Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
soubor si stahnete a rozbalte do (vami vytvoreneho) adresare DC
po prvnim spusteni jdete do FILE -> SETTINGS
v zalozce GENERAL nastavte vse podle obrazku c.1
vysvetleni k A nebo P:
A - aktivni pripojeni (tzn. kdyz mate vlastni IP adresu a nejste za firewallem nebo proxy serverem)
P - pasivni pripojeni (kdyz nemate vlastni IP a jste za FW nebo proxy)
vyhoda A proti P pripojeni je "pouze" v tom, ze kdyz jste A tak muzete stahovat od vsech (tj. i od A i od P pripojenych)
a kdyz jste P tak pouze od tech co jsou A
jestlize jste A tak zaskrtnete Active a do policka IP napisete svoji IP adresu (do pole port nemusite zadavat nic)
POZOR na hodne hubech chteji pred nickem kod zeme odkud pochazite nebo se pripojujete tzn.: [CZ]vas_nick
v zalozce DOWNLOAD se nastavuje kam se maji stahovat soubory (to je ta prvni kolonka)
a kam se maji stahovat jeste nedokoncene soubory (to je ta druha)
k zalozce SHARING vam snad pomuze obrazek c. 2 :c)
to by mohlo byt k SETTINGS tak to nejpodstatnejsi
CTRL+F - favorite hubs
zadate NEW a pridate si podle obrazku c. 3 novy HUB a date connect
meli by jste se pripojit bez problemu na GCH
(pokud nekdo bude mit nejaky vaznejsi problem obratte se na me pres PM a pokusime se ho vyresit)
uz me nic nenapada takze ENJOY IT :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
soubor si stahnete a rozbalte do (vami vytvoreneho) adresare DC
po prvnim spusteni jdete do FILE -> SETTINGS
v zalozce GENERAL nastavte vse podle obrazku c.1
vysvetleni k A nebo P:
A - aktivni pripojeni (tzn. kdyz mate vlastni IP adresu a nejste za firewallem nebo proxy serverem)
P - pasivni pripojeni (kdyz nemate vlastni IP a jste za FW nebo proxy)
vyhoda A proti P pripojeni je "pouze" v tom, ze kdyz jste A tak muzete stahovat od vsech (tj. i od A i od P pripojenych)
a kdyz jste P tak pouze od tech co jsou A
jestlize jste A tak zaskrtnete Active a do policka IP napisete svoji IP adresu (do pole port nemusite zadavat nic)
POZOR na hodne hubech chteji pred nickem kod zeme odkud pochazite nebo se pripojujete tzn.: [CZ]vas_nick
v zalozce DOWNLOAD se nastavuje kam se maji stahovat soubory (to je ta prvni kolonka)
a kam se maji stahovat jeste nedokoncene soubory (to je ta druha)
k zalozce SHARING vam snad pomuze obrazek c. 2 :c)
to by mohlo byt k SETTINGS tak to nejpodstatnejsi
CTRL+F - favorite hubs
zadate NEW a pridate si podle obrazku c. 3 novy HUB a date connect
meli by jste se pripojit bez problemu na GCH
(pokud nekdo bude mit nejaky vaznejsi problem obratte se na me pres PM a pokusime se ho vyresit)
uz me nic nenapada takze ENJOY IT :c)
Jj Dc++ je bozi programek. Najdes tam uplne vsechno filmy hry mp3 programy proste cokoliv jen staci chvilku hledat. Ale neznam adresu na GCH, poradite pls
Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !
hele lidi nevite nekdo jak namapovat porty abych moh byt Active i s firewallou? mam WinRoute 4.2.0
Rad bych taky neco stahnul jenze vsici sou passive a firewall se mi vypinat nece
Hmm ja mam zonealarm a kdyz jsem zapinal dc++ tak se me to zeptalo jestli chci pristupnit dc++ na intertnet dal jsem ok a jsem v poho active. Jinak zonealarm je dobrej firewall jsem s nim maximalne spokojen
Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !
4 hYp3r
Takže už ses odhodlal? Jo parádní prácička, teď nás tam už snad bude víc. Jo a rozhodně pošlu K+, někde.
4 teknokrat
Je to dobrý hlavně k tomu že tady s Growerákama budeš moct sdílet svoje filmečky, empétrosky a takový.... a samozřejmě si stahovat k sobě filmečky ostatních (teda teď nevim jestli ti odpovídám na co ses ptal, no nic)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to soundsystem: hele, já mám taky zonealarm, jsem active, v pohodě se připojím na jakýkoli hub, ale když dám vyhledávání, tak mi to nikdy nic nenajde. Musím Zonealarm deaktivovat a pak to chodí normálně. Je třeba ještě nějaký jiný speciální nastavení na DC++ za Zonealarmem?
Původní příspěvek od janiiis to soundsystem: hele, já mám taky zonealarm, jsem active, v pohodě se připojím na jakýkoli hub, ale když dám vyhledávání, tak mi to nikdy nic nenajde. Musím Zonealarm deaktivovat a pak to chodí normálně. Je třeba ještě nějaký jiný speciální nastavení na DC++ za Zonealarmem?
:c)
mno na tohle je jednoduchej figl :c)
jestli mas stazenou tu verzi co je v prvnim postu link tak v SETTINGS -> ADVANCED je jako posledni co jde zatrhnout Always use passive mode for Search...
...staci, kdyz to zatrhnes a budes Active a i ti bude fungovat vyhledavani bez toho aby jsi delal neco se Zonealarmem...
:c)