Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Jak uvařit Mlíko ? - Klikni zde pro originální téma
Zdravim lidičky,
chtěl bych vědět, jak rádi trávu vaříte. Já dělám obvykle mlíko, který nechutná sice nicmoc, ale je to zmašťovák! Občas z toho mlíka pak uvařim i puding, ale do větších akcí jsem se ještě nepouštěl.

Poraďte svůj vychytaný recept!
Dík, hulič
Deu
Mlíko je super zmašťovák, s poměrně jednoduchou výrobou, ovšem co mě na něm silně vadí je chuť. Nevím jak konkrétně ho děláš ty, ale mé zkušenosti jsou že to je zcela nechutná věc, při jejímž pití se mi zvedá žaludek, což docela kazí výsledný efekt. Ale třeba jsem jen špatný kuchař :). Každopádně podle mě je nejlepší způsob vyrobit máslo. Prostě se veme vetší množství vhodného másla, a povaří se po optimální dobu s drtí listí a palic. Výsledek se scedí nahrubo a pak najemno přes plátno, a nechá zatuhnout v lednici, případně se přidá čerstvé máslo pro optimální konzistenci. No a pak stačí vzít nějakou kuchařku na cukroví, nebo to dát babičce, a máte tisíc variant výborných cukrovinek, protože máslo je základem snad všeho cukroví !
>>Pozor, varujte babičku ať to moc nekoštuje :)<<
squib
Mliko ma fakt hnusnou chut, nejlepsi je rozpustit maslo, pak z nej lzici vybrat penu,ktera je plna chemickejch sracek a pridat ganju pak uz jen varit a varit az je maslo hnedy potom zcedit pres platno. Pak si vezmes polohrubou mouku, hodně cukru, skorici (a jiny vonavy veci na chut), prasek do peciva a vajcka, pak uz si to v míse jen pekne davkujes aby bylo testicko pekne vlacny, nechas ho trochu ulezet (hodinku v lednici), potom ho uz jenom rozvalis a vykrajujes a sazis na plech, pak s tim sup do rozpaleny troby tak na 5-10 minut a je hotovo.
P.S. a kdyz jsou slepeny marmoskou a polity cokoladou ...
Mlíko podle me nema vubec spatnou chut. Ja vzdycky pred tim nez listi zacnu varit v mlice tak to aspon 1/2 hod vyvarim ve vode. THC se nerozpusti a vyvari se z listi spoustu sracek, kdyz to slejvate tak to vypada jak caj. Pak to proplachnu pod cistou vodou a hura do mlika. Takle to podle me chutna perfektne. Jeste mozno ochutit skorici, kavou apod..
vdg
Dnes již konůpku nepojídám - dlouhé tripy dost dobře nezvládám, ale v době mých studií bylo na kolejích velkým hitem pojídání konopáčků.
Co si máte pod tím pojmem představit?
Nic senzačního, jedná se o bramboráky s notnou dávkou konůpky a česneku. Česneku raději více, eliminuje totiž pro někoho nepříjemné chuťové tóny konůpky.
Jen závěrem: zbylý tuk po smažení konopáčků nevyhazujte, je totiž docela dost potentní a byla by to škoda.

Dobrou a ještě lepší chuť!!!!!

<vdg>
OK

Zapikat do vseho mozneho, ale nedoporucuju mliko => dal jsem si to jednou a poblil jsem se. Ale neni to spatny ani misto petrzelky - i do polivcicky, ale nesmi toho bejt moc ;-)
Butch
Plně souhlasím s OK. Dal sem si mlíko 1 v životě a blil sem celej večer. Ale stav to byl fakt drsně hardcore - teda asi tak první hodinu. To blití zbejvající 4hodky nebylo nic moc. Takže příště asi dám přednost jiné baště.
Sodobar
Mne take moc nechtna samotne mleko s travkou, ale kdyz se to spravne dochuti, tak to celkem jde. Dochucovat podle chuti - kakao, skorice, medik, cokolada,...
Liprd
Dejte přednost máslu či Creme de Gras jejich vyrábění jsem již popsal v Kuřárně.

ymladris
Poměrně pěkná knížka rozebírající jak z konopi vytěžit
vařením/smažením/nakládáním maximum THC je Vaříme s konopím
od Adama Gottlieba. Prodávají ji Levné knihy KMa a na webu
je stručný výcuc na http://www.geocities.com/recepty/

-- ymladris
Growman
Nejlepší je když se udělají bramboráčky (ganjoráčky) dělají se stejně jako normální akorát se tam přidá ta dobrá přísada.Sníš jich 5 a uvidíš.
Ganjaman
Já bych mlíko nezavrhoval, záleží jen a jen na přípravě. Může to bejt nejen psychedelickej ale i chuťovej zážitek. Zde je můj postup: vezmu dostatečný množství (plnej hrnec) listí (+ ňáká ta palice - znáte to - takovej ten bordel ze sklizně) zaleju vařící vodou, necham chvíli louhovat. Do vody se uvolní chlorofyl a spousta dalších humusů - THC né, že. Tu hnnusnou, zelenou vodu vyleju a celou operaci ještě párkrát (3-7x) zopakuju. Ganja je pak jemňoulinká, rozvařená a mně nic nebrání v tom abych jí zalil mlíčkem (+ trochu smetany - pro zvýšení obsahu tuku) a dal vařit do vodní lázně (X hrnec s dvojitým dnem). Délka vaření pravděpodobně ovlivňuje kvalitu výsledného produktu (cca 60 min - pohoda, 90 - jazzda, 180 - tripoidní psycho ...). Co se síly týče (závisí na použitym modelu) - velkej panák je až až, nedávno se mi podařilo 2l flaškou totálně vodrovnat celou party (cca 50 lidí), takže bacha! Jo a abych nezapoměl na tu chuť - prostě mléčnej koktejl s jemnou(!) konopnou příchutí - fakt dobrý!!! Dá se samosebou osladit, přidat skořici, kardamon atd., ale radši ho mam čistý.

[Edited by Ganjaman on 07-04-2001 at 02:39 PM]
Muf
Skvělýýýýý. To musim testnout. Mam tam dát i listy?
wwidow
Mlíčko?Znám lidi,co po něm pět hodin nevěděli,co je za datum,rok,atd. a lebedili si v jiných světech.Že se po něm bleje?To asi někdo neumí vařit!
PODziM
to je jasný, že se poblejete, když toho vybumbáte moc :) já sem měl mlíko asi 2x a pokaždý to bylo dost hustý.. akorát sem poprvý na to nebyl připraveneyyy a přehnal sem to... v tom stavu stačilo říct "brrrr. to je zima" (bylo to v létě) a všichni se začli třást zimou.. rád na to vzpomínam, hehe .. ale letos plánuju pár sklenic másla :) už se nemůžu dočkat, jak si budu pochutnávat na "obyčejnym" rohliku s máslem :)
Jiřík
nic proti mléku,ale nejlepší jsou stejně bramoráky:),můj první zážitek byl drsný:Kupka hula,přidat na pánev s olejem povařit,tak přiměřeně,procedit, olej nechat ,nastrouhat brambory,osolit atd...klasický bramborák,přidat nadrcené hlavy a usmažit na tom oleji.Tehda jsem snědl 2 placky .Než to najelo musel jsem jet pryč:nedojel jsem,musel jsem se vrátit domu a přečkat ten drsnej stav.Drželo jse mě to dva dny.Dost drsnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.Nejlepší je , kdyzž se člověk krásně zhuli!!!!
sifaka
S tím vymáchaným konopím to vypadá velmi zajímavě. Škoda, že to nemám zatím na čem vyzkoušet.
Ale minulý rok jsem zkrze mlíko zpracovával samce (co jiného s nima). Inspirován "Vaříme s konopím" jsem trochu zaexperimentoval. Opražil jsem to na přepuštěným másle (tak půl 50 cm kytky) až to lehce zhnědlo, zalil mlíkem, přidal skořici a pak takovou směs koření (Data čaj = kardamom, zázvor a asi další) nechal převařit, přecedil, přisladil medem a přecedil . Chutnalo to jako čokoláda + to koření, lehce euforická nálada - dobrý.
No, nemusím vám vyprávět, že podobný pokus se samicí za 2 měsíce byl jiný hukot, neblil jsem, ale sotva se doplazil do postele. (co to bylo za kytku nevím, něco z Prahy, ale těžce halucinogenní)
Animal Farm
ja mliko primo zbozbuju, protoze jsem si vychytal recept tak, ze do mlika, krome zeli pridam pouze 1 balicek skoricoveho a jeden balicek vanilkovyho cukru a po druhem varu, kdy mliko zchladne na takovych 90 stupnu vmicham do cele substance domaci hruskovicu, tresnovicu, kalvados, slivovicu, nebo cokoliv podobneho zhruba v mnozstvi 1 dcl koralky na 1/2 litru mlika a to je pak nejen dobry na chut, ale i na konzistenci :o) Cele se to pak musi strcit do lednicky a SERVE ICE COLD ozdobene platkem lazenskeho oplatku...
ymladris
Ja nevim, no. Povzbuzena ruznymi internetovymi reporty jsem se pustila do vareni celkem intuitivne a bez pripravy - trochu travy, voda a olej. Voda by mela zabranit vzniku prilis vysoke teploty na to, aby se znicilo THC, ale nezabranila, zrejme se prilis brzy vyparila. Asi to chce trochu zkusenosti a spoustu materialu. Pokud clovek nema nazbyt a jen chce proste vytvorit neco fakt silneho, chce to asi opatrny pristup. Filmovka normalni ceske travy varene s olejem a pak zapecene do brambor mela 0 % ucinku.
psychedelix
Čugo bugo lidi, kdysi jsem pil mlíko a většinou mi při konzumaci bylo na zgrcání, ale vynalez jsem recept,
při kterém je konzumace v poho (aspoň spousta lidí,
co koštovala to schvalovala) a ani se to nemusí předvařovat.
Tak tedy do hrnce dáme matroš, zalijeme dostatečným
množstvím mlíka, dodáme kousek másla a vaříme jak
jsme zvyklí. Potom asi hoďku před koncem varu dodáme
plechovku Tatra mlíka (plechovku na litr mlíka) a pak
normálně scedíme a tak.... Chuť v klídku a ani se to
nemusí sladit atd... Zkuste sami....
uroboros
Jednou nás napadlo udělat cannacarbanátky,udělali jsme je jako klasický karboše,akorát že sme tam dali
čerstvího outdooru v poměru k masu a těm ostatním srágorám tak 1:1.Snědli jsme každej 3,byly docela dobrý.No, z kečupem se to dalo jíst.Snědli jsme to a asi za hodinu a půl jsme se dostali do celodeního rauše.No ale bylo to fakt docela drsný,takže bacha na to.
PODziM
čus.

fčera sem viděl v TV reklamu na ňákej sejra Tartarre nebo co... jak tam sypaj nakrájený bylinky na ten tvaroh nebo co to je - připomínalo mi to přesně postup jaxem doma sypal ganju na chleba se sejrem nebo s tvarohem :p
maestro_007
O kolik vice je potreba travy na vareni treba bramboraku pro jednoho, nez kdybych chtel to jednoho normalne zkourit?

Diky and GROW UP
vdg
Pokud chceš dosáhnout adekvátního stavu při pojídání konůpky jako při jejím kouření je dobré pracovat s následujícím poměrem.

Kouření: 1 joint
Konopáček: dle nátury 2 - 3 jointy

Takže závěrem: Pro začátek bych začal s poměrem 1:2.



S konopím na věčné časy a nikdy jinak!!!!!

<vdg>
maestro_007
Co presne znamena toto:

vařit do vodní lázně (X hrnec s dvojitým dnem)

Znamena to, ze mam jeden hrnec s vodou, ktera je vrouci a varim ji na mirnem plameni a do tohoto hrnce dam druhy s mlekem a listama?!?

Vydrzi to mliko se takto varit treb 1 hodinu?!?
mephisto
Jenom stručně :
mlíko: dříve něco strašného - co se nedalo pozřít - začal jsem listy předvářet a nyní je to "THE BEST OF" Stačí lok a hučím celý večer. Výborné do ranního kafíčka.
bramboráčky: výborné pro pobavení celé rodiny - můj táta si jemohl vynachválit. Rovněž doporučuji konopí předvařit aby stratilo pachuť. Potom není v jídle téměř vůbec cejtit.
obalené paličky: a tady bych se rád pozastavil - někde jsem četl, že je dobrý paličku usušit a potom jenom namoment namočit do horkého karamelu a nechat stuhnout. Pak se to dá prý kousat jak křupavé cukroví a je to prý PECKA.
Má s tím někdo skušenosti? :D
Walhalla2000
no, mliko sem parkrat mel, kdyz jsem ho hodne dochutil kakaem, tak to bylo ok.

ale nejhustsi je udelat dobry pernicek. Rozdrtit travku na jemno, a pak proste jen pridat do vyroby obycejneho perniku. Takovyho toho praskovyho co je za hodku hotovej. proste super!
voy
Ja teda taky s mlikem nemam moc dobry zkusenosti. Vzdycky jsem vzal mliko, spoustu listu a trochu masla do toho, pak povaril tak hodinku a pul. Kdyz to byl, tak scedil a rozmixoval s bananem a cukrem a vysledkem je vzdy jen tezko pozivatelna zelena vec, ktera sice zmastuje, ale nestoji za zaludecni obtize. A nevim jake mate vy zkusenosti, ale temer pokazde kdyz jsem si dal tak dve sklenice mlika jsem tak do hodiny-dvou hrozne vytuhnul az usnul... :( Zkratka - mozna to mam spatne vychytany, ale mliko nebrat.
pyroman
A co takto namiesto mlieka si vychutnat VELMI SILNY ALKOHOL ???

da sa to: Kupte si malu flasu alkoholu, najlepsie VODKY... Zlejte ju do zavaninoveho pohara (5L) (vodka 1L) pridajte rastliny - CELE, rozdrvene (mierne) (rastlin 2 - 3x, najlepsie samci) ... pridajte cukor. Zavrite vodotesne a nechajte vyluhovat cca. 5 - 7 dni...

potom uz staci 1 panak a ste v picke aj 6 hodin...
suhajko
Takze jednoduche, priprava cca 1/2 az hodinu, podla toho, ako sa s tym chcete bavit. Tak za hrst jemne podrvenej marihuany, najlepsie buds, nemusi byt na prach, potom uvidite preco, tu oprazime na troche masla, mnozstvo masla tak, aby vysledna kasa nebola prilis tekuta, ale aby sa dala v pohode premiesat. Na miernom ohni miesame tak 15 min. Potom tam supneme tak 150 az 200 g cokolady a varime nad parou, teplota je nizsia, takze mozeme aj dlhsie, no myslim ze 15 min staci. Pocas varenia pridame hrozienka, med, vsetko co mame radi, odporucam trosicku citronovej aromy. Vyslednu zmes nalejeme na tortovu oplatku, prikryjeme dalsou, nechame vychladnut a narezeme na pozadovany tvar. Vysledkom su musli tycinky s kuskami travy, fakt chutne, rychle a ucinne, nic z materialu sa nestrati atd.....PS: maslova chut je tatam :-)
suhajko
Neprejavia sa bocne ucinky ako u mlieka, clovek je skor aktivny, zhuleny skor psychicky nez fizicky

Recept sa hodi na prilezitosti, ked niekam potrebujete ist, nemate nic pripravene

Tip: Pridajte pri vareni masla trochu vodky, za 15 min sa akurat odpari (dokonalejsia extrakcia)
Marcus
Včera jsem si udělal mlíko z venkovních skunčáků na který jsem se byl podívat a ejhle: nic. Myslím, že chyba nebyla v technologii postupu, proto by mě zajímalo, jestli je možný že kytky, které už 6 týdnů kvetou nemají v listech THC? Přitom palice jsou nabitý pryskyřicí. Vytahujou kytky THC z listů do palic? Víte o tom někdo něco?
Walhalla2000
zkus popsat "technologii postupu", kterou jsi pouzil... Kolik si toho dal na kolik a tak...

Listy by se v tomto obodbi totiz mely taky obohacovat o thc
Marcus
1 litr polotučného (plnotučný jsem neměl, ale přidal jsem kus másla) mléka, 2 plný hrstě samičích listů a jeden samec. 1,5 dl brandy(v alkoholu asimiluje THC). Vařil jsem to na mírném ohni 45 minut.
Sleepless
Myslis, ze tech 45 minut staci na to aby se uvolnilo tolik THC aby to melo po poziti nejakej ucinek? Ja tedy jeste nikdy nepal nedelal, ale vim, ze treba znami to varili skoro 3 hodiny ... Ale taky by me to zajimalo, protoze se letos taky chystam kuchtit :)
Sleepless
Tak si me predbehl :)

Jinak si myslim, ze by tohle tema melo patrit spise do kurarny, protoze pak je tu v tom zbytecnej zmatek :(
Hullto
Nejlepší je to listí nejdřív 3x po půlhodině povařit (a zcedit) ve vodě, aby se ztratil chlorofyl (tím pádem se ztratí i hořká chuť), není potom třeba to mlíko tolik dochucovat, potom vařit v mlíku min. 1 hodinu. Čím víc tuku, tím líp, i na množství materiálu samozřejmě záleží...
Marcus
Když jsem vařil naposled samce, tak jim 45 minut stačilo a byl to skvělej rauš. Ale příště budu pro jistotu vařit déle.

to Sleepless: proč myslíš, že kuchtění patří do kuřárny?
Bidlo
Já jsem dělal taky mlíko z outdoor skunku, pro čtyři lidi, asi naducaná sedmička listí a samců. Vařil jsem hodinu a větší HUKOT jsem NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY nezažil. Všichni jsme byli totálně na kaši. Nejhorší bylo, že ještě po dvou a půl hodinách (na rozjezd 5 prdů hášku), se to pořád stupňovalo. Měl jsem strach, že ještě chvíli a podlomí se mi nohy. Chvílemi jsem ztrácel vědomí a musel jsem se opírat abych nespadl. Kámoš naproti byl šíleně zpocený a zelený. Zpocený není to správné slovo, spíš mokrý. Ještě chci dodat, že mlíko jsem tak silné udělal schválně, po předchozím testování.
Bidlo
Zde je pár informací z mé stránky, která se snad někdy objeví na netu:
1. Matroš by měl být před první extrakcí suchý (od vody). Je potřeba ho krátce zahřát asi na 110 stupňů kvůli dekarboxylaci kyseliny kannabinolové.

2. Vaření je dobré provádět tak na třikrát. Vždy s dávkou čerstvé lihoviny (mléka, atd.). Při prvním povaření se spousta lihoviny vysoce obohacena THC zachytí v listí a je třeba ji z toho listí dostat. Je to běžný postup v chemii i v bylinkářství.

3. Pokud vám vadí chlorofylová chuť, spařte konopí horkou vodou, přikryjte poklicí a nechte 15 minut louhovat. Vodu vždy slijte a pokračujte dokud se vám to nezdá v pohodě.

MARIHUANOVÉ MLÉKO
Přestože tento recept používám nejčastěji, na internetu jsem ho nenašel. No nic. Tady je: Najemno rozdrcené listy (popřípadě najemno nasekané) hodíme do plnotučného mléka. Postupně jak se mléko vyvařuje doléváme další. Celé by to mělo trvat asi hodinu. Další a lepší možností je mléko rozdělit na tři části a asi po 20 minutách vždy slít a pokračovat s novým mlékem. Můžeme přidat máslo. Mléko lze dochutit grankem, medem, kakaem, skořicí, rozsekaným banánem nebo čímkoli co vám přijde pod ruku.

Tip pro pokročilé: Aby vaše mléko dostalo ten správný říz, lze do něj přidat trochu alkoholu. Nejlépe Alpský rum:-).

BRKOVÝ LIKÉR
Vemte alkohol dle své chuti a možností (tequilla, vodka, rum, slivovice). Účinky se zvyšují s procenty alkoholu. Můj tip je Alpský nebo Absint.
Teď máte dvě možnosti. Můžete dát nadrcené palice do láhve s chlastem a počkat tak měsíc, dva a pak to vypít. Nebo je tu druhá možnost, rychlejší. Porovnával jsem obě varianty a je i silnější. Rozdělte alkohol na tři části. Vyvařujte a slévejte asi po 10 minutách. U silnějších destilátů je třeba dát si pozor a zvolit raději elektrický sporák. Riziko vzplanutí výparů je u Alpského rumu poměrně značné jak jsem se na vlastní kůži přesvědčil. U Alpského mi stačil malý panák a za chvíli se dostavilo sucho v ústech a pohodička. Pokud vám sedí kombinace marihuany a alkoholu neznám lepší variantu. Navíc je zde vysoká trvanlivost.
Dee
Na veskere vareni je nutno predem prazit, aby v karboxylu vazane
THC preslo na volne(nebo velmi dlouho varit).Rozdrobit a do zlato-
zelena osmahnouti na tuku a pridati do cehokoliv.
Pro pripravy bez tuku lze totez velmi opatrne (cca.120C), pro obzvlast opatrne treba olejova lazen.
HODNE ZAZITKU PRI KONZUMACI!
shamanjai
Tak já to dělán následovně:
INGREDIENCE:
1,5 l mléka
kus másla
1čl kardamomu
1čl kurkumy
1čl zázvoru
1čl skořice
hafo ganji
med
POSTUP
vaříme asi 2 hoďky, pak necháme schladnout a přecedíme, mlíko musí mít asi 60 stupňů Celsia a pak se to sladí medem.

:)
inženýr
to bidlo

chystám se poprve vařit mléko.Dá se pro zahřátí matroše před vařením využít mikrovlnka?Nebo je vše o.k. tím že materiál spařím horkou vodou?
Bidlo
Zahřát to potřebuješ kvůli dekarboxylaci(asi 10 minut). Spařit vodou to nemusíš, aspoň já to nedělám. To se dělá jenom, když ti vadí ta chuť chlorofylu. Ale ta se pak dá přerazit. Nejlepší vanilkový cukr a kakao...
oton
s tou dekarboxylací to trochu nechápu, proč předem zahřejvat nějakých deset minut, když to mlíko stejně vařim třeba hodinu, prosím vysvětlit :-)

a jeden dotaz, jestli by se to mlíko mělo konzumovat spíš teplý než studený, já totiž teplý mlíko nesnášim, ale studený mám zase velmi rád (myslim že je to jedno ale jestli to někdo vidí jinak ať se projeví :-)
OK
Plne souhlasim s Otonem, teply mliko je sracka vsech sracek.

Osobne si ale myslim, ze se to nijak neprojevi... jestli je to teply nebo studeny... porad je to THC mliko :) Takze se neboj to nacpat do lednice :)

For author: ta Brandy s mlikem... nejak se mi otaci kufr :eek: Jak to chutnalo?

For others: jen takovej subjektivni nazor... nemusi to byt pravda, ale me se nezda, ze by melo mliko neky vyhody... ja radsi cukrovicko - pekne husty, ale cukrovicko. Me to mliko s THC nejak moc nechutnalo, ikdyz ten srumec potom :D

[Edited by OK on 03-09-2001 at 08:19 PM]
robor
Jenom taková úvaha: Mlíko ti při chladnutí udělá škraloup a ten má v sobě nejvíc tuku a asi tam tedy bude i hodně THC. Pokud ti škraloup nevadí, tak je to v pohodě, ale já bych to asi vyblil. Škraloup je hnus!!
OK

Skraloup je pouze tenka vrstva tuku, ktera obsahuje dle naseho chemika 0,032% celkoveho podilu tuku v mleku (testovany objem - 0,25 l, plnotucne mleko).
Dee
Samozrejme by to pri dlouhem vareni slo i bez prazeni; jde zde o
rychlost reakce v zavislosti na teplote.Pri vareni to probiha cca.
pri 100 C a pri prazeni pri cca. 120 C a jelikoz to zavisi pres exponencielu ... je to proklate rozdil ...
oton
jo škraloup bych asi taky vyblil ale když budeš míchat než to zchladne tak žádnej nebude, nebo ten škraloup můžeš potom rozmixovat mixérem a rovnou si uděláš koktejl :-))

lepší než teplý mlíko to je taky na blití...

COLD is the BEST :-)
Wintermute
Takle delam mliko ja: hrnec s mlikem dam do vodni lazne, pridam ganju varim 2 - 3 hodiny (voda se musi doplnovat) pak scedim, naleju do konvice, pridam kakao a skorici (jenom trochu na vuni) dam do lednicky a pak mnam....
Koblihostrom
zdravím.Tak Ono mlíko co mě donutilo k tomuto rozhodnutí jsem vařil asi ze dvou hrstí malých ulepených lístečků který jsem ostříhal s paliček.Původně jsem to chtěl na hash,ale nechtělo se mi s tím srát,a tak mlíko bylo jediným východiskem.Vypil jsem dvě deci,a mazec,kámoš který moc nehulí,si dal 0,5cl,.Už po čtvrt hodince jsem něco zlehýnka cítil.Za to co se dělo po třech hodinách,prostě jsem myslel že už je konec,že tohle nemůžu rozchodit,šílený halucinace,seděl jsem v pokoji,a von celý šíleně dýchal,dokonce to šlo i slyšet.Co půl hodinky jsem omdlel,no brutal,tak jestli přece jen chcete vařit mlíko,tak max 1 hodinku,na mírném ohni,1 sáček obyčejnýho listí,nejprve vYvařit ve vodě,pak šups do mlíka,přidat kostku másla,a vařit za stálého míchání hodinku,to je pak skvělý.Pozor na extremy he he

[Edited by Koblihostrom on 27-10-2001 at 08:11 PM]
seedsmacek
Jednou jsem si udělal tak asi jednu slinku masla a bylo to MEGA hustyyy. Řehnil jsem se asi 2 hoďky a to jsem si namazal jenom trošek rohličku.
Schle
Sušené paličky asi tak o velikosti půlpalce opražíme na přepuštěném másle cca 2-3 sec. Poté omočíme v medu a dáme sušit na nit. Med na vzduchu zcukernatí. Produkt vložíme do sáčku a jdeme na příjemnou procházku po městě.
mephisto
No nevím - kdyz oprazis trvku na masle - nezustane ti nahodou vetsina ne-li cely obsah thc prave v tom masle???? :D:D:D
oprazit 2-3sec. To THC za tu dobu nestihne nikam utect :D
kukin thc
skuste nekdy az se vam bude chtit.

pet vajec rozmixovat.nakrajet dva rohliky na kolecka a nechat napustit ve vejci.na rozpalenou panev date ty napustene kolecka rohliku pekne vedle sebe at vam vytvori velky kruh a zalijete zbytkem vajec.nechame trochu zapect a pridame na drobno ganju.kdyz se to smazi tak tam dame trochu ,ale fakt jenom trochu horcice a na to nejaky salam.je dobry sunkovy ale asi je to jedno.na to platky syra a trochu kecupu.az se zacne tavit tak to hodte na talir a dobrou chut.
maestro_007
Drive jsem moc nevaril, tedka varim kazdou chvilil a muzu jen potvrdit a doporucit to co se zde uz psalo, pred varenim prevarit huleni aspon 4x ve vode.

Kdo todle opomene cpe do sebe potom pekny shit, hnusne to chutna a wubec je to FUJ :-)

...proste kdyz si predstavim tu sracku ktera zustane v hrnci po prvnim prevareni tak je mi este ted blbe 8-)
viridis
1) Pred vlastni pripravou nacpu material do hrnce s deklem. Na dva litry mlika asi dva litry cerstvyho, volne sypanyho listi a nejaky ten srot z palicek, ale to nemusi byt, pokud je listi samicove.
2) Zaliju varici vodou (pouzivam rychlovarnou konvici, t.j. neco pres 2l H2O) a dam varit dalsi vodu.
3) V uzavrenem hrnci se louhuje zeleny curbes. Za chvili zacne varit dalsi voda, coz je signal pro sliti vznikle smrdute kapaliny z hrnce - nezdrzuji se s cednikem, pouzivam system brambory (jen pres poklici).
4) Pokracuji bodem 2 - cely cyklus opakuji, dokud je vylevana voda zelena, hnusna a smrduta, coz je nekdy 4x, vyjimkou vsak neni ani 8 az 10 cyklu - zalezi na tom, kolik mam casu a nalady se s tim drbat, je to na dost dlouho - treba i dve, tri hodky.
5) Vysledny temer rozvareny produkt se muze dale zpracovat - pouzivam bud mliko, nebo maslo.

A) Mliko: prileju 1 l mlika, pokud mozno 'cervenyho', event. pridam smetanu nebo ctvrtku masla.
Hrnec zadeklim a strcim do dalsiho, vetsiho hrnce - zarazi se za ucha a zustane viset kousek nad dnem. Velky hrnec napustim (horkou, at to dlouho netrva) vodou a varim cca 2 hodiny. (Kdyz vari dcerka, tak i 5-6 hodin). Je-li treba, doplnuji vodu do velkyho hrnce. Obcas (radeji dost casto, at se mlecne sadlo lepe dostane k materialu) promicham obsah mensiho hrnce. Po vyse uvedene dobe sleju pres cednik mliko a vymackam z hmoty, co se da. Hmotu vratim zpet do hrnce a prileju dalsi 1 l mlika - opakuji od zacatku. Z travy tak dostanu temer vsechny latky, o ktere nam jde.
Vytezek je temer 2 l lehoucce zelenyho mlicka, ktere jeste prefiltruji pres husty hadr (pouzivam perlan), ochutim skorici s cukrem, nebo medem, nebo se z nej vyrabi vajecny cognac dle notoricky znameho receptu. Jeste se nikdo nepoblil.

Je pravda, ze tento postup nam zabere cely den - ale kdykoli muzeme praci prerusit a po vystydnuti obsahu hrnce jej ulozit do lednice: pokracovat lze druhy den.
Vysledny efekt je silne zavisly na dobe vareni - kdyz varim ja, je to strasne, kdyz vari dcerka, je to příšerné :sun: !

B) Maslo: Maslo nejprve roztopim na panvi (pouzivam wok) a lehce prihrivam, Tvorici se penu sbiram velkou derovanou lzici. Ustane-li tvorba peny, maslo vrazim do hrnce s materialem z bodu 5, prileju vodu (2 l) a zahrivam pod poklici k mirnemu varu po dobu nekolika hodin - na primem ohni, vodni lazne netreba, pripaleni nehrozi. Obcas zamichat! Pak vse sleju pres cednik, vymackam, material zpet do hrnce, pridat dalsi maslo, ze ktereho jsme meli dost casu sebrat penu...., pridam 2l vody varit, varit, varit. Mezitim vystydne voda s maslem z prvniho vareni, takze ji soupnu do lednice a ztuhle maslo z povrchu seberu. Totez po nekolika hodinach provedu s druhou varkou masla.
Z vysledneho produktu, ktery se maslu prilis nepodoba - je daleko tuzsi a neda se mazat, je vhodne upeci cokoli, co nam chutna.
Opet musim upozornit, ze vysledek je znicujici ! (Ale zatim se jeste nikdo nepoblil ;))

Takze oprava - uz se nekdo poblil: listi se zdalo byti nepotentnim (konec 6. mesice = rust), takze se uvarilo z mega mnozstvi asi 2.5 l mlika (2l mliko, zbytek smetana). Bylo nas na to 4, patymu jsme nechali 0.5l a vyslopali to vsechno. Ojojoj, hruza hruzouci, listi se ukazalo byt potentnejsim, nez se zdalo ! Po pozdeji provedenycm testu na zbytku pro patyho, ktery si konzumaci pote, co nas spatril, rozmyslel (nedivim se), se zjistilo, ze staci 2 maly panaky (2 x 2 cl). Letos to jede nejak moc fest.....

Vylepseny recept na kulicky: Podle postupu (masloveho) vyse uvarit 100% tuk, z 1/2 vznikleho mnozstvi upeci susenky (nemusi byt vzhledove nic moc - viz dale), susenky trochu podrtit a pouzit jako napln do vanocnich kulicek misto piskotu. Smichat se zbytkem tuku, cukrem, rozikami, orechy, kand. ovocem, kakaem, rumem a obalit v kokosu. Upecenim supersusenek se vyhneme nutnosti jako plnivo pouzit zcela nepotentni piskoty, ktere zbytecne redi vysledek naseho usili. Nejlepsi jsou tak tyden, dva zalezene v lednicce. Mnam !

[Edited by viridis on 24-07-2002 at 08:17 AM]
ziki
Čus, taky sme teď nedávno vařili mlíko, ale vařili jsme to tak 2 hoďky a síla nebyla nic moc. Takže sme tam pravděpodobně dali málo hlavní přísady. Taky možná to bylo tím že to mlíko bylo polotučný ?

No tak se chci se zeptat kolik tak trávy dáváte na litr mlíka aby to bylo drsný ale zas nás to nezabilo.Ď
C. Pistolero
2 ziki: Já dávám tak tři až čtyři hrsti na litr, hoďku vařím ve vodě, sleju, do vařícího plnotučnýho mlíka hodím tak čtyři lžičky másla (a samozřejmě travku) a vařim to tak hodinu až dvě. Pořád (hodně často) míchat. Ale bacha, něco se vyvaří, takže k získání 1l potřebuju asi 1,5l mlíka. Jinak osobně mlíko miluju, hlavně ten nájezd. Tak po dvaceti minutách začnou lehce brnět nohy a adios, odlétám...
ziki
za tejden se na to chystáme takže pak kdyžtak napíšu jak to prověhlo K+ za rady
PragueGrower
Kouř těžko snáším a tak dávám přednost pojídání. Zatím se mi osvědčilo trošku na oleji osmahnout matroš, k tomu knedlíček a vajíčko - aby toho nebylo moc. Problém je ale s odhadem účinku, když jsem si to udělal poprvé, špatně jsem to odhad a ještě druhej den jsem se do práce vydal až odpoledne. Ale obvykle je to příjemný. Proč si huntovat plíce?
Muf
rozdíl účinků při kouření a pojídání.:)

Jestli joint zkouří 4 lidi a při kouření se spálí 70% THC, tak uvařený matroš na jednoho jointa by měl "zhulit".....ech... globálně vzato víc lidí ! :D
ŽE JO ??
PragueGrower
Řekl bych, že při vaření se za áááá taky něco znehodnotí a za béééé se taky všechno nevstřebá, tedy ehmm řekněme vyjde ven...
torhorc
+-*/:-)
Ale hlavne vstrebavanie ucinnej latky v traviacom trakte je kapanek odlisne od vstrebavania v plucach.
Alebo sa mylim :-))))

nemo
A je to rychlý a podle mě i chutný. Myslím, že tak si člověk nejlíp zkontroluje kolik toho snědl, aby se nesjel do mrtva. Navíc se tepelnou úpravou (podle některých zdrojů) změní v listech obsažené kanabidoidy na THC, takže by to mělo být silnější.
Dělám to jako Schle, akorát delší dobu (i půl minuty) a pak to sežeru i s máslem (aby nic nepřišlo nazmar Memphisto).

Colku, THC nikam neutíká. Ona se v oleji rozpouští ta pryskyřice (ale myslím že dost pomalu). Rozpouští se i v lihu a u toho vím, že velice pomalu, protože jsem se na výsledek díval průběžně mikroskopem.

Torhorci to vstřebávání je opravdu jiné. V zažívacím traktu to trvá déle a nepřejde to do krve rychle najednou. Podle toho je i jiný účinek. Nemáš několika minutovou "špičku" ale několika desítek minutové "plató". Proto se taky mnoho lidí z jídla sjede, protože jedí a jedí a až jim první příznaky dojdou, tak už je pozdě. Je to jako když po pivě piješ rychle samé rumy. Tam taky trvá nějakou dobu, než ti dojde, žes je pil a pak už je pozdě přestat.
Taky si myslím, že přes zažívací trakt se do krve dostane toho THC nejvíc. Akorát to trvá delší dobu.
Sargon78
Ja som si navaril na tento vikend prvi krat mlieko.Dal som všetok odpad z mojej prvej urody do hrnca,asi tak jeden krigel.Zalieval som to vriacov vodov k tomu mi poslužila rychlovarna konvica.Voda v hrnci bola po piatom zaliani čista.Doma som našiel hrniec z dvojitim dnom,čisto stvoreny na varenie mlieka.Ganju som zalial 1L polotučneho mlieka a pridal som šlahačku a vanilkovi a škoricovi cukor.Varil som to asi 75 minut ale bol som obmedzeni časom lebo mama mala dojsť z prace,tak sem stale odbiehal od hrnca a pozeral kedy pride.
Z jedneho litra mi ostalo približne 6dl mlieka.
Mlieko bolo po chuťovej stranke perfektné a učinkami tiež.Jedno deci šlapalo asi 6h.Mlieko som dal do mrazaku.
Teraz keď pišem mam predsebov 0,5l flašku zmrazeného mlieka a čakám a čakám a čakám....

Ctvrtx
Myslel sem, že na Groweru je mlíko samozrejmá věc, ale jak tak ctu, taxe mi to nějak nezdá.
Máte pravdu, že ta chuť to kazí. Kdyz se ale mliko udělá, tak jak má, pak chutná sqěle a je to nejlepší zmašťovák na celej den (cca 6-10h). Nesmí se to přehnat. Taky sem se z toho asi před třemi dny sázel (:
Já ho dělám takhle a na mlíko je to podle mího nej. postup.

Přísady: 1x plnot. mlíko, 1x salko (to sladký dobrý mliko fplechovce), skořice celá, kakao hořké, voda, listí.

Dám si vařit do velkýho hrnce litr mlíka + salko + litr vody + 2-3 celý skořice.
Pak ještě jeden hrnec s vodou. cca 0,5-1l podle matroše

Vezmu hafo listí (palice rači zkouřim, možná nějaký nezralý) Proplachnu to studenou vodou. (Jaxte psali, že horkou - tak to se pak vylouhuje i ta hnědá pryskyřice=THC když to pak vylejete) Když se voda vaří, dám tam to listí a nechám ho tam pěkně podusit, aby se vylouhovalo co nejvíc tý hnědý sladounký pryskyřice. Tak za 5 min, když se vaří mlíko, to celý vezmu a hodim do toho vařícího mlíka. Tam to stačí vařit něco kolem hodiny, ale čim víc, tim líp. Ne moc zprudka, aby vám to nevyteklo (ale vařit) Paxe to všechno zcedí a zůstane vám něco kolem 1,5-2l nazelenalýho mlíka. Do toho se pak přidá hodně hořkýho holandskýho kakaa (může bejt i norm. ale aby to nebylo moc sladký, to je hnus) Pak to dostane tu správnou barvu a chuť a ta bych řek že je hodně fpohodě (toho trávonádechu se nezbavíte, ale chutná mi to:) Stačíí deci a je to ok. Tak po třech už sou hustý tripy. Když je listí, chlastáme to furt.
Mr.Mates-CrazyHorse
Taky mě docela zarazilo, že vám mlíčko nechutná! Třeba mám nějaký zvrhlý chuťový buňky, ale gdyž se to osladí (neni to podmínkou), dá se tam kakao, skořice a pár lžic medu, tak je to pro mě vyjímečný chuťový zážitek!
Jednou sem jedl (bohužel nezjistil recept) výbornej rebarborovej koláč. Bylo to normální koláčový těsto (to by vám mohla říct třeba babička), akorát to mělo trochu jinou barvu a cca za 45 min. sem nevěděl, kde mi hlava stojí (za 2 hodiny spíš-leží). No a na tom byl takovej ten rebarborovej maglajs posypanej drobenim a bylo to výborný.
Jinak ganjoráky a trávanátky sou moc dobrá věc.
Zdar a sílu najdeš v mlíku!8-)
Ctvrtx
Je to úplně jednoduchý. Vezmeš vobyč. recept na nějakej dobrej koláč, nebo buchtu. Do takovejch věcí se většinou přidává máslo nebo mlíko do těsta. Takže to uděláš podle receptu, ale místo másla GanjaMáslo, nebo neochucený GanjaMíko. Takhle to můžeš narvat skoro do fšecho.
abra007xas
Mlíko jsem pil asi 5 krát. celkem v pohodě než jsem ho uvařil sám. 3l mlíka 1/2 igelitky listí. Vařil asi 1h pak 0,5l rumu a vařil 30min. Výsledek. 1,5l mléka. Byli jseme tři každý 1/2 litru. Chtěli jsme se poslat bylo léto. Nájezd za 15 minut jsem celtil tlaky na očích. za 30 minut mazec a za 45 minut po požití hardcore. Nepříjemné halucinace. Fakt jsem to přehnal a jelo to až do noci. Ztratil jsem klíče, peněženku a mobil.(v hospodě) ráno jsem něvěděl kde co je??

Ted budu opatrnější a něco jsem si zde přečetl
Ctvrtx
Půl litru? To už musela bejt docela hustotka.
Kukuricnej lupinek
Prave sem si uvaril mliko....nejdriv jsem ve vode na dvakrat vyvyril listy a kus palice pak sem ve vodni lazni rozpustil maslo a nakrajeny to tam hodil po chvilce sem pridal trosku vodky pro lepsi uvolnovani.dal sem tomu tak 45min a prilil teple mleko.Varil ve vodni lazni tak 30min a pak pres latku scedil!Jeste jsem tam pred tim dal trosku skoricoveho cukru!Pred 30 minutama jsem to ochutnal jen par dousku a uz mi trosku v hlave bzuci!

Otazka:Po sceyeni pres hadrik na vrchu yustalo to mastny zeleny.Nevim,esli to mam vylejt nebo vypit?Poslete mi prosim nekdo pm co s tim?Dik

Jo,a chutna to jak kokos-strasne dobre
drinker hulič
nevim jak vy, ale to mliko me vzdycly totalne zasere kuchyn - zcela nepochopitelne jsem cely kastrol zavrel poklickou, s tim ze az to bude varit tak se zacne poklicka klepat a bude unikat para. s dobrym pocitem odejdu, za chvili prijdu a mliko odhodilo poklicku nekam do riti a cely to vysumelo do sporaku a kolem. este hodne dlouho sem to musel cistit, neslo to potvora, usazeny mliko. navic sem to jednou investigativne neustale redil merunkovici, cimz vznikla husta brecka, tepla, nechutna, neco jak hrnecku var, zaludek vzhuru nohama a navic me to krome pocitu "ted to uz urcite vrhnu" nic nedalo...
priste to dam asi uvarit otcovi, ten tomu snad bude rozumet vic, tomu vareni (jednou sem ve skole varil palacinky a chutnalo to sice jak vyvar ze stare lokomotivy, jinak dobry... )
gizmo
No já delám mlíko tak, ze to nejdrív vyvarím porádne ve vode, protoze se z toho vylouhujou takový ty sracky a pak to má super chut. Pak tu vodu vyleju do hajzlu a hodim ty listy do mlíka... Hodím tam nejaky maslo nebo jinej tuk, nejakej vanilkovej cukr, nejakýho toho panácka chlastu a nechám to varit tak asi hodku a ctvrt... Kdyz sem to varil mín jak hodku, tak to stálo vzdycky za hovno, takze je fakt lepsí to varit dýl... Pak uz jenom pekne precedit a nechat to vychladnout... Dobrou chut a hlavu v oblacích.... :-)))

...minulý mlíko, který sme s kámosema delali bylo asi nejdrsnejsí.. Asi tak po pul hodce to zacalo najízdet, najízdelo to tak dalsí 2 hodiny a pak nastal ten nejvetsí brut.... Nepamatuju si asi tak 3 hodiny a pak sem se probral nekde v zahrade v tráve.... proste absolutne znicující... z toho plyne dalsí rada: KDYZ CHLASTÁTE MLÍKO, TAK DO TOHO NECHLASTEJTE ALKOHOL A NEHULTE... Já sem totiz predtím vychlastal tak litr vína a asi 4 skopky, taky sme dali nejakýho speka a pak sme az pili to mlíko.
Koblihostrom
kucíí tak jsem to nevzdal a v mlékařině se trochu zdokonalil.Předem ale varuji že je dobrý vypít jen deci,a počkat 2 hodiny co se stane,pokud nic nebo je to slabý,můžete si dát ještě,ale fuckt opatrně,je to prevít.Takže velice jednoduchý postup,potřebujete 1lmlíka plnotučné/může být i polo ale pak je potřeba přidat více másla/takže nejdříve hulčo povařím jak již jsem psal ve vodě,a to jen krátce jak jsem totiž časem zjistil když se to vaří dlouho,není to pak ono,takže je dobrý povařit listí tak 5 min. a nechat ještě 10 min.louhovat pak proprat v sítu pod tekoucí,,studenou!!! vodou do té doby až nepoteče zelená voda.Pak hoďte takto upravený materiál do vařícího mléka s jedním celým máslem.Jak jsem zjistil není dobrý žádný ochucování jelikož tím se pak mléko stává nestravitelné,nejlépe je když se do toho přidá jen tak 5 hřebíčků,nic víc a už vůbec né cukr,to se vám pak chce blít když to pijete.Prostě aby se to dalo nejrychleji vypít,bez nepříjemných ,,natahováků,, nesladit,nekakaovat nic.S vařením je to tak,že pokud budete mlíko vařit hodinu a půl/má osvědčená doba/ bude hodně dobrý a spíše veselý.Když budete vařit delší dobu2-3 hod bude to šílený papírový stav.Taky je hodně důležitý mlíko pořád míchat,nebo alespoň co 5 min.a pořádně v hrnci rozmačkat to pak z materiálu dostanete max
Ender
cua, jen tak jsem zavedl hovor s mamcou a povidam......to mliko se porad pripaluje a ona na to.....tak ten kastrol s mlikem dej do vetsiho kastrolu s vodou a az ten na sporak....tak to teda co nevidet odzkousim....
mllock
Ahojky, fakt nevim proc ti to nemakalo, mozna by stalo mezi ty listy pridat i nejaky palice....
Kazdopadne opatrne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po zkusenosti s mlikem ,ktery se tak nejak pripravilo pro asi 60 lidicek na koleji mel jsem 2dc....(nejakej kripl tam prihodil rohypnol, nevim kolik ,ale fakt nedoporucuju ,byl to fakt kreten) :(((((((((((((((((( varilo se to asi 2 hodky ,mliko (plnotucny, maslo atd... skorice myslim... No zkratka jsem si ten asi 10 ti hodinovej trip fakt neuzil.... a byl jsem rad ,ze jsem se z toho druhej den probral.... uz asi do mlika nikdy nepujdu ,bylo to moje 2 mliko a uz nikdy vice.. lital jsem tak v 6 stupni... neco mezi smrti a totalnim sracem.... takze varuju ... opravdu radsi dat nejdiv dc a pockat co to udela, myslim ,ze i dc velice kvalitniho mlika je az az...... jen mimochodem tam zmizely 2 igelitky velice qualitnich palic... holcina ,ktera to varila ,ale nepila mela halucinace ,jen z toho co se nadejchala... , tak nejak myslim ,ze mliko neni to pravy orechovy.... radsi poradnej joint nez hlt mlika
Marks
ja delal mliko minulej tejden....ten hukot po pul deci nema smysl ani popisovat
....2 asi dvoumetrovy samci ze skleniku (prej mango), odrizl jsem akorat koreny a cely jsem to nalamal do hrnce s vodou, pul hodky varil, scedil, prehodil do mensiho hrnce, zalil litrem mlika, prihodil asi pulku masla a dve hodky varil (obcas jsem prilil tatru nebo mliko).Jak uz nekdo psal, je dulezity to dost casto michat max. po 5-ti minutach. Nakonec jsem to zase scedil a nechal vystydnout. Chutnalo to mnohem lip nez vypadalo.
Dobrou chut.
BORGOVE2001
Jak Ja: mrte listu, plnotucny mliko(2x) jednu sladkou tatru, pulku masla, zadnej alkac, dle chuti cukru, 2 hodiny varit, nechat odstat, zcedit, zmrazit a ... udelat zmrzlinu. mehehe. a nehulit pri tom nebo si spalite hnaty jako ja kdyz budete testovat jako plotynku jste si vlastne zapli.cest
mata
Zdarec, možná budu jen opakovat výše řečené, ale mnou vařené mlíko si pochvaluje široké okolí, takže:

1)Kytky nejdřiv prolejt horkou vodou nebo ještě líp nechat trochu rozvařit, aspoň 4x, dokud z nich neodtéká čistá voda

2)Vodni lázeň - do velikýho hrnce postavit na malej pařáček menší a naplnit vodou

3)Nastříhaný nebo rozdrcený kytky z bodu 1 nasypat do plnotučnýho mlíka, přidat trochu másla nebo smetany a tak 2 nebo i víc hodin topit pod kotlem (pozor, je třeba dolejvat vodu)

4)Po uvaření scedit přes nějaký plátýnko, vychladit a můžete si užívat!! :frog:

A vůbec neni potřeba ničím dochucovat, protože to má naprosto dokonalou chuť mlíka, ze kterýho je jen lehounce cítit ganja...
PiosOne
Nikde v threadu jsem si nevšiml, jestli už se probíralo, jak skladovat přebytek mlíka. Jelikož jsem ho uvařil docela dost a je hodně silné, tak jsem se rozhodl dát ho skladovat do mrazáku. Jak ho skladujete vy? Samozdřejmě pokud ho rovnou všechno nevypijete.
PiosOne
Za jak dlouho citite ucinky mlika?. Experimetnovanim jsem dosel k nasledujicimu. Pokud si dam 1dcl-25min., 0,5dcl-35min. Zaroven pokud jsem najezeny, nebo se po konzumaci najim, tak to pusobi dele (coz je logicke, protoze se travi s mlikem zaroven i jidlo a tak to trva vsechno dele).
Jeckob
Kdyz jsme posledne varili mliko s kamoshema,tak byl postup asi takovy.Je to porad stejny.Z mych kytek z kamoshova skleniku otrhal a privez listy.Bylo jich fakt hafo.Predstavte si plochu 70*70 cm a na ni listi ze neni videt na stul.3/4 tohoto mnozstvi sme dali do 2 litru mleka a zacli varit.Varili jsme kolem hodinky.Pridali jsme nakej ten cukr a trochu masla.Po precedeni jsme to jeste povarili s jednou polevkovou lzici nutely.A vysledek?Lepsi mlicko jsem jeste nepil.Tohle bylo moje ctvre vareni a s tou prvni se to neda srovnat.Bylo nas na to 3 a pak prisel jeste jeden.Kkyz to zaclo najizdet,tak jsme zrovna hrali na kompu cervi.Hrozna prdel(hlavne osobni soubouje)Ze zacatku sem nemoh najit ovladani:)2 cudliky.Koukam na ty cervi a ani jeden se nehybal tak jak sem chtel:)mel sem posunute prsty o jeden cudlik vys.No a az jsem je nasel tak jsem je vsechny vydrtil.Pak film Big Lebovsky,s toho si nepamatuju nic.A pak Quake3 s tim kamoshem co prisel pozdejc.Hukot nejvetsi,to sem nezazil.Hrali jsme tu druhou arenu jestli to nekomu neco rika.My dva a jeste asi ctiri booti.Nehorazna rez.A pak Warcraft3 az du pul pate rano a pak noc.tot vse.
PiosOne
Time: jak uz jsem napsal, mliko jsem dal do mrazaku. Nalil jsem ho po vychladnuti do 3 igelitovych sacku a nechal je tam. Po zmrznuti dostalo mliko lehce zelenou barvu a tak vypada az dodnes. Jeden igelitak uz jsem pouzil, ale zbyle dva vypadaji porad stejne.
To, ze ti to zhnedlo mozna bude tim maslem (ja to delal z plnotucnyho mlika a smetany, bez masla). Jinak me nic jineho nenapada.
Stalker
Nazdar pánové,
tak za prvé chci všem poděkovat za jejich infa k tomu jak si uvařit to skvělé ganja mlíko.

I vyhledal jsem doma igelitku s listím a dle zde uvedených návodů jsem se ho jal vařit.

RECEPT:
1x větší hrst všeho z ganji kromě palic (tzn. stonky, lístky a vše co by nebylo vhodné zabalit do jointa)
1,2l mlíka
kostičku másla
dva paňáky skvělé třešnovice

Listy jsem dal do hrnce a 6x přelil vřící vodou vždy jsem počkal aby se to tak 5 minut louhovalo. Poté když už výsledný produkt tolik nesmrděl (mě to fakt smrdí když se to vaří) jsem přilil mlíko naházel tam máslo a třešnovici..... všechno jsem to uvedl do varu a pomocí metody dvou hrnců (v jednom voda ve druhém mlíko jsem to hoďku vařil)... jelikož se postupo nějak protáhl a bylo jedenáct mlíko jsem vypnul a šel spát.

Druhý den kdy mlíko bylo v lednici jsem ho večer před akcičkou vyndal a ohřál. Každý jsme si dali polovinu hrnečku tzn. cca 0,2l ani ne.

Výsledný stav:
Mlíko mělo kakaovou chuť jelikož jsem si ho dochutil ještě kakaem a cukrem... prostě taková napůl horká čokoláda. Nejdřív člověk nic necítí je úplně v pohodě... následoval odjezd na akci. Nástup do auta a odjezd. Už při jízdě jsem na sobě začal pozorovat jemně zhulenecké pocity... oči jakoby trochu natýkaj. Koutky úst lechce cukaj a člověk je takovej fajn uvolněnej. Dojeli jsme do jednoho klubíku a s přísunem čerstvého vzduchu jakoby se všechno začalo rozjíždět. Pohodička sem tam nějakej vtípek prostě pohoda... dali jsme si pivko a usadili se ke stolu............ pak už to bylo jenom to nejzhulení co jsem zažil. Neustále jsme se museli něčemu řehnit. Fylozofické nesmyslné debaty o neuvěřitelných věcech nebraly konce. Naše tlamy nestále roztažený od ucha k uchu... oči jak štěrbinky. Můj kámoš kterej něco vydrží prohlásil: "Ani se mi nechce věřit že jsme ještě nehulily" a byla to pravda doopravdy euforické pocity střídaly nechápavé pohledy kolemjdoucích :)) Ještě že to byl pohodovej klub, protože když si kámo stoupnul a začal se všem okolo stojícím lidem děkovat jak v divadle jsem opravdu neměl sílu něco vysvětlovat.... Večer vesele ubíhal a zhruba ve tři jsme byli doma plni neuvěřitelných pocitů.....
Jestli si někdo chcete uvařit mlíko směle do toho a pamatujte..... stačí málo a na účinky je potřeba si počkat, protože jak říká staré dobré přísloví "Kdo si počká, ten se dočká".
P.S. Zkuste předtím nehulit ani nepít ať si užijete tu skvělou euforii.
Mlíku zdar!!
fak.gesho
No ja vetsinou nasekam suchou(nekdy i cerstvou travu(palice/listy)), cim vic tim lip:), potom zaleju patricnym mnozstvim plnotuc mlika, do toho trochu rumu(doda fakt dobrou chut) a trochu toho cukru(vanilkovyho), no a potom se da ochucovat dle chuti, treba kakao mam moc rad:)...
zmrskank
taq ja mliko dys ho nevykalim hned cely taq ho narvu do mrazaku(dys ho nevykalim taq do 3 dnu protoze jaq se vari taq vydrzio celkem dlouho),dys mlicko obohacene o vitaminy vyndam necham ho rozpustit ,pridam smetanu marmeladu stavu banany a fselijaky ovoce ktery doma najdu a du pohostit rodinu.... no jo no...taxe mejte
uzzi
jo mlíko je fakt hustý, vaříme ho z kámošema celkem často (hm často třikrát, čtyřikrát do roka) a vždycky je z toho pěkná mela. Vaříme ho tak, že vždycky matroš prvně vyvaříme ve vodě a pak zhruba dvě hodiny v plnotučným mlíku. Vždycky přidáme nějakou Tatru nebo takovou tu sladkou hustou smetanu v tubě, jesenka se to menuje nebo jak. Poslední mlíko sme vařili na silvestra a to bylo teda. vařili sme to s gizmem na noční jízdu. finální produkt sme nalili do flašky a to co zbylo sme vypili. což byla celkem chyba protože sme se uplně odvařili ve tři hodiny odpoledne eště než sme došli na pařbu. tam když nás viděli tak to nikdo nechtěl pít ale v noci když už byli všichni přiopití tak sme to do nich neprozřetelně začali nalejvat. s gizmem sme měli 2,5 dcl což nás naprosto vyřídilo na 6 hodin a do těch napitejch lidí sme začali lít decky. to byste nevěřili co to s těma lidima dělalo... :bandit:


________________
born to be high!!
ddevil
by ddevill

-litr mleka plnotucne, tatra, taky slehacka do kavy a na slehani proste mliko s vysokym podilem tuku.
-neco ganje, odpadu, listu, stonku...
-kakao,
-vanilkovy cukr

Matros vemu a jako vetsina prvni prolitim nekolika litry varici vody stahnu pachut chlorofilu...
-az odtece zelena i zluta voda matros ma obvykle mirne kasovitou konzistenci

-dva kastroly (vareni ve vodni lazni samozrejmosti)

mleko uvedem do varu, ja ho hned osladim vanilkovym cukrem a ochutim kakaem <mliko samotne nesnasim>

nezapominame dolevat do spodniho kastrolu vodu
mlikem pravidelne michame a ja ho varim pod poklickou......<uspora energie a neni treba varit tak dlouho-vyzkouseno>

co se alkoholu tyce.. nedavam zadny.
pokud vim tak se THC v alkoholu docela uspesne rozpousti < mylsim ze lepe nez v tucich>
no a pokud vim tak alkohol se pri varu docela uspesne vyparuje......
Takze pokud jsem si to vydedukoval dobre, tak pokud prilejete alkohol do mlika, za chvili je v tahu a THC taky....

suma sumarum

Varit ve vodni lazni minimalne 2 hodinky pod poklickou za staleho michani dobre upraveny matros a urcite budete spokojeni.
Nabadat k opatrnosti mi uz ted prijde jako zbytecnost....

Mnoho stastnych chvil s mlekem
fak.gesho
Tady je takovejch postupu, ze uz ten svuj psat nebudu, ale rek bych, ze zatim nejlepsi mliko co sem kdy delal, bylo spis kakao:), chutnalo mrte dobre, ale bylo to zapricineny hlavne rumem, alkohol je nedilna soucast mlika, ale vykaslete se na vodky, skotsky a nedej boze francovky, kupte pul litr rmu a uvidite jak vm to mlicko paradne vosmakuje...
pred tejdnem sem si udelal s kamosem mliko, jo to vam povim : NIKDY VÍC !!!!! 9h na kamnech asi tak 90°. do jednoho litru 25g listí 2 filmofky palic a pul litru vodky .... NEZKOUŠET !!! probral sem se druhej den, kamose sem zatim nevidel
no mozna si to mel varit vic mozna si tam toho mel dat vic protoze ja gdys varim ze samcu taq tamtoho dam do 5ti litrovyho hrnce as po viko a mozna si mel sehnat vic tucny mliko(doporucuju rovnou z kravin=narez :)) )
2 : fak : presne tag ...souhlasiim stebou :))) do mlika bych vodku teda nelil ... ja davam pullitr rumu ... slazene // muze byt neslazene / salko ... mnaam ... a plnotucny mliiko .... litru dle matrose :))) vetsinou tag 2-3 . . ale varil sem uz i s 25 litruu :) :) :) a to byl sec mazec :)
z3zzz
hehh . . . to byl jaa . . . 2 : fak : presne tag ...souhlasiim stebou :))) do mlika bych vodku teda nelil ... ja davam pullitr rumu ... slazene // muze byt neslazene / salko ... mnaam ... a plnotucny mliiko .... litru dle matrose :))) vetsinou tag 2-3 . . ale varil sem uz i s 25 litruu :) :) :) a to byl sec mazec :)
tim180
no neni prilis dobri ale kdis vono dava ti gradi po tom a to za to stoji a co jiniho z listu mas delat nic nez nešjake jidlo mliko nebo nakozit do votli nebo jinich napoju
_____________-cuz tim
Asen_cz
Dneska sem z pestirny odriz 3 samce asi pulmetrovy a budu varit. Na kolik mlika to odpovida ? A vubec vseobecne by se hodilo vedet kolik kyti (kdyz se jedna pouze o kluky) obycejne davate na litr.
birkoff
cool
Rosti
Nevíte někdo od kdy má význam dělat z listů mlíko jestli až když sou kyti v květu nebo už dřív (indoor)?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma