Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: 1 [2] 
Cervene oci - red eyes - Klikni zde pro originální téma
Jack_Herer
Já červené oči ( stejně tak jako další vedlejší účinky marihuany ) neřeším! Řídím se totiž pravidlem, které říka: Ať děláte cokoliv když jste zhulení, stejně u toho budete vždy vypadat jako zhulení!!!:sun: :sun: :sun: :sun: Toto pravidlo jsem vychytal už asi před rokem a od té doby se mi pouze potvrzovalo!
Takže vám doporučuji...Řiďtě se podle něj a kašlejte na červené oči a další okolnosti spojené s hulením trávy! :frog: :frog:
jamal23
visin je v pohode..aluraat to kvapkanie do ocii je napicu ked ste high a niekto vaam cumii do oka alebo si to tam daavate vy a neviete sa dobre trafit(moj kamos)tak je to dost o kokote...ale inac visin o.k...len cena:(((
A co řikate na novy Visine? Ten gelový
Xan.
no ja kdyz sem zpalenej tak nemam cerveny ocka nikdy ale kamos docela jo a uz ho stvalo ze ho mamka skoro kazdej den prudi tak si koupil vsine ale na unavene oci kery vubec nepomahaj :D
cru_ci_fix
no..nekedy mam oci tak vyschnute, ze bez visine by som ich aci nemohol mat otvorene...inak je super aj ked sedim za PC alebo kukam telku...takze VISINE je SUPER...ale po dlhsom huleni a pouzivani visine..som mal oci furt rovnako cervene..a ked ho nemam alebo nepotrebujem..tak ho nepouzivam...ale lepsie je ho mat..bo clopvek nikdy nevi..
Brnk
nemáte někdo nějakej fígl na kruhy pod očima. Já mám po hulení slušnej pohled vraha jak červenýma očima, tak ještě hůř těmahle kruhama.
:( Umis cist? nebo jenom psat?
Brnk
praxer:četl jsem tuhle diskuzi poctivě a všude se tu řeší akorát červený oči, ne kruhy pod očima. No ale plest se můžu, takže pokud to tady někde je, tak se omlouvám. Jdu číst znova
hluboce se omlouvám!

myslel jsem, že myslíš červené oči, nikdy jsem neslyšel o kruzích po hulení, tak promin!
Brnk
praxer: v poho:)
Kruhy pod očima (ztmavlé okolí očí) jsem si všiml má po hulení víc lidí a nevypadá to moc dobře. Takže nějaká rada jak na to by bodla :)
cru_ci_fix
Brnk: skus pouzit vyluhovane saciky od cierneho caju..mozno funguje aj iny..ale ja osobne som to nikdy neskusal...ak vyskusas daj vedet..ci ti to pomohlo..
Shlukmaster
visine kvapky su v pohode ale ak si kupite kvapky SANORIN(stoja asi 35 sk)
tak mate vyhrane ani najhorsie oci nezostanu cervene alebo s pocitom rezania...jedna vec je vsak proti nim-a sice ucinna latka je tu obsiahnuta niekolko krat viac, pri aplikacii to niekoho moze stipat ale su fakt super je to rokmi overene...treba kupit ale tie aj do nosa aj oka.....
Vladbur
Čím lepčí modýlek,tím červenější očíčka:D
já na to s... co mi řeknou doma na red eyes,bud se vymluvim na alergii nebo na zánět spojivek,nebo jednoduše řeknu že sem zhulenej,což je asi nejjednodušší,prostě si opláchnu obličej a du se projít:D
varan
u nás to dospělo tak daleko, že se bez visinek nevydaváme z domu, máme vždycky aspoň dvoje, já mám obyčejný a kámoš pro unavené oči. Do dvaceti vteřin oči jak ze slonoviny a cítíš jak se jim ulevuje, kapeme prostě pořád. Když si nevemeš visinky je to jako bys zapměl pálo, zapík, nebo skleněnku....
Euforia
Mám jednoho německýho kámoše, co bydlí na hranicích s holandskem a hulí asi 8let. Říkal mi, že asi po 4 letech měl zhulený vždycky jenom jedno oko. Prej to trvalo asi tak další dva roky a pak mu přestalo červenat i to druhý, takže s tim přestal mít problémy. Moje rada zní hulte dokud problémy nezmizí (jen nevim jestli to tak funguje u každýho)
kostě
hele a nekurvej ty kapky náhodou při dlouhodobým užívání očka.
Xan.
citace:
Původní příspěvek od kostě
hele a nekurvej ty kapky náhodou při dlouhodobým užívání očka.

urcite ne!! ja je sice nepouzivam panc me oci necervenaj ale kamosi si je kapu furt a nic
Kripix
to xan.: tak koukam ze je ne tom nekdo stejne jako ja. taky kdyz si zahulim tak nemam cerveny oci. a hlavne nechapu lidi kterym oci hnedka zrudnou a oni si hnedka kapnou visine i kdyz to hnedka nepotrebujou. to je totalni volovina. si kapnes a stavek pomalu ale jiste mizi, uplne te to za chvilku vykopne ze stavu. jestli nekoho ty kapky nevykopnou tak asi na kazdyho to pusobi jinak.
vaaanha
Tak tohle je pro mě docela velkej, problém - moje oči:eek: Stačí dva tři prdy, sem v dobrém rozpoložení, ne moc, tak akorát abych se bavil s lidma, ale ty oči sou šílené! Dá se říct, že nejvíc hulim se svojim nej. kámošem, hulíme stejně(v tu danou chvíli) a on má oči naprosto normální - velké, nerudé, prostě ten je naprosto imunní a já naprosto antiimunní, ale na visinky sem zatím ještě nešáhl a v plánu to nemám...
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od Kripix
to je totalni volovina. si kapnes a stavek pomalu ale jiste mizi, uplne te to za chvilku vykopne ze stavu. jestli nekoho ty kapky nevykopnou tak asi na kazdyho to pusobi jinak.

hehe, tak to je cool ;) podle mne je naprosty nesmysl, ze visine jakkoli vplyvaji na intoxikaci. Jedina vec kterou visine delaji je, ze zklidni podrazdene spojivky, a cervene, prekrvene bilka nabudou zpatky svoji barvu. Kapky odstranuji dusledek, a ne pricinu. Ze se nekomu po aplikaci visine zmeni stavek je spis autosugesce.

jo a jestli nekomu po poziti oci rudnou vic a nekomu mic bych taky neresil. nekdy jsem uplne naplech a oci mam docela v klidu, a nekdy mam po par prdech pohled jak drak. resit tohle je proste ztrata casu.
smad jediny vliv na stav maji visine v tom, ze clovek o neco lepe vidi.
ale mne uz oci necervenaji, takze to nepotrebuju

Jo jeste jsem zapomnel jednou jsem se ucil asi tyden v kuse, a spal cca 2hod dene. do toho plno visine, abych mohl delat na pc. a v patek jsem si vyvolal regulerni zanet spojivek
Zelinář
visiny jsem si koupil jednou a ani nevypotřeboval,někde jsem je ztratil,teď už to nějak neřeším,ale mnohdy bych je potřeboval,je to dobrá věc
jestedman
dovolím si nesouhlasit s Xan.em dle mého dlouhodobé užívání Visine může oči poškodit. Přecejenom se nejedná o kapky ke stálému použití, jako např. Sanorin Analergin.
Rudnutí očí je podle mně klasická alergenní reakce, proto někomu rudnou a jinému ne. Alergenem zde bude zřejmě určitý kanabiol (nebo něco jiného), ne však THC, proto to někomu rudne jen u některých modelů.
Po Visine mám pocit vyschlých očí, špatně se mi mrká a je to celkově mírně bolestný pocit, trvající i několik desítek minut. Při aplikaci Sanorinu cítím silné štípání, přecejenom je to silnější, nicméně pár minut po aplikaci necítím již nic. Měl jsem k dispozici i spec. roztok, který používají očaři při operacích očí. Kapky po kápnutí okamžitě ztáhly všechny cévky, subjektivní pocit byl skoro lepidlující. Vedlejší příznaky žádné, účinky překvapivě rychlé a oči dokonalé bílé.
Znám člověka, který má takovou alergii na ganju, že když si potře zápěstí palicí, tak do 5 sec. mu místo zrudne. hulí však dááál :D
Osobně bych byl rád, kdyby situací kdy musím použít kapky bylo co nejméně. Používám je čistě k maskingu. Nemám je v oblibě. Pokud znáte někdo něco jiného, řekněme přírodní náhražku za Visine, poraďte, budu velmi rád a vy dostanete K+. :)
dik
Co?
jo, ale...;)
!!Rady!!
me po huleni hodne cervenaj oci a bez vizne na cervene oci bych to doma nedal at zijou vizne
aaasimar
Doporučuju Opthalmo-Evercil, účinek stejnej jako Visine a cena sympatických cca 35 Kč :-)
co?: neodpustim si tuhle otázku. visine jsou celkem prospěšný. tak na kom bys to chtěl testovat když ne na zvířatech? jedna věc je testování kosmetiky na zvířatech a druhá věc je testování léků...ta kosmetika neni důležitá ale léky celkem joo
lysina
Ja mam kapky na predpis vod alergologa..takze v poho na rudy voci to taky pomaha takze si dycky po jointu kapnu a nikdo nic nepozna..
S.M.O.K.E
Oni ty kapky jsou dobrý taky na únavu očí ... osobně je čas od času použiju a je to vklidu. Dobrý to je taky pro lidi co jsou ještě školou povinný tudíž se nic nepozná(pokud není ultra moc) . Prostě pohodička...
Sol
na unavu sou dobry Visine UnaveneOci, ale nedoporucuju je kapat do zarudlejch oci-nejen ze zustanou zarudly dal, ale taky to pak trochu pali..

Visine classic sou super na zarudly oci, do 10minut sou oci bily vic nez pred hulenim.. akorat na vecer zasadne nekapu, vetsinou sem se pak rano probouzel s mirne vyschlejma ocima(nic moc pocit)
Fuck of visine jsou k ničemu nikdy jsem je nepoužival a nemám důvod si pořát kapat do oka když jsem zhulej to třeba ají v práci
mno já mám dycky nejvíc červený oči ze všech :D
alergie na některej z kanabinoidů jo?

a bohužel se mi stává že nemám červený jen oči ale někdy i půlku xichtu (okolo očí) :teef: a vypadám dost unaveně i když nejsem. stává se to taky někomu?
Erne100
Jo, a nie len polka xichtu je červená ale ešte mi aj niekedy opuchne celá hlava, jak keby som mal na krku balón a stúpal vyššie a vyššie :frog:
Zenga
Ja kapky vubec nepouzivam-prijde mi to zbytecny.Kdyz se spalim,oci mam sice rudy jak kralik,ale prece nebudu vyhazovat prachy za kapky do oci.
pipoboy
mal som jediny krat tieto kvapky ...paradne pomohli ale je to uplne zbytocne ...osobne nepotrebujem zakryvat stav mojich oci
votav
tak ja jsem mel visinky a je to docela hodne dobra vec...pac kdyz se prijde dom tak to nikdo nepozna...podle oci..ale zase je blbe ze to snizuje stavy..ale chtelo by to neco oc by ty oci udrzovalo bile a prtom to nesnizovalo stavy...to by bylo luxusni...ale asi to este nikdo nevimyslel...tak nekdo z vas muze byt prvni :-)
Votavo, to je sugesce, stavy to fakt nesnižuje.
Lupus
citace:
Původní příspěvek od MIRIS
mno já mám dycky nejvíc červený oči ze všech :D
alergie na některej z kanabinoidů jo?

a bohužel se mi stává že nemám červený jen oči ale někdy i půlku xichtu (okolo očí) :teef: a vypadám dost unaveně i když nejsem. stává se to taky někomu?

Me rudnou tvare a misto kde rostou vousy ("pejzy") nejsem si jisty - lice? a oci nerudly a ted pres leto sem prestal palit tak intenzivne tak zase zacinaji cervenat :punk:
Lopticka
Visinky mi uz posledny mesiac nechcu ucinkovat, musim si ich obcas suput kvoli praci a matke, 3-4 krat tyzdenne. Oci mi vsak ostanu rovnako cervene a sklovite. Pocul som ze oci si mozu na kvapky zvyknut.. ?? :(

Vyskusam dnes nove kvapes sa volaju Sensitive, som zvedavy ci pomozu.
mirosk
Čo koho do toho prečo mám červené oči, Visine mám no raz za rok ich použijem, mne viac páčia tie červené oči.
A keď sa s niekym rozprávam tak vie že som sfajčený s červenými očami a nie sfajčený a dutý s bielimi očami ako na linke.
Cervene oci mivam jen pokud kourim kdyz jsem unaveny, nebo prekourim. Vetsi problem mam s primhourenyma ocima a la cinan :D
(kdyz si dam visin anomalie tim zmizim)
cypres
4 Lein
ja mel vzdy taky ten problem, sem mel jak cervene oci ale taky na styl ala cinan :D vyresil vizin :)
Lopticka
tie vizinky mi vobec nefunguju, dokonca ani tie nove kvapky. myslel som ze to je kvoli spotrebe, ze su stare, kupil som nove vizinky a ten isty efekt ....ide ma porazit. Dam si dvoch slucikov zo sklenky a totalne mi vyrazia oci na cerveno, dam kvapky a mam pocit ze sa oci este viac zacervenali... HELP ! a nemienim kvoli tomu prestavat, ale oci potrebujem mat jednoducho biele, alebo aspon bledo ruzove. help
crackonos
Kopeček: mimo jiné se žloutnutím bělma projevuje žloutenka, ale nechci nijak sýčkovat, když páni doktoři řekli něco jiného
RTW
citace:
Původní příspěvek od Walhalla2000
jojo, visine je jistota. Dokonce ma vedlejsi ucinek, ze ztlumuje zhulenost. Kdyz uz jste moc vedle, tak staci dve kapky do kazdeho oka a cervene oci jsou tytam a dokonce i castecne pristanete na pevnou zem...

My si dávali jen jednu kapku do jednoho oka.Jedno bylo Ok a druhé krvavý flek a v takovém rauši v obchodnáku byla celkem sranda,jsem vypadali jak terminátoři :-D
masko
Jak se tomu vyvarovat? ja kdyz hulim tak pak mam nekdy cervene nebo uplne skourene oci neda sa tomu nejak zabranit?
.:INDI:.
kup si Visine

Visin nakapkam a mizim :D
Nesss
několik rad by tu bylo:

1. Nehul
2. Visine
3. Brejle

Taky mi dost pomaha lehce se osvěžit vodou...
Mr.MEN
Visin je jeden z mnoha. Akorát visín měl dobrou reklamu.:D A docela drahý. Ale mrkni se sem > Oční kapky.

< Taky se mi stává. Jiný způsob než kapky bohužel není. Taky si je musím pořídit. :D Tehdy mě pěkně řezali.
Flustick
doporučená doba spotřeby u Visinu jsou 2 měsíce.... možná jediná nevýhoda....
Bandita
ja pouzivam sanorin
su aj do nosa aj do oci
podla toho na aku party ides :D
darxtar
Zdarec lidi,

nevíte náhodou kde ty klasický starý dobrý old school kapky VISINE CLASSIC sehnat? Teď jsem byl v lékárně a říkali, že dlouhodobě nejsou dostupné (Stát asi zakázal jejich prodej aby nás huliče bezpečně poznali :-D )... na netu jsem je taky nikde nenašel skladem...
perfection
jo to je pravda visine classic nejsou nikde k dostání..ani na netu,ale napadlo me ze kdyby treba nejakej znamej jel nekam do ciziny tak by se mohl poptat tam(ale Rakousko ne tam je všechno na předpis)já teda jedu ještě ze starejch zásob,ale co nevidět dojdou taky.
dannet72
nene nic zakazaneho neni jen proste je nedodal vyrobce vcas na sklad.... :(
uz to tady zacina byt jako za komancu.... normalne by meli byt k dostani na zacatku pristiho roku :) :)
MaaaYaaa
Já jsem si je přivez z vánočních Drážďan jako jedinej suvenýr :D
5€, menší balení a menší obsah, ale funkce stejná ;)
demural
Hehe, teďka mě napadlo, že kámoš se taky nedávnou ptal co to je ty Visinky a jestli to funguje... Když jsme mu to uvedli na pravou míru, tak vyndal z kapsy kapky do nosu (na rýmu) a už už si je chtěl kapat do očí xD, ještě štěstí, že jsme ho včas zastavili xD
Nejsem si jist ale po tomhle by mu ty Visinky asi už moc nepomohli a z toho vyplyva, že Visinky nejsou všemocný!!!
Smoked
Super věc je taky Sanorin je to v podstatě uplně to stejný akorat trochu zvětšuje duhovku ale jinak účinek alá Vision :-D a ještě k tomu levnější tak se nebojte a zkuste ho!:-)
Sirka
Visinky jsou dobrý, na červený oči fakt pomáhaj, ale jsou drahý jako svině, pro častýho huliče tak na týden a že to nebude dobrý pro oko ani nemluvim, ostatní kapky jsem ještě nezkoušel..
MaaaYaaa
Vizííínky jsem si jel asi půlroku v kuse ( rodinné, pracovní a vzdělávací důvody). Teď, když je už asi 2 měsíce nekapu, mi příjde, že si ty voči zvykly .. dam si prda, dva, a mam voči jak čínskej svářeč v chlorovanym bazénu :/

ŘEŠENÍ?
lostypos
kapku pryskiřice do oka, to udělá řádně červené oko...:D

jinak kapu visiny už x let... celkem spokojenost...
Lupus
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
Vizííínky jsem si jel asi půlroku v kuse ( rodinné, pracovní a vzdělávací důvody). Teď, když je už asi 2 měsíce nekapu, mi příjde, že si ty voči zvykly .. dam si prda, dva, a mam voči jak čínskej svářeč v chlorovanym bazénu :/

ŘEŠENÍ?

Hulit víc.

Já visinky nekapu, hulim jak to de a nic me nečervená :D
Jenom nesmíš zanedbavat trénink :smoker:
cannabman
Čaute. Chcem sa opýtat či po dlhšom a pravidelnom hulení, sú oči belšie. jasne že ked ste zhulený. máte to tak alebo vitee o tom nečo? Dikes
asfalt
no já je mám po brčkách spíš doruda :D
ATI
ja ked dávam brčká tak sa tažko spoznáva či som higt alebo nie ale ked dávam bongy tak 2-3 tak nemám červené to už prešlo ale sú strašne padnuté a unavené záleží aj na modelu in,out 10% alebo 18% thc toto vše
ganja-steve
jako u mne to trvalo dlouho nez mi oci aspon trosku prestaly krvavet:D tak 7let:Dale ted uz my tolik nerudnou. je to ale jen tim,ze si clovek vytvori toleranci, tzn. ze je i min zhulenej.
HujerII
presne tak, podle oci poznam jak moc jsem zhulenej, jeste se mi nestalo ze bych mel kvalitni stav a zaroven mel nezarudle a nespadle oci...
No popravde ono asi i záleží na tom kolik hodin nejíte, třeba ve škole nekdy nestíhám/nejím a pak po škole dem na brčko a hned totál bílej ksicht a propadlý voči, a ani to nemusí bejt extra stávek :)... a červený oči jako takový dělaj extra naky modýlky některý zase vůbec ne, nebo aspoň u mě ;)
Mr.Nobody
Vždycky se nemůžu vynadívat, když mám správně pekelnický oči. Prej pomáhá nějakej visine, ale nepotřebuju řešit ... naštěstí :)
Astronaut
Ja mivam cerveny oci jen malokdy... Vetsinou vecer kdyz cucum dlouho do monitoru nebokdyz jedu v noci nikam autem tak to me pak i bolej ale to je.treba 2x do roka...
sunking
neide len o rudý ale i lesklý a malý, ja používam sanorine 0,5% pre alergikov ale len do práce nech vypadám normálne
cannabman
Jako ja nemám problém s červenými očami, len som si všimol, že v poslednej dobe ich moc červené nemám a v poslednej dobe hulím každý deň. Tak som sa opýtal. S tými modelami asi aj súhlasím, pri niektorých viac a pri niektorých menej. Teraz kúrim out taký do pohody, žiadna rozjebávka, ale už by to chcelo nečo silnejšie, nejaký dobrý indoor, na úplné odpálenie :D
Co jsem tak postřehl tak to záleží samozřejmě na huliči a taky na kvalitě materiálu (hnojky, chlofofil atp). Používám Visine ale nejlepší je co nejchladnější voda do dlaní a párkrát opláchnout oči, účinej je takovej nejpřirozenější a funguje to i když visine už nezaberou :)
cannabman
S tým opláchnutím očí mam aj ja celkom dobré skúsenosti :)
sweetweed
zdar, hulim celkem enormě asi 6 let, ale nikdy sem neměl rudé oči ač sem cítil pálení, tak oči mám vždy bílé, nicméně kámoš at si zahulí co si zahulí, tak má kukadla jak karkula čepeček:-)
gremlin101
Červený oči vyřeší Visinky, ale s pytlema pod očima je to horší :D.
Mr. Figaro
Hehe, skleněný voči a sedmnimílový pohledy :D ...
Smart
Já mám teda strašný pytle pod očima ale oči moc nerudnou možná jjsou víc vydět žilky v očích :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma