Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja myslim ze ta votazka by spis mela znit na co je zivot? protoze smysl zivota si muze kazdy najit sam (vim ze je to provarena poznamka) ale je to tak protoze smysl je vlastne jen to proc zit a to co te zene dopredu.. ale co tu zustane za dobu tvyho zivota pokud jen tak vegetis a nejsi nakej nuklearni fyzik co vymysli generator jidla?? myslim ze zivot by si mel delat kazdy sam pro sebe a pokud to nekdo ridi nebo pozoruje tak co se deje. A pokud ziju PRO nekoho tak bud mi na nem hodne zalezi a nebo pokud o nem nevim tak je mi to fuk hlavne ze mi dal zivot
2 stevexnitro:No ved hej mas pravdu ale ja som to myslel tak ze preco vlastne zijeme pre RODINU?Priatelku?Skolu?Seba?na co tu vlastne sme naco existujeme ved na nieco tu musime byt!J
Je to asi taka otazka ako CO JE LASKA?Laska?je to citenie?Ked niekomu povies,ze k nemu citis VELKU LASKU ako si na to prisiel??Vela ludi vravi,ze vie co je LASKA ale hovno!!!!
mno to je na dlouho a hlavně smyslem života je pro každého něco jiného . Mohl bych povídat o sobě ,ale ... nevede se mi teď nejlíp . Myslím že určitý věci jsou celkem pro všechny smyslem ,ale něco určitě nee . Hlavní podle mě je chovat se k sobě jako lidi a ne tak jak vidíme okolo sebe . Nepodporovat většinu jenom proto že je to většina . Když on tak proč ne já , že ? NE ! KDyž budu mít chuť a hlavně náladu rozepíšu se víc zatím bye a pište ! Zajímá mě vás smysl ..
hmmm, mě v poslední době docela láka taková ta představa romantického člověka ze starší literatury (Byrne, Evžen Oněgin atd.) tj. postava tzv. zbytečného člověka - třeba právě Oněgin je můj vzor jinak zivot podle me nema smysl. je to jenom dalsi hricka prirody.
ale jak rikam, ta nalada posledni doby...
mějte se líp!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Rekl bych, ze smysl zivota je, potrapit dusicku cloveka, coz snad - alespon tomu verim - zlepsi jeho bytost a uvedomi si tak veci, ktery by si v bezproblemovym zivote asi nikdy neuvedomil, alespon si tak vysvetluju to, proc si musi dobry lidi v zivote prozit tolik trapeni, navic jeste vice podniceny timhle zkur**nym politickym systemem, kdy se sdiraji ty nejchudsi a jen bohaty jsou zase bohatsi... Mozna je to dobre, mozna ne, okamzite si to ten clovek asi neuvedomuje, ale myslim, ze zivot chudych stradajicich lidi je tak vlastne mnohem bohatsi, nez tech, ktery jezdi v Medourech, vydelavaji desitky tisic a maji tak snadno vse, na co jen pomysli... Nikdy tak asi nepoznaji skutecny hodnoty veci, nedokazou si vazit, nedokazou mozna ani tolik snit... Bohuzel si v tomhle zkur**nym systemu ty papalasi muzou ale koupit i to nejcennejsi... ZDRAVI... Takhle by to bejt nemelo...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
...zdravim, zajímavé tema pokud to někoho více zajímá můžu
doporučit jednu stránečku www.DharmaGaia.cz ,zvlášť nějakou
knížku od A.Huxleyho nebo Timothy Learyho např.:Brány vnímání,Ostrov....
Někdy tak přemejšlim co je vlastně na tomhle světě správný a co je špatný a kdo by to vlastně měl určit. Jasně, existujou jistý pravidla který si lidi vymysleli aby se tu vůbec dalo žít, ale to mě tak nějak nestačí. Jenom když si vezmem tu naší trávu, je správný si zahulit? anebo je to to nejhorší co kdy člověk může udělat?, zákony ve většině zemí se přiklání spíš k tomu druhýmu, ale to znamená jenom to že se někde banda páprdů tak rozhodla, ale jestli to je správný ví "bůh" (já nejsem věřící a tohle slovo používám jenom proto že nevim jak bych to měl nazvat jinak). Samozřejmě se nejedná jenom o trávu, to byl jenom příklad. Nekonečněkrát můžem takle zauvažovat úplně o fšem co se tady na tej kouli stane (války, vraždy, fčerejší vopice, nechuť uklidit si pokojík, kreténi, média, hákování,......). Prostě jenom nevim co je a co neni správný a ty lidi nade mnou mě o tom nepřesvědčí, můžou mě akorát tak správně navést.
Kdyby mi na tohle někdo nebo něco dokázal/o dát vodpověď, myslim že bych asi hodně změnil svuj život. Takle žiju tak jak žiju a vlastně mě to i baví.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
kromě toho je smysl života dost relativní pojem a pro každýho může znamenat (a většinou taky znamená) něco jinýho: záleží na tom, čemu (v co) věříte
každopádně je určitě blbost nějakej ten smysl popírat (potom by ani život neměl smysl... tím chci říct, že kdybych nevěřil, že můj život má nějakej smysl, asi bych to tu moc neprodlužoval )
a nakonec mám ten dojem, že jednou stejně každej pozná a pochopí v čem tkvěl smysl jeho života... určitě
tak nad timle sem nedavno v takovy melancholicky nalade premejslel a dospel sem k zaveru ze proziju uspokojivy a plny zivot, dyz ucinim stastnejsi jinou zivou bytost(i) . Dopadlo to tak ze sem udelal radost psovi,kockam a slepicim. Naprosto sem se s nima ztotoznil , prepnukl sem se na jejich freqenci. je uplne jedno jesi to je clovek nebo zvire protoze jejich stesti je uplne rovnocenny a zvirata je mnohem snazsi udelat stastnejsim. Nebo alespon na vnejsi pohled je to patrny.
tak takle to vidim ja - mozna to je magorina,mozna sem ulitlej