Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Jak hulite? - Klikni zde pro originální téma
Scot
No takova podivna situace...
Mam stabilni spoluhulice (skupinka asi 12 lidi se kterejma v ruznym mnozstvi a v ruznejch kombinacich hulim).
Jednou se k nam pres kamaradku priskytl nakej novej kluk (hulil uz predtim ale nikdy s nam) a tak jako ze na tykani ze to vodpali.
Jaky bylo nase prekvapeni, kdyz natahl a vydechl prakticky v jedny sekunde takhle si dal tri prasky a poslal dal....
No teda ja nevim co je "normalni" huleni ale tohle mi prislo dost divoky.... Pacemu se amatersky zajimam o pasive diving mam natrenovanou vydrz na suchu na 3 min 45 sec takze prumerne v sobe drzim tak 2 minuty...
Mozna ze ja versus ten kluk sme moc extremy... ale jaxte na tom vy?
Scot
yep...
no nejhaluznejsi bylo ze von pak byl nejvic nakashi... jestli je na to nakej "alergickej" :) nebo jestli to na nej funguje jako placebo... no nevim... kazdopadne sem rad ze ty dechovy cviceni maj i naky prakticky vyuziti :)
lordWilliam
No pokud kouřím něco normálního tak držím tak 30-40sec (prostě dokud to je v pohodě) no a pokud si dávám šalvěj nebo fakt dobrej model tak nasadím Val Salvovův manévr a potom se snažím vydržet co to jde. To jsou pak stavy. ;-°)
Jo ten Val Salvovův manévr je že než si dáš práska tak úplně vyprázdníš plíce (prostě vydechneš tak že už myslíš že se znova nenadechneš :-°) a potom je úplně celý zaplníš.
Dude
hele držet 2 minuty to už je trošku extrém - se to nemusí přehánět - samo že dýl než cígo, ale já dávam třeba tak 10 seks...
Kristl
2 minuty jo? to bych se udusila :D......já to nák neřešim ani nepočitam ......!prsotě to vsobě chvilu držim :D :D
Rexi-x
vyste nejaky meschuge ne?? proc to drzet tak dlouho?? je prokazany ze po 7 vterinach se uz uvolnujou jen samy skodlivy sracky
Sinuhet
Staci si to zkusit. Zkuste to se stejnym vzorkem nekdy jen tak slukovat a jindy dlouho drzet.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Rexi-x
vyste nejaky meschuge ne?? proc to drzet tak dlouho?? je prokazany ze po 7 vterinach se uz uvolnujou jen samy skodlivy sracky


Nemel bys odkaz na tu studii, ktera to prokazala?
el magico
ja drzim tak kolem tech 30 s 2 min to uz je trosku hc ...
Scot
NO nejvic HC zpusob slukovani je, kdyz sedite dryite co to da, predstavite si ze jste kamen a jeste zatinate co nejvic svalu...
sice to zkracuje cas kterej udrzite, ale rozproudi to krev :) pak to sou mordy...
Scot
na kazdyho to olt zabira nak jinak... :) hlavni je najit si to svoje :)
Kwjetoň
Vy ste volové - 2 minuty bych si nedal ani náhodou. Kouř v sobě většinou držim tak 15 sec (maximálně) jinak z toho mám hrozný schízy. To pak musí lízt děsně na mozek...
Scot
2nabsterman: jasny zkus si nekdy dat tak 5-10 drepu... to je haluz :)
2Kwjetoň: si to nekdy poradne vyzkouset :) poredne si to natlac do hlavy :)
Scot
2vasilek: no najezdy sou jiny... ale je to fakt brutal nekdy to zkus
Kwjetoň
souhlasim s vasil(e)kem dríf sem ten kouř v sobě držel taky dost dlouho ale jak řikám - haluze sem měl možná tak z nedostatku vzduchu:)
scot: taky ti dám radu - hul kvalitnější matroš a nemusíš se srát s takovejma wochcávačkama a víc si to užít...
Kwjetoň
a navíc když sem praktikoval ty tvoje "rady" (scote) dostavila se skoro dycky děsná schíza a záseky že to nešlo ustát:) od tý doby co sem přešel na "revoluční" styl hulení (tj. rychle a nesmlouvavě), schízy sou pryč a pálení si zase užívám...
(přesnější info na příbalovém letáku nebo u vašeho oblíbeného lékárníka:))
De la Vastierre
2 minuty jo? :eek: kua NA CO???? Při zamyšlení je výsledek jasný: Poškozování mozku. Čím dýl se to drží, tím větší sračky se ukládají v těle a k tomu se do mozku v ten okamžik vplavují ty největší šity. O rakovinotvorných účincích takového konání ani nemluvím.....
Kwjetoň
borče zas to neber fšechno tak moc vědecky - i debil přece cejtí že po dvou minutách to jaxi "není wono":)
hehe pokud se zabívá potápěním, tak nevím proč by to v sobě nemohl držet jak dlouho chce.
Já osobně ganju jak tabák nehulím, protože za prvé tabák nehulím :) a za druhé hulím s fajky (většinou). No chvilku to podržím v plicích, maximálně těch deset sekund a vyfouknu :)
Nedávno sem potkal jednoho neblízkýho kámoša a dával sem mu zahulit. Jeho způsob hulení byl fakt zvláštní. Dal si co největšího šluka (fakt hodně velkýho) a až nemohl vdechovat, tak si zacpal noc a držel to v sobě. Aji když začinal kašlat,tak to držel v sobě. Tak mu říkám, tý jo, nedávej si tak velký prdy, je to k ničemu. No ale neposlechl, dalšího si dal úplně stejnýho.
Maňas
Jak svině!
_Ra_
natáhnu, né uplně na doraz, pak eště zbytek nádechu normálně vzduchu, chvilu podržím (tak 10 vteřin) a vydechnu (pořádně)
rixo
noo ja si myslim ze hulenie je o vdychovani teda vdychnut, natiahnut dym do pluc kde sa aveokapelarnych membranach pluc naviaze thc na krvne dosticky a kyslik v krvi a ide do mozgu, pri dobrej urovni THC si mozes dat jedneho praska s vaporizeru, ani nestihnes vydychnut (5sec?) a si na kasu a ides do kolien...
v amsterdame volaju ludi ktori zadrziavaju dym v plucah - divers! potapaci:bong:
samozrejme ze proti gustu ziaden disputat, ale ja osbne LEN jointy:rocket:
zaidne plastove flase, ziadne fajky, nic neganjove, ciste ganjove papirky bez chloru, pekne ubalit a pobafkavat...
Ako vravis vasilek:love: po 3 praskloch dobreho scunku mas dost, a huliit shit a drzat to,.....ooo neprosim to si dam radsej:beer:
gona
no ale tie papieriky tiez niesu to prave orechove vsak ten papierik tiez cosi obsahuje, leda tak hemp:vampire:
Kwjetoň
to gona: papírek je špeku největší svinstvo - to beru
ale zase narvat dýmku umí každej a smotat pěkně brčko ne
na tom je vidět trochu umění a expů a dává to tomu pálení trochu jinej rozměr:jumper:
a hlaně je dost důležitý si to hulení užít= pěkně v pohodě si posedět a pokecat a ne zatěžovat se při tom tělocvikem:mutant:
PiosOne
já hulím tak, že potáhnu, držím tak max 5s a pak vydechuju. čet jsem, že to nemá cenu zadžovat nějak extra dlouho, protože nejvíce se toho do organismu dostane během prvních pár se<|>. potom už jenom roste riziko rakoviny plic. raději si proto dám 2* takhle než jednou a zadržet na minutu.
hypiz
ze speku tak 5 vterin a z fajky tak 10,vic se mi zda ze to nema cenu,jenom pak kaslam jak tuberak..
Scot
no jaxem napsal... amatersky delam pasive diving (to je takova ta disciplina ve ktery mistr sveta vydrzi se zadrzenym dechem 8min a 6sec, k poskozovani mozku nedochazi protoze jste rozdejchany kapacita plic je skoro dvojnasobna a spousta dalsich veci)
Kourim takhle i skunky a je to v pohode...

Co se schyz tyce tak ja na to mam svuj pristup... Pri prvnim natahnuti si rikam jak to bude v pohode a jak si to uziju... Hulim rok a porad mi to vychazi :)
swen
pořádně a furt.no,teda když mám chuť a čas.jo lidi,dlouhej kouř
když si to chci chci nejvíc užít, dávám si osobáky přes zatnutou pěst - víc to kope a nemusí se toho vykouřit tolik. Jinak mě dýmka nijak zvlášť nebaví
Kirrow
No když já hulím ,tak totálně vydechnu všecek vzduch ,pak se co nejbrutálněji nadechnu a zacpu si nos a držím to vsobě asi 15vteřin ... sice se totálně rozkašlu a podráždím si krk ,ale ono to vypadý efektně hlavně ten zvuk co se vydává ,když tě to nutí kašlat a ty za každou cenu to držíš ....

Jinak nejbrutálnější způsob co sem zkusil (kámoš tomu říká holotropický hulení) se dělal asi takhle : Člověk si dal řádnýho boucha ,udělal narychlo 20 dřepů a další člověk ho přirazil ke zdi a zatlačil mu na srdce .. ten první vydech a zkácel se na zem (když se to udělá správně tak to sváma vždycky šlehne) no a asi za 5s se probral totálně na kaši :))) takhle se dá (kromě technickýho a salbejch čechů) zhulit i z jednoho boucha.

No a eště jeden způsob ... a to je normálně jak ste zvyklí si zahulte a pak vemte zapalovač odstraňte z něj ten plíšek ,páčku na plyn ,kolečko i ten horní černej plast (musí vám zbýt jenom to kolco na regulování plynu a samotnej zapalovač) a dejte to do sáčku ... ten sáček držte dobře zavřený a povolte přes něj to kolečko až vyteče všecek plyn .... a až se změní z kapalnéh stavu na plynný tak vydechněte a dýchejte přes ten sáček dokud se vám nezačne točit hlava.Tohlecto (i když to tak nevypadá) stojí za to .... budete mít takový stavy (sice jenom na chvilku) že to totálně nezachápete.
Doporučuji zkusit.
prophet
2 Kirrow: tenhle thread se jmenuje jak HULÍTE !tak sem necpi plyny do zapalovače a tvoje metody jak se zmastit
je to nechutnýýýýýýý
Kirrow: ty si ale hovado, co? To ti nikdo neřek, že se zapalovače rajským plynem neplní? Tohle ti může docela pošramotit zdraví, taxi dávej bacha.
2 Kirrow: no newiem ci je to normalne dat si praska, a potom dat 20 drepov a potom aby mi nejaky čurak tlačil na srdce. A to s tym plynom, mal by si sa trochu uvedomit, ved ti to vygumuje totalne hlavu, a je tu aj nejake to zdravotne riziko ked fetujes plyn do zapalovacu. uvedom sa trochu, ak nechces byt absolutna troska. Plyn v zapalovaci je nato aby si mal ohen a nie aby si ten plyn vdychoval.
Hanyz
tak jak napsal hypiz: spek 5s, lufka 10s. Jinak taky sem nekde cetl, ze vic nez 15 sekund to nema smysl, protoze pak je vymena plynu v plicich nulova nebo zanedbatelna. Jinak se nechci se scotem hadat, jestli to mozek muze poskodit nebo ne. Kazdopadne kdyz hladina kysliku v krvi klesne pod uroven jakou mozek potrebuje, tak je to spatne, zvlaste kdyz nejde jen o zadrzeni dechu ale koure a jak vsichni vi, kyslik se pri horeni spaluje
2kirrow: covece, jak muzes dejchat plyn do zapalovacu!? vzdyt ten patri do zapalovace aby delal ohen a ne do tvych plic ktere poskozuje a zaroven ti poskodi i mozek!! fakt, pokud nechces skoncit jako opravdova troska (vzhledove sice od ni nemas daleko... :-D )
fakt, od plynu ruce pryc. nebo dopadnes jak ti dva "mladici" v TV kteri fetovaly plyn v uzavrene mistnosti a pak jeden znich se rozhodl ze si zapali cigaretku a ta "cigaretka" trochu hnula s panelem v panelaku ;-)

ale je tohle to trochu OT :-D tak se toho nevsimejte :-D
lordWilliam
A neměl by efekty umocňovat třeba i piracetam? Přece zlepšuje prokrvení mozku, ne? No asi to půjdu vyzkoušet ;-°)))
Kyblik LopAtka
To já hulím tak, že dám prdíka tak na půl plic, držím a potom se nadejchnu čistýho vzduchu a držím zase tak půl minutky... naučili mě to takle hulit kámoši a zatim sem si nikdy na výsledek nestěžoval...
Landrover
mam kamosa ktory drzi asi 2 sekundy a ide mi to na nervi.Podla mna ked dobre podrzis lepsie ma da na sroty ako tie jeho 2s no nie????
PiosOne
no držet to déle než asi 10s je nahovno, prootže užt se ti toho do organisu moc neuvolní a navíc vzrůstá riziko rakoviny. takže asi tak
grizly
2 minuty?tak to je hard ja bych se po minute udusil)-: drzim to kolem tech deseti vterin a je to v pohode.
Dela_Negro
NENI POTREBA SKORO VUBEC DRZET.2-3 s jako cigeso.¨Myslite ze kdyz to v sobe drzis ma to vetsi ucinek???To si radsi petkrat potahnu nez abych minutu drzel jednoho.Shot je neco jinyho.(ale ja neshotuju :)).
BRAINDEAD
No tak nejvetsi mazak je jednoznacne Kyrrow ten zpusob jak se zhulit z jednoho boucha je vostrej:) a moc me pobavil -horsi je jestli to fakt praktykuje-pride mi to dost nebezpecny nemluve vo tech plynovejch dychankach:( ale ten jednobouchovej style si zapamatuju jako vtip nebo pokus o sebevrazdu jeto dobry:)
cerwiq
ja davam prumerne tech klasickych 10 s, taky se mi zda ze je to pak na picu, uz z tebe nic nevileti kdyz to drzis dlouho a rikas si" ty voe vono se to dome vsechno vsaklo :D" mno takze vic jak 10 s ne :D :)
k.o.h.o.u.t.
no jak mám chutˇ o žádný světoví rakordy se nesnážím tagže tak 10 sec. :cool: :D :mutant:
KROTWA
Tady ta debata o držení prdů je fakt prdel!!Já držím prda tak.....kurwa ty vole já ti ani nevím.Musím si dát štrosa budu to stopovat................................asi 14sec.
Jo na jedné z před chozích stránek někdo říkal něco o Šalveji jak to funguje popř. jaký sou z toho stavy?

§§kuma!faka§§
Kirrow
Já jsem zase slyšel ,že prej čaj ze zlatého deště s člověkem něco udělá :)))
dWARf
Mno , zkuste si někdypár dřepíků , prda z kýblovky , a zase pár dřepíků (odolnější můžou i 2) ......
citace:
Původní příspěvek od Kirrow
Já jsem zase slyšel ,že prej čaj ze zlatého deště s člověkem něco udělá :)))


ty snad pijes vyvary ze vseho. LOL
znám lidi, co to ženou do extrémů-natáhnou co můžou, rudnou, modraj, u toho různě gestikulujou, valej voč a přidušeně eště něco žvaněj. Nevim, jakej to má smysl, když byl nějakej brutální nedostatek materiálu na neočekávaně velkej počet lidí(stává se), tak sem hrotila, ale neni to přijemný, pak mam pocit, že se dusim. těch 10, max 15 sekund je víc než dost a nemusim se u toho mlátit do hlavy, poskakovat a bůhví co eště, abych to vydžela.
indicky-konopi
ty vole 10 sekund vite co to je za dobu???? to je fakt prehnane zbytecne moc... by se me to pekne blbe drzelo v plicich a navic za chuze bych tezko vydrzel z dechem (a to hraju fotbal...) Drzte to v sobe jako u ciga a uvidite, ze vas to taky pekne skopne...a nemusite rudnout, kaslat a delat nejaky zbytecny picoviny...anebo vite co? "stahnete jointa na jednou a drzte to v sobe 52 vteřin a 32 setin a uvidite jaxe budete cejtit..."
mintor
ja to drzim tak jak se m chce :)
sketch: já shotuju, ale nikdo nechce posílat. Teda shotuju jenom z dobrejch modelů, když je nějakej škarbák, tak ani nemusim. Spíš si dávám osobního shota - ze zatnutý pěsti kanálek a špek mezi prsty a natáhnout - kouř ani nejni cejtit a kope to
já teda taky od někdy neshotuju, asi mě od toho odradil jeden prudkej. Předevšim když balim, tak tak, aby se konec dal bez výčitek zahodit.
no, jelikož jsem hroznej hračička, tak jsem si dneska ubalil tenkýho jointa a narval ho do brčka, takže jsem měl takovou dlouhou špičku a povím vám, dva dni jsem nehulil ani nekouřil a docela mě to nakoplo
Pleidwaag: jo, zkus to, je to zaručený :punk: :mutant: :bong:
Ramon_Dexter: brčko je výborná věc, vlastně asi jediná, kterou využívám. Fáji, kýbly, vodnice : nemusim. Stejně tak nemusim dojíždět až k filtru, ale s brčko :D Ehm, to jsou kecy jak z teleshoppingu
vood: z fajek jsem dřív docela dost kouřil, ale od tý doby, co jsem svojí jedinou fajku zabudoval do bongu a ten zapomněl u kámoše, tak už jedině motaný dobroty. Je to lepší a navíc mě hrozně baví balit
Mortuus
motany bucky...cas od casu vodnicka
Ramon_Dexter: tak to byl asi dobrej kámoš, jestli to dobře chápu :D Mě taky vždycky bavil ten rituálek motání a špek je špek(nebo jak tomu kdo řiká)
vood: ne, vážně jsem jí u něj zapomněl a pokaždý, když k němu zajdu, zapomenu si jí vzít. Teda nijak zvlášť mi to nevadí, zbudoval jsem ho když mi došly papírky z fajky a 0.5l plastový flašky
no, prostě hračička :) ale furt lepší než zoufalec, abysis ubalil do novin.
Když jednou nebyly papírky v takovou nevhodnou dobu, tak sme strhali alobal z palačinek a umotali takovou nálevku-nestálo to za ten umaštěnej batoh
vood: to vůbec, noviny sjou shit, ještě bych se bál aby do mě nevlez nějakej hnůj, co tam píšou. Ikdyž balení do jakýhokoli papíru - mam video Woodstock 1969 - tam balili opravdu do všeho. No dkyž jsem viděl oranžovej papírek, tak jsem docela koukal
Ramon_Dexter : tam se asi nikdo s balenim na sviště nesral :D
Landrover
Vodne bongo na to nema nic
indicky-konopi
Jo z dřevěny šlukny ta chut stala vždycky za hovno... je to pěknej kentál, vodnice je hodne vychytana věc na kterou nedam dopustit..strasne se mi libi, kdyz z ni lidi "hulej poprve" co potom vyvadej:D, ale špek je špek co si budem povidat...:)
Kaya
my vzdycky balili jointiky v cesku, ale ted jsem na 10mesicu(uff:)v u.s. ..jedine pipes..skleneny inside colours..mm like it.., or something like this:)mmm.
Jo a taky jsem je ucila balit poradny jointiky s filtrem a ne z celyho papiru->obcas;)
yep

no nic ..mejte se v cesku a happy new year vsem!
weird:-)
mino
ahoj 2min to je dosť veľa ja ked natiahnem 2litrovú natahovačku tak to v sebe držím tak dlho ako sa cítim a nieje to viac ako 10-15sekúnd,vieš čo vyskúšaj skloniť hlavu pod úroveň srdca tým pádom tačíš do hlavy,zaujímalo by ma či to vydržíš aj tak,ak áno tak to napíš ok?!ale vydychovať hneď to sa mi nezdá správne!!!
No hulim jointa jako cígo, protože většinou hulím sám, jinak když nás je víc tak to zadržím tak 3 vteřiny. Ty dvě minuty fakt nechápu,fuj fuj fuj:confused:
HighToDeath
Můj rekord je držet to něco přes minutu
HighToDeath
Ale to sme raz uspořádaly soukromou hulici soutěž, obvykle to dávám míň
korkis
Já to držím dokud to jde, teda když u toho nechytnu nějakýho toho fleshe, tak je to v poho :frog:
Paul
Držim to tak max. 15 sek. Ale taky jsem skoušel 2 min, ale od doby kdy se mi udělala tma před očima a ocitnul jsem se na zemi uz tak hodne do palice netlacim (neni to zdrave ) ... :pimp:
moswa
dřív sem to cpala do hlavy hodně(ze začátku), ale teď ne. prostě pokouřim vyfouknu...atd. posílam. a zkuřuje to parádně. než se dusit minutu...fuj. :death: a nejlíp jointy. normál klasický:satan: . a není si na co stěžovat..
crazyben
to Scot: kamo sory ale neverim ti ze udrziz dech pres 3 min, a kour 2 min. Ja Udrzim max. minutu a bez kouře.

Jinak kdyz hulim tak 15 sec. To je akorat. A kdyz hulim nakej brutal tak jeste mirne naklonit tatlacit - to je pak zlo az se mi nekdy zatmi
Galen Aldaron
Zadržování kouře je zcela zbytečný a nezdravý - viz. kniha Konopí pro zdraví a jeden můj příspěvek jinde.
hehelum
Ja vzdycky postupne pridavam rychle po sobe, a pak si tam necham naky misto, pak se nadechnu cerstvyho vzduchu a nakonec si tam jeste pridam takovej ten posledni malinkej prdik a pak uz se to neda vydrzet a rozkaslu se.
Raketopes
Hulim domrtwa a paxi dam na 5 min plynovou masku na xicht.To je prasopal.
Dannn
Ja nemam nejake maxi big skusenosti s hulenim, no stihol som zistit, ze vonde bongo je najlepsie a este aj taka ta mala vodna fajka z Rainforestu. Cital som si toto tu, no nie celkom som pochopil, niekto by sa mohol ujat toho, ze by mi objasnil to vase vdychovanie, len na par sekund a podobne. Ja ked si dam, tak natiahnem do flase, vydychnem z pluc vzduch, co som tu zistil, ze je Val Salvovův manévr (co sa tu clovek nedozvie) a vdychnem kour. Drzim az kym sa mi neprekrvi hlava a vydychnem...Tak to teda nema zmysel? Skuste ma upgradeovat...:sun:
el estudiante
??? co ste potapaci, ze tolko drzite dych? normalne natiahnut a podrzat takych 10 sekund a vydychnut ne? ked som mal 15, tak sme vsetcia tlacili do hlavy aj minutu az sme mali zili na krku, ale to sa casto koncilo flashom, takze moja rada = normal podrzat v plucach tak 10 sekund a dost:)
Dannn
U mna to trva len o malo viac, nez 10 sec...
Lahvan_FlaskiCZ
slysel jsem ze v NL cechum prezdivaji potapeci. :) cim to asi bude? :satan:
UrbaN
groweri..bongo forever,neznám lepší pohulení než z bonga..pomalu natáhnout do plic a dívat se jak se kouř pomalu vznáší...no a pak:D:D:D :frog::frog:
d3xter
no docela sem nepochopil jag dlouho tahas ... sice mam zkur**ny plice,ale nadech THC :D mam dobrej a drzim to v sobe tag max. minutu,protoze to kope jag kur*a ... tagy zalezi co kupujes,ze? a jak hulim ve spolecnosti? no ... ja nevim ... proste dame zcuka a zapukame a valim na cs-ko. ... peez...
Dannn
to reworg: aky je rozdiel medzi tymto finskym a obycajnym vodnym, okrem toho, jak sa to natahuje? Neni to jedno? A ozaj, stiha to odtekat ked ti hore hori sisula? Taha to secko dnu?
cez finske fajcim najradsej, ale ja este pred vtiahnutim zakryjem otvory a poriadne s tym pretrasiem. krasne to ten dym precisti, takze nejde do teba tolko bordelu.
triss
já hulim v podstatě jen špeky...občas ze skla..no chtěli sme též přes vodnici ale dost lidí řikalo že to nemá cenu...?jaký je váš naázor?jinak v plicích moc dlouho nedržim protože to neudržim:D!přesně si pamatuju když sme byli ještě na základce jak se to kluci snažili zadržet co nejdyýl,ale fakt mám pocit že to nemá cenu.z kouře se stejně ty nejúčinnější látky prej uvolňujou okamžitě po vdechnutí.........
peace
reworg: nemyslel som pevny bordel ako viditelne kusky popola, ale ten dym sa tym pretrasenim proste prefiltruje, take sracky ako decht a tak sa tam zachytia. urcite skus... uvidis sam ze je to rozdiel.
eMson
jako kdyz kourim, akorat cigara si vetsinou nebalim ;)
reworg: :D
r-man
Jak hulim? hodne, casto a se vsema :-)
Dannn
Dneska som sa asi prekuril...bolo to cool svojim sposobom....teraz som az v pohode...od rana od 11, ked som sa ,,naranajkoval". Som myslel, ze vytyckujem cely madagaskar...este aj teraz nechapem, co pisem...udcsrtvinetqerzwz
Romano
Nejvic je asi dat si Shota vytahem, udělat 10 dřepu a vydechnout, komu nepraskne hlava je borec!
Dannn
To si viem predstavit, akoby ma to tahalo dozadu k zemi...
romano: di s timhle někam, to je na bezvědomí
Dannn
Mam napad! Poznate take dychanie, ze brusne? Ide o to, ze pri dychani vdychujete niue do hrudniku, ten sa nesmie dvihat, ale do brucha. Dalej ide o to, ze sa telo viac prekyslicuje. Nie som isty, ale nebola by to haluz pri huleni? Podla mna hej. Najblizsie to vyskusam...
Dannn
Viem, ze to ma rozne pouzitia, mna to len tak napadlo, ked nam to vypravala profka pri prekonavani stresu na etike. Myslel som, ze kedze sa tym viac prekrvuje to si sa prekrvuje pri dychani =) tak by sa to dalo vyuzit. Sak uvidim...
Dannn
Teraz ma napadlo, ako som prvykrat daval cez gombikovy vynalez!:punk:
Nemal som alobal a nejak ma nic nenapadalo, tak som nahrial flasu nad sporakom aby zmakla, roztiahol som ju ruckou nejakeho kuchynskeho udelatka tak, aby sa do hrdla mestil gombik. Potom som postupoval normalne ako pri vodnom, akurat, ze som si dal vodu do hlbokeho kybla..natahol som, pretocil gombik, aby sa vysypal popol a sracky a...:punk:
wendy
když sem začínala hulit tak abych se zhulila sem to v sobě musela držet a tlačit to do hlavy...teď to můžu vykouřit jak cigo a zhulim se též.jo ale zkuste když třeba mate žilku ve třech, tak si třikrát potáhnout, poslat to a držet to dokud to znovu nepřijde:) dobrej způsob jak z mála vytřískat co nejvíc...
rika_hehe
ja sa wacsinou zawesim na strom,njekedy sa stane ze uz potom nezoskocite na nohy:D
Dannn
to vazne sa vesias na strom jak makak??? ako? dole hlavou?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma