Monitoringy Médií - Klikni zde pro originální téma |
Slick-ace |
A opět Jyrka Ká
„Lovec smrti“ Komorous vydává paměti protidrogové centrály
http://zpravy.idnes.cz/lovec-smrti-...81301_domaci_jw
.. na pozadí obalu rostliny konopí. Je to prostě borec.
Roman Dirda: Mě by teda ve 23letech dávat hulení DĚTEM v rozmezí 11-15 ani nenapadlo a tomu českýmu "folkóru" nalejevat svoje děti rovněž nerozumim :rolleyes: sry |
|
|
Rhino |
Hehe, Holandan prasknul jinyho Holandana.. |
|
|
barbastell |
Dobře mu tak! Nemám rád skuřování zvířat:grrr: Taky by se mi nelíbilo, kdyby mi někdo dal něco do pití a já ani netušil co se děje:( |
|
|
MaaaYaaa |
:-O :D => 14/3/2009 neoverenezpravy.sk: Horda dredaých individuí spolu s běžnými uživateli marihuany z celého slovenska hromadně migruje do ČR, hlásí svá trvalá bydliště u přátel z groweru, podepisují petici za opětovné spojení československa za účelem přebrat přístup státních orgánů k drogám :D |
|
|
Divoženka |
Dnešní týden byl asi hodně plodnej ..
Policisté odhalili pěstírnu konopí
STRAKONICE – Zásahová policejní jednotka vtrhla včera do jednoho ze starších domů v Myšticích na Strakonicku.
Na místě zadržela dvacetiletou ženu a 37letého muže. Policisté je podezírají z toho, že v několika místnostech pěstovali téměř 700 rostlin konopí, ze kterého se vyrábí marihuana. |
|
|
MaaaYaaa |
Nevíte někdo kdy vychází? :) |
|
|
Another Wave |
Co im jebe??????60-70 ton marihuani?????kkty fakt uz vacsie nezmysli nemohly vymysliet....:-DDDD |
|
|
Slick-ace |
Za 50 gramů marihuany nebude hrozit trest, navrhuje ministerstvo
..
Co už zákon tolerovat nebude
Extáze- více než 5 tablet nebo 1 gram substance s 0,015 až 0,6 gramů účinné látky podle druhu
Marihuana - více než 50 gramů s minimálně 3 gramy účinné látky
Heroin - více než 5 gramů s minimálně 1,2 gramů účinné látky
LSD - 5 papírků či tablet s minimálně 0,00025 gramů účinné látky
Pervitin - více než tři gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky
Lysohlávky - více než 40 plodnic s minimálně 0,05 gramů účinné látky
Kokain - více než 3 gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky |
|
|
'grass' |
Konečně se to trochu pohnulo a někdo se o tuhle problematiku začal zajímat ale myslím, že tvrdé drogy by mohli vynechat.
K té travce - 50g MJ s 3g učinné taky není nic moc, protože to znamená, že by musela obsahovat jen 6% THC což není moc. Třeba takového matroše s 20% THC bys mohl mit jen 15g...
Ale buďme rádi aspoň za to i když to ještě není finální verze zákona... |
|
|
Metuzalem |
citace: |
Původní příspěvek od 'grass'
Konečně se to trochu pohnulo a někdo se o tuhle problematiku začal zajímat ale myslím, že tvrdé drogy by mohli vynechat.
K té travce - 50g MJ s 3g učinné taky není nic moc, protože to znamená, že by musela obsahovat jen 6% THC což není moc. Třeba takového matroše s 20% THC bys mohl mit jen 15g...
Ale buďme rádi aspoň za to i když to ještě není finální verze zákona... |
Chapes to spatne. Nejdriv se resi jestli si prekrocil 50g. Pokud ne, tak v pohode - prestupek. Pokud ano, tak to teprve poslou do laboratore, kde se zjisti, jestli to ma jako celek vic nez 3g cistyho thc. A opet, ne - prestupek; ano - pruser.
Pokusil jsem se to kdyztak shrnout i se zdrojema tady http://grower.cz/forum/showthread.p...5735#post815735 |
|
|
montauk_monster |
Extáze- více než 5 tablet nebo 1 gram substance s 0,015 až 0,6 gramů účinné látky podle druhu
Marihuana - více než 50 gramů s minimálně 3 gramy účinné látky
Heroin - více než 5 gramů s minimálně 1,2 gramů účinné látky
LSD - 5 papírků či tablet s minimálně 0,00025 gramů účinné látky
Pervitin - více než tři gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky
Lysohlávky - více než 40 plodnic s minimálně 0,05 gramů účinné látky
Kokain - více než 3 gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky [/B] |
muzu u sebe mit 5g heroinu ale 41 klobouku ne? divny....
ale tech 50g ganjy jde, jsem cekal ze ta hranice je niz. |
|
|
|
Zdravim, jako každý den jsem navštívil tn abyc si přečetl nějaký novinky a vykouknul na mě nadpis "Omyl. Policisté zlikvidovali vědecké rostliny, spletli si je z konopím", tak jsem na to kliknul. Opravdu jsem se u toho začal smát.
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/...-z-konopim.html |
|
|
tomas2pet |
Nejvíc mě v tom článku zaujala tato věta.. Lidé, kteří od Richarda Nixona prosazují válku proti drogám, jednají na základě přesvědčení, že poptávku lze potlačit eliminací nabídky. To je opravdu legrační logika. Poptávku lze potlačit eliminací nabídky.:D |
|
|
|
srandovně napsáno ...frydrych musi byt pěkna pi.a.... |
|
|
acheron |
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/5-minut-po-12/
debata o Marihuane :) ... vecsina slovakov ju vidi ako drogu s velkym D takze vobec neocakavam nejake zmeny v zakone, mozno tak k horsiemu
dik za tip na ten roj urcite sa pojdem pozriet, dufam ze nebude velmi oblacno
|
|
|
Apartman |
Otázka je-jestli by taková "metoda" vymáhání pohledávek, či zajišťování ilegálních odběratelů byla k něčemu dobrá-to bych chtěl vidět potom ten fight s těma větnamcema, když by zjistili, že je nezajišťuje policie ale elektrárenský bez policejního doprovodu.:D
http://www.youtube.com/watch?v=_J2wzywCbQQ
Některé části výcviku se zdají být úchylnější, než ty druhé a jejich účel zůstává záhadou....
|
|
|
tomas2pet |
Jeden z prvních kofi shopů u nás. Jen ty úřady nějak nemaj pochopení.:D |
|
|
SparkyX |
Původní příspěvek od tomas2pet
Jeden z prvních kofi shopů u nás. Jen ty úřady nějak nemaj pochopení.:D |
Spíš první pro Poláky ne ? V Praze pamatuju první tak před 10 lety. |