Growshop Slovensko / growshopy na slovensku - Klikni zde pro originální téma |
andrej880 |
vsetkym odporucam navstivit biobotanik na sustekovej maju 30% zlavy.pozn. kvoli otvoreniu novej predajne.je to za poliklinikou medzi tymi novymi budovami |
|
|
pipoboy |
objavil som na nete novu stranku so semenami ktora obsahuje dost vela seedbaniek mozno to niekomu pomoze...tu je link http://www.konopnesemena.sk/ |
|
|
SCARFACE |
citace: |
Původní příspěvek od Amsterdam
Nazdar nakupovali ste uz niekedy semiacka cez grower na Bajkalskej>? nemoze tu semiacka byt fake-ovee.../? |
Nakupoval som neraz, objednavaju sa original z holandska v original baleni.... Bud si ich objednas ty cez net alebo ti ich objednaju oni za tu istu cenu s tym ze to vykesujes v GS a ne nejake posrane platby na ucet alebo v obalke :D :D |
|
|
josip222 |
paráda kluci :D konkurencia narastá |
|
|
lajbrik |
ja možem vrele odporučiť biobotanik.sk
Tovar zabalený v originálnych obaloch, super ceny + ochotný personál. |
|
|
elanius |
Ta debatu tu je celkom nestastna, no rad by som sa napriek tomu vyjadril. S growlandom mam len velmi dobre skusenosti, hlavne pristup a sluzby zakaznikovi. Urcite by som ho kazdemu doporucil...
PS: k tym intrigam, niekedy veci niesu tak ako sa zdaju, preto v tomto pripade zaujimam neutralny postoj |
|
|
nokla |
odporucam biogrowshop v presove dobry pristup a hlavne ochota |
|
|
BunyMax |
http://www.growland.sk/ slovenský g-shop
velmi sa mi páči majú toho kopu a majú tam ďalšie okdazy na ich stránky ako kúpa semienok alebo smoke-shop. Vždy tam rád chodím ochotne vám poradia proste pecka |
|
|
Cannall |
jj mas pravdu, growland je super, ja clovek z vychodu rad zajdem do biogrowshopu co je v presove :D, chlapec je tam celkom v klude, rad poradi, ochotny , stale ked som tam prisiel, neodisiel som na prazdno, aj ked som nic nekupil. stale odidem s novinami alebo novymi papierikmi,filtrami :D
Cize vychodňare www.biogrowshop.sk <-- |
|
|
BunyMax |
presne tak vždy ti dajú nejaký časopis , filtre alebo papieriky ... típci ludia čo tam robia |
|
|
_Chronic_SVK_ |
Původní příspěvek od Cannall
jj mas pravdu, growland je super, ja clovek z vychodu rad zajdem do biogrowshopu co je v presove :D, chlapec je tam celkom v klude, rad poradi, ochotny , stale ked som tam prisiel, neodisiel som na prazdno, aj ked som nic nekupil. stale odidem s novinami alebo novymi papierikmi,filtrami :D
Cize vychodňare www.biogrowshop.sk <-- |
Napodobne podobne skusenosti odporucam. xD |
|
|
krisa.lc |
Caute
neviete niekto preco BioBotanik prestali predavat semienka? |
|
|
anonym9711 |
http://www.growland.sk/ som skusal a bolo to OK. Len nemaju "kryci" nazov, takze na odosielatelovi je normalne growland. Posobia serioznym dojmom- zavolaju ak treba. |
|
|
biobotanik |
objednaval si aj semena?
alebo napriklad hnojiva davaju to v originalnych baleniach? :D |
|
|
_Chronic_SVK_ |
Původní příspěvek od biobotanik
objednaval si aj semena?
alebo napriklad hnojiva davaju to v originalnych baleniach? :D |
Preco by nedavali v orig. baleniach ?Mas stym nejake skusenosti?Nebodaj si dostal hnojivo v nejakej flasi od pepsi? |
|
|
Janski |
Taky se chci zeptat na tenhle obchudek www.cannaseeds.sk. už tu byl spomenut ale žadný ohlas, ma nekdo skušenosti? |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od Smokee
what thit zit |
...hele onanopervezaku ze te to porad baví .... |
|
|
Janski |
www.grower.sk možem odporučit všetko co som potreboval hned do 2dni dodane(ci semienka lebo folia ci ostatne veci an grow), velmi dobry Growshop aj seedbanka. |
|
|
Panter |
paradny growshop na slovensku v presove www.biogrowshop.sk chalani vedia aj poradit . najlepsie osobne ked si tam pridete :P |
|
|
Mr. Figaro |
Původní příspěvek od Panter
paradny growshop na slovensku v presove www.biogrowshop.sk chalani vedia aj poradit . najlepsie osobne ked si tam pridete :P |
pěkně napálený ceny světel ,,, wou |
|
|
muscarius |
Dneska som si pisal s chalanmi s biobotanik.sk (growshop piestany) dam vam sem komplet prepis nasej konverzacie :
Growshop Biobotanik
Zdravíme vás, moc sa ospravedlnujeme, ale mi už tri mesiace nefungujeme, uplne sme zatvorili obidve prevádzky.
Pred 2 hodinami ja
no dobre vediet
Pred 2 hodinamiGrowshop Biobotanik
bohužial sme museli zatvorit
coskoro to caka aj ostatne growshopy na sk
Pred 2 hodinami ja
skoda toho, policia aj nejak sleduje zasielky komu sa co posiela ??? ci neviete
no asi sleduje uz uplne vsetko
Pred 2 hodinami ja
su to kurvy, skoda vas
neviem co si mam o tom mysliet, chcel som si dneska nieco s growlandu obiednat, tak som pisal aj do growlandu uvidim ich reakciu hhh |
|
|
Samulele |
Původní příspěvek od muscarius
Dneska som si pisal s chalanmi s biobotanik.sk (growshop piestany) dam vam sem komplet prepis nasej konverzacie :
Growshop Biobotanik
Zdravíme vás, moc sa ospravedlnujeme, ale mi už tri mesiace nefungujeme, uplne sme zatvorili obidve prevádzky.
Pred 2 hodinami ja
no dobre vediet
bohužial sme museli zatvorit
coskoro to caka aj ostatne growshopy na sk
Pred 2 hodinami ja
skoda toho, policia aj nejak sleduje zasielky komu sa co posiela ??? ci neviete
no asi sleduje uz uplne vsetko
Pred 2 hodinami ja
su to kurvy, skoda vas
neviem co si mam o tom mysliet, chcel som si dneska nieco s growlandu obiednat, tak som pisal aj do growlandu uvidim ich reakciu hhh |
kktiny :D
biobotanik to tahal s h.cz :) a pokial sa bojis sledovania zasielok tak sadni do auta a nakup osobne :) aj tak chodi vacsina nakupovat do wienu a policia nevie vobec nic :) a prave preto to uz davno vzdali
cuzte a nesledujte tolko tu Markizu a Novu :) |
|
|
Cannall |
Myslim, že až také napálene nie sú, ako všade inde... :)
Původní příspěvek od Mr. Figaro
pěkně napálený ceny světel ,,, wou |
|
|
|
Davias |
Ano mam more skusenosti a velmi pozitivnych :) co sa tyka tvojej situacie, neviem ako si mohol byt okradnuty, majitel je moj dobry znamy a taku vec by si nedovolil ;) pravdepodobne len trollujes |
|
|
Maxeaux |
Davias, reagujes na prispevok z minuleho roka :) |
|
|
Davias |
Ano všimol som si :) no nedalo mi nereagovať |
|
|
Jurgiano |
Obiednal som si 7x automazar zo slovenskeho growshopu a prišlo mi osem osobytne zabalených semen. Je to ok ? :D |
|
|
Mr.Sordo |
To je od nich pěkně sprosté.lol
Se s tím neserou. |
|
|
Maxeaux |
Původní příspěvek od Jurgiano
Obiednal som si 7x automazar zo slovenskeho growshopu a prišlo mi osem osobytne zabalených semen. Je to ok ? :D |
zebraci predavaju promo seminka co maju zadarmo od DP. |
|
|
Jurgiano |
Uvidím čo stoho bude :) Po 12 hodinách praskli všetky a po 24 boli už pekné klíčky :) |
|
|
_Chronic_SVK_ |
Ako seeds budu okej ale nemali by robiť take skladačky si myslim mal som podobnu skusenosť:rolleyes: |
|
|
Davias |
Kamoši otvorili druhý growshop v Košiciach a vyzerá to tam pekne :)
adresa: Biogrowshop, Dunajská 10, Košice
Ola |
|
|
|
|