Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Imunni vuci THC !?! Imunita proti THC ?!? - Klikni zde pro originální téma
andree
Chtěl bych se zeptat jesti může být člověk imuní na THC? Já jsem měl párkrát trávu a kamarád už létal na měsíci,smál se, dalal kraviny a mě to nic neudělalo jenom se mě chtělo spát. A to jsem měl toho tak dvakrát víc, tak proč ???
andree
Jo dik, jeste by me zajimalo kdyz se rekne prvni huleni tak jesti se to bere jako, huleni poprve, par prdu nebo prenoska, ja jsem daval jeden den, a to jsem se parkrat usmal a neslo to prestat ale trvalo to tak dve minuty a pak vubec nic, potom sem daval jeste dalsi den a to nebylo vubec nic, asi musim davat silnejsi, ze? HULENI ZDAR
m.y.s.e.l.f
2 andree:
Možná by tě něco silnjšího zhulilo oněco víc už teď, ale myslím si že to není nutné.
Nesmíš od toho očekávat hory doly a okamžitý účinek ... :mutant:
Buď trpělivý a nech tomu čas. Ono to příjde samo...
A veř že to bude stát zato :sun:
Gusse
THC je vlastne ta latka ktora ti vytvara zhulenu realitu ale najprv ju musis mat v krvy.Poznam max 2 typkov co sa zhulili na prvy krat vecsinou na 2 alebo 3 krat.Napr ja som zapukal a nic. Myslel som si ze som v prdeli ze to na mna nefunguje a potom 2. 3. krat a nic ale na 4. krat to bola pecka a nie nadarmo sa hovori ze1. is the best. Ale mam kamosa ktori ked sa chce zhulit musi to do seba dostat inac ako dymom lebo jeho normalne po 2. prasku naduva (ale kolace a pod. je v pohode) tak to by som nechcel
Dude
Z přenášky MUDr. Prof. Valentina Huleníčka: "...Někteří jedinci v lidské společnosti trpí velice nepříjemnou, ale nesmrtící genovou poruchou, která jejich tělu nedovoluje vstřebávat THC do organismu. Naštěstí vědecký tým PUDr. Doc. Sk. Unka nalezl poměrně jednoduchou a snadnou léčbu - po dobu tří týdnu doporučuje koupele (min. 30 min.) v horké vodě s alespoň 10ml hašišového oleje, následně pobyt pod 400MW HPS zářivkou (min 1 hod). Tato terapie za ideálních podmínek nastartuje zdárnou regenaraci organismu a po 3-4 týdnech by pacient měl být schopen prožívat plnohodnotný život..."

tolik věda
2 dude: hehe, ta věda.
Jeden muj kámoš moc nehulí, tak jsem sehnal nějakej skunk a že ho to jako naučim. Když jsme odpalovali třetího špeka, tak já už skoro nemoh kouřit a s nim to nedělalo nic. A to už několikrát hulil. Pořád se mě ptal, kdy jako to příde a já se jenom smál a řikal: to poznáš. A za chvíli zase: kdy to příde? Já už nemoh, tak jsem se jenom válel po zemi a smál se.
Von nad všim totiž strašně přemejšlí a všechno probírá strašně do detailu.
Womitor
andree cuj tu. Mam kamarata ktory hulil a hulil a nic mu nebolo. A hulil a nic,chapes. Ale nastal neviem aky zlom a odvtedy huli ako dabel a zmastuje ho to poriadne, to mi ver. takze trpezlivost stavy prinasa!
andree
Přesně, to se stalo mě ale my jsme byli tři, jeden hulí tak rok a mi dva jen párkrát, tak jsme dávali a oba sa řezali smíchem ale mě nic tak pořád se ptám proč, a taky věci beru pěkně do detailu
kusher
Pred nedavnem se mi stala docela zvlastni vec...prijel kamos z FM - nehulic. navecir jsem ho vytahl do knajpy. Kdyz jsme se sli posilnit nejakym tim bluntem tak mi rekl ze by to chtel zkusit taky...rikam proc ne...vysvetlil jsem mu jakozto zacatecnikovi jak na to. v prubehu nejakych 3 hodin kolovali asi 3 speky skanoura a my uz byli na kopr a on porad nic...a to pritom kazdeho praska tlacil tak 20s do hlavy, az byl cerveny jako raq. nasralo me to a tak jsem jeste nabil 2 slukovky skanku ktere si zhulil jen on sam (tak 10 prasku) a porad nic...pritom to mnozstvi co spalil on by me asi zabilo...rikal ze ho pry jen trochu boli hlava, jinak nic (btw: ja byl uz po 2. speku vypaleny jako prase...) :( nechapu... nestalo se vam neco podobneho???
ja znam 2 lidi kteří se mužou hulit jak a co chcu a nic.Zkoušeli jsme na ně bílou vdovu a taky hašiš a ještě hulili předtím samozřejmě a nikdy se nezhulili. Nevím jak to u nich funguje ale je mě jich líto :-)
Reewer
No dost lidi se napoprví nezhulí...
blockhead
jo myslim si to co Reewer, je to normalni ze clovek co huli poprvy hned zhulenej nebude....a nebo to fakt neslukoval ale to by si asi poznal
Jinak si myslim ze neco jako imunita vuci THC neexistuje
ja kdybych to neviděl jak kamos stahl brko brutalniho jednoprdoveho modelu a řekl jenom že to hnusně chutna, tak bych taky nevěřil ale je to tak.Ale je fakt že ja jsem se poprvé taky nezhulil.
Ali_G.
No ja nikdy nezapomenu na svoje prvni zhuleni, byl to fakt nejvetsi mazec kterej bych chtel zazit znovu ale jaksi to uz asi nepude :)
PiosOne
no já mám známýho, který se taky ne a ne zhulit. dával si to i přes vodárnu, takže do plic se mu to určitě dostalo, ale prostě mu z toho nic není (ani hlava ho nebolí), jenom říká, že je z toho trochu unavený. zkoušeli jsme ho zhulovat snad 10x a potom to vzdal a už to nezkouší. alespoŇ si nezasírá plíce když už nic.
Schinus
S kamaradem to nedelalo nic asi pul roku a taky se to povedlo.... takze zkouset dal a dal....:mutant
Kajman
jA SEM SE TAKY POPRVÍ NEZHULIL ALE KDYŽ SEM POPRVÍ HULIL PLASTYKA TAK TO BYL MAZEC JAKO KRÁVA
dote
taky mi to prvni pul rok neslo ale ted uz je to v pohode treba sem se vcera z bonga zhulil jak svine ze sem malem ani nevysel schody
Kajman
TO JA ZHULENEJ ZE SCHDAMA NENAM ZADNEJ PRODLEM
kusher
mno...ja se poprve taky nezhulil...ale to sem si dal 3 prdy z docela solidniho modelu...ALE ON TOHO VYHULIL NEPREDSTAVITELNE MNOZSTVI!!! a slukoval...a taky tlacil do hlavy....nechapu!?!
lordWilliam
Nikdo (nebo jen malé mnž lidí) se nzhulí ned napoprvé. Marihuana je nesmírně zvláštní droga, je vědecky ověřeno :-°) že má obrácený princip tolerance (postupen času stačí menší mnž drogy k vyvolání efektu, ale intoxikovaný má tendenci prohlubovat prožitky) A taky čověk co hulí povrvé neví co od toho očekávat, dostává velké mnž desinformací a pak přijde do styku s realitou. Taky hodně dělá to že pokud se zkouříš poprvé tak tvůj mozek zažívá spousty pocitů o kterejch neví jestli jsou nebo nejsou přjemný (např roztejkání se do židle - nevím jestli někdo zažil ale v naší partě velice častý jev :-°) Pak nekolikdalších faktorů o kterejch nic nevím a když se to dá všechno dohromady tak se nezkouříš, ale pokud toho vyhulil tolik tak to zaráží i mě :-°)
Time4Tea
Tak muj docela dobrej kamos zas na zhuleni potrebuje jenom kvalitni a silny hulo aby z toho vubec neco mel, takze huli sileny kvanta oproti ostatnim.
Eli
Ja nastastie niesom imunny a som velmi stastny ze mozem to THC do tela dostat!
yjaa
Me zacalo huleni zkurovat asi po roce intenzivnich pokusu. Nejdriv sem to teda spravne neslukoval (nekurak), ale pak sem se to naucil a stejne to se mnou nic nedelalo. Taky nechapu jak je to mozny... ale ted uz je to v pohode :)))
PiosOne
tak to je tea něco, až po roce. ale je dobře, že jsi vydržel -> účinky se dostavily.
kusher
zvlastni..... huleni je velice mocne....:)
hexxan
znam jednoho jedineho cloveka co se zhulil napoprvy a to je asi fakt velka vyjmka. Ja sam se zhulil az na potreti.

kusher: Zkousej to s kamosem dal. Hodne stesti :frog:
HIND
mal som podobnu skusenost(mozno aj zo sebou)pametam si ked som prvykrat okusil som sa dost brut nakaslal a podusil ale nepameta si nejake ohromujuce stavy,.neviem ci ten gress nebol shitovy alebo ci aju umna sa neprejavila ta haluz,.
skusal som nahovori jedneho dobreho kamosa, ten moc na taketo veci nikdy nebol nikdy nenavstevoval disco, koncerty, akcie a pod...proste domased, precital aspon myliardu knih ale von ho bolo dostat tazko,.casom som ho trocha zmenil,.neskor sme aj trocha pochlastali,.

a v jeden den som ho nahovoril horkotazko, ze nech pohuli somnou,.
2x to nevyslo tiez tvrdil, ze je asi immuny, az na treti krat sa my ho podarilo sfajcit tak, ze stratil orientaciu a troska stoho chitil strach
a to len preto, ze nesiel az tak uplne presvedceny dotoho,.myslim, ze keby som snim pohulil zas, tak by to zas mohlo byt lepsie,.uvidime he :o),.

s cvicenim k dokonalosti,.
devnul
Ja som mal jedneho kamosa a on tvrdil ze on je na hulenie imunny tak som mu dal Jacka H. a on skoncil velmi zle.
HeRB
..na kazdeho to zabera individualne..napr ja osobne som sa zhulil az na 2x ale 1 moj kamos uz na 1x..no a este 1 kamos az na 3x takze to xce len cas..a BTW cim castejsie hulis tym menej ti potom treba..napr minule som hulil s kamosmi oni predtym boli len raz ia uz asi 8x no dali sme 1 kotol a ja som uz bol mimo ale oni museli dat este 1..xce to len cas..
sadnbow
taky sem se poprve nemohl zhulit ale to pride...
Ahoy
Já sem se poprvé taky nezfoukl, to přijde.Ale taky to může být tím, že hulíš fakt seno.Kámoš má hulení, který absolutně nezhulí.Nevím, jestli natrhal rákosy a usušil, nebo jestli to zasadil a vrátil se na pole až v říjnu, ale je to šitplic.Může to být aji tím, Andree.
lokomotiva
Jo no taky mám kámoše kterého neodrovnala ze začátku ani energitka ikdyž ostatní to zabilo po 2 prdech ale teď po par letech je už v poho
HIND
podla mna je to individualne niekto sa sfajci hned na prvy krat a niekto to musi riesit viac krat,.zkamosom som mal podobnu haluz on ani moc nepije proti ganji nic nema ale nepohuli rraz mu to nezapisalo na druhi krat mozno trocha a na treti stratil orientaciu,.a chytil; stoho haluz,.
G-man
Nalejte tem imunnim mliko a a uvidite :-)
Ganja
Taky sem před nedavnem s kamošem zašel na pivo,on samozřejmě nehulič ,že to chce zkusit - měl sebou 2 háky že s tim počítal už předem že to chce zkusit ,
Vytah je a já mu ukazal kde může koupit - druhej den přišel se 7 pytlama trávy (stovkový gripáče) ,a že má že dem hulit !
Já proti nebyl to bych byl blbej:D tak že jo a už sme byli na docela slušnym klidnym mistě tak sem vytah fajfku - chtěl špeka ,ale jestliže ještě nehulil tak by to 2x upustil,polovinu by vysipal ...no znáte to -- začátečníci :-) ! Dali sme pár prdů - já sem si dopřal - když mi nabízel ... Tak sem si dal 7-10 prdů skunku.
Von si dal taky deset ,ale pořád to s nim nic nedělalo tak si bral šluk za šlukem a pořádnic zmyzel 1 pytel potom druhej i třetí a nic :devil: Ale to už mě nasralo protože do sebe narval zhruba 75 šluků a nic !!! Já už by byl dávno mrtvej -- Tak to sem nevydržel když sahal po dalším pytli sem mu ho vzal a druhej den sem pro něj zašel domu a zase sme to rozbalili -- aby měl lepší pocit z toho že HO TRÁVA ZHULILA sem mu do toho přisipal hash a samozřejmě trávu -- to už ho zdělalo ale bylo to taky strašně moc prdů tak 10 ! no co postupně ho zhulovala už jen tráva ---
TAK TAKHLE sem to udělal s kámošem ! vod tý doby každej den pálí :flamer:
Ruderalis
tento clanek pisu kodyz jsem poradne zhulenej tak to musite omluvit sedime u meho kamose a kecaly s jeho ruskou babkou ktery je 80 let kdyz jsme byli zhulenz a kamos se ji ptal jestli prsti a ona odpovedela ze tet ne ale ze kdyz bzla mala tak si prstila do zadku omlouvam sed nevim jeli to neni haluska
cityman
Ja mam kamose a ten je na tom stejne, at huli co huli a jake chce mnozstvi, tak nic z toho. A to to do nej cpu pokazde, kdyz se potkame, abych mu nejak vyrovnal tu hladinu THC a doufam, ze se to nekdy povede a on se zhuli. Kazdopadn s timhle clovekem jsem pak delal mliko. Udelal jsem ho nejsilnejsi v mem zivote. Mel jsem problem to ustat, ale byl to maras, zhulenost jakou jsem nikdy nezazil. Ale on to neustal, zvracel a lezel nekolik hodin na podlaze a zhuleny tentokrat poprve byl, ale moc semu to nelibilo... Takze pouceni je, ze nic se nevi a na kazdeho to pusobi bohuzel jinak. Nekdo se zhuli hned, jiny vubec a dalsi si da praska (kamaradka) a pak je ji treba skoro krisit.
Majky
jo tak ja poznam jedneho cloveka co moze hulit a nic mu to nezropi..a uz som videl aj dost ludi co sa po prvy krat hulenia poriadne sfajcili...taze ...hm
kusher
Nakupuješ za 10 háků !?! Ja za posledni dva roky koupil dohromady maximálně za dvjesťepadesát vočí :D:D:D
cityman
No ja radeji nechci vedet kolik tisic rocne me to stoji... tech deset neni az tak moc. Ani ne tisic na mesic, coz je gram tydne. Uz abych nemusel kupovat, max rizky
gabba
no tak hlavne poprvi nezhulte nekoho takovim spusobem ze nalejete do vodarny pivo .. prehulite to prez nej a pak mu to date vypit a nakonec si vezme banan a ktomu si zapali cigaro .. HOROR .. dalsi pul hodiny sme se rozmejsleli jestli zavolat zachranku nebo nee nakonec to ustal ale nejak nas 2 hodiny nevnimal .. jenom blbe cumel na svoje poblity kalhoty a vopakoval ze ho mama zabije
GODOT
asi to tu nepatri ale co uz. Ja sa raz zhulil cez vodarnu tak ze som tu vodu potom celu vipil. P
recol
no hulil prvy krat ale mam kamarata ktory s nami odpaluje speky dost casto a masti mu len s fak poriadneho skunku...
nech si skusi vypit (ale nie vela, len do naladicky) a nato zahulit to by mu nieco malo spravit ;))
GODOT
ked som zacinal tak tiez nie a nie za zhulit. ale mam jednu radu ktoru asi vacsina pozna: Vipit si tak 1 or 2 pivka (cim rychlejsie tym lepsie) a potom ist zahulit (a vobec to nemusi byt nejaky super model. Mne vtedy v poho stacia aj listy). Po huleni sa treba uvolnit lebo ked som zacinal tak som sa furt sustrdil ze kedy to konecne pride a ono nic. Ps: Tie pivka fakt len 1 abo 2. P
girl5
No já mám taky ten problém jako vy... Předevčírem jsem si dala 1 špeka, a vůbec to se mnou ani nehlo..jen mě hlava bolela... :( a tak mi zkusili dát silnější, a taky nic... Zhulím se někdy nebo ne-e? :-/ Ať vím,... :)
Kámoš vyprávěl, že známej chtěl začít hulit, tak si s nima dal a pak sebou z ničeho nic seknul. Já byla poučená, že to chvilku trvá, takže poprvý jsem se ničemu nedivila, podruhý sem se začala usmívat (tak se vám stává, že se usmějete jak sluníčko a nevíte proč :D) a pak už to bylo v pohodě. Nejlepší stavy jsem měla tak rok po tom, c jsem začala, pak se to začalo tlumit a začaly záseky :D znáte to: ty ses nějak zasekla-a jo-(další zásek)
mydena
Já se taky poprvé nezhulil..asi až na potřetí,ale nic mi to neříkalo.Byl jsem zmatený rudoočko.Asi tak po dvacáté jsem začal chápat tak jak svět v tomto parádním stavu chápu dnes.Děkuji Bohu za tuto magickou bylinu:)
maslox
jj me taky prvni spq nezhulil, ale take mam kamose kteremu telo neodbourava THC takze je, nebo spis byl /uz nehuli/ treba tejden zhulenej/nepouzitelnej v normalnim zivote :(
Thc Caster
Podle me ma kazdej ze zacatku urcitou imunitu proti intoxikaci touhle drogou, nekdo zadnou nekdo obrovskou, sice to nedava moc smysl ale je to uplne logicky :), treba ja kdyz sem zkuroval moji milou mamu.
Padla jiz pulka solidniho stovkoveho speka a ja se omluvil ze musim na zachod uplne zhulenej, nechal jsem ji s tou zbylou pulkou. ona na me jeste takovy: a kdy to zacne ucinkovat??? kazdej na to reaguje po prve jinak. ja se poprve taky nezhulil i kdyz nemuzu zarucit ze sem nehulil nejaky llisti. To bylo daaaaaaaaaavno ;)
girl5
já jsem zvědavá jestli z tooh budu mít někdy něco :) ale když vy říkáte že napoprvé se málokdo zhulí, tak dám na vás :death:
Thc Caster
Tak me napada ze moje pritelkyne byla taky nehulicka. Jeste jsme spolu nechodili, jen jsme se chteli blize poznat a tak jsme se vydali na prochazku. A jak jinak se lepe poznat nez se zhulit :). Zbylo mi trosku skérka tak jsme nabili faju. Nic se nedelo kecali jsme a kecali. Ona mi dalsi den rekla ze mela neuveritelnou chut se smat, ale myslela ze kdyby to udelala tak uz s ni nebudu chtit byt. No a jsme spolu do dnes ;)
girl5
Thc Caster: Jo? :) tak vám to dopře klaplo :) Ale je to zajímavé ,že pomalu všichni napoprvé z toho něco měli, a já nic...semnou to ani nehlo.. :)
Thc Caster
u kazdeho je to jinak, kazdej lidskej organismus je tak rozdilnej od toho jinyho... ale popravde i kdyby to melo trvat vecnost, kazdy se zhuli, z my vlastni zkusenosti ;) chce to jen byt trpeliva! :)
girl5
No dobře....to se ještě načekám pár let... :-D né sranda... a když si to měl poprvé, tak taky si měl potom chuť na dalšího špeka? nebo já mám, ale nemám kde ho vzít... ted nejsou peníze an to..:(
Thc Caster
kdyz sem hulil poprve tak mozna bylo dobre ze me to nezhulilo protoze sem sotva stal na nohach a kamos mel predbaleny speky, ja v domeni ze je to cigo sem ho zhulil. To ze jsem hulil sem se dozvedel az nasledujici den kdyz mi vypravel jak vypadal zbytek vecera. mozna nebyt toho ze sem byl tak na marast bych nehulil do ted :) ale to je hodne nepravdepodobne
girl5
no a před hodinou mi kámoš říkal že sem se zhulila...tak nevím, ale vím co jsem dělala :) asi si dělal srandu nebo nevím.. a co jsi dělal ten zbytek večera? :) jestli to můžu vědět... :-)
Ladin
skuril jsem se na poprve ja i moji vsichni kamosi..jen snad dva ne a ti meli sanci tak na 2 prdy a zadupali si to tim ze neslukovali...
Thc Caster
bylo to vcelku davno, vecer sme jeli zrovna mrknout ve dvou do znojma na vinobrani. jestli si dobre vzpominam co mi vypravel vypadalo to asi tak ze me odvezl zpet do meho mestecka jez tu nechci jmenovat a primo do me oblibene hospudky kde jsem se rano probudil. Kupodivu tam i rano bylo jeste zivo ;) ale to uz je offtopic
Murphy
2Girl5 : Se mnou zacalo cvicit az tak 10ty brko...zacal jsem palit na dovoleny...nejdriv vubec nic...kamosi byli na kary a ja v poho...jenze po par dnech mi to zacalo cim dal vic nakladat asi proto jak se to v tele nastrada...tak neboj :beer:
girl5
Judubabka: Co to jsou ty koláčky? :)
vrbic
To ja sem taky v zacatcich nebyl vubec zhulenej, trosku sem to pred kamikama delal, ale hrozne me sralo ze oni sou vypaleny a ja ne! Spis to ale bylo tim ze to huleni byli sracky nevetsi a oni az tak moc nebyli a jenom to poradne okorenovaly. Pak sem na zacatku prvaku zkusil skank a byl sem totalne na srot od te doby jsem stale vesely
Landrover
JA som sa prvy krat prehulil az som spal na stanici mhd medzi ludmi .No proste nemohol som sa ani pohnut:D .No ale k veci ja si myslim ze vela ludi ktory pocadia 1x si ani neuvedomuju ze to je iny stav proste nevedia co maju cakat tak cakaju a ono to uz ucinkuje.
BRAINDEAD
musi trenovat,trenovat,trenovat-hulit,hulit,hulit-jak rikal soudruh Lenin:) ja sem se taky na poprve nezmastil:) ale teda pravda zadnej mocnej model to nebyl:)
girl5
jedubabka: aha :) Tak to zkusim :)) uvidím co to se mnou uděla.. :)
girl5
braindead: no to máš pravdu :) Ale asi to možná bude tím, že moc neumím to tahat do hlavy :)
Profik Nula
kamose sme se pokouseli zhulit dva roky nez se nam to povedlo, proste furt tahal a nic mu to ty dva roky nedelalo, az jednou z nej vypadlo ze ho zacina brnet telo a po chvilce byl zhulenej jak motyka fakt byla s nim dobra sranda kdyz se poprvy zhuli :)
girl5
Profik Nula: hehe fakt jo? :) tak to je mazec :) Jsem zvědavá, jestli se teď toho 19 zhulím na jedné hip hop akci :)
Joe
To já se na poprvé zmastil hezky, byl sem vysmátej jak lečo :crazy: , zato se mnou nic neudelalo asi pristich 10 speku, ted uz sem nastesti opět v pořadku :smoker: Takze určitě doporučuju HULIT, HULIT a zase jen HULIT :punk: :sun: :punk:
kusher
Zdarec! Tak o weekendu jsem byl opet s vyse zminovaným kamaradem z F-M, a konecne se mi ho podarilo dostat do jiné dimenze. První brko: "nemá to cenu, nic to se mnou nedělá..." -já už celkem v kaši
Druhé brko: "Dyk ti říkám, že to nemá cenu, jenom škoda matroše..." -to já už jsem nestíhal :)
Třetí brko: "Woe co to je, nějak mi hučí v hlavě..."

-a potom přišla jeho životní rauše, absolutní vymaštěnost, asi 2 hoďky chaoticky mlel pičoviny a pořát zmateně pobíhal od stolu ke stolu (in da hospoda) a pak si sedl a mlel něco o haluzích. Ještě asi 3 a pul hodiny potom, říkal že pořád nestíhá svět a děkoval, že jsme ho zasvětili do kouzla mery džejn. Fakt psycho... :smoker:

...jinak dikes za spoustu zajimavých příspěvků... :smoker:
Joe
2 kusher: Gratulace tobe i tvemu kamosovi. Je fajn vedet, ze je na svete zas o jednoho HODNE spokojenyho cloveka vic :D
Ivo
No ja som sa nahulil vzdy ale ked dosli letne prazdniny a hulil som kazdy den asi 5x tak mi to uz nechce slapat. Dal som si 3mesiace pauzu a mozem si dat hocijaky model a slape to iba 30-45minut a potom som uplne triezvy... Neviete co s tym mam robit???
Joe
2 Ivo: no tak proste zahul kazdych 30-45 minut a mas to!!! :D
Ivo
No lenze ja nemam ani poriadne stavy, su iba take slabe, som iba oslahnuty z toho. Asi je to so mnou zu zle, ked mi to nechce slapat:-)
Joe
2 Ivo: A uz si zkousel nejaky ganja-food nebo zde velmi oblibenou metodu KYBL? Neco z toho ti urcite zabere :sun:
Ivo
ja som zo slovenska a tu to vsetci robia na metodu KÝBL, je pravda ze asi poslednych 5 mesiacov som mal iba jointy... Ganja-food som este neskusal lebo nemam dostatocny pocet M.J. Moze to byt tym ze som hulil iba jointy?
Ke-Guglimugli
No na teba sme čakali.. ;)

Já znám pár týpků, kterým jsem k čoudu taky pomoh´ a oni od tý doby dělají, že mě neznají :(
FlickerBird
no já mám poslední dobou taky problémy, teď mám v sobě špeqa po holandsku (hafo tabáku) s prej kvalitním pálem, které by mě v tomhle množství mělo rozsekat, a nic... tak sem si ještě nabil skleněnku abych vubec něco cítil, takže už napohodu :sun:, ale na to že to ostatní dostává do sraček to na mě skoro nefunguje, jako obyč venkovní noname
když sem zhuloval kámošku tak ta už napoprvé fachčila jak se patří :smoker:, celkem jsem čuměl protože mě to v začátcích taky celkem trvalo
ke-guglimugli: dobrou službu dneska nikdo už neocení, žejo? :p:
romaniak
No já se mám taky problémy zhulit nekdy se zhulil nekdy ne jen ale kazdopadne kvalitni lampicka me zkouri fest nicky nezapomenu na Einhoven .Hned bych se tma chtel narodit :)
Paliusko
Ja som sa zhulil hned na prvy krat, mozno 5krat som si potiahol a konec, v takyx srackax som bol ze konec{mozno to bolo preto ze som mal predtym par skleniciek fajneho napoja:). a teraz ked si dam tak nic, napr. vcera som mal 2 jointy a niic :((.
Elementalista
To je teda celkem divny, ze tady to prvni brcko zkourilo tak kazdyho druhyho. Ja teda osobne neznam nikoho, kdo by se napoprvy zkouril.
gabba
mno ja sem se teda taky spalil hned napoprvy .. mel sem strasne pomali obrazky a svet predsebou :) rasi
Fermer
Ja kdyz sem hulil poprvi tak sem mel s kamosem asi tri brka a pet sluken a byl sem zhulenej jako to prase....Nejdriv sem mel hroznou sušku a ten kamos zrovna zral rohlik...sem sirikal ze to pomuze ale hovno jazyk se mi prilepil na patro a nemoch sem mluvit...ale jak uz tady bylo zmineno takovy jako to bylo poprvi to uz asi nikdy nebude....
drinker hulič
Je pravda, ze čím dýl člověk hulí, tím míň se zhulí. Je to asi subjektivní pocit, ale třeba ja se solidně zmažu už prakticky jen v kombinaci s alkoholem (jako posledně v pátek, 10 absolutek a tři zahulení s pár místníma grówerama a finitus :)). Nebo při nějakým povedeným settingu (naposledy na jaře na horách s kamoškou, to bylo to pravé smavé energické zhulení), takhle dát si prda od boku, jako cítím to, ne že ne, ale dřív to bylo asi lepší... jde o to najít si nějakou neotřelou činnost.

Jo a vždycky si nějak speciálně ulítnu na muzice, to podle mě taky dělá hodně.

Ha, mám nápad, zaštípnu, usuším a jdu se procházet tou šílenou vánicí venku :mutant:
Petrolín
Jsem z Brna, je mi 28 let a nedávno jsem u kamarádky zkusil trávu ve vodní dýmce, ale ono to na mně vůbec nefungovalo. Je možné, že to na mě nepůsobí, nebo to byla nekvalitní tráva? Našel by se v Brně a okolí někdo, s kým bych se o tom mohl osobně poradit?
Pan Ker
to Petrolín: Jediný, co bych ti poradil je...zkoušej to dál a dál! Neznám nikoho, kdo by se zhulil hned napoprvý... Já osobně sem si musel zahulit asi tak 10x, než mi to něco udělalo...ovšem pak to stálo za to:mutant:! Tak měj trpělivost...GOOD LUCK...
SNDY
som si tu cital a casto sa tu objavuje nieco take akoze cakaju pri huleni kym to zacne ucinkovat, nechapem....ja ked si dam nejake sluky...1,2,3... a po takom stvrtom ho vtiahnem, zavrem oci a kym to stacim vydychnut tak som dost na sracky....a to sa mi na trawke paci...niekedy ma rozbije uz prve bongo a nez otvorim oci tak som strasne sfajceny...najlepsi je ten pocit ked vam nic nie je a behom sekundy ste uplne mimo.....
hehelum
JA sem kamosku zhulil docela slusne hulila poprvy a byla uplne vywmata ale nevim jestli to treba nedelala.
braniqo
takze ja som hulil rok a nic :) teraz hulim tretim rokom a poviem vam ze za takymi stavmi sa oplatio cakat
Jo znám hodně lidí, kteří se ještě nezhulili, a zkouší to hodněkrát. Záleží to na tom, jak máte vyvinuté cannabinoidové receptory v mozku apod. Teda aspoň myslím :D.
msvach
Tak jsem se ocitl pred obrovskou zahadou. Ma soucasna pritelkyne, ktera se nikdy k necemu jako je ta nase milovana zelena laska nedostala a i kdyz jsem si rikal, ze ji jako dlouholety uzivatel a pestitel nebudu do niceho tlacit, tak za mnou sama prisla, ze by rada vyzkousela...

Tak jsme dali fajku ve dvou, krasne slukovala, rikal jsem si, ze bude uplne na mraky... Jenze ja prijemne zkoureny a ona nic... A ne, ze by to byla nejaka venkovni nedomrdka, krasne vystavni vrchni palice z mojeho Afghana, co jsem nedavno vytahl z pod umeleho slunicka.
Tak jsme po chvilce prikrmili dalsi fajkou, ja uz zacal chytat nejake spatne myslenky z podivne situace a slecna stale absolutne vubec nic...
Tak jsme po dalsi pul hodince ubalili takoveho tlusteho churchila, ktereho skourila skoro celeho sama, ja si jen parkrat potahl a to uz jsem byl uplne kantare... Jenze slecna stale nic...

Dalsi den jsme zkouseli repete, protoze i kdyz se mi to zdalo jako naprosta kravina, tak jsem uz kdesi slysel, ze napoprve jsou nekteri lidi prave takto absolutne odolni... Jenze ani napodruhe vubec nic.


Nejake vysvetleni, rady, napady, moznosti?
Slick-ace
Jo, celkem běžná věc. Nehrotit to, netlačit, jen vytrvat..

nějaké počtení:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7674

(imho spojit?)
ondro SK
no to ja ties ked som mal 15 brat splasil v česku nejaki plastik on si dal jeden pohar a bol uplne nasračku ja dva a nič ale to bolo kedisi teraz sa odpalim aj z opelenej srački ha.
NesQa
Čau, no ja keď som išiel prvý krát s kamošmi huliť cez fajku tak mi tiež nič nebolo, potom druhýkrát to isté a taktiež mi nič nebolo, až na 4tý krát som mal prvého jointíka, ale aj po ňom som nič zvláštne nepociťoval aj keď chalani hovorili že som strašne nafajčený, lebo som mal červené oči, ale ja som nič nepociťoval, no a ešte v ten večer sme išli na bongo, no a to Vám poviem :D vtedy to začalo, konečne som bol sfajčený :D Takže skús jej navariť jedno bongo, nie silné, takého lajtíka a potom uvidí krásu ganje :)
hellfire
Přesně jak říkal slick-ace je to běžný může to přijít klidně až na 10. kouření. Nemá cenu na to tlačit spálením velkýho množství trávy. Ještě se vám stane, že ji to začne náhle šlapat, přehulená se zebleje a už o trávě nebude chtít do konce života slyšet. Já se nezkouřil ani na 5. kouření. A pak to přišlo jako rána z nebes.
Zajímalo by mě co to ve skutečnosti způsobuje, tuhle počáteční imunitu a co se v té hlavě stane, že to náhle do konce života v klidu jde.
senseye
Taky si myslim že na první zkouření je nejlepší bong, tam se prostě jen člověk nadechne z trubky, nemusí umět šlukovat a tak
Jura
to já když sem se poprvé sphal tak jakože vůbec nic ale fakt nic sem nepoznal ale zato když někdo nadhodil nějaky téma tak sem byl schopnej o tom mluvyt třeba hodinu v kuse a to sem o tom nic nevěděl ale všechno to dávalo smysl
_Thom@s_
citace:
Původní příspěvek od Jura
to já když sem se poprvé sphal tak jakože vůbec nic ale fakt nic sem nepoznal ale zato když někdo nadhodil nějaky téma tak sem byl schopnej o tom mluvyt třeba hodinu v kuse a to sem o tom nic nevěděl ale všechno to dávalo smysl


A nebylo to třeba tak,že to dávalo smysl tobě a ostatní si říkali,bože ten je zhulenej,co to kecá?:-D
Jura
jo tak to je celkem možny :-D ale hlavní na tom bylo to že sem na sobě nic nepoznal až na tu ukecanost ale co vym určitě tak to všeci ostatní chápali
Vierin
Já tedy byl poprvé zfajčený tak že jsem měl problém se dostat o polední přestávce do školy a to to bylo 5 metrů od lavičky ke škole. Ten stav stejně jako pár dalších nikdy nezapomenu. Ale kámoška která se mnou začala před delší dobou chodit, řekla že to taky zkusí ale ať jsem jí dal venek či o něco horší skero, a nic. Myslíte že záleží na modelu který ubalíte tomu dotyčnému??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma