Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 [4] 
Skrin 250W od zacatku - Klikni zde pro originální téma
lubo
nazdar priatelu
tak konečne som našiel aj tvoje dielo a musím ťa pochváliť,páčisa mi to.teším sa na dalšie foto:-))
Sinuhet
Zkusil jsem vyfotit po týdnu kytku pod stejným úhlem a není vidět žádný rozdíl, takže celkové fotky nemají smysl.
Přikládám jen nějaka makro s kapičkami a celkový pohled shora, kde je trochu vidět jak je štříháno. Ty větší horní listy klidně v půlce. Snažím se nestříhat ty jednočepelové tenké listy co rostou z palic a jsou na nich kapičky. Jen ty větší "pětiprsté". Klidně se to dá stříhat postupně. Nejprve opatrně třeba jen konečky, počkat pár dní sledovat kytku a pak zase.
Kolem stříhání je ale spousta woodo a netvrdím, že můj momentální způsob je ten jediný pravý.
Sinuhet
Ale mam podezření, že bude problém. Některé vlákna už hnědnou a kapičky pod mikroskopem už se taky kalí. Přitom je to teprve 30. den. Problém vidím v tom, že to byly kvetoucí řízky, které jsem se asi měsíc marně pokoušel přesvědčit ke zpětnému přepnutí do vegetační fáze. Vypadá to, jako by to dozrálo dřív, než se stačily palice pořádně vyvinout. Nevím divné. Nechám to ještě být a kdybych měl dojem, že už to dokonce "odkvétá" sklidím to i když to nejsou palice jaké bych si představoval.
Sinuhet
Dekuji za karmy, tak jeste dalsi motivacni obrazek... :-)
lubo
a ako to vypadá s krištálmi? sú priezračné,alebo sa ti stále zdá,že je to už dozreté?
Sinuhet
Nakonec asi plany poplach, ted vypadaji ze jsou cire. Ale nektere vlakna uz jsou hnede. Kazdopadne testy ustipnytych palicek jsou uspokojive. Dal jsem sklenenku a sedim a dlouhe minuty tupe ziram do monitoru. :-)
Jestli to tak ale pujde dal, tak za ten zbyvajici mesic oskubu na testy vsechny palicky. :-) Ta posledni palicka co zbyde, ale bude maso, protoze do ni bude moct kytka soustredit celou svou energii, kdyz ji ostatni palicky nebudou zatezovat. :-)
lubo
tak pozor na tie testy,aby si nesvietil len na jednu šišku:-))
sfarbenie blizien nieje až také dôležité,ved to isto vieš aj sám,ale aj tak som sa roky držal toho,aby 80% bolo hnedých a vtedy som to skosil a bolo to ok.
Sinuhet
lubo: tak to mam jeste cas.
apofiss: palic (vetvi) je tam pres 30. Vetsina ma zhruba 10 cm vysku. Tak akorat do dlane. Vic stejne 250W asi neprosviti.
Sinuhet
No ja se orientuji podle kapicek. Velke listy pryc a listy co couhaji z palic se snazim vytrhat, ale dam je bokem, protoze jsou taky docela silne. Takze mi zbydou palice se zbytky listu, ktere se nepodarilo vytrhat a hromadka malych listu vytrhanych z palic. Zalezi jak moc se ti s tim chce hrat. Je to hrozna jebacka, lepi se to na prsty a tak. Z tech malych listu se da varit, nebo v nouzi se daji i kourit.
Sinuhet
Ja jsem minulou sklizen susil jen samotne ulamane palice s kouskem stonku. Zadne sparovani, nic o hlavou dolu apod. S kvalitou jsem spokojen. Takze taky nevim.
Sinuhet
Ja si myslim, ze babrani se s koreny nema vyznam. Jestli to neco prida, tak to ve vysledku stejne nepoznam. Vsichni se honi za THC a pak si to bali dohromady s tabakem a tvrdi, ze jinak je to moc silne. Az budu velky :-) zkusim dve kytky sklidit ruzne a predhodim to svym pokusnym kralikum (kamaradum) zda poznaji rozdil. Co se tyce kapicek, tak budto to treba brat po jednotlivych palicich a sklizet postupne ty, ktere si myslis, ze uz se kali. Nebo prohlidnout vic palic a brat to jako prumer. Me se taky podarilo najit mista, kde je jich vic kalnych, ale vetisna kytky je zatim cira. Nerozhodnu za tebe. Sorry. :-)
Sinuhet
Jinak "mikroskop", ktery pouzivam je prenosny, takze z rostlin nemusim nic trhat. Ma vlastni zarovku a pozoruji tedy primo ve skrini. Koupil jsem ho po netu, ale bohuzel uz nemohu najit ten odkaz odkud a clovek, ktery ho tu v jednom threadu doporucoval se smazal.

Pokud najdu od nej papiry, napisu kde ho maji.
Sinuhet
Uz jsem to nasel.

Na http://www.unioptik.cz/ je sekce mikroskopy a tam je Kapesni mikroskop
http://www.unioptik.cz/940x94x0.htm

Zvetseni 30x a cena 450,-
Sinuhet
Myslel jsem si, že v 51. den květu kytka už neroste a spíše palice jen tak zrají. Vyrábějí ten správný poměr THC, CBD a takových těch věcí. Jenomže každý den jsou větve s palicemi vyvrácenější a vyvrácenější. Čekám až se nějaká ulomí, že už budu mít co sušit. :-) Celé je to upatlané, fakt se těším.
Apofiss
Ta kytka vypadá, že bude mít co nabídnout :D .Hele ten bordel ve skříni máš pořád?A co ty menší kytky?Jinak ti přeju supr úrodu!
Sinuhet
Jo ten bordel je tam porad. Ty mensi jsou jen pokusy s urcenim pohlavi. Mam ted cerstve v matkarne rostlinky ze seminek, tak to jsou klony dane na vykveteleni. A taky je tam jeden pokus s hydrem, ktere se zatim porad moc nedari.
A uplne vpravo je jahodnik. :-)
Sinuhet
A je to! Mám sklizeno, usušeno, schováno.
Minulá sezóna byly čtyři kytky a bylo z nich 100g, tedy 25g na jednu kytku.
Teď jsem tam jel jen jednu kytku abych si ujasnil, kolik je asi tak možné z jedné kytky v mé skříni dostat a abych to mohl později porovnávat.
Když to zrálo říkal jsem si, že těch 30-40g by to mohlo být. Možná i neskromně 50. No pletl jsem se. Mám z toho 80g. :-0 Jsem velmi spokojen. :-)
THCjahoda
Čus
Hele mam v plánu rozjet taky 250w a chtěl jsem se zeptat jestli bude stačit jeden pacháč na celou skříň...dík
Sinuhet
To nevim. Ja sam tam zadny nemam. Ale podle me by mel. Lidi tu myslim maji i vetsi wataze a pachac jim staci. Pachovy filtr ma udany maximalni prutok vzduchu, ktery stiha. Takze podle toho ventilator.
THCjahoda
No tak dík a když ho tam nemáš,máš v bytu velkej smrad?
seba
jakou máš základnu skříně ? na začátku píšeš 55 * 114 ale na 250W se doporučuje zhruba 60*60 tak nevím jestli to není moc velké.
THCjahoda
Ptáš se mě?plánuju 60cm x 40cm
seba
ne pro Sinuhet. Ale on tu plochu vlastně nemá využitou celou
Sinuhet
Rozmery plati. Na krajich je vlastne prostor dost mimo vybojku.

Co se tyce smradu. Kdyz zavru dvere mistnosti se skrini, tak po byte je to citit minimalne. Ale ono taky zalezi na odrude.
Thcmh
V poho postup a kytky dost v poho... K+
Sexplorer
dpc ....mas to uplne namakane :)) u tej prvej rastlinky neboli dobre ucinky? da sa zistit podla vykveteneho vzhladu ake budu ucinky?....
ja idem na outdoor lebo nemam prachy na dobre svetlo...
este taka nazorova otazka:myslite ze outdoor vypestovene maju horsie ucinky?

dik
Sinuhet
U te prvni byly ucinky v pohode. U tehle druhe to ma dost hnusnou chut, ale ucinky ok. Podle vzhledu se ucinky zjistit nedaji. Myslim si ze neni principialni rozdil mezi ucinky outdooru a indooru. Oboji se muze posrat, oboji se muze mimoradne podarit, apod. Zalezi i na odrude, apod.
*PSH*
hei, tady tohle mi mic pomohlo a mas to suprovy K+ & respekt
jaman
Sinuhet ,obre spravene,,k+
Ed#
Sice to už je z tohodle threadu časově trochu mimo ale zajimalo by mě na kolik ti vyšla cela ta skřin i stim přislušenstvím...celá investice....jo a K+ zatim sem jen přečetl 50 přispěvku ale good
Sapik
jo taky by me zajimala celkova (aspon priblizna) cena.dickass
Sinuhet
Bohuzel celkova cena byla v radu tisicu, ale presneji to uz nejsem schopen spocitat.
SURBONT
Tohle neni plisen, tohle znamena ze kyti konci svuj zivotni cyklus a zene vsechnu energii (stavu) z listu do pallic.
Takhle zloutnou spodni a velky listy vzdy.
mr.smook
klidek vse ma svuj cas
hulimír
http://grower.cz/forum/images/icons/icon13.gif
Palec nahoru
Dnes jsem celkem náhodně narazil na tvůj thread a přečetl jsem ho od a do z. Až na pár pí....n způsobených pěstitelským prvonadšením (kyselina citronová do zálivky a pod.) sis počínal obdivuhodně. Jelikož rozjíždím něco podobného, ale bez skříně, bylo mi poskytnuto mnoho cenných zkušeností, zaplacených tvým potem. Za to ti patří dík nás všech, kdo tyto zkušenosti využijí. Dík woe!:bravo:
Apofiss
Sinuhet už nepěstuje???:rejp:
LuxuryGamestyle
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Tak jsem tu zase, abych se vám pochlubil se svými dosavadními neúspěchy.

Posbíral jsem doma semínka, která se mi různě nastřádala. Většinou vybrané z různých vzorků hulení co se ke mě dostaly. Semínka byly staré i více než tři roky, ale doufal jsem.

Na malou misku jsem dal trochu vody a rozmístil semínka. Přikryl druhou miskou a čekal. Nic nevyklíčilo. Některí semínka praskla a pokusila se vystrčit klíček, ale jen pul milimetru bílého se objevilo a tím to zhaslo.

Říkám si, asi to není dobé máčet přímo ve vodě. Vzal jsem tedy toaletní papír, dal do misky, namočil, položil semínka, přikryl dalším toaleťákem a zase namočil, zadekloval a čekal. Výsledky stejné jako v misce s vodou.

OK, požádal jsem kamaráda o jeho semínka, ze kterých prý pěstuje. Použil jsem tentokrát odstátou vodu a zkusil to v misce s vodou i s toaleťákem. Opět stejné výsledky, ale jeho semínka byla prý také stará. Pak jsem tam dokonce v zoufalství přisypal práškový růstový stimulátor, ale nic.

Hmmm, možná obsahuje můj voňavý toaleťák nějaký sajrajt. Tak jsem koupil papírové utěrky, které nejsou ničím ovoněné, sehnal semínka Northern Lights #5 a zkouším to už asi do třetice. To jsem teda zvědav. Jestli nevyklíčí ani teď mám ai nějakou brutální vodu. Koupím si Ph metr a změřím.

Kdysi už jsem klíčil a bylo to v pohodě. Když nechám ve špajzu brambory málem mi tam vyrostou samy. Jiná semínka trhají při svém klíčení asfalt a ja furt nic. Uvídíme za pár dní.

Moje zkušenosti s klíčením semen - dva tampony(já používám ty, kterýma si čistím třeba xicht.. ale pro fajnšmejkry, myslím, že i v tamponu od vaší buchty by to dobře vyklíčilo(nepoužitým);)), namočit, zmáčknout(ať to není zas moc mokrý, ať je to prostě vlhký), dát mezi to semínko a někam do pohody to schovat.. myslím že je celkem jedno kam, že někam do skříně v pokoji kde spíš by tomu mělo být dobře a hodit to klíček.. ještě se mi nestalo, že by mi semínko nevyklíčilo. Ale možná jsem jen měl dRsná semínka :D
Wolker
Sinuhed:
Klobouk dolu! Dokazal jsi to, o cem ja uz tak dlouho premyslim. A to je ta chyba - nepremyslet a makat !!!
Uplne supr napad to vzit od prvopocatku a hazet na sklo, to co Te potkava za problemy. Dodoal jsi mi odvahy a za to Ti moc dekuji.
Stravil jsem u kompu asi 3 hod, udelal jsem si celou A4 poznamek, ale nelituji niceho. Ses opravdu frajer!!!
Diky..... W.
Wolker
pockat!
von to chce nekdo smaznout jako pryc???
Nepochopil jsem to....
Ghettochild1
Sinueth se odmlčel....???
Pepeq
Kebyze existuje Pestovatelska Univerzita tak sinhulet je Dekan
Sinuhet
Dekuji vsem za pochvaly. Dalsi sezona k nahlednuti v threadu o sensi star. Vizte muj podpis.
matesak3
Čau máš fakt pěknou skříň, ale chtěl bych se zeptat na takovou blbou otázku: kondenzátor+startér+tlumivka=předřaďovač, nejsem elektrikář a nemam s tim žádné skušenosti tak jestli bys te mi to mohli osvětlit..moc dík, jo a mimochodem nevíte někdo jestli výbojka Philips sont t agro 400 dělá velký vedro?? thx
W3m3n0
s tim predradovacem fakt nevim alle ctyrstovka ti tam urcite trochu zatopi
rabbitsk8
hezký kvítí
H@rdy
ja som samca a nevedel som najprv co je to zac rastlo velmi ryxlo a mla velke listy a zatial kazdy moj samec rastol najryxlejsie nez samice a mal vecie listy ako samice ale neplati to u kazdeho .predsa nevihodis kytku koli velkim listum ale neplati to u kazdeho urcite zalezi od modelu takze to nemusi byt vzdy tak ze samci rastu ryxlejsie mozno ma niekto ine skusenosti s rozpoznavanim ale ja si vzdy myslim ked to vecie a ryxlejsie to rastie ze to bude samec a ne samice
superhrn
Tak pořád tápu. Pročítala jsem tu diskuze a stejně vím prd. Myslím si, že mám samici, ale zaráží mě, že kvete (jestli to je květ) a stejně staré podle mě smaci nekvetou. Nebo má ty pestíky, zda to je ono. Dočetla jsem se tu, že samec kvete první a tak pořád nevím. Samec mi prostě nedělá nic. Už mají cca 5-6 pater. Pěstuji prvním rokem a proto jsem mimo. Prosím zda někdo poznáte o co jde. Předem děkuju.
Celller
citace:
Původní příspěvek od superhrn
Tak pořád tápu. Pročítala jsem tu diskuze a stejně vím prd. Myslím si, že mám samici, ale zaráží mě, že kvete (jestli to je květ) a stejně staré podle mě smaci nekvetou. Nebo má ty pestíky, zda to je ono. Dočetla jsem se tu, že samec kvete první a tak pořád nevím. Samec mi prostě nedělá nic. Už mají cca 5-6 pater. Pěstuji prvním rokem a proto jsem mimo. Prosím zda někdo poznáte o co jde. Předem děkuju.

Chloupky jako samice, ale lezou ze samcich kvetu. Asi hermafrodit.
superhrn
citace:
Původní příspěvek od Celller

Chloupky jako samice, ale lezou ze samcich kvetu. Asi hermafrodit.

Pak mě to nemá mást. Říkám si má to koule, asi samec.........ale chloupky, tak samice. Takže jestli je to hemáč, tak stejně vyhodit co?

Jinak takhle vypadá to druhý, co zatím nic nedělá. Tak počkám ještě, zda se něco vyklube.
Nugatu
ahoj, procetl jsem si tvuj skvely thread ale musel jsem prehlednout jak je tvoje skrinka vysoka.. uvazuju o podobne stavbe ale ta vyska mi komplikuje vsechno planovani... dekuji
Lukas1993
Vůbec si nevím rady tak prosím o pomoc rostlinka cca měsíc z toho 6 den na květu
Michaelos
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Skříň vybavena folií. K připevnění jsem použil připínáčky. Staré PC je tam jako podstavec pod čidlo teploměru. Je 10 cm pod výbojkou a teplota v tom místě je 32 stupňů. Na cestě je i cool tube, takže teplota bude snad OK. Ovšem ty větráky jsou moc velký hukot. To by mohlo vadit i sousedům. Jdu stříhat molitan.

Co je to prosím za folii ?
kcb
Nekteri clenove me fakt docela bavi, podival ses magore jeden, kdy tady Sinuhet ve vlakne naposledy odpovidal? Pred 11 lety !!! Ani ted te to netuklo ? I kdyby byl nakrasne aktivni, tak jakou ta informace ted asi bude mit cenu?
Michaelos
citace:
Původní příspěvek od kcb
Nekteri clenove me fakt docela bavi, podival ses magore jeden, kdy tady Sinuhet ve vlakne naposledy odpovidal? Pred 11 lety !!! Ani ted te to netuklo ? I kdyby byl nakrasne aktivni, tak jakou ta informace ted asi bude mit cenu?

A tebe nezajíma historie groweru a folií ???Jinak magor jseš akorát tak ty :starwars: :starwars: :starwars:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma