Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Imunni vuci THC !?! Imunita proti THC ?!? - Klikni zde pro originální téma
rawen3333
No ja som prvých pár krát nič necítil, iba som sa o trochu viac smial, potom som to skúsil asi za rok, bol to fakt kvalitný OUT a bol som uplne v prdeli... :D

Napríklad moju kamarátku som ešte nikdy nezhúlil, hulila vela krát a nikdy nič, ale ked som jej dál najsilnejší matroš čo som kedy mal (totalne halucinácie zvukové aj obrazové) a nič jej to neurobilo, tak už sa ani nesnažila, nie každý ma nato asi gény alebo proste čakajú od toho niečo iné :)
gremlin101
Mně to na poprví vůbec nic neřeklo...menší úsměv, toť vše...Po druhý to samý..Ale poté už to bylo jen lepší a lepší :D... U někoho to trvá o něco déle, ale ještě se nestalo že by se mi někoho nepodařilo zhulit.. Ale u jednoho kámoše to byl opravdu problém.. Mohl si dát klidně sám celý bongo a nic... A nakonec se zjistilo, že to bylo tím že to nešlukoval i když on sám měl za to, že šlukuje :D. To je častý problém začátečníku, neumí kouř vdechnout až do plic a pak se diví že to nefunguje..
Já mít takovýho kamaráda, tak bych to s nim zkoušel, dokuď by jeden z nás neodpadl. A když by nic nepomohlo, tak by ho bral na akce a vsázel se s lidma, že ten klučina tam všechny přehulí :D Aspoň něák by se to využilo.

Jinak u mě to začalo dost dramaticky. Před dávnými lety... no zas tak dlouho to neni. Prostě na základce sem šel o volný hodině se spolužačkou před školu, ta potkala dvě kamarádky a ty nás pozvali na jointa. Už sem se k pár brkům přimotal a hulil sem, ale nikdy mi to nic neudělalo, takže sem to sál tim stylem, že sem vyhulil asi půlku brka sám a filtr sem spařil do černa. No po chvilce sem seděl u stromu a povídal si tam s někym, ale pak to přišlo, já si stoupl zamával sem si rukou před ksichtem a vydal něákej pazvuk. A tak začalo moje peklo :D Nejhorší bylo, když sem se snažil panu učiteli vysvětlit, proč je mi špatně.
Isha
Mám to stejně, normálně se nezhulím ani po množství, kdy jsou všichni ostatní už v prdeli. Zato v kombinaci s alkoholem se dějou fakt zlý věci, je mi blbě, zvracím a mám šílený bolesti. Tak budu asi zkoušet dál, nebo perorálně... sušenky :D
AlbertWesker
Na zaciatku to je uzasne a potom si telo urobi takzvanu obranu i ked som to ja osobne nezazil , mne to chutilo stale a stale i po 5 bongach za den, mozno prisiel bolehlav ale inak sa nic nezmenilo, a to co som siel bolo nechutne mnozstvo, takze si myslim ze na kazdeho to inak reaguje :) , teraz mam prestavku , tesim sa ked si dam po roku v lete brko co to bude za hurhaj :D
odo
Proti vkusu žiaden dišputát!
Na viacerých miestach sa uvádza, že vačšie množstvo konzumovať je kontraproduktívne. Dokonca sa píše, že menšie množstvá - mikrodávky sú zdravotne účinnejšie.
Osobne "zhulenosť" nevyhľadávam a snažím sa to kontrolovať užívaním cez vapík.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma