Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to realist:
jo je škoda, že více holek nepopužívá svou mateřskou lásku pro pěstování kytiček...:-)) No mám jinak dámskou velikost S nebo M, takže přepokládám, že bych byla totálně utopená i v pánským Sku...:-) Zatím smůla, ale snad se s tím někdy v budoucnu něco udělá
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
to Bohour:
Život bez sladkého? To jde? Hele fakt sladký miluju a sníst tabulku čokolády na posezení není problém. To bych to musela jíst na kila, aby mi sedly pánský velkosti....:-)
Pythágoras
mám hodně podobnej problém (i s tou čokoládou ) ty Grower trička sou fakt pěkný, ale v Sku bych mohla, tak akorát spát, protože by mě bylo po kolena už se mě to několikrát stalo, že v dojmu, že si kupuju malý/dámský Sko mě přišlo normální klučičí triko, takže sem obdarovala pár kamarádů , kteří byli sice rádi, ale ...
a ta nášivka taky není špatnej nápad ... spíš až moc dobrej
Mellian, máš ode mne soukromý vzkaz! Když se blíží ty Vánoce...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tam mám už doma tu mikinu. sice jsem počítala s modrou, ale červená je nakonec super a ani se mi z ní nehce svlíkat, jak je pohodlná...........takže díky :-)))
Pythágoras
Ano ano, taky bych rád mikinku barvy černý a velikosti asi XL nebo XXL. To by se eště upřesnilo.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."