Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Případy vietnamských velkopěstíren
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
vadí nevadí veitnamské kšefty s trávou?
vadí
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

Případy veitnamských velkopěstíren Příspěvek č. 1


"Národní protidrogová centrála (NPC) koncem května informovala o tom, že letos významně stoupl počet objevených hydroponních pěstíren konopí. Za necelých pět měsíců jich policisté nalezli přes 60, za celý loňský rok bylo zjištěno 34 pěstíren, tedy zhruba o polovinu méně. Drtivou většinu letos odhalených pěstíren podle NPC provozovali právě Vietnamci."
zdroj:
http://zpravy.idnes.cz/na-domazlick...74429_krimi_klu

15.08.2007
Dnes ráno našli specialisté Celního ředitelství Plzeň v bývalé zemědělské usedlosti v obci Trstěnice na Tachovsku velkou pěstírnu marihuany. V šesti místnostech v přízemí a v prvním patře bylo celkem 804 rostlin v různém stádiu růstu. Na půdě se sušila již sklizená marihuana z dalších 117 kusů rostlin. Pěstírna byla velmi dobře technicky vybavená.
Objekt patří vlastníkovi žijícímu v Německu, který ho pronajal občanovi vietnamské národnosti.
zdroj:
http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Tiskov...ce-pestirna.htm

1.2.2008
Vietnamská pěstírna marihuany byla odhalena
Duchcov - Zhruba tisícovku rostlin marihuany dnes (v pátek) objevili policisté z teplického „Toxi týmu“ v jednopatrovém domě v Havířské ulici v Duchově. Razie se zúčastnili také specialisté z pražského kriminalistického ústavu.
zdroj:http://teplicky.denik.cz/cerna_kron...a-odhalena.html

30. 4. 2008
Devítičlennou skupinu vietnamských pěstitelů a distributorů marihuany odhalili celníci v uplynulých dnech na severu Čech. U členů gangu našli 50 kilogramů marihuany a více než 3000 rostlin konopí. Vietnamci drogu vyváželi i do zahraničí, zejména do Nizozemí a Německa. Zadrženým hrozí až patnáctileté vězení.
zdroj:
http://www.novinky.cz/clanek/138925...-marihuany.html
i s videem


7. června 2008
Na Domažlicku se našla další pěstírna marihuany
Velkopěstírnu marihuany s více než 900 rostlinami a dalším množstvím vypěstované a nasušené drogy objevil speciální útvar celníků v Semošicích u Horšovského Týna na Domažlicku. Na místě celníci zadrželi dva Vietnamce ve věku 32 a 42 let, oznámila Jitka Blahutová z celního ředitelství v Plzni.

11. 6. 2008
Tepličtí kriminalisté odhalili ve středu ráno v Hostomicích na Teplicku pěstírnu marihuany, ve které našli zhruba 300 vzrostlých rostlin konopí. Zásahová jednotka na místě zadržela šest Vietnamců, kteří jsou podezřelí z neoprávněného pěstování konopí.
zdroj:
http://www.novinky.cz/clanek/142271...-marihuany.html

Policisté na Plzeňsku odhalili vietnamskou pěstírnu marihuany
24. června 2008 19:21
Vládu nad trhem s marihuanou přebírají v západních Čechách Asiaté. Potvrzuje to i profesionální velkopěstírna konopí provozovaná Vietnamci, kterou dnes ráno odhalili kriminalisté v Chotěšově na Plzeňsku.
zdroj:
http://zpravy.idnes.cz/policiste-na...75809_krimi_zra

3.7.2008
Domažličtí kriminalisté odhalili ve středu ve Všerubech nedaleko hranic s Německem další nelegální pěstírnu marihuany. Dům, kde pěstírna byla, vlastní žena z Vietnamu. Po majiteli pěstírny policisté pátrají, zatím nikoho neobvinili, řekla domažlická policejní mluvčí Jaroslava Roubalová.
http://web.volny.cz/noviny/zdomova/...olny/IDC/90731/

17.7.2008
Hned dvě vietnamské pěstírny marihuany odhalili ve středu v západních Čechách policisté ve spolupráci s Celní správou. Obě se nacházely v rodinných domech. Jedna v Kočově na Tachovsku, druhá v Chlumečku na Chebsku.
„V Kočově byli v této souvislosti zadrženi dva cizinci, kteří v současné době pobývají v policejní cele a s největší pravděpodobností předloží policejní komisař státnímu zástupci návrh k vzetí pachatelů do vazby,“ sdělila Jana Václavová ze Západočeské policejní správy.
„Další okolnosti nebude policie vzhledem k probíhajícímu vyšetřování zveřejňovat,“ dodala mluvčí.
zdroj:
http://tachovsky.denik.cz/zpravy_re...ve20080717.html

................................................................................
Tolik citace z různých článků z internetu.
Perlou je tento výrok jistého policisty z Národní protidrogové jednotky:
"Marihuaně z pěstíren se říká "skéro". Je vypěstovaná pomocí speciálního hnojiva a pod silnými, pětisetwattovými lampami, které simulují sluneční světlo a vydávají velké teplo. "Musí se udržovat velká vlhkost a teplota. Díky tomu roste konopí mnohem rychleji než pod širým nebem," řekl jeden z policistů Národní protidrogové centrály.
500 w????
..
Diskuse tady už nějaká proběhla..Ale myslím, že si tahle problematika svý témátko zaslouží...A uvidíme, třeba se další případy objeví..Ve stínu tisíce rostlin třeba nezbyde policii čas na nás malopěstitele.

ilustrační foto Právo ale je to pěkná fotka kytky jak kuřata

Naposledy upravil papaja 19-07-2008 v 19:45 PM

Old Post 18-07-2008 v 23:20 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

Zástupci různých veitnamských občanských sdružení chtějí bojovat proti pěstování hula Příspěvek č. 2

http://www.protext.cz/news.php4?id=200806280002

28/6/2008 se sešli pánové z veitnamských občanských spolků, aby deklarovali svůj postoj k pěstování marihuany.Vydali prohlášení-viz odkaz nahoře.
Perlou je tato věta:
Na tom se následně shodli všichni účastníci této
konference a přijali tato opatření:
- Posílit spolupráci v boji proti pěstitelům marihuany z řad Vietnamců mezi
českými a vietnamskými orgány.
- Zveřejnit výzvu předsedy Česko-vietnamské společnosti ve všech
vietnamských časopisech vydávaných v ČR.
- Rozšířit osvětu ve vietnamské komunitě v boji proti drogám a proti
pěstování marihuany.
- Zástupci vietnamské komunity v ČR veřejně odsuzují tuto závažnou
kriminální činnost a budou jí celoplošně společně zabraňovat a likvidovat
všemi zákonnými dostupnými prostředky.
- Vytvoří se telefonní "horká linka" pro vietnamskou komunitu i českou
veřejnost k anonymnímu oznamování příznaků této trestné činnosti Vietnamců
u nás (trvale zacloněná okna, nezvykle velký odběr elektřiny apod.).
Potvrzená oznámení budou okamžitě předávána Policii ČR.
.

Old Post 18-07-2008 v 23:41 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Registrován: Aug 2006
Příspěvků: 521  

Re: Případy veitnamských velkopěstíren Příspěvek č. 3

Slyšel jsem od nedůvěryhodných zdrojů, že to celý řídila jedna rodina. A že těch objektů může bejt několik desítek + se to bude rozkrývat ještě pěkně dlouho.


citace:
Původní příspěvek od papaja
..Ve stínu tisíce rostlin třeba nezbyde policii čas na nás malopěstitele.


To je možný. Ale zároveň to má poměrně dost neblahej vliv na veřejnost. Moje babka nevnímá rozdíl mezi venkovkovým samozásobitelem a těmahle kamikadze z tržnice. Všichni prostě pěstujem tu drogu a "teď se teda po tom de, když je to každej tejden v televizi" ... a má strach.. o mě. ..a tu ostudu na dědině

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009



Old Post 19-07-2008 v 01:02 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 456  

Příspěvek č. 4

máma pronajala byt po babičce vietnamský rodině. teď jsme se bavily, že tam potřebuje zajet a vybrat nájem. což bylo fakt divný, protože je zrovna po operaci nohy a sotva se hejbe. tak mi vysvětlila, že se ted často pronajatý prostory zneužívaj vietnamcema k pěstování řekla jsem trochu mámě, jak je to možnostma velkopěstu v prvnim patře paneláku, a ona se trochu uklidnila, že prej elektroměr je na chodbě, a že uslyší, jeslti to tam hučí... tak se těšim až mi řekne, jak výzvědná výprava dopadne. hehe. když jsem si navíc posteskla, že takový štěstí by nás asi nepotkalo, tak znechuceně zavěsila telefon

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 19-07-2008 v 14:57 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

akce Lampička ve Slavětíně na Olomoucku Příspěvek č. 5


http://www.novinky.cz/clanek/147854...rnu-konopi.html
další případ..
foto Policie
http://www.izsol.cz/policie/aktual/lampicka.html
doporučuji mrknout... na policejní video...
http://www.stream.cz/video/13/13218...-34-lampicka-34

Naposledy upravil papaja 24-08-2008 v 20:55 PM

Old Post 24-08-2008 v 20:33 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 6

pekny.tady v olomouci to tez zasobujou vetnamci. teda z velke casti

Old Post 25-08-2008 v 00:22 AM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 362  

Příspěvek č. 7

Kucí vietnamský se opravdu nestydí.
26.8.2008
Překvapení čekalo v pondělí na jáchymovské hasiče, kteří večer vyjeli k ohlášenému požáru obytného domu v ulici Dukelských hrdinů. Objevili tam velkou pěstírnu marihuany, kterou tu ukrývalo několik cizinců. Hasiči objev ohlásili policii, která pěstírnu zajistila.

http://www.novinky.cz/clanek/148090...-marihuany.html

show must go on

Old Post 26-08-2008 v 08:54 AM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

Příspěvek č. 8

další úlovek do tohoto vlákna
videozpráva o zátahu proti veitnamským boys v Aši
http://www.ct24.cz/vysilani/2008/11...opi-na-chebsku/

...

Naposledy upravil papaja 18-12-2008 v 09:57 AM

Old Post 22-11-2008 v 02:13 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 9

pozitivním aspektem činnosti vietnamců je to, že trošku srazili pouliční cenu trávy. u nás je už poměrně běžný 200 za vážený géé. Nikdo už tady nezkouší ojebáfku zadvěpade. Nemá to cenu, je tady konkurence.

Old Post 24-11-2008 v 16:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastalarasta
Nový Člen

Karma uživatele hastalarasta - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2008
Příspěvků: 13  

Příspěvek č. 10

u nas celkem taky us kazdej nechava za dve kila.. jak rikas konkurence roste.. cena musi dolu: jen tak dal..

Old Post 24-11-2008 v 16:49 PM
hastalarasta je offline   Profil uživatele hastalarasta   Find more posts by hastalarasta   Foto galerie člena hastalarasta   Click here to Send hastalarasta a Private Message   Add hastalarasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brin
Stálý Člen

Karma uživatele brin - 56% Pěstitelská

Registrován: Nov 2007
Příspěvků: 71  

Příspěvek č. 11

Zdravím, bydlíme na náměstí v jednom nejmenovaném městě a hned vedle nás, přilepený k nám mají barák vietnamci. No a hadejte co Celej spodek mají zakrytej látkama at tam není videt, klimatizace jim hučí 24hodin a bydlej tam dva a vubec nevychazej... No toz mi reknete jestli tohle není podezrelý

Old Post 05-12-2008 v 16:58 PM
brin je offline   Profil uživatele brin   Find more posts by brin   Foto galerie člena brin   Click here to Send brin a Private Message   Add brin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PESTÍK
Stálý Člen

Karma uživatele PESTÍK - 84% PěstitelskáKarma uživatele PESTÍK - 84% Pěstitelská

Registrován: Oct 2008
Příspěvků: 62  

Příspěvek č. 12

Když už nato tak koukám tak si řikám co by udelali snáma co máme pár kytiček jen pro vlastní spotřebu... Ale je fakt že veitnamci se toho koukám nebojí

Hulení nejní svinstvo...Svinstvo jsou Ti co ho nerespektují a odsuzují ho...

ZKOUŠKA Gro tank NFT GT 205


Old Post 06-12-2008 v 15:11 PM
PESTÍK je offline   Profil uživatele PESTÍK   Find more posts by PESTÍK   Foto galerie člena PESTÍK   Click here to Send PESTÍK a Private Message   Add PESTÍK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Registrován: Sep 2006
Příspěvků: 139  

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od brin
Zdravím, bydlíme na náměstí v jednom nejmenovaném městě a hned vedle nás, přilepený k nám mají barák vietnamci. No a hadejte co Celej spodek mají zakrytej látkama at tam není videt, klimatizace jim hučí 24hodin a bydlej tam dva a vubec nevychazej... No toz mi reknete jestli tohle není podezrelý


tak to seš asi přímo u zdroje

btw. k anketě a diskusi, taky se klonim spíš k tomu, že jim fandim... jen by mohli krapet víc dbát na kvalitu, oproti kvantitě... ale co, ja to stejnak nehulim... KEEP DESTROYING BABYLON !

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 07-12-2008 v 12:49 PM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 14

nasrat mrdkam zlutejm hnusnejm. uz me vazne serou delaj prusery jak ne bezicim pasu, kazdou chvili jim nekde najdou brmaborarnu jak prase. znicili ceny travy, kvalita nic moc. a navic svine hnusny kdyz jim tece do bot praskaj jak vztekly. jeden znamej ma diky dvoum vietnamskejm sracum celekm velkej pruser. udelali dohodu z fizlama ze kdyz budou praskat policajti se nebudou srat do jejich rodin. meli by je vodsad vykopat vsechny. dneska uz nenajdes vecerku nebo zeleninu jinak nez plnou zlutejch mravencu kery tam v tom zijou. kazda provozovna smrdi jak prase. dane neplatej, cigara vyrabej z tabaku na vykurovani msic a prodavaj pod znackam normalnich vyrobcu a ten pozar ty jejich skurveny trznice bych je nechal do posledni koruny zaplatit.
slysel sem ze snad uz konecne vyhlasili stopstav na emigranty z asie.

Old Post 18-12-2008 v 07:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milhaus27
Nový Člen

Karma uživatele milhaus27 - 0% PěstitelskáKarma uživatele milhaus27 - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2005
Příspěvků: 6 

Příspěvek č. 15

Ale musíte uznat, že jim to roste pěkně. Hajzlíkům malejm, žlutejm.

Old Post 02-03-2009 v 19:24 PM
milhaus27 je offline   Profil uživatele milhaus27   Find more posts by milhaus27   Foto galerie člena milhaus27   Click here to Send milhaus27 a Private Message   Add milhaus27 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

další případ na Benešovku Příspěvek č. 16


http://www.benesovsko.info/cs/clank...pestirnu-konopi
http://benesovsky.denik.cz/zlociny-...ny20090224.html
video
http://benesovsky.denik.cz/multimed...tml?section=2,1
citace z benešovských novin
Pěstírnu si tandem pachatelů vybudoval v prvním patře, v bývalých třídách a učitelském kabinetu. Okna nahradily tvárnice a v pracovně zaslepily fólie, aby nebylo ven vidět světlo z desítky osvětlovacích ramp, jejichž teplo podporovalo zdárný růst stovek rostlinek. Jejich množství, v různém stádiu dospělosti, policisté odhadli na dva tisíce. Jedna ke sklizni listů připravená rostlinka by posloužila k výrobě asi 30 jointů.
Dávku lze sehnat za dvě stě až dvě stě padesát korun, což při zabaveném množství představuje prodejní hodnotu přes 10 milionů korun. Školní kabinet dvojici zatčených sloužil jako „školka“ pro řízkování a výsadbu nových rostlinek konopí.

další info:
http://zpravy.idnes.cz/termovize-od...182952_krimi_jw


Zrušte školy!A osaďte je konopím!

...

Naposledy upravil papaja 06-03-2009 v 03:45 AM

Old Post 03-03-2009 v 16:02 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1879080 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív