EXODUS |
Blahopřeji Matrixx :bravo: |
|
|
Matrixx |
to all: neni k čemu EXO :D jinak díky fšem, jestli buddete chtít podpis stavte se v Táboře :d |
|
|
sancha |
ááá karmohonič postupuje? :D:D:D no tak si to uži teda :) |
|
|
Divoženka |
sancho.a ty nejses honicka.kotě? hehehe. rejp |
|
|
|
R.I.P. Mad Head ;)
...přeju příjemnej vodpočinek :teef: |
|
|
|
Hlava se smazal jo? Paranoia? WTF? Mno jo, nic není věčné...
EDIT - aha, už neni modem, tak to jo...
Zkoušel sem svůj příspěvek smazat, ale nejde to? Warum? :busted: :help: |
|
|
|
Kvůli tomu, že jseš v sekci Oznámení. |
|
|
Eloren |
Kucí já jsem z jižní moravy :D (only joke...... MODem s mými zkušenostmi to asi ne-é :) Ale chtěl bych se vyjádřit k tomu tématu, který se zde řešil na začátku. Vzhledem k tomu, že se stal Grower jistou populární záležitosti, mě stále udivuje najivita některých členů, kteří vzdychají po tom, jaké to zde bylo. Dobrá nálada, žádná přtvářka, kamarádskost apod. se podle mě těžce udržují v komunitě, která čítá přes 20 000 lidí. Ovšem není to nemožné. Vždy si budu vážit lidí, kteří podle mě neztrácí hlavu, a mají svou důstojnost, že se nesníží k věcem, které jsou pod jejich úroveň, kteří dokáží pochopit a poradit. Ti jsou podle mě "dobrými" Growery. Ostatně kdo jsem já abych rozeznával dobrého od zlého :D Taková odpolední smršť myšlenek v opojení :) |
|
|
PsYcHo84 |
Vitam noveho moda Radvančana :bravo: |
|
|
|
čus Disaster... muhehe :punk: |
|
|
|
miro dikes. A ted zazije grower cistky, budu trestat i hrubky,muhehehehe |
|
|
Soul Rebel |
No to jsou teda MODi, to tu bude disciplina:rolleyes:
:p:
:teef:
Rajdr s Disastrem...pch:hug: |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Soul Rebel
No to jsou teda MODi, to tu bude disciplina:rolleyes:
:p:
:teef:
Rajdr s Disastrem...pch:hug: |
Taky si říkám :) |
|
|
PsYcHo84 |
No to jsou veci.. konecne naci moderatori, ktere znam :) tagze mame radost.
czus kucí |
|
|
Stoned_r41d3r |
Vsem: Bude se predevsim uklizet. Proto bych Vas rad vyzval ke spolupraci, kdyby neco, pres den na chatu.
Psycho: :love:
Rebel: zvlast po tom vcerejsim pmku bych pomlcel. |
|
|
Soul Rebel |
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Rebel: zvlast po tom vcerejsim pmku bych pomlcel. |
Nevim jak to myslis ty, ale ja to nemyslim nijak spatne;) |
|
|
carlos |
Rád bych oficiálně v týmu Moderátorů přivítal trojici Disaster:-), Stoned_r41d3r a EXODUS. Všichni tři respektovaní členové Groweru budou vítanou posilou a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;) Již nyní je vidět, že se do toho vrhli s vervou, což motivuje celý Grower Team a já jim za to děkuji! |
|
|
|
Hmm dikes:-))) takova pekna masaz ega neni nikdy na skodu:-)))) a chtel bych oficialne privitat exoduse o kterem jsem nevedel:-))) |
|
|
Svahadji |
"..zatočí s levičáckými hipíky ve fóru.." hmm takže tu bude komunita pravičáků? neplánuješ carlosi sloučení groweru třeba se stránkama národní strany? |
|
|
Hyde |
Che, che,...přišel exodus. Některé slovní spojení tvoří hezké paradoxy..:D
Rovněž zdravím. Dáte si pánové rozpustnou, nebo máte radši turka...?:D:D:D. H. |
|
|
Svahadji |
Hyde: a hooodně lubrikantu!!!
EDIT: chtěl jsem smazat tento příspěvek ale píše mi to:
Nemáš práva k přístupu na tuto stránku. Některé sekce jsou přístupné pouze Administrátorům a Moderátorům. Zkontroluj následující možnosti: ...
|
|
|
EXODUS |
Taky Vás zdravím :rasta: |
|
|
vrrn |
Zdravim nove mody a malo lubrikantu vsem buricum! |
|
|
Erixon |
Koukám že se s modama poslední dobou roztrhl pytel, takže nezbývá než popřát: Ať vám to banuje pánové ;) |
|
|
snark |
imun a svaha - buď te v klidu - maročtí asasíni, iráčtí sebevražední atentátníci ani příslušníci národního odporu se vyskytují na groweru relativně zřídka - tudíž hipícká sebranka je poslední bašta odporu proti absolutnímu punku a totálnímu liberalismu a její likvidace neznamená nastolení fašismu stejně tak jako by oběšení posleního nácka v čechách neznamenalo automaticky nástup komunismu |
|
|
|
Původní příspěvek od carlos
a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;) |
mame teda novy MODy nebo gestapo? :rolleyes:
vubec se mi nelibi ze by tady nekdo mel zametat levicacky hipiky :eek:
ja bych zase vymetl vsechny dementni nacky z fora o pestovani konopi :rocket: :flick:
pockam na odpoved...pripadne delete myself abych panum naziMODum usetril praci
:shooter: |
|
|
|
muhehhehe
sorry za OT , ale nedalo mi to:-))) |
|
|
|
i ja se mazu ;)
jako tohle je krapet prehnany |
|
|
|
Původní příspěvek od Host
i ja se mazu ;)
jako tohle je krapet prehnany |
:( |
|
|
carlos |
a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;) |
Původní příspěvek od Host
mame teda novy MODy nebo gestapo? :rolleyes: |
Rozumíš smajlíku ve větě? Mám pocit, že ne... :eek:
Mám pocit, že by to poslední dobou chtělo méně paranoii a více nadhledu... |
|
|
|
Mám pocit ,že by to chtělo více vážit slova a neschovávat se za smajlíkem .... prostě přiznat přepísknul jsem to a hotovo ! |
|
|
xpapousek |
2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! :p: Díky :flower:
:rasta: |
|
|
|
Původní příspěvek od xpapousek
2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! :p: Díky :flower:
:rasta: |
Souhlasím,chtělo by to omladit,rozšířit |
|
|
|
mačo si nás už může prolustrovat:D |
|
|
xpapousek |
Původní příspěvek od 36 CHAMBERS
mačo si nás už může prolustrovat:D |
konečně! :leaf: |
|
|
|
S úctou zdravím nového zkušeného MODa MACHOMANa
...mmj víc mazat,míň jen zamykat
minimum nepříjemných zkušeností přeje romis |
|
|
Scott |
MOD je tady už skoro každej :D
smažu. |
|
|
|
Původní příspěvek od Scott
MOD je tady už skoro každej :D
smažu. |
Jestli každej nevím,ale důležité je aby fungoval a ne se jen honosil podtitulem Grower team |
|
|
carlos |
Vítám nové moderátory:
Rákosníček
travodlak
WAMParjan
čepra
Bárt
MedvedBrtnik (outdoor)
Přeju jim hodně trpělivosti při moderování... :pimp:
Dejte jim prosím trochu času než se zorientují a následně se na ně můžete obracet ohledně moderace vašich témat (typicky mazání nesmyslných příspěvků, přesun témat do správné kategorie, schvalování inzerátů v bazaru apod.) |
|
|
asfalt |
pan travodlak rozhodně skvělá volba :), ostatní moc neznám |
|
|
|
Vítám nové moderátory:
Rákosníček
travodlak
WAMParjan
čepra
Bárt
MedvedBrtnik (outdoor)
Přeju jim hodně trpělivosti při moderování... :pimp:
Dejte jim prosím trochu času než se zorientují a následně se na ně můžete obracet ohledně moderace vašich témat (typicky mazání nesmyslných příspěvků, přesun témat do správné kategorie, schvalování inzerátů v bazaru apod.) |
Já jim přeji, aby nepřepálili start a doběhli do cíle v nejlepším čase! |
|
|
SN!P3R |
Veklá chvála za Medvěda! OUT sekce už někoho takového potřebovala ;)
SN!P3R ;) |
|
|
carlos |
A partičku MOD teamu rozšiřují ještě tito zavedení členové:
scorpicco
grizly (fotogalerie)
The Worst (nemoci rostlin a problemy)
Zedy (lecitelstvi)
:Dr@m: (bazar)
Časlove (odrudy a slechteni)
a
doxenon (uvod do groweru/pripravka)
Diky jim vsem !
Kazda kategorie fora ma nyni sveho moderatora: http://grower.cz/forum/showgroups.php? |
|
|
Hyde |
carlos:
Jářku, máme tomu rozumět tak, že se na Groweru skutečně začali relativně hojně vyskytovat maročtí asasíni, iráčtí sebevražední atentátníci i příslušníci národního odporu, tak hojně, že ta původní hipícká sebranka -coby poslední bašta odporu- byla donucena vyhulit koaliční dýmku s představiteli absolutního punku a totálního liberalismu?
(dík Snarku, i po pěti letech mi to hezky rozvlnilo bránici :teef: )
Opravdu Groweru hrozí nebezpečí? :D
Jo, tak voni teď odstřelili Hlavu... á..jo on teď dělá toho fundraizéra.. :teef:
a skutečně teď Grower koketuje s myšlenkou o vstupu na akciový trh? nevíte, co bude stát lístek?
opravdu si budu moct koupit či spíše pronajmout svůj vlastní trýd a dělat si v ňom moderátora? Třeba i pod smysluplnou knutou "nadřízeného motherfuckera"? :D
jakože po 10 000 shlédnutí budu mít za jedny love další trýd zadara?
že opomenutím zaslání SMS s patřičnou nutriční hodnotou prostě jen ztrácím možnost užívat si ten polobožský pocit modství na Growru? :teef::teef:
a taky...
Zravím nové posily do Pentagonu. Můžete moderovat i ostatní vlákna, nebo jen ty co máte v péči? (aby člověk zbytečně neotravoval někoho, kdo mu stejně pomoct nemůže).
To -Léčitelství- , no tak konečně. Zedy, to je fakt řehole. Je to marná sláva, nejzodpovědnější téma a jestli i na šlechtipěsti fóru brouzdají lidé už v poslední naději na relevantní informace... ale ty už ses do toho myslím stejně zakous.. :D
Dali jste se na boj, bojujte. Náš společný nepřítel nabývá po letech opět zřetelné kontury.. :teef: :teef:
H. |
|
|
surda007 |
proč musím dát hide IP abych se tady dostal?cz IP mě to ukazuje nějaky pičovinY |
|
|
carlos |
Stale probiha aktualizace dns, takze vypadky lze ocekavat. |
|
|
ak2249 |
nevadí aspoň že to jede ;) |
|
|
carlos |
Vítám nového moderátora - Sekyho! |
|
|
carlos |
Vítám nového moderátora - AladinXXX.
Má na starost Galerii, takže se na něj případně obracejte při potřebě pročistit téma od balastu. |
|
|
Zedy |
Tě vítám na palubě Aladine :beer:
Radost mít někoho svěžího po boku! |
|
|
AladinXXX |
diky,zdar,to jsem ja..
prej sveziho :D:beer: |
|
|