Monitoringy Médií - Klikni zde pro originální téma |
tomas2pet |
Kouřit se nesmělo ani na zastávkách MHD, to už snad taky zrušili.
Jen by mě zajímalo, jak by dopad soud, kdybych se s policií soudil, kde je to napsáno v zákoně… Myslím že by policie měla dělat něco smyslu plnějšího, než buzerovat občany. |
|
|
depending |
dnes, t.j. 31.3 by mala byt na CT2 Ta nase povaha ceska, o lysohlavkach a marihuane. o 20:00
Není droga jako droga
Je konopí lék? Jak chutnají lysohlávky? A jsou kaktusáři zločinci? Připravili: M. Červenka a J. Večeřa
Co mají společného kaktusáři, mykologové a lidé, kteří k léčebným účelům používají konopí, s dealery drog a narkomany? Asi jen to, že jsou to ničemové a banda kriminálníků. Tak by se to alespoň mohlo zdát ve světle našich zákonů. Od 1. ledna letošního roku vstoupila do života právní úprava, která upřesňuje dosavadní pravidla nedovoleného pěstování rostlin obsahující omamnou a psychotropní látku. Navrhovatelé přitvrdili vůči držitelům konopí, v nemilosti se ocitli sběratelé hub lysohlávek a také kaktusáři. Některé z kaktusů totiž obsahují látku meskalin. Z pěstitelů sukulentů se tak po silvestrovské noci rázem stali zločinci... |
|
|
Jahu |
dobrej pořad myslím že konečně nestraně a nevázaně udělanej, s tvrdými argumenty, boužel i se smutným příběhem. Ach ta lidská blbost a nevědomost. Těším se až lidé konečně příjdou na to: že konopí je nad zlato |
|
|
Časlove |
Jo jo taky mě to nasralo, když jsem si to přečetl. Se hajzlík pošahanej snaží vymluvit na marihuanu... Vůbec si nedokážu představit zmaštěnýho člověka, jak někoho ubije k smrti! Já kdž jsem zkouřenej, tak by mi rozbilo hubu i pětiletý dítě!:)
A ty komentáře taky stojej za to... |
|
|
Pocahontas |
nezávidím slobákům :( maj to tvrdý
ale příjde mi to jako děsná kokotina trestat někoho za to že si pod mostem chtěl zahulit, a ten pytel v tom druhym příspeku vypadá jak kdyby v něm byly šišky outdoru, prej na šest až xy dávek, bych řekl chlapy tak hele sem šel ven zahulit a to sem vzal na jednoho špega, vytáhl bych megadrtič, vytočil bych půlku ROLLS OCB :cool: a smotal bych to. spályl bych to, prej na šest dávek :D těžce bych se zasmál a pak bych se zeptal kam zmizel důkazní materiál ? ? :D |
|
|
Slick-ace |
borec na konec?
2 hydroponní pěstírny, 494 kytek, 10 kilo sušiny, 800 tripů, 800 g hašiše, heroin, kokain, lysohlávky, extáze, subutex – prakticky všechny drogy...
.. to vše v bytě na Praze 1
sumář z médií ke kauze tady |
|
|
Dude |
jojo, klasika marihuana a GTAčka mne donutili to udelat :rolleyes:
utonulý se stonku chytá ;)
http://zpravy.idnes.cz/hrali-na-poc...65246_krimi_jba
aspon, ze v tomhle clanku jenejakej rozumnej nazor
citace: |
Podle odborníků je nepravděpodobné, že by marihuana mohla přispět k tak agresivní vraždě. "Pokud opravdu jen kouřil marihuanu a nekombinoval to s alkoholem nebo další drogou, pak to nemá logiku," řekl Ivan Douda, psycholog společnosti Drop in, která se zaměřuje na léčbu drogové závislosti. "Marihuana naopak agresi spíše tlumí, podle mého názoru půjde nejspíše u obžalovaného o výmluvu. Pravděpodobnost, že by marihuana způsobila takový stav agrese, se blíží k nule," dodal Douda. |
http://zpravy.idnes.cz/mladik-prizn...34300_krimi_cen |
|
|
Ski |
To jsem si taky rikal :)) ze se ufetoval.. :D no uvidime blesk je velice objektivni :) |
|
|
Dude |
no Mukl byl notorickej lavinář žejo :p:, tak by to až takový překvapení nebylo. to že do toho byl ještě manio-depresiv určitě nepřidalo :/ imho příčina šanel koko nebo léky...
a ještě jedne bulvárek
Kolumbijská královna krásy vedla gang modelek pašujících drogy
http://www.novinky.cz/zahranicni/am...cich-drogy.html |
|
|
Dude |
napis nejakej nadpis nebo neco podle ceho se to da dogooglit - mne to hazi na halvni stranku
co to je zase za kundovinu? zadny osvetleni, jenom rezy - mi to prijde proste transportni vozidlo na velky mnozstvi rezu tohodle :confused: |
|
|
Mechac |
Taky myslim ze jen prevazeli vybaveni, nevim cim by to v tom aute napajeli... |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od Dude
napis nejakej nadpis nebo neco podle ceho se to da dogooglit - mne to hazi na halvni stranku |
...uz sem to opravil a odkaz funguje , cau Hlava |
|
|
Ski |
To je hustý) prodavají nevyzkoušené věci..no je to asi biznis) sem zvedav co se o tom ještě napíše.. a kdo vyvine super matro :D |
|
|
Pocahontas |
no doprdele :D :D
prej: tak si dáme špeka ne ?
pan kameraman a pan fotograf jsou zřejmě taky pěkní vejhulové :D |
|
|
Exceptional |
Hm, že už by nehrozilo 5, popř. 10 let ale jen rok? Tomu se říká změna zákona. |
|
|
Ruprecht |
Původní příspěvek od Exceptional
Hm, že už by nehrozilo 5, popř. 10 let ale jen rok? Tomu se říká změna zákona. |
no, pokud jim neprokážou ještě dodatečně, že s tím kšeftovali...třeba nějaká zajímavá sms v telefénu...nevínná lež fízla při výslechu typu "kamarád už nám všechno řekl tak to vyklop" a podobně..
kurva když už něco vezu, tak se nesesypu,ni?.kamenný xicht,působit sebjistě a hlavně auto vpořádku kurec! |
|
|
Machoman |
Původní příspěvek od Ruprecht
no, pokud jim neprokážou ještě dodatečně, že s tím kšeftovali...třeba nějaká zajímavá sms v telefénu...nevínná lež fízla při výslechu typu "kamarád už nám všechno řekl tak to vyklop" a podobně..
kurva když už něco vezu, tak se nesesypu,ni?.kamenný xicht,působit sebjistě a hlavně auto vpořádku kurec! |
Deláš jako by jsi nikdy nevezl vepředu-viditelne huličky nádobíčko:D |
|
|
Ruprecht |
..jj ale dálniční známku mám na dálnici vždycky :-) ...než benga vylezou z auta nebo než dojdou k tomu mému, tak mám nářadí na záhul uklizené a ještě stihnu aji nevinou grimasu nahodit :-)) (zatím teda..) |
|
|
Machoman |
Původní příspěvek od Ruprecht
..jj ale dálniční známku mám na dálnici vždycky :-) ...než benga vylezou z auta nebo než dojdou k tomu mému, tak mám nářadí na záhul uklizené a ještě stihnu aji nevinou grimasu nahodit :-)) (zatím teda..) |
:teef:
|
|
|
ween |
DOBREJ CLANEK! pocetl jsem si :) ale pozitivní pocit z toho nemám... :(( |
|
|
alpa |
strasnej debil srsly!!!pripomina mi to ten stejny hnuj co nam tlaci pani politici...........zavirani hospod atd za opakovany prodej alkoholu detem:D
a o trave nam nepovedel vubec nic noveho! ......regulace,kontrola,buzerace ....tje demokracie komanc jeden [vazne me tento clanek nakakal] |
|
|
mladejzahradnik |
s tim odkazem si dělá někdo prdel... :D ale taky sem čuměl jak péro, ale bejt to pravda tak to píšou na více servrech a hafo se o tom mluví.. a uz ta stranka ct24.semenakonopi.cz jasně řiká že to není server čt24 ale jinej... škoda ale...... |
|
|
Slick-ace |
1. podívejte se na pořádně na tu adresu
2. zkuste článek vyhledat na webu čt24, googlu
3. :D
.. |
|
|
Ruprecht |
http://www.lidovky.cz/mladi-ridici-...69&mes=100806_0
jáááj, už se nemůžu dočkat jak před švestkama, budu skrzevá dredy co chfíli metat kozelce ve škarpě, abych je přesvědčil, že už dom jaxik dojedu :-(
su z toho asi tak nadšený, jakgdyž, že se budu muset před usednutím na motocykl narvat do zelené vesty...
tak už se kurva ty šfestky úplně zbláznily??
...že nejsem sám kdo má dojem, že to de do riadné piče tutaj?? |
|
|
krast |
http://zpravy.idnes.cz/ostravska-ne...rava-zpravy_jab
"Přitom výsledky některých testů byly alarmující," tvrdí vrchní sestra. Vzpomíná, jak spolu s kolegyněmi ustrnuly, když dostaly výsledky vyšetření třináctiletého chlapce.
"Byl pozitivní na marihuanu i na pervitin," podotkla Vysloužilová. Chlapec pak zkoprnělým sestrám vysvětloval, co je skleněná trubička na marihuanu a prozradil jim i další podrobnosti o drogách.
...ach ta omladina |
|
|
tomas2pet |
Původní příspěvek od krast
http://zpravy.idnes.cz/ostravska-ne...rava-zpravy_jab
"Přitom výsledky některých testů byly alarmující," tvrdí vrchní sestra. Vzpomíná, jak spolu s kolegyněmi ustrnuly, když dostaly výsledky vyšetření třináctiletého chlapce.
"Byl pozitivní na marihuanu i na pervitin," podotkla Vysloužilová. Chlapec pak zkoprnělým sestrám vysvětloval, co je skleněná trubička na marihuanu a prozradil jim i další podrobnosti o drogách.
...ach ta omladina |
potíž je ale v tom, že mnozí rodiče dítě k testům nedostanou. :D
Jak si je vychovali tak to maj. to je chyba rodičů a jejich neschopnost. |
|
|
Rhino |
Na dvou polích přitom policie objevila neskutečných 2 300 plodících samčích rostlin konopí. |
:smash: |
|
|
Pflusik |
Tak to je zlý, takový chudinky a může jít až na 5 let sedět??? Co to je tyvole |
|
|
krast |
No, tak toto jsem netušil. Je to z odkazu výše...
Sušení konopí je výrobou psychotropní látky a je trestným činem bez ohledu na množství," píšou odborníci Národní protidrogové centrály. |
|
|
MaaaYaaa |
http://zpravy.idnes.cz/marihuanu-ne...60101_krimi_jba ..
..s názornou ukázkou v praxi jednoho menšího středočeského města..
Hlouček lidí kolem 9té noční hodiny v parku (pozn. který není monitorován kamerami a není v něm zakázáno nic z dále uvedených činností) pokojně popíjí, pokuřuje, pohuluje, hraje hakis, frisbee a to vše bez většího randálu. Vtom se objevili dva městští (!!) policisté, nejnápadnějšího z nich -afro, vysokej, zkouřenost je na něm znát- vytahují a bez vysvětlení mu rovnou oznamují nadřazeným tonem, že s nimi půjde hned na stanici. Komunikace vázne převážně ze strany příslušníků, když se hlouček snaží dostat vysvětlení co se děje. Policisté (ehm..měšťáci) nekompromisně stojí a opakují stále to samé, bez náznaku slušnosti. Celá situace asi po 5ti minutách a několika marných pokusech o vysvětlení "razie" vygraduje natolik, že jeden z tech šašků kolem sebe začne mávat teleskopákem a dokonce použije několik dost neslušných výrazů. Celá skupinka bavících se lidí - stále převážně sedících na lavičkách- se zvedá až ve chvíli, kdy dva z nich jsou odváděni na fízlárnu (jeden kvůli tomu že neměl doklady, ten je začal pak dokonce zajímat víc) a jde se podivat jak že to všechno dopadne...
Výslech jak za komančů, o drogách ani zmínka, lustrace, dejchání (2 promile - ale prý jen tak orientačně, že to nemá následky,hodina v prdeli), informace o kárném dopisu, který příjde za týden .. leč vysvětlení žádné..
EDIT: Sorry za ty "chytrý slova" tam, ale píšu i stížnost na policejní postup tak sem to chtěl zvládnout při jednom ať nemam moc psaní. |
|
|
Machoman |
No a co jako čekal? Bylo uplne jasny že to znova vyberou. |
|
|
ween |
...k příspěvku kolegy MaaaYaaa...počtěte si, jak s námi mají pomahači a chrániči komunikovat a jednat. Touhle příručkou se v součastné době vybavují policejní slložky... Frydrych zasr.... (nevím kam jinam to dát..) |
|
|
|
|