Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 
Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí - Klikni zde pro originální téma
tak moje včerejší lahůdka...z domova jsem si předbalil osobáčka (přednášky už nemáme, už se píše diplomka, tak ať se pěkně píše :-) ) zajdu si do školy zalít matéčko a šup do parčíku. Normálně tam tou dobou nikdo nebývá, ale včera tam byl hlouček asi 5 lidí (2 holky a 3 kluci, všichni kolem 15). No nic, sednu si na nejvzdálenější lavičku od nich a zapálím si. Najednou jeden kluk přišel ke mě a jestli bych mu nedal na brko. Kdyby aspoň poslali toho největšího, ale tohle byl maximálně osmák. Tak jsem mu vysvětlil, že kvůli dětský školce nebudu nic riskovat. A najednou to začlo, zamával na ostatní a tyi přišli a udělali kolem mě něco jako podkovu... prostě moooc vtipná scéna ... já si pohuluju, všude kolem choděj lidi ze školy a kolem mě banda dětí... fakt jsem se bavil... nakonec jsem zahodil zbyteček (nikdy nedohuluju brka úplně až na filtr) a všech 5 se pro něj okamžitě vrhlo ... to jsem už nevydržel, vyprsknul jsem smíchy a ten nejmenší jenom zahlásil: "to se Ti to směje, když je co hulit, já mám už od večera absťák ... víš, my jsme na tom závislý" :demence:
HorrigEn
citace:
Původní příspěvek od mugli

ty voe..tak to ja bych je asi musel poslat do pici...
nemuzu vystat kdyz decka pod 17 huli
ale je to hodne zajimava predstava jak tam tak sedis a hulis a oni jak supi cekaji co bude :)
RAMONE:D natom nevidím nic zajímavějšího když nepíšu s interupcí ale chapej prostě to zabere vice času psát háčky a čárky nikdy sem tak nepsal:rasta: (ani nevíš jak dlouho sem todle psal:D můj čas je drahocený):rasta:
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od HorrigEn

nemuzu vystat kdyz decka pod 17 huli

Nemůžu vystát, když má někdo tendence vnímat svět černobíle.

Ad socky - byly, sou a budou. Platí jedno pravidlo - když nabídnete, tak s jídlem roste chuť, takže spíš nenabízet.
Celller
I tak, ja mam pravidlo, ze mladsim pod 18 let jointa nepodavam
celler:souhlas- v tomhle se fakt vyplatí zásadovost...

Asi před dvouma rokama jsme pařili u kámoše. Měl tam dvě holky, takový písklata. Ale budiž :D no a já že si smotám a přitom řikám - soráč holky, myslete si třeba že jsem Dejv, já vám to stejně nepodám. Vypadáte na patnáct. Stejně už byly nějaký našblemtaný, řikám si proč ne já jim to stejně nepodám :D - jeho barák, jeho chlast, jeho kuny. No druhej den vstanu, sloupnu sušenku ze zad a otevřu sobotní noviny a tam po tý holce vyhlášený pátrání, že zdrhla od rodičů :eek: vzal jsem noviny a vyrazil zpět :D
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Celller
I tak, ja mam pravidlo, ze mladsim pod 18 let jointa nepodavam, (maximalne znamym, co vim, ze maji rozum)

Mám taky takový;)

Je jasné ,že sotiči co nemaji ani tucha o čem to hulení ,natož pěstování vůbec je a dokážou v tom, tak akorád vidět byznis, nebo jenom přemejšlet kde sehnat kvantitu ,nebo kam se přisrat,nebo udělat nějakej kauf za co nejnižší cenu a pak to třebas ještě házet po lidech po jejich přebrání jsou největší šprýmaři!Podzimový tvz. "posklizňový socky" jsou taky dobrý!Příklad:Někteří si ani neuvědomí ,že co rádoby káma co jste mu vytrhli trn z paty s nějakým kouřem pro vlastní plíce ,je tak blbej a co dostal radši nevykouří sám popř. v úzkém kruhu ,ale je jasný ,že původní vlastník se většinou po pár dnech hned přesně dozví od kud vítr fouká.Samozřejmě ,když přijede fér káma ,tak dostane na nějakýho toho popse bez debat,když je co darovat,ale mezi kámošema to tak prostě funguje a to zrovna ani nemyslim jen ve formě zeleně!!Je to smutný no, co jsou někteří lidi pro to ,aby si daly špeka všechno schopný udělat,při tom kdo pěstí má na ty kytky a hulení všeobecně úplně jinej, cajkózní pohled..Třeba ,že neveme do huby leckdejaký seno co mu na ulici podá nějakej oplendující zewloun a tak prostě,,doufám že to někomu nevyznělo arogantně,to bych vážně nerad,vždyť důležitější je přeci kvalita než kvantita žjo:)..?!!
S těma nezletilejma se mě vybavilo tohle http://www.ceskatelevize.cz/vysilan...2008-22:10.html
sice jde trochu o něco jinýho ale vyznělo to tak že podle zákona když podáš
brko mlašímu 18 let jdeš na 8 let. Takže nezletilý FUCK OFF !!!

edit: Já mám co povidat když pálim od 14 ale jde špíš o to že kdybych to brko jenom někomu podal a nebylo mu 18 dotyčnej se sprasil a řešily to třeba rodiče tak podle české legislativy 8 let za katr.
Takže pozor na to chrantě svoje hydroskunky před mládeží :wink:
HorrigEn
tak o zakon mi teda nejde...taky sem zacal ve 14 ale stejne bych to tem frackum nikdy nedal do ruky...proste az od 17 kdy maji jakz takz dovyvinuty mozek...
TouchWood
mě nedávno zaujalo když jsem si den před touto situací pokoupil gramík skérka :leaf: , druhý den u mne zazvonil zvonek. Vykouknu z okna a tam 3 "kamarádi" :david: :david: :david: kteří u mne nezazvonili tak 2 roky a hodně jsem je zhuloval. Ptám se, co se děje, co si přejí. Že prý jestli jdu ven na brko - říkám si, mno, šli do sebe, když mně pozvou. Vyjdu ven, dám si cigáro a čekám, kdy to smontujou. Nic se neděje. Tak se ptám co se bude dít :frog: :whisperer

a jeden z nich najednou " my jsme slyšeli, že máš něco ty tak už to motej"

mít zbraň, tak je o 3 přisrávače méně omg :grrr:
jude
hehe.....tak ja nikomu z mojho sirsieho okolia neponukam. jedine kamosom na ktorych sa mozem spolahnut a viem, ze ked oni nieco budu mat, tak ma pozvu. tiez mam par prihod s prisravacmi :D

a takisto v ziadnom pripade nedavam nic mladsim ako 18(pokial ich teda nepoznam a neviem ako su na tom mentalne(kamoska ma 17 a to je este v poho)). co ak by sa tomu decku nieco stalo(uz je jedno ci kvoli MJ abo nie)? hned by doma povedalo, ze ten mi dal marijanku a kedze byvame na dedine, tak by ma aj ukrizovali... :) cuz :)
Kenyn
tak to proste v zivote chodi groweři a nejen s hulenim uz sem si taky udelal selekci svejch radoby kamošů to stale slysis "nemas neco u sebe,nebo muzu se k tobe stavit"je mi jasne pro co asi,že!ja uznavam a naucil sem se po zkusenostech jednou zahulime s meho podruhy zase nabidne kamos a tak to ma bejt,to beru,a vychcany socky posilam do prdele,!!
A VY JE POSILEJTE TAKY!!! mejte se groweri a pestu zdar.:)
Raz v Brne sme sa boli pozriet na harekrishna festival. Bolo to zadarmo takze samozrejme nechybali Brnensky squatters.. chvilu sme posedeli, a potom ze ubalime brko. Ked bolo hotove, zrazu sa pri nas objavil jeden z nich, a ze ci si s nami nemoze zapukat.. boli sme 3ja, hulenia sme mali malo, ale tak jeden clovek navyse.. lenze chlapik miesto toho aby si sadol k nam sa vratil pre celu svoju bandu (asi 6 smradlavych bezdomovcov + jeden pes), posadali si okolo nas a samozrejme, kazdy z nich hulil.. jeden extra magor navyse miesto decentneho prasku stiahol na dva nadychy tretinu brka, a este ako posledny kliniec do rakve prisla hlaska toho manika co prisiel ako prvy: "hmm, no ale co to je, jedno brcko pro tolik lidi ze.." :grrr: :grrr: :grrr: .

A dalsia prihoda .. idem v Brne podchodom co ide popod hlavak asi o jednej v noci aj s holkou a oproti nam dvaja z tej istej homeless particky aj so psom.. hned klasicka otazka "nemas cigo?" a moja klasicka odpoved "ale jasne".. zacal som sa hrabat v kapse a typek zrazu "no sem s nim, nebo na tebe poslu toho psa".. tak na neho pozeram jak puk a vravim "Kamo tak teraz si si to posral. Nazdar." A sli sme prec.. ako co je vela to je moc.
No v TouchWoodovom pripade by som ich asi bez vsetkeho poslal doprdele.. ale asi by som sa par minut na nich len v tichosti dival takym tym xichtom v style "ti nahodou nej*be"??? :banned:
Frouman
Jdu po ulici s kámošema a najednou nás zastaví cikán, postupně se všech ptá, jestli nemáme na brčko. Když ho každej pošle do prdele, zeptá se, jestli teda nemáme na prodej :D Ten kokot si snad myslel, že se rozdává hulení zadarmo...
Zlosin*
2 Frouman:

hh drsný, tos mi zrovna pripomnel vtipnou vzpominku... du tak s kamosem a potkame typka co mu dluzi prachy. Tak mu kamos rika, jako at mu ty prachy vrati. No ten borec je samozrejme jako vzdy nemel a tak mu kamos zahrozil ze mu sunda boty a pujde zpatky bosky (to byl jeste snih :D). Nakonec ten dluzitel kamose zase ukecal. Na jeho miste bych se pak klidil co nejdriv pryc ale on nas dorazil svou otazkou: "A co hosi, mate neco do dymky?"

radsi nic...
Frouman
Nějakej lidumil mi zase nadělil trestnej bod za komentář :D Nejspíš nějakej přizdisráč, když je to anonymně.
citace:
Původní příspěvek od Frouman
Jdu po ulici s kámošema a najednou nás zastaví cikán, postupně se všech ptá, jestli nemáme na brčko. Když ho každej pošle do prdele, zeptá se, jestli teda nemáme na prodej :D Ten kokot si snad myslel, že se rozdává hulení zadarmo...

Nezlob se na mě, ale tohle může napsat jen ten kdo v životě nic nevypěstoval, jen kupoval a možná otočil pár ošmelenejch pytlů.
Frouman
No já mu taky nic neprodal....jestli jsi to myslel takhle.
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Frouman
No já mu taky nic neprodal....jestli jsi to myslel takhle.

Jakkoliv, ale takhle urcite ne:teef:
Stoned_r41d3r
Mata ?(12:39):
hele kdy bude zase naka akce od growru??
Omnihash ?(12:39):
by si chtela zase naky drogy zadara co? pri pristim cannabiscupu, tzn za rok
Omnihash ?(12:40):
na dalsi akce se nedostanes, sou jenom pro velmmi peclive vybranej okruh znamejch
Mata ?(12:40):
!!NE!! AZ ZA TAK DLOUHO??
Omnihash ?(12:40):
no jo je mi lito
Mata ?(12:40):
tak ja ti budu delat doprovod nekam
Omnihash ?(12:41):
tobe to vylozene nestacilo
Mata ?(12:43):
nestacilo!! a nikdy nebude!! a tobe to snad stacilo??
Omnihash ?(12:44):
jo
Omnihash ?(12:44):
nebudu te tahat na grower akce akorat se poblijes a vytuhnes a co ja pak s tebou
Mata ?(12:52):
!!nenenen!!

Jo, pánové, je to tu... První oficiální grower gruppie.... :punk:

Omnihash ?(14:46):
sirim tvoje poselstvi dal
Mata ?(14:47):
jaky poselstvi??
Omnihash ?(14:47):
o tom jak moc chces growerpaRTY.d
Mata ?(14:47):
ale to neni poselstvi..ja bych to nazyvala jinak
Mata ?(14:48):
treba.....chut hulit
Omnihash ?(14:48):
jo vyhulenost
Mata ?(14:48):
ano mozna moc to neprehanej s tim sirenim at z tebe neni prorok
Omnihash(14:48):
http://grower.cz/forum/showthread....0391#post660391

Mata ?(14:49):
ses fakt mimo!!
Mata ?(14:50):
to byl soukromi rozhovor!!!ty kokote
Omnihash ?(14:50):
sem to poslal kamosovi a ten to hned dal na web
ste kokoti vyrid mu to
Omnihash ?(14:50):
stejne te tam nikdo nezna
vyridim
to ho potesi

je videt ze mate zatemnene mozny od huleni.D
mozky
Omnihash ?(14:51):
to rika ta prava
Mata ?(14:51):
ja nemam zatemneno..me to nopak odtemnuje mysl naopak

Tento text je ciste pro studijni ucely. Sociologicky nahled do hlavy jedne z naseho naroda... enjoy....
Dekuju Omnimu za studijni material....

:D
Co z toho textu vypliva necham na Vas...
jó holky někdy uměj být ty největší socky. já v jednom klubu občas potkávám jednu holku,která, když jdem ven rozjet špeka, je v mžiku venku taky a když se na ni dostane, dá si tak 3prdy a pak to ještě posílá svejm kamarádkám... vždycky mám hroznou chuť s ní nejak hrozně opovrhnout ale ještě sem to nikdy neudělal :D
TouchWood
nejlepčí socka a přisrávač je pes. protože ten když od tebe něco dostane , je věrný, nepomlouvá tě a jste kamarádi

socka - human - od tebe něco dostane, a ještě tě pomluví že mu nechceš dát víc

potkal jsem "známého" co se přiživuje na ostatních - jeho life style" bez práce atd (ja taky nemám práci ale...)

neřekne čau když tě potká, ale ZEPTÁ SE TĚ JESTLI NEMÁŠ 20KU NA CHLEBA OMG, pak o cigáro ,. špeky. a když mu to nedáš, jde jinam, pomluvítě a sockuje - paradoxní koloběh :frog:
Tuhle jednu zhulku zastavilo auto plný cikánů. Řekla jim, že nic nemá a tak za to dostala prej pěkně do držky.
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od Endorfin
Tuhle jednu zhulku zastavilo auto plný cikánů. Řekla jim, že nic nemá a tak za to dostala prej pěkně do držky.

kterou tuhle zhulku ? :frog:
citace:
Původní příspěvek od TouchWood

kterou tuhle zhulku ? :frog:

toho psa :frog:
Touchwood, MEDwjet:tak jo - byla dredatá a tupě se uculovala :teef:
Mishelou
citace:
Původní příspěvek od Endorfin

stalo se mi to stejný,banda cikánů v bmw po mě chtěla nějaký kouř,no samo sebou jsem odvětil že ne,ale napřed jsem dostal varování,tak jsem se dal na úprk,no docela sranda před vchodem do baráku :D
mishelou:no v našem malým městě je to už druhý případ během krátký doby... rasismus no
pjsky
celler: uplne tak to nevidim. ale uz vim, komu po sklizni zavolam.. dvoum lidem, kterych si fuck vazim a rozhodne jim to dam poznat :rasta:

aby vedeli, ze kazdej spek, co sme spolu dali, se jim vrati!!! :cox:

KUBO! PEPO! To si vyhulite! :rasta: :rasta: :rasta:
Moje
rajda me inspiroval,pac nez sem si ten jeho prispevek precetl tak sem mel skoro to sami

Šela (14:27:14 4/03/2008)
co delas?

Želvíno (14:27:45 4/03/2008)
prijel sem ted z rabajtu

Šela (14:29:40 4/03/2008)
a co budes?

Šela (14:29:47 4/03/2008)
malem byl prej z tebe pirat..

Želvíno (14:30:22 4/03/2008)
co potrebujes?
jj jeste hak a byl sem jetej

Šela (14:31:17 4/03/2008)
nijak extra nic nepotrebuju, ale dal bych prask, znas to.

Želvíno (14:32:17 4/03/2008)
hh to jo no...

Šela (14:32:39 4/03/2008)
to jo no..

Želvíno (14:33:18 4/03/2008)
a mas co hulit?

Šela (14:33:32 4/03/2008)
smeti z drtky

Želvíno (14:33:58 4/03/2008)
brou chut

Šela (14:34:18 4/03/2008)
ty mas rict, ze to ses ty.. tak te zhulim

Šela (14:34:29 4/03/2008)
neucil ses scenar

Želvíno (14:34:49 4/03/2008)
sory kamo ale sem skoro na mizine

Šela (14:34:57 4/03/2008)
i to se stava.

už se neozval..........:punk:
crackonos
Já musím zmínit taky jednoho přisrávače, který si nezadá s těmi vašemi. Říkáme mu liška, pokaždé, když nás potká na zábavě přijde k nám a řekne:"ňáký skunky?" a nahodí takový nasládlý úsměv, za který bych kopal do prdele, ale většinou když máme, tak dáme, u nás to tak funguje. U nás se všichni huliči z okolí tak nějak znají a jednou zhulím já je a podruhé, až nebudu mít, tak zhulí oni mě, tak to funguje u nás na vesnici. Taky když umotám a hulím s někým tak trochu cizím, tak ho nechám hulit at si klidně strhá plíce,ale hlavně když se zhulí, tím si udělám jméno a příště budu třeba já, kdo bude sockovat.
ToiletTrooper
Já když si du zahulit o volné tak dem jen s kamošem,sednem a hned se vynoří 10 lidí ze třídy hned nemáš nemáš?na facku,nejlepší příjde typka a začne valit "dáš mi dáš mi?já sem přece tovje kamoška" bavil sem se s ní jednou a to byl rozhovor typu "uhni krávo"
frenlik
tak to víte, takoví jsou všude :)
akorát u nás je teda nemáme :)
ale jó vlastně máme..
Mesias
crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...

Byl jsem teď na pivku - šel jsem sám, nikoho jsem neznal, jen barmanku, ale ta měla frmol, tak jsem si sednul sám ke stolu, vyndal si cigárka, objednal pivko... A už u mě seděl nějaký týpek - od pohledu úchylák, ale jelikož se snažím nesoudit zbrkle, tak jsem ho poslouchal... Říkal mi, že se jmenuje Pavel (já se pro jistotu ani nepředstavil) a že tak chodí sám po hospodách a neví co by... Že už ho ani pít nebaví, takže si chce chvíli promluvit... Snažil jsem se ho zbavit s tím, že jsem jen na chvilku a hned zas půjdu na koleje... A už mě začal zpovídat - kam na koleje, co studuju... Dělal to sice tak nenásilně, že jsem mu i něco řekl, ale po chvíl jak když uhodí začal hrát na city - že mu prý umřel otec a tak... To vypadalo celkem smutně, ale když jakmile jsem projevil lítost vypálil jestli bych mu nedal cigaretu a nekoupil pivo tak jsem mu řekl, že to že mu umřel otec není důvod k tomu aby začal sockovat po barech... Možná jsem se zachvoal krutě, ale kdyby jste ho viděli a to všechno kolem - jak mluvil a vyjadřoval se... Podle mě šlo o člověka, který už v tom sockování umí trochu víc chodit... Mám čisté svědomí - nebyl jsem na něj hnusnej, jen jsem mu to tak naznačil a řekl jsem mu že peníze nemám že jsem chudý student... cigáro jsem mu dal - načež pan smutný hrdina se skoro bez pozdravení na místě zvedl a odešel z hospody - asi zjistil že nic nepustím...
crackonos
citace:
Původní příspěvek od Mesias
crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...

Samozřejmě, tak to funguje u nás na vesnici, kde se tak nějak všichni znají (i ze sousedních vesnic), až na toho Lišku. ALE ve městě kam chodím do školy je to pravej opak, tak jak to myslíš ty- podáš prst, podruhé "chlamst" a ruka je v prdeli. Proto ve městě hulím jenom s těma které znám.
Tuhle jsem si dával před školou šluka a příde nějakej kluk, kterýho sice ze školy od vidění znám, ale je mu tak asi 14. Já jsem mu řekl na rovinu, že je prostě moc mladej a že mu nic nedám...začal pi..vat že jsem krkoun atd.,ale já jsem nepovolil,...na dva až osm let se mi do krimu moc nechce, mu z toho náhodou mrdne (byl to moc dobrej venek), odvezou ho do nemocnice, rodiče na něj přitlačí a je na světě obvinění vůči mé osobě, vyhodí mě ze školy a co bych pak dělal...
crackonos
Tak včera se mi opět potvrdilo to, jak to u nás na vesnici chodí (a měl jsem z toho radost:rasta: )
ges
Jednou takhle po skole, jsem cekal na kamose, ze se zhulime, mel jsem na posledni dymku. Vytahnu sacek z kapsy, abych se podival kolik toho mame a zachvilku me oslovi cikan, pry jestli nemam nejake huleni, ja rikam, ze ne. On nato, ze me pry videl, ze jsem mel v ruce sacek. Odpovedel jsem mu, ze to mam pro sebe a ze toho mam malo a ze mu nemuzu dat. On na me, at mu ukazu co mam. Ja na to, ze nevidim duvod proc bych mu to mel ukazovat a davat do ruky....postupne jsem videl, jak cikan zacina penit, ze netancuju, tak jak on piska....asi 15min se ze me snazil vymamit asi 0,2g...potom ho napadlo, ze chce alespon cigo...rikam mu, ze mam jenom tabak, ze si muze ubalit...a on takovym drzym tonem rekl, ze balit neumi, at mu to ubalim....to uz jsem jeho aroganci nesnesl a zacal jsem mu vysvetlovat, ze to na tom svete takhle nechodi, aby lidi nic nedelali a dostavali veci zadarmo....jeho posledni argument byl, ze je ale dobry clovek :) tomu jsem se uprimne zasmal. Potom na me zacal vytahovat pesti a se slovy, ze mam stesti, ze okolo chodi moc lidi odesel a ze si me chyti :)
crackonos
ges: S tou kofolou se mi něco podobného taky stalo. Takhle si to hulím, příjde za mnou asi tak dvacetiletý cigán a prej ať mu dám něco na prda (slovo prosím neznal), já jsem zrovna dohuloval osobáka a bylo tam tak na rukáv. Tak jsem mu podal toho špeka (bylo tam tak na dva-tři prdy a já jsem byl už moc), ať se teda zhulí- on začal držkovat, že mě viděl jak si balím z velkého saklu (to jsem už začal pěnit). Tak jsem mu řekl, že jestli mu to nestačí, ať táhne do prdele, že mu prostě nic nedám. On asi viděl, že u mě teda nepochodí, a šel odkud přišel. Ještěže mám kua takový autoritativní tělesný proporce.
Mesias
Pinus: Boží mlýny - pokud to bereš jako že všichni jednou umřem tak to jo, ale jinak boží mlýny dle mě nikdy nemleli...
Intergalacticc
:D:Djo no kdyby mleli tak by to vypadalo vše trochu jinak :) tím mlýnem se musí stát každý posekaný člověk a rozemlít ty pomrdkávače a podělávky osobně:D
chlapci, chlapci... takhle mele boží mlýn ;) ... tak bacha na to :D
Onyx
U nas su sockari skoro vsetci ale ma to svoju logiku.Je tu strasna bieda,malo penazi takze su tu sockari ako na love tak na cigara a tiez ganju lebo poriadne pestovat sa tu nikomu nechce jedine tak hulit to by chceli vsetci
Intergalacticc
endorfe: neni to náhopdou mlýn od šmajstrly na pohanku:D před pár lety sem tam byl ze školou na exkurzi a vypadalo to tam podobně:rasta:
Intergalactic:Hehe, to je mlýn kam chodím pro šrot a pro ostatní krmiva. To asi nebude od šmajstrly :D
Slick-ace
Kéž by v tom mlejně semleli všecky přisrávače světa :freddy:
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Kéž by v tom mlejně semleli všecky přisrávače světa :freddy:

tak zde zbude 1 člověk z 10ti :frog:
Slick-ace
citace:

tak zde zbude 1 člověk z 10ti :frog:

nj. však na každého jednou dojde.

..ehm to nebo to "zde" jsi myslel tady na groweru? :wink: :D
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace

nj. však na každého jednou dojde.

..ehm to nebo to "zde" jsi myslel tady na groweru? :wink: :D

bavíme se o světě, takže zde = svět :babovka:
Slick-ace
rozumím, no jestliže je tolik míst jako u Onyxe jak píše není se čemu divit a boží mlýn si je najde:whip:. socky a přisrávači jsou zlo to je bez diskuze, co je ale ještě horší, že mnohým ta veřejně známá nálepka nevadí a místo minimální snahy o vlastní grow si na tomto statusu založili huličskou osobnost. :shooter:
crackonos
Předvčerejškem jsem došel k zjištění, že existují i alkoholoví přisrávači. Šel jsem za dvouma kamošema s plnou flaškou vodky božkov, že si dáme panáka. U stolu s nima seděl nějaký ožralecký pár a já teda jestli mají kelímky, podal jsem kamošovi vodku atˇnalije, ale jemu z ruky tu flašku vytrhla ta ožralecká štětina, začala nalívat celýmu stolu-já jsem nechtěl být za škrta, tak at teda nalije všem, dali sme panaka a ona začala nalívat znova kurva bez toho aby se zeptala-kamoš (kterej ji znal) ji to musel vytrhnout z ruky aby to nevychlastali. Potom ještě začali pičovat jakože jestli je to originál- že je to nejaky hnusný, tak to sem se už nasral a řekl jim :"přiště drátem do voka kokoti", vzal sem vlašku a šel do (!).
k/-\pr
my u nas mame jednoho socana kterej za mnou dicky prijde......"hele,mas neco na prda?" a tak ja nejsem skrt a tak mu dam na zilu...a takhle se to porad vopakuje a pak ho potkam venku s nakou partou a vidim jak bali brko...ale vysere se na me!a druhej den de za mnou jesi nemam neco na prda......omg...priste ho poslu do prde*e
Sved
Njn zná to asi každej asi to tak i má být je to takový potravinářský řetězec. My si to vypěstujem hulíme to s kámošema a máme z toho radost. Na sockách mě sere, že oni z toho radost nemají a nedokážou to ocenit, jsou to obyčejní urpuťáci co si myslí, jak jsou zhulení, že donesli světlo na Moravu.
Nejhorší jsou ti co si myslí že se zdraví "nemáte co pálit" ?!!?!
fajn řešení je jak někdo psal s těma semínkama, to dělám taky občas ...
no a když maníci začnou že nemaj kde pěstovat a tak, tož to už mě trochu vytočí a tak jim poradim kde a jak pěstovat (slunný místa, zářivky doma atd)...a když ani to ne, tak to je pro mě člověk kterej si nezaslouží hulení vůbec...
dycky mě rozesměje když o skérech toho ví hodně, umí vyjmenovat co všechno hulil ale neumí ani naklíčit semínka :D mluví samo za sebe
TouchWood
njn, co by jste chtěli od dnešní konzumní společnosti

ale jak píšeš, umí to vyjmenovat všechny druhy skér co kdy prej hulil, ale nevypěstoval nikdy nic, páč mu to uschlo :D
Tak s ohlednutim na posledni mesic mi to neda a taky prispeju... Po sklizni sem obdarovaval kamose kterym to nekdo zcoroval a vim ze se mi to od nich vrati.... Taky sem ale zhuloval lidi u kterych sem to neocekaval a taky ze nic..... Vic me ale dojebava nevdecnost lidi kterym sem pomahal s growingem a ted kdyz uz vsechen muj cumbrk promenil se v dym mi oni "kamaradi" nabizeji huleni ktere maji vlastne diky me za nemaly peniz.......... trochu zklamani.... ne z toho ze si nezahulim ale z tech lidi :(
tekknou
citace:
Původní příspěvek od .l.
Tak s ohlednutim na posledni mesic mi to neda a taky prispeju... Po sklizni sem obdarovaval kamose kterym to nekdo zcoroval a vim ze se mi to od nich vrati.... Taky sem ale zhuloval lidi u kterych sem to neocekaval a taky ze nic..... Vic me ale dojebava nevdecnost lidi kterym sem pomahal s growingem a ted kdyz uz vsechen muj cumbrk promenil se v dym mi oni "kamaradi" nabizeji huleni ktere maji vlastne diky me za nemaly peniz.......... trochu zklamani.... ne z toho ze si nezahulim ale z tech lidi :(

Zdravím ,pěkný slunečný den ,taky jsem zažil něco na podobné bázi,ale když jsem se stavil u kámoše co jsem mu leckdy pomáhal s growingem a zkuřovaly sme se vyrovnaně vzájemně,tak jsem ho slušně poprosil jestli by neměl na buka ,něco do papírku odpovědí mi bylo ,no víš fakt sory po mě chce ale každej.No a týpek mi řiká no za kilko bych ti něco ,ale snad dal ,no to mi stačilo a o můj názor na něj bylo postaráno i když ne ,že by mě vyloženě nasrala jen tahle scénka ,bylo toho víc ,ale lidi co v tom hledaj jen biznis nesnášim a měly by se:rocket:
Celller
Koukam, co tu pisete, a delate proti tomu neco? Ja sem napriklad tem lidem dal najevo, ze me to sere, ze je u me zavreno, a sehnal sem spouste lidi rezy, at si vypestujou, klidne jim poradim, trochu sem si je prevychoval, s par sem se pohadal, vyrikali sme si to do oci, a jeden typek, co u me byl celkem casto a se kterym sem se fakt pohadal fest i pred lidma, si postavil foliak a uz ma ode me rezy:), takze se snad letos dockam toho, ze ty lidi co sem jim sehnal rezy, aniz bych z toho neco mel ja sam, akorat jen litani atd. tak me taky sami pozvou na svoje vlastnorucne vypestovane huleni a ja budu mit radost, ze oni maji radost, ze si sami vypestovali a ja tu radost s nima budu zdilet:D, jinak kdyz se zeptam ja, jestli nema na speka, tak nesomruju, ja si tak nepripadam, ode mne meli tolik huleni z ruky do huby, ze me to blby neni, a tem komu rezy umrou, nebo to nejak poserou kvuli svoji lenosti, nebo neschopnosti, nebo kvuli vymluvam, ze nemuzou pestovat, ze nemaji cas, ale to sou lide, co o nich vim, ze by mohli, a ze cas maji, takze me je to jedno, at si klidne tamhle kupuje. A pozor, dalsi veci je, nepodezirejte kazdyho z pseudokamaradstvi, sou mezi nima i lidi, co by chteli pestovat, ale nevi, jak na to, tak by ste jim mohli i ublizit, kdyz by ste je slovne napadli a co si zahuhlali o huleni a hned je fakovali. Jinak teda, snazte se o osvetu tim, ze par lidem sezenete rezy, trochu poradite atd. samozrejme musi mit zajem.
tekknou
citace:
Původní příspěvek od Celller
Koukam, co tu pisete, a delate proti tomu neco? Ja sem napriklad tem lidem dal najevo, ze me to sere, ze je u me zavreno, a sehnal sem spouste lidi rezy, at si vypestujou, klidne jim poradim, trochu sem si je prevychoval, s par sem se pohadal, vyrikali sme si to do oci, a jeden typek, co u me byl celkem casto a se kterym sem se fakt pohadal fest i pred lidma, si postavil foliak a uz ma ode me rezy:), takze se snad letos dockam toho, ze ty lidi co sem jim sehnal rezy, aniz bych z toho neco mel ja sam, akorat jen litani atd. tak me taky sami pozvou na svoje vlastnorucne vypestovane huleni a ja budu mit radost, ze oni maji radost, ze si sami vypestovali a ja tu radost s nima budu zdilet:D, jinak kdyz se zeptam ja, jestli nema na speka, tak nesomruju, ja si tak nepripadam, ode mne meli tolik huleni z ruky do huby, ze me to blby neni, a tem komu rezy umrou, nebo to nejak poserou kvuli svoji lenosti, nebo neschopnosti, nebo kvuli vymluvam, ze nemuzou pestovat, ze nemaji cas, ale to sou lide, co o nich vim, ze by mohli, a ze cas maji, takze me je to jedno, at si klidne tamhle kupuje. A pozor, dalsi veci je, nepodezirejte kazdyho z pseudokamaradstvi, sou mezi nima i lidi, co by chteli pestovat, ale nevi, jak na to, tak by ste jim mohli i ublizit, kdyz by ste je slovne napadli a co si zahuhlali o huleni a hned je fakovali. Jinak teda, snazte se o osvetu tim, ze par lidem sezenete rezy, trochu poradite atd. samozrejme musi mit zajem.

HH koukám ,že si taky taková podobná ovce jako já ,rád dokážu poradit co a jak ,lidi co vo to maj zájem a chcou něco vypěstit ,aby nemusely celoročně kupovat od dealeru a měly svůj štýl.No z kámošů snad neznám nikoho co by se aspoň o něco nepokusily a rádi si vždy po kose dáme sem tam něco na košt.Ale celere narovinu neřikej ,že pokaždý si zažil vděk ,občas se to prostě musí zjebat na férovku do ksichtu ,aby si taky dané osůbky uvědomily ,že se na tom opravdu nedá stavět byznis ,že lépe funguje něco za něco ,spíš ve smyslu uděj něco pro druhé oni udělají příště pro tebe až budeš v prdely zase ty?!
Erixon
Přisrávač je ten kdo akorát somruje, ale nic nenabídne. Když se mam s danou osobou alspoň o čem bavit, a nechová se jako úplnej idiot tak nemam problém... případy co na jedno kouřokolo vytáhnou půlku brka příště nepozvu.(Když jim to nakope prdel tim líp:D, třeba že se netrafěj z5 do dveří do hospy :D)

Naučit známý pěstovat je samo nejlepší, ale musej vyvinout nějakou aktivitu, zájem. Nachystat jim všechno pod nos je škoda energie.
Manytou
s tema seminkama to neni ubec spatny odpálkování socky ... jdi si to vypestovat sam ... :)
Stoned_r41d3r
Zacina to byt krize.

Nedavno mi o dobry 2 hlavy mensi a 4 roky mladsi mlady muz vyhrozoval, ze mne bodne do ucha :D

Respektive to probihalo nejak takhle:

rusne namesti, asi 6 odpoledne, centrum mesta, prakticky 30 kroku od fizlarny, ja slusne oblecenej, nezhulenej, nesmrdici a upravenej, jen prochazel kolem, zadnej ocni kontakt :

x- nemas neco na prodej?
........
r- ja?
x- jo ty!
r- si delas prdel, ne?
x- coze?
r- sockovat skero na ulici!!!!
x- nerikej ze nehulis!
r- zachovava dekorum, mlci, zrychluje krok cimz si odkryva zada
x- nesouvisle mumlani o nenavisti k lidem, co se nepodeli, kdyz ma bratr hlad, kecy bludy
.....
r- mlci, vzdaluje se, otaci se aby kontroloval situaci za zady
.....
x- a co kdybych vytahnul nuz a bodnul te do ucha
r- COZE?
x- a co kdybych vytahl nuz a bodnul te s nim do ucha?
r- konsternovane mlci a povytahne z kapsy nuz
x- aha, takze bys ho vytah' taky, tak cau, ,,kamo''

....coz o to, ja bez noze stejne vice ci mene ven nechodim, ale pouzivam jej primarne coby otvirak, sroubovak, pomucku pri svacine ci jako rezaci nastroj....

Otazkou zustava, co ma relativne slusnej socializovanej clovek delat?

Poridit si jeste VETSI nuz? Aby se jim dalo VYHROZOVAT? Protoze v realu te stejne natrou za neprimerenou sebeobranu?

Zavolat fizly a zazdit odpoledni kino ?

Donutit mlady lidi at nehulej skero?
Plizit se za nim nekam kam kamery nevidej a tam mu nakopat prdel a zazdit odpoledni kino?
Zedy
Stoned_r41d3r:

nevím po jakým městě si se procházel, ale nemyslím si, že by to byla situace ze který bych hned vycházel s tím, že si pořídím větší kudlu, nebo že začnu překecávat takovýdle magory, ať nehulej. Jo určitě šlo o nepříjemnou situaci, ale podle mě si narazil na dost labilního jedince, kterých moc nepotkáš, něco jako setkání s ufo :teef:
dvojka-trojka
SR: tak to je fakt nářez co se dneska děje, ale když kolikrát vidím co všechno jsou lidi (hlavně ty mladší, ale není to pravidlo:rolleyes: ) schopný udělat jen, aby si dali alespoň prda, nebo prostě pro špeka, tak mě ani tahle historka už tolik nepřekvapuje:). I když normální to teda MOC není:D.... Jak píše Zedy - ufo....
ad. nůž: větší nemá cenu pořizovat, protože přesně, jak píšeš jeho použití bys odsral v tomhle státě jen Ty, protože tady by Tě musel nejdřív podříznout, abys Ty mohl alespoň říct, že máš taky nůž, nedejbože slzák, bo pistol:).

HOJ 23
TouchWood
máš se obalit plastickou trhavinou, a když by vytáhl nůž tak rozhrhnout kabát a zařvat, "zkus to, máš 1 pokus "! kémo :frog:
LSD-3D
u nas su aj taky co vo vacku maju riadne natlacene G-cko pridu za tebou a pytaju si prasky :(:(:( tak toho je uz dost CHLAPCI TU POMOZE LEN RIADNE OCOVSKE ZAUCHO :D
rascal.nono
hmm ja si radsi smotam pro sebe a na ostatni seru
Freeloader
citace:
máš se obalit plastickou trhavinou, a když by vytáhl nůž tak rozhrhnout kabát a zařvat, "zkus to, máš 1 pokus "! kémo :frog:

Tohle mi fakt dostalo!!!!:teef:............Nebo nahlave nosit turban :D

Slisel bych slovo nuz a uz by se valel nachodniku s tetovanim naksichtu vod miho prstenu hajzl malej!!
Divoženka
Nezapomenu na toto.
Jednou si tak sedíme v parku u vlakového nádru v jednom městě. Blíží se k nám mírně posilněný pán. Mířil si to za námi, a zda nemáme "korunku" .
Kdyby to zůstalo u té korunky, tak neřeknu ani bé, ale byl opilej a začal nám vyprávět "svůj životní příběh" + svůj problém, jak je moc nemocnej a že byl v nemocnici, kde se dozvěděl ne příliš pozitivní věci, tak šel do hospody a teď po nás chce peníze na vlak,že se ani nemá jak dostat.
To bych ještě jakš takš taky překousla. Dokonce jsem již začla pociťovat lítost, když u toho pofňukával, pak začal brečet, zarudlej obličej a že se omlouvá, že je slušnej člověk a začal mě nabízet,že mě za to dá prstýnek, co měl na malíčku, takovej stříbrnej kroužek se srdíčkem narvanej na mohutným prstě, no prstýnek spíš dámskej... a že to je jeho památka z lásky,ale že i tak, že mi ho dá. Tak říkám, prosim vás pane, to si samozřejmě nechejte, dala jsem mu prachy a div mě nezlíbal ruce a to byl konec.
Taková věc vás vede k zamyšlení. Jak jste na tom vy a jak druzí lidé, no znáte to. Ale během pár dní, sedím ve stejném parku a co to nevidím, vidím toho samého pána, ve stejném stavu, ve stejném parku a jde k nějakým slečnám na lavičce a valí tam úplně to samý , i s tím prstýnkem. Tak mě ten pán dokázal dodat jistou dávku nechutě.
Na tohodle obsrávače a hráče na city fakt nezapomenu. A jestli už se neuchlastal, zevlí tam dodnes.
PsYcHo84
Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem
Tajné
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Zacina to byt krize.

Nedavno mi o dobry 2 hlavy mensi a 4 roky mladsi mlady muz vyhrozoval, ze mne bodne do ucha :D

.
.
.
.
Zavolat fizly a zazdit odpoledni kino ?

Donutit mlady lidi at nehulej skero?
Plizit se za nim nekam kam kamery nevidej a tam mu nakopat prdel a zazdit odpoledni kino?

Policejní provokatér?

(já vim, paranoik promluvil...)
iceCube
Divoženka - tak to já bych se dal do pořádnýho stavu high a tohole týpka bych si osbně tak vychutnal že by týpek nakonec platil ještě mně:D :)
Tajné
icecube: nechápu
Divoženka
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Divo - vetsina jich jen hraje na city.. ja jsem mozna tvrdy, ale prispevek na jizdne ani na cokoli jineho uz nedavam vubec nikomu. Zvlast kdyz je dotycny/dotycna ozrala.. kdyz maji na chlast maji i na listek.. sbohem

To jsem byla ještě středoškolačka,ale ten ksicht si pamatuju doteď. Už tyto lidi taky nepodporuju. Naposled a to zcela dobrovolně v zimáku jsem po cestě na vlak z hospody, po úspěšně složené zkoušce, hodila mladejm týpkům pískající na píšťalku do klobouku dvacku, z té radosti ze zk a opilosti a sotva jim to tam padlo, tak se sbalili a přestali hrát a valili za mýma zádama taktéž na vlakin.hehe. Takže už fuck . Taky mám kámoše ,co chodil před náročnejma zkouškama do kostela a vhazoval tam nemalé částky papírových bankovek, že mu to snad bůh zachrání. . . fákt výsměch
crackonos
Já jsem jednou hodil dvacku takovýmu starému pánovi kterej stál na karlově mostě a hrál na harmoniku-docela hezky a vypadalo že byl slepý,tak jsem si říkal, že se neposeru, když mu tu dvacku dám...
Ale jednou za mnou přišla cikánka a ještě než mě pozdravila řekla: Pane vy máte dobré srdce, mohla bych se vás na něco zeptat?-samozřejmě chtěla prachy na bus. Začala mi vykládat že vlastně vůbec není cikánka a že to na mě poznaá že jsem dobrý člověk atd...ale jak tak mluvila, tak jaksi zapomněla na ten rumovej mordor co se jí dral z huby, tak jsem ji poslal do prdele a bylo...
Ježíš
mam kamarada co ma tak dobre srdce ze by se rozdal..sedime na hlavaku a hulime, prijde za nama jeden bezdomka a ze jestli nemame cigo-kazdej jsme mu dali po jednom. za chvili prisel znova jestli nemame par korun na vino (alespon byl uprimnej) tak kdyz mu kamarad daval petku mlcel jsem, ale drzel jsem se lavicky. za dalsi chvili prisel dalsi clen houmlesacky party jestli mu nedame ciga pro kamarada atd..musel jsem ho poslat do prdele jinak by za nama prisli jeste tak 8* a kamo by mu dal i svoje kalhoty.
Celller
Nevim, chtel sem to tu dalekosahle rozepisovat, ale nema to cenu, protoze bych se akorat nasral, co clovek, to rozdilny osud, ale vesmes me je divny, ze ty lidi uz se ani neciti trapne, ze se nesnazi najit si nejakou praci, vychacnost, oprsklost, sebelitost a pretvarka to je jejich, nekteri si tak vybrali sami, nekteri se na ulici dostali z jinych duvodu. Nekdo je opravdovy chudak, jiny je jen socka. Jen je vidim, a uz bych je fakoval. Nejaky somry na dopravu, nebo cigarety.
Jednou pri ceste do Pardubic pro rezy, sme potkali na autobusaku starsiho chlapika a magnetakem na kazety, slusne poprosil o cigaretu, dostal ji, a za odmenu nam pustil myslim BackStreetBoys a sel si po svem. Jinak tohle prehlizim, ty lidi sou bud vychcany, nebo nesvepravny.
cecilka...
Břeclav,park,socky...sednu si do parku s tim ze si vychutnam spicka a mezi tim dojde polovina parku at je zhulim...su dobreho srdce a kdyz mam tak rada dam,ale kdyz je to pokazde a ti stejni lidi,tak jim normalne slusne reknu,hele kamo az dojdes aspon jednou ty a doneses mi zabanat pak muzes v klidu dojit....a nebo jak tu byla zminka co dojdou jako velci kamosi jen kdyz to zrovna cpu...nekteri lidi jsou fakt na ranu....
Čus tak já taky znám pár takových lidí ale člověk to musí brát s chladnou hlavou prostě když si chci zahulit sám tak jim to slušně řeknu a buď to pochopí nebo ne no a když ne a stává se vám to opakovaně tak bych je jednoduše poslal do p....e. Toť muj názor a přeju příjemný zhulení bez přisrávačů.
shimano
bohuezl jsou mezi námi i takoví lidi no,ale zatím jsem estě neměl to srdce nepodat brko kdyz si nekdo řek,ale stává se mi to málokdy,to víte village :)
Bandita
Moj kamarat raz povedal svojmu kolegovy ze mam marku,
vecer prisili obaja tak sme sa zbúšili,jeho kolega normal chalan,dobry humor a tak,na cestu som im ubalil po jednom
na druhy den sedim za pc mastim nhl a pri dverach dakto zvoi
otvorim a kamosov kolega,ci moze na chvilu,ze by si rad vecer so zenou zahulil,jasne ze som mu dal pekny pytlik nech ma pekny vecer
na druhy den prisiel zeby jeho bratranekrad okoštoval daco,ci mu neviem trosku dat ,alebo predat
som mu dal tak na brko a postazoval sa ze uz mam malo,ze sa rychlo míňa
neotval sa asi tyzden a raz tak lezim s frajerjkou kukam telku a niekto mi vola...no hadajte kto... stal za dverami,aby som mu neutiekol:)
takze som ho zo slusnosti pozval dnu ,urobil mu kavu,zahulili sme ako inak....ked odchadzal vo dverach sa ma pyta ci by som mu nedal kusok,zesa bude v praci nudit...
a ja hlupak som mu kusok dal.
Na duhy den rovno z prace prisiel za mnou,kupil si 1 pivo ktore sam vypil,zhulili sme sa zase si nieco opytal a ja kkt som mu zase dal,
sedime tak a on ,ze kukni mi pls kedy mi ide MHD,to sa spytal hned po dopiti piva a dohuleni brka...
tak odisiel...
uz len cakam kedy pride znova a znova a znova a ....kym nebudemmat sam co hulit:(
poradte pls ako ho mam pekne poslat do pice..
Celller
Bandito: rekni mu to na rovinu, jestli mu to neni blby, ze nejsi lakomec, ale uz mas jen pro sebe, a ze uz proste nemas. Jestli je slusnej, nebo se chova slusne, tak mu to normalne vysvetli, jestli je to nejaky debil, tak mu to rekni narovinu, ze uz nic nemas, ze nebudes pak sam susit hubu a kupovat si. Asi ses hodnej, ale nebud blbej, nektery lidi toho zneuzivaji.
Username
no treba muj kamos uz je takovy kdyz ma brko tak se vetsinou ozve ale zase buří fajky až do komatu takze par gramu skerka klidne vyhulí za den pres praci a vecer telefon:...... zdar nemaš něco na prda? nemaám,,,,,,a aspon šit ve skle?? :)))))))) takze fakt se občas zasměju :))))
acheron
mal som pred casom slusny pytel vynkofky...najprv sme to hulily len ja a fakt dobri kamosi alebo ked oms uz hulil ja a niekto si poprosil o sloka tak som nemal problem podat dalej...postupne sa to rozsirovalo (ze "nieco" mam) a stavovali sa u mna "stari kamarati" tak som im dal raz druhy raz treti raz a ja teraz susim hubu a oni stale volaju ci nieco fakt nemam ak poviem ze nie tak ci ani za kilo alebo tak.....ked mne sa strasne tazko posiela ludi do prdele :(..a aj ked som uz niekomu povedal ze uz toho mam malo ze len pre seba tak tipek sa chvilu neozval a potom zasa skemral o sloka
...poucenie do buducna :(
nero
Takže dneska se mi to stalo tipoval sem že dneska bude sněžit tak sem si vzal trochu trávy do školy že se hned po škole zhulim a taky že sněžilo (neznám nic lepšího než se koukat do oblak když sněnží je to takový hipnotizující prostě paráda) mno a před školou máme takovou starou tribunu kam nikdo nechodí a slejzaj se tam huliči a tomu podobní mno a tak em tam sedl zažehl a najednou se vyrojilo takovej lidí prej ať jim dám poprděl atd mno jo jenomže to byli lidi který sem vživotě nepotkal moje odpovjeď NASRAT
Bandita
To celler:
No to nie je az take lahke,pretoze kurim s jeho kolegom,tym mojim kamaratom ktory nas zoznamil a by mu vykecal ze mam len nedam:d bol by som za chuja,takze hura do pestovania nech mam na rozdavanie i pre seba lol...
Celller
citace:
Původní příspěvek od Bandita
To celler:
No to nie je az take lahke,pretoze kurim s jeho kolegom,tym mojim kamaratom ktory nas zoznamil a by mu vykecal ze mam len nedam:d bol by som za chuja,takze hura do pestovania nech mam na rozdavanie i pre seba lol...

Tak at mu to vysvetli ten kamos.
Bandita
vidiis,...skusim sa ho popytat ci by to pre mna nespravil
diky...neskor doplnim ako to pokracuje
krast
ale lidi řekněte, nejste někdy rádi že si s někým aspoň trochu pokecáte? jako jo, chápu když za váma někdo chodí obden jestli nemáte brko, tak to sere, ale taky se přes trávu super seznamuje.
Smoked
no jo ty tady říkáš že pokecáš ale když ten tipek toho třeba moc nenamluví ale jenom by chtěl zahulit a zase jít je celkem o ničem!!!!Neříkám když prostě někdo dojde a zahulíš s ním občas ale někoho sponzorovat to bych se mohl vysra* bo jako co si lidi myslel že když si to vypěstuješ že to máš zadarmo a pak když už řekneš někomu komu několikrát zahulit bez řečí a těd řekneš že máš málo tak seš ještě u něj zmrdek nechápu tyhle socky.... (lenost je svině) takže FUCK SOCKY at už z parku bo z hospod :-)
Lupus
citace:
Původní příspěvek od Kopeček
Kašlat na tyhle lidi!!!:flick: Jeden týpek: Hele more nemáš 4 koruny? Já plnou hrst drobnejch: Hele nemám kámo, sorry:teef: Dál, jeden bejvalej spolužák ještě ze základní školy (ted už hnusnej feták): Jestli prej nemám na bus. Já že nemám, takže spolužák šel pěšo:teef: Takhle na akcích když přijde nějakej člověk jestli by si nemohl dát prda tak mu pošlem akorát tak zbytek brka:teef: Ale že to těm lidem neni trapný takhle zevlovat:rolleyes: Osobně bych se k tomu nikdy nesnížil!
Peace:rasta:

tak kdyz typek nevypada neprijemne tak proc by ne, ale nebudu na brko zvat kazdeho kdo prijde zeo :)
jednou takhle ke mně přiběh cikán, a hned že potřebuje něco na benzín, že mu kleklo auto a že v něm mám ženu s malým děckem. No co, dvacka mě nezabila, dal jsem mu jí a cikán dál neotrvoval. Ale když jsme ho asi o dva dny potkal znova a on na mě vybalil ten samej příběh, tak mu řikam: "Tyvole to si mě nepamatuješ nebo co? Včera jsi mi řikal to samý." Cikánovi div že nevypadly oči z důlků, zmizel rychlejš než včerejší vlak.

A druhej přípběh se stal známýmu. Ten prodává v growshopu/headshopu. Nevim proč, ale maldý si myslí, že když tam pučujou vaporizéry, tak se tam taky prodává hulení. Jednou mu tam přišel týpek, ani se nepodíval na zboží a hned: "něco zelenýho by nebylo?" Známej na něj jako jestli umí číst, že se to nejmenuje coffeeshop ale growshop. Mlaďoch prej koukal jak tele na čerstvě natřený vrata. A od tý doby se tam už prej neukázal.
hypiz
proto uz hulivam vetsinou doma, tam nikdo neobtezuje, nikoho neurazim a je klid.
chuck53
Nesnáším lidi kteří vás sledují na ulici a snaží se z vás něco vyždímat.Takových už sem potkal mraky a někdy to bylo i dost nepříjemné ( sám v noci ).
Každopádně mě spíš přímo se*ou lidé,kteří se chovají vypočitavě=> ultra sockování..Jako příklad se dá použít několik let krásných podzimů a zim kdy se schutí podělím o svou radost z kámošema.Jenže ti se pak v době nepokojů zajistí po vlastních osách a podělí se jedině za prachy..Příjde mi to jako největší prasárna už jen kvůli tomu přístupu...Je to docela arogantní přístup a ten je sockám blízký..Proto píšu sem:-)
Asi nejjednodušší řešení je vyměnit "vadné kusy" za lepší společnost...
nero
Jenže najdi tu lepí společnost u nás je lepší společnost jenom takový ajˇáci :D a ty si hold nezahulej
Tajné
nero: no jo, "SRY za chyby v textu", ale když neni jasný co tim chceš říct tak je to problém.
Spacy
Taky znam plno takovejch socek,ale nejvíc mě zatim dostává kámošova holka...znam ji asi uz 3 roky a z toho sem ji asi 1000krat zhulil.... a posledni rok me fakt rozbiji.Ja motam zilku protoze sem uz mel malo matrose,pro 4 lidi.kdezto z pozadi slysim jak si stezuje jak ji to uz nezhuluje a jak ji to vsecko sere... ja sem se jen kouk a povidam "proc teda hulis,kdyz te to tak sere a nezhuluje?" ona mi v absolutnim klidu odpovi "TO JE SNAD MOJE VEC NE?" tak to uz sem si myslel svi.No nic neresim a odpaluju,davam si micro sluka aby to dalo aspon 2 kola a posilam.vsichni hulej uplne pohoda nechrtej se a myslej na ostatni.Nojo ale kdyz to bylo asi v pulce tak to dostala ona,brutalne se nalozi a vyfoukne a to asi 4krat po sobe. Ja jenom stojim a koukam na kamose(jejiho kluka) a cekam ze se nejak ozve...NIC no kdyz si pohulila tak mi to posila a je tam jen filtr.tak uz sem se fakt nasral a rikam ze tu sou i ostatni lidi a ze by sme si taky pohulili.Ona se na me koukne nahodi ksicht jak nejvetsi piiiica a rika "tak proc si me teda zhulil?" natoz ji uz posilam do prdele....
a motam si speka a s ostatnima to pred ni hulim NO A SKONCILO TO TIM ZE SE SEMNOU KAMOS PRESTAL BAVIT... Vzdycky sem se temdle problemum vyhejbal a znazil sem se je neresit ale tohle bylo uz fakt moc i na me

sory za ten sloh ale musel sem to ze sebe dostat. cau
spacy: jojo,holky v otmhle bejvaj otřesný...trochu hysterie, má krámy, vylezla špatnou nohou z postele a na průser je zaděláno

ikdyž takový krávě, jak ty říkáš, bych to brko z principu neposlal. Když už říká že jí to hulení nebaví, pročjí to posíláš?
Celller
Space, mel si ji zpucovat uz kdyz si nakladala, ze tam neni sama! Takovy bych prokop prdel! Jinak to se mi stalo mockrat, vetsinou v hospode, a u lidi, co me snad nikdy nezhulili, soukromniceni, spareni, uz se spek ani nevrati, hlavne, ze sou sami dost, tak sem se pobavil, spolecnost toho vecera uz byla v peknym stadiu sebedestrukce, tak sem poslal dva speky jen s tabakem, a posrali by ste se smichy, ty samy osoby ani nepoznali, ze to je jen tabak a vesele to do sebe ladovali, a ja s kamosem sme se mohli pochcat smichy:D
S tim kamaradem, asi sou oba dost jednoduchy, kasli na ne, ty je nepotrebujes.

Udelal si dobre, nereknu, kdyz je travy kopec, tam me to je jedno, nebo jak u koho a vadi mi jen ten princip, ale pokud uz neni co do huby a nekdo tohle dela, tak se nebojim se pripomenou.

Znam pripady sracu, ktery me serou i normalne, sedi u stolu, jen machruje, ozralej, a drzi v kazdy ruce speka, a keca a pohuluje, pritom zrovna tenhle clovek je namachrovanej arogantni srac, co si mysli, ze je mistr sveta.

Ted nehulim, ale jeste tak cca 14dni zpet, sem prisel do hospody a hned na me, cau, nemas, nemate neco, ja sem ani nepipnul, a vytahnul sem palicku (jedinnou co sem s sebou bral), ubalil, a rikam, jdu na fotbalek, pockejte na me (ja osobne, bych si nedovolil odpalit speka na stole) a sel sem na fotbalek, celou dobu sem se tesil az si zahulim, prijdu, a spek je pryc, vsichni cumi jak debilove, fakt me nasrali, blba vymluva strida jeste blbejsi, panove nasrali ste me, a to byli jeste lidi, co neco prinesou snad jen svatecne, a pritim jednomu sem rizky sehnal, totalne to dokurvil, pritom uz pestoval nekolikrat, ale nedal jim tu peci, ten druhej jen cumel, tak mu rikam, a co ty, ty si letos nesklizel, a on jo, tak rikam, tak by si moh taky nekdy neco pritahnout, uz se tesim, az me zhulis ty.

Nema cenu se kvuli ty BLBY TRAVE hadat, me spis vadi ten princip, jake si slusne chovani pri konzumaci!
Vseved
Asi tak před 14 dnama sem potkal týpka , které ho jsem viděl jednou v životě , když sem šel domu od kámoše , že jestli nemám něco na prda . Já že jo v poho dal sem mu nech si zafajčí . O den slyším zvonek a tam on , že jestli nemám něco na prda , že bude mít zítra( klasika) , tak sem mu dal trošku matrošu . Na další den se stavil zvona , že jestli nemám něco na prda ( to už mě pěkně začínal srat ) to už sem mu řekl , že nemám už nic . Panáček na mě hleděl a prohlásil , že jestli bych nechtěl vyměnit ganju za peří . V tom momentě sem hleděl já na něho co mě to stojí v garáži za pakáš , tak sem ho chytl vyrazil ze dveří a byl klid .

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma