Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som to skušal ešte vlani keď pracovali na inej stránke, kúpil som si Bcuzz 0,5 l, prišlo mi to na dobierku bez problemu. Problem bol v tom že to nebolo originál balenie ale prelievané z niečoho a vzhľadom k tomu, že som toto hnojivo nikdy v živote predtým nevidel, dodnes neviem či to bol Bcuzz alebo nie. Pridával som to do vody a EC sa ani nepohlo a nie aby som ho ešte nastavil na 2,2. Takže ho mám dodnes v skrini a pouýívam osvedčený krystalon.
Nemusí to byť podozrivé,to bola len moja skúsenosť možno má niekto lepšie výsledky s týmto growhopom, ale táto stránka je v každom prípade lepšia ako tá čo mal vlani aj ked je tu ešte stálo málo materiálu na predaj. V každom prípade je to prvá lastovička na slovenskej growshop oblohe. Dúfam, že za tým nestojí nejaký agent.
www.mojpodnik.sk/growshop - nie moc dobrý nápad niečo objednávať...
všetko predražené a odporúčam ostatným kupovať zatiaľ radšej od ľudí z bazaru alebo v českých groweroch (po 01.05.2004 padla nutnosť preclievať tovar) a po prirátaní poštovného nie je to až také strašné a hlavne seriózne odskúšané. Majiteľ Jankulík Miroslav po priehladnutí stránky www.zr.sk nefiguruje ako SZČO a celú podnikateľskú činnosť vykonáva neoprávnene.
Cau Lucia
Ja som s tade tiež objednával tienidlo s odťahom a aj som sa s chlapom stretol a pohodička len na to číslo čo tam je sa nedovoláťe lebo sa s ťahujú do iného mesta tak si treba dat vyhladať firmu v zozname.sk a tam su udaje o firme a aj číslo na mobil.Čaute.Ahoj Lucia
Dnes som dostal do ruky letacik na tento shop - www.greenspirit.sk Nikde to tam nemaju napisane, ale vyzera to na growshop. Maju vcelku zaujimave ceny, ma niekto nejake skusenosti?
Dnes som dostal do ruky letacik na tento shop - www.greenspirit.sk Nikde to tam nemaju napisane, ale vyzera to na growshop. Maju vcelku zaujimave ceny, ma niekto nejake skusenosti?