johnykrnda |
Ja mam zkušenosti takový:
ingredience- 1,5l polotučný (pro 3 lidi), 1/4 masla, cukr, kakao,
1/3 sedmičky palic dobryho modelu
postup- mliko sem varil pomalu(aby nedosáhlo varu) 2 hodiny, všechno
hulení nakatrovaný najemno sem tam dal hned na začátku,
máslo taky, cukr a kakao až nakonec, po přecedění
pili sme to teplý, komu by se chtělo čekat
účinky- jednou to byl brutus: pulhodinovy zachvaty smichu, neschopnost vypit pivo, neovladatelnost venčeneho psa, druhy den přichod do školy na 5. hodinu
pozn. Během vaření sme popíjeli vínko |
|
|
Ladunkaaa |
Jo wole a bylo to drsný ale zapoměl si dodat, že sme ve třech nemohli sníst ani 1 ZASRANEJ ROHLÍK!!! |
|
|
johnykrnda |
No jo :-)))))
Ten rohlik byl jak ze šmirglpapíru |
|
|
Mazz |
Joo mliko, to je narez, tuhle nedavno jsem na intr dovez igelitku listu, takovych starych, nic moc... Druhej den jsme to u kamose na private sparili v jeho kuchynce vodou, asi 45 minut, a pak sme to varili ve 4 litrech mlika, semtam jsem to michali...varili sme to tak 3 hodiny, mozna vic, az z toho zbil ubohej 1 litr. S velkejma obtizema jsme to vypili, neslo to vubec pozit, pak jsme se z toho tuku vsichni posrali(meli sme plnotucny mlika a hodili sme tam kostku masla). Jo a skvela vychitavka na precedeni je ponozka, pres sito nam to vubec nechtelo protect jak to bylo husty, tak sme to narvali do ponozky a skvele to z ni vymackali, udelali sme ot asi 4x a pak sme ot vypili. Po hodine jsme uz o sobe vubec nevedeli, stav jak na papiru(skoro). Dokonce nas uz v hospode kde sme se usadili nechou ani vydet, jak sme se tam vsemu krenili:). Ted vezu zase dalsi igeliitku, je tam i dost palic, ale oprcanych, ktere se mi nechcou prebirat, tak je nechame vyvarit taky, asi v pondeli, tak vam pak napisu jake to bylo:)) |
|
|
Bamboo |
mlíko podle bambuse
jestli mate radi jahody jako ja udelejte mliko takhle.....
vezmete si dost huleni aby vam to stacilo podle situace. Proplachnout material (listí) a dame varit... pouzivam jedine plnotucny mliko je nejlepsi :) varim to asi tak 2 hod nekdy vic zase podle toho kolik toho je. Davam do tohotrosku domaci slivky ale neni potreba. A ted prijde to HLAVNI mliko necham schladit pak ho narvu do mrazaku dokud nema tak 6 stupnu a potom vemu dve plny hrste mrazenejch jahod hodim do mixeruspolu s mlikem...n zacatek trochu zbytek se pak doleje, takhle se to da udelat i pro kotel lidi udelam litr jahodovyho koktejlu z mlika kde je tak zhruba moooc jahod a jenom 4dcl mlika a pak to zamicham, vsechno pomixuju a je na svete vybornej THC-JAHODOVEJ koktejl:crazy: :crazy: :crazy: |
|
|
blockhead |
dneska (teda vlastne fvcera) sme varili ,mlicko ze nakyho samce a na to ze to byl samec a jenom listi tak nas to zmastilo vic nez dost. Mam docela problem napsat tohle, uz to tukam asi 5 minut. Dobrou noc |
|
|
Ladunkaaa |
Včera sme dělali ve 3 mlíko, přidali sme tam chlast (hádejte kde sme se inspirovali?) a dělali to dokud z toho nebyla taková hustá hnědo zelená sračka. Každej sme pak vypili šálek ..... najíždělo to snad pořád, protože asi za 2-3h sme byli death, smích, rudý oči, nic sme si nepamatovali, bylo fakt úplně brutální akorát sem musela brzo dom... jo ještě že si toho máti nevšimla, a pak sem tak do 2 nemohla usnout protože sem byla strašně v pr...
Ps: nezaspala sem do školy, vyspala sem se ve škole
Marie a Jana :) |
|
|
TheKeptn |
2HUGILA
nemuzu souhlasit , delal sem mliko z listu z indoru a byla toho plna tam mala igelitka uplne naducana , varil sem to dve hodiny a chladil sem pary co sli ven a nahore se to srazilo a udelala se tam takova do hnedo-cerna olejova vrstva a bylo toho asi 3 deci a dali sme to z kamouskou ve dvou a byl sem uplne v hajzlu na 12 hod z toho 6 uplne a dalsich 6 hodne drsnej dojezd a pak dalsich prad uz prijemnej dojezd. Takze mysilm ze too o nicem neni. |
|
|
PiosOne |
Huliga: mam podobnou zkusenost jako TheKeptn. Varil jsem z listi a bylo hoodne dobry. Takze pokud to umis a mas dobry model, tak je zbytecne plytvat palickama, kdyz muzes mit poradne zmastovaci mliko i z listi. |
|
|
johnykrnda |
to Ladunka: dneska (nebo to bylo včera?) sme s Lucou vzpomínali na to mlíko a zjistil sem, že si toho fakt moc nepamatujem (nebo já?).
(nebo to bylo s tebou?) ... (nebylo, tys šla do fachy?) ... (aha)
Jojo mlíko je lepší než piko :-)))))
Teď sem zhulenej ze skéra (toho od vás) a píšu a je to mazec, byl sem s pejskem |
|
|
Mazz |
Cokoliv je lepší než piko...fuj
Tak to vaření mlíka o kterém jsem psal víše dopadlo docela doře, ale když jsme to dělali jen z těch listí ze stejného modelu tak to bylo lepší..., a to jsme to dokonce vařili dýl a měli sme tam nějaké palice, pravda bylo toho trochu méně ale že by tako moc až to šlo poznat? Nevím čím to mohlo být ale každopádně to hodnotím kladně:sun: |
|
|
TheKeptn |
tak se uvaril mliko s takovy hodne vetsi hrsti skunkovyho listi a cerstvyho ,varil sem ctyri hodiny a predtim jeste nechal nalozeny ve slivce s vinem ,pak se pridal pul mlika , pul masla. A zbyla z toho 0,7l a na ochutnavku zbylo na panaka ,tak sem dal a po hodine uplne na kasi. a dalsi den na ragga meetingu se z toho postupne napilo 12 lidi a vsichni opakuju vsichni uplne na kasi ,tzn. ze kazdy mel neco pres pul deci. Ja se od 13 napil asi 4x 5x a celej den a jesteten dalsi na kasi. ak nic cus |
|
|
wOOkie |
Chystáme to teď ve středu ale máme jenom listy. Doufám že to bude v poho, protože ty neúspěchy...
1.kamoš vařil čaj(a ještě z takového hnusného shitu). Naprosto nic. 2 hodiny naprosto ničeho. sral sem na to a šel sem spat(a to mi ještě tvrdil, že si dal jednoho loka a válel se na pohovce v záchvatech smíchu, blbec jeden)
2.mlíko u jednoho kořeňa ale potom sme se zpili jak hovada:))))))
3. Koláčky z kamošovy kytky včera. Na nově dávaly Vetřelce, takže sem čekal nějaký max. psycho. Hovno. HOVNO!!!!! a to ta kytka vypadala tak pěkně :((
doufám že sse z toho nepobliju :)
report next week ! |
|
|
jaydee |
neviem ako vy, ale ja by som skusil jogurt :)) ... z ganja mlieka :))) |
|
|
|
prosim vas neviete kolko gramov asi treba listov na 1l mlieka? Chcem tam prihodit este aj asi 3g nejakyho outdooru. diky. |
|
|
HALUZAK |
JA som varil tento rok na Silvestra varil mlieko čisto zo šišiek.Všetci sme si dali pol deci:A dopadlo to tak že všetci sa do hodiny potyčkovali a o desiatej sme všetci spali "na silvestra"Ja som bol schovany v spacaku a mal som desnu schyzu že mi všetci čo spia chcu dať na piču a že sa len robia že spia a čakaju kedy zaspim a potom ma zmlatia zo spacaku som vyšiel až rano.:mutant: :mutant: :mutant: |
|
|
Ke-Guglimugli |
Nech je ako chce, šušky si nechávam na spopolnenie.. Mliečne úpravy marihuany narobia aj z materiálu nevalného obsahu thc (listy, samce, technické konope...) veľmi hodnotný zážitok.
V časoch, keď sme to technické chodili doslova kosiť, som mal preto príležitosť vychytávať spuosoby tepelných tukových úprav onej rastliny a furt som chcel prísť na spuosob, ako do čo najmenšieho množstva mlieka narvať čo najviac tej aktívnej látky. Najsilnejším úspechom bol gambáčik (= štamperlík). Ešte dnes som rád, že som si vtedy nedoprial "poisťovací" :)
Pár postrehov: Ideálne je variť mlieko samozrejme v "mliečniku", kde inde, fšak.. (hrniec s dvojitým dnom, kam sa leje voda - aj tú treba z času na čas doplniť), hlídací intervaly sú potom asi 15 min.
V POLOtučnom mlieku je obsah tuku cca 1,5g/1l, v PLNOtučnom je to 3,5g/1l. Obyčajné maslo má onoho tuku 80% svojho objemu.. Z toho vyplýva, že muožeme pokojne variť vodu a maslo. Výsledný produkt má po stuhnutí (keď sa odparí voda) aj dlhšiu trvanlivosť (čokoláda).. Podobne si trvanlivosť predĺžite následným použitím thc mlieka v príprave ďalších jedál (puding, pečenie koláčov..), prípadne na thc masle čosi dobré vyprážať.. Ale to už je asi námet iného threadu.. ;) |
|
|
Ivo |
Ja som raz robil mlieko tak, ze som zobral od kamarata listy(asi 2velke hrste kopcom), to som dal do mlieka(1l), nechal varit hodinu a potom mi stacil jeden hrncek a bol som v .... Ale teraz nemam od koho zobrat listy takze mlieko asi nebudem mat dost dlho...:( |
|
|
fakundo |
JA som spravil skoro to iste ako MARCUS. MUsim povedat ze pri vareni 50 min v 1L a 2dcl pohar listov, sa to rozslapavalo 8 hod a na 8 hod ma to polozilo= K.O. |
|
|
Kutas |
hej ja nevim jak to na vas muze mit takove ucinky... asi delam nekde chybu pri vareni nebo nevim. dneska sem to varil tak 3h s malyma pauzama ve slozeni : : 1l polotucneho mleka, 2dc slivky, asi 100g masla 2 velke hrsti listi. a to bylo listi co zezloutlo nebo napadene plisni co sem otrhal z outdooru - skunk1,passion1,shiva. a ze samcu taky. a to si myslim ze sou silne modely. po hodine sme byli trochu rozchechtani ale zrak se mi vubec nemlzil tak sme zahulili a po 90min uz sem jen na dojezdu rekl bych... zebysme byli nejaci imunni? ) |
|
|
100Thermal |
Kutas: Zežloutlý listy a listy napadený plísní? A jinak Ti chutná? Co po takové sračce, která neobsahuje skoro žádný THC očekáváš?? Žlutý listy nemají NIC a plesnivý to stejný. Ke konzumaci plísní ti ale gratuluju. :punk: |
|
|
Kutas |
byly na nicg jen takove hnede skvrny... a byly zezloutle jenom trochu, proste takove ktere uz tam byly navic. ja myslim ze nejake thc mit urcite musi a ti 4 mali samci co sem tam dal taky |
|
|
|
No mlíko po pár neuváženejch dávkách už nevařím, protože když se to přežene prosíš boha o pomoc ( a to jsem to vařil "jen" z listí a nekvalitních paliček). Já už ho opravdu nepiju, vždycky mi po něm hrozně najednou žíli na krku a mám děsnej tep....skoro vždycky se modlím ať už je konec a vždycky si po tom říkám že už nikdy víc :) ale znáte to.... |
|
|
lImEtA |
Chtela bych se optat jestli je, na vyrobu mleko, mozne pouzit i suche listy konopi? dikec :rolleyes: |
|
|
|
a ja by som sa chcel spytat, ci sa môžu použiť naopak čerstvé listy. |
|
|
Jirka P. |
rekl bych, ze pouzit jdou jak suche(zkouseno 2x a brutal), tak cerstve . . . |
|
|
Taker |
suchý nebo čerstvý to je úplně jedno; klidně i kombinace - hlavně si to nejdřív spařte vařicí vodou - jinak lidi se slabým žaludkem poznaj středověk :D
+hodně moc ochucovadel aby se to jakštakš dalo :) |
|
|
Kutas |
kua doufam ze az otrham nejake vrchnejsi listy tak to mliko bude mit aspon ucinky :) |
|
|
Shorty*1 |
Napiste mne nekdo prosííím hrubej recept na mliko dííííííííík. |
|
|
luckyBOB |
Nejdrive vas vsecky zdravim. :crazy:
A ted k tomu hlavnimu..jelikoz mliko varim u po nekolik let a porad me to bavi cim dal tim vic tak vam tu napisu recept ktery pouzivam nekolik sklizni...hlavne letos uz ho bylo okolo 20L :slizoun:
INGREDIENCE
mliko 2L plnotucne
maslo 1x (muzeme dat i HERU je to jenom podle toho co mate radsi)
vodu (mnozstvy je podle potreby)
matros (lepsi je travu ususit ale ja nemam nikdy moznost tak dlouho cekat tak to delam ze skoro cerstve utrzeneho)
cukr
skorice
panak
dale je to fantazie
POSTUP
Nakrajeny,nasekany,natrhany,rozemlety ci co vse jeste material dame do velkeho hrnce (male hrnce nedoporucuji...).Nalijeme vodu a proplachnem (od ruznych sracek z ovzdusi,ho*na hmyzu atd..) nekolikrat..uvidite jak je z toho pekne zas*ana voda.pote zalijeme vodou a dame varit.po dostaveni varu nechame na plnej kotel bublat po dobu 15minut.Proplachnem a pirilijeme vodu..takhle nekolikrat az to bude cisty.Znova proplachnem a nalijeme 2L mlika.prilijeme jeste 3deci vody(proto aby se nam pri vareni odparovala voda a ne mliko((mliko ma to vetsi hustotu,proto se odparuje voda)).Uvedeme do mirneho varu a 20 minut varime na mirnem ohni.Po kazdych 15-20 minutach uvedeme mliko do nejsilnejsi ho varu (tvz prevareni) a nechame ho co nejdele(ja to nechavam az po dobu kdy mliko skoro pretika pres okraj)a pote vypnem a nechame 2-5 minut odstat(jdete si zapalit)..a potom zase uvedeme do mirneho varu..a porad dokola.Po 4 prevareni pridavame kostku masla ci hery (pro labuzniky muzem pridat panaka alkoholu).Dale prevarujem.Vsimejte si bublinek na povrchu..pokud budou bublinky malinkate a budou se kupit na sebe tak uz vam vre mliko a je potreba dolit zase trochu vody.Po dalsich nekolika prevarech (ted uz je jen na vas kolikrat to prevarite..samozrejme cim vic tim budes vic :mutant: ) Pote nechavam vychladnout na tu teplotu abych mohl mleko prelit do plateneho pytle a promackat rukama (vyždímat).Pro lidi co se budou ptat:ne to co vam zbyde za matros..z toho uz se nezhulite..:baby:.Vysledny roztok ochutime jemnou davkou skorice a cukru..podle chuti (nedoporucuji davat KAKAO,GRANKO,COKOLADU atd..kazi to stav a neni to ono).Podavame teple..studene mliko je HUMR!
Preji vam vsem dobrou chut...
:jumper: :jumper: :jumper:
luckyCOOK....luckyBOB..luckyPSYCHO:sun: |
|
|
Shorty*1 |
Tak moc dik ses dobrej typek. |
|
|
globster |
to shorty
prevar listy nejdriv ve vode,potom je das do mlika privedes k varu a pridas maslo(ne moc)stahnes ohen aby se pozvolna provarilo asi tak 2-3 hodiny potom to precedis a ja do toho pridavam jeste rozpustnou kavu a je to! |
|
|
Sinuhet |
Predevcirem jsem si udelal mlicko. 5 kavovych lzicek suseneho do vody, prevarit, prefiltrovat a znova. Nova voda, prevarit, prefiltrovat... To cele 5x. Vysledek hodit do 3 dcl plnotucneho mleka, 10 minut varit. Zcedit. Zelene mozno uchovat v mrazaku a pouzit jeste jednou, mozna vicekrat.
Vysledne mleko by asi nikdo nepoznal, ze je jine nez obycejne. Ciste bile, bez jakekoliv prichuti. Zhruba za hodinu najezd. Stav trval pres 6 hodin. V nejvyssi fazi jsem nemohl zavrit oci, protoze se mi zacala strasne tocit hlava a hrozilo zvraceni. |
|
|
Kutas |
dneska sem trochu oholil kytky (vetsinou by to meli byt samice), otrhal vsechny listy z hlavnich stonku a mam 2 poradne trsy :) mam to susit nebo rovnou do mlika? |
|
|
luckyBOB |
rikal jsem ze je lepsi to nasusit...a taky jsem psal ze to davam beztak vzdycky mokry..navecer poslu fto z dnesni kuchyne..:D |
|
|
luckyBOB |
Tak je udelano...z casovych duvodu sme to museli trochu urychlit ale vysledek neni spatny.. |
|
|
luckyBOB |
popis:
1.z tohoto to vsechno bylo (teda z vetsiny)...
2...-ii-
3.rezani,sekani,krajeni
4.vareni ve vode
5.barva vody po dovareni..(15minut asi)
6.po propklachnuti dolijeme mliko a pridame vodu
7.mliko v konecnem varu...
8.cedeni roztoku h2o+thc..:D
9.vymackani tuheho paliva
10.tuhe palivo (toto zbylo z obrazku 1,2...:D)
11.konecna podoba mlika..+jeste se ochucuje
12.ajajaj...zasek..nasleduje vytok..:)
13.tak je toho 1L termoska na vecer, 1,3L PET č.1..na vylet,PET č.2 0,5L..za pomoc..:)
mejte se fajn...
peace |
|
|
Sinuhet |
To prevareni ve vode doporucuji vicekrat. Mel bys mliko bile. |
|
|
luckyBOB |
jojo..ale bohuzel casove duvody me to nedovolily...diky |
|
|
Bambulooser |
taky sem minulej tejden zpracoval pět samců, a bylo to poměrně vydařené...a tím je myšleno na sračky...čtyřikrát vyvařený ve vodě chvilku v másle a vůbec nevím jak dlouho sem to vařil v mlíku, pokud si dobře vzpomínám, tak to bylo max půl hodky, tak když sem ted tak pročet že to většinou vaříte hafo hodin, tak si říkám jaká brutální smrt by z toho vylezla...no bohatě to stačilo na pěknej vejlet s šílenýma naáběhama a neskutečnýma příhodama ve městě, že sem si z toho musel jít lehnout. A po třech hodinách mě kámoš vzbudil že dem na koncert, myslel sem že tam nedondu. No al eto je jedno, dyt to vás nejspíš moc nezajímá, každopádně jak sem to tady pročítal:
mám dotaz na techničák-jde z toho uvařit něco slušnýho? já jen že někdo vejš to zminoval, a já jednou vařil z palic, kerý nevim jesi byly přímo techničák, ale prostě nezhulovaly, a mlíko stálo taky za piču, i když jich byla celá zavařovačka (trojka). |
|
|
luckyBOB |
techniyk konopi ma asi 0,4 thc takze by jsi z toho moc neuvaril..:) |
|
|
Bambulooser |
Ale je to škoda.
že ty techničáky toho nemaj víc :-))))))))) |
|
|
CHOURIS |
Ha čaj nic nedělá ten jsme si dělaly ráno do termosky do školy.
Ale dobrá je zmrzlina,pudink |
|
|
Sinuhet |
THC se ve vode nerozpousti. Proto caj nefunguje. Rozpousti se v alkoholu a tucich. Proto byva zakladem maslo, nebo mleko. |
|
|
Thcmh |
sinuhet: :bravo: a tak to je,mlíko je nářez :D |
|
|
CHOURIS |
Sinuhet to ví kařdej to jsi psát nemusel.
Jo a bacha cukr zase zhulenost mírní |
|
|
ThomasK |
Ještě nikdy jsem to nezkoušel, ale rád by jsem to mlíko taky zkusil, a mám hodně palic takovýho horšího hulení.Kolik palic by jsem musel do toho mlíka dát aby to něco udělalo?
Teď mě tak napadlo, šlo by udělat to mlíko, a pak z toho po vychladnutí udělat pudink! třeba vanilkovej, to by pak teprve byl mazec!
Nezkoušel to někdo z vás? čus |
|
|
chia |
čokoládu!
s čilli
:grrr:
Včera jsem vyráběl čokoládu - teda nejdřív mlíko - hoďku, potom jsem ho nalil do rozpuštěný čokošky na vaření - přidal vanilkový (ovocný) cukr a vrazil do mrazáku. Cestou jsem olízl a o hodinku už jsem frčel - :afro:
pohodička.
Plánuju udělat čokoládu s čilli (a mlíkem přirozeně) (možná by bylo lepší máslo - nemusela by se čokoška pak možná strkat do mrazáku). Tak to dlabou v mexiku.
:bandit:
čokoláda a čilli dělaj endorfíny + thc = mělo by to bejt OK :angel: |
|
|
Mesias |
Mám dotaz z jakého nejmenšího množství se dá udělat z konopí efektivní pokrm? Jde mi o to, že když vezmu dva gramy čistejch pálek tak bude to stejnej efekt jako třeba z kupy listí ne? Tak jsem se jen chtěl zeptat z jaké nejmenší dávky jste co vařili? |
|
|
ak2249 |
je lepsi to co chci varit v mliku nadrtit na prach aby se to THC lepe uvolnovalo do mlika? pak to dat do mlika a varit tak 1hodinu a pul.Drsny :) |
|
|
Kjubiq |
panove...tak jdu varit, akort nevim jestli tomu mliku nejak ublici osukany palice?...nechce se mi to prebirat...dam vedet, ale vy to jiste uz vite... |
|
|
Celller |
Ty paldy se seminkama tomu vubec navadej, dobryho mlika staci decka, nejvetsi kotel jsem zazil po bramboraku, notrmalka jsem oloupal brambory, cesnek, cibuli, pepr, kmim a vorval par vetvi z obrovsky kytky, ktera moc nezhulovala a vsechno jsem namlel na mlynku dohromady, trochu soli a pepre, kmin, majoranku, vajicko a dohustil polohrubou moukou, vse podle citu a chuti, ale to testo bylo, tak ukrutne chutove hnusny, nalil jsem to na pekac a nahazel jsem na to platkovy syr, salam a rajcata, hotovy, chutove nejlepsi a ucinky poradny grady za hodinu, musel jsem jit spat, protoze jsem nevedel co se deje a byl jsem vymatlanej jeste druhy den |
|
|
|
mliko je totalni masakr jak uz\ tady par clenu psalo je opravdu dobry ty listy nejprve bud zalit vrouci vodou a nechat chvilku louhovat ja osobne to delam tak ze listy zaleju studenou vodou a dam pozvolna varit necham projit lehce varem a vypinam jeste jednou opakuji...v mliku pak nepoznate chut konopi a jakmile to jednou zkusite a uvidite co bordelu jde s vodou uz to nikdy jinak delat nebudete
za dalsi kdyz mate cas mliko se da dablovat triplovat (scedite prilejerte krapet cerstvyho a narvete cerstvou davku konopi taky je dobry chvilku varit (na co nejmensi plamen) a chvilku nechat vypnuty lehce schladnout a pak zase uvest do varu...nic se pak neodpari
moje nejlepsi zkusenost je vsak s babovkou :D
udelate maslo (nejlepsi z odpadovejch malejch palicek nebo nakejch osukavek) doporucuju zase marihuanu dvakrat vylouhovat v horke vode pred pridanim do masla (nikdo pak nepozna podle chuti smrtici obsah buchty mam to overeny moje stara jednou snedla 2 kousky a 14 dni se se mnou pak nebavila :D:D )
maslo to chce delat ve dvojdnym hrnci nebo jen dat maly kastrulek do velkeho kastrolu plneho vrouci vody zamezime tak pripaleni nebo dokonce osmazeni marihuany v masle che to pozvolna a chvilku tomu dat (15-20min)
potom jen kupte babovku v prasku a misto predepsaneho oleje nebo tuku tam jebnete maslo :D (nebojte se ze to bude premasteny ve vysledny chuti to neni znat!!)
preju sppustu zazitku s pokrmy s konopi |
|
|
expertos |
Potřeboval bych vědět jak si udělat čaj s listů jestli to někdo děláte tak mi napište díky! |
|
|
Kjubiq |
takze.....po nalezezenych navodech na mliko jsem se rozhodnul sem pridat moji zkusenost...pro vsechny co nesnasi maslo jako ja teda rozpusteny v mliku tak neni vubec potreba...
staci panak az dva vodky nebo nejakyho silnyho bilyho chlastu..
listi kupu a dva litry mlika....
varit 2-3 hodky(za neustaleho michani) jak komu po libosti a hotovka chlast davat na zacatku...zbytek med granko skorice na konec...hotovo...
chut vyborna nejlepsi podavat chlazene..
Asi tohle spousta z vas vi ale doporuceni masla je podle me zhnuseni tohoto napoje a taky jsem se nachytal a pokud je alkohol, tak neni vubec potreba... |
|
|
punkejt |
Myslíte si, že je nutný máslo cedit přes plátno, pokud ho člověk vaří z plic? Občas do jídla používám ganju (jedině palice) jako koření a no problem. Když si dělám bylinkový máslo, tak ho taky necedim, a nechávám ho hezky barevný. Ale je pravda, že to se nedělá takovou dobu. Dík za koment. |
|
|
jamal23 |
hello...ja som tak rozmyyslal co by sa asi stalo keby som namiesto mlieka pouzil smotanu na varenie....
a potom uz po uvarenii si to dal s kaavou? |
|
|
|
2jamal>jasnacka jen uzij hustsi strelivo (naky odpadovy palicky aby ta trocha smetanky stacila :D:D ) |
|
|
jamal23 |
jeden typek sa tu pyytal ze z akeho najmensiehjo mnozstva sa daa spravit mlieko...takze to by som chcel vediet aj ja...napriklad by som kuupil nejakee dva pytle a dal by som to mlieka bolo by to to istee nie???sice by toho bolo po mnozstve menej ale zase thc neporovnatelne viacej...diky za odpoved...PEACE |
|
|
sasshiik |
takze je mi jasny, ze uz tady muselo bejt popsano hafo zpusobu, jak udelat dobry maslo, ale jeden navic urcite neuskodi ;-)
co je treba:
- nejaky material - listy, stonky, palice (mnozstvi tak napr igelitka Tesco nebo Delvita - proste takova ta mensi sustiva :-))
- 3 velky masla
- hrnec, sito
1) mrsknete vsechno maslo do hrnce, date na plamen (doporucuju nakrajet na mensi kousky a plamen mensi)
a michate
2) jakmile je vsude na povrchu bila pena, sundat z ohne a tu penu sebrat lzici (napr do hrnicku nebo nekam jinam, to je jedno) a vyhodit (splachnout do drezu apod...)
3) nechat min 15 minut vychladnout a pote dat znovu na ohen
4) opet michat a pockat na penu (tentokrat ji bude uz mene) a opet ji sundat, vyhodit a nechat vychladnout a naposledy (potreti) dat na ohen a cely proces opakovat
5) kdyz je maslo 3x takto upraveno a vychladnute, dame do nej vsechen material (samozrejme to nejdrive vypada, ze je masla malo a ganji hodne, ale ona se do toho postupne plne namoci a nasakne)
6) dame opet na ohen a snazime se trochu michat, trochu mackat a tak podobne (proste aby se to nepripalilo) do te doby, dokud nejsou videt bublinky, resp dokud nezacne maslo mezi tou ganjou viditelne bublat (ale jsou to spise mensi bublinky)
7) sundame z ohne a dame na min 45 min!!! odstat (maslo natahuje THC)
8) tento proces zopakujeme jeste 2x (tzn. celkem 3x) a take pote nechame 45 min odstat
9) zbyva uz jen zcedit a nechat vychladnout (doporucuji co nejjemnejsi sitko, aby bylo maslo co nejcistsi)
- maslo nechavam pak v nejake krabicce normalne v lednicce k obcasnemu vyuziti ;-) (idealni napr pri peceni nejakych laskominek typu muffin apod - doporucuju polotovar od vitany)
- take mam zkusenost, ze cim tmavsi ma maslo barvu, tim lepe pak funguje :-)
jo jeste jedna poznamka, no vlastne dve - 1) je dulezite maslo nepripalit (myslim ted tu pocatecni fazi s oddelovanim peny), takze zopakuji to zahrati a oddeleni peny 4x, nez abych to zbytecne protahoval a maslo se mi pak preskvarilo a potom tak dobre nefungovalo (zkusenosti...)
2) cim dele nechate ve druhe fazi, kdy uz je tam ganja, maslo odstat (min 45 minut ale!!!), tim vice si nasaje thc a pak lepe funguje - to se ostatne projevi uz na te barve po precedeni (idealni je skoro az do cerna) - po vychladnuti maslo stejne jeste trochu zesvetla
takze snad jsem na nic nezapomnel, pripadne dotazy se samozrejme pokusim zodpovedet
|
|
|
sasshiik |
9000i: jo mas recht, nejdriv by se to melo procistit povarenim ve vode, ale jinak jsem tam schvalne psal ta mala sustiva igelitka, ale koukam, ne kazdej to pochopil :-)) ...kazdopadne se jeste nikdo nepoblil, ani nevykomatil zpusobem, jakej naznacujes, takze: 1) bud jsem mel pokazdy slabej matros (to temer vylucuju, moje skrin me zasobuje celkem v poho, ale uz predtim jsem mel vzdycky v poho material od kamika vira) a delal jsem to x-krat, 2) delam to spatne nebo za 3) ty a tvy kamosi hovno vydrzite :-)))) (coz si nemyslim) a nebo mas neuveritelnej material k dispozici........anebo jeste za 4) kecal sem a davam toho mozna trochu min - no urcite sem nemyslel narvanou igelitku k prasknuti, ale tak prijemne zaplnenou, abych tak rekl....jedno z toho bude pravda, ale kazdopadne to mnozstvi si kazdej vychyta sam ne?? ;-) |
|
|
r |
Zdar, přidám taky svou trošku do mlýna...po mnoha mlíkách a jiných jednorázových záležitostech jsme s kámošema zjistili, že předem neodhadnutelný účinek je na hovno...buď se to zdá být málo, nebo zas z toho usneš...proto jsme se dali na polotovary typu máslo, olej. Vaříme to tak, že nejdřív asi 3krát(možno i víckrát) matroš provaříme ve vodě(vodu měnit!),ať se ztratí chlorofylová hnusnohořkopříchuť, pak přidáme do nové vody máslo/olej a necháme tak 2,3 hoďky vařit. Pak se to zcedí přes jemnější sítko, nechá zchladnout a šoupne se do ledničky(v případě oleje do mrazáku). Na vrchu hrnce se vytvoří krusta, kterou vyloupneme a pokud v ní zůstal nějaký matroš, tak pročistíme (rozpustit a přecedit přes jemné sítko, hadřík...). A je hotovo. Teda polohotovo:))) Pokud hotové máslo/olej dáme do mrazáku, vydrží klidně i rok. A pak člověk může kouzlit keksíky, bábovky, tyčinky, sladké, slané, jak je libo. Jen je potřeba kvalitně kořenit-nejenom kvůli zastření ne moc vábné ganjachuti, ale i kvůli zvýšení účinků(takový hřebíček, nebo muškátový ořech, to je ono:). No a když už máte napečeno, vyzkoušíte a příště už víte KOLIK TOHO SNÍST, AŤ JSTE ZMAŠTĚNÍ TAK, JAK CHCETE.
Ještě bych měl tip na zrychlení příchodu účinku-vypozoroval jsem mnohými sebepokusy-ganjajídlo pojíst nalačno, skoronalačno(jak to jde:) a potom asi tak za 20minut, půl hoďky sníst něco normálního-nakopne se tím trávení předešlého ganjapokrmu a za další čtvrt hoďky jste tam, kde jste chtěli:))) Zrychlení jako hrom... |
|
|
Karri |
čau, když dám takový nějaký pálky do nějakýho toho lihu a nachám na tak 2 tejdny vodstát.. to hulo asi už pak není použitelný, že??
ps:cca za 25 dní jedeme sjížděť vltavu, tak si asi naložíme apsinta :) |
|
|
Karri |
ps2: neodvaří nás moc ten apsint když do něj narveme tak pořádnou hrst hulení?? sou to samí pálky, ale je to nějakej nic moc hermáč... a pak se to asi zcedí, že?? thx za odpovědi :D |
|
|
Biely vdovec |
To kamos co uchlipol z mlieka tak ked grcal vonku,tak videl velke muchotravky...na druhy den sa isiel pozriet a ziadne tam neboli
Dalsi kamos po mlieku nemohol chodit,cely vecer rozmyslal ako bude chodit ked nema nohy.Museli sme ho nosit...brutal |
|
|
4C3 |
tak ted prvne v zivote ochutnavam buchtu, cokoladovou s tukem z listi... 30min pote, zatim se zda v poho, pomalej, lehouckej najezd
tohle jidlo jsem dostal od jedny holciny, ja sam zatim varil vzdy jen sojovy maso na oleji s hulenim, ci mliko... |
|
|
*THC* Master |
cus potreboval bych radu:
co delate z listi kdyz je ho hodne a se vsim budelem z kytek kterej se uz jinam ani do jidla nevejde
treba tim myslim stonek kyti muzu to spalit?, :)
a melo by to uvinost ze by se zhulila cela nase ulice??? |
|
|
neslapatpotrave |
Dá se mlíko vařit i z usušených listů? dík |
|
|
krivkin |
dá se určitě jenom z listí, my toho měli plnou tašku a vařili jsme to z 10 litrů mlíka :-) a ještě asi 0,5 litru smetany (smetana je tučná, thc se dobře rozpouští v tucích) a vařili jsme to asi 3-4 hodiny - vypil jsem 2 hrničky po 0,2 l a 6 hodin v kuse naprostej rachot, musel jsem jít spát a ještě ve spacáku jsem se mlátil smíchy, to se nedá s účinkem špeku vůbec srovnávat |
|
|
|
Recept: ´´Mlieko alla Ra2ň´´
Zdravim, tak ja mam s mliekami bohate skusenosti. My sme mlieko tiez zo zaciatkov varili tak ako si opisoval, ale teraz je je to kusok dlhsie ,ale zato riadna supa . To ak mas zatial iba tolko listov ako pises, tak si pockaj kym nebudes mat min. 7dcl natlacenych na ´´ padrt´´ a viac. My sme davali tak dve tri. Ale 2 su optimalne ( cca pre dost ludi ). Tak ked budes mat aspon tu jednu ( Trpezlivost ruze prinasa ) , tak ju riadne popreplachuj celu cez nejaku handru ( utierka, kus plachty atd... ) kludne aj 10 krat, potom tie listy daj este 2-3 krat prevarit vo vriacej vode az ti znich pojde skoro cita voda ( takmer bezfarebna voda ). Teraz su listy zbavene skoro vsetkeho hnusu a pekne pripravene na ´´mliecny kupel´´ . Potom daj do hrnca listy a daj tolko mlieka aby boli max. 1 cm ponorene, ( cca 1 l ). Mlieko najsamlepsie plnotucne ( co najviac tuku ). Mlieko staci varit tak 60-90 min. ( mozes aj postupne dolievat po maloaby ho bolo dostatok, max. cca 3 dcl ). My to robime tak ze dame skoro do varu a udrziavame to na miernom ohni. Dolezite je miesanie zmesy (ak sa ti nechce potom drhnut rajnicu od prihoreneho mlieka (.Tuto vynikajucu mliecnu zmes, potom 2-3 krat preced. Takto pripravene mlieko je lahodne z jemnou mariuhanouvou prichutou. :crazy: :bravo: :crazy: :bravo: :crazy: :bravo:
P.S.1.
Ja obycajne mlieko vobec nemozem pit ale takto pripravene mi nikdy neostavala taka hnusna mliekova chut ako to asi niektory poznaju.
P.S.2.
Vystraha!!!! Konzumovat v malych mnozstvach cca 0,5 dcl ( poldecak ), bo vela ludi uz polozilo aj 0,3 aj mna osobne. :frog:
P.S.3.
Ak mas pelniky nevahaj ani sekundu a pridaj do zmesy.
P.S.4.
Napeceny som sa vyhaluzil, vypisal ale aj zaspominal, na nase mlieka..........................??? :jumper: :jumper: :jumper: :bravo: :bravo: :bravo: |
|
|
basenjinik |
Zrovna to variiim ve vodni lazni, tak uvidime co se z toho vyklube... Mnami. |
|
|
|
zdravim asi před hodinou sem dodělal svojí jubilejní první várku mlíka (1,5l) a tak mě napadlo (po pár doušcích :D:D:D)že to hnet nevipiju a taky že nevim jak to skladovat???do ledničky to dát nemůžu(rodiče) tak co mam dělat,ještě v tomdle vedru ???
dík Freedom :D:D:D |
|
|
hulabalu |
ja sa chcem spitat (asi kokotina ale neda mi to :D) ), ked som prevarar ganju vo vode (aby bola cista...) tak tie male bliznicky, tie vlasky, proste male ciastocky zo sisky sa oddelili, tam plavali... ale pak sitkom som ich nemohol zachytit a pekne odplavali do odtoku...:confused: neprisiel som o nejaku znacnu dafku THC? Tak ma napadlo varit tu ingredienciu zabalenu napriklad v kusku prosteradla? Hlavne sa chcem spitat ci to toji za tu namahu?
hick:: a vies ze o je vyborny napad, idem si zisti naky recptiik na zmrzku:-));)
|
|
|
|
woow dobrej nápad,ale to neřeší problém s rodičema :(:(:(
ale to mlíko je trvanlivý tak by to vydržet mohlo ne???
du skusit mrazák
dík Freedom :slizoun: |
|
|
bulm |
kdyz sme delali mleko tak sme tam suply cely nanukac(nanukovy dort v takove te hranate krabicce :p)
a nechutnalo to taky vubec spatne :p |
|
|
TwEEty |
Mleko ?....mleko je podle me hruba vec....jak tady nahore melou ze ma hnusnou chut to neni vubec pravda....zalezi na tom kolikrat tu travu prevaris ve vode....cim vic tim lip...klidne i 5x....ja to delam tak ze prevarim...precedim.... a repete aspon 3x....Pak to dam do hrnce s mlekem do ktereho pridam ve varu smetanu a nekdy i maslo kdyz je potreba....protoze THC se ve vode nerouzpousti ...jen v tuku a slysel sem ze i v cukrech ale newim co je na tom pravdy.....Za par hodin du varit tag sem zvedav co z toho bude tentokrrat...ale chtelo by to to tripoidni jak psal kdosi nahore :heart: :death:
btw ten nanukac bych asi skusil :) |
|
|
C00l_D@e |
Mliko...dneska....aktualni recept...tzv. D - A - E - H - O haluz MLIKO .......
Ve 3 osobach jsme vzali asi 150 - 200 gramu susenych listu konopi (psychoaktivniho) louhovali 2x ve varici vode z rychlovarny konve. Bylo to listi z letosnich samcu a i nejaky starsi, z nekolik let ulezelych samic :). Pak kdyz jsme listi prolili 3x varici vodou, tak jsme ho jeste proplachli studenou vodou a pak vyzdimali a hodili uz do variciho se mlika, asi 1,2 litru plnotucneho mleka od nasich kravicek :). Pak jsme tam jeste pridali asi 25g masla, priblizne asi 1/6 kostky. A porad michali a kdyz uz to bylo husty tak jsme dolili predmikrovlnkovanym (hratym v mikrovnce :)) mlikem aby toho bylo furt stejne. Nakonec toho bylo stejne tak akorat pro nas 3. A na druhej den pro moji mladou a me na zmrzlinu do kafe :) ...Jinak vareni probihalo asi tak 70 - 80 minut. Dva hrali sachy a treti michal, vystridali jsme se vsichni 1x u michani a pak jsme to dali schladnout (tato faze je dulezita, protoze kdyz ty rozpaleny tuky chladnou taks e na ne vaze maximum THC) a scedili to. Ochutili vanilkovym cukrem, skorici a grankem, vznikla sediva brecka pochybny vune, ale na chut velice prijemna. Akorat pro nas tri.
Zazitek : Bomba, bhang (sice hodne zjednodusena vezre) nema chybu :)
Sory, jsem hrozne nasrot, zejtra to kdyztak editnu a nbo smazu :) hehe
EDIT: tak jsem opravil aspon hrubky :) hehe to byl narez :) |
|
|
Raskar |
Jak to tady tak pročítám tak se tady mluví většinou o mlíce, já jsem mlíko ještě nikdy neměl,ale máme to s kámošem v plánu a dozvěděl jsem se pár užitečnejch věcí jako třeba vyvaření listů.
Taky mě napadlo udělat si vaječnou omeletu.Normálně namixovat vejce(samozřejmě bez skořápky:D) nalejt to na pánvičku hodit tam rajčata klidně i párek a posypat ganjou,možná už je to tady někde napsaný nečetl jsem to všechno. |
|
|
Zedy |
citace: |
Původní příspěvek od Raskar
Jak to tady tak pročítám tak se tady mluví většinou o mlíce, já jsem mlíko ještě nikdy neměl,ale máme to s kámošem v plánu a dozvěděl jsem se pár užitečnejch věcí jako třeba vyvaření listů.
Taky mě napadlo udělat si vaječnou omeletu.Normálně namixovat vejce(samozřejmě bez skořápky:D) nalejt to na pánvičku hodit tam rajčata klidně i párek a posypat ganjou,možná už je to tady někde napsaný nečetl jsem to všechno. |
Takový nějaký omelety a jiný pokrmy, který nepotřebujou k výrobě mlíko bych vynechal hele. Měl sem bramboráky a ty stály za hovno ve srovnání s mlíkem. Nejlepší je si udělat mlíko a pak vymejšlet dobroty, který k výrobě budou potřebovat to vytvořený konopný mlíko, tak třeba pudink, různý buchy a dorty a cokoliv mléčnýho, nebo to mlíko vykalit, to je stejně nej;) |
|
|
Mír(a) |
Omlouvam se, jestli to už nekde bylo zodpovězeno. Mam 2 samce a chtěl bych udělat mlíko... zatim jsou na začátku květu a maj pár malých kulí....v jakej den květu bych to mlíko měl udělat? jde mi o to, aby neoplodnili...
Díkes |
|
|
J.J. |
4 Mír(a) : Hned, stejně jenom zabíraj kořeny místo a listy světlo holkám ... čekat až toho bude ''víc'' nema imho smysl, stejně je to mlíko dycky silný ažaž ;) |
|
|
hal9000 |
Ahoj,
několikrát už jsem se snažil uvařit mlíko a ani jednou se mi to nepovedlo - nulový účinek.
Bramboráky už byly lepší ale taky jsem čekal víc.
Prostě někde dělám chybu i když jedu podle osvědčených receptů.
Ale mám dotaz, včera jsem byl na procházce v lese a našel jsem podél cesty utrženýho tak dvoumetrovýho samce. Prostě samá kula.
No a říkal jsem si že když to tady leží tak to nikdo nechce a natrhal jsem si větvičky že budu jako vařit to mléko :-) a teď to mám na skříní, a nevím jestli to má vůbec smysl??? Tak a teď ta otázka, Má to smysl, pokušet se s toho něco uvařit?? nebo to mám hodit do koše?
Díky.
Naprostej amatér v oboru hempcook. |
|
|
Mishelou |
No my jsme se s tím minulé léto nějak nesrali :) . Prostě jsme vzali 100g kvalitního matroše ( noname, ovšem kvalitka) a 1 litr mlíka, 1 kostku másla, kelímek smetany,cukr, kakao. po 2 hodinovém vaření jsme vykouzily opravdu zabijáka. Koho jsme potkaly, ten skončil špatně stejně jako my :frog: . Rozlívaly jsme to v půlkách, já si dal jednu malou a od 3 odpoledne až zhruba do 2 rána jsem byl opravdu mimo, kámoši hecly půlky dvě, možná tak 2 hodiny byly při smyslech pak jsme jen utekly schovat se do lesa a užít si to blinkání a nehorázný stavy. Ikdyž to bylo opravdu silný, šel bych do toho znova a znova :D. Zbytek jsme zmrazily, ovšem po roz mražení to mlíko nebylo už vůbec tak silný ... |
|
|
Mír(a) |
Mishelou: ty woe:-)) když pomyslim, co se mnou udělá 0.5g tak koukam teda:_))
J:J: díky moc... já právě myslel, že v růstu ty listy nic neobsahujou..... dam tam asi jenom to listí (mam tam dát i koule?:) a dam to do 1 l -2l... a pak to dam do malých formiček a do mrazáku... až bude příležitost, ak to nebudu rozmrazovat celý, nýbrž jenom třebas 3 formičky... takhle to snad nějakou tu dobu vydrží:-))) |
|
|
DarkTerror |
Zdrawim wsechny growery :)
Tak jsem si zkusil tady podle receptu uwařit máslo :-D a chtěl bych se zeptat jakou by to mělo mít barwu???Protože je to docela zelený a ne černé jak tady někdo psal... :( Listí jsem přepral jen 4x tak si nejsem jistej jestli to neni tím.... |
|
|
Vojtw10 |
měl bych dotaz,může se dělat mlíčko z listu kytky ktera pravě začala kvest ale byl to samec tak jsem ji vytrhl .. ? může z její litu bejt mlíčko? |
|
|
Zenga |
Vojtw10:To vis ze jo,ja delam mliko jenom ze samcu a z listu samic.Delat to z palic mi prijde zbytecny-to spis zhulim.
Letos se urodilo docela dost samcu,takze uz sem taky varil a dycky to byl brutalni masakr.Stavek nekolik hodin-uz sem myslel,ze to snad nikdy neprestane. |
|
|
Sinuhet |
Ano je to tim. Bude to tim zelenejsi a chutove odpornejsi, cim mene listi proplachnes. |
|
|
Vojtw10 |
:D tak to jsi měl dobry,takže je to v pohodě když ta kytka je ještě mladá nebo nevim jak bych to řekl,proste mám pole kde bylo asi 20 kytek . pak přisli kroupi a bylo jich 12 tak jsem tam dal asi 2jack herre 2blue berry 2top 44 a vsichni sou to samci .. a mám tam asi 8 2metrovych kytek co sou samice tak co nechci mit opileny,tak jsem ty samce hnedka vytrhl když sem videl prvni kouli a je to mlíčko z toho nejaky jiny než se samčích? a je to teda uplne stejny jo? |
|
|
Zedy |
Jo jo mlíko ze samce je stejný jako mlíko ze samice;) |
|
|
Wevi |
nejezte konopné výrobky...Výplach mozku:D:D...Stavy hraničí s šílenstvím...:shooter: |
|
|
Mír(a) |
Tak tady hážu jeden obrázek, který by měl pár lidem pomoct jako mě... |
|
|
Vojtw10 |
Ten obázek jsem nějak nepochopil,neumim totiž nějak suer Anglicky,ale myslim ze vtom to nebude :D tak jestli byste nekdo pomohl. |
|
|
|
Míra: a proč hážeš graf průběhu růstu do trýdu o mlíku??? |
|
|
Dr*Skunk |
skuste dať radšej nejaký recept taký aby sa svojov jednoduchosťov podobal vareniu mlieka |
|
|
|