Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: [1] 2 
Cervene oci - red eyes - Klikni zde pro originální téma
Storm
Zajímalo by mě, jak se bráníte vedlejšim účinkum hulení, jako sou třeba červený a oteklý oči. Vod kámoše sem slyšel, že když si nakapeš kapky do očí(Visine), tak sou prej úplně bílý a ne krvavý. Kapky sou drahý a já chci vědět jaký s tim kdo máte zkušenosti. Občas se to může hodit. Třeba když přídeš zhulenej domů a matka ti něco chce. Zbytečně by kérovala.
Walhalla2000
jojo, visine je jistota. Dokonce ma vedlejsi ucinek, ze ztlumuje zhulenost. Kdyz uz jste moc vedle, tak staci dve kapky do kazdeho oka a cervene oci jsou tytam a dokonce i castecne pristanete na pevnou zem...
Idea
hehe,yoo kapky do oci fungujou...kamos si je teda kupuje asi za 100,- jednou sem si je od nej pujcil a nakapal...cerveny sice nebyli,ale za to byli takovy moc pekne skleneny takze :flick: no ale na kazdyho to pusobi asi jinak ... doporucuju :sun:
Walhalla2000
jojo, visine se da koupit v kazde lekarne, akorat ze stoji asi 88 kc. Ale na druhou stranu nejaky ten mesic vydrzi
Storm
Mažu pro něj...
pan dan
Visin jednoznacne RUUUUULZ
nevim teda s tim srazenim highstavu, ale rozhodne jsou po kapce á oko naprosto genialni, ucinek behem 20 sekund. Jo, oci jsou pak trosicku sklenenejsi, ale budete mit pohled jako z reklamy :)))
hh-top
Já se naučil vyprávět historku o chronickém zánětu spojivek. Dobrý je taky říkat, že to byl včera dlouhý večer. Visin jsem nezkoušel, je to moc drahý a už dlouho necítím nutnost něco vysvětlovat.
pan dan
jo, zanet spojivek, znaaaame :)) no ale muzu rict, ze visin stoji kolem tech 80-90 kacek a vydrzi dlouho, mam jeden mesic a pul a je ho tam jeste tak 2/3.
a mimochodem, taky uz nemam potrebu nekomu vysvetlovat, proc mam tak cerveny oci. visin pouzivam proto, ze se mi (tem ocim) opravdu ulevi
THeCed
O visinech aspol. sem tady už kdysi rozjel téma Red-Eye Reduction, kdybyste chtěli ještě nějaký info.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=667
majster
Ja si myslim ze ocne kvapky ozaj funguju.Ked si dam dve alebo tri do jedneho oka tak nemam ziadne rezanie v ociach a niesu vobec cervene.Ale ja si myslim ze znizuju stav .
adihash
Vivat VIZÍN (nebo visine)
konart
Visine funguje velice dobře na uvolnění očí. Stav zhulenosti neovlivňuje, je to dáno pocitem úlevy v očích.
Tetryzolini hydrochloridum, které je v kapkách v koncentraci 0,05% nijak neovlivní obsah THC v krvi nebo tuku.
Zhulenej seš furt stejně, akorát líp vidíš.
pan dan
Jo, tak to jsou moje slova :)) neco bych pripsal, ale asi bych jen citoval...
shamanjai
Jak už jste psali, Visine fakt působí na tu červenost očí, ale na druhou stranu jim dodá lesku jako sviň, ale to už tolik neva, ne? Hlavně že to nejde tolik vidět...
Jinak ta cena je opravdu příšerná...

ZLEVNĚTE NÁM HULÍCÍM KAPKY VISINE
pan dan
zlevnit ne... dostavat je na recept :wink:
maslox
Muj nazor na takovyhle veci neni moc kladnej. Mam pocit za vseho moc skodi [krome brcek] a jeste si to kapat do voci je uplne na voslepnuti. Ale zase Dr. Smokalot pise ze uz tuhle chmku uziva uz 4 roky a poho.
Kazdej by si podle me mel vybrat jestli si chce dat brcko a to znamena pocitat i stema vocima. Ted posledni dobou do me matka picuje prave kvuli tem kukadlum ale radsi pruda nez se prolejvat chemkou z lekarny!!!
-----------------------------------------------------------------------
[grup]
pan dan
nic proti tvymu presvedceni, ale jses si jistej, ze zkorumpovana spolecnost vyraby sarin, dava ho do futralku na kapky a prodava jako Visin? Jis horcici? Je tam kyselina benzoova, docela brutalni chemka. Prakticky vsude narazis na E120, E220, Exxx a to jsou taky brutalni chemky. Vtip je v tom, ze jsou tam v koncentraci vyslovene smesny, ale maj svoje opodstatneni. Ja nemam nic proti tomu, kdyz citim ulevu v ocich. Uz jednou jsem tu ja a jini psal o tom, ze 0,05% roztok tetrizoinu v KAPCE Visinu ma na chemicky pochody v lidskym tele vliv asi takovej, jako kdyz si prdne moucha na rockovym koncerte.
Ono obcas sracky z lekarny jsou dobry, ale nix, vse OK
Mato
Visin sú do pohodky ale predsa za kylečko sa dajú zohnať radšej ňake iné lepsie veci.Ťaktiež nemusia občas zabrať takze by som skor odporučil sanorin alergin alebo analergin už presne neviem(stoja okolo 20(pretože ich už pár rokov nepotrebujem.
maslox
ok ja to nikomu neberu [pan_dan]. Je to mozna fklidu ale podle me je pekna blbost porad tahat po kapsach kapky nebo zmencovat ucinky zkourenosti.
-----------------------------------------------------------------------
[grup]
Storm
Visine sem si koupil před 2 tejdnama a nemůžu si ho vynachválit.Akorát když si kápnu, tak mi tak 2 minuty pálí a slzí oči, ale pak je to úplně v pohodě. Netrápí tě žádnej stihomam, že na tebe každej kouká kvuli těm vočim.
kastan
FOREVER VISIN!!!
jo,jo,presne tak taky sem mel stihu mezi lidma ale visin vse vyresil.
Ruprt
Všem kteří se ve stavu rauše pohybujou na veřejnosti bych rad doporučil zazrak mediciny a to oční kapky Visine.Stojej 80,- a garantuju všem,že po nakapaní se cca za tři minuty zmeněj krvaky v nadherně bilé očka.
Mam to pekne vyzkouseny,mluvil jsem i spolicajtama,dvacet minut po zhuleni a O.K :-)
pan dan
visine se tu uz parkrat probiraly hledej smudlo
Ruprt
presne jsem vedel,ze se najde nejakej inteligent,kterej bude nejchytrejsi a upozorni,ze to tu uz bylo.
Asi jo(ač jsem to tu nikdy nevidel)ale je tu stalo plno lidi,ktery treba o tom nevedej a pochybuju,ze si to slovo daj do vyhledavace a tak je to tady a jak uz PAN CHYTRAN uvedl uz po nekolikate...
Schvalne by me zajimalo,kolik lidi,kteri si tohle ted ctou,neprisli s timhle pripravkem do styku
oton
debata vo kapkách mi přijde naprosto vo hovnu! kouřim 8 let a nikdy sem žádný nepotřeboval a ani potřebovat nebudu, a neznám nikoho z mí početný huličský komunity co by nějaký kapky potřeboval, tak že bych z toho nedělal nějakej problém, a zbytečný další nový téma, zduř :D
Ant
Nechci se do toho vůbec plést ale tady jenom pár linků.......

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=667

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1645

Debaty o červenejch očích jinak v tý první je hned na začátku zmíňka o vizínech jo a v tý druhý taky ....... :)

Jinak Vizíny mam a občas je používam :D
4C3
VISINE jsou sice dobra vec (mam je taky - predevsim kvuli rodicum), ale jako u vseho - nic se nesmi prehanet. Onehdy jsem byl na privci u kamose a vsichni odtamtud jsme zahulili. Ti kluci hned vytahli Visine a kapali a kapali... ptam se teda, kam jdou, ze se bojej, aby nikdo nepoznal, ze jsou zhuleny - bylo mi receno, ze jen do samosky, ale ze to nemaji radi.... Pokud teda nekdo pouziva Visine jen proto, aby si nahodou nekdo na ulici nevsiml, ze jde o hulice, mam pocit, ze o hulice teda rozhodne nejde, nybrz o posranka...
india
večerníčky se přece taky opakujou, :-)))
wcielka
zdravicko vospolok...
no visiny su fajn no za 5 rokov sa v nich moje ocicka kupali 2x a nemusim...najlepsie ako zvladat zhulene ocicka je hulit stale az si to na tebe nikto nevsimne bo su zhulene stale...ja na tom ficim a pohoda....
zdar slukom...
wcela:jumper:
virgill
ja su auto-mechos vpodstate....(-: to je ulet
Nekupujte předraženej Visine,
ale chtějte Evercil. Je to to samé,
ale v obyč lahvičce a bez těch zbytečnejch
vychytávek, jako je ergonomické držátko a kapátko
a podobný píčoviny.
Stojí půlku a nepodporujete marketingovej balastshit.
Pavlik: ale já potřebuju něco lehkýho a nerozbytnýho. Je takovej i Evercil? A proč vlastně visine nepodporovat. Kapky fungujou dobře, vydží taky celkem dlouho. S cenou je to horší,ale dá se to.
Kapky do očí používám jen když potřebuju třeba něco vyřešit a kdybych přišel z rudýma očima, tak by njěkteří lidi měli zbytečný? předsudky. No a samozřejmě když jednám s rodičama. Onehdy jsem byl povolán z velmi bujaré oslavy kde sem hulil a chlastal. najednou měn zazvonil mobil a volá otec, abych dojel dom, že mám jít popřát matce k narozeninám. He ale zvládl jsem to na jedničku. S těmahle situacema už mám zkušenosti. Bez Visine by to možná dopadlo trochu jinak :)
user
Ja si nikdy takové sajrajty do očí nekapu !!!
Prostě ať si to samo odejde :)
futeW: No, pravdu máš, že visine je v plastu,
takže pokud to někdo potřebuje, tak to jo.
Já spíš kupuju takový ty obyč věci, než zbytečnej
import kravin. Místo nějakýho toho Coldrexu třeba Paralen,
kterej stojí řádově méně a účinná látka je tam totožná.
Na ten lékarnickej busines má trochu pifku, páč to je nefér.
Protože lidi jsou v tomhle samozřejmě laici, a protože jde o zdraví a životy, tak se dají snáze zmanipulovat ke koupi drahé kraviny,
i když by stejně posloužil levnější aparát, jen bez té barevné krabičky
a všech těch "přidaných" hodnot.
Deda Mraz
Oční kapky k potlačení rozšířených cévek v oku jako Visine od Pfizeru by se měly užívat v omezené míře. Nadměrné používání vede přesně k opačnému efektu - oči budou červenější ještě víc.
DeWolfe
Me teda nikdy nenapadlo si kapat do oci kvuli marihuane, stejne za par let bude videt ty vyhuleny kruhy pod ocima ;D a pak uz nikdo nepozna z ceho to je, jestli pracuju ve dne v noci nebo jen hulim.
Avron
visine použivamvždy ked potrebujem no spolu asi 20 krat su super.
ganja-pěstitel
Já používám kapky jen když musím jít hned domů nebo něco důležitého řešit. Kupuju Sanorin Analergin, stojí 30-50Kč záleží v jaké lékárně. Po kápnutí sice chvíli štípe, ale účinek příjde hned a vydrží. Nepotřebuju kupovat drahé Visine, když účinek je úplně stejný.
lordWilliam
Kápnout si cokoliv do očí, to není nic pro mě (obzvl. když jsem zkouřenej) To že mám oči červený mě fakt nijak nevadí a když mě to nevadí tak proč to dráždit nějakejma kapkama. :-°) ne?
zMazánek
2 lordWilliam:Píšeš"kápnout si něco do očí...",tak mě jen napadlo jakým způsobem si kapeš/te ty kvapky,tedy když si je kapate.Proč to píšu,moje přítelkyně si totiž neumí kápnout do koutku a nechat to téct jako slzu celým okem,ale chytí si víčka hrdlo lahvičky dá přesně nad střed oka a pak je nucená koukat na tu kapku co jí tam spadne,dřív sem to dělal taky tak(neuměl jsem si prostě kápnout do koutku)a nesnášel jsem kapání,teď když to dávám do koutku,neni problem:)
Tak schválně,kam kdo to kape? :)
blockhead
ja si do oci nekapu, nikdy mi neprislo ze bych mel nejak moc cerveny oci a hlavne nemam rad pocit kdyz vidim jak mi neco tece do oka a taky kdyz sem zhulenej tak sem mel vzdycky problem se do toho oka trefit,,,takze na to kalim
cilum
Taky sem kupoval sanorin-analgerin,ale:
Ten plast není zbytečný a vršek na zašroubování taky ne. Sem byl jednou moc a tak mě nový vypadl z kapse a samo se hned rozbil takže půl sta v prdeli a jednou to sem zas nebyl vůbec se mě otevřel v kapsi a vylil takže mokré kalhoty jak debil a další půl sta v prdeli to se mě s visinem nestane. no a pak s těma cenama sanorin stojí něco přes 50Kč a visine sem teď kupoval za 82Kč ale ve visine je 15ml a sanorin má jen 10ml takže v přepočtu to vyjde na stejno, ale ten visine má ty výhody a ještě je strašné jemný je to úplný balzám na oči (sanorin hnusně štípe) a používám ho nejen po hulení. jen mě připadá že visine mají kratší dobu účinnosti, ale sanorin sem si musel dát vždy víc kapek a visine stačí jen jedna maličká. Takže visine z tohoto souboju vycházejí skoro ve všem jako vítěz.
cityman
Tak jak to tady ctu, musim se teda i ja podelit o sve zazitky. Docela jste me dostali s tim, jak je VISINE lepsi a jak vam vsem pomaha. Ja jsem alergik (na susenou travu :-)) a tudiz jsem kapky testoval nejen "abych si neco nakapal do oci". Dostal jsem doporuceny bajecne VISINE, ale nikdy mi nepomohly, repektive byly k nicemu. Zjistil jsem, ze mi zabira SANORIN ANALERGIN, ktery sice jak pisete stipe, to souhlas, ale pomaha me alergii a do minuty mam bile belmo, kdyz potrebuju treba ridit. Osobne mi to je dost jedno, ale proste jednou za cas nastane cas pro kapky, tak se pouzijou a funguji. Kazdopadne to nejsou visiny a dalsi vec je, ze jsem se az dnes dozvedel od vas, ze jsou vlastne levnejsi ;-) To jsem fakt netusil, o 30 Kc, to si pak odectu z benzinu az pro to pojedu do nejake nonstop lekarny na druhy konec mesta :-)
cityman
btw: a kapky si osobne kapu do koutku, protoze jinak je to dost hardcore pro zhuleneho cloveka kapnout si do otevreneho oka :) enjoy :)
prophet
Já nosím kon. čočky a moje očka jsou tedy náchylnější na kouř,tak občas taky kápnu ,ale Optifree rewetting drops.Jsou sice dražší než Visine ,ale méně dráždivé.
PS kapu si do otevřeného oka,jinak by to asi nemělo moc účinků.
já si kapky kapu přímo do středu oka. prstama si roztáhnu víčka a normálně kápnu. ale znám spousty lidí, co si nedokážou kápnout do oka a nechápu to. stačí se překonat ne? :)
lordWilliam
No já si kápnu do koutka oka a slzou to roztáhnu, ale když jsem zkouřenej tak na to vždycky nějak zapomenu a chci si kápnout do středu oka a jak vidím letět tu kapku tak prostě zavřu oko a mám to na víčku :-°) a i kdyz si víčko držím prstama. No proto si raději nekapu ;-°)
když se zakloní hlava a kápne se to do koutka,
tak se to stejně rozmrká do celýho voka,
takže to řešíte zbytečně :)
Zet
oci me normalne necervenejí to skoro uz ani po huleni,jen kdyz to skonbinuju s alkoholem.Za normálního stavu bych si mohl kapnout vzdycky .Ale jak neco popiju tak ne a ne si kapnout (kapu si do stredu oka) je to upná fobie jak tady nekdo nepsal :) tak si radci nekapnu.
cilum
2 prophet:
ty nosíš kont. čočky? A neserou tě dyž se zhulíš já je vůbec nesnesu dyž si zakouřím úplně mě to řeže a pálí dost mě to sere protože je to pak na howno dyž je nemůžu mít zkouřený a četl sem že by se ty různý kapky neměli používat dyž máš nasazené čočky.
cilum
btw jak vám hulení (kromě zrudnutí) působí na oči.
Já s tím mám teda dost silné problémy často dyž si zapálím (nejvíc po lampě) tak mám oči celé takové unavené, pálí a řežou je to dost nepříjemné. Sem je jednou na mléku měl tak v hajzlu že sem je musel mít pořád zavřené i když sem je otevřel tak sem skoro neviděl což spolu s tím jak bylo mléko silné bylo na mě moc a k tomu ješte to padání ze židle :satan:
PiosOne
cilum: já nosím kontaktní čočky a když si zahulím, tak s nima problémy nemám. nošení kč má tu výhodu, že když si zahulím a mám červené oči, tak se můžu vymluvit právě na kč :)
cilum
2 PiosOne:
jj, tak tuto výmluvu sem taky rád používal, ale ty čočky byly pak už nesnesitelné takže sem je přestal nosit dyž hulím což je teda hodně nepraktické, protože nikdy nemůžu vědět esi budu hulit
PiosOne
cilum: to jako nesnesitelné když jsi si zahulil, tak byly nesnesitelné? anebo už byly nesnesitelné ty věčné výmluvy na kč? hehe
mě je jedno jestli hulím, chlastám, prostě kč necítím-neřeším
cilum
2 PiosOne:
tak to bych byl fakt ku*evsky spokojený dybych je nemusel řešit. Teď momentálně si na ně znovu musím zvykat (vysadil sem na delší dobu a taky mám nějaké jiné než předtím). No a myslel sem potom jak sem si zahulil, prostě jak ti po chvíli zrudnou oči tak já sem to nemohl vydržet s těm kont. čočkama a dycky sem si je musel sundat což byl často velký problém dyž sem neměl pouzdro
Jay-jay
serte na to. Jen v nejkrajnějších případech. Je to dobrá věc, ale osobně si myslím, že po pár letech každodenního kapání vám můžou jít oči pěkně do prdele. :rolleyes:
cilum
2 Jay-jay
-ono se taky nemusí hulit každý den že. To se pak ani tak moc nekape.......
ChaoticRoman
V nouzi pomáhá, když se budete držet na čistém vzduchu a budete se dívat do světla. Pak stačí být chvilu ve tmě a je to v poho... Oko se uklidní a na chvilu to pomůže. Ale lepší je mít kapky.
lulugang
Ja to mam v pohode protoze za kapky nic neutratim,jelikoz me priroda obdarovala necervenanim oci po huleni:D
Špičnik
mno tak ja visiny mam... pouzivam je nerad protoze si taky nejsem jistej nasledkama po dlouhodobym uzivani ....
ale situacich kdy sem po coudu a nahle musim neco resit s mati nebo neco vyrizovat tak si kapnu do ocka a vse v klidku...
aneb o o o kdyz sedim v hodne zacazeni mistnosti tak me oci pali jak svin tak si kapnu a hned je to lepsi...
maj ta sa a a
G.E.M.E.R
ja som z malej dediny,kde kazdy kazdeho pozna. Visine my dakedy padnu vhod napr. ked idem domov na carach. Jedny kvapky mi vydržia asi 3 mesiace.

...v poslednej dobe jak často hulim ich už ani nepotrebujem,oči si akokeby zvykli, a už tak nečervenajú.
Červené oči vznikají z toho, že když si zahulíte, tak máte sucho v puse, a to samé se děje i v očích...nestihne se doplňovat ten sajrajt co oplachuje oči (sliz) a nalepí se na ne prach ...tím vlastně zrudnou....nejsem doktor, jen myslím že to je pravdivý.....no visine je v pohodě, když jdeš řešit něco důležitýho, jinak jakmile to používáš často tak nefungujou
Reewer
to Claune: Na oči se ti žádnej prach nelepí, jen se ti tam roztáhnou nějakvý cévky... a visine je zase spolehlivě stáhne. Taky je to tim, že po hulení vysychaj sliznice (sucho v puse, červený oči...)
Pakopalas
kapičky visine jsou uplne super-jdete domu a nevidite na krok-neva-2 kapky a za 4 minuty mate oci upne white...
Chemik
Tak tady (a v podobném tématě) místy čtu o Visinu pěkné pičoviny...
Já užívám Visine asi 3 roky, prakticky celou dobu co hulím. Po záhulu mám ze všech okolo oči nejčervenější, tak ho radši nosím po kapse pořád (hlavně na plesech a společenských událostech se hodí).
Že funguje a fungovat má dokazuje i reklama z tisku: "Aby ostatní nevěděli co jste dělal včera večer..." Asi je to myšleno na červené oči z alkoholu, ale na trávu taky zabírá.
Jedna lahvička mi vystačí většinou na rok (a to hodně pujčuju a občas se netrefím a poliju si celý ksicht).
Starý Visine (když protřepete tak neperlí a celkově je viskózní) se zdá prvních pár minut trochu dráždivý a taky asi nejlíp nefunguje, odtud zřejmě některé nespokojenosti. Taky teplý Visine (vytálhlý z kapsy) divně dráždí, naopak chladný působí příjemněji. Ale že by po delším používání nezabíral (tolerance) je pičovina úplná. A ani nebude návykový-když kapat nemusím tak radši ani nekapu a neznám nikoho, kdo by Visine dobrovolně aplikoval, to autor hodně přestřelil.
Zrak o trochu zlepší, roztáhne vám oči a tedy líp vidíte, ale žádné velké zázraky. Dobré hlavně při řízení, nehledě pak na rozpravu s policajty (umím kapat za jízdy, heč).
Jinak jesli kapnutí sníží stav zhulení, si osobně myslím že jo. Bude to spíše psychická záležitost (kdosi výborně-a to je na karmu-podotkl, že látky ve Visinu THC nerozpouštějí, inu i na Groweru jsou špičkoví chemici, klobouk dolů). Když máte normální oči, tak se spíše dostanete do normálnějšího stavu a přemýšlení. Se známými v širém okolí v tomto nejsme za jedno, ale většina připouští, že to zhulenost mírně potlačí.
Dalí poznatek, že pokkud před spaním zakapete, ráno budou oči opět červené (snad podrážděné?), kdežto pokud jdete spát s červenýma očima, bez kapání, ráno budou v pohodě.

Kapu docela často a možná pociťuji i vedlejší účinky. I když po pár letech užívání, jak napsal Jay-jay, mi oči do žádné prdele neodešly. Prvně mám oči hodně citlivé na ostré slunce a taky se mi trochu zhoršil zrak, ale může to být prakticky čímkoliv (ale i Visinem).
Suma sumárum, kapky se určitě hodí, ale jen v nejnutnějších případech.

P.S. občas si celá banda kapnem jen do jednoho oka a pak si z lidí děláme prdel, co že se nám s okem (červeným) stalo.
executor
Já osobně si myslim, že červený oči patří ke zhulenosti. Bez červených očí prostě nejsem zhulenej. takze je to pravda...jde spis o psychickou zalezitost........
Chemik
Správně, tak je to, a už nic nechcu slyšet žádné pičoviny!
Janxu
me hrozne udivuje, jak se kazdej boji 0,05% roztoku tetrizoinu v kapce Visinu. dneska kdyz si vyjdes v praze ven, tak toho mas v ocich daleko vic. na to mam zase citlive oci ja, dost casto mi zcervenaj ze smogu. a Visine, ty vzdycky krasne ulevi ocim.
peace
raddy
Ja som tiez pouzival Visine, u nas stoji okolo 120sk, ale potom som zacal pouzivat kvapky Evercil, rovnaky ucinok a stoja cca 40Sk....
veraaaa
Visine jsou v klídku ale rozhodně neutlumijou stav zhulenosti.rozhodně jsem uplně stejně vypáplá po 10 minutach co jsem si kápla visine :-))
mati0n
ty voe ja su kok*t az ted sem na to prisel tak zacalo to takhle sem prisel predevcirem a vcera zkourenej dom a kouknu do zrcadla a rudy oci tak si reknu hmm kapnu si tam kapky kapnul sem si stipalo to jak svina a potom sem usnul ani sem nevedel co to vubec udelalo vcera to stejny kouknul sem se a oci uplne rudy este vic nez predtim tak sem is rikal ze na me to nepusobi ted sem si precet ze sou to OTRIVIN kapky do nosu :)
OverKill
nevite jestli se hulenim oci nenicej nebo co to vlastne udela gdyz mate ty rudy oci to nak popraskaj zilky nebo co a neni to nezdravi?
Elacro
Ty očí máš zarudnutý z toho jak to tlačíš do hlavy.ale proč jsou červený to nevím!
OverKill: čti pořádně tenhle thread, máš tam vysvětlený, že se rozšiřujou cévky v oku
kdyby praskaly, tak ty oči máš rudý docela dlouho a hlavně ta krev se obvykle nerozleje po celým bělmu (aspoň mně ne), takže je tam rudej flek, ne že máš červený oči

Elacro: dtto a znovu - nemáš-li co konstruktivního říct, mlč
herb,mrs. herb
sou v poho,mám je vždy u sebe-pro jistotu,ale já osobně je používam jenom když se někde v klídku zpápnu,a najednou tel. a něco důležitýho...Ale jinak rudý oči ke ganje prostě patřej,a nemam potřebu to schovávat...A hlavně všichni mí známí se mě už ani bez rudejch a skleněnejch očí prej ani nedokážou předststavit,tak jim to nebudu kazit,že....A to že visine utlumujou ten stav,tak já si myslim že je to tak,protože ve škole o přestávku než sem musela naklusat do ředitelny(buhůvžel),a kápla sem si,tak mě to dostalo z toho sice nejlepšího,ale v tý chvíly trochen na závadu high...A sou cenově dostupný,a vy co máte doma kvůli ganje a celkově trošku"itálii",tak 100% pro visine:punk: :wink:
THC_girl
cHtela bych se zeptat jakou jsou nejlepsi kapky proti ´´zhulenym ocim´´:frog:. Pouziwala sem Visine,ale pripadalo mi,ze to moc nezabira,tak prosim o nejakou tu radu a kdyztak pribliznou cenu...
Jahudka!
Evercil jsou levnejsi a maj delsi zaruku.
HELLEN
já na kapky nahraju, takže nevím:-)
Špičnik
kdyz uz , tak ja sem teda s visinama naprosto spokojenej ....
Ant
Déle už je nepoužívam ale z mé zkušenosti byly vždy dobré ty visine a pravě naopak eversil ( měl jsem 2* ) se mi zdálo že nezabíraj :)
hypiz
visine sou rozhodne nejlepsi,kapnu si jednou denne a oci uz mi ten den nezcervenej

a jinak docela prdel je kdyz si v parte kapne vic lidi jen do jednoho oka:) vypada to fakt psycho :smoker:
Dežo
jo fakt visiny upne nejlepsi,jsou tak dobry ze kdyz sem byl zkourenej tak sem si je tam nakapal celou lahvicku...
Toxikoman
Claune ,, ee ,,,funguju stale aj ked ich pouzivas castejsie a pravidelne...Ak teda hovorime o zn. Visine ...ale existuju dalsie dobre kvapky na oci co ti pomozu ''vybielit'' si oci...napriklad u nas v lekarni sa daju kupit kvapky ''EVERCIL'' su tiez f poho...stoja asi okolo 30sk ...Ale pri pravidelnom pouzivani sa ti pokazia oci ....Tak vies ked si davas chemiu do oci :D
Lahvan_FlaskiCZ
:) visine jsou klasika a podle meho i utlumi stav....... ale to neni vzdy zadouci, tak si je nechavam cerveny, nazory lidi kteri mne neznaji mi absolutne nezajimaji. howgh.

:satan: _no one lives forever_ :satan:
cocoNut
citace:
Původní příspěvek od Walhalla2000
jojo, visine je jistota. Dokonce ma vedlejsi ucinek, ze ztlumuje zhulenost. Kdyz uz jste moc vedle, tak staci dve kapky do kazdeho oka a cervene oci jsou tytam a dokonce i castecne pristanete na pevnou zem...


heh az teraz som zistil ze aj druhym to utlmuje stavy :D nejsom sam :) visine OWNS
moswa
visiny sem si kapat nemohla, páč nosim čočky. ale dost sem si na to zvykla-teda spíš ty oči si zvykly a teď ty voči nemam tak červený jak dřív. a hlavně dlouhodobym kapánim si ty voči zkurvíte ještě víc. dáte si žílu a vočka budete mít jak angoráci, fakt že jo...:bong:
wendy
já mam s kapkama letitý zkušenosti, nejdřív sem si kapala Spersalerg, dost dobrý, očka bílý a navíc se tím oči nekazí, jenže tyhle kapky jsou na předpis
Visine sou dobrý, jenže se to fakt nesmí přehánět, oči se kurwí jak sviň...pak sem si poprděla jednou a oči mi málem vytekly

jo a taky se mi vždycky zdálo, že když sem si kápla, byla sem míň zhulená, jenže to je asi blbost, nemůže to mít vliv, asi je to jenom pocit když se mi uleví na očích, protože mě ty oči kolikrát dost tlačí...znáte to, já to teda cejtim když je nemam normální...

jo a viděly jste reklamu na Visine???:)

thcmiloš
ja osobne visine neuzivam uz pres rok ale tak isto sa mi vzdy zdalo ze to tlmi ucinky zhulenosti ale pouzival som ich stale a neoslepol som a oci som mal vzdy krasne bielucke ked som prisiel domov
skutocne funguju ale neviem co je na to pravdy ze sa vam nici zrak
wendy
nemyslim že se zničí zrak, prostě jenom oči...
Prave jsem videl reklamu na Visine v TV.
Bylo to na to, že je to dobre proti primemu slunci, monitoru a tak.. o hulcu tam nic nebylo (necekane)
Ja cervene oci po huleni nemam, takze ty kapky nepotrebuju, ale zvazuju jejich kup kvuli tomu, ze dlouho cucim do monitoru.
Morello
Visine sou super, už je používám asi 4 roky, ale někdy sem tak moc, že mi nepomůžou :-)
thcmiloš
2praxer: vrelo odporucam kupit si je koli tomu pocitacu le ked sem tam sedim pri pc do rana tak si kvapnem do kazdeho oka jednu a oci ma potom nebolia
thcmiloš >
Dik za nazor, urcite skusim. Ale stejne si myslim, ze zdravejsi by bylo se vyspat..... :-}
thcmiloš
No to jo to je urcite pravda niekedy to clovek proste nestiha a tak mu nic ine nezostava
Frutexx
Taky sem driv mival stihy kvuli cervenym ocim . . . Visinky sem taky pouzival - funguji skvele. Ale pokud se zfajcite poradne - proti oteklym ocim a sklenemu pohledu nefungujou. A stim ze utlumujou stav, bych rekl ze je to pitchovina - to si vsugerovavate!!! - ulevi se vam v ocich a vy si najednou reknete ze vlastne nejste ani uz tak zkoureny . . ale ste pritom zkoureny stejne . . . ¨
Ja napriklad visine nepouzivam ted vubec. Kdyz mam hulici obdobi - hulim ze skla prubezne - na cely den mi stacej dve nabity sklenenky - a kdyz hulim takle prubezne - oci uz sou zvykli a jsou porad stejny - zrudnou jen dyz se s kamosema zhulime trochu vic . . .
A kdyz prijdu domu zmastenej s ocima jako kralik - tak se tlemim a nasim reknu jaksme se zase zhulili s kamosema. Samozrejme by se jim asi nelibilo kdybych takle nasrac prisel pokazdy . . ale kdyz videj ze to neprehanim - tak sou v klidu! . .
wendy
frutexx:
s tou sugerací máš pravdu, jenže ona je to vážně pro ty oči úleva...člověk se pak o to nestará a když se potřebuje někde chovat nezkouřeně, de to líp...z toho ten pocit zmírnění stavu...aspoň u mě to taghle fachá:)
Frutexx
wendy:
uleva pro oci to je - tj bezesporu . . . Jenze ja uz sem na cerveny oci zvyklej - kamosi a kamosky taky - a kdyz se nekde potrebuju chovat nezkourene tak se nezkuruju :) . . .ale u me stejne neni az tak poznat jestli jsem zkourenej nebo nee - to uz bych musel byt uplne tokashi - pak prijdou rudy oci a totalni vymastenost :) . . . Ale po jednom dvou prdech sem prijemne uvolnenej a schopnej vsech dulezitych ukonuu . .
Kutas
tech visinu je vic druhu, ja sem si koupil na unavene oci a zda se mi, ze na ty cervene oci moc nefunguje. sem se ptal, jestli uz je nemam cervene a bylo mi receno, ze trochu, ale do hloubky :) tak nevim
potom je jeste jakysi jiny visin... mate nekdo ten co ja?
daron
Tiež som chcel červene visiny 145,- Skk ale daju sa dostať aj kvapky s nazvom SENSILUX 88,- Skk s rovnakým zložením. Pôsobia príjemne chladivo narozdiel od Evercilu 35,-Skk.
K predaji su aj:
Visine-unavené oči Visine-unavené citlivé oči (modré)
Visine-suché oči Visine-intenzívny (žlté)
Visine-classic (červene)
Hneď sa ma pýtala či na červené oči
inf3cti
zaujimave, ja ked som si v lekarni pytal Visine, rovno som dostal modre, ani sa ma pani nepytala ake chcem :) povodne mi ich odporucila ocna lekarka na podrazdene spojivky od dlheho sedenia za monitorom, a ani ona nespominala, ze by ich bolo viacero druhov. nepouzivam ich sice casto (lebo nehulim casto), ale funguju 100%, bielka mam po nich biele ako sneh. Len keby sa este dalo nieco robit s tym vyhulenym pohladom a opuchnutymi vieckami :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma