Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

Stránky: [1] 2 
Grower Team rozšiřuje své řady - Klikni zde pro originální téma
carlos
Do fór byl kompletně zakázán přístup neregistrovaným hostům. Registrace nových členů díky tomu značně akcelerují a větší množství členů znamená větší porušování pravidel. Je třeba více zkušených lidí ke zvládnutí moderace fór. Musíme zajistit, aby toto fórum zůstalo příjemným místem pro pěstitele konopí a bude tematicky respektováno (mimo Kanálu, samozřejmě). Kvalita příspěvků musí zvítězit nad kvantitou.

Pokud máš pocit, že můžeš přispět k posílení Grower Teamu svými schopnostmi napiš mi PM. Podmínkou jsou zkušenosti s fórem, s pěstováním a se sebeovládáním. Nonstop přístup k internetu výhodou :).
kanetz
No jak jsem to pozoroval, tak spíš než rozšiřování řad je třeba sehnat nový lidi, protože ty starý odešli pryč.
Gotcha
kolik moderatorů tady tad momentalne je? he?2 nebo 3? hmmmm
hYp3r
skoda carlosi, ze jsi se nerozhoupal trochu driv.... :c(
neni to tak davno co se vzedmula vlna odporu k tehdejsimu stavu na groweru, ale tu se ti podarilo nejak utisit...
je mozny, ze se ti to podari i ted, ale stejne mam pocit, ze dost lidi odsud utika...
nejhorsi je, ze neutikaji ti, kteri tady zakladaji thready o nicem (to by se jeste dalo prezit a smazat) nebo o tematech ktery s pestovanim nemaji nic spolecneho (jako temata o perniku, extazi, o prodeji)

jeden priklad:
kamosovo babi po shlednuti poradu v TV HOVNA souhlasila se zasazenim dvou kytek na svou zahradku (do te doby byla absolutne proti)
jenze...se svou sousedkou se dostali na grower a procetli si nejaka temata a opet od toho ustoupila :c(
proc? nevim...mozna prave proto co si tady precetla...

muj nazor je, ze by grower mel i lidem kteri konopi neznaji a nebo se setkali jen s dezinformacemi dat novy pohled na vec a ne je zase utvrdit v tom co si (byt mylne) mysleli....
oton
bych to neviděl až tak tragicky, kdo chce odejít odejde, ostatní zůstávaj, pokud jsou internet a tyhle stránky volně přístupný, tak se hovada najdou vždycky, s tim se musí počítat, kdo s tim nepočítá je naivka!
Gotcha
Nejsem si Hypere jistej jestli o tohle Carlosovi zrovna jde.:-(
Měl jsem možnost nahlednout do pm kterym yenefer odpovídala jednomu oldies členovi a psala fakt něco v tom smyslu že na to nemaj čas,že to moc žerem a vubec at nevotravujem.Takže i proto goodbye
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od carlos
Pokud máš pocit, že můžeš přispět k posílení Grower Teamu svými schopnostmi napiš mi PM. Podmínkou jsou zkušenosti s fórem, s pěstováním a se sebeovládáním. Nonstop přístup k internetu výhodou :).


omlouvam se, ze jsem to nenapsal do jednoho postu, ale k tomuhle bych se chtel taky vyjadrit...

tento zpusob nabirani novych clenu grower teamu zda se mi ponekud nestastnym...

kazdy kdo se domniva, ze umi pestovat a rozumi vbulletinu muze jit delat moda?
nechci byt paranoidni, ale jestli se muze prihlasit kazdy proc by se nemohl prihlasit nekdo od nasi milovane policie cr?
rovnou bude mit pristup do mod panelu, kde se ip adresy prave pripojenych lidi rovnou zobrazuji....

nevim, ale moderatori by meli byt spolehlivi lide...
o moderatorstvi se nezada, ale moderatorstvi se nabizi...

citace:
Nejsem si Hypere jistej jestli o tohle Carlosovi zrovna jde.:-(
Měl jsem možnost nahlednout do pm kterym yenefer odpovídala jednomu oldies členovi a psala fakt něco v tom smyslu že na to nemaj čas,že to moc žerem a vubec at nevotravujem.Takže i proto goodbye


mno a jestli je to opravdu takhle tak k tomu asi nema ani cenu se vyjadrovat (spis doufam, ze to takhle neni)

QUO VADIS, GROWER???
Dude
chtěl jsem se Vám představit jako novej moderátor - nejsem určitě nejlepší pěstitel - do pěstění se srát zas tolik nebudu, ale za ty léta co jsem tady už jsem něco pochytil:) - spíše se budu snažit o co největší přehlednost, uzavírání duplicit. témat, vojebávačů, atd....
Budu se snažit být co největšim přínosem:)!!!
pitko
Dudáku:D východ slovenska ti gratuluje a respectuje, tak sa snaž:smoker:

peace
Shadoow
2Dude: :bravo::bravo::bravo::)
tag tedka ti budulízt do prdele:frog::D
né doufám že budeš držet ochranou ruku zákona:frog:.jako nad tema sračkozníma threadama:D a vúbec těma všema sráčema
oton
jen pěkně do nich ďudáku :D
Locki23
To Hyr3r: Vem to pozitivne - Carlos udelal prvni a to dost dobrej a zasadni krok k vylepseni Growera. Kazda zmena ma svy detsky nemoci, ale to se vychyta...:)
carlos
Co dodat? Moderátoři se mění, administrátoři zůstávají... Za celou historii Grower fóra se vystřídalo velké množství moderátorů a všem jim patří můj velký dík. Nikdy jsme z odchodu některých nedělali tragédii, tak proč bychom měli teď? Nemám opravdu tolik času, abych fórum podobného rozsahu zvládal sám a díky Yennefer se mohu alespoň více věnovat programování nových featur místo zodpovídání tisíců PM-ek stále dokola. Kdo nezažil ať mě nesoudí. Nezapomínejte, že to vše děláme ve volném čase a pro zábavu!

p.s. to hYp3r: psal jsem zkušenosti s fórem, čímž myslím že to musí být uznávaný člen, nikoliv že umí klikat myší na formuláře :) mimochodem s tebou souhlasím, ovšem jediný možný způsob dosažení cíle je opět jen důslednou moderací...
jestedman
asi nespadam do spravne kategorie lidi, ale presto mne zajima, proc prichazim o cenne informace (tim ze je nekdo stahuje a odchazi na "lepsi, novy grower"), zrejme tu je nejaka neshoda na vyssich mistech. kdyz uz to novy clen (ktery vi o vsem) Nehruu nakous, tak to nekdo dokousnete.......
ale prosim o trochu odstupu, ne jako jedna nedavna hadka zaslouzileho clena se svymi kamarady, gdy tu padala nepodlozena, agresivni a zaujata tvrzeni, ktera patri spis do hospody mezi 4 woci
koles
nebo před hospodu mezi čtyři pěsti?

:) pokus o ftip
bigfoot
Lepsi jako smazat, by bylo asi jen prepsat nick na neco jinyho, aby to proste zustalo v anonymite.
Naky serialy ktery jenom ukazujou kyti, smazat. Ale prece ty napady by mneli zustat jako trvala pamatka padlim clenum.
Ant
Taky si myslim že to tady snese víc moderátorů ale přece jen vážně bych dobře vybíral komu dát tento titul ..... infornace jsou totiš ta nejsilněší zbraň . Ale věřím v to že carlos bude dobře vybírat jistě mezi davy :D
Zoidberg Dr.
Pokud se nezmeni zasadne pravidla na groweru, tak to tu bude za nejaky cas chat nactiletejch hulicu (ne-li smazek).

1. udelat grower opravdu o pestovani. Tzn. smazat temata jako Kurarna, Kanal apod. (diky nim sem leze plno lidi, kteri nemaj vubec zajem o pestovani, ale hlavne o to, byt na groweru-je do posledni dobou moda).

2. omezit zakladani novejch threadu. Novacek by mohl zakladat nove tema pouze pres Moda (jako nyni v pest. bazaru). Po takto zalozenych trech az peti tematech by mohl jiz zakladat temata sam. A nebo po 100 prispevcich. U takovyhle lidi uz je nejaka zaruka, ze se na groweru vyznaj.

3. tvrde mazat a bananovat dylovani, smelinu a jina drogova temata nez o ganje.
psilos
Já sem poslední dobou moc nelezu, důvod je asi každýmu jasnej, je tu spousta sraček, žádnej přínos. Témata si pečlivě vybírám a ač je to hnusný, tak příspěvky nových členů, pokud je osobně neznám už vůbec nečtu. Ale nechci, aby to tu zaniklo, co takhle z toho udělat klubovou záležitost s pravidelnýma ročníma členskýma poplatkama, to by sem snad nelezl každej wocas, co si myslí, že tu sežene lacino hulení a přitom mu ani nejde o tu krásu jak to roste. Na každý škole je už net a tak sem můžou vlízt i děti školu povinný a to nejni dobrý ani trochu...
Locki23
NEHRUU: Hele, to mas tak(jestli to vubec jeste nekdy budes cist)...me skutecne velmi sere, ze odesel Bohour a spol., protoze jsem je rad cetl...ale naprosto chapu jejich problemy a obavy.

Na druhou stranu jsem se nejakej patek zivil programovanim v PHPku, takze vim, co je to za vopruz muset ve volnym case makat na serveru...i kdyz ho mas rad, je to ubijejici. Proto jsem psal, ze jsem rad, ze Carlos zacal aspon s temi zakladnimi a nejobecnejsimi "bezpecnostnimi zaplatami"(nemoznost prispivani hostu). No a pevne verim, ze bude pokracovat smerem k polouzavrenymu serveru, kde se nekdo, kdo se bude chtit dostat k podstatnejm informacim bude muset ukazat v dobrym svetle na verejnejch tematech, nebo dostane pristup doporucenim. Proste opravneni do galerek a podobnejch "intimnich" temat na zadost u moda.

Tech moznosti reseni je rada a ja verim, ze Carlos najde cas a energii upravit grower tak, aby se ti odejiti machri vratili. Myslenka tohodle serveru mi prijde tak dobra, ze je skoda nevynalozit nejdriv energii na to, aby byl lepsi, nez ho uplne zatratim. Ale jak jsem psal, obavy, ktery vedly k odchodu chapu.
L.
Dude
Budu reagovat hlavně na Dr. Zoooidberga:)

ad 1) co tu budu, tak budu bojovat za to, aby kuřárna, politika, léčitelství, atd. byly zachovány - důvod? Ganja neni jenom o pěstování - potkal jsem borce, který pěstovali naprosto neskutečný modely - ale jinak to byly tupci největší, ignorantský howada:( - myslím, že zkulturňovat, vzdělávat huličskou obec je přinejmenšim stejně záslužný jako je naučit pěstovat dobrou ganju...

ad 2) to by přinejmenšim stálo za úvahu - co na to ostatní?

ad 3) v podstatě jo, ty drogový témata jiný bych nechával - pokud mají co říct ostatním uživatelům:)

Peace Dude
Shadoow
já nemám vúbec žádnou hodnotu slova ale reaguji na Dr.Zooog...:)
1, Dobrej nápad ale zákon a léčitelství bych nechal. Protože Léčitelství je užitečný některým z nás co chtějí skusit jiný léky než prodávaj v lékárnách. Zákon na výchovu(jak řekl Dude)

2,Jo tohle by bylo fagt vhodný(ale na druhou stranu by lidi vodpovídaly jako typu: K+++ hustýý,Máš to fakt super!!! k+,hezký kýti...atd znáte sami:rollerseyes:.)
3, jo nechci aby náhodou sem nahlídla náka babča co chce si dělat mastičku a najednou viděla ty splašky(ale tomuhle se zamezí když budem spolupracovat, a trvdě mazat:))

jinak chápu odchod Lidí BoHour,Hruucoon,Realist...
Peace Shad:):)w
jestedman
a co takhle to co navrhuje koles viz : http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=11431

jo odesli, ani nerekli s bohem
Svahadji
Ještě loni jsem se tu cítil jako doma, ale teď mezi převahou náctiletejch feťáčků a jejich treadech o ničem a radách na h... no asi víte co myslím... Něco s tím vy, co máte tu možnost udělejte, nebo budou odcházet další a to bych ti Carlosi za tu tvoji obětavou práci nepřál... I když vývoj je vývoj...
koles
->jestedman: díky za šíření mojí myšlenky :)
ještě bych snad dodal, že se jedná o koncept - ovšem s pevným jádrem. ještě mě napadá, jak to trochu vylepšit, ale princip by se měnit neměl. tak kdyby byl zájem... (víte co dělat)
prophet
sorry,asi sem nepostih tu paranoiu,proč se BORCI vykašlali na grower?
proč jsou vysraný/viz Bohour/že maj na netu fotky kytek?
mám pocit jakoby tu něco smrdělo-snad dýling
Maggie
prophete: ty ses peknej jouda! Proc se montujes do neceho, cemu nerozumis? A proc se navazis do Bohoura?
acidrop
potom nexapu proc se zde bavite o mazani fotek a rikate lidem aby sem nic neuploadovali????
KABUTO
Hm,tak jak to tady čtu a pozoruju,tak grower bude pomalu,ale jistě ztrácet na významu.
Vždyť informace a (známý) pěstitelé to je to proč sem většina lidí chodí.

Nevim co znamená,že to chce mít Carlos otevřený celýmu světu,každopádně by si měl uvědomit že nejsme v Holandsku či Švajcu a hlavně u nás lidi nejsou na tohle ještě připravený.

Možná by měl taky Carlos něco k tomu říct,mě se nelíbí že odsud prchaj lidi hromadně,ještě k tomu ty od kterých jsem čerpal zkušenosti atd.
Mějte se,smějte se :)
Zoidberg Dr.
Nevim.....proste server, ktery by byl pouze!!! o pesteni by se mel oddelit od vseho ostatniho............myslim, ze o neco takoveho odejdivsim clenum asi slo a ja je v tom plne chapu a podporuju.....

add galerka: myslim, ze je chyba, ze clenove nemaji moznost manipulovat se svoji galerii (mazani fotek)........to uz sem navrhoval Carlosovi drive
KABUTO
Bylo by to opravdu lepší,navíc by ubylo carlosovi práce.Nějakej kanál,je sice hezká věc,ale to si můžeš pokecat i někde jinde.Bazar to samí,akorát to přitahuje šmelináře.
Budu jen doufat,že se to nějak vyřeší.Byla by škoda kdyby to šlo do kelu.
Bych se musel naučit englicky na OG :)
Mr.Proper
Hmm, na OG je taky bazar a kecarna... Tam by se ti to asi taky nelibilo.
Dude
kabuto - ty trubko - proti OG je grower dětský pískoviště:wink:

jináč za posledních pět dní přišlo celejch 6 alertů na nevhodný příspěvky:eek: - podle tý hysterie bych jich čekal tak 100...tak hlašte, když se vám něco nezdá!!! jenom timhle bysme si ušetřili spoustu sraček...

jasně grower se změnil od 2001 - nostalgie u mě taky pracuje - tenkrát to bylo jiný, no... ale absolutně to neni o tom, že by se z groweru stala nějaká žumpa:frog:
Mi to fakt přijde, že Zmonika napsala jeden blbej příspěvek, kterej se prostě mohl smazat, a najednou je to tady sleziště smažek:confused: - takle vznikaj demagogický diktatury - "ooo, sem slyšel, že se něgdo ganjou předávkoval - radši to všechno zakázat!!!!" to opravdu potřebujete chránit před nějakejma informacema????? lidi se vzdávaj svobody kvůli pofidérní bezpečnosti, kterou jim nikdo nikdy stejně stoprocentně nezaručí :rolleyes:
BRAINDEAD
Mas recht Dude,nehcapu jak se po zmonice sypou samy nadavky
atd.,ja ze svych par kytek az zas takovou paranoiu nemam a sem ochotnej za tim stat.
No nic slusna schyza,ale kazdemu co jeho jest,ze?:)
Dudovi posledni dve vety to podle me presne vystihujou!!!!!!
:)
go grower go!:)
KABUTO
mr Proper:ja vim,ale nějak to neřešim,protože jsem rád že si přelouskám pár vět :)...zatim

Ďůd- trubka? -to myslíš jako cooltube?:):)

budu se snažit přizpívat positivně :)
Mr.Proper
Kabuto - cooltube :bravo: xaxaxa
satva
pro Dude- přesně jak říkáš ve svým posledním příspěvku absolutní souhlas,je na každým z nás co čte a jaký info a poučení si z toho veme..........a Carlosovi 3 x zdar a sílu do další práce+nekonečně mnoho díku za Tvoji trpělivost odvahu a hlavně cenné informace........................nechci aby to vyznělo jako prdelolezectví
KABUTO
Klingáči:já to neberu jako davovou histeri,paranoiu či schýzu.
Já třeba ani nevim že tady byl nějakej thread od zMonicy.

Takže se tady o tom jenom vykecávám,protože o zákulisí:vampire: nic nevim.:)

Myslim že vzájemný osočování a agresivní chování by jsme měli nechat opravdu těm smažkám a věnovat se pěstování(ať s G nebo bez něj,radši s:jumper: ) svejch záhonků

2:zdár pičo
Dude
bohouši, nehráči - ne, nejsem nejchytřejší a moc mě mrzí, že jste to zapíchli akorát mi přišlo, že se to začíná nějak zvrhávat:rolleyes: - já prostě vyjadřuju to co cítim:)
Zoidberg Dr.
To BohouR, ne(hruu :-): nema cenu to resit.......ja osobne sem pro uplne novy web a pouze o pesteni a s hodne prisnejsimi pravidly, ktere by vedly k tomu, ze by se o web zajimali pouze lidi, co chteji pestovat.......a ne smazky a nasledne i Komorousove......

Na groweru se hodne lidi totiz uz jen ukazuje......
Mr.Proper
Nehruu, sorry, vzdycky jsem s oblibou cet' tvoje prispevky, mrzi me, ze jste zmizli, ale zraneny a ublizeny ego ted trochu predvadis ty, svym vypadem vuci Dudemu.

Rikam znova, ja plne chapu, ze jste zmizli, a mrzi me to, ale musim se ohradit vuci recem o nejaky funkci ve smecce atd., to mi prijde trochu nespravedlivy.
Myslim si, ze inteligentni typek jako ty nema zapotrebi takovy vypady.

Navrhuju - pojdme si podat ruce, navzajem se obejmout, renegati i pozustali, vykourime mirku dymu a zakopeme valecnou sekyrku. Na dukaz svych cistych umyslu sem umistuji tohoto smajlika :)

Love & Unity
hexamin
no problem je to ze pestovanie sa stavamodnym trndom ako aj travka

drzim prsty to dude hadam s neho bude ook moderator a bude ho to bavit len dufam ze sa z neho nestane iniciativny idiot (nechcem ta niako napadnut ani ta urazit len sa mi nepacia tendencie ktore sa tu rodia) napr platenie clenskeho ci potrebne doporucenie pre vstup na g
to nieje pekne
ja som napr introvert a nikto ma tu nepozna a nikto by ma nedoporucil;-((
tiez sa mi nepacili narazky par clenov na neochotu a aj neochota stiahnut ich fotky (na poziadanie by to malo byt mozne bolo by to eticke hehehe ale ma to aj zlu stranku)
Mr.Proper
OK Nehruu, beru, vsjo v pohode. :)
Zoidberg Dr.
To hexamin: tebe bych (kdybych mohl) doporucil uz jen kvuli tvojemu avataru :D
olo
Myslim ze klingiho napad nenejni spatnej kazdej by zaplatil poplatek treba 500 a zustali by tu jen ty co to zajima ale zas :flick:
hary
možná má bohour s nehruumem pravdu a asi nikdo znás by nechtěl aby u nás zaklepaly kluci od komorouse, ale to že by byl grower. Tím hlavním důvodem to se mi nezdá a fotky v galeri to už vůbecne. I když to je velice rozsáhlé téma a hlavně pravní a zákoná struktůra je ještě rozsáhlejší tak bych to tak černě neviděl. Čreně bych spíš viděl to že dobří lidé tady končí a příchází jsem neznalci atd.... ale stím mi nic neuděláme to je na CARLOSIVI čaj všichni a dobří :-))))
Killer_Queen
hary:
vidis cerne,ze prichazi "neznalci"... A myslis,ze Ti "dobří lide,kteří odchazi" jsem prisli a vsechno znali?Ja myslim,ze sem prisli stejne jako my ostatni-chteli pestovat cannabis a neustale se v pestovani zlepsovat a vychytavat ruzne pestebni systemy.Jak se rika "Nikdo uceny z nebe nespadl."Myslim,ze je to pravda.Proste sbirali informace,seznamovali se s dalsimi growery a vymenovali rady atd.
Neodsuzoval bych nove cleny(nektere).....vsichni jsme jimy byli....
satva
svatá pravda
robos
nie je v pozadi este nieco?
bigfoot
A nemaj ani ve na plnou vysi trestu :D Treba maji 15,16 i min :(
hary
to co píše hugila a bigfoot jsem měl přesně na mysli akorát jsem to napsal trochu zaobaleně a nazval neznalcema a to že jim je 15, 16 můžu potvrdit už jsem se s pár setkal osobně:-((l
edamaslo
4 nehruu, bohour atd. atd....

jako akorad sem nepochopil to vase mazani thredu... chapu ze se to muze zdat nekomu nebespecne(ta diil a podobne temata), ale mazani Vasich prinostnych temat nic nezachrani(stacilo by se v klidu a tichu vyparit a uz sem nelist - adios amigos vase prispefky me bavili a zaroven byly poucne ale samozrejme vas chapu)... akorad naserete par lidicek co si to nebudou moc precist... jako Vi si opravdu myslite ze takto velkej projekt jako je grower.cz policie nesleduje od zacatku? :rolleyes: jako pardon ale paranoa a histerie u Vas pracuje aniz by jste o tom vedeli... ted si bude moct ty prispefky precist leda nakej fizl, jelikoz to maj sosli nekde na discich(jako co to udela ceske policii napr. 1 tejdne vysosnout grower - nejsou prece blby a nenechaj si utyct takovou "databasi" konzumentu). Takze dle me to je uplne jedno estli ste to smazli... voni to maj stejne a pokud by se do vas chteli vobout tak muzou... mno a mam dojem ze by se i dalo neco najit na ttp://www.archive.org/web/web.php ale nekoukal sem se...

2 new mods -> drzim palce a drzte to na uzde...
Maggie
Nezlob se, ale jestlize se kluci rozhodli to smazat a udelali to, tak argumenty typu "akorat naserete par lidi" jsou vcelku k nicemu, ne? Navic je celkem rozdil, jestli je grower v podvedomi (at uz policajtu, nebo nepestitelu:) jako server o pestovani, nebo server kde se smeli, nezletily pipky tu schanej pernicek a vari se tu odvary z makovic. Nedelam si iluze, ze to kluci moderatori nezvadnou vycistit v dohledny dobe, nicmene navazet se do nekoho, ze se za tyhle situace rozhodnul odejit je takovy nejaky..... ubohy.
oton
tak jsem asi tejden vstřebával informace o tom, co se tu děje, podle mě je to velká paranoia, a zbytečný plašení

souhlasim přesně s edamaslo, protože kdo si myslí, že policajti nemaj tenhle server zmáklej, je naivka,

na druhou stranu beru na vědomí to, že se rozhodli odejít, je to jejich svobodný rozhodnutí!
prophet
:devil:
Nechci do nikoho prudit,ale protože je grower hlavně Technařskej,
tak to tady podle toho vypadá...samej fet:mutant:
Taky nechápu proč jsou groweři posraný z komorousovejch chlapců,jste Dýleři?Přece nepudete do vězení kvůli rok starýmu fotoseriálu
Groweři se stáhnou do podzemí a na legalizaci můžeme zapomenout
koles
hele s tim "Technařskej" nevim, nevim... myslim, že technaři jsou tu v menšině. pak taky záleží na tom, co si pod pojmem technař představuješ. rozhodně bych to ale nespojoval s fetem, čímž urážíš třeba i mě...
Dude
hrucáči - na mý straně nigdy žádná válečná sekyra zasypaná nebyla:confused: - to že sem napsal jak to vidim - newim jak to souvisí s mym zbytnělym egem:frog: - změna tónu, co jsem se stal moderátorem - taky moc nechápu....nechme to bejt:)
bohouši - sem nigde npsal, že si jelito:confused: - našel jsi mezi řádky něco víc než jsem tam vložil:)

Peace Dude
edamaslo
2 nenehruu...
sakra jako chapu vas ale jako to mazani bylo jen zbytecny gesto... tim ste jen prispeli k tomu ze z groweru zbyde opravdu jen par temat ktera budou stat za to... a plno sracek(coz snad nebylo vasim cilem... sem mel dojem ze kazdej po sobe chce v zivote zanechat neco pozitivniho ale asi ne...)

2 maggie promin ale argument to nebyl(argument byl neco uplne jinyho cos sem myslel ze kazdej pochopi), jinac mas pravdu o vymiteni marastu jako je schaneni ruznejch sracek... jo a jako ja se jen nenavazim ja sem jen chtel slyset jestli to melo smysl, jelikoz kdyz si to trochu clovek srovna v tom melounu co ma na krku tak mu jasne vyjde ze tim spis uskodi jak sem psal up...
olo
Odesli mi vzorove odchazim take je to horsi nez sem cekal jeste pred tydnem astala vista grower treba nekde na akci nekdy
POSILAM pUSINKU A POZDRAVUJTE K:::::::::::
bubik
teda že vás to furt baví - hádáte se tady jak zmaštěný štětky...
bubik
no jóó, to jóó, to sem teda byl. a kdo by taky nebyl, když sme na vás čekali s Psilosákem asi tři hodiny...hehe...Wakata je gut - klíďo zopakovat
Dude
kurwa sem myslel vykopaná sekera, no:frog: - ne fakt mír:)
jestedman
to kaucuk:
lidi s obrovskyma znalostma -hmm. myslim ze proto byl G zalozenej, aby se ty nase znalosti neustale zvysovaly. ukaz mi jedinyho cloveka, kterej ti rekne ze toho na zacatku vedel vic nez je na G. to by sem pak nelez.
a to ze tu sou novacci, kazdej jednou zacinal, ikdyz je pravda ze za posledni dva mesice se snima roztrhl sourek. ja bych ty jelita neodsuzoval. spis bych se zameril na lidi, kteri, ackoliv maji jiz dlouhou dobu clenstvi, tak kvalita jejich prispevku neodpovida kvantite atd.
jako kdyz je nekdo 2mesice zaregistrovanej a ma 170 prispevku v kurarne a galerii, typu: "super kytky" nebo "souhlas" apod.

vypada to ze je v soucasne dobe Grower v mode mezi mladezi

nastolil bych tvrdou diktaturu moderatorismu, trochu bych to procistil a hlavne uzavrel, nebo alespon nejak znesnadnil pristup.
Zoidberg Dr.
No to je prave jeden z duvodu, pros "old-boys" odesli......navrhu bylo dost, ale nekdo na ne sral......a obavam se, ze tak to bude i dal........pokud me nekdo presvedci o opaku, budu rad...
Shadow
Zdravim všechny growery.
Měsíc jsem se poflakoval mimo dosahu kouzelného digitálního signálu umožnujícího mi přístup k Příručce mladého pěstitele, tedy Groweru a ono se nám to tu nějak mění.
Po přečtení celé této diskuze jsem poněkud zesmutněl.
Je každopádně škoda že groweři odcházejí, vaše články byli super.
A aby se můj příspěvek nestal jen kaligramem odcházejícím, chtěl bych přidat jeden osobní názor:
Pokud sem přicházejí mladší lidé-14-17, tak to není na škodu, důvod je prostý.
I já osobně jsem tyto stránky objevil tak v 16 a jak všichni vidíte moc jsem toho zatím nepřispěl(2roky trvalo než sem se zaregistroval).
Jenom si prostě myslím že Grower je tak naučný a výchovný, že není pro mladasi lepší volba než tady vočumovat, něco se přiučit, uvědomit si vo čem hulení je atd.
Mno a na tu výchovu si myslím měli největší vliv ti odcházející. Škoda jich.


PS: Peace all, a sorry za muj slušnej sloh, nějak mi to prsty neberou psát nespisovně.
Era
Úvodem zdravím i Vás, příslušníky PČR, pokud právě neobědváte:)

Tak jsem si to přečetl a můj názor je takový:

Nechat světu otevřená témata:
Pěstitelský FAQ (jen pro čtení),
Základní informace (jen pro čtení),
Odrůdy a šlechtění (jen pro čtení),
Kuřárna (- přísně kontrolovat obsah a když, tak mazat),
Zákon a právo,
Léčitelství,
Snad i Soutěže

Odstranit (respektive přesměrovat na jiný server, nejlépe veřejný chat) témata:
Zahradnický bazar,
Kanál

Pouze zasloužilým zpřístupnit:
Galerii,
Pěstování In/Out,
Pokročilé techniky

Zasloužilý = grower zde již známý a "prověřený", dále grower, jenž bude již "zasloužilým" growerem (či x growery) doporučen.

Začal jsem mít taky trochu strach - jestli jsou monitorovány IP... Záznam, byť jen podmínku bych jako budoucí MUDr. nerad...
Era
Ještě něco. Schválně jsem zabrousil do starých příspěvků (2001-2002) v pěstitelských !!! fórech . Hromada je absolutně zbytečných, řešících dávno vyřešené, s délkou do 10 odpovědí, vyloženě pitomých atd, takže ve výsledku překážejících, vyhledávání komplikujících a nováčky zavádějících.
Je toho moc, ale kdyby moderátoři procházeli (od nejstarších k novějším) všechny thready a ty, které to tu, proč to nenapsat, jen zasírají, bez milosti mazali, staly by se pěstitelská fora přehlednější. Třeba každý den projít 1 stránku threadů a mazat a mazat. To nezabere snad ani hodinu denně.
Navrhuji, na takové redundantní thready - pro začátek ty nejstarší - upozorňovat moderátory.
Dude
h, řešili jsme to v redakčnim fóru a starý a zbytečný fóra pomalu mizí, ale jde to pomalu...
oton
jo jo, taky jsem "kdysi" založil nějaká témata, který mi přijdou zbytečný, a po nějaký době jsem někomu psal, že bych je chtěl zrušit, ale nikdo se k tomu neměl, tak teď by to snad šlo, dudáku, napíšu ti PMko, s odkazama na ty témata.... a pokud budeš souhlasit, můžeš to smáznout
Dude
písni....;)
Nikodym
Jen poznamky:
- odchod strych clenu me mrzi. Zrejme je za tim neco hlubsiho. Treba se to jednou vyresi. Preji vam, abyste nelitovali smazanych thredu.
- uzavirat Kanal, atd. je nemoudre. Akorat se budou zaplevelovat dalsi fora, protoze se temata z nich prelejou jinam. Mnohem lepsi je proste dusledna Mod prace, vzdyt bazaar je treba i o vymene odrud, ne?
- uzavirat komunitu je take nemoudre, vzdyt jedine nastupujici generace hulicu ma sanci docilit legalizace svou masovosti. A huleni se pomalu masovou zalezitosti stava! Trikrat hura, ne??:)
Shadoow
Mě odchod starších členú taky mrzí ale život de dál a na povch vylezájí náhradníci Bambulion,Dude,...atd byl bych tu dlouho než je všechny vyjmenoval:)
ale to že G je na komerční przentaci je tam kvúli lepšímu serveru rychlejšímu a výkonějšímu to si snad zaregistroval:)
a to že je tam kvúli návštěvnosti, početu členů a tak dál a tak dál...
to je úplně jedno tady šlo hlavně o ten server. členi sou vedlejší
dyt je nás tu SKORO 9tisíc reg členú tak komu by šlo o návštěvnost a počet členú? tohle je server o výměně informací a novejch poznatkách.
Peace.:):smoker:
serte na to a dejte si radši brčko:);)
Díval jsem se na tu stránku (all high seeds) a neshledavam na tom, ze je grower soucasti komercni prezentace nic zase tak spatnyho. Pokud nekdo dokaze vytvorit takhle obsahlej a fungujici server jako Grower.cz je, tak se nedivim, ze si ho na strankach sve spolecnosti (nebo co to je, s.r.o. tam je, tak to bude asi spolecnost) proste vystavi, respektive spis predstavi. Pokud to nekdo dela zadarmo nechce zadnej honorar, tak je to jeho pravo. Ovsem mel by si ale uvedomit, ze tema, kterym se tento server zabyva, neni vubec legalni a hodne lidi se boji o svuj bezproblemovej zivot. Vsichni volaji po legalizaci, nebo aspon po dekriminalizaci konopi, ale na druhou stranu se boji postavit se tomu celem a zaradit se do komunity lidi kteri pestujou. Radsi utikaji a jsou radi, ze s nima neni cokoliv spojovany. Vykriky typu: jo na growru je to ted plny dyleru a malych decek jsou mozna trochu opravneny, ale bylo to tak vzdycky. Staci se podivat trochu do starsich temat a clovek zjisti, ze se tady neresilo vzdy jenom konopi, ale treba i kanagon nebo vyroba opia atd.. To ze jste odesli a vzali ste si sebou vsechny vase urcite hodnotny prispevky neni dobry. Stacilo proste prestat prispivat, ale ne smazat vsechno, co jste tady vytvorili. Je tady spousta takovych pripadu. Wallhalla (i kdyz ten se tady v posledni dobe objevil), Idea, atd..
Ceho jste se najednou zničehonic zalekli? Proc jste začli nadávat, že je to tady najednou plný duplicitních a zbytečných témat? Proč jste se radši nesnažili je mazat a vychovávat "uvědomělý" growery, místo zakládání a hojného přispívání do témat typu sex a vše kolem něj (nebo jak se to kurva jmenovalo)?
Kazdopadne Grower je teď tak trochu ořezanej o ty nejlepší a nejhodnotější témata, ale na druhou stranu je tady velká naděje, že prožije svou renesanci. Současní MODi pracují spolehlivě a efektivně. Noví groweří se doufám zase najdou a já se budu snažit bý jedním z nich, i když "jen" v outdoor sekci

Ahoj
chell
asi trochu ocituju duda ze zacatku tohohle thredu..:D

chtěla bych se Vám představit jako nová moderátorka
urcite nevim spoustu věcí a tak se budu snažit tady toho moc nenakopat hlavne co se týká idooru s kterym nemam zkusenosti ale za tech par desitek mesicu co sem tady sem uz dost veci postrehla a taxe to tu budu snazit aspon vycistit od duplicitnich temat...a ruznejch konin..
Budu se snažit být co největšim přínosem!!!
pitko
chell:
ale určite spustu veci vieš, čo mi nevieme:D ,tak sa snaž dievčatko, držím ti aj palce:)
peace:frog::smoker::frog:
Taker
4 chell
Tag s chutí do toho a... :)

Držim palce :punk:
Aidampower
A protože si tenhle thred čtu až s odstupem času tak myslím že můžu za všechny říct že Chell a Dude zvládají svou práci velice spolehlivě a hned jak je uvidím někde tak je okarmuju Zatial a držte se
Hlava
Tak ja taky .
jumpp
to Hlava
tak drzim palce;) a musim podotkout, proc uz jim davno nejsi:D dik za rady mej se jumpp.
chell
jjhlava preju hodne sily a nervu :) sem rada ze prisel do nasich rad konecne poradnej odbornik jakej tu uz dlouho neni :p:
snark
mmm konečně někdo kdo má jakous takous ucelenou představu vo growingu
gona
Hlava dobrý napad si ty dostal;)
Taker
Zdravím všechny growery :smoker:

Takže i já bych se vám rád představil jako funglnovej MOD :) Po delším rozmejšlení sem se nakonec rozhodl přijmout pozvánku do Grower Teamu. Přecejen nakrtitizoval sem se tady už docela dost takže to teď zkusím z "druhý strany" :cool:

Bylo by dobrý říct že všechny moje pěstitelský aktivity spadávaj do sekce outdoor, tudíž žádnou skříň nevlastnim ani sem nikdy nevlastnil - indoor opravdu pouhopouhá teorie (zatim) ;)

Jinak ve fórech se pohybuju už celkem dlouhou dobu a dost sem toho pochytil, tak snad Groweru a Growerům přinesu nějakej prospěch. Hlavně pomalu please - je toho teď na mě najednou nějak moc, takže to musim všechno pořádně vychytat...

Tak mi držte palce ať to nějak dopadne, předem dík :popcorn:

...a teď mě chvilku nechte - jdu študovat modarátoring....:D
KABUTO
No vážení,přeji hodně štěstí a pevné nervy,oceňuji práci pro komunitu :)
rozjely se tu debaty o tom, jestli Kanál smazat, sloučit s Kuřárnou atd. atd. atd.
Pokračovat v těchto debatách je možno v Nměty a ohlasy http://grower.cz/forum/showthread.p...9983#post269983
odoctor
Souhlasim s Hyp3r3m, hlavně spolehlivost by měla být jednou z hlavních priorit moderátora groweru, sice tu moc nepřispívám, ale určite mám na to svuj nazor.
PO akci Czecht3k kde jsem (nejen ja) zažil krušny chvile, tim myslim zásah policie, jen chci podotknout, že chlupaty jsou mrtky a mor a choleru na ně-myslim ty papalaše nahoře :-)())
Dub-Teaser
odoctor- tvůj názor je na úrovni základní školy:baby:
Jako nazývat někoho(byť je to nepřítel,či škodná) mrdkou a posílat na něj choleru a mor... by mě zajímalo co seš za magora :crazy:
a vůbec by mě zajímalo,proč řešíš brutalitu na cztekku tady,když se na to nikdo neptal a je tu samostatnej hadr. http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=17896.

myslim,že by tě měla máma ohnout přes koleno a dát ti pěknejch pár na holou,protože z tvého vyjadřování je mi zle!
carlos
citace:
Původní příspěvek od snark
mmm ad teta bushka - kterou část faq bude teta bushka obhospodařovat????

Teta Bushka má sice pravomoce FAQ editora, ale její doménou bude Monitoring Médií na domovské stránce (alespoň tak jsme předběžně domluveni). Čili zkušeným growerům nebude ve FAQu "fušovat do řemesla" ;) i když věřím, že její znalosti ohledně technického konopí budou nevyčerpatelné :sun:.
rociik
ahojky...chtel bych vam poprat same super lidi a at je grower aspon takovy jako byl dosud...good luck and have fun
Apofiss
Zdravím cirkusáka!Co nového nám přinese??? :confused:

Viděl bych to na kuřárnu, páč nikdo tam nemá tolik threadů :D:D:D
Zdravim, jo už to tam očumuju a dohlížím na dodržování základních práv a svobod člověka ;)
Apofiss
Propáníčka a moderátorem se stává prenda!!! :bravo:

Tebe sem tu kámo fakt nečekal!Já bych tě navrhoval na móda vertikálního scrogu :bravo: .........................................................................................................................................................................................................................JEN JIM UKAŽ ZAČ JE TOHO LOKET!!!!DO NICH!!!!HOBLUJ WOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:girl::girl::girl::girl::girl::girl:prenda!:girl::girl::girl::girl:jede!:girl::girl::girl::girl::gir
l::girl:Hobluj!:girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl::girl:
Koukám, že novým modem je TIME - vítej hochu....:beer: :crazy:

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Krychle
chichi...a ze to byla doba...vid Time(TIME)..:D
Drz se pane, pevne nervy..:wink:
jumpp
to samé přeji i já
PsYcHo84
Pan Ker MODem :bravo: hezky :)
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od .l.
Mel bych navrh na jednoho adepta na MODa :) a to Reggaemanista myslim ze spojovani threadu a presovani uz napsanych veci by mu slo dela to i ted akorat mu vylozene chybi pravomoci... Myslim to naprosto vazne!!!!! snad me za to nikdo nezdrbe ani ty :) kdyztak pm a hned to smaznu

EE...;)

citace:
Původní příspěvek od vaaanha
Ale prosimtě, stejně jenom sbírá káčka;)

Když vidím duplicitní thread :eek: a mám už přečtené všechny objednané témata :bandit:, tak nevím proč bych to nemohl najít :confused:, když nic nového v objednaných tématech nemám...;)
kurdt
No uz jsem tady celkem dlouho a az ted jsem jen tak ze zajimavosti mrknul do fora oznameni a nasel jsem tento thread a vubec jsem necekal,ze tu objevim neco takovyho...Kdyz jsem cetl ty prispevky od ostatnich uzivatelu groweru,tak se mi zvedal zaludek.Nevim,proc si vsichni tak stezujete.Idioti jsou na vsech forech,nejen na groweru a jeste nikomu se nepodarilo to udelat tak,aby tam nebyli.Je to proste soucast vsech for na netu a asi nikdo s tim nic nezmuze.Je jen na modech,aby to tu promazavali.A Carlos udelal to nejlepsi co mohl:zvysil pocet modu.Ja nevim,co se vam vsem porad nelibi.Vzdyt kdyby tu nebyl Grower,tak by se vetsina z nas nenaucila tak rychle pestovat.Vzdyt Carlos nam vsem dohromady usetril "miliony" korun.Meli bysme mu byt vdecni a ne se tady jeste navzajem pomlouvat a snizovat vyznam tohoto webu.Je jasny,ze se v Ceske i Slovenske republice zvyuje pocet groweru a hulicu a tim padem se zvysuje i pocet idiotu,kteri sem chodi,ale to neznamena,ze se snizuje i kvalita Groweru.Je jen na modech,aby posoudili co sem patri a co ne a promazali to tady.Takze timto diky Carlosi a myslim si,ze vis co delat a ze to delas podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi ;) Groweru zdar
bigfoot
kurdt: debilie navstevnilu fora nezabranis, ale kdyz ji objevis, tak je zapotrebi ji ucinne odstranit. Kdyz si zaspominam na grower z doby kdy jsem ani nebyl registrovan, tak ted je to bohuzel odpad. A pricina je jedina.. LENOST (nemam na mysli mody ale uzivatele kteri neumi nebo spise nechteji hledat)
gratuluju k novýmu Matrixxx módu (a vomlouvám se jesli sem zabržděnej :teef: )

nejni nad to mít v týmu vyhazovače :wink:

good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma