Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za me taky nekdo poklidil a to pestuju v rodinnem domku na dvore, ale vim kdo to pravdepodobne byl...mam ho zmlatit, co myslite ?Byl to nejlepsi vzorek za poslednich 5 let co jsem mel...svine!!!
Jo tak jsem na tom podobne...taky jsem prisel o vsechno...
seru na to...uz zadnej growing venku...nema to cenu se s tim piplat, cekat az to bude tak akorat a pak prijde nejakej debil a pokosi to jeste nezraly.... :c((((
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Já jsem přišel o kyti (2x Orange Bud + 2x Herr Jürgen) - matka se mi postarala o předčasnou sklizeň (!!!) 3 (!!!) dny před tím, než jsem měl v plánu je hodit ven na stromy (chtěl jsem zkusit outdoor Buddyho s příchutí jehličí :smoker... Pak jsem prakticky hned zasadil další várku, ta ale nezvládla 30°C ve skleníku ... Měl jsem s jedním kámošem share u něj na chalupě (4 dosti silné outdoory neznámého původu) - ty zmizely ... Další kámoš, který pěstuje taky a se kterým děláme z našich osobních sklizní jednu společnou, měl taky 2x Herr Jürgen a nějaký další 2 kyti - jeden Jürgen pomřel záhadnou smrtí, z druhého se stal 2,30 m vysoký samec , 3. kytka také ukončila svou existenci poněkud předčasně... a tu poslední jsme ztroubli za necelý týden (asi 5 dní :mutant naprostého komatu a bezmocného brblání... aspoň něco...
!!! proklínám tento rok !!!
asi rozjedem lampy...
... zítra mám odvod...
letos je to vážně na ho*no...