Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
čím stříháte,drtíte drolite a pod hulení - Klikni zde pro originální téma
Rexi-x
zajimalo by me cim drtite ci strihate huleni pred balenim ja osobne mam drticku grower a jsem s ni maximalne spokojen a navic kdyz ji po case vycistim tak zni vyndam docela hustej skuff..hazejte fota atd jestli treba mate nejaky veci vlastni vyroby hodte treba i navod
Rexi-x
to ja si ji nekoupil ja ji dostal od brachovo mlady ale byl sem rozhodnutej si ji koupit
Rexi-x
jo je pravda ze me se treba parkrat stalo ze sem v ni mel nejakej matros a dal ho do tasky a ono se to vysypalo coz me pekne nakrklo:grrr:
iboy
Já osobně použivám filmovku a nužky: Dobře se v ní šmiká, zavřená se nevysype.Líp se mi to z ní sype do papírku...
Rexi-x
jo to je pravda s tou drtickou je obcas za spatnejch podminek spatna manipulace
Majky
jop tak ja pouzivam drtic...dreveny a dnuka ma kovove cudliky...jo je moc fpohode..super to vec...a ked neni pri ruke tak noznicky ..a ked ani tie tak sups do fajky abo trhat prstami...dotyk prirody predsa :)
Rexi-x
to ja sem mel dycky krabicku od doutniku cafe creme a ted vse davam do te drticky s poklopem a kdyz je vic matrose dohromady tak to dam do ty vetsi krabky od cafe creme
Rexi-x
jinak kdo chodi na tekway.cz tak tam byla diskuze o krabicich na huleni a byly tam docela zajimavy fotky:pimp:
snejky
Já používám originální,nenahraditelný......RUCE:D
Ale nějákou tu drtičku v nebližší době plánuju.
De la Vastierre
Stříhám ušima a drtím w zubech :D
Rexi-x
hmm i to se da..:smoker:
Muth
ja striham vetsinou nejakejma nuzkama, ale uvazuju o koupeni drticky
gabba
no drtim v grypu prstama a stříhám (jako asi každej) nůžkama

co jinyho by te zajimalo
GREEEN
ja mam taky grower drticku ..uz skoro 2roky uz je dost omleta a davno nedrzi ty dva kusy u sebe ale drti porad :frog:
swen
vsechno manufaktura.jo ruce sou ruce.sice ste z toho zamrdani,ale pak ten pocit kdyz doopravdy hulite vlasniho speka je k nezaplaceni,proto tak budu pokracovat i nadale.vsem lidem preju pohodu a mír:bandit:
Dan.Bass
Já preferuju filmovku a nůžky. Je to čisté, pohodlné, tedy praktické a má to jakousi atmosféru .
Krychle
:frog:
jasan...filmovka a nuzky...nebo kdyz neco z toho neni a huleni je dostatecne suche, tak minci, krabicku a jedem...trrrt drrrt drrr trrrd rrttd...a je hotovo...:D
lordWilliam
No vzhledem k tomu že většinou kouřím s fajfky tak většinou paličku nijak neupravuji.Jen ji vožmoulám mezi prstama a narvu ji do kotle :-°)
Pouzival jsem nuzky, ale ted, kdyz jsou venky taxe mi to nechce strihat, protoze je toho vetsinou hrozny hafo, takze drtim v plastovy drticce.
Jinak pouzival maxi nuzkyna papir
abcd...
Drticku jsem nikdy nepouzival, je to dobry? Me prijde, ze se to na ty zuby musi chytat :)

Ale kamos ma takovou peknou plechovou krabicku, nekde to nasel na pude, nebo co... je to asi v-s-h: 3-10-2,5, ale nevim, dlouho jsem to nevidel... Kazdopadne to ma v pulce vejsky rozdeleny nejakym plexisklem, a pod tim ma dve modry LED diody (ne ptoto, ze by chtel bejt drsnej s modrou, spis mu prijde, ze ji ma kazdej debil, coz me prijde taky - bez urazky :D). Modra je asi jedina barva, pod kterou to je videt ve tme, zelena a tak, to prej neni ono... No a je to dycky takovej specielni ritual (nejenom baleni jointa, ale baleni jointa z jeho krabicky... Aspon me to tak prijde :)) vytahne krabicku, rozsviti, a bali :D
virgill
filmovka feat nuzky nebo to drtim na zrcatku kreditkou jak snih...
nidecker
pouzivam skladaci nuzky, ktery jsem dostal k svatku ve 2. tride na zakladce. Made in China, ale drzi fest :) driv jsem drtil rucne, ale nosil jsem kontaktni cocky, takze mamatlany ruce byl docela problem -- spatne se to mylo a pak jsem mel furt zanet spojivek.
Kacafir
Asi rok mám dřevěnej drtič a jsem s nim dost spokojenej.U filmovky se mě stalo že ta filmovka měla už uplně prodřený dno,takže pár jointů bylo i s plastem:(
loweNature
ja bud striham nožničkami alebo mrvim rukami-ked mrvim rukami väčšie množstvo tak mi na prstoch ostane hnedozelenočierna hmota(domaci plastic) ktoru zoškrabnem nožikom a zošulam do guličky-chutí to skoro ako hash ale napeka to uplne nasračky.3 sluky a som:eek: Doporučujem vyskušať;)
Špičnik
nuzticky a filmofka...jinak kdyz to neni po ruce tak normal rukama
na nejaky podlozce... to se ale pak blbe bali joshua kdyz mam ty prsty pak lepkavy...drticku sem nezkousel tak nevim
tchus... ;)
worwan
:mutant:
používám filmovku a nuzky, nekdy růčo... na tom nesejde, hlavne ,ze to pak zkuruje...
Dubinek
Ja mam takovou peknou krabicku se svetylkem, dobry do tmy :)
Zewl
ty jo bombice, kde si to sehnal??
Dubinek
No, krabicku sem tady nekde vyhrabal v supliku, led diodu a spinac koupil v obchode, baterky byly taky nekde tady, a zbytek rukama, no :)
Zewl
by to chtelo tam dat nejakou silnejsi vybojku:D treba litr :frog:
Dubinek
Hmmm, to bys toho asi uz moc nevidel...
vaava
Trba by ti v krabicce neco pjeknyho vyrostlo...
Dubinek
To jo, treba bys mel v palicce nejaky seminko, nahodou by se ti to rozsvitilo a najednou baf :)
PsYcHo84
Kdyz mam brka vic, tak to drtim ve starem mixeru na kafe
killlsmoker
kdyz neni drticka tak pravek... vsechno co se najde kolem se pouzije :))
MANHUNTT
hlavně drtim v drtičce....................:punk:
Johnysss
zdravim,,NUŽKY vs. DRTIČKA´´aký na to mate nazor?Ja preferuju nůžky, ale kámoš neda dopustit na drtičku..Jestli tady už něco takovího bylo, tak sorry..
Dude
anketa pridana :)
pokud cas - tak idealne nuztickama si pohrat - v outdoor/extreme/zhulenost/lenost pak drticka :D
Obec
jasne ze drvicka,ked hulis speky tak to pekne zvysuje tv. produkciu:)
poznate tu v golf.lopticke?
ale ked si doma s vodnou a mas cas tak je fajn pohrat sa s tym
noznickami,tymi sa to spravi urcite naj...
Ja mam obednanou drticku z groweru, jsem rad ze ho podporim.
Kupte si ji taky, at ma Carlos radost!

PEACE
Janxu
posledni dobou s sebou nosim i nuzticky, jelikoz hodni lidi sklidi a nenecha to ani poradne uschnout. potom se to spatne drti, teda spis tak divne pizla...
grower drticka rulezzzzzzzzz

peace
smooth
Yeah drticka from grower is best...
A popripadne sebou maly nuzticky...
Sapik
taky mam objednanou drticku tak sem zvedavej...
Dubinek
Já mam drtičku, takže jí používám, a nesouhlasim s tim, že nůžky jsou nejlepší. Když se s tou drtičkou točí dost dlouho, tak se z toho dá udělat fakt prach a to je paráda :) Prostě šup do drtičky s tabákem a je to... :D Navíc z čehokoliv jinýho sem měl dycky strašně ulepený prsty...
Krychle
smooth: Jj, zlata pravda s tou drtickou:D
smooth
a ta chytavka s uloznym prostorem to je uplne bomba...
SCRAT
ja preferuji tenhle milinek..... lepsi nez drticka po mensi uprave rozdrti i hasis:D(meli ho v bille za pul sta) (zustalo tam trosku mokryho matrose protoze sem jej drtil aby rychlejc uschlo..)

EDIT:heh kdo hlasoval pro mlinek??sme jen 2:(
smooth
V prakticnosti bych to newidel jako zazrak :)) je to velke a objemne a do kapsy se ti to tezko vejde :)) takze to urychlene prestan pouzivat a kup si grower drticku :)
SCRAT
:) hehe sak to mam doma......a nemyslim tim ze je to prevrat ale me se doma speky vykurujou nejlip(zrovna si balim blenta z venoura:D)
ale divej des si do drticky mokry koureni nebo hasis... v prvnim pripade to nevytahnes bez tech nuzek nebo neceho a v druhym si vylames zuby nebo vytrhas dratky....:(
no a k tomu je tohle:D (a dyz tam hodis hasis a palicku tak mas krasne promychano......:D)
smooth
ale mokry koureni se nama hulit nebo ano ???
hasis bych rozhodne v nicem nedrtil to je prace ro nuzticky a nebo prsticky...
Ted jakou drticku zas myslis... videl si tu z groweru je cela umelohmotna a vse vypadne samo staci s ni jen klepnout...
a pravuidelneho promichani nedosahnes nigdy... jedine ze by si to pri baleni speka vrstvil... uz sem podobnej zpusob videl a nebyl to zadnej zazrak...
mosquito
ja pouzivam drticku. jak drevenou s zeleznyma hrotama z hrebiku na tvrdej skank tak plastovou z groweru na to ostatni a sem spokojenej...;)
lordWilliam
jj když chci něco ubalit tak používám drtičku (o nůžky už jsem nejednou poranil, ať už při stříhání nebo při nošení v batohu) Člověk se neulepí, je to rychlejší (asi) praktičtější (zásobník) a když nic jinýho tak to vypadá tak jakoby profesionálněji než když se to stříhá nůžkama... :-°)
btw. do fáji to nestříhám ani nedrtím, prostě nacpu 8-°)
matez
ja sem si oblibil drtičku Sandru... z vaporizer.cz

Je odlehčena, takže se v pohodě nosí a hlavně má nanosítko... prašek je z toho uplně perfektní....


VAPORIZER.CZ Rulezzzz

PEACE
SCRAT
NE MOKRY NE! ALE KDYZ NEMAS NIC SUCHYHO TAK NADRCENY USCHNE DO 24H....:D ALE JE VIDET ZE FAKUJES MLYNEK PROTOZE MAS PROSTE DRTICKU! HELE CHLAPE MEL SEM TAKOVEJCH MOC:) BYLI SKLADNEJSI(AT PLASTOVY SE ZUBY CI DREVJNY S DRATY)TY SI POUZIVEJ DRTICKU Z GROWERU PROTOZE JE TO GUT NETOVA STRANKA A TY NA NI RAD CHODIS..(JINAK JE JICH VIC A TREBA I NA BATERKY)... ALE KDYZ NAPSU DO TRENDU ZE MLYNEK ZA PUL STA MA NAKY VYHODY RADSI PRISTE POMLC.(A NEFAKUJ).PROC BY MELA BYT PRACE S HASISEM JEN PRO NUZKY A PRSTY DYZ DRTICKU TAKY POUZIVAS PRO USNADNENI DRCENI PALIC?.KDYZ MAS TENHLE MLYNEK TAK TAM HODIS PALKU A HASIS A ZATOCIS KLICKOU NEBERES PAK DO RUK NIC JINYHO NEZ PAPIREK S FILTREM PROTOZE MAS FAKT ROZDRCENO A KRASNE PROMYCHANO! ZAPALIS A HULIS.....ALE JA TO CHAPU MAS TU TVOJI DRTICKU NA NOBL SKUNNE...ALE SKUS NEKDY V BILLE KOUPIT TENHLE MLYNEK A UVIDIS SAM.(:D)..!!!
moswa
to ste docela hustý. když sem sebou tahala nůžky, tak sem je okamžitě ztratila. nevim ale ta drtička by dopadla asi stejně nebo by byla rozdrcená. proto používam jistotku-prsty. ty snad neztratim a můžu si to natrhat na jak drobno chci. :p: sic je to zdlouhavý, ale já mam ráda jakýkoliv konktakt s tou krásnou rostlinkou:D
Ježíš
drticku jsem az do nedavna zavrhoval ale je fakt ze kdyz chces dat paty brko a nikomu uz se nechce balit tak je to parada. a nadrceny to je paradne. takze drtic!!!:beer:
Nůžky-když je toho málo
Drtička-když je toho hodně

Takže většinou nůžky :)
mirosk
no mne je osobne jedno ako a cez co, len aby sa to dobre dalej spracuvavalo :jumper:
Johnysss
Ja vidim vyhodu v nuzkach.Treba na filtr, ja moc ty kupovany filtry nemusim,a tak si rad vzdycku usmiknu nakou filtrovinu treba z vizitky, nebo sesitu.A to bych drtčkou asi neudelal.....A taky se me na nuzkach libi ta vonava prace s hulenim....:-D
Jo jo nuzky jsou nuzky. V hadrovacce(rozzumej drticce) zustava spousta pryskyrice ale na nuzkach je to uplne v poho. To muzes eventualne seskrabnout a pridat do speka. A ty kupovany filtry taky moc nemusim. Jsou takovy divny. Ja mam doma vynikajici tvrdy papir ktery je popsany biologii cloveka takze obcas hulim pres hlavu obcas pres ruku ted jsem mel vymenu plynu v krvi atd. A drtickou fakt ustrihnout nejde. Ja nosil nuzky na klicich. a pichl jsem se o ne jenom 1. Proste Nuzky jsou nuzky!
mephisto
jednoznačně nůžky
smooth
SCRAT: asi si pudu koupit do billy mlynek :frog:
vascha
at žije drtička. ale musí být matroš dostatečně suchej pak se to nedrtí ale jen nějak žmoulá.
Obec
2
Disaster:-)
ja som robil chvilu v divadle a tie bulettiny pred kazdou hrou maju super papier tak ted hulim Dusana Kovacevica- nejak. autor ci co
No ale k tematu. Nuzky mi prijdou fakt o dost praktictejsi nez hadrovacka.
A basta fidly
Dežo
drticka:bravo: krasne se to smicha s tim tabakem
MANHUNTT
Nejvíce používám DRTIČKU ale když není matroš dostatečně suchý tak sáhnu po malinkejch nůžtičkách.;)
Dežo
takovou presne mame akorat bez toho znaku
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Omnihash
náš jí takovou nazelenalu, chtělo by to vyčistit :)



Čistím,neboj...:crazy:
Dude
SCRAT - jo to je presne von - kvuli tomuhle vynalezu jsem to daval do ankety - ma jeden znamej a musum rict, ze vychytavka nejvic :smoker:
Bido
Nejvíc drtičku. Kámošovi sem jako dárek dal groweráckou a je s ní taky na 100% spokojenej.
Jenom vlhčí hůlo beru rukama nebo nůžkama.;)
Pan Ker
JJ, drtička je každopádně nejlepší...tahle mi slouží už několik let:smoker:!
wendy
:smoker: já sázim na svoje prstíky, vždycky sou po ruce a ještě nikdy sem je neztratila:smoker:
UdL
Wendy: tak to netušim co válíš za matroš, ale když to já žužlám holejma rukama, tak pak nemůžu ani urolovat brko, jak mě lepěj prsty... :D Fakt. Papírek se přicucne k prstům a je to v prdeli! :D A když už se povede, tak to je jen osobáček, protože s něčím takovým se nelze prezentowat na veřejnosti! :D

Takže drtička rulezzz! :punk:
rociik
...na stolecku mosnicka, v te mosnicce krabicka, v te krabicce drticka (a huleni :X ) do mosnicky se jinak vejdou i papirky filtry a muj svazek klicu od bytu...nuzky preferuju jen v pripade opravdu extremne mokryho huleni, ale to se malokdy stava ze bych hulil a i dost mokry dokaze drticka nazmoulat ze se to ubalit da...nicmene nuzky se hodi napr pri uprave poradnyho filtru, obcas se mi stane ze to odnekud odtrhnu a papir je takovej fousatej ze se z nej ten filtr ani neda utocit:)
wendy
citace:
Původní příspěvek od UdL
Wendy: tak to netušim co válíš za matroš, ale když to já žužlám holejma rukama, tak pak nemůžu ani urolovat brko, jak mě lepěj prsty... :D Fakt. Papírek se přicucne k prstům a je to v prdeli! :D A když už se povede, tak to je jen osobáček, protože s něčím takovým se nelze prezentowat na veřejnosti! :D

Takže drtička rulezzz! :punk:


tak si ty prsty nejdřív ocucej:D paak to pude fajnově:)
moswa
ne ocucat. normálně opucovat a balit? pohoda ne? :D
wendy
moswa:když sou ty prsty zalepený, tak váážně nestačí je jen tak opucovat, dost to lepí víš...
moswa
prsty od hulení do pusy prostě nestrkam no. kdybych si je ocucala tak se stane přesně to, co psal tamten týpek. akorát se ti lepí na papírek a výslednej efekt stojí za hovno.
UdL
A proč bych to kurnik dělal, když mám drtičku? :D

Zrovna včera jsem musel jednoho motat bez drtičky a hrůza. 2 hodiny mi lepily prsty, špek vypadal strašlivě! :D

Když chci fakt umotat něco parádního, tak jedině drtičku! :punk:

citace:
Původní příspěvek od wendy


tak si ty prsty nejdřív ocucej:D paak to pude fajnově:)
rociik
spravne....nadrtit, presypat a jen srolovat....kraaasa:) drticka powah
Vectra
....hm.... my uz z vlastni zkusenosti pouzivame 4 roky maly SKLENENY panak (0,4) a nuzticky (ty z manikury). Jestli to nekdo striha ve filmovce, pak si zahuli i mikro castice plastu ( fuj:death: ) ktere oskrabe na dne filmovky. ale pokud se to striha ve skle - no problemo. toť naše experience
rociik
lol ja mam plastovou drticku:)))
Leštěnka
U me nuzy, v batuzku maj spesl misto. Jinak kamoska sehnala asi za 10 kc takovy maly skladaci i s krabickou asi 5x3 cm a ty jsou taky kruty...a na grower drticku se chystam...Pa
Koukam ze nuzky dohaneji hadrovacku. Go nuzky go. :-)
SCRAT
smooth:skus to:) a uvidis drticka venku doma mlejnek:)

jinak ale vidim ze ze 100neco lidi pouzivaj mlynek dva a jeden z nich sem ja...
tezzy
no, já vlastnim klasickou plastovou ale chtěla bych příteli udělat radost a koupit mu nějakou vychytávku.... ale pořád moc nevim co....sice sem viděla v growhopu neprůstřelnou drtičku (!):frog: ale to už je fakt moc... takže jakou drtičku shledáváte nejlepší?
BigStickyBud
nedrtim... sisticky rovnou do skla... :bandit:
steve
spolehlivě nenápadný, bílý golfový míček ze Shanty :)


:punk: :)
fakundo
hmmm. keď nakladám, tak to drtím rovno s prstami ( ukazovák a palec)
Hanyz
BigStickyBud, fakundo - vy teda umíte poradit s výběrem drtičky :rejp:;)

Já už několik let používám dřevěnou drtičku, co vyráběl jeden známý a nedám na ni dopustit. Je podobná této http://www.smokeshop.cz/Grinder_-_d...revo-gid642.htm akorát narozdíl od ní má více "hřebíku" které jsou užší, takže drtí spolehlivě i více vlhký materiál
matez
mají tam dost vychytanou elektrickou drtičku, tu asi za 9 kilek...

na www.vaporizer.cz
100Thermal
Obvykle mám materiál, který je nedrtitelný, to znamená, že množství pryskyřice drcení nedovoluje, takže jediným a nejpřijatelnějším nástrojem úpravě jsou manikůrní či obdobné nůžky, ty si nemůžu vynachválit.
Matrixx
moje nová drtička Vulcano.... zatim neozkoušená, ale to dlouho nevydrží :D
tímhle http://www.smokeshop.cz/zbozi/Grind...b95b383c934d966

a spokojenost převeliká :)
nůžkama

drtičky jsou na prd, stejně mam nejradši svoje oldskool nůžky, který už skoro nejdou otevřít, jak jsou zalepený :D
Don PEDROS
nejdřív jsem byl zastáncem filmovky a nůžek, ale to mě přešlo když jsem se jednou podival na dno filmovky. Takže jsem se vydal koupit drtičku- v nejbližším orientu měli jen takovou demoverzi ( plastová koule s magnetem a parodiema ostnů, zvrchu barevná se smajlíkem), druhou jsem si objednal na internetu- http://www.ethnic.cz/zbozi/kuracke-...-aluminium-1071 ta mě hodně potěšila- čtyř dílná, se zásobníkem(matroš tam po nadrcení sám propadne) a sítkem na haš. a moje poslední je tahle : http://www.smokeshop.cz/zbozi/Grind...691b3665382fb2a (je to ta s Jing-Jang), původně to měla být dárek, ale nějak mi přirostla k srdci a teď si ji beru s sebou na akce (ta hliníková je na to dost velká)
Takže závěr- jsem jednoznačně pro drtičky a pro legalizaci :sun:
Zamite
no já ikdyž mám drtičku,tak převážně nůžky..drtičku mám od nás z obchůdku a stojí zato.. :punk: Z.

edit: teď sem si všimnul, že mám stejnou drť. jak kolega pedros..akorát ji nemám tak naleštěnou :teef:
mdfk
od bráchu som vyfasoval drtičku, takže drtička, podľa mňa najvyšší komfort
drticka je pohodlna, nuzky sou super na vlhci material, prsty v nouzi nejvyssi...
mate nekdo zkusenost s mix n ball nano? celkem me zaujala svoji velikosti, ale tezko rict jestli to neni na ukor "toceni". klasicky mix n ball ma kamos, ale je to strasne velke a tezke (drti perfektne to se musi nechat).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma