Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím celú G komunitu!
Po dobu roka a pol poctivo sledujem a čítam G, po jednom nevydarom Indoore (vytrhnuté rastliny nemenovanou osobou) som sa rozhodol pre ďalší grow, lebo už nechcem podporovať dílerov s ich senom. Dosť bolo kecí, poďme k veci!
Miesto : Skriňa 50x50x100
Svetlo : 20W CFL , dokúpim niečo lepšie.
Hnojky : Na rast voda s bananovymi šupkami, aj to len sporadicky Na kvet dokúpim.
Vlhkosť: Homemade zvlhčovačka.
Ofuk poriešim, nemám momentálne cash.
Zálievka odstáta voda z kohútika.
Kvetináč 5l
Substrát klasika záhradnícky, predtým to šlo.
Genetika: Super Hash Auto
Holka v 2. dní rastu
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.
Tschus!
Mám tu nový Up!
Holka má 5. deň rastu , vyzerá pekne , zatiaľ spokojnosť
Jednu kyti som zatajil, jedná sa o Kritikal Auto od Kannabie ale je to mrzák :/ Od začiatku je nejaká divná, uvidíme čo a ako ale najskôr pôjde vonku ..
Btw vlhkosť udržiavam rozprašovačom, teplota 23-27°
Foto 1 SH
Foto 2 Kritikal
Tschus!
Update.. Holka má 10 dní , vyzerá krásne, hádam sa nič nepokazí
Btw rozhodol som sa že na kvet pôjdu 2x 25W CFL, nejde mi toto kolo o výnos ale o to, či som schopný vypestovať kytku samozrejme verím že pár G fajnoveho hulenička z toho bude
Zdravim G-s!
Kytke sa darí, všetko pohode ale mám 2 dotazy...
1) Mám dať na kvet 4x 25W CFL alebo jednu 130W?
2) Kyti zalievam tak raz za 5-6 dní a denne striekam rozprašovačom... Prišlo mi to malo ale darí sa jej .. tak neviem Je to v pohode? Vždy sa trošku preryjem v zemi a je vlhká
Nech to rastie!
1. - Asi bude lepšie tá 130W nech ti presvieti čo najhlbšie ako môže. 4x25W ti tak nepresvieti ako tamtá.
2. - Myslím, že kým je vlhká je to fajn (a to nie len u rastlín ) Koľko vody dávaš na jeden kvetináč ?
V podstate ty vždy vraj môžeš počkať kým nebude mať rastlinka JEMNE zvesené listy.
Ja osobne polievam každý druhý deň 11L kvetinač pol litrom vody. Ale teplota vlhkosť vetranie všetko ovplyvňuje to schnutie. Ono ešte ich máš celkom malé. Podľa mňa potom budu piť viac vody .
Small edit kyti v boxe je len jedna Ale to je jasné no, len sa chcem uistiť lebo s tou vodou to nieje sranda
Čo myslíš/te, čo by sa stalo keby som to nechal na kvet pod tou 20W? nemám to v pláne len keby náhodou
Ahoj!
Tak sodu zatiaľ nechcem resp. skôr nemôžem z finančných dôvodov , 200W CFL podľa mňa stačí A výška boxu no... Na kyti ostáva +- 70cm , preto sa chcem spýtať či sa mi to oplatí ohýbať to auto.. či mu jej to neuškodí ? možno banálna otázka ale začínam no víš jako a keby to nestačilo , dám do druhej skrine
Znova si všímam že treba small edit, nakoniec nie 130 ale 200W sa objedná aj z toho dôvodu že ju použijem v ďalšom kole, samozrejme už s normal femkami 🤩
Zdarec G-s!
Mám tu znova update,kyti má 15 dní, zatim no problem, robí mi strašnú radosť Má iba 15cm, je to normálne? Rastie v pohode, začínajú sa tvoriť prvé 7 cípe listy, bočné vetvy tiež, no príde mi veľmi malá Možno je to tým, že je tak 3-4cm od žiarivky Seedbanka udáva 60-100cm, je to reálne pre mňa aspoň tých 60cm?
Nech Vám to rastie!
Tschus Growerzz
Dnes to začalo nevinne, čítal som si tu na fóre nemoci rastlín a problémy, chytil som schyzu a šiel checkout moju.. A čo tam nebolo Na niektorých listkoch sú úplne na kraji na špičke také mini biele bodky.. pridám foto ale nieje to moc vidno, proste fakt biela bodka na konci.. je to iba na najnovších listoch, žiadnu háveď som nenašiel nikde .. ani substrát ani box ani listy zospodu nič.. Môže to byť teoreticky spôsobené tým, že sa tie listy možno dotýkali steny boxu? Lebo je to fakt 1mm a sem-tam sa stane že sa dotýka stien ..
Jah s Vami!
Večerný Up🤩🤩
Keďže sa trápim s výškou boxu a nechcem aby mi to prerástlo, skúsil som na holke LST v podobe ohýbania Nechám to chvíľu tak a uvidím čo to spraví