Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jedu asi po dvaceti letech outdoor a chci se zeptat, jestli by uz kytky nemely zacit kvest. Mam zasazeno Critical od RQS a zda se mi, ze se s tím nákvětem nejak crcají.
Za ty roky pěstování se mi nikdy nestalo, že by kytky začaly samovolně nakvétat už v červenci. Naopak nebylo zvláštností, že kvést začínaly až v září. Fast verze mi nyní kvetou cca 10 dní. Klasiky zatmívám...
Zdar chlapy..Můžete napsat jaký konkrétně fast verze vám už nakvetaj.Jel jsem zatim fast crystal candy (Sweet seeds)a ta mi nakvetla až v půlce srpna.Tzn.,že ty vaše o měsíc dřív a to je parádička.!
Dikec
Dostal jsem po jednom semínku Quick kush od Dynafem a AK-47 fast od fair seeds. Obě kvetou cca 12 dní, ale jsem z toho trochu rozpačitý, nakvétají opravdu rozvážně. Se zatmívanýma fotoper. kytakama se to vůbec nedá srovnat, ty za stejnou dobu už krásně paličatí. Černou plachtu do každé rodiny.
Podle me zalezi hodne i na podminkach a zrovna chycenym phenu. Je velky rozdil kdyz nekomu sviti od usvitu do zapadu a nekomu1/2 dne. Ridit se tim ze uz to nekomu kvete a nekomu jeste ne je podle me blbost.
Přesně tak, jak píše Dr.Skunk je to hodně individuální záleží kde to roste, na JM už kytky pomaličku nakvétají a lidi ve vetší n.v. si holt ještě musejí počkat :-)
Pěstuje tady někdo Durban Poison od DP? Čekal jsem, že touhle dobou už bude kvést, ale zatím tomu tak není.. případně, kdo už pěstoval někdy tento model.. je to normální?