim ale to jak jsem zde cetl o tom ze nedko nechape NE takovy bych shodil ze skaly. Takovimu cloveku je jedno ze fakt nic nemas nebo ze nechces nebo nic. Proste vzdycky te posle do pice a nebo ti rekne ze si svine. Takovymu blbovi reknu akorat nazdar a priste kdyz ho vidim tak nezdravim a kdyz si chce povidat tak reknu ne a seru na nej. Pak uz nikdy nic nechce a ja sem v poho jako vzdy :)) :crazy:
wOOkie
u nás je celkem běžný, že se lidi místo Zdar/Čau/Ahoj zdraví stylem Nemáš něco/Máš něco/Nesehnal bys něco? Občas je to fakt psycho. Obzvlášť na vesnici, tu se všechno roznese jak křik po lese > Když někdo něco má a má toho dost, tak se to fakt roznese třeba do 2hodin a potom zas všichni chodí a ptají se mě místo toho obligátního jestli sem neviděl ??? (??? - jejich budoucí obět, kterou se chystají oškubat o všechno). No a potom zas přijde to obligátní :(
wOOkie
No a abych nezapomněl, zažili sme s kámošem jeden extrémní případ. Kámo že koupí nějaký pálo od jeho známýho. Bylo to trochu plesnivý, ale i přesto to dávalo dobře aj to celkem dobře chutnalo(taková mléčná chuť). No a stáli sme na mostě (takový zavedený zewl-place) a že naboříme sklo a dáme práska. Když už to měl nabořený, najednou se v dálce objevila osoba která by těm lidem, o kterejch sem psal v příspěvku předtím, mohla dělat předsedu. Já sem kámošovi řek, že je to celkem silný, tak ať mu dá šluka, a von prostě odejde. No, skončilo to tak, že sme vyhulili ve třech (já+kámoš+ vyžírka) 4 skla a to si to ten parchant vždycky rozjel. Nemluvě o tom že už sme byly zhulení jak papriky. A jelikož se ten kámoš celkem jednoduše přemlouvá už sem se do toho obul aj já a nakonec to skončilo asi takhle:

Vyžírka: Nechceš to ještě nabít ??? (Tohle mě nasralo fakt nejvíc)
Kámoš: Hmmmmmm.....
Já: ....Ne
Vyžírka: Proč??? Dyť toho má dost.
Já:No a?
Vyžírka:Tak to kurva nabi !!!
Já:Ne
Vyžírka:Ste čůráci zamrdaní !!!!!

A šel pryč

Podle očitých svědků byl ten Vyžírka v hospodě tak zhulenej, že hodinu koukal před sebe a neřekl vůbec nic. Dobře mu tak.
Beowulf
tohle fakt prostě nikdy nepochopim....
takový lidi by vůbec neměli hulit :death:

Jinak to sem seděl jednou s kámošema v Rírgáčích a přišla tam smažka jak sviň - vředy na držce, v ruce igeliťák, ze kterýho kapal toluen - smrad jak sviň - a chtěl pohulit...
Kámoš toho měl málo a udělal přesně pro nás tři.
Pán samozřejmě nemohl pochopit, co myslíme slovem ne, tak mu kámoš vysvětlil, že to udělal přesně pro nás, aby nás to akurát zhulilo. Smažka začala něco kecat o tom, že hulit se má v sudym počtu, tak mu kámoš pomalu hodně prudícim tónem řek: " Pro TŘI - jeden..., dva..., tři... (ukazoval při tom postupně na nás) - chápeš???"... sem se tomu fakt musel smát....
Mamba
Nechci aby nekdo hulil,brko mu proste neposlu...ale vetsinou to proste nejde,posles i kdyz nechces
wad
" lidé nesympatičtí"... o tom by se u nás v našem zapadákově dalo vyprávět. Většinou se všichni známe a páč já sockování nemám fakt rád, takže při sobě mám většinou (skoro) všchno... konnpou, cíga i watu. A tak takhle sedím v knajpě a najednou se oběví týpek (známej s kalby a tak..) a že jestli nemám cígo... a při té příležitosti se zeptá na drobák na pifko..a za 10 minut je u mího stolu znovu a že jestli něco nemám co by se dalo kouřit :) Tak si řeknu že bych se i šel zhulit, tak poberu lidi u stolu co sedí se mnou a ho a jdem si zapukat před knajpu. Samozřejmě že tihle lidi maj pravidlo, dokud to není moje zelí tak ať mě to rostrhá takže chcou pořád hulit. A to je většinou moje chyba (kámoši u stolu sou na tom většinou stejně)..pak se kolem nás otá pořád tak 20 lidí a sotva jdem hulit tak nááhodou jdou kolem... nevím jestli si myslí že sem tak blbej že mi to připadá normální, nebo je to pro ně normální... neřeknu dyž nemám tak se zeptám a kámoši mezi sebou je taky něco jinýho..ale od jistejch lidí je to systematický... "okrádání"... HAWGh..domluvil jsem...

p.s. většinou až mi dojde večer pálo, tak všichni sou najednou fuč... :) takže rada... být svině a hulit velice potajnu...
p.p.s. U nás kdyby se někdo dozvěděl že skoušíme indoor... asi by to špatně dopadlo.ožná by něco i zbylo :) :) :)
Kyblik LopAtka
Socky jsou nejhorší, prostě nejsem pozvanej, taxe neseru... ale úplně nejvíc nesnáším lidi, co se přiserou a ještě to neuměj hulit - před dvěma tejdnama jsem byl na lyžáku, hůla bylo málo, ale nějako sme to dávali, potom přišli dva týpci, že zahulej s nama, bylo nám blbý je odbejt, taxme jim vyhověli. No a zde se stala chyba - nejenom, že nechápou klasický kolečko a nebyli schopní si počkat na brko až dojde k nim, ale oni to v sobě ani nepodrželi - prostě to kouřili jako cígo a pak mi řekli, že to byl shit, že jim z toho nic nebylo (tohle mě sere asi u všech lidí, u kterejch to vidím, dyť je to plejtvání!)- no řekněte, není tohle na zabití?
Dubinek
Jj, musis je poslat do haje, jinak to asi nejde, no...
kyblik: no tak takovýhle bych poslal do smradlavejch končin, jako aspoň ať dodržujou kolečko a ne sledovat brko
hnus
fuj
d.trucker
muzu s Vami jen souhloasit. takovej "kamosu" mam taky par... jednomu dokonce rikame zbeh.je to typek,kterej prebiha jen za tema ,kteri maji huleni a kdyz ma on ,tak je doma zavrenej,dokud to nyvyhuli. a jeste jeden lepsi typeck...... dostal na mega brko,kdyz jsme byli naliíty at to jde smotat do auta,ale co se nestalo,frajer si model ulil a ubalij jen listy s tabakem. nejsme uplne debilni,tak to prasklo. od te doby za nama do hospy uz nedorazil.. tenkrat dostal lehce kamaradsky dve facky a od te doby se neukazal.. no co na plat.. zdares
wOOkie
násilí není řešení, ale odpověd :D
Kyblik LopAtka
Ramon_Dexter: no jak říkáš... ale neházel bych flintu do žita, třebas je napravím, vysvětlím jim to, oni to pochopěj a budou fajn jako my :)

ALCOOL: nestalo, a doufám, že nestane - to už je totiž opravdu dost vysoko...
kyblik: znám takový lidi a věř mi, nepochopí to. No, možná na dva tři dny po ochopí, ale paxe vrátí ke svýmu obvyklýmu socan stylu

d.trucker: Tak to je příliš, to si ani mí známí socani nedovolí
wOOkie
Když si holt něco pracně vypěstuju, a dávám do toho čas a prachy, tak bych si to moh snad aj vychutnat tu moji pracně vydobytou high. Na groweru se to jen hemží historkami o tom, co sou lidi pro svou kytku schopni udělat. A nakonec přijdou socky a všechno de do p***** !!
Pinky
do řiti,tak to tak pročítam,a přicházim na to,že se tu zatim nenašel žádnej týpek,kerej by se sockování zastal se slovy,děte do prdele,taky sem to zažil,je tu někde někdo takovej??Fakt by mě to zajímalo,myslim si že naše velkohubý potírání socek by vzalo za svý,kdyby někdo byl upřímnej,a jestli se mejlim tak sorry
wOOkie
to Pinky: záleží na tom z jakýho konce to vezmeš. Možná existuje něco jako v rozumné sockování, jakože Dej mi zahulit, já ti dám zítra. Ok, to beru. Ale aby na tebe někdo řval, že ať to na něj všechno vysypeš, a že nelži, že nic nemáš (jak včera:( )tak to je na mě fakt moc, to už je fakt závislost...
Pinky
wOOkie:Tak to máš ovšem pravdu,ale takový košťata naštěstí neznam.A kdybych na na takovýho týpka narazil,tak bych ho pěkně vyfakoval.
LeTman
takovy lidi existujou / i kdyz v dnesni dobe velmi popularni pojem "socky" se mi hnusi uz vuci tomu, ze sou to taky lidi jako my vsichni/, nekdy za to nemuzou - primitivnejsi typy, ale hlavne to zkousejte ve vetsine pripadu diplomaticky, nejsme preci vylepany lebky s jeste vylepanejsima mozkama - budme high society :D
wOOkie
Ano, diplomacii, zvolíme diplomaciii.....
nohous
No, tak to já mám zkušenost s jednou sockou opravdu výbornou.

Stalo se to někdy v půlce prváku, myslim že to bylo 6. prosince 2002. Byla velká přestávka, a můj spolusedící v lavici prej že de ven ještě s pár lidma na brko, jestli du taky. Řikam ne, teď fakt ne (v tý době se mi zdálo, že sem se nějak moc rozhulil a tak sem to chtěl trochu omezit, třeba tim, že nebudu hulit během školy :)), bohužel to zaslechl náš třídní idiot, pan Šamaj. Tak se typicky sockovsky přisral. Brko se zhulilo, hodina začala, přišel třídní, chvíli něco vykládal, a pak si všim, že se ten kretén sociální válí bez známek vědomí po lavici. Profackoval ho, jedinej efekt byl, že se poblil na svýho souseda. No, probrat prostě nešel, tak se volala záchranka a nás poslali na chodbu. Sanitka s nim odjela do nemocnice, samozřejmě že ten člověk, co přitáh to hulení do školy (tedy můj soused v lavici) z toho byl pěkně posranej, kdo by nebyl (pozdějš sme se dozvěděli, že ten kokot Šamaj měl posraný játra, věděl o tom a stejně hulil. Odměnou mu byly dvě zástavy srdce, z toho jedna ještě ve třídě a druhá pozdějš v nemocnici.). No, s doktorama do školy přijeli policajti, a pak to dostalo pěknej spád, výslechy, mýho souseda vyhodili ze školy za to že dotáh do školy hulení (já dostal podmínečný vyloučení za to, že sem ho neprásk, ale to jen tak na okraj), šel k soudu, dostal podmínku asi na dva roky za poskytnutí hulení tý socce. A náš socan? Vesele si chodil do školy dál, naštěstí byl tak blbej, že se do druháku nedostal.

Fajn, co. Tak vesele podporujte socky dál, třeba se vám něco takovýho taky poštěstí.
Jirka P.
2nohous: tak to je drsny . . . no ja hulim zasadne jenom s kamosema nebo s lidma ktery nekdo z nas dobre zna . . . socky posilame rovnou do p...., takze takovehle ulety se nam nestavaj
Z!P
ste blazni,je jasny ze mas prachy tak zhulujes,kdy nemas tak nekupujes tak nemuzes ani poslat
LeTman
nohous: tak to je zajimavej pribeh, kterej by se dal mozna i zfilmovat, ale k veci. Chci rict, ze tohle se muze stat uplne kazdymu, i NEsocanovi. Nekdo si proste neuvedomi, co vsechno se muze nekdy stat...kdyz udela to a to.
Nelibi se mi celkovy vyzarovani tutoho threadu, MJ ma lidi spojovat v dobrym slova smyslu a mela by slouzit jen k tem dobrym vecem. Vsichni co sem napsali ale jakoby odvrhuji jednu "skupinu" lidi, ktery jsou proste charakteristicky svym doternym, trochu zebrackym a jednodusejsim chovanim, nehlede na to, ze jsou nektery odpovedi jen zavadejici....
Takovyhle lidi tu vzdycky byli a budou. Tak se s tim smirte...
nohous
Mno jo, liberární přístup k sockám je fajn, každej je občas v nouzi, žejo. Jenže jak vidiš, občas se to krutě nevyplatí. Do kolečka se ti přisere takovejhle idiot, kterýho tam nikdo nechce, ty ho tam prostě ze svý dobrý vůle necháš a on se ti odvděčí tim, že ti posere život. Každý dobrý skutek musí být holt po zásluze potrestán.
Dubinek
Jo, tys mi nohousi neco pripomnel, u nas taky jeden curacek somroval, dostal jednoho shota, chvilku byl vysmatej, a pak se na chodbe poblil do kose... Takze tak, no :)
ytsim
Vcelku nic nemam proti tomu kdyz nekdo prijde a rekne si slusne o praska, kdyz je tak proc ne. Kdyz mam tak dam, kdyz mam malo tak reknu sorry. Taky se mi stalo, ze sem nemel a chtel sem si zahulit. Proste sem si prised ke stolu k typkum a rek ze jim ze bych zahulil a ze jestli chtej tak jim to klidne calnu. Nejen ze mi dali zadachse zbytek co meli, ale pak jeste jeden skocil do auta a prines plnou krabku a dali sme to spolecne a sli na sipky.
Jenomze je rozdil kdyz mi rekne nekdo kdo ma nejakou zodpovednost a nebo nejakej stredoskolak. Ted se mnou bude mozna tady plno skolou povinnych nesouhlasit, ale IMHO MJ do rukou stredoskolaku a jinych pubescentu nepatri. Viz pripad nohouse. Jasne taky sem na stredni dal, ale dalo by se to spocitat na prstech a NIKDY to nebylo pred nejakou hodinou (dokonce bych tvrdil, ze to nebylo ve vsedni dny). Kdyby za mnou dneska prisel nejakej teenager tak mu nedam praska i kdybych mel plnou krosnu.
Lits
Zdarec

Tak tady pořád čtu jak vás nebaví se schovávat atd. Nemusíte se schovávat vy, stačí když se schová brko :) (vzít cígo, vyklepat tabák, vytáhnout filtr a poté skonstruovat brko á la START-ka) Pak už se jen stačí postavit se po větru od socky a vychutnávat čouda za čoudem :)
herb,mrs. herb
Socky....Taky OBČAS zewlim, to fakt asi každej, ale řeklabych že takovym nenucenym způsobem...Hl.sem z vesnice, kde se všichni moooc dobře známe, tak vyzewlim a druhej den tu osobu pěkně zhulim...Ale teď mě překvapila jedna kámoška..Dycky byla taková že neměla keš, nepěstila, a ani moc nezevlila...Ale teď je to postrach...Fakt...Hlavně začala smažit, ale překočila tu fázi šňupání, vyšla si rovnou na buch...Teď je to někdo úplně jinej...Hulíme bongo(poslední ganja), každej si to vychutnává, a najednou slyšim výkřik plnej beznaděje:"Kurvína!!!"Jenom COŽE?DO PÍČI...A hned:co šéfujete(bez pozdravu)?Máte něco?Có vole Stánice, dej mi taky pošluknout!Tak jí to tede jako podam, a vona si potáhne, div si nepráskne do gatí, a hned:dzť už tam nic neni voe,ste fakt kámoši...Tak jí pocpu eště šlukovku, opět si pekelně nakložila, kouře jak z komína a :Hmmm, seš teda dobrák Stánice, smi tam toho nacpala..Plná šlukovka no...A pajk hned:Počkej voe, počkej,až JÁ budu mít...Hmmm to se dočkáme no...Ale tak co nadělam, vyhazovat juí nebudu, hlásit nepomáhá...A když to přední schováme..No radši nic....Ale jak mam u sebe aspoň 1g, tak ta holka to fakt vycejtí...Fakt sme před ní už několikrát utíkali...Doufam že se dnes opět setkáme...No nic, sem to někomu musela zdělit:-)...PEACE
CHOURIS
No nevím možné jsem podle vás teda taky socka ale já toho kámošům taky moc za ten rok nepřinesu tak 10 x mimo podzim.(je mně líto těch peněz) Ale za to na podzim (no ty 2-3 měsíce) jim futruju chobot zas já jelikož voni nesázej. Podle mně je to OK.Nebo ne
LeTman
citace:
Původní příspěvek od CHOURIS
No nevím možné jsem podle vás teda taky socka ale já toho kámošům taky moc za ten rok nepřinesu tak 10 x mimo podzim.(je mně líto těch peněz) Ale za to na podzim (no ty 2-3 měsíce) jim futruju chobot zas já jelikož voni nesázej. Podle mně je to OK.Nebo ne

No podle me by ses misto nas mel zeptat spis primo jich, jak na tebe nahlizi. Jestli jako na prizivnika nebo jako na fer kamose. Az ti odpovi, tak nam to sem poreferuj ;)
CHOURIS
NO na to jestli jsem socka se jich ptát nebudu ale voni nic neříkaj. No a jelikož nás z v naší obci co kámošíme spolu chodí hulit 8 tak se tak nějak doplnujem 2 jsme na podzim a tech 6 většinou kupuje na jaře a vlétě . No ale my dva jim toho dáme daleko víc .Poněvadž spálíme v 8 lidech krabici od bot tak zatejden.
ragnar
Citacia: tak to ja poznam velmi dobre- ces tyžden byvam na intraku a okrem mna tam pestuje jeden možno dvaja ludia,ibaže huli cely intrak.Viete si predstaviť že po urode mam zrazu kopu novich kamaratov,ktorich najčastejšia otaska znie NEMAš NIEčO? .Dokonca sa mi stalo že už ležim v posteli(zaspavam )a znenazdajky pridu dvaja ožraty debili a začnu ma budiť a pitať si šluky .PO asi desiatich minutach im došlo že im nič nedam tak odišli a ked zavreli dvere už som len počul zopar nie zrovna privetivich slov na moju adresu.

Naposledy upravil loweNature 05-12-2004 v 08:12 AM

To Lowenature: Ty si blby, co im to nepredavas, vies jake love by si na tom intraku mohol zarobit?
ragnar
Mam zo sockarmi tiez vela skusenosti, napriklad sa mi stalo, ze ma stari znami sockar kamos, ktory je furt zhuleny, ale nikdy nic nema prehovoril, na hulenie, dobre isli sme hulit a ten k...t, si este po ceste zavolal dalsieho kamosa, ze prid tam a tam ideme hulit. To ma brutalne nasralo, od v tedy im uz len predavam a kazdy huli pekne zo svojho packu. A od vtedy mi vobec nerobi problem natocit si pred nimi bongo len pre seba. Proste treba byt asertivni.
CAESAR
ked mam tak dam hocikomu a ked nemam, tak mi hocikto da a nevidim na tom nic divne. si raz hore raz zas dole.
Ježíš
Ja osobne socky nesnasim, ale vetsinou za mnou naka prijde zrovna kdyz jsem TOTALNE v pici a nejsem schopen slova odporu:death: Ale tak to je mi fuck, kdyz toho cloveka vidim jednou taxi rikam dal si 2-3 prdy to me nezabije. Horsi jsou uz vami popsani "kamaradi". Ty bych fakt strilel do hlavy. Ja osobne se citim trapne kdyz musim jit sockovat blby cigo a proto to delam jen velmi zridka a tyhle lidi jsou uplne otrly, je jim u prdele ze ti zhuli skero za ktery by ti meli prispet aspon kilco. Nejlepsi je jeden typek, kterej ma snad na huleni v nose radar. To proste odpalis brko a dominuty je u tebe a dela psi voci. Proste nemas sanci se pred nim schovat, ten te vycmucha vsude:frog:
ragnar
To CAESAR: Ked mas furt len ty?
CAESAR
hm, tak to neviem, ale asi to zachvilu omrzi
wOOkie
jéééé, soooocky, útěkkkkkk !!! :D
Dr.Katz
no já kdybych si nevypěstoval svoje, tak raději nehulím, než abych šel za někým somrovat. kdyby šel vrátit čas tak NIKOMU NIKDY neřeknu, že pěstuju, protože se na mě nabalilo několit taky kamarádů, kteří neustále somrují hulení a už jim nestačí sáček, chtějí víc a častěji...každý z nich má možnost si zasadit, ale nikdo z nich to nikdy neudělá. když se jich na jaře zeptám, jestli letos sadí, tak všichni horlivě přikyvují že jo, že jdou do toho, vyzvídají podrobnosti a pak je nadšení opustí a zase zvoní u dveří a somrujou.
Dr.Katz
jednou to dojde tak daleko, že si budu muset udělat plastiku ksichtu a přestěhovat se tajně na druhou stranu republiky a začít znovu a TAJNĚ pěstovat.
Ježíš
to zname doktore, ja uz radsi rikam kdyz mam po sklizni ze to mam od dobryho kamarada kterej sklizel;) ale sou socky kterejm je to sumak i kdyz mas kupovany.
ragnar
jasne treba ich ojebat, ze mas grass a ze to je od tvojho kamosa a ze ti to predava dajme tomu za 150 gram a pekne si aj privirobis, lebo mas furt vyhovorku, ze to neni tvoje a z tou urodou ich mozes ojebat, ze ti to niekto ucoroval a su v sachu sockari a budu pekne brat za 150 gram.
Vseved
indicky-konopi

Prešně tak
bardel
na takzchto kretenov je najlepsie prasknut im jednu do ksichtu.
Kutas
mam trochu problem, nebo spis dilema. hulim asi rok a pul a skoro vzdycky je to se 3 kamosema, s kteryma sem se vzdycky kupoval hulo. vzdycky sem to koupil ja a oni mi pak dali nejake prachy... no a ted budu mit vlastni sklizen a uz nebudu muset si nic kupovat. ale nevim jak to udelat s tema kamosema, jestli jim davat hulit zadara nebo jak... oni sou totiz hrozni ignoranti a kytky je vubec nezajimaji, jen huleni. a nikdy me ani v pestovani nepodporili, spis to berou jako uchylku, ze sem do toho tak zabrany. proto mi neprijde spravne se s nema delit zadarmo. kdyz sem to pocital, tak naklady na outdoor me staly minimalne 2500 (i se semenama)... asi jim reknu, kdyz mi daji nejaky podil z tech nakladu, tak je moje hulo jejich.
co si o tom myslite, jak byste to udelali vy?
doufam ze to neni OT
bardel
ja by som povedal ze nic nemam ale mozem zohnat, a zohnal by som svoje :-)
Ježíš
Ahoj Kutasi. mas pravdu, je to dilema. zalezi na tom jak dobri kamaradi to jsou, ja napriklad mam par kamosu (dobrych) ktere jsem sam zkazil a naucil hulit (jsem na to patricne hrdy:-) a zatim vzdycky jsem je zval. jde o to ze oni mi zase zadaco pichnou s pocitacem kdyz potrebuju, protoze se v tom vyznaj. a je to OK.
takze: pokud jsou to opravdu dobri kamaradi, urcite ihned pochopi ze jsi s tim mel praci a vydaje a trochu zasponzoruji tvoji vybavicku na dalsi rok:smoker:
preber si to a pokud dospejes k nazoru ze jsou to spis dobri znami s kteryma je prdel ale ruku do ohne bys za ne nedal, tak bych jim dal velmi dobrou cenu za gecko a i tak by ti meli byt vdecni ne?
jen muj vl. nazor...
tohle je můj první příspěvek na grower. Poprvé jsem hulil před týdnem, a to tak že mě pozvali na práska a já samozřejmě neodmítl. Mam par kamarádů kteří pěstí a je snad somráctví kdyz je o trosku poprosím? Já jim zase opravuju PC, občas scvaknu chlast a pod. Je to somráctví? Sám pěstovat nemůžu, rodiče jsou sice OK, ale v našem byte by bylo hulčo cítit uplně všude a to není uskutečnitelné. Chystám se pěstovat šalvěj a samozřejmě zvát kámoše.
Praxere, je to úplně v pohodě,žádnou paniku z tohodle threadu. Když se moc nerozhulíš a nebudeš volat kámošům každej den dvakrát, že nemáš co hulit, tak to je v pohodě. Já mám taky kámoše, kterýho vždycky rád zhulim, on mě nahraje muziku, nějakej soft, žádná pruda. Tady je to thread vyloženě o lidech, který věděj, že mám ganju a permanentně žebraj. Je to jen vztah - čau, nemáš něco na záhul? Peace, ať se ti na groweru líbí...
Distillers
no já hulim většinou jen s kámošem.Zvu jen lidi o kterejch vim že mi posvou taky a vim že sou v pohodě.Před přisrávačema.Se vždy nák vymluvíme.A jdem někam kde nikdo neni.Moje věta před přisrávačema je: Já nic nemam, nemáme čas jdem pryč.To zabírá.I když plno lidem co hulí je jasný že asi něco máme.Ale prostě mají smůlu no.
Pan Ker
No socky ty eště jdou, ale znám týpka, kterej k tobě prostě příde a vůbec nesockuje! Má asi tak 120 kilo, bicák větší než já stehno a vždycky jen přiběhne se slovama:"Zhul mě!" A říká to tak drsným hlasem, že z něj fakt jde strach. Tak to pak člověk nemá moc na výběr... Jinak na socky už sem zvyklej. Ale někdy na podzim po sklizni je to fakt krutý...kolikrát se staví třeba pět lidí denně a dalších pět lidí volá na telefoun, esli bych jim prej nedal nebo aspoň neprodal něco na brčko. Někdy bych se nejradši aspoň na ten podzim někam odstěhoval a změnil si číslo...
cerwiq
mno, to tedkon nedavno jsem s jednim typosem ve tride a je to hroznej priser, vubec se nepta, ja neco resim s kamaradama a on se prisere a hned čekuje, na brcko s evtira na pifko de i kdyz jasne je davano ze nemame zajem, proste me to fakt jebe,ale rict mu: hele sry, ale neprisirej se, to nejde... tak teda fakt nevim co delat:confused: :confused: :grrr: :rejp:
Ježíš
fuckovat je, nestydet se kdyz je nenapadne dat neco nebo protisluzbu fuckovat, strilet pod nohy :)
cerwiq
jop, jenze on si mysli ze sem jeho velkej kamos...a kdyz se snim vydis kazdej den ve skole 8 h a pak jeste dolejza tak teda nevim. kua :(
Ježíš
dokud nebudes mit koule na to mu to rict do oci tak ten problem nevyresis, a to ani psanim na grouvr ;) Snad mu to dokazes vysvetlit slusne, nemusis ho hned fuckovat...
cerwiq
jasne, chtel bych videt tebe, nejsem proste frajer na to abych mu rekl: sry,ale nekdy je to moc... kdybych se snim nevidal 8 h dene tak je mi to fuk...:/
Vseved
cerwiq : když mu to neřekneš ,tak se ho nezbavíš . Třeba si něco vymysli ,třeba že máš málo . :D
Apofiss
Sakra proč si něco vymýšlet?!Prostě NEDÁM nazdar.Máš na to plné právo a socky ti můžou víš co...

Já se hodně vyskytuju na Florenci a za půl hodiny stihnu poslat do háje tak patnáct cikánů,pět bezdomáčů a tři studenty (těm někdy dám cígo).To abych jim dával dvě krabky denně!Odmítl jsem například cikána okolo čtyřiceti (samo že tam nebyl sám) a von že sem buzerant atd.!!!To sem nevydržel a řekl mu že ve čtyřiceti nevydělat na cigára a sockovat na Florenci je největší sráčství a že já nebudu vydělávat na podobný nuly....tak sem nakonec musel zdrhat no, protože jich tam už bylo sedm :D
Apofiss: to chce k+, jaktoze ti ji nemuzu dat?? U nekterych se zobrazuje a u jinych zas ne.. Moc to nechapu
Ježíš
Apofiss:LOL dobry chlape. Ja to znam kdyz si du sednout treba do parku na Smichove u kostela Sv.Vaclava. Vodpalis brko a jeste se mi nestalo aby se do minuty neobjevili min dva 13-14 lety cikani a hned at jim dam pohulit. Vzdycky je poslu do prdele (zaprvy-socky me michaj, zadruhy-neni jim kurva ani patnact a uz to chce hulit) a hned se o sobe dozvim spoustu zajimavych veci.
Ondřej
Tohle téma je dost diskutabilní. Vyskytoval jsem se vždycky ve společnosti lidí, kde to fungovalo tak že kdo má, dá, a po čase je to zas naopak. Proto mě hodně negativně překvapilo, že některý lidi jsou takový svině, že když se jich jednou zeptám, jestli něco nemaj, (a předtim jsem je xkrát zhuloval), nejsou schopný mi dát ani na sklo a ještě mají tu drzost o mě roznést po okolí že jsem socka. Takže já už hulim jenom s lidma, o kterých vím že mi takovýhle věci neudělaj. Překvapilo mě to o to víc, že o mě je všeobecně známo že nemám problém někomu něco dát. Je to smutný, no ale co se dá dělat.
Jack_Herer
Jo socky a přisrávači s těma má zkušenosti asi každý kdo už měl vlastí brko!!!:bong: Já většinou říkám něco ve smyslu, že nic nedám bo je toho málo! Ale je pravda, že některé socky jsou tak neodbytné, že když jsem mrtě vyhulenej tak jim stejně nakonec něco dám!!! Takoví lidi mě opravdu serou!:grrr: :grrr: :grrr: Dokážou s vámi chodi třeba i hodinu a kecat do vás věci, které vás vůbec nezajímají! Prostě vám připadá jakoby přišli z jinýho světa!:mutant: Jsou to lidé velice nesympatičtí se kterýma se raději vůbec nechcete bavit a když je někde v okolí zahlédnete, raději jdete delší cestou jenom aby ste je nemuseli potkat!!!:death: :flick:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma