Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto téma jsem založil již před nějakým časem a mám pocit, že je čím dál tím víc aktuální. Partičky mlaďochů co čuděj jak zjednaný s jediným záměrem se zmastit jak čuně.
njn, to tema neni tak uplne od veci, ale trochu lepe bych ho formuloval, Blondacek mel jiste namysli, mladez okolo 15/17 let, ktera oblejza mesto a zkupuje huleni kde se da (nebo ho treba i krade jako u nas) a zhuluje se den co den, protoze v knajpe jim nenalejou, zevlujou, votravujou kazdyho kvuli koureni a muzou mu privodit pruser...
Tak jeden takovej @€łŁ$ zmetek, kamosuv patnactilety bratr, nam sebral tu nejkrasnejsi, nejvonavejsi, nejvetsi, nejvyssi a nejlepsi, protoze chtel troubit pred nejakym pochybnym kocertem jeste pochybnejsi skupiny... ...
já bych ten thread nezavíral... ono s tim souvisí daleko víc věcí... Třeba totiž takovýhle malý zhulený zevláci co sou děsně hlučný a nejradši po sobě řvou o tom jak hulej. A sou hrozně drsný, že když se na ně podivash, tak tě div neprobodnou pohledem a sem tam si neodpustěj nějakou drzou poznámku. Jako asi nemá cenu to vnímat, ale de o to, že je takhle vidí "normální" veřejnost a řikaj si, že "takhle teda vypadaj ty závislí na marihuaně.. no to kdyby se to legalizovalo, to by to tu vypadalo..."
Jenže co s tim jako dělat? Zbít je nemá cenu, ale ignorovat to?
Co s tím můžete dělat? Romové jsou taky veřejností vidění jako ti špatní,ale existuje spousta Romů, kteří jsou slušní.A co s tím uděláte? Zavřete tento thread.
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
2 budvar : no když k tobě někdo příde a dělá "hej vole, slyšíš type... dej mi na brko... tak di do prdele" to se mám jako usmívat a schvalovat to? Podle mě to neni ani trochu slušný chování a celkem mě vytáčí. Kdby přišel a slušně mě poprosil, tak se neni o čem bavit. Ale v reálný situaci prostě občas nevim co dělat - dovolovat si na slabšího je mi proti srsti a celý násilí o to víc... Pokus o diskuzi nebo připomínku k nim je jen další záminka pro zesměšnění se a jejich zábavu. Jako klíčový slovo je myslim slušnost. A pozor - já lidi nerozděluju do pytlů.. jako cikáni sou všichni zloději a teenageři sou všichni voprsklý sráči.. to vůbec ne - byl bych povrchní a dost hloupej. Možná předchozí příspěvek tak trochu působí - no tak to zkoušim upřesnit. - Bavíme se tu o skupinkách zhulenejch drzejch zevlů....
Nicméně - tenhle thread a příspěfky v něm si může vzít někdo k srdci a třeba udělat něco se sebou. tim že hned všechno co nemá vejšku zavřem, tak se vyřeší na 100% houby. Takhle o tom můžem aspoň diskutovat a pozorovat sociální paranoiu
deno : chápu tě, ale s tímhle se pravděpodobně nedá nic dělat, jen je nechat z toho vyrůst.Zamysli se, jaký hovězí napády jsi měl jako teenager ty.Je jasný, že se s tímhle nedají srovnávat, ale i tak se mění doba a je to o něčem jiným.Nechci tě nijak vychovávat nebo tak, jen říkám svůj názor, jako máš právo ty na svůj.
budvar : no to másh pravdu - byl sem hustej, asi jako každej .... Ale nemyslim, že bych dělal z lidí blbečky a choval se jak gangsta Man... Nebylo mi za těžko si pár kytek vypěstovat a najít si nějakou zábavu... Myslim, že typy o kerejch tu mluvim ani nenapadne že se dá hulo třeba pěstovat a že se dá hulit jinde než f podniku kam nemůžou nebo mezi panelákama...
na druhou stranu - já to vidim jinak no. sem už asi starej
deno : já chápu, jak to myslíš, ale tyhle lidi byli, jsou a budou a nestojí za to, aby se o nich zakládali thready na G, prostě je musíme ignorovat.Nebo být jejich rodiče