Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení? - Klikni zde pro originální téma
lordWilliam
Jaké činnosti si nedovedete představit bez hulení? Existujiu nějaký místa, věci, osoby, ... se kterejma si nedovedete představit že byste nebyli zkouřený? Napadlo mě udělat takovej soupis věcí co huliči nejraději dělají když sou zkouřený :-°)

Doufám že tady nic podobnýho není, nic jsem alespoň nenašel. A threat "Co po špeku děláte nejraději" mi přijde o trochu něčem jiným.
lordWilliam
Tak začnu asi já :-°) No já si ani nedovedu představit že bych šel nezkouřenej do čajovny. In High je to úplně jiná úroveň zážitku. Jinak si podobný věci dost hlídám, nechci aby mě marihuana ovládala víc než si chci připustit :-°)))
Dephp
jooo peace, nedovedu si představit naše hodiny němčiny (sprach kurzu) nezhulenej, protože to je fakt hardcore, kdyz jsem zhulenej, tak si predstavuju jak jdu domu, jak sním po hulení ledničku ... premyslim co budu delat ten celej den a kdyz ta uber hodina zkončí tak to musím prožít, tak vlastně ten den prožiju 2x :)
Kokono
My sa chodime s chalanmi v zime, ked je sneh, v noci sankovat tak to si vazne neviem predstavit bez slukov...celkovo vsetky zimne sporty su ako stvorene pre hulenie...
strasak
Zkouseli jste placát z keramický hlíny? Ja to mám ve skole jako predmet a brcko pred tim je prakticky poviné:-) Taky si rád dám jointa pred focakovanim... pak maj fotky spravnou hloubku.. Naopak nesnásim byt zkourenej treba na fyzice..
SaTTaN
ja si neviem predstavit hulenie bez sklebeni :) :)
Taker
DATEL WOODY :frog:

Na to se prostě jinak koukat nedá. Věčí haluze sem ještě vživotě neviděl :)
De la Vastierre
Onanii. :love:
Hanyz
Patecni vecer, to si bez huleni nedovedu predstavit, protoze si uz ani nepamatuju kdy jsem byl v patek nezhuleny. Na druhou stranu neexistuje nic co by neslo delat bez huleni, protoze kdyz je clovek dobre naladen, tak huleni nepotrebuje. Ale kdyz je po ruce...
Ahoy
Asi bych si nedovedl představit hrát nezhulenej THIEF I a II, protože jsou u toho fakt kvalitní zážitky.
Nezhulenej se dá dělat všechno, je to jen otázka toho, co psal LORDWILLIAM- jak moc vás marihuana ovládá.
psilos
bez hulení si nedovedu představit fotbálek a člena pana wětvičku.
SaTTaN
tento tyzden si neviem predstavit piatok 26. 11. cca 20:00 bez hulenia :D
narbe
...většinou si nedovedu bez hulení představit usínání...nádherně se potom spí...i když bez toho to samozřejmě jde také...
jinak je to ruzný dle nalady a lidi...:-)
ganjoman
kouření :D
Dela_Negro
Nedovedl bych si predstavit sex (s divkou :)),fotbalek kalbu s kamosema,skolu,a vanu,pekne si lezet v horky vode a mit u sebe nejaky to ctivo.
no, takže děsně rád řídím zkouřenej, nebo jenom tak couram po městě (taky zkouřenej)
Kucma
Tak vsechno bych asi mohl v poho delat nezhulenej,krome skoly tam sem porad zkourenej abych se tam tem debilum okolo me moh poradne vysmat a nemusel je zabit.Vetsi kokoty ste nevideli.
loeX
že by kucma na gymplu plným šprtů???já tam taky sem a občas mě ty nšprcenci lezou na nervy...doporučuju si zahulit v nějaký vypjatý nervově vypjatý situaci...třeba když vás nechá holka nebo právě když ste do nějaký zamilovaná...to se pak skvěle koumá a už m ito i pomohlo se z tý naštvanosti skvěle dostat
punkejt
No j teda nevim, ale nemusim hulit, když jsem nějak "vzrušenej" tzn. v prdeli, v mánii, v depresi, ve stresu... Myslim si, že takovýdle věci by si člověk měl prožívat přirozeně... Myslim, že pak to nemá to co to mít má. Jasněže třeba když jste na tom mizerně, tak se brčko hodí, ale myslim, že projít si tim je daleko přínosnější. Sice dost nepohodlný, ale prospěšný. Když jste zkašený, tak je to sice super, prdel a tak, ale nic z toho nemáte. Jen to, že to bylo fakt dobrý zhulení a myslim, že to by člověk neměl mít jako a priory.
Ale moc rád hulim na SKAčku, to je moc príma tam bejt zčazenej. Nebo celkově strašně rád poslouchám hudbu spálenej. Jsem daleko sensitivnější a úplně na tom surfuju... :) Do čajovny moc nemůžu, protože si tam připadám divně... Jako bych tim svym stavem narušoval auru toho prostředí... Ale super je chodit po Praze a pozorovat lidi. Nejvíc mě ale asi bere ta hudba... :D

Ani byste nevěřili jak bylo super fotit tudle malou slečnu, :D když jsme byli zkouřený na SKAnking Pragga, resp. na Šlechtovce, ale my jsme mezi těmadle akcema tak trochu pendlovali... A hlavně aby si nás moc nevšimla její vedle sedící máti. :D
Wavra
Strašně rád poslouchám hudbu když jsem zkouřený a taky nikdy bych nešel hrát stolní fotbálek anichž bych nebyl pořádně v kaši a jízda na snoutu když jsem zhulený je taky dost Ext
Kirrow
Já si nedokážu představit že bych si bezprostředně po hulení nedal cígo a nenapil se něčeho studenýho co by mi uklidnilo to peklo co mám v hubě po tom hulení.
Venerable
No straslive rad neco delam kdyz kourim. Chodit, poslouchat hudbu a koukat na svet . To me bavi velice. Ale co si nedokazu predstavit bez huleni? Nemam takovou vec kterou bych bez huleni nedokazal, nechtel. Po "vlivem" to vsak je vzdycky silnejsi.
KROTWA
Bez onoho prda si nedokážu představit hraní v naší zkušebně.Nejlepší je když tam někdo dotáhne nějakýho svýho kámoše prostě novýho člověka takovej džemík s osobou jejíž rífi ještě neznám je supr zážitek a to vzájemný poznávání jeho stylu hry je fakt haluz. No ale úplně best je hrát zhoubovanej a když se to ještě rozwalí nějakým tím štrusem tak člověk pozná jaký to je se topit ve zvuku (:-O).

§§kuma!faka§§
zabijak
ja si nedovedu bez stuffu v sobe predstavit kazdou moji odpoledku ve skole a treninky. vzdycky, kdyz jdu za svoji mladou tak si dam lehkyho singla a pak uz to jde vsechno samo... :o)))
hulcoun
Sakra lidi to je téma..:-)...Ale odpověď na otázku. Já si nedokážu představit pěstování bez hulení...člověk je soustředěnější a dokáže dát víc citu a lásky svím kytičkám..který ho stejně potom báječně zukouřej...:-) Takže tu máme nekonečný kolotoč...hihih Peace..
dWARf
Bez hulení si nedovedu představit sázení vrb a pletení košů. Pletení košů je bezva relax i bez marjány , ale pod vlivem je to relax na druhou .
McGregor
Bez hulení si nedovedu předsatavit hulení,mno,a taky pořádnou kalbu
Nastyan
Nedovedu si představit, že bych sežral nezkouřenej tlačenku a zapil to mlíkem, aniž bych se poblil.
WirusH
No tak asi to imni sankovani ve tme jak tu bylo receno to taky provozujeme i kdyz sme v letech kdy bysme spis meli sedet doma u rodin :) no a taky jsou nadherny prochazky prirodou to mam nejradsi a dobry reggae nebo SKA v klubiku se spekem pekne se pohupovat a nechat sebou prostoupit tu melodickou a zaroven rytmickou hudbu zeano :)
PsYcHo84
život
adraj007
Bez huleni jde vse ale vyčazenej to jde lip. Treba si pekne ujížďím na kompu
hry,net,a tak. Projít se (jen tak) to taky není špatný. Vsechno kolem je super. A když tu byla řeč o tom sexu tak to si mladá užije pěkně a sám si vyhonit,taky paráda.
P.S.-HULTE VÝCE ABY JSME NEBYLI MOC CHYTŘÍ. JAKO NAŠI POSLANCI.
adraj007
Super taborak.
bubik
všechny...
Chemik
Koncert bez hulení většinou stojí za hovno, nemůžu si pomoct. Stát tam jen tak střízlivý (zase ožralý tam padat taky nec moc) a neryt do cizích lidí, či se jen tak pohupovat...
A rád zhulený jezdím s kámošama v autě a ptáme se lidí, jestl jedem dobře na Berlín a tak, nebo jestli nás můžou roztlačit a jiné.
ChaoticRoman
Čištění skla... To jsem nezhulený ještě nedělal.
flEk
eh bez huleni vyjma vyjimek bych nemoh jit s prateli napr. do nakyho muzea ci kina :).. bez huleni bych nehral to zjebane csko bez huleni bych nemoh bejt kazdopadne na dovolene..
de vubec dovolena bez duna??
varan
no já stršně rád hraju na klavír zhulenej, to pak si uprostřed noci zhasnu světlo. zavřu oči a hraju třeba i 2 hodiny. Je to fakt nářez, nesmí se to ale přhnat. Taky mám rád zhulenost ve vaně...
to je nej, nakonec se nadechnuponořím hlavu do vody a pomale vydechuju, než vydechnu tak to trvá tak 2 hodiny, pak se vynořím :o)
jinak u nevím kdo tu napsal že modelování z hlíny je potřeba trochu spestřit, což jevelká pravda. Dělám sochařinu už 7 let a mohu potvrdit, že člověk konečně pochopí 3D tak že vnímá i 4 dimenzi
nikis_marley
no zhulenost si nedokážu představit bez kámošů....my dycky v neděli vemem auta a jedem někam do přírody, tam si dáme jointa...a jen tak se procházíme a dycky je z toho bezva odpoledne...nejlepší na to sou třeba místa někde vysoko nad vodou...nebo někde ve vejšce to je dobrej mazec...
nikis_marley
taky děláme každej den, že sedneme do auta, jedeme někam na jointa, a pak jezdíme posloucháme nějakou tu musiq...na zhulenost sou dobrý Prodigy, nebo Boby Marly, ten má úplně dokonale vymakaný písničky...jen tak jezdíme po český republice...a hledáme někoho koho bysme zhulili...nebo nějaký kundy...
Dubinek
Scrotch: Nj, ale urcite nejaky kundy, ktery by zhulili... I kdyz to z toho prispevku tak nevypada :D
No, ja nevim, bez huleni zvladnu snad vsechno, co delam... Naopak nejaky veci bych nemoh delat zhulenej, treba jezdit na bajku, to bych asi nekde usnul :) Ale rad hraju na kytaru, i kdyz toho nijak moc neumim :p: Samozrejme vsechna muzika je potom lepsejsi a buh vi co vsechno :)
matulis
k tomu spaniu...2 roky som zaspával zkúrený a teraz ked si dávam pauzu sa mi darí zaspat tak okolo 23:00 až 01:00:(.Nie pretože že by som nevedel...ale moc mi to myslí:)
K ničomu však nepotrebujem vyslovene trafku,ale výhlady na mesto,večer a brko....:)
herb,mrs. herb
Celkově má existence...Ale nedokážu si představit, že du "jentak" ven, zě "jentak" hraju fotbálek,kreslim,mno je toho moc....Ale taky nemůžu jít kamkoliv vykouřená,teda jako můžu, ale to neni dobré...Třeba na úřad, k doktoru...Ale takový ty základní, nebo běžný věci vzládam,zatim....Hulit se dá prakticky kdykoliv a kdekoliv, ale ne s kymkoliv...Sou i takoví lidi, že když sem s nima zkouřená, tak tam moc dlouho nevydržim-netušim proč, ale prostě mi s nima neni dobře...HULIT MŮŽU POŘÁD....
Gustav Ustav
Bez hulení si nedokážu představit výpravu za houbičkami, protože jinak jsem vzteklý a otrávený když nějakou tu hodinu nic nenacházím. A když nic nenajdu, tak se v rauši alespoň rozvalím do mechu a jen tak pozoruju ty bublinky utíkající před očima.
nikis_marley
zase skoro vůbec nehulim do školy a ani do práce by se nemělo...a ůplně nesnášim potkat zhulenej na mrtky nějakýho známýho nebo někoho, kdo si s tebou chce povídat, ty bys taky chtěl ale nemůžeš se pořádně vyjádřit...proto moc nechodim mezi starší lidi kerý mě znaji...
kopitko
...život
ragnar
No ja si bez hulenia neviem predstavit : hackisack, fotbal, friesbie, jedlo, zistil som, ze celkom dobre sa aj sere :-), ked idem na flek za rastlinkami (aby som im lepsie rozumel, ze co im chyba :-), diplomovka sa tiez dobre pise, ked si zhuleny, tiez si rad zahram comp - HL2 ale este radsej som mal splinter cell 1 a 2, sex je tiez o dost kvalitnejsi, pocuvanie hudby, dobry film, rano ked cakam na vlak do skoly, tak si zbehnem na WC do kabinky a potom este ritualna kavicka+discman, fakt je vela veci, ktore sa stavaju kvalitnejsimi pod vplyvom THC, ako keby som si v tej chvili naplno uzival sucasnost a nemyslel na buducnost (co bude), casto si v zhulenej hlave preberam aj co sa mi prihodilo a len tak sa v autobuse, alebo vo vlaku zacnem chichunat a nemozem to zastavit.
skaff
já si nedokážu představit sobotu bez hulení, kalbu bez hulení a jakýkoliv třídní výlety a podobný kraviny bez hulení.
ragnar
pestovanie
iboy
bubnování. Vim že bubnovat moc neumim ale když se nahulim tak mi to líp zní...:crazy:
Dude
vite, ze ani nevim :rolleyes: - spoustu veci delam radeji zhulenej, ale ze bych si to nedokazal predstavit delat strizlivej, to zase ne :p:....to se mnou asi nebude tak shpatny jeste :D:D
Večerní sledování přiblblejch filmů a pořádů a usínání. V podstatě nic, co se děje mezi 8.večerní a momentem, kdy se vyvalim z postele.
HELLEN
já poslouchat dobrou muziku, zajít si do kina na pěknej filmeček, grilování na zahradě, sexíček, procházku v lese se psem, popovídáníčko s mojí(taktéž zhulenou) mámou.....no, je toho dost...
Wavra
Zewling na sídlišti bez hulení prostě neexistuje!!
Lahvan_FlaskiCZ
bez hulení si nedokážu představit pouze HULENÍ
Neson
přejídání se ... :)
Jo tak určitě stolní fotbálek. Ten sem nezkouřenej ještě nikdy nehrál :) Taky třeba cestu vlakem delší než 20 minut :) nebo třeba cestu pěšky přes celé město někdy večer...
kenstrm
No ja chodim pravidelne zhuleny na hodiny dejepisu, no vlastne chodim sfajceny skoro na vsetky hodiny, ktore mame po obednajsej prestavke :D
RastaManiac
Dobrá Hudba,nálada,smích,klid,relax. atd
impozant
no joo v skole je super byt zhuleny heh, hlavne ked sa naobedujem a ideme dat odpal vtedy je to luxus heh
dfblbec
neviem si predsavit nicnerobenie bez hulenia...
ale inac party co ma grady (akakolvek akehokolvek typu) bez hulenia si neviem predstavit, ale viem si predstavit byt bez hulenia uplne, ale nechcem..
Skor su veci ktory si nechcem ani len predstavit robit zhuleny. Nezhuleny totiz mozem vsetko
Oomega
Mozarta.konkretne rex tremendae
Warl0ck
Hru na kytarku.. kdyz jsem zbombenej tak to jde nejlip a dokazu se vodvazat :D .. BC Rich Warlock platinum series.. hola hej Warlock!
Everl0st
Dělat něco bez modusu??..Mno tak možná vstát...jakmile bych se rozkoukal tak bych si přál mít bong u huby a jen sát a sát a pak se vykašlat a zase si lehnout a koukat na TV..nebo ke kompu...velice rád hraju ztroubenej,páč pak to de samo...pyrim,pyrim..boom headshot...další věc je kytara jak psal Warl0ck,ale u mě to neni takový jak u něj páč na tu hru sem takovej nesoustředěnej...rance přemejšlim :D....Sem se nějak nechal unýst :D:D
Nedokážu si představit to, že bych uvažoval nad tím, co si nemůžu představit bez hulení :D
Tohle trochu páchne po ignoraci střízlivého stavu ;)

Když to vezmu ze zodpovědného hlediska odpovědět - všechny činnosti, které dělám s láskou. Taky u mě trocha kouře zabíjí nudu.
celkově, asi celý můj život, nějak to ke mě a ke všemu, co dělám patří.

jaro, léto, podzim, zima ....

a když mám pocit, že nechci kouřit, tak nekouřím...

a naopak jediné místo, které si nedokážu představit s kouřením je práce, a proto ji nemám ráda :)
[CZ]Neon
Hrozne me bavi prijit v nalade na chemii nebo na geometrii... to si pak vsechno hrozne davam :)
Thomas2425
Nejlepší je, úplně nehorázně se spukat někde ve městě, dát na uši sluchátka, pustit nějakej našlapanej vál (hardcore, tekno,...) , chytnout rytmus a proplouvat mezi lidmi třeba někde v podchodě. :) Taky většinou pozoruju procházející lidi. Každej je něčím zajímavej. Už to vidím, začíná zima, to akždej nahodí ten bílej ztuhlej gzicht, to bude pak nuda. :))
Agent Spliff
ZIVOT.
Hawke
to: lordWilliam

hej kamo, s tou čajkou s tebou musim souhlasit. V mojí domovině máme a aktivně navštěvujeme čajku zhruba 2 roky a když se nad tim tak zamyslim, v životě sem tam nešel nevyhulený...zajímavé.
navíc je jako každá správná čajka pěkně zašitá, takže to vyloženě vybízí:)
mno musím taky souhalsit s tou čajovnou! je toho strašně moc třeba jít někam zakalit skouřenej...nebo jen tak dělat blbosti třeba koukat na nějaký film co je uplně o ničem ale když jsem zhulený tak se pořád něčemu směju!!:)
._.
Troubit na didgeridoo...To bez dobrého špeku ani nejde..|Rád vymýšlím nové zvuky,
Hledání políčka-si bez šluku nedovedu představit.Ale nesmí se to přehánět, ať to místo stojí za to:)
Hodina po škole-to se nutně musím odreagovat.Bez travky bych určitě chytl nějaký záchvat a šel bych podpálit školu nebo aspoň popálit třídního:D
Večerní odpočinek v posteli..Pustím si nějakou v klídku pomalou hudbu, dám si posledního šluka za den, ležím jen tak v posteli a přemýšlím, co jsem za ten den zase dojebal:)
Kino, protože film+thc=prožití filmu "jako na plátně":)
Nadměrné nervové vypětí-aspoň na chvíli hodit problém za hlavu.Určitě to každý znáte...
Komunikace s mojim otcem o konopí.(otec nehulí)
LSD25
vobec ma nebaví si upratovat izbu bez hulenia a dobrej hudby :)
Gwar "Novacik"
Neviem si predstavit byt nezhulený na SummerBeach Rudava festivale, turistike a podobnych vyjazdoch niekam :D ... ale kazda cinnost sa dobre vykonava v zhulenosti len ide o to aby si clovek nato nezvykol!
asi si dokážu představit bez hulení úplně všechny činnosti :)
sedlak
ja nejradeji chodim do prirody s kamosema to je clovek ovladan prirodou a hlavne kdys ma v sobe nejaky ten venek tak je to božzki ja sem z toho vzdy vysmaty a bez huleni si dokazu predstavit vse je mi 15 let a hulim tak jednou za 2 tydny no proste vymecne
crackonos
citace:
Původní příspěvek od sedlak
je mi 15 let a hulim tak jednou za 2 tydny no proste vymecne

tak ty tady dlouho nevydržíš :-)))
raStaVK
hranie sa kompe alebo na plajku to snad bez toho nejde :teef:
ale aj ostatne veci idu zmastene lepsie hlavne tie tvorive ako basket :chef:
alebo ine sporty...:rasta:

peace
nero
Hmm tak já si nedokážu představit naše "pařmenskký sleziny" dycky se slezem u kámoše 2 bo 3 sedenm před 2 metrovou bednu zapnem ps3 a začnem pařit wrestling WWE 09 je to ten nej relaxx a vůbec všechno hostitel dycky vytasí nějakej novej čaj z ethna (minule rudej trpaslík :D) a paříme a paříme dáme bongo (sehnal sem ve tvaru joisticku :D) mno moc mi to kecá prostě zapařit skámošema hru zhulenej je fakt best :D:D
Jack_Herer
Tak já si třeba nedokážu představit, že bych nezhulenej pařil nějakou svou oblíbenou hru. Určitě by mě to bez toho hulení tak moc nebavilo.
Taky si nedokážu představit, že bych se nezhulenej díval na filmy a na seriály jako třeba South Park.
A v neposlední řadě je hulení nedílnou součástí mých výletů s kámoši do našich luhů a hájů, které by se bez toho hulení změnily v bezpředmětné courání přírodou.
ThomasK
Tak třebas i takovej stolní fotbálek je bez hulení o něčem jinym.
Zhulenej dostanu kolikrát takovej výtlem že nemůžu ani hrát :-D
Peace and Love
Zedy
Přípravu záhonů, hledání novýho fleku, jakákoliv práce u kytek, čumění z jakýkoliv vyhlídky:)
Ranní zevlení v parku(03:00+) to bych fakt nedal a sel bych radsi dom...zewl je good ae with WEED :D
VEGAN
Jazda vlakom proste nejde bez hulenia abo minimalne piva =D
Taktiež turistika a miesta z veľkým výhladom ....
Do školy či do práce, vždy pod vplyvom THC a tak sa mi samozrejme aj ťažko sedí v škole bez dakeho toho skla =D
a kopa dalších činností, =D
lucasmizera
.. letni prazdniny ...
adicted
vse :)
ABSURDUS
Když jsem byl na střední, tak to byl tělocvik.:) Skoro pokaždý, když bylo před tělákem, jsme s kámošema vyběhli do parku u školy a zhulili se. Za střízliva se to nedalo zvládat. Měli jsme neuvěřitelnýho tělocvikáře. Měl pocit, že by se z těláku mělo snad i maturovat. Jednou ve čtvrťáku jsme takle zhulený čekali v šatně na jednu z posledních hodin těláku (doufám že v životě) a náš pan tělocvikář k nám vedl jeden ze svých monologů, ve kterém mimo jiné řekl: "...a vás, vy blbečkové, si pamatuju jen neustále vytlemený...jsem rád, že se vás zbavim..." Takže tělocvik jedině po brku!!
Bandita
hrať si obludne melodie na svojej gitarke
Dude
votravovani svejch nekterejch "kamaradu", ze i kdyz uz skoro nedokazou mluvit, ze je nutnym abych jeste ubali :teef:

jinac asi nic :p:

bane kecam - takovy to extremni uzivani si komplexni hudby :sun:
Když jsem doma tak jedině Counter Strike 1.6 steam to pak tak prožívám jako by to bylo v reálu :D
Bandita
ma napadlo este,
s kamosmi sme zvykli pustit telku vypnut zvuk ale tak pre seba to nadabovat,je to neuveritelna sranda:)
MaaaYaaa
Ja jsem vcera daboval psy..asi hodinku vkuse :D Neskutečnej zásek..
Pflusik
Všemožný hry... karetní, stolní, sportovní . Nejrači mám aktivity s těch hlodů se vždycky míním posrat :D
Erixon
Jste na tom závislý ;)
Mixerka
U nas ve třide mame takeho prasteneho typka a rozumim si s nim a upe kecame jen kdyz jsem zhulena :D
FatJoe
všetky prace a pripravy ohladom pestovania..
a ked nepracujem hazardujem,
ivory
umyvanie topanok, cistenie bongu :)
Spejsek
Usínání, vykrádání ledničky, Hraní fotbálku, sezení ve škole... Asi tak všechno no :D
R3F13X
Zdareq, celkem slušný téma, když jsem se dobral od začátku až sem... V životě jde bez hulení zvládnout vše a to co nejde, to musí člověk stejně překousnout,...Mno ale s hulením? Spoustu věcí člověk může prožít emotivněji a procítěněji... Rád jedu na Šumavu na ryba po rybách si dám s kámošem brko a koukám na vodu, obecně vzato jako rybář u každý řeky hulim rád a pak sleduju vodu, jak běží podobně jako náš život. Spálenej jak paprika taky rád posloucham muziku.( K této pozn. Jednou jsme s kámošem jeli v Praze z Bohnic na Holešárnou, to ještě nebylo prodloužený metro a to by jste nevěřili, jakej karosa má zvuk....tutututuutututu...byli jsme úplně na kaši), jinak jsou i věci z druhý strany života, třeba po smrti jednoho kluka z naší party,...jsme po pohřbu obešli naše nejoblíbenější místa a vždy dali pár prdů z nostalgie.
jen jednu jedinou vec si nedokazu ani predstavit bez brka. usinani...
Pete
No já třeba hraní Sniper Elite po netu, výborná odreagovačka, jste vypálení a čekáte až vám někdo vběhne do zaměřovače.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma